Macheta Raport de Activitate_semi_2015-2016

download Macheta Raport de Activitate_semi_2015-2016

of 4

description

addaaa

Transcript of Macheta Raport de Activitate_semi_2015-2016

UNITATEA DE INVMNTNR..

Raport de activitate pentru ACTIVITI EDUCATIVESemestrul I, 2015-2016

I. PROIECTE I PROGRAME EDUCATIVESECIUNEA 1 Proiecte/Programe implementate de MENC/ISJ BN/Parteneri(se reiau din CAES, seciunea 1)

Nr. crt.Denumirea proiectului/programuluiIniiatorAplicantPerioada de desfasurareResponsabili de activitateParticipani(numeric)

EleviCadre didacticeparini

SECIUNEA 2 : Proiecte iniiate la nivelul unitii(se trec proiectele din sectiunea 2 din CAES, cele care s-au desfaurat in semestrul I; dac proiectele propuse nu s-au finalizat, ci se desfoar i n semestrul II, NU LE TRECEI!!!! Ele vor fi consemnate in raportul de activitate de pe semestrul al II-lea)

Nr. crt.Titlul proiectuluiCoordonator/iPerioada de desfasurareParteneriParticipani(numeric)

EleviCadre didacticeprini

SECIUNEA 3: Concursuri/Festivaluri/Proiecte din CAEJ/CAER/CAEN 2015(se trec doar rezultatele obinute la Concursurile din Calendar din perioada septembrie-decembrie 2015)

Nr. crt.TITLUL PROIECTULUITipul proiectului(se indic poziia n Calendar) DOMENIULORGANIZATORREZULTATE OBINUTE(Se indic numeric, nu numele si prenumele elevilor)

P IP IIPIIIMENTIUNE

II. ACIUNI N CADRUL STRATEGIILOR NAIONALE/JUDEENEII.1. Aciuni desfurate pentru copiii cu prini plecai n strintate

Nr. crt.Denumirea proiectului/activitile principalePerioadaResponsabil/coordonatorParticipani(se indic numeric)Parteneri

II.2. Aciuni desfurate pentru prevenirea traficului de persoane

Nr. crt.Denumirea proiectului/activitile principale PerioadaResponsabil/coordonatorParticipani(se indic numeric)Parteneri

II.3. Aciuni desfurate pentru prevenirea consumului de droguri/tutun/alcool CEI CARE MI-ATI TRIMIS DEJA PROIECTELE ANTIDROG, NU MAI COMPLETATI ACEASTA SECTIUNE!!!!Nr. crt.Denumirea proiectului/activitile principale PerioadaResponsabil/coordonatorParticipani(se indic numeric)Parteneri

III. Analiza descriptiv a activitii educative la nivelul unitii:

1. Identificai cel puin 3 puncte tari ale activitii educative la nivelul unitii dvsa)b)c)

2. Identificai cel puin 3 puncte slabe ale activitii educativea)b)c)

3. Propunei un exemplu de bun practic, relevant pentru activitatea educativ a unitii dvs (poate fi un proiect, o activitate de succes, un parteneriat, o activitate demonstrativa etc) - MAXIM 5 RANDURI!!!!

Director,Consilier educativ,