Curs de Initiere Clarviziune Si Puteri Paranormale in Iasi 9-10 iunie 2012

download Curs de Initiere Clarviziune Si Puteri Paranormale in Iasi 9-10 iunie 2012

of 1

description

Puterile paranormale se afla in fiecare dintre noi. Ghidati corect de catre un cunoscator initiat, asa cum este Maestrul spiritual Horatiu Mihail, putem sa le activam si sa evoluam, extinzandu-ne cunoasterea si folosind aceste minunate daruri cu care ne-a inzestrat Dumnezeu. Cursul de initiere in CLARVIUNE SI PUTERI PARANORMALE sustinut de Horatiu Mihaila.In Iasi 9-10 Iunie 2012 experimentam si accesam tehnici practice pentru ACTIVAREA CAPACITATILOR PARANORMALE aflate in stare latenta ale fiecaruia dintre participanti.Inregistreaza-te acum prin email [email protected] sau GSM 0726 580568 Genoveva Salvaras - organizator .

Transcript of Curs de Initiere Clarviziune Si Puteri Paranormale in Iasi 9-10 iunie 2012

CLARVIZIUNE SI PUTERI PARANORMALE

Facem efectiv vizualizari in timpul cursului!Obtii o viziune mult mai clara asupra realitatii, pentru ca ai posibilitatea sa vezi si dincolo de aparente. Nu obtii instantaneu toate puterile paranormale, dar inveti cum sa le activezi, prin tehnici simple, accesibile prin initiere.

CLARVIZIUNE SI PUTERI PARANORMALECurs de initiere

Ce intelegi si deprinzi la curs?

Iasi 9-10 Iunie 2012

Despre principalele puteri paranormale si legatura lor cu minunile biblice; Activarea lui Ajna chakra, al treilea ochi, pentru clarviziune, insotita de explicatii si tehnici de purificare si incarcare; Despre undele cerebrale, transa si autohipnoza; Notiuni si tehnici de concentrare pt amplificarea clarviziunii; Cum sa vizualizezi aura ta si a celorlalti. Vizualizam efectiv aurele celor prezenti la curs; Despre semnificatia culorilor aurei; Cum sa vizualizezi chipurile din vietile anterioare, in cazul tau si al celorlalti. Vizualizam efectiv chipuri din vietile anterioare ale celor prezenti la curs! Diferite metode pt aflarea vietilor anterioare si a legaturilor pe care le ai cu diferite vremuri, persoane, situatii; Tehnici practice pentru dezvoltarea tuturor capacitatilor paranormale, aflate acum in stare latenta.

Puterile paranormale se afla in fiecare dintre noi. Ghidati corect de catre un cunoscator initiat, asa cum este Maestrul spiritual Horatiu Mihail, putem sa le activam si sa evoluam, extinzandune cunoasterea si folosind aceste minunate daruri cu care ne-a inzestrat Dumnezeu.

Cursul te initiaza pentru : activarea imediata a Clarviziunii, vizualizarea propriei aure si a aurei celorlalti; vizualizarea chipurilor din vietile anterioare; intelegerea profunda a cine esti, patrunderea sensului si intelegerea misiunea tale pe acest Pamant, intelegerea legaturii tale cu cei de langa tine.

Investitia de participare400 ron pentru plata in avans (500 ron pentru plata la intrare) Vezi si reducerile in site: http://www.horusra.com Office or Title Name

Despre Ajna chakra,ochiul tau spiritual, IISUS HRISTOS, MAESTRUL DIVIN, a zis: "Luminatorul trupului este OCHIUL (spiritual); de va fi OCHIUL tau (deschis si) curat (purificat), tot trupul tau (energetic) va fi luminat. Iar de va fi OCHIUL tau rau (inchis), tot trupul tau (energetic, aura) va fi intunecat(a). Deci, daca LUMINA (Duhului Sfant) nu e in tine, atunci te afli in intuneric..." (vezi Sfanta Evanghelie dupa Matei, capitolul 6, versetele 22, 23; Sfanta Evanghelie dupa Luca, capitolul 11, versetul 34, etc.)

INSCRIE-TE ACUM ! IASI 9-10 IUNIE 2012

INITIATOR Spiritual

HORATIU MIHAILOrganizator

Organizator Genoveva SalvarasEmail [email protected] GSM 0726 580 568

Genoveva Salvaras