Fisa Individual A Acord Parental Cupa Izvoarelor 2009-4289

2
 Calendarul national de activitati 2007 Str. Dem I. Dobrescu, Nr. 4-6, Sector 1, Bucuresti, Romania, Tel/Fax +40213122321; e-mail: [email protected]  1 ORGANIZAŢIA NAŢIONALĂ CERCETAŞII ROMÂNIEI Programe pentru Tineri – Evenimente Nationale Fişă de înscriere individuală cu acord parental Numele cercetaşului/şei: Centrul local: Nume patrulă: Oraşul şi judeţul: Data naşterii: Adresă: Nume părinte: Telefon: Lider însoţitor: Telefon: Activitatea la care va înscrieţi: Reuniunea Cercetăşească „Cupa izvoarelor” Perioada: 18 – 21 iunie 2009 Locaţie: Brezoi, jud.Vâlcea Necesitati alimentare/medicale deosebite: Alte aspecte pe care doriti sa le semnalati organizatorilor: A se completa numai de catre părintele cercetaşului(cercetaşei): Va rugăm să completaţi această parte a documentului şi să o trimiteţi organizatorilor acţiunii. Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”, prin Echipa Naţională de Programe, nu va accepta participarea fiului/fiicei dumneavoastră la activitate în lipsa semnăturii dvs. Subsemnatul/a___________________________________________________________, părinte al/a ___________________________________________________________prin prezenta, confirm că sunt de acord ca fiul/fiica mea să participe la acţiunea ce se va desfăşura în condiţiile descrise in invitaţie şi autorizez organizatorii şi liderul insoţitor_____ ________________ ___să intreprindă tot ceea ce este necesar pentru siguranţa fiului/fiicei mele şi buna desfăşurare a acţiunii. Menţionez că am aflat de condiţiile de desfăşurare ale acestei acţiuni cât şi de echipamentul individual necesar fiului/fiicei mele, din invitatia trimisa către toate centrele locale ale Organzaţiei Naţionale „Cercetaşii României” şi că sunt de acord cu acestea. Menţionez că organizatorii şi liderul înso ţitor nu vor fi făcuţi responsabili de even tualele abateri de la regulamentul O.N.C.R. ale fiului/fiicei mele. Semnătura părinte, Data,  ________ ______ ________ Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati la adresa de mail nicualmasi @yahoo.com, sau la [email protected] , persoana de contact Nicu Almaşi 0743 762540, 9723 891558 Aceasta fişă de înscriere este validă doar însoţită de aprobarea şefului de centru local pentru şeful de patrulă/liderul însoţitor, aprobarea şefului de centru local pentru participanţi, de acordul părintelui privind participarea fiului/fiicei la acţiune şi plata cotizaţiei la zi către O.N.C.R. Acestei fişe i se ataşează formularul de înscriere a patrulei.

Transcript of Fisa Individual A Acord Parental Cupa Izvoarelor 2009-4289

Page 1: Fisa Individual A Acord Parental Cupa Izvoarelor 2009-4289

5/10/2018 Fisa Individual A Acord Parental Cupa Izvoarelor 2009-4289 - slidepdf.com

http://slidepdf.com/reader/full/fisa-individual-a-acord-parental-cupa-izvoarelor-2009-4289 1/2

 

Calendarul national de activitati 2007Str. Dem I. Dobrescu, Nr. 4-6, Sector 1, Bucuresti, Romania, Tel/Fax +40213122321; e-mail: [email protected] 

1

ORGANIZAIA NAIONALĂ CERCETAŞII ROMÂNIEI Programe pentru Tineri – Evenimente Nationale 

Fişă de înscriere individuală cu acord parental

 

Numele cercetaşului/şei:Centrul local: Nume patrulă:

Oraşul şi judeul: Data naşterii:

Adresă:

Nume părinte: Telefon:

Lider însoitor: Telefon:

Activitatea la care va înscriei:Reuniunea Cercetăşească „Cupa izvoarelor”Perioada: 18 – 21 iunie 2009 Locaie: Brezoi, jud.Vâlcea

Necesitati alimentare/medicale deosebite:

Alte aspecte pe care doriti sa le semnalati organizatorilor:

A se completa numai de catre părintele cercetaşului(cercetaşei):Va rugăm să completai această parte a documentului şi să o trimitei organizatorilor aciunii.

Organizaia Naională „Cercetaşii României”, prin Echipa Naională de Programe, nu va acceptaparticiparea fiului/fiicei dumneavoastră la activitate în lipsa semnăturii dvs.

Subsemnatul/a___________________________________________________________,

părinte al/a ___________________________________________________________prin prezenta,confirm că sunt de acord ca fiul/fiica mea să participe la aciunea ce se va desfăşura în condiiile

descrise in invitaie şi autorizez organizatorii şi liderul insoitor________________________________săintreprindă tot ceea ce este necesar pentru sigurana fiului/fiicei mele şi buna desfăşurare a aciunii.

Menionez că am aflat de condiiile de desfăşurare ale acestei aciuni cât şi de echipamentulindividual necesar fiului/fiicei mele, din invitatia trimisa către toate centrele locale ale OrganzaieiNaionale „Cercetaşii României” şi că sunt de acord cu acestea.

Menionez că organizatorii şi liderul însoitor nu vor fi făcui responsabili de eventualele abateride la regulamentul O.N.C.R. ale fiului/fiicei mele.

Semnătura părinte, Data,

  ____________________________ _

Pentru mai multe informatii puteti sa ne contactati la adresa de mail [email protected]

 

, saula [email protected], persoana de contact Nicu Almaşi 0743 762540, 9723 891558

Aceasta fişă de înscriere este validă doar însoită de aprobarea şefului de centru local pentru şeful de patrulă/liderul însoitor,aprobarea şefului de centru local pentru participani, de acordul părintelui privind participarea fiului/fiicei la aciune şi plata cotizaiei lazi către O.N.C.R. Acestei fişe i se ataşează formularul de înscriere a patrulei.

Page 2: Fisa Individual A Acord Parental Cupa Izvoarelor 2009-4289

5/10/2018 Fisa Individual A Acord Parental Cupa Izvoarelor 2009-4289 - slidepdf.com

http://slidepdf.com/reader/full/fisa-individual-a-acord-parental-cupa-izvoarelor-2009-4289 2/2