Dream Events propuneri honeymoon 2010

5

Click here to load reader

description

Agentia Dream Events iti organizeaza Nunta de Vis! Downloadeaza gratuit oferta noastra si contacteaza-ne! Site-urile Agentiei Dream Events: http://www.dream-events.ro http://www.totulpentrununta.ro http://www.nuntidevis.com http://www.trashthedress.ro si noul site multimedia http://www.dream-events.eu Ne gasiti pe cele mai importante retele sociale: http://www.facebook.com/nuntisievenimente http://www.twitter.com/dreamevents_ro http://www.youtube.com/nuntisievenimente http://www.flickr.com/nuntisievenimente e-mail: [email protected] Tel: 0745 256 235, 0788 775 579

Transcript of Dream Events propuneri honeymoon 2010

Page 1: Dream Events propuneri honeymoon 2010
Page 2: Dream Events propuneri honeymoon 2010

0745 256 235 - 0788 775 579 - [email protected]

Va multumim pentru timpul acordat evaluarii ofertei noastre. Dorim ca prin prezenta noastra pe piata evenimentelor private din Romania sa aducem un plus de profesionalism si inovatie si sa contribuim la tabloul de amintiri frumoase al nuntii pentru care va pregatiti.

Misiunea noastra este sa va consiliem in alegerea produselor si serviciilor care sa conduca la succesul evenimentului. Investim constant online si offline astfel incat sa va putem oferi siguranta unui partener pe care va puteti baza.

GUEST BOOK Gratuit pentru orice comanda de peste 1500 lei + tva.GUEST BOOK Gratuit pentru orice comanda de peste 1500 lei + tva.

In plus: 5% discount pentru orice contract de peste 1500 lei + tva10%pentru orice contract de peste 3000 lei + tva

In plus: 5% discount pentru orice contract de peste 1500 lei + tva10%pentru orice contract de peste 3000 lei + tva

Page 3: Dream Events propuneri honeymoon 2010

0745 256 235 - 0788 775 579 - [email protected]

Destinatii honeymoon – oferte unice Dream Events

Dream Events va pune la dispozitie oferte unice, pe care le-a incheiat in exclusivitate cu tur operatori din Kavarna si insula Thassos. Fiecare dintre cele doua destinatii are o oferta cu multiple variante, dintre care Dumneavoastra va puteti alege pachetul ideal in functie de numarul de stele ale hotelului dorit, in functie de numarul de nopti de cazare, de mijlocul de transport si de pachetele suplimentare. Fiecare pachet contine cadouri surpriza pentru cuplurile aflate in luna de miere.

Va rugam sa ne contactati pentru a va pune la dispozitie oferte personalizate Dream Events si va garantam ca veti avea o luna de miere de vis!

Destinatii honeymoon romantice

Destinatii honeymoon: Kavarna – Bulgaria

Ziua nuntii ar trebui sa fie din toate punctele de vedere ziua perfecta, urmata, in mod firesc, de luna de miere petrecuta cu sufletul pereche.

Dream Events va propune pentru inceput doua destinatii romantice pentru luna de miere: Kavarna – Bulgaria si Insula Thassos – Grecia.

Kavarna este o localitate cocheta situata la doar 43 Km distanta de Romania, mergand pe drumul spre Marea Neagra si iesind pe la granita imediat dupa localitatea 2 Mai. Kavarna este un loc potrivit pentru o luna de miere care nu va va scoate foarte multi bani din buzunar si care intruneste toate atributele pentru vacanta: hoteluri si vile moderne, terase si restaurante atractive, peisaje deosebite, plaje relaxante, site-uri arheologice, variate concerte sustinute de artisti ca Deep Purple, Scorpions, Nazareth etc, precum si multe alte domenii de interes. Un punct de atractie important si pe care nu trebuie sa il ratati este Kaliakra, un loc incarcat cu multa semnificatie istorica, avand o panorama superba.

Page 4: Dream Events propuneri honeymoon 2010

0745 256 235 - 0788 775 579 - [email protected]

Destinatii honeymoon: Insula Thassos – Grecia

Thassos, "insula de smarald", situata in golful Kavala, in partea nordica a Marii Egee, este cea mai apropiata de Grecia continentala (8 km) si poate fi cu succes destinatia perfecta pentru o luna de miere exotica. In Thassos veti descoperi cu placere toate atractiile insulei, fie ca este vorba de plajele amenajate sau salbatice, ruinele care dau un farmec si mister aparte locului, oamenii foarte primitori si prietenosi, tavernele din care rasuna la tot pasul muzica greceasca, hotelurile si vilele moderne, peisajele superbe, strazile pline cu suveniruri si expozitii de arta, sau calatoria cu feribotul care va fi o experienta pe care nu o veti uita prea curand, fiind insotiti de spectacolul oferit de o multime de pescarusi. Indiferent de ceea ce cautati: relaxare, distractie, traditie, sport, plimbare, in Thassos veti avea o multime de locuri de vizitat. Si ca un ultim sfat: nu ratati o masa cu delicatese din fructe de mare: caracatita, scoici, peste, homar, toate sunt foarte gustoase si gatite dupa retete traditionale grecesti.

Page 5: Dream Events propuneri honeymoon 2010