Ganduri Pentru Anul 2009

4
>>> Iată, anul 2008 s-a încheiat şi a început 2009 , un an care se anunţă de pe acum a fi marcat de mari schimbări economice şi crize financiare la nivel internaţional, dar şi de provocări şi oportunităţi noi. În limba chineză, cuvântul criză este format din două ideograme: luate separat, prima ideogramă înseamnă pericol, iar a doua oportunitate. Citite împreună : pericol + oportunitate. Cu alte cuvinte, criza poate însemna o „ oportunitate” într-un timp de „pericol” . Totuşi, indiferent de limbă şi de ţară, criza înseamnă simultan pericol + oportunitate , iar întrebarea pe care ne-o punem, în mod firesc, este cum ne vom adapta la aceste vremuri de criză şi permanentă schimbare? Primul pas: schimbarea trebuie înceapă cu tine ! Trebuie schimbi perspectiva şi vezi schimbarea ca un proces de transformare interioară şi te concentrezi asupra propriei persoane . Pentru este în puterea TA să iei această decizie ! Pentru a începe acest proces, ai nevoie de o filozofie nouă şi de idei care te inspire . 1. Urmăreşte filmul „Este în puterea ta. O poveste cu pisoi” de pe empower.ro http://www.empower.ro/gandire-pozitiva/este-in-puterea-ta/ 2. Citeşte cartea Paşi uriaşi. Schimbări mici cu efecte mari. 365 de idei pentru autocontrolde Anthony Robbins Sper să găseşti în această carte ceva care te va influenţa în sens pozitiv, fie este vorba de o singură frază, de un gând mobilizator sau de o idee măreaţă . Cartea o găseşti la editura Curtea Veche: http://curteaveche.ro/Pasi_uriasi_Schimbari_mici_cu_efecte_mari_365_de_idei_pentru_autocontrol-3-109 Dacă vrei să ştii cine este Anthony Robbins, urmăreşte acest mic film video: http://www.anthonyrobbinseurope.com/ sau citeşte blogul http://tonyrobbinstraining.com/ 3. Poţi învăţa şi te inspira de la oamenii ca Steve Jobs , CEO si co-fondator Apple Computer şi Pixar Animation Studios . Urmăreşte filmul cu Steve Jobs de pe YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc şi vei găsi trei lecţii incredibile despre viaţă, muncă şi succes.

Transcript of Ganduri Pentru Anul 2009

Page 1: Ganduri Pentru Anul 2009

>>> Iată, anul 2008 s-a încheiat şi a început 2009 , un an care se anunţă de pe acum a fi marcat de mari schimbări economice şi crize financiare la nivel internaţional, dar şi de provocări şi oportunităţi noi.

În limba chineză, cuvântul criză este format din două ideograme: luate separat, prima ideogramă înseamnă pericol, iar a doua oportunitate. Citite împreună : pericol + oportunitate.

Cu alte cuvinte, criza poate însemna o „ oportunitate” într-un timp de „pericol” .

Totuşi, indiferent de limbă şi de ţară, criza înseamnă simultan pericol + oportunitate , iar întrebarea pe care ne-o punem, în mod firesc, este cum ne vom adapta la aceste vremuri de criză şi permanentă schimbare?

Primul pas: schimbarea trebuie să înceapă cu tine !

Trebuie să schimbi perspectiva şi să vezi schimbarea ca un proces de transformare interioară şi să te concentrezi asupra propriei persoane .

Pentru că este în puterea TA să iei această decizie !

Pentru a începe acest proces, ai nevoie de o filozofie nouă şi de idei care să te inspire .

1. Urmăreşte filmul „Este în puterea ta. O poveste cu pisoi” de pe empower.rohttp://www.empower.ro/gandire-pozitiva/este-in-puterea-ta/

2. Citeşte cartea „Paşi uriaşi. Schimbări mici cu efecte mari. 365 de idei pentru autocontrol” de Anthony Robbins

Sper să găseşti în această carte ceva care te va influenţa în sens pozitiv, fie că este vorba de o singură frază, de un gând mobilizator sau de o idee măreaţă .

Cartea o găseşti la editura Curtea Veche:http://curteaveche.ro/Pasi_uriasi_Schimbari_mici_cu_efecte_mari_365_de_idei_pentru_autocontrol-3-109

Dacă vrei să ştii cine este Anthony Robbins, urmăreşte acest mic film video: http://www.anthonyrobbinseurope.com/ sau citeşte blogul http://tonyrobbinstraining.com/ 3. Poţi învăţa şi te inspira de la oamenii ca Steve Jobs ,CEO si co-fondator Apple Computer şi Pixar Animation Studios .

Urmăreşte filmul cu Steve Jobs de pe YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=UF8uR6Z6KLc

şi vei găsi trei lecţii incredibile despre viaţă, muncă şi succes.

Page 2: Ganduri Pentru Anul 2009

În aceste momente de maximă vulnerabilitate, alegerile pe care le facem şi deciziile pe care le luăm, şi nu condiţiile de viaţă, ne determină soarta.

Imaginează-ţi că eşti iar copil, că este ajun de Crăciun şi că stai în braţele Moşului . Iţi mai aminteşti cum era ? In această stare de încântare nimic nu mai pare imposibil, nimic nu costă prea mult, totul pare la îndemână ...

Deci, care sunt planurile şi visele tale pentru acest nou an ?

• să mănânci mai sănătos

• să pierzi din greutate

• să faci mai mult sport

• să câştigi mai mulţi bani

• să găseşti o slujbă mai bună

• să începi o afacere

• să te laşi de fumat / băut

• să petreci mai mult timp cu familia şi cu prietenii

• să oferi mai mult sprijin / ajutor

• să înveţi ceva nou

• să te trezeşti mai devreme

• să devii mai organizat

• să mergi mai des la biserică

• >>>

• >>

• >

Mi-ar plăcea să ştiu care sunt visele şi planurile tale şi cum am putea să ne ajutăm reciproc pentru a ni le realiza .

Decide ca anul 2009 să fie cel mai bun an pentru TINE !

Pentru cei care decid să-si stăpânească propria lor viaţa,

le doresc succes şi împlinire personală.

Cristina Carmen

http://cristinacarmen.wordpress.com

>>> dacă ţi-a plăcut acest mesaj, trimite-l mai departe, nu-l ţine numai pentru tine >>>

Page 3: Ganduri Pentru Anul 2009

Decide ca anul 2009 să fie cel mai bun an pentru TINE !

Page 4: Ganduri Pentru Anul 2009

http://cristinacarmen.wordpress.com/