Lls oferta generala analist resurse umane pentru open

Lls oferta generala analist resurse umane pentru open
Lls oferta generala analist resurse umane pentru open
Lls oferta generala analist resurse umane pentru open
download Lls oferta generala analist resurse umane pentru open

of 3

Embed Size (px)

Transcript of Lls oferta generala analist resurse umane pentru open

 • 1

  Parteneriatele cu adevarat viabile reprezinta o provocare serioasa, mai ales in mediul afacerilor. Stephen M. Dent

  Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 15-24 iulie 2016 - in Bucuresti - la cursul Analist Resurse Umane Cod C.O.R. 333306, acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C. fost C.N.F.P.A.). Va asteptam alaturi de noi pentru a beneficia de un program intensiv de studiu si practica fundamentat pe legislatia muncii, rezultatele obtinute prin aplicarea actelor normative aflate in vigoare si standardele ocupationale in domeniu. Toti cei interesati de o cariera in Resurse Umane sau de rafinarea cunostintelor dobandite in acest domeniu sunt bineveniti. Durata cursului: Cursul se desfasoara in 2 weekend-uri succesive, iar ziua destinata evaluarii pentru obtinerea Certificatului de absolvire autorizat de A.N.C. se stabileste in functie de disponibilitatea participantilor, a trainerului si a membrilor comisiei de evaluare. Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 30 iunie 2016. Oricine se inscrie si plateste integral pana pe data de 15 iunie 2016 beneficiaza de o reducere in valoare de 300Lei.

  Taxa de participare: 1200Lei (+50Lei taxa de examinare pentru obtinerea certificatului recunoscut la nivel national de A.N.C.) insumeaza costurile aferente serviciilor de training, suportului de curs, miniprotocolului pentru pauze si locatiei.

  Studentii si/sau proaspetii absolventi primesc o reducere cu 50% a taxei lor de participare in limita a 6 locuri disponibile pentru ei daca se inscriu si platesc pana pe data de 20 iunie 2016.

  Reducerile anuntate nu se cumuleaza.

  Pentru inscrieri va rugam sa utilizati exclusiv acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong

  Continutul cursului Analist Resurse Umane cuprinde 3 module a cate 15 ore fiecare, in care sunt incluse si orele de evaluare: Modulul I: Administrarea personalului, organizarea muncii, comunicarea organizationala si gestionarea resurselor Modulul II: Analiza si evaluarea posturilor, evaluarea performantelor profesionale ale angajatilor Modulul III: Recrutarea si selectia personalului Absolventii cursului de perfectionare in profesia de Analist Resurse Umane vor dobandi urmatoarele competente:

  Gestionarea eficienta a sistemului relatiilor de munca in cadrul organizatiei

 • 2

  Estimarea resurselor si a cheltuielilor necesare derularii activitatilor de resurse umane Organizarea si administrarea bazei de date pentru evidenta personalului Intocmirea si gestionarea documentelor de evidenta a personalului Sistematizarea fluxului informational in organizatie Analizarea si evaluarea posturilor Gestionarea sistemului de motivare a personalului Elaborarea sistemului de evaluare a performantelor Organizarea programelor de pregatire profesionala a personalului Planificarea dezvoltarii carierei profesionale a angajatilor in conformitate cu sistemul

  de promovare al organizatiei Planificarea necesarului de resurse umane pe specializari Organizarea procesului de recrutare a personalului Organizarea procesului de selectie a personalului

  Numarul maxim de locuri disponibile: 14. Numarul minim de participanti pentru parcurgerea cursului: 6. Documente necesare pentru validarea inscrierii:

  Copie scanata a Cartii de identitate Copie scanata a Certificatului de nastere Copie scanata a Cerificatului de casatorie, daca este cazul Copie scanata a celei mai recente Diplome de absolvire (minim studii medii)

  Trainer certificat A.N.C.: Ane-Mary Ormenisan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan

  Localitate: Bucuresti. Locatia va fi anuntata in timp util tuturor participantilor inscrisi.

  Foarte important de retinut:

  In urma evaluarii finale va fi emis certificatul de absolvire a formarii pentru ocupatia de Analist Resurse Umane, in al carui supliment vor fi specificate competentele dobandite pe durata cursului.

  Certificatul de absolvire se elibereaza in conformitate cu O.G. nr.129/2000 privind formarea profesionala a adultilor republicata si in baza Autorizatiei cu Seria B, Nr.0009697/30.12.2015 emisa de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C.) pentru Lifelong Learning Solutions.

  In Art. 47 din O.G. nr.129/2000 privind formarea profesionala a adultilor republicata se prevede ca societatile reglementate de Legea nr.31/1990, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, companiile si societatile nationale, unitatile cooperatiste, regiile autonome si alte institutii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesionala a salariatilor, cheltuieli care se deduc, dupa caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit.

  Atat suportul de curs in integralitatea sa, cat si materialele suplimentare oferite spre studiu constituie proprietatea exclusiva a Lifelong Learning Solutions S.R.L. si sunt protejate prin Legea nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

  Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro.

 • 3

  Va asteptam cu bucurie!