Magazine de fashion in Black Friday 2012

11
Articles from MUJO - The Cool Hunter Promotii de Black Friday in moda 2012-11-19 23:11:00 Elena Chira Black Friday 2012 – sursa foto Ieri v-am prezentat lista magazinelor de IT&C care au anuntat reduceri masive pentru Black Friday 2012 la electronice, electrocasnice si alte produse din domeniul tehnologiei. Astazi, vom vedea ce magazine de fashion si-au anuntat deja participarea la evenimentul cu cele mai mari reduceri ale anului. Daca esti in cautare de imbracaminte, incaltaminte, accesorii sau cosmetice urmareste de pe acum magazinele si pune ochii pe produsele preferate. Magazine de fashion participante la Black Friday 2012 TinaR Vineri, toate produsele de la TinaR, cateva mii de articole de imbracaminte si incaltaminte, vor intra la reduceri masive, pana la 85% discount, asadar un magazin de urmarit. FashionUp Mall-ul online de fashion va avea reduceri de 20% la toate articolele – chiar si la cele deja reduse – si deja vad pe site reduceri la camasi, rochii, topuri si sacouri.

description

Magazine de fashion care participa cu reduceri si promotii in Black Friday 2012

Transcript of Magazine de fashion in Black Friday 2012

Page 1: Magazine de fashion in Black Friday 2012

Articles from MUJO - The Cool HunterPromotii de Black Friday in moda2012-11-19 23:11:00 Elena Chira

Black Friday 2012 – sursa foto

Ieri v-am prezentat lista magazinelor de IT&C care au anuntat reduceri masivepentru Black Friday 2012 la electronice, electrocasnice si alte produse din domeniultehnologiei.

Astazi, vom vedea ce magazine de fashion si-au anuntat deja participarea laevenimentul cu cele mai mari reduceri ale anului.

Daca esti in cautare de imbracaminte, incaltaminte, accesorii sau cosmeticeurmareste de pe acum magazinele si pune ochii pe produsele preferate.

Magazine de fashion participante la Black Friday 2012

TinaR

Vineri, toate produsele de la TinaR, cateva mii de articole de imbracaminte siincaltaminte, vor intra la reduceri masive, pana la 85% discount, asadar un magazinde urmarit.

FashionUp

Mall-ul online de fashion va avea reduceri de 20% la toate articolele – chiar si la celedeja reduse – si deja vad pe site reduceri la camasi, rochii, topuri si sacouri.

Page 2: Magazine de fashion in Black Friday 2012

La Redoute

Inca nu se stie ce reduceri vor avea cei de la La Redoute, se pastreaza surprizapana vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, insa au anuntat ca vor avea cu sigurantareduceri si promotii senzationale.

3 Suisses

Nici cei de la 3 Suisses nu au dezvaluit surprizele si reducerile de Black Friday darne-au anuntat ca acestea nu vor lipsi. Acesta este magazinul meu preferat deurmarit, exista o serie de paltonase si pulovere de sezon extraordinare la care abiaastept sa prind reduceri.

Superpantofi.ro

Reducerile de vineri vor fi de pana la 60% pentru produsele din colectiile vechi si20% pentru produsele din colectia de toamna-iarna 2012.

Zorilestore.ro

Black Friday nu se va mentine doar pentru ziua de vineri, ci va fi un eveniment carese va intinde pe parcursul intregului weekend. Astfel, Black Friday va fi lansat pe23.11.2012 ora 0:00 si se va inchide oficial pe data de 25.11.2012 orele 23.59.

Biro.ro

Daca esti in cautare de ceasuri online la reducere, de Black Friday Biro va aveasuper promotii in vinerea neagra asa ca urmareste-i inca de azi si vezi ce produseau in oferta.

Fashionfun.ro

Si-au anuntat si ei participarea in Black Friday cu reduceri de pret la toata gama dearticole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru barbati, femei si copii.

Ama Fashion

In campania Black Friday vor fi incluse produse din colectia Toamna-Iarna cureduceri intre 20 – 50%. Ama Fashion este un magazin online perfect daca esti incautare de tinute office: sacouri, compleuri, fuste office, camasi, pantofi, etc.

Ecco Shoes

Magazinul cu cea mai variata gama de incaltaminte Ecco pentru barbati, femei sicopii intra in hora Black Friday. Inca nu stim procentele cu care vor fi redusearticolele dar cu siguranta vom gasi super oferte si la ei.

Looksexy.ro

Magazinul de lenjerie intima ne propune o reducere de 20% la toata gama de pe sitein ziua de vineri, 23 noiembrie, deci daca vrei sa cumperi lenjerie online e unmoment bun sa urmaresti oferta acestui site.

Matar.ro

Reducerile vor fi cuprinse intre 20 si 80% pentru foarte multe articole din magazin,inclusiv articole de sezon.

Page 3: Magazine de fashion in Black Friday 2012

Black Friday se va desfasura pe durata a doua zile si nu una, astfel: incepand de joiora 12, pana vineri seara ora 24:59 cu posibilitatea de a se prelungi peste weekend,in functie de stocuri.

Produse de urmarit

Haina spirit retro

Page 10: Magazine de fashion in Black Friday 2012

Pulover la baza gatului apricot

Pulover tunica

Acestea sunt magazinele de moda care intra in Black Friday 2012 + catevarecomandari de produse care merita urmarite si cumparate la reduceri in acestsezon.

Ramai alaturi de noi si pe Facebook pentru ca vineri vom posta toata ziuarecomandari de shopping, vom vana cele mai cool produse la reducere pentru tine.

4

Gefällt mir