Declaratie Adult RsR 2015

download Declaratie Adult RsR 2015

of 1

description

Declaratie Adult RsR 2015

Transcript of Declaratie Adult RsR 2015

DECLARAIE

20 Iunie 2015

Numarul de concurs.................................. Declaratie de participare pe propria raspundere (la Retezat SkyRace Intersport 2015, Traseul.......................)Subsemnatul ______________________________________________________________________,

domiciliat n localitatea ___________________, str.____________________________________ , nr.

_____, bl. ______, ap. ____, judeul _____________, identificat cu C.I. seria _______________, nr._________________________, C.N.P. __________________________________________, telefon

de contact/email ____________declar ca am citit cu atentie regulamentul/detaliile concursului de pe pagina retezat.skyrace.ro si sunt de acord cu acesta/acestea in totalitate.Menionez c sunt informat n legtur cu riscurile ce apar in practicarea alergarii mixte (asfalt/pamant/piatra) n condiiile deosebite pe care le presupune un asemenea eveniment: portiuni de trasee sunt neamenajate i neprotejate, se folosesc poteci marcate i nemarcate, pante cu nclinare mare i zone accidentate.

Sunt de acord cu aceste condiii deosebite i, n cazul implicrii mele ntr-un incident/accident de orice natura survenit n timpul concursului, mi voi asuma ntreaga rspundere pentru incidentul/accidentul respectiv i nu voi pretinde organizatorului niciun fel de daune pentru acesta. Sunt perfect contient c participarea mea la o competiie de acest nivel presupune abiliti tehnice si sportive, motiv pentru care voi fi receptiv la eventualele sfaturi ale organizatorilor, pe ntreaga durata a evenimentului i ma voi supune deciziilor lor de interes general.

Totodata precizez c nu i voi trage pe organizatorii concursului la rspundere n cazul n care voi fi descalificat din compeitie pentru nerespectarea regulamentului/regulilor concursului.

Pe propria mea rspundere, mai declar urmtoarele:

- datele de mai sus sunt exacte;

- sunt apt din punct de vedere medical pentru alergare si sunt asigurat medical in caz de accident pentru acest concurs;- am pregatirea fizic, psihic i tehnic corespunztoare pentru a participa la Retezat SkyRace Intersport 2015;- cunosc implicaiile juridice ale participrii la acest concurs i mi asum ntreaga rspundere n cazul n care sunt implicat ntr-un accident/incident si/sau sufar un accident de orice natura, inainte, in timpul si/sau dupa concurs, pe traseu sau in zona de concurs.- nmnnd Organizatorilor acest formular printat, completat i semnat confirm primirea kitului de concurs.

*Prin Organizatori se intelege Asociatia nonprofit Sport La Orice Varsta, Primaria Uricani si Club Alpin Valea Jiului.*Numarul de concurs se completeza de Organizatori la primirea declaratiei.Data:20 iunie 2015 Semntura:........................................

Martor:............................ Semnatura martor:..............................(Martorul este persoana desemnata de noi sa primeasca prezenta declaratie, sa verifice corectitudinea datelor declarate si identitatea persoanelor pe baza prezentarii CI a acestora).