Formular Inscriere Echipa Biblioteca Vie

of 3 /3
Str. Dem.I.Dobrescu, nr. 15, etaj 5, ap 80, sector 1, Bucuresti, Romania e-mail: [email protected], www.artfusion.ro , www.teatruforum.ro Formular de înscriere -Echipa de organizatori Biblioteca Vie– Ne bucurăm că vrei să fii printre cei care organizează o Bibliotecă Vie. Pentru ca să aducem împreună cei mai dornici oameni de a crea o experiență minunată prin această metodă, ești invitat/ă să ne cunoaștem răspunzând la intrebările de mai jos. Trimite-ne formularul până la data de 29 iulie 2013 la adresa [email protected] . Daca vrei să aflii mai multe detalii despre Biblioteca Vie și ce face un organizator de Biblioteca Vie, intră pe site-ul nostru la www.artfusion.ro . Te așteptăm în echipa noastră! Nume: Prenume: Data nașterii: Număr de telefon: Adresa de e-mail: Studii în curs/absolvite: Site/Blog: 1. Care sunt motivele pentru care vrei să fii parte din echipa de organizatori de Biblioteca Vie? Împărtășește-ne măcar cinci motive.

Embed Size (px)

description

formualr

Transcript of Formular Inscriere Echipa Biblioteca Vie

Str. Dem.I.Dobrescu, nr. 15, etaj 5, ap 80, sector 1, Bucuresti, Romaniae-mail: [email protected], www.artfusion.ro , www.teatruforum.ro

Formular de nscriere-Echipa de organizatori Biblioteca Vie

Ne bucurm c vrei s fii printre cei care organizeaz o Bibliotec Vie. Pentru ca s aducem mpreun cei mai dornici oameni de a crea o experien minunat prin aceast metod, eti invitat/ s ne cunoatem rspunznd la intrebrile de mai jos. Trimite-ne formularul pn la data de 29 iulie 2013 la adresa [email protected]

Daca vrei s aflii mai multe detalii despre Biblioteca Vie i ce face un organizator de Biblioteca Vie, intr pe site-ul nostru la www.artfusion.ro.

Te ateptm n echipa noastr!

Nume: Prenume: Data naterii: Numr de telefon:Adresa de e-mail:Studii n curs/absolvite: Site/Blog:

1. Care sunt motivele pentru care vrei s fii parte din echipa de organizatori de Biblioteca Vie? mprtete-ne mcar cinci motive.

2. Ai avut ocazia s experimentezi metoda Biblioteca Vie? Dac da, n ce calitate (cititor, carte, bibliotecar, etc.) i ce a nsemnat pentru tine?

3. Care este experiena ta n sfera organizrii de evenimente?

4. Ce ai vrea s nvei prin implicarea ta n echipa de organizatori de Biblioteca Vie?

5. Poi s participi la cursul de formare pe metoda Biblioteca Vie din Bucureti din 1 august 2013?a. DA. ......................b. NU. .....................

Bonus!

6. Poi s participi la schimbul de tineri pe Biblioteca Vie There is a story between the covers ce va avea loc n Slovenia n perioada 16 23 septembrie?

Mulumim!O zi frumoas!

Echipa A.R.T. Fusion