Model Cadru Scrisoare de Confort Angajanta 2012

2
MODEL Antet bancă Scrisoare de confort angajantă Către Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit În atenţia Domnului Director General Prin prezenta confirmăm că pentru ......, client al ......, s-a / s-au aprobat facilitatea / facilitățile de creditare în sumă de ............ RON/Euro, pentru realizarea proiectului „......”, comuna/oraşul ............. Facilitatea / facilitățile de creditare urmează a fi pusă / puse la dispoziția clientului pentru efectuarea de plăți după prezentarea la bancă a Contractului de Finanțare semnat cu Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit pentru acordarea ajutorului financiar nerambursabil, în termenii şi condițiile contractului de facilitate/ facilități de creditare încheiat între Bancă şi Client. În condițiile în care situația Clientului sau conjunctura economică se modifică de o manieră care să facă inacceptabilă încheierea contractului de facilitate / facilități de creditare, între data aprobării facilității / facilităților şi data prezentării de către client a Contractului de Finanțare semnat cu Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Banca va notifica Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit în termen de cinci zile de la luarea deciziei asupra refuzului acordării facilității / facilităților de credit. Prezenta Scrisoare de confort atestă capacitatea de co- finanțare a Clientului, la momentul actual, în baza informațiilor şi documentelor furnizate de acesta. O copie a Contractului de Finanțare semnat cu Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit pentru acordarea

description

dsd

Transcript of Model Cadru Scrisoare de Confort Angajanta 2012

Page 1: Model Cadru Scrisoare de Confort Angajanta 2012

MODEL

Antet bancă

Scrisoare de confort angajantă

Către Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit

În atenţia Domnului Director General

Prin prezenta confirmăm că pentru ......, client al ......, s-a / s-au aprobat facilitatea / facilitățile de creditare în sumă de ............ RON/Euro, pentru realizarea proiectului „......”, comuna/oraşul .............

Facilitatea / facilitățile de creditare urmează a fi pusă / puse la dispoziţia clientului pentru efectuarea de plăţi după prezentarea la bancă a Contractului de Finanţare semnat cu Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit pentru acordarea ajutorului financiar nerambursabil, în termenii şi condiţiile contractului de facilitate/ facilități de creditare încheiat între Bancă şi Client.

În condiţiile în care situaţia Clientului sau conjunctura economică se modifică de o manieră care să facă inacceptabilă încheierea contractului de facilitate / facilități de creditare, între data aprobării facilităţii / facilităților şi data prezentării de către client a Contractului de Finanţare semnat cu Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Banca va notifica Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit în termen de cinci zile de la luarea deciziei asupra refuzului acordării facilităţii / facilităților de credit.

Prezenta Scrisoare de confort atestă capacitatea de co-finanţare a Clientului, la momentul actual, în baza informaţiilor şi documentelor furnizate de acesta.

O copie a Contractului de Finanţare semnat cu Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit pentru acordarea ajutorului financiar nerambursabil va fi remisă Băncii de către solicitantul .................în termen de cel mult trei zile de la data încheierii acestuia.

Valabilitatea acestei Scrisori de confort este de cel puțin 120 de zile și cel mult 180 de zile.

Semnătura

Data