Festival Teatru 2015

3
INVITAŢIE I.S.J. GALAŢI, COLEGIUL DE INDUSTRIE ALIMENTARĂ “ELENA DOAMNA” ŞI C.C.D. GALAŢI organizează FESTIVALUL JUDEŢEAN DE TEATRU PENTRU ELEVI “I.L.CARAGIALE”!!! Ajuns la ediţia a XIV-a, Festivalul…se va desfăşura în perioada 2-4 iunie 2015 în sala de festivităţi a Colegiului de Industrie Alimentară “Elena Doamna” Galaţi . Înscrierea în concurs se va face pe baza formularului ataşat, până la data de 20 mai 2015 la adresa de e-mail: [email protected] Condiţii de participare: * Trupa de teatru va fi constituită exclusiv din elevi; * Durata fiecărui spectacol nu trebuie să depăşească 40 de minute; * O trupă de teatru va putea participa cu unul sau mai multe spectacole; * Sonorizarea, decorul şi luminile vor fi asigurate, în funcţie de specificul piesei, de către participant, şcoala gazdă asigurând un décor minimal; * Fiecare trupă de teatru participantă va avea spre vânzare un număr de 50 de bilete de intrare la festival în valoare de 5 lei/ bucata (pentru trofee /premii, invitaţii, diplome, etc.).

description

-

Transcript of Festival Teatru 2015

INVITAIE

I.S.J. GALAI, COLEGIUL DE INDUSTRIE ALIMENTAR ELENA DOAMNA I C.C.D. GALAI organizeaz FESTIVALUL JUDEEAN DE TEATRU PENTRU ELEVI I.L.CARAGIALE!!!

Ajuns la ediia a XIV-a, Festivalulse va desfura n perioada 2-4 iunie 2015 n sala de festiviti a Colegiului de Industrie Alimentar Elena Doamna Galai.nscrierea n concurs se va face pe baza formularului ataat, pn la data de 20 mai 2015 la adresa de e-mail: [email protected] de participare:

* Trupa de teatru va fi constituit exclusiv din elevi;

* Durata fiecrui spectacol nu trebuie s depeasc 40 de minute;

* O trup de teatru va putea participa cu unul sau mai multe spectacole;

* Sonorizarea, decorul i luminile vor fi asigurate, n funcie de specificul piesei, de ctre participant, coala gazd asigurnd un dcor minimal;

* Fiecare trup de teatru participant va avea spre vnzare un numr de 50 de bilete de intrare la festival n valoare de 5 lei/ bucata (pentru trofee /premii, invitaii, diplome, etc.).

Pentru detalii v putei adresa d-nei inspector Nicoleta Crnganu, ISJ Galati sau d-nei Nicua Blaga Ardeleanu, prof. organizator, C.I.A. Elena Doamna, tel. 0746168239.

Succes deplin tuturor participantilor! FORMULAR DE NSCRIERE

Denumirea trupei de teatru:

Liceul / Colegiul:

Denumirea spectacolului/piesei de teatru:

Autor:

Regizor:

Durata spectacolului:

Distribuia (personaj nume elev, clasa):

Profesor coordonator:Persoane / Date de contact (tel./e-mail):