Legea Privind Azilul Și Imigrația 1999

5
LEGEA PRIVIND AZILUL ȘI IMIGRAȚIA 1999: NORME DE RESPONSABILITATE LEGALĂ A TRANSPORTATORILOR 2002 IMIGRANȚI ILEGALI - AVIZ DE RĂSPUNDERE PENALĂ Referință portuară CAL/CP/1005 Menționați pe toată corespondența Referința CECPT 15425 Către Morani Impex srl Fiind Proprietarul/Angajatorul camionului cu remorcă B231MRS Proprietarul/Angajatorul camionului cu remorcă B331MRS Motivele pentru a stabili dacă sunteți răspunzător penal Pe 27 Mai 2014 în portul Calais, transportatorul descris mai sus a fost găsit de către un ofițer autorizat pentru căutare (Secțiunea 40(1) a Actului IAN 2006) avand în conținut trei imigranți ilegali, are persoană fiind fie un .Transportatorul a ajuns în atenția autorităților în Zona de Control a Marii Britanii în Calais. Secretarul de stat a decis că sunteți răspunzător de o amendă de 600 de lire în ceea ce îi privește pe fiecare dintre cei menționați anterior, fiecare fiind un novice clandestin sau o persoană Suma totală este de 1800 de lire. Anexa atașată explică cum suma penalizărilor pentru fiecare novice clandestin sau a fost determinată avand în vedere chestiunile prevăzute în “Nivelul sancțiunilor: Codul Muncii” și alte chestiuni de care Secretarul de stat a fost conștient și pe care le-a considerat relevante. Cum se face plata Plata se poate face în euro, lire sterline sau alte monezi. Detaliile efectuării oricărei plăți sunt specificate mai sus. Referința portuară trebuie menționată și orice taxe aferente efectuării transferului

description

jhbhj

Transcript of Legea Privind Azilul Și Imigrația 1999

LEGEA PRIVIND AZILUL I IMIGRAIA 1999: NORME DE RESPONSABILITATE LEGAL A TRANSPORTATORILOR 2002

LEGEA PRIVIND AZILUL I IMIGRAIA 1999: NORME DE RESPONSABILITATE LEGAL A TRANSPORTATORILOR 2002

IMIGRANI ILEGALI - AVIZ DE RSPUNDERE PENAL

Referin portuar CAL/CP/1005 Menionai pe toat corespondena

Referina CECPT 15425

Ctre Morani Impex srl

Fiind Proprietarul/Angajatorul camionului cu remorc B231MRS

Proprietarul/Angajatorul camionului cu remorc B331MRS

Motivele pentru a stabili dac suntei rspunztor penal

Pe 27 Mai 2014 n portul Calais, transportatorul descris mai sus a fost gsit de ctre un ofier autorizat pentru cutare (Seciunea 40(1) a Actului IAN 2006) avand n coninut trei imigrani ilegali, are persoan fiind fie un .Transportatorul a ajuns n atenia autoritilor n Zona de Control a Marii Britanii n Calais.

Secretarul de stat a decis c suntei rspunztor de o amend de 600 de lire n ceea ce i privete pe fiecare dintre cei menionai anterior, fiecare fiind un novice clandestin sau o persoan

Suma total este de 1800 de lire.

Anexa ataat explic cum suma penalizrilor pentru fiecare novice clandestin sau a fost determinat avand n vedere chestiunile prevzute n Nivelul sanciunilor: Codul Muncii i alte chestiuni de care Secretarul de stat a fost contient i pe care le-a considerat relevante.Cum se face plata

Plata se poate face n euro, lire sterline sau alte monezi. Detaliile efecturii oricrei pli sunt specificate mai sus. Referina portuar trebuie menionat i orice taxe aferente efecturii transferului trebuie pltite n plus sumei avute.

A se plti prin

Plata se face nu mai tarziu de 11 Ianuarie 2015, ceea ce nseamn 60 de zile ncepand din ziua n care acest aviz a fost emis. ns aceast perioad de plat poate fi extins luand n considerare orice perioad n care Secretarul de Stat intenioneaz s obiecteze cu privire la penalizare.

Obiecie la rspundere sau nivelul sanciunii

Dac obiectai cu privire la raspunderea dumneavoastr n ceea ce privete una sau mai multe sanciuni specificate n acest Aviz, sau cu privire la nivelul la nivelul uneia sau a mai multor sanciuni, putei nainta o declaraie de opoziie ctre Secretarul de stat. Declaraia de opoziie trebuie formulat n scris si naintat in termen de 28 de zile de la data n care acest Aviz a fost emis. Trebuie de asemenea s conin motivul pentru care considerai c nu suntei rspunztor i/sau de ce nivelul sanciunii trebuie redus. Trebuie s depunei declaraia de opoziie scris la Clandestine Entrant Civil Penalty Team, Border Force, Amadeus, Modial Way, Harlington, Hayes, Middlesex, UB3 5AR. Tel. +44 (0)203 014 8180 Fax. +44 (0)203 014 8006

Email: [email protected] de stat trebuie s v informeze cu privire la decizia sa, luand n considerare orice declaraie de obiecie, n termen de 70 de zile de la data n care avizul de penalizare a fost emis sau o perioad mai indelungat aa cum va stabili cu dumneavoastr

Petiii

Avei dreptul s apelai n instan mpotriva rspunderii aplicrii sanciunii sau pe baza faptului c suma penalizrii este prea mare. Putei face apel indiferent dac declaraia de obiecie a fost adoptat. Orice asemenea apel va fi o reconsiderare a Secretarului de stat asupra deciziei de a impune penalizri. Dac dorii s facei apel trebuie s v adresai Curii Regionale n termen de 28 de zile de la data n care acest Aviz a fost emis, sau dac obiectai, n termen de 28 de zile de la hotararea acestor obiecii. Un recurs va trebui completat n Formularul N161, obinut de la orice Oficiu al Curii Regionale sau disponibil online la www.hmcourts-service.gov.uk iar formularul completat al recursului trebuie nsoit de ctre plata unei taxe de 140 de lire.

Custodia transportatorului

Dac ofierul superior este de prere c exist un risc semnificativ ca penalizarea s nu fie pltit (sau mai multe penalizri) nainte de perioada de 60 de zile prescris, este ndreptit, potrivit Articolului 36 (1) al Avizului, s rein mai sus menionatul transportator pan ce toate penalizrile de care se leag aceast ntiinare i orice cheltuieli impuse de Secretarul de stat nu sunt pltite. Dac aceast putere este exercitat, vei primi o ntiinare separat cu privire la acest lucru. n orice caz, aceast putere se poate s nu fie exercitat dac alte msuri de securitate considerate de ctre Secretarul de stat satisfctoare sunt date.

Constrangeri

Orice sum pltit ctre Secretarul de stat ca i penalizare n baza Articolului 32 a Avizului poate fi rescumprat de ctre acesta prin instan. n cazul oricror proceduri de aplicare a penalizrii, nicio ntrebare nu se va ridica cu privire la impunerea penalizrii sau sumei. De asemenea, Secretarul de stat poate vinde transportatorul deinut n baza Articolului 36(1) a Avizului n cazul n care penalizarea i cheltuielile aferente nu sunt pltite pan la sfaritul celor 84 de zile ncepand cu data din care a nceput reinerea.

Timp: 09:00 Data: 19 Noiembrie 2014 Metoda de comunicare: Fax/Pot

*semntur ilizibil

Ofierul de imigrri

(Pentru i n numele Secretarului de stat)

Menionai pe toat corespondena

Referina portuar CAL/CP/10050

Referina CECPT 15425

Ai fost ntiinat cu o notificare de obiecie la penalizare (formular IS11). Aceast anexa explic cum suma penalizrilor pentru novici clandestini sau persoane a fost determinat facandu-se referin la Nivelul penalizrii: Codul bunelor practici i la alte meniuni ce au fost considerate relevante.

Suma pentru ptrundere prin efracie sau persoana 600 de lire

Securitatea vehiculului: (inclusiv detaliile despre dispozitivele de securitate i gradul uzului)

Controale efectuate: (inclusiv acelea n conformitate cu Prevenirea imigrrilor ilegale : Cod bunelor practici i alte verificri)

Nu a existat nicio dovad pe durata verificrilor i nu a existat nicio dovad a listei de control ncheiat)

Ali factori relevani: (dac au fost menionate sau nu n Nivelul penalizrii: Codul bunelor practici)

oferul nu a avut incidente anterioare cu privire la gsirea de imigrani ilegali n vehiculul su.

*Continuai pe o foaie separat dac este necesar

Data: 19 Noiembrie 2014

*semntur ilizibil

Ofierul de imigrri

(Pentru i n numele Secretarului de stat)

METODE DE PLAT

V rog s efectuai TOATE plile ctre urmtorul Cont Bancar al Ministerului de Interne i includei NUMRUL PORTUAR DE REFERIN i SUMA DE PLAT:

Numele contuluiGB Re Ministerul de Interne

Adresa bnciiCentrul Citigroup, Canada Square, Canary Wharf, Londra, E14 5LB

Numele bnciiCiti Bank

Numrul de indentificare al bncii(doar Regatul Unit)08-33-00

Numrul contului (doar Regatul Unit)12546248

IBAN (doar internaional)GB37CITI8330012546248

SWIFT/BIC (doar internaional)CITIGB2L