Catalogul JobShop® 2013

89

description

Catalogul evenimentului JobShop® 2013 in care veti gasi detalii utile despre participantii la eveniment

Transcript of Catalogul JobShop® 2013

Page 1: Catalogul JobShop® 2013
Page 2: Catalogul JobShop® 2013
Page 3: Catalogul JobShop® 2013

Catalogul evenimentului

Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca

18-21 martie 2013www.jobshop.ro

JobShop®Evenimentul național de carieră

ediția a XIX-a

Page 4: Catalogul JobShop® 2013
Page 5: Catalogul JobShop® 2013

5www.jobshop.ro/cluj

Cuprins

IntroducereBEST Despre BEST BEST Cluj - Napoca Newsletter BESTJobShop® Despre JobShop®

Agenda Evenimentului CV-ul tău Întâlnirea cu angajatorul Universitatea Tehnică Programe de master ale Universităților Tehnice Oficiul de Consiliere și Orientare în Carieră Parteneri ISDC MicrosoftParticipanți Altom Consulting SRL Autoliv EMERSON evoline GAMELOFT GENPACT Tenaris Silcotub LiveRail Romania UMT SOFTWARE NATIONAL INSTRUMENTS Sykes Yardi WAYFARE Ullink Schlumberger HILTI Romania ZYNK RUBYTRIBE msg systems Romania Procter&Gamble PITECH+PLUS RCS & RDS GHF Derivatives Limited LMS PwC Sinectic Grup

679

10111315171825

2630

3436384042444648505254565860626466687072747678808284

Page 6: Catalogul JobShop® 2013

6 www.jobshop.ro/cluj6

Bună! Te invit la JobShop®

JobShop® se poate descrie în doar câteva cuvinte: cel mai mare eveniment de carieră din ţară organizat de studenţi, pentru studenţi, în care anual companiile se reunesc pentru a oferi joburi celor dornici de afirmare.

Ce este JobShop®?

Ştiu că te gândeşti ce job vei avea după ce termini cu anii studenţiei, unde o să munceşti, ei bine JobShop® reuneşte anual vise şi speranţe, cu succese şi împliniri profesionale. Într-adevăr, sub numele JobShop® se ascunde unul din cele mai mari evenimente naţionale de carieră organizat anual pentru studenţi şi absolvenţi de către BEST Cluj-Napoca, Braşov, Iaşi şi Timişoara.

Înainte găsirea unui loc stabil de muncă presupunea eforturi majore. JobShop® te provoacă să priveşti începutul carierei tale dintr-o perspectivă schimbată cu 180 de grade, ca o activitate creativă, derivată din facilităţile pe care noi ţi le punem la dispoziţie:

• contact direct cu reprezentanţii companiilor • prezentări de companii • workshopuri • prezentări ai unor oameni cu cariere de success • oportunităti de burse de studiu

Multă agitaţie, energie şi entuziasm, oameni cu renume, companii de excepţie din domenii tehnice şi economice, toate acestea sunt elementele cheie JobShop 2013. Pentru a fi la curent cu toate noutăţile ce vor apărea, vizitează site-ul evenimentelui.

Echipa BEST Cluj-Napoca te aşteaptă la JobShop®!

Introducere

66 www.jobshop.ro/cluj

Page 7: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj 7

BEST

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizaţie apolitică şi non-profit care işi propune să ofere oportunităţi de învăţare şi dezvoltare personală pentru viitorii ingineri.

BEST este prezent in 94 universităţi tehnice din 32 de ţări europene şi este vizibil pentru mai mult de 1000000 de studenţi. BEST promovează spiritul European şi incurajează comunicarea şi munca intr-un mediu multicultural prin evenimentele pe care le organizează; de la cursuri academice, competiţii inginereşti la simpozioane educaţionale.

32 de ţări

94de universităţi

8 000 de participanți la evenimente BEST

1 000 000 studenţi care au

interacţionat cu noi

4200 de membri activi

7

Page 8: Catalogul JobShop® 2013

8

BEST Cluj-Napoca

Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat in 1995, format din studenţi voluntari, un grup de tineri cu energie, viziuni indrăzneţe, dornici de a invăţa ce înseamnă munca în echipă sau dezvoltarea unor abilităţi complementare studiilor universitare.

Scopul nostru şi al BEST este de a oferi condiţii atât pentru dezvoltarea abilităţilor, cât şi pentru dezvoltare personală. În cercul nostru puteţi avea parte de schimburi culturale, traininguri, competiţii ingineresti, noi prietenii.

În cifre 5 membri ai consiliului director 13 membri cu drept de vot 80 de membri 116 alumni

17Ani de experienţă

14Workshopuri

internaţionale

8Competiții inginerești

12 Schimburi culturale

18 Ediţii JobShop®

19Cursuri de sezon

www.jobshop.ro/cluj8

Page 9: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj

Newsletter BEST Cluj-Napoca

Abonează-te la newsletter-ul BEST Cluj-Napoca pentru a fi la curent cu toate proiectele BEST și oportunitățile de practică, internship și angajare. Vei primi cel mult 2 mail-uri pe lună și te poți dezabona, în orice moment. Vei putea intra în contact mult mai rapid cu companii din domeniul tău de specializare și vei putea afla noutăți despre job-ul care te interesează.

Newsletterul e compus din 3 secțiuni: • Carieră (oportunități din partea companiilor) • Proiecte BEST Cluj-Napoca • Oportunități (burse, prezentări, seminarii, workshop-uri, traininguri din partea partenerilor noștri).

Intră pe newsletter.bestcj.ro pentru a te înregistra în baza de date BEST Cluj-Napoca și pentru a primi newsletter-ul.

9

Page 10: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/clujwww.jobshop.ro/cluj

Despre JobShop®

1010

JobShop® - sună cunoscut, nu? Bineînţeles! Acest nume îl poartă cu mândrie cel mai mare eveniment naţional de carieră pentru studenţii români si dezvoltat de organizaţia BEST în patru mari centre universitare din ţară: Cluj-Napoca, Braşov, Timişoara şi Iaşi.

Aflat la cea de-a XX-a ediţie, JobShop® reuneşte studenţii, companiile şi universităţile într-un loc cu scopul de a oferi fiecărei părţi beneficii; aceste beneficii se pot concretiza prin schimbul de informaţii la diferite nivele:• Studenţii află ce se întamplă pe piaţa muncii, de ce au nevoie pentru a-şi găsi un job sau pentru a afla informaţii vitale despre companii• Reprezentanţii companiilor descoperă studenţi dornici de afirmare, cu abilităţi excepţionale şi atitudinea studentului faţă de piaţa muncii• Universitatea intră în contact cu cerinţele actuale pentru a-şi adapta metodele de predare şi abordadea tematicilor

Ştim că vreţi sa fiţi parte din acest deosebit eveniment şi din acest motiv vă invităm şi vă aşteptăm cu drag în fiecare din cele 4 zile ale evenimentului, în perioada 18-21 martie, la Casa de Cultură a Studenţilor. Să veniţi cu CV-urile la voi, cu zâmbetul pe buze, multă încredere şi entuziasm şi veţi vedea că lucrurile sunt mult mai simple decât v-aţi închipuit!

10

Page 11: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj

Agenda Evenimentului

11

Page 12: Catalogul JobShop® 2013

Harta Standurilor

Page 13: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj 13

CV-ul tău

Cum poţi obţine un job printr-un CV remarcabil?

Probabil că ai emoţii, si simţi că ar trebui să fii mai bine pregătit. Dar ţine minte că tu ca şi student aduci promisiuni ale potenţialului tău, ceea ce uneori poate prima în faţa experienţei trecutului profesional!

Înainte de a începe să cauți un job care ți se potrivește, ar fi recomandat să ai un CV impecabil. Ce înseamnă acest lucru? Mai jos vei găsi câteva din secretele pe care alţii le-au aplicat în redactarea CV-ului şi ţi le recomandă călduros şi ţie:

1. Fii sincer! Chiar dacă e tentant câteodată să înfloreşti puţin experienţa sau alte activităţi legate de job, e important să te rezumi la cea mai bună opţiune: adevărul.Dacă îţi este teamă că CV-ul tău nu are multe de spus la capitolul experienţă în muncă, fii neapărat motivat şi dovedeşte-ţi interesul real în domeniul în care aplici. Motivaţia este unul dintre cele mai importante atuuri pe care le poate avea un candidat.

2. Mai puţin e mai bine! Punctează doar informaţii relevante pentru postul la care aplici şi fereşte-te de povestiri elaborate!CV-ul e recomandat să aibă o structură simplă, sintetică. Încadrarea în pagină este adesea interpretată ca o reflexie a personalităţii tale, fiind deci important să prezinţi un CV aerisit şi ordonat.

3. Fii conştient de ce poţi oferi! În cazul în care ai diplome de calificare, de absolvire cu care te mândreşti, anexează-le. Nu uita să specifici la capitolul studii şi experienţa profesională, instituţiile de învăţământ absolvite, profilul lor, perioadele de practică, etc. în ordine cronologic descrescătoare.

Page 14: Catalogul JobShop® 2013

14 www.jobshop.ro/cluj14

De asemenea, menţionează orice experienţe practice, traininguri, cursuri speciale, concursuri la care te-ai remarcat, oferă detalii despre acestea şi despre aptitudinile solicitate corespunzătoare pentru profilul jobului!

4. Nu neglija activităţile extraprofesionale! Acestea îţi descriu cel mai bine profilul personal. De multe ori, o persoană chiar fără experienţă a fost preferată în faţa alteia, tocmai datorită pasiunilor extraprofesionale dezvoltate - conforme cu caracteristicile postului, de exemplu: creativitate, acţiune, analiză, etc.

Evită însă să menţionezi lucruri banale cum ar fi lectura, jocurile pe calculator sau vizionatul filmelor, acestea nu te ajută cu nimic.

5. Alte sfaturi: • Angajatorii apreciază un candidat sigur pe sine şi decis! Adaugă şi o rubrică în care să precizezi, de exemplu, competenţele pe care doreşti să ţi le dezvolţi, ambiţiile tale profesionale.• Menţionează detaliile ce ar putea face diferenţa: organizaţii al căror membru eşti/ai fost, proiecte în care ai fost implicat, interese extraşcolare etc.• Păstrează o notă pozitivă şi optimistă, fii clar în exprimare si ce este important.... nu uita să-ţi treci pe CV datele de contact şi neapărat numărul de telefon!

Dacă ai parcurs sfaturile noastre, te invităm să intri pe site-ul oficial al evenimentului www.jobshop.ro/cluj. Aici vei avea posibilitatea să completezi şi să îţi uploadezi CV-ul. În plus, hai cu mai multe exemplare ale CV-ului în timpul zilelor de standuri şi vei avea ocazia să intri în marea tombolă JobShop, unde te aşteaptă premii surpriză!

CV-ul tău

Page 15: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj 15

Întânirea cu angajatorul

Întâlnirea cu angajatorul

Documentează-te!

Citeşte despre companiile participante la JobShop şi orientează-te spre ceea ce ţi se potriveste. Un prim pas îl poţi face citind acest catalog care are ca tocmai acest scop, de a te informa.

În cazul în care ai nelămuriri, nu ezita să contactezi companiile la datele de contact menţionate în catalog. Cu siguranţă vor fi dispuşi să te ajute şi să iţi răspundă la întrebări. Acest lucru îţi poate fi de folos mai ales dacă eşti interesat de mai multe companii, având astfel şansa să te pregăteşti corespunzător cerinţelor lor.

Iţi sugerăm să ai mai multe copii ale CV-urilor cu care te vei prezenta la zilele de standuri. Cu siguranţa vei avea nevoie de ele!

Pentru primele minute din întâlnirile cu angajatorii prezenţi la JobShop este indicat sa ai pregătită o scurtă introducere de 20 -30 de rânduri. Arată-le că ştii ce vrei! Nu uita să te prezinţi, care este pregătirea ta pe scurt şi cam ce te interesează să afli legat de ofertele lor de angajare. Lasă timiditatea de-o parte, fii deschis şi profită din plin de ocazia de a sta faţă in faţă cu un reprezentant de companie, fară a fi supus stresului din timpul unui interviu.

Page 16: Catalogul JobShop® 2013

16 www.jobshop.ro/cluj16

Angajatorii şi cerinţele lor…

Mare parte a companiilor urmăresc viitori angajati cu următoarele aptitudini:• Adaptabilitate: este insuşirea ce te face uşor acceptat de colegii de muncă, este nevoie să ştii cum să te maleiezi după cerinţele din fişa postului, după manager sau spaţiu în care munceşti.• Comunicarea: Să ştii să te exprimi corect, asta pentru a te face înţeles de celelalte persoane din jur. Să ştii comunica atât oral, cât şi în scris cu colegii.• Persudarea: este important să ştii rezolva conflicte pentru promovarea ta. Această aptitudine poate fii scrisă in CV în relaţii mutuale benefice.• Spirit de echipă: Nu este important pentru fiecare job, dar o asemenea abilitate nu este de trecut cu vederea, să ai relaţii bune cu colegii, cu managerul sau cu orice alte persoane.

Un nou job nu este uşor de obţinut, dar dacă eşti bine determinat, crezi în tine şi ştii ce ai de făcut, nu îţi va fi greu să depăşeşti obstacolele şi vei fi mulţumit de tine!

Îţi urăm succes şi ne vedem la zilele de stand!

Echipa BEST Cluj-Napoca

Întâlnirea cu angajatorul

Page 17: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj 17

Universitatea Tehnică

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, înfiinţată în 1948, este una dintre cele opt instituţii de învăţământ superior din Cluj-Napoca, a doua ca mărime, specializată în educarea şi instruirea inginerilor şi a personalului tehnic.

In prezent, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca pregateste specialisti prin studii de licenta, masterat, doctorat si studii postuniversitare, numarul studentilor depasind 20000.

Cercetarea stiintifica performanta, fundamentala sau aplicativa, reprezinta o preocupare esentiala a cadrelor didactice si cercetatorilor din UTCN. Potentialul stiintific de care dispune Universitatea a indreptatit-o sa organizeze sau sa fie implicata in organizarea unor manifestari stiintifice de anvergura, cu o larga participare a specialistilor romani si straini.

Racordarea universitatii la cerintele europene este reflectata prin evolutia conventiilor internationale si prin gama larga de programe europene cu specific educational si de cercetare la care participa. De asemenea, au fost incheiate conventii, acorduri si protocoale bilateriale internationale cu universitati de top din Europa, Asia si America. Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca a fost acceptata, din 2003, ca membru in Asociatia Europeana a Universitatilor (EUA) iar din 2007 in Agentia Universitara a Francofoniei (AUF).

Rezultatele obtinute in activitatea didactica, de cercetare, de management universitar si de cooperare internationala, precum si in activitatea de imbunatatire a calitatii invatamantului in conformitate cu standardele europene, au fost apreciate de catre Agentia Romana de Asigurarea Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS), care, in anul 2007, a acordat calificativul “Grad de Incredere Ridicat” Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca se prezinta astazi ca o institutie de invatamant superior moderna, in plina evolutie, confirmand autentice disponibilitati de creatie stiintifica si culturala, fiind o “Universitate de Cercetare Avansata si Educatie”, intre primele douasprezece universitati din tara, conform Ordinului Ministerului Educatiei Nationale nr. 5262 din 5 septembrie 2011 privind clasificarea universitatilor acreditate din sistemul national de invatamant.

17

www.utcluj.ro

Page 18: Catalogul JobShop® 2013

18 www.jobshop.ro/cluj18

Universitatea Tehnică din Cluj Napoca

Facultatea de Automatică şi CalculatoareIngineria sistemelor • Controlul avansat al proceselor • Informatică aplicată în ingineria sistemelor complexe • Ingineria conducerii avansate a fabricaţiei • Informatică aplicatăCalculatoare şi tehnologia informaţiei • Inginerie software • Inteligenţă şi viziune artificială • Reţele de comunicaţii şi sisteme distribuite • Tehnologia informaţiei în economie • Ştiinţa calculatoarelor în inginerie • Calculatoare şi tehnologia informaţiei • Masterat complementar în ştiinţa calculatoarelorFacultatea de ConstrucţiiInginerie Civilă • Construcţii durabile de beton • Inginerie geotehnică • Ingineria infrastructurii transporturilor • Inginerie structurală • Patologia şi reabilitarea construcţiilor • Eco - Infrastructuri pentru transporturi si lucrari de artaInginerie şi management • Ingineria tehnologiilor speciale • Managementul proiectelor şi evaluarea proprietăţiiFacultatea de Construcţii de MaşiniInginerie Industrială • Design Industrial • Fabricaţie virtuală în procedee de deformare plastică • Fabricaţie virtuală în procedee de deformare plastică (limba engleză) • Inginerie virtuală şi fabricaţie competitivă • Inginerie virtuală şi fabricaţie competitivă (în limba engleză) • Managementul şi ingineria calităţii • Metode moderne de proiectare în ing. sist. şi tribosistemelor mecanice • Procese de producţie inovative şi managementul tehnologic • Procese de producţie inovative şi managementul tehnologic (germană)

Mastere Tehnice

Page 19: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj 19

De ce sa particip?Mastere Tehnice

• Proiectarea asistată de calculator a sistemelor de fabricaţie • Tehnologii avansate de fabricaţie Inginerie Mecanică • Modelare avansată şi informatică în inginerie mecanicăInginerie şi management • Antreprenoriat tehnologic • Antreprenoriat • Evaluarea proprietăţii • Management şi inginerie în afaceri • Managementul sistemelor logistice • Inginerie şi management • Ingineria şi managementul intreprinderii sustenabileMecatronică şi robotică • RoboticăFacultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia InformaţieiInginerie electronică şi telecomunicaţii • Circuite şi sisteme integrate • Inginerie electronică • Prelucrarea semnalelor şi a imaginilor (în limba franceză) • Sisteme integrate de comunicaţii cu aplicaţii speciale • Tehnologii multimedia • TelecomunicaţiiFacultatea de MecanicăMecatronică şi robotică • Ingineria sistemelor mecatroniceInginerie mecanică • Ingineria biosistemelor mecanice pentru agricultură şi industria alimentară • Aplicaţii industriale prin simulare şi expertiză • Energii regenerabile • Inginerie de precizie şi managementul calităţii • Inginerie mecanică avansată • Managementul energiei termice • Inginerie mecanică • Sisteme hidro-pneumatice avansateIngineria autovehiculelor • Automobilul şi mediul • Logistica transporturilor rutiere

Page 20: Catalogul JobShop® 2013

20 www.jobshop.ro/cluj20

Facultatea de Inginerie ElectricăInginerie electrică • Tehnici moderne de proiectare asistată de calculator în ing. electrică • Sisteme de monitorizare şi control în intinerie electrică • Sisteme şi structuri electrice avansateInginerie energetică • Managementul sistemelor electroenergetice moderneŞtiinte inginereşti aplicate • Ştiinţe inginereşti aplicate în medicinăFacultatea de Ştiinţa şi Ingineria MaterialelorIngineria materialelor • Ingineria şi managementul fabricaţiei de piese turnate • Ingineria şi managemenul procesării avansate a materialelor • Materiale, micro şi nanotehnologii Ingineria mediului • Dezvoltare durabilă şi protecţia mediului • Managementul integrat al resurselor naturale şi al deşeurilor • Procedee avansate în protecţia mediului • Dezvoltare durabilă şi protecţia biodiversitaţii (la Tulcea)Facultatea de InstalaţiiIngineria instalaţiilor • Ingineria Instalaţiilor

Universitatea Tehnica din Timişoara

Facultatea de Arhitectură • Urbanism și amenajarea teritoriuluiFacultatea de Automatică şi Calculatoare • Automotive embedded software • Computer engineering • Information tehnology • Ingineria sistemelor automate • Sisteme informatice aplicate în produse și servicii • Sisteme informatice în îngrijirea sănătății • Software engineering • Tehnologii informaticeFacultatea de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului • Chimie alimentară aplicată • Controlul și aviz. produselor alimentare

Mastere Tehnice

Page 21: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj 21

De ce sa particip?Mastere Tehnice

• Inginerie şi managementul mediului in industrie • Micro și nanomateriale • Tehnologii de procesare nepoluanteFacultatea de Construcţii • Advanced design of steel and compozite structures • Cadastru și evaluarea bunurilor imobile • Dezvoltare durabilă: auditul energetic și securit. la incendiu a clădirilor • Infrastructuri pentru transporturi • Ingineria protecției mediului • Inginerie și reabilitare rurală durabilă • Optimizarea și modernizarea sistemelor de instalații • Optimizarea sistemelor hidrotehnice • Proiectarea avansată a structurilor metalice și compozite • Reabilitarea construcțiilor • Sisteme de fundare pentru construcţii Speciale-StructuriFacultatea de Electronică şi Telecomunicaţii • Communications networks engineering • Electronică biomedicală • Electronica sistemelor inteligente • Ingineria rețelelor de telecomunicații • Tehnici avansate în electronică • Tehnologii multimediaFacultatea de Știinte ale Comunicării • Comunicare, relații publice și media digitalăFacultatea de Electrotehnică şi Electroenergetică • Conducerea sistemelor electroenergetice • Electrotehnică și electronică de putereFacultatea de Management în producţie şi transporturi • Ingineria și managementul competitivității • Inginerie și managementul sistemelor logistice • MBA - Master în administrarea afacerilor • Master antreprenorial în administrarea afacerilorFacultatea de Mecanică • Construirea și exploatarea autovehiculelor rutiere • Energoeconomie în domemiul termic și al vehiculelor de transport • Ergoinginerie în mecatronică • Hidrodinamica mașinilor și sisteme hidromecanice • Implanturi, proteze și evaluare biomecanică • Ingineria calității în mecatronică și robotică

Page 22: Catalogul JobShop® 2013

22 www.jobshop.ro/cluj22

• Ingineria produselor din materiale polim. și composite • Ingineria relațiilor de muncă, sănătate și securitate în muncă • Ingineria resurselor regenerabile de energie • Ingineria sistemelor de propulsie pentru autovehicule • Inginerie integrată • Inginerie mecanică avansată • Managementul calității proceselor tehnologice • Materiale și tehnologii avansate • Procedee productive de sudare în mediu de gaze protectoare • Sisteme feroviare moderne • Sisteme integrate pentru fabricația agroalimentară • Sisteme robotice cu inteligență artificială • Tehnici avansate în transportul rutierDepartamentul de Matematică • Modele Matematice în inginerie • Metode și tehnici statistică în sanătate și în cercetare clinică

Universitatea Tehnica din Iaşi

Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului • Protecţie anticorosivă şi electrochimie aplicată • Produse farmaceutice şi cosmetice • Cataliză şi materiale catalitice pentru mediu, energie şi sănătate • Produse naturale • Ingineria procedeelor nepoluante • Ştiinţa hârtiei şi a materialelor polimerice • Materiale macromoleculare înalt performante • Managementul mediului • Managementul, tratarea şi valorificarea deşeurilor • Controlul calităţii mediului ambient • Managementul mediului şi energie durabilă (în limba engleză – Environmental management and sustainable energy)Facultatea de Construcţii şi Instalaţii • Ingineria clădirilor • Inginerie structurală • Inginerie structurală (în limba engleză – Structural enginering) • Materiale şi produse performante pentru construcţii • Reabilitarea şi creşterea siguranţei construcţiilor

Mastere Tehnice

Page 23: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj 23

De ce sa particip?Mastere Tehnice

• Infrastructuri moderne pentru transporturi • Management şi tehnologii speciale în construcţii • Inginerie geotehnică • Evaluare şi administrare imobiliară • Instalaţii pentru construcţiiFacultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului • Inginerie hidrotehnică • Modernizarea sist. hidrotehnice, hidroameliorative şi hidroedilitare • Ingineria şi managementul factorilor de mediu • Geomatică şi cartografieFacultatea de Mecanică • Concepţia şi managementul proiectării automobilului • Sistemica transporturilor autopropulsate • Exploatarea tehnică a autovehiculelor rutiere • Siguranţa şi performanţele circulaţiei rutiere • Diagnoze şi expertize tehnice în ingineria mecanică • Maşini termice, frigotehnie şi climatizare • Tehnici nepoluante în industria agroalimentară • Mecatronică avansată • Sisteme robotizateFacultatea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor • Materiale avansate şi tehnici de analiză experimentală • Tehnici avansate în ingineria procesării materialelor • Sisteme industriale pentru tehnologii moderneFacultatea de Automatică şi Calculatoare • Sisteme de control încorporate • Sisteme şi control automat • Sisteme şi control automat (în limba engleză – Systems and control) • Sisteme distribuite şi tehnologii WEB • Sisteme distribuițe şi tehnologii WEB (în limba engleză – Distributed systems and WEB technologies) • Calculatoare încorporateFacultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației • Reţele de comunicaţii • Sisteme electronice inteligente şi informatică industrială • Proiectarea circuitelor VLSI avansate • Sisteme avansate în electronica aplicată • Tehnici moderne de prelucrare a semnalelor • Radiocomunicaţii digitale

Page 24: Catalogul JobShop® 2013

24 www.jobshop.ro/cluj24

Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată • Sisteme informatice de monitorizare a mediului • Sisteme electrice avansate • Conversia energiei şi controlul mişcării • Managementul sistemelor de energie • Management, energie, mediu • Inginerie şi management în contextul globalizăriiFacultatea de Construcţii de Maşini şi Management Industrial • Managementul şi tehnologia producţiei • Concepţia şi fabricaţia asistată de calculator • Sisteme micromecanice • Inginerie şi management în fabricaţia mecanică • Tehnologii avansate de fabricaţie • Mecanica fluidelor aplicatăFacultatea de Textile – Pielărie şi Management Industrial • Dezvoltări în proiectarea produselor de încălţăminte şi marochinărie • Design industrial textile • Design vestimentar • Proiectarea şi modelarea îmbrăcămintei • Tehnologii performante de tricotare • Sisteme inovative de producţie în confecţii • Textile avansate • Asigurarea calităţii în domeniul textile – pielărie • Ecodesign în finisarea textilelor • Procesarea avansată a resurselor proteice • Marketing industrial • Inginerie şi management în producţia de bunuri şi servicii • Management şi administrarea afacerilor • Managementul proiectelor europene în domeniul ingineriei • Inovare şi antreprenoriat

Mastere Tehnice

Page 25: Catalogul JobShop® 2013

www.jobshop.ro/cluj 25

Oficiul de Consiliere şi Orientare în Carieră este una dintre entităţile care contribuie esenţial la implementarea strategiei Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, asigurând legătura dintre studenţi şi profesori, pe de o parte, şi legătura cu societatea, ca viitor loc de muncă al fiecărui absolvent, pe de altă parte.

Practic, oficiul este partenerul atât al studenţilor şi absolvenţilor, în orientarea pentru alegerea şi dezvoltarea carierei, cât şi al companiilor, în cadrul cărora va trebui să activeze creator şi eficient un absolvent al Universităţii Tehnice.

Servicii oferite studenţilor evaluarea aptitudinilor şi a personalităţii consiliere pentru alegerea proiectelor de an şi de diplomă consiliere pentru ofertele de burse consiliere pentru alegerea unui loc de muncă consilierea abslovenţilor în alegerea formei de studii post-universitare, pentru dezvoltarea carierei: studii de specializare, masterat, doctorat cursuri de negociere şi comunicare (concepe o scrisore de intenţie, CV)

Servicii oferite angajatorilor recrutare şi selecţie în vederea angajării la absolvirea studiilor recrutare şi selecţie în vederea angajării temporare, în perioadele de vârf de activitate a angajatorilor recrutare şi selecţie pentru efectuarea practicii consiliere pentru alocarea de burse

Director oficiu: Prof.dr.ing. Diana Ioana PopescuE-mail: [email protected] Telefon: 0264 401783; 0264 401394 Referent: Dana Vahnovanu E-mail: [email protected]: 0264-401393Fax: 0264-401315 Oficiul de Consiliere si Orientare in CarieraStr. Constantin Daicoviciu, 15 (intrare din str. Emil Isac), etaj 2, camera 5

OCOC

Page 26: Catalogul JobShop® 2013
Page 27: Catalogul JobShop® 2013
Page 28: Catalogul JobShop® 2013
Page 29: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

29

Criterii de angajare

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

ISDC

Software Development

ICT Solutions and Services.

300 + employees in Romania, Bulgaria, The Netherlands and Germany

Software Engineers (Junior Developers,Developers, Senior Developers), SoftwareArchitects, Test Engineers, Project Managers.

http://www.isdc.eu/Careers

Higher Education studies in IT & CExperience with latest technologiesGood command of EnglishExperience with Scrum Methodology is a plus

x x x

Simona Andronache M / +40 (0)749 190 199

[email protected] AVRAM IANCU 506-508 – 407280

FLORESTI, CLUJ – ROMANIA WWW.ISDC.EU

Page 30: Catalogul JobShop® 2013
Page 31: Catalogul JobShop® 2013
Page 32: Catalogul JobShop® 2013
Page 33: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Nume şi prenume: Adriana Constantin/ Ioana Tanaseo Telefon: 031 225 8100

Email:[email protected]/[email protected]

Adresă web a companiei: http://microsoft.ro/cariereo

Adresă poştală a companiei: Strada Tudor Arghezi, nr 8-10, Cladirea Unimed, etaj 5,sector 2, Bucurest

33

Criterii de angajare

Posturi disponibile

Specializări căutate

Număr de angajaţi

Microsoft

IT software

Microsoft software products

400

it software, engineering; technical support

Internship @ Microsoft; Exchange Support Engineer; Unified Communications Support Engineer; SharePoint Support Engineer; Core Support Engineer; System Center Support Engineer; MS Project Support Engineer; Visual Studio/.netSupport Engineer; Office 365 Support Engineer

IT specialist with foreign language skills (French, German, Swedish, Italian, Spanish and so on)

x x x

Page 34: Catalogul JobShop® 2013
Page 35: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

Nume si prenume: Anca Sirca Numar de telefon: 0722 392 972

Adresa de e-mail: [email protected] www.altom.ro

Adresa: Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor,nr. 14-16, etaj 2, birou 208,

Cluj City Center,

35

Altom Consulting SRL

Software Testing

Software Testing ConsultancySoftware Testing ServicesSoftware Testing Training Courses

16

Computer Science and Information Technology, System Engineering, Automatics and Applied Informatics,Electronics, Telecommunication

Software Testing EnthusiastSoftware Testing InternSystem Administrator

For more details about our open positions and information on how and when to apply, please visit: http://altom.ro/careers

x

Page 36: Catalogul JobShop® 2013
Page 37: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro/cluj

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

37

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

Autoliv

Vehicle Safety Systems

Automotive SafetyECUsRadar SystemsNight Vision SystemsAirbagsSeat BeltsSteering Wheels

5000

Automation & Computer Science Electronics & Telecommunications Mechanics

Software Developer Engineer for Radar ProductSoftware Developer Engineer for Airbag ProductSenior Software Verification Engineer for RADAR SystemsProcess Quality EngineerDesign Engineer

According to each job

Nume şi prenume: TVEIN Raluca Telefon: 0732310913

Email: [email protected] Adresă web a companiei: www.autoliv.com

www.doyouhavenightvision.com www.whoisthere.com

x x

Page 38: Catalogul JobShop® 2013

A5 Emerson

Page 39: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro/cluj

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

39

Posturi disponibile

EMERSON

Global manufacturing and technology

We offer a wide range of products and services in the industrial, commercial and consumer markets to customers through its process management, industrial automation, network power, climate technologies, and commercial & residential solutions businesses.

135,000 worldwide, 1500 in Cluj

Electrical/Mechanical DesignEngineer, Supplier Quality Engineer, Strategic Sourcing Engineer, Project Engineer, C# Developer, Proposal Engineer, SIS Software Engineer, IT Application Analyst (CRM), Laboratory Technician, Data Analyst (SQL), Metering Engineer, Sales Support Engineer, JAVA Web Application Programmer, ERP Functional Specialist, IT Support Specialist, Embedded Hardware Engineer, MES Engineer, EOC Technician.

x x x

elefon: +40 374 132 043Fax: +40 364 731 099

Adresa web: www.emerson.comAdresa Email: [email protected]

Automation & Computer Science, Electronics & Telecommunication, Mechanics, Electrical Engineering

Page 40: Catalogul JobShop® 2013
Page 41: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

41

evoline

IT

Software Development OutsourcingCustom Software DevelopmentMobile Application DevelopmentIT Support Service

420

Programming (C++, .NET, Java, Android, PL/SQL, Database Development), Testing, SAP Basis, UserHelp Desk

.NET-, C++-,Android, PL/SQL-,DatabaseDeveloper, Test Engineer, Help Desk Agent, SAP Basis Administrator, Portal Service Engineer, BI Designer, Software Architect

University Degree in a relevant field, English and/or German language knowledge.Good communication skills, team spirit, flexibility, precision.

x x

[email protected]

Phone: 0372664800

Page 42: Catalogul JobShop® 2013
Page 43: Catalogul JobShop® 2013

Stand

www.jobshop.ro

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

[email protected]

Phone: 0364 22 80 04Office address: Calea

Dorobantilor, nr 14-16, Cluj CityCenter, Cluj-Napoca.

43

Criterii de angajare

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

Contact

Alte oportunităţi

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

GAMELOFT

Enterteiment&IT -Game Industry

A top innovator in its field, Gameloft develops, publishes and distributes its titles for smartphones, feature phones and tablets, as well as new digital platforms like set-top boxes, Smart TVs, and HTML5 browsers.

Over 350 in Cluj , 5000 worldwide

Programming (C++, AI), Art College graduates,mix of Economy knowledge with passion for game design, Architecture Graduates (3D Studio Max knowledge), Project Management.C++ Videogames Programmer, 3D Artist, 2D Artist, Game Economy Designer, Social Game Designer, Narrative Designer, Associate Producer, Game Producer, (Project Manager).

Job specific tests.

Page 44: Catalogul JobShop® 2013

www.genpact.com

Think Big! Start your Global Career at Genpact!

Page 45: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Posturi disponibile

45

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Criterii de angajare

GENPACT

Business Process Outsourcing Company

Genpact offers outsourcing services in areas like Accounting, Customer Relationship Management, Procurement, Supply Chain, Banking, Insurance, Analytics, IT Infrastructure and Software services

60500+employees globally 2000+employees in Romania

Finance & Accounting (background or studies), IT Support, Procurement (background) – all candidates are required to speak a European language and English.

We have openings in the following areas: Finance & Accounting, Order Management & Procurement, IT Support and HR Operations.Foreign language capabilities (any European language + English at an advanced level) University Degree (economic studies are a plus) Good communication skills and customer focus

x x x

Page 46: Catalogul JobShop® 2013
Page 47: Catalogul JobShop® 2013

StandContact

www.jobshop.ro

Junior Engineer for Global Trainee Program

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Nume: Miron Irina E-mail: [email protected] Tel Fix: +(40) 260 60 3371

Tel Mobil: +(40) 757 075 299 http://www.tenaris.com/Romania/en/

Adresa postala a companiei: Bulevardul Mihai Viteazu, nr 93,

Zalãu, jud. Sãlaj.

47

Criterii de angajare

Posturi disponibile

Specializări căutate

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Număr de angajaţi

Tenaris Silcotub

Producer of small diameter seamless steel pipes

Tenaris is producing hot rolled seamless steel tubes in the range of 21.3 mm to 146 mm OD and cold drawn tubes in the size range from 8 mm up to 120 mm.Tenaris offers a wide range of products and services to meet the demands of mechanical, plumbing, automotive, structural, oil&gas,chemical, petrochemical and power generation industries.

1434

Material Science; Mechanics; Automation & Computer Science; Machine Building; Economical Engineering; Electrics and Electronics; Oil and Gas

x x x

Degree: Mechanical, Electrical, Material Science, Industrial Automation, Oil and Gas, Electronics, Machine Building, Economical and Industrial engineering; Work experience: 0 - 2 years; English Advanced; MsOffice.

Page 48: Catalogul JobShop® 2013
Page 49: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

49

Criterii de angajare

Posturi disponibile

LiveRail Romania

Software development

We help our customers to deliver billions of video ad impressions to thousands of sites, across hundreds of different player environments, without the headache andcomplexity that normally accompanies video ad management.>100

Bachelor or Master Degree in Computer Science, Automationor Informatics and Mathematics or equivalent proven work experience.

API PHP DeveloperQA Engineer

We are looking for professionals with analytical thinking and ability to work in teams, take decisions when needed while constantly trying to improve themselves. Passionate about cutting-edge technologies with solid technical knowledge.

x x

LiveRail [email protected]

http://www.liverail.com/

Page 50: Catalogul JobShop® 2013
Page 51: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

51

Posturi disponibile

Specializări căutate

Număr de angajaţi

UMT SOFTWARE

Dezvoltare software.

UMT 360 extinde capabilitățile Microsoft Project Server, permițând companiilor să-și gestioneze din punct de vedere financiar și al proceselor de business portofoliile de proiecte și aplicații.

50 și în creștere.

Calculatoare, Automatică, Informatică, Electronică, Telecomunicații, alte profile tehnice.

Software Development Engineer, Software Development Engineer in Test, Reporting and Business Intelligence Specialist, Summer Internship

Experiența în programare (C#, ASP.NET) constituie un avantaj. Studii tehnice finalizate sau în curs. Motivație pentru dezvoltare profesională.

x x

Email: [email protected]: [email protected]

Web: http://www.ro.umt.comUMT: http://www.umt.com

Tel. 0264441054

Page 52: Catalogul JobShop® 2013

If you were interested in any of the above positions, send your English CV to the following e-mail address: [email protected]. You can nd more details about the positions on www.ni.com webpage.

Be a part of it!

Are you ready for a career and not just a job?

Looking for a company that values its employees as its most important asset, versus thinking only about the bottom line?

Do you want a workplace where you can use creativity and entrepreneurism so you can perform your best and continuously innovate?

If these are traits you expect from your rst or next employer, then National Instruments can meet or exceed your expectations.

National Instruments (NI) is technological leader in virtual instrumentation, delivering today’s most advanced computer based technologies for test, control, and design. With LabVIEW graphical development software and modular hardware, NI has rede ned how engineers work throughout the entire product design cycle, from simulation to end of line tests.

In National Instruments we work close with customers, therefore we have our regional engineering, sales and marketing center, in which we are looking for graduated engineers with strong interest in both, technology and business.

Start your engineering career• Applications Engineer• Systems Engineers• Technical Sales & Support Engineer• Summer Engineering Internship

Page 53: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

53

NATIONAL INTRUMENTS

Automation & Measurement

National Instruments is a technology pioneer and industry leader in virtual instrumentation, delivering today’s most advanced technologies for test, control, and design.

6000 globally, 100 regionally

We are looking for students which studies microelectronics, radio-electronics, computer science, automation or communication systems.

Applications Engineer (full-time) Applications Engineer Intern (internship)Systems Engineer (full-time)

Fluent in Romanian English is a must Prefer Master degree, major in Electrical Engineering or Computer Engineering Accept Bachelor degree, major in Mechatronics or Biomedical Engineering or Physics

x

Gyongyver CsukaNational Instruments (Eastern Europe)

HR Specialist for Recruiting & Events+ 36 1 481 14 15

[email protected]

If you were interested in any of the above positions, send your English CV to the following e-mail address: [email protected]. You can nd more details about the positions on www.ni.com webpage.

Be a part of it!

Are you ready for a career and not just a job?

Looking for a company that values its employees as its most important asset, versus thinking only about the bottom line?

Do you want a workplace where you can use creativity and entrepreneurism so you can perform your best and continuously innovate?

If these are traits you expect from your rst or next employer, then National Instruments can meet or exceed your expectations.

National Instruments (NI) is technological leader in virtual instrumentation, delivering today’s most advanced computer based technologies for test, control, and design. With LabVIEW graphical development software and modular hardware, NI has rede ned how engineers work throughout the entire product design cycle, from simulation to end of line tests.

In National Instruments we work close with customers, therefore we have our regional engineering, sales and marketing center, in which we are looking for graduated engineers with strong interest in both, technology and business.

Start your engineering career• Applications Engineer• Systems Engineers• Technical Sales & Support Engineer• Summer Engineering Internship

Page 54: Catalogul JobShop® 2013
Page 55: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

55

Sykes

Call Center

Sykes oferă soluții de externalizare a departamentelor de asistență pentru clienți cu accent pe suport tehnic și informațional

600

Italiană; Spaniolă ;Portugheză; Cehă; Slovacă; Maghiară; Germană; Franceză ; Greacă; Bosniacă; Sârbă; Rusă; Bulgară; Croată

Embedded Software DeveloperEmbedded Software TesterRadar Tool Developer

Cunoașterea la un nivel avansat a uneia dintre limbile străine menționate mai sus

x

Nume şi prennume Maria Dirlosan Telefon: +40 374 165 000 Email: [email protected]

https://www.facebook.com/SykesClujNapoca http://www.sykes.com/careers/romania.aspx

Adresă poştală a companiei Strada Republicii, nr. 109, etaj 6,

Sigma Business CenterCluj Napoca, Romania

Page 56: Catalogul JobShop® 2013
Page 57: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Specializări căutate

57

Criterii de angajare

Posturi disponibile

Yardi

Software and services

Design, development and service of in-house solutions for real estate professionals and companies. Our products include PropertyShark, Point2Homes and Voyager, our fully integrated solution for real estate and investment management

Număr de angajaţi 250 in Cluj; 2000+ worldwide

software development, economics, client service; customer service, online marketing

Practical test and interviewFor more details about our job openings please search our ads on www.ejobs.ro

Anca Avram – HR Recruiter E-mail: [email protected]

[email protected] Web: www.yardi.com

Phone: +40751.274.692 Address: Str. Croitorilor 12-14

Cluj-Napoca

Development & System Administration: Junior Developers; Web Developers; Mobile Developers; Senior System Administrator;Marketing: Marketing Analyst; Paid Search Specialist; Content WriterClient Service: Yardi Technical Account Manager, Junior ProgrammerCall Center- Yardi: Customer Service Representative

Page 58: Catalogul JobShop® 2013

You will be challenged every day to develop your skills, to share your expertise and apply your knowledge, while at the same time maintaining a good work – life balance.

Your performance will be recognized and rewarded and you will work in a collaborative team, with talented and fun people, who tackle difficult problems and come up with innovative, flexible and effective solutions.

Whether you are an experienced professional, a recent graduate or still in university, Wayfare will offer you support in taking confident steps along the career path you’ve chosen.

Aviator Badescu 34 | Cluj-Napoca | [email protected] | www.wayfare.ro

come up with innovative, flexible and effective solutions.

Trainingprograms

(with the purpose of employment)

Progress - OpenEdge ABL

Web Technologies

come up with innovative, flexible and effective solutions.

Internshipprograms

Building a mobile application using OpenEdge

Business Process Management in Open Edge

Cloud Application Development using OpenEdge

HTML5 and CSS3 UI development

Page 59: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

59

Specializări căutate

Număr de angajaţi

Posturi disponibile

Criterii de angajare

WAYFARE

Software development

Application development | Application modernization | Application support & maintenance

>20

Information technology | Automation & Computer science | Mathematics

Progress - Open Edge ABL developer(s) | Web developer(s) | QC & QA engineer(s)

Our people profile:high achiever | innovative | team player | reliable | dedicated | good communicator | open-minded | enthusiastic | good at taking initiatives |responsible* For specific competencies please see the candidate profiles on our website.

x

[email protected]

http://www.linkedin.com/company/wayfare/

Page 60: Catalogul JobShop® 2013
Page 61: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

61

Criterii de angajare

Posturi disponibile

Ullink

Software

ULLINK’s electronic financial trading software solutions and services address these challenges for buy-side and sell-side market participants providing a competitive advantage for both low touch and high touch trading. 70 in Cluj, 350 worldwide

JAVA CORE, C#, QA -JUNIOR/MEDIUM/SENIOR/ARCHITECTS

JUNIOR/MEDIUM/SENIOR JAVA CORE DEVELOPER = 30 OPEN POSITIONSC# DEVELOPER SENIOR/MEDIUM LEVEL = 10 OPEN POSITIONS; SCRUM MASTER PROFILES

INTERST IN CHALLENGING AND DEMANDING PROJECTS FOR CLIENT SERVER FINANCIAL TRADING PROJECTS- PASSION FOR EXTENSIVE DEVELOPMENT IN JAVA CORE-TECHNICAL TEST + INTERVIEW LOCAL + PARIS DIRECTOR

www.ullink.com Cluj - NapocaStr. Cuza Voda NR.1 , M and 5th

floor Tel: 0364803200. Please sendyour resumes at:

[email protected]

Page 62: Catalogul JobShop® 2013

Project1 6/12/10 10:53 Page 1

Page 63: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

63

Posturi disponibile

Specializări căutate

Număr de angajaţi

Schlumberger

Oil and gas

formation evaluation, directional drilling, well cementing and stimulation, well completions and productivity, software, information management

118000

General engineering, Mechanic, Electronic, Geoscience, Petroleum, Civil engineering, Chemistry

Field Engineer (operational job at onshore or offshore drilling sites), Field Internships, Petro Technical Expert and R&D engineers

Freshout graduated from any sciences discipline: General engineering, Mechanic, Electronic, Physic Geoscience, Petroleum, Civil engineering, Chemistry

www.career.slb.comwww.slb.com

Page 64: Catalogul JobShop® 2013
Page 65: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

65

Criterii de angajare

HILTI România

Consumer DurablesHilti oferă tehnologie de vârf pentru industria de construcţii la nivel mondial. Produsele, sistemele şi serviciile Hilti oferă profesioniştilor din construcţii soluţii inovative cu valoare adăugată mare.

79

Masterand în domeniile Construcţii, InstalaţiiManager de zonă - Baia Marewww.hilti.ro/cariere/Locuri de muncă la Hilti RomâniaCu pasiunea şi experienţa ta în vânzări vei entuziasma profesioniştii în construcţii cu prodúse şi servicii de top.

Noi te vom convinge cu modelul nostru de vânzări directe de succes, programe de training şi avantajele unei afaceri în proprietatea unei familii, ce are o strategie orientată pe termen lung.

Mihaela Slevoacă, HR Specialist +40 31 130 3023 [email protected]

www.hilti.roEquest Logistic Center - B1, Str. DE 287/1,

Dragomiresti-Deal, Jud. Ilfov

Page 66: Catalogul JobShop® 2013

FINANCIALAPPS

Gaming

TRAVELAPPS

LOCATION BASED

SERVICES

SOCIALAPPS

Join us

Whether you are a software developer, a quality assurance engineer or a graphic

designer, ZYNK has a lot to offer you. Working at ZYNK is a fun and rewarding

experience. Our commitment is to promote a culture based on innovation,

creativity and collaboration.

Feel free to send us your CV at [email protected].

SOCIALAPPS

Address: Street Caisului No 9, Cluj-Napoca, Romania Phone:+40(0) 364 730 608 Fax:+40(0) 364 730 610

www.zynk.ro

eBUSSINESS

Page 67: Catalogul JobShop® 2013

StandContact

www.jobshop.ro

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

67

BurseLocuri PracticăProiecte DiplomăAlte oportunităţi

Posturi disponibile

Criterii de angajare

ZYNK

Software Development

ZYNK is a software company specialized in developing mobile and web applications for LBS, gaming, social apps, and financial industry sectors.

10

Computer Science; Automation; Information Technology; Electronics, Telecommunications

Good understanding of OOP principles, understanding of web concepts (eg. HTTP, REST). Understanding technologies like networking, sockets and threads. As a person the candidate should be characterized by drive, ambition and problem solving skills.

x

Caisului 9, Cluj-Napoca Romania

+40 364 730 608 [email protected]

www.zynk.ro

Java software developer; Mobile software developer; Mobile software developer - Paid Internship; Web developer – Paid Internship

Page 68: Catalogul JobShop® 2013

F o r g e t m a i n s t r e a m !Start exploring, be different. Ruby Tribe offers a homely environment for exploring new & trending technologies using Agile methods, while working for startups and international projects alike.

We supply a great working environment with flexible hours and work ethic that really focuses on code quality. We give you the opportunity to make a difference and kick some ass in the startup world.

B e Pa r t o F t h e t r i B eRuby is a reflective, dynamic, object-oriented programming language. It combines syntax inspired by Perl with Smalltalk-like object-oriented features. Ruby is a single-pass interpreted language.

Ruby on Rails provides skeleton code and common package handlers for developers creating dynamic websites. Ruby on Rails includes specialized packages Active Record, Active Resources, Action Pack, Active Support and Action Mailer to allow quick creation of new websites following conventions and best practices. Ruby on Rails is sometimes referred to as simply “Rails” or abbreviated RoR.

Step out of your comfort zone and explore the leading technologies of the future.

Behavior Driven Development · Agile Development · Mobile Development Continuous Integration · JQuery · NoSQL HTML5 · Git · Ruby on Rails® · iOS · RSpec Web Operations · PhantomJS · Python™ Cucumber · CoffeeScript · & more

Come meet us! We’re looking for web, mobile and UX developers, testers, front-end-ers and all the members of an amazing team.

Emil Isac 23, 400023 Cluj-Napoca

(+4)-0741-336-015

[email protected] · rubytribe.ro

Page 69: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Posturi disponibile

69

Specializări căutate

Număr de angajaţi

RUBY TRIBE

Ruby Tribe offers a homely environment for exploring new & trending technology using Agile methods.

15

Ruby, Web, mobile and UX developers, testers, front-end-ers & all the members of an amazing team

If you are ready to step out of your comfort zone and explore the leading technologies of the future, send us your resume now!

P: 0364/260.100E: [email protected]

W: http://rubytribe.roA: Emil Isac Street 23, 400023

Cluj-Napoca

There are many potential great ideas floating around but bringing them to life is the difficult part. Ruby Tribe is the one stop software shop for Startups that will help to materialize your ideas and literally take off into successful businesses. We specialize in web applications elegantly written and tested in Ruby on Rails and iOS apps.

Ruby on Rails, Behavior Driven Development, Agile, Mobile, Continous Integration, Jquery, NoSQL, HTML5, Git, iOS, Rspec Web Operations, PhantomJS, Python, Cucumber, CoffeeScript & more

x

F o r g e t m a i n s t r e a m !Start exploring, be different. Ruby Tribe offers a homely environment for exploring new & trending technologies using Agile methods, while working for startups and international projects alike.

We supply a great working environment with flexible hours and work ethic that really focuses on code quality. We give you the opportunity to make a difference and kick some ass in the startup world.

B e Pa r t o F t h e t r i B eRuby is a reflective, dynamic, object-oriented programming language. It combines syntax inspired by Perl with Smalltalk-like object-oriented features. Ruby is a single-pass interpreted language.

Ruby on Rails provides skeleton code and common package handlers for developers creating dynamic websites. Ruby on Rails includes specialized packages Active Record, Active Resources, Action Pack, Active Support and Action Mailer to allow quick creation of new websites following conventions and best practices. Ruby on Rails is sometimes referred to as simply “Rails” or abbreviated RoR.

Step out of your comfort zone and explore the leading technologies of the future.

Behavior Driven Development · Agile Development · Mobile Development Continuous Integration · JQuery · NoSQL HTML5 · Git · Ruby on Rails® · iOS · RSpec Web Operations · PhantomJS · Python™ Cucumber · CoffeeScript · & more

Come meet us! We’re looking for web, mobile and UX developers, testers, front-end-ers and all the members of an amazing team.

Emil Isac 23, 400023 Cluj-Napoca

(+4)-0741-336-015

[email protected] · rubytribe.ro

Page 70: Catalogul JobShop® 2013
Page 71: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

71

msg systems România

Software Development

Elaborǎm proiecte începând cu faza de analizǎ şi consultanţǎ, dezvoltare şi implementare, pânǎ la suport, mentenanţǎ şi instruirea utilizatorilor.

160

Informatica, Automatica si Calculatoare, Matematica-Informatica, Telecomunicatii

Junior Java Developer; Junior SAP / ABAP Developer; Senior Java Developer; Senior SAP / ABAP DeveloperJunior Java Developer: experienţă minimă în Java sub forma unor proiecte personale sau realizate în cadrul facultăţii. Junior SAP / ABAP Developer: experienţă minimă în OOP sub forma unor proiecte personale sau realizate în cadrul facultăţii Senior Java Developer: cunoştinţe fundamentate în tehnologiile Java SE sau Java EE Senior SAP / ABAP Developer: cunoaşterea avansată a unui limbaj de programare orientat obiect

x x x

Nume şi prenume: Ştefania DeacTelefon: 0733 900 586

Email: [email protected]ă web a companiei: www.msg-systems.ro Adresă poştală a companiei: str Samuel Brassai,

nr. 9, 400104Cluj-Napoca

Page 72: Catalogul JobShop® 2013
Page 73: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

73

Criterii de angajare

Posturi disponibile

Specializări căutate

Număr de angajaţi

Procter&Gamble

Product Supply (Fast Moving Consumer Good)

300 Brands:Gillette, Wella, Ariel, Tide, Bonux, Ace, Fairy, Head&Shoulders, Pantene, Wash&Go, Always, Camay, Pampers, as well as Hugo Boss, Max Factor, Wella, Blend-a-med, etc.

Romania 1000 -> Timisoara: 300Rakona 600 -> Rakona Technology Center: 40

Technical university(Automation and computers, Chemistry, Civil Engineering, Electronics, Mechanics, etc)

Timisoara & Urlati(Romania)Ø Internships as Process EngineerØ Process EngineersRakona (Cehia)Ø Internship as Project EngineerØ Project engineers

Technical University student or recent graduateEnglish knowledge

x

Address: Buziasului, Street Stan Vidrighin, nr.5, Timisoara

Web page:www.balkans.experiencepg.comwww.procter-gamble.cz

Contact person for the job: Melinda CsikiTelephone number: +04 256 300 298

E-mail address [email protected]

Page 74: Catalogul JobShop® 2013
Page 75: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

75

PITECH+PLUS

Software Development and Services

Turnkey enterprise solutions: .Net; Java/J2EE Web development: E-commerce; Back-end; Front-end Mobile Applications

110

Automation and Computer Science, Electronics and Telecommunications, Informatics and Mathematics

Software Developers – all experience levels, testers, graphic designers

Ambitious young professionals, university graduates or students with advanced technical expertise and good communication skills; English – fluency it’s a must; French or German – strong advantage.

x

Nume şi prenume Natalia Cernea Telefon 0725 563 877

Email [email protected] Adresă web a companiei www.pitechplus.

com Adresă poştală a companiei str. Campul

Painii, nr 3-5

Page 76: Catalogul JobShop® 2013
Page 77: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

StandContact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

77

RCS&RDS

TelecomunicațiiTeleviziune, Internet Fix, Internet Mobil, Telefonie Fixă, Telefonie Mobilă, Canale de televiziune proprii: Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi24, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World şi UTV.

Peste 6500

Comercial

Agent vânzări pe teren

diplomaţie, proactivitate şi orientare către client; experienţa anterioară în vânzări nu este obligatorie, dar poate reprezenta un avantaj; cel puţin studii medii (liceu); persoană dornică să înveţe lucruri noi; persoană pozitivă, încrezătoare în forţele proprii.

Email: [email protected] Fax: 0364.400.447

Adresă web a companiei: www.rcs-rds.ro

Page 78: Catalogul JobShop® 2013

T

Page 79: Catalogul JobShop® 2013

Contact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

79

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

GHF Derivatives Limited

Financiar- Piete de capital

peste 800 in cadrul grupului GHF 21 in Romania

Absolventi de facultate sau master,specializarile: economie sau inginerie,management, matematica, fizica, stiinte exacte,

Derivatives Analyst

Excelente abilitati numericeCompetitivitateGandire analiticaRapiditate in luarea deciziilor - mai ales inconditii de stresDeterminare si dorinta de a reusi

Diana MarcoviciBusiness Manager

A: Sos. Bucuresti-Nord, building 023, 5th floor, Voluntari, Ilfov

P: + 40 21 272 00 72F: +40 21 272 00 73

E: [email protected]: www.ghfgroup.com

Training la angajare, workshop-uri organizate la nivel international, tehnologie si infrastructura de ultima generatie, mediu competitiv

T

Page 80: Catalogul JobShop® 2013
Page 81: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

Contact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

81

Posturi disponibile

Specializări căutate

LMS

Software, hardware și inginerie

Software pentru calcule și simulare LMS Imagine.Lab și LMS Virtual.Lab, software și hardware pentru achiziție date LMS Test.Lab și LMS Test Xpress, servicii pentru inginerie mecanică și mecatronică.

1200 în toată lumea, dintre care 86 în Brașov

Absolvenți matematică-informatică, calculatoare, inginerie electrică sau absolvenți mecanică, mecatronică.

2 x Software Development Engineer C++

Competența

x x x

Cristi Irimia nr. telefon: 0268310101 int. 6501

email: [email protected] www.lmsintl.com

str. Ioan Slavici nr. 15A Brașov500398 România

Page 82: Catalogul JobShop® 2013
Page 83: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

Contact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Criterii de angajare

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

www.pwc.com/ro/en/careers www.facebook.com/PwC.Careers.

Romania

83

PwC

Professional Services

Assurance, Tax and Advisory services.

630

Audit AssociateJunior Tax Consultant

Audit Associate: Cluj-Napoca 3, Timisoara 3, Bucharest 20 Junior Tax Consultant: Bucharest - 15

Motivation for professional development and a genuine desire to develop skills.Availability to travel

Page 84: Catalogul JobShop® 2013
Page 85: Catalogul JobShop® 2013

BurseLocuri PracticăProiecte Diplomă

Contact

www.jobshop.ro

Alte oportunităţi

Domeniu de activitate

Produse / Servicii

Număr de angajaţi

Specializări căutate

Posturi disponibile

85

Criterii de angajare

Sinectic Grup

Software development

Outsourcing, Software systems support

12

Accounting systems support, .NET developers, SQL developers

Accounting systems support

Strong financial and accounting systems background, Excellent customer facing skills, Experience working within an application support role ideally a finance system, Familiar with reporting tools

mail: [email protected]: www.synectics.ro

Phone: 0364 140344Office address: Str. Observatorului 90/17,

400500 Cluj Napoca, Romania

Page 86: Catalogul JobShop® 2013

CALENDARE A3, A4, BIROU

www.expertprinting.ro

printing.ro

Un proiect

Page 87: Catalogul JobShop® 2013

CALENDARE A3, A4, BIROU

www.expertprinting.ro

printing.ro

Un proiect

Page 88: Catalogul JobShop® 2013

Partenerii Educationali:

Page 89: Catalogul JobShop® 2013