Catalog Milwaukee 2009

184
Catalog 09/10

Transcript of Catalog Milwaukee 2009

Page 1: Catalog Milwaukee 2009

Catalog 09/10

Page 2: Catalog Milwaukee 2009

2

GRUPUL TTI

Membru în cadrul unui grup puternic

Milwaukee Electric Tool este un producător important de unelte electrice și accesorii de uz intens, pentru utilizatorii din întreaga lume. De la înfiinţarea sa în 1924, în Brookfield SUA, Milwaukee s-a concentrat pe producerea de unelte electrice și accesorii de mare fiabilitate disponibile pentru utilizatorul profesionist.

Ca membru al grupului Techtronic Industries Co. Ltd (TTI) din 2005, Milwaukee aparţine unui furnizor de clasă mondială de unelte electrice pentru amenajări interioare și construcţii, cu un portofoliu puternic de mărci de încrede și un angajament puternic pentru inovaţie și calitate. Alături de Milwaukee, portofoliul TTI include o întreagă linie de produse si echipamente electrice, aparate electrocasnice pentru întreţinerea podelei si produse electronice sau laser, precum AEG, Ryobi, Homelite, Dirt Devil, Regina, Hover și Vax.

Integrarea internaţională a experienţei și tradiţiei îi permite companiei Milwaukee să fie inovatoare, utilizând cunoștinţe dobândite peste tot în întreaga lume. Având locaţii în întreaga lume, avem posibilitatea să construim unelte electrice de uz intens cu performanţe maxime la preţuri accesibile. Propriile centre de proiectare din trei ţări permit o dezvoltare continuă precum și un transfer de cunoștinţe și experineţă.

De peste 80 de ani, Milwaukee și-a creat o tradiţie în a produce unelte electrice de uz intens pentru consumatorii finali. Moștenirea Milwaukee, avantajul reţelei internaţionale, munca de echipă și dialogul permanent cu utilizatorii finali profesioniști în întreaga lume, întărește capacitatea Milwaukee de a construi întotdeauna cele mai bune unelte electrice.

Milwaukee, unelte de uz intens pentru muncitori puternici !

Page 3: Catalog Milwaukee 2009

3

ISTORIE

UNELTE ELECTRICE DE UZ INTENS PENTRU PROFESIONIȘTI

Acum 80 de ani s-a construit prima unealtă electrică Milwaukee. De atunci, Milwaukee s-a concentrat pe o singură viziune: să producă cele mai bune unelte electrice de uz intens care au existat vreodată pentru utilizatorii profesioniști. Reputaţia Milwaukee se bazează pe producerea de unelte electrice fiabile, durabile și de înaltă calitate precum și accesorii aferente acestora. Prin dezvoltarea continuu a tehnologiei de ultimă oră și prin produse noi, Milwaukee răspunde și depășește nevoile utilizatorilor profesioniști de unelte electrice.

Abilitatea Milwaukee de a se adresa nevoilor utilizatorilor se bazează pe cercetarea utilizatorului final, etalonarea riguroasă precum și testarea în laboratoare și pe teren. Ce însemnă toate acestea pentru dumneavoastră, ca profesionist ? Unelte care nu vă vor dezamăgi niciodată ! Unelte care sunt durabile !

1935Ciocan rotopercutor 3⁄4˝ (19 mm)

În 1935, Milwaukee a introdus un ciocan rotoper-cutor electric, ușor, de 3⁄4˝ pentru a găuri sau pentru a fixa ancore în beton. Transformat cu ușurinţă într-o mașină de găurit de 3⁄4˝, această unealtă a fost imediat acceptată și a fost urmată de un ciocan roto-percutor mai mic, mai ușor și mai specializat, creat exclu-siv pentru găurire de precizie.

1949Mașină de găurit la unghi drept

Milwaukee introduce prima mașină de găurit la unghi drept 1/2˝ din industrie, creată pentru a permite instalatorilor și electricienilor să lucreze în locuri strâmte pentru a face găuri cu diametru de 2 9⁄16˝ în lemn și găuri de diametru 1/2˝ în oţel.

1951SAWZALL®

Milwaukee, a produs o unealtă nouă, incomparabilă: SAWZALL® – ferăstrău sabie. Primul ferăstrău coadă sabie portabilă, alcătuită dintr-un mecanism oscilant cu doar trei părţi mobile, creat pentru a rezista la utilizarea zilnică și totuși să poată furniza o cursă ideală de 3⁄4˝ pentru debitare și degroșare.

19241⁄4˝ (6,35 mm) Hole-Shooter

Corporaţia Milwaukee Electric Tool a fost înfiinţată de A.F. Siebert în jurul Hole-Shooter-ului, prima mașină de găurit Heavy-Duty ușoară, simplu de utilizat, cu o singură mână.

În fabricile lui Henry Ford, în anii 1920, pentru a face o singura gaură în oţel era necesară multă forţă și fermitate.Ford l-a provocat pe A. H. Petersen, unul din fondatorii Milwaukee Electric Tool, pentru a produce o mașină de găurit pentru o singură mână, cu o greutate mică care să fie mai ușor de utilizat de muncitorii săi și să îi ajute să fie mai productivi. Din acea provocare a rezultat primul Hole-Shooter, o mașină de găurit de 5 livre (2,3 kg). Avea puterea de a efectua găuri grele, având în același timp o greutate mică.

Din 1924, Corporaţia Milwaukee Electric Tool a făcut o tradiţie din fabricarea și furnizarea de unelte electrice portabile de uz intens, Heavy-Duty, pentru utilizatorii finali profesioniști. Această tradiţie se perpetuează în cadrul companiei atât în prezent precum și în viitor.

Page 4: Catalog Milwaukee 2009

3 Years Warranty Registration

4

SERVICE

Să dezvolte și să producă unelte electrice „Nothing-But-Heavy-Duty“ adaptate nevoilor consumatorilor și cerinţelor pieţei este doar o parte din promisiunea Milwaukee. Înţelegem că aveţi nevoie ca uneltele dumneavoastră să dureze zi după zi. Din acest motiv facilitatea de service este creată pentru fiecare unealtă pe care o producem. Un program cuprinzător de servicii de service pentru clienţi este esenţial pentru a ne asigura că uneltele Milwaukee de înaltă calitate rămân în condiţii de muncă optime.Toate uneltele electrice părăsesc fabricile noastre cu un pachet de documente complet, incluzând instrucţiuni de folosire detaliate, lista cu centrele de service clienţi și instrucţiunile de siguranţă.

Milwaukee are o reţea de service internaţională. Dacă intervine o problemă și aveţi nevoie de un partener să vă ofere service imediat, de cineva care să vă poată ajuta în orice situaţie, puteţi conta pe centrele noastre de service din întreaga lume. Un service optim pentru întreţinere și reparaţii adresat clienţilor noștri este garantat printr-o serie întreagă de programe de instruire, suport tehnic și seminarii. Datorită reţelei noastre globale de experţi ce asigură service tehnic, necesităţile și cerinţele utilizatorilor finali sunt împărtășite în cadrul grupului și influenţează dezvoltarea de noi produse care să răspundă nevoilor clienţilor noștri. Experienţa și competenţele câștigate de-a lungul multor ani se reflectă într-un service rapid, eficient și profesionist. „Nothing-But-Heavy-Duty!“

Experimentaţi diferenţa Heavy-Duty Uneltele construite pentru a face lucrul mai bine. La Milwaukee, Heavy-Duty este mai mult decât un slogan. Este promisiunea de a oferi ce este mai bun profesioniștilor. Inginerii Milwaukee nu fac doar să proiecteze uneltele electrice. Creează unelte electrice care fac o treabă mai bună, mai rapid, în mod ergonomic și în siguranţă.

EC – Declaraţia de conformitate Milwaukee Produsele Milwaukee oferite în acest catalog sunt în conformitate cu directivele 73/23 EEC și 89/332 EEC susţinute de EN 60335 pentru încărcătoarele de acumulatoare, sistemele de absorbţie și EN 50144 pentru toate celelalte unelte electrice.

Oprirea interferenţeiToate uneltele electrice au interferenţa în câmp magnetic oprită în conformitate cu directivele UE 89/336/EEC susţinute de EN 55014 și EN 60555.

Greutatea sculelorGreutatea sculelor din catalog în conformitate cu Normativul VDE 0740 capitolul 1000.

Izolaţie dublăUneltele electrice Milwaukee au fost izolate în conformitate cu EN 50144.

Asistenţa clientelei Heavy-DutyParte din angajamentul Heavy-Duty al Milwaukee este reprezentată de disponibilitate. Sortimentele noastre de unelte electrice portabile de uz intens sunt disponibile prin intermediul distribuitorilor de unelte electrice de calitate din întreaga lume. Dacă o să aveţi vreodată nevoie de service, atunci puteţi conta pe cele 1500 de centre autorizate din lumea întreagă.

TensiuneToate codurile produselor menţionate în acest catalog se referă la modele cu alimentare la 230 V.

Garanţia Heavy-Duty:De la 2 la 3: Milwaukee vă oferă 3 ani garanţieFiecare unealtă Milwaukee este testată în concordanţă cu un program amplu de certifi-care înainte de a părăsii fabrica, căpătând dupa aceste teste statutul „Nothing-But-

Heavy-Duty“. Milwaukee se mândrește cu produsele și servicile sale oferite clienţilor săi profesioniști. Motivaţi de acest lucru avem plăcerea de a vă oferi un plus de protectie mărind garanţia la 3 ani. Serviciul este oferit gratuit dacă în termen de 30 de zile vă înregistraţi noua unealtă electrică Milwaukee pe care l-aţi achiziţionat. Garanţia extinsă este valabilă în cazul uneltelor electrice achizitionate dupa data de 01.01.2008. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă înregistraţi on-line la adresa: www.milwaukeetool.ro ! Serviceul Milwaukee este valabilă numai în acele ţări care sunt enumerate pe pagina noastră web.

www.milwaukeetool.com

Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de garantia extinsa este sa va inregistrati on-line.

Page 5: Catalog Milwaukee 2009

5

CONTINUT

Produse Accesorii Pagină Pagină t cu acumulator 8 – 34 Tehnologie V™ - Clasa de 28 V 10 – 15 38 Tehnologie V™ - Clasa de 4 V 15 38 Tehnologie V™ - Clasa de 18 V 17 38 Gama M18 / M12 18 – 27 28 / 39 Telemetru laser / PBS 3000 29 / 30 – 34 36 – 37 Ciocane 40 – 51 Rotopercutoare si demolatoare 43 – 46 – Rotopercutoare si demolatoare mari 47 – Ciocane-Combi SDS-plus 48 – 51 52 – 55

Unelte electrice gaurire cu percutie, Gaurire, Unelte electrice de insurubat cu impact, Surubelnite 57 – 101 Mașini de găurit cu percuţie 60 – 64 – Mașini de găurit fără percuţie 65 – 70 71 – 81 Mașini găurire cu carotă diamantată / Suport mașină de găurire cu carotă diamantată 82 – 84 / 88 85 – 92 Mașini de găurit staţionare cu talpă magnetică 93 – 95 96 – 98 Mașină de înșurubat cu impact 99 101 Mașini de înșurubat 100 101 Unelte electrice electrice Heavy-Duty prelucrarea 102 – 133 Polizoare unghiulare 230 mm 106 – 111 118 – 121 Polizoare unghiulare 180 mm 111 – 112 118 – 121 Polizoare unghiulare 150 mm 112 118 – 121 Polizoare unghiulare 125 mm 113 – 117 118 – 121 Polizoare unghiulare 115 mm 117 118 – 121 Polizoare unghiulare 122 124 Mașini de șlefuit 123 124 Ferăstrău circular staţionar 125 125 Polizoare unghiulare 126 – 127 129 Mașini de șlefuit 128 129 Ferăstrău de metal 130 131 Ferastrau cu banda 132 133

SAWZALL® Ferăstrău sabie / pendulare, Fierăstraie cirulare staţionare / circulare 134 – 161 SAWZALL® / Ferăstrău de lucru 138 – 140 / 152 141 – 152 Ferăstraie pendulare 153 – 155 – Ferăstrău circular staţionar 156 157 Ferăstraie circulare 158 – 159 160

Unelte electrice de șlefuit, Rindele electrice, Mașini de frezat, Masini de frezat cu lamele 162 – 169 Slefuitoare vibratii cu orbitale 164 167 Slefuitoare Palm Delta 165 – Șlefuitor cu bandă 166 167 Mașini de frezat / Masini de frezat cu lamele 168 – 169 168 – 169

Mașini de canelat piatra, Ferăstrău piatră 170 – 177 Mașini de canelat piatra 172 – 174 175 – 176 Ferăstrău piatră 177 177 Sisteme de absortie 179 – 181 Unitati de extragere a prafului 180 181

Manusi de lucru 182 –

Page 6: Catalog Milwaukee 2009

C

Anti Vibrati

6

NIMENI NU LUCREAZĂ MAI

Printr-un efort susţinut pentru a își proteja utilizatorii, Milwaukee a fost un pioner în soluţia de a reduce vibraţiile. În 1991 Milwaukee a folosit pentru prima dată Sistemul Anti-Vibraţii (AVS), acesta find implementată pe multe din uneltele sale electrice avangardiste.

Vibraţia mâinii și a braţului este o vibraţie ceea ce este transmisă de o varietate mare de procese de muncă în mâinile și braţurile utilizatorului. Poate fi cauzată prin utilizarea uneltelor electrice de mână, cum ar fi rotopercutoarele, demolatoarele, polizoare unghiulare. Vibraţia se poate constituii ca risc asupra siguranţei și sănătăţii utilizatorului, care folosește scule care produc vibraţii puternice. De obicei expunerea prelungită la vibraţii intense se poate conduce împolnăvire permanentă. Dacă sunteţi expuși la vibraţii numai ocazional atunci probabilitatea de a suferi de invaliditate de lungă-durată este minimă.

Precizia tehnică este doar o parte din răspuns.

Răspunsul dat de Milwaukee constă prin lucrarea la stand-arde care depășesc prevederile curente HSE asupra vibraţiilor. Autobalancer, Anti-Vibration-System (AVS) si Active AVS Backup sunt soluţii deja implementate în cadrul uneltelor electrice Milwaukee cele mai relevante. Cercetarile și dezvoltările sunt focalizate pe înbunătăţirea productivităţii oferite de către aparatele noastre și mai departe pe reduce-rea minimă a vibraţiilor la care sunt expuse utilizatorii.

Pentru a se asigura că aceste standarde înalte sunt menţinute, produsele Milwaukee sunt supuse unor teste exigente de către evaluatori independenţi. Deasemenea suntem în proces de a stabili valorile de emisie pe cele 3 axe standardizate pe uneltele electrice cele mai relevante și deasemenea că toate modelele sunt conform standardelor Uniunii Europene. Manualele de folosire cuprind instrucţiuni precise precum și sfaturi despre utilizarea corectă a uneltelor electrice, diminuând riscurile pe care le presupun vibraţiile.

Schimbare rapidă de accesorii

Control electronic a turaţiilor

Viteză variabilă in mod electronic

Pornire lentă

Inversor de sens

Carcasa cutiei de viteze metalică

Cuplaj de siguranţă

Oprire rotaţieSoftgrip

Angrenaj cu agrenaje planetare

Schimbare de cablu de alimentare QUIK-LOK

Două vitezeFuncţie Line-Out

Construcţie tip bloc integrat metalică

Sistem Anti-Vibraţii

Mandrină din metal

Sistem de prindere directă a bit-ului

Dispozitiv de blocare al mânerului

Extragerea prafului

Acumulatori reversibili

CARACTERISTICILE MILWAUKEE

Autobalancer Sistemul Anti-Vibraţie (AVS) Sistemul Active AVS Back-upÎn interiorul sistemului Autobalancer, se găsesc multe bile de oţel liber mișcătoare. Bilele își mișcă automat poziţia pentru a reajusta centrul de gravitaţie, contrabalansând dezechilibrul din discul abraziv.

Reduce factorul de reacţiune din vibraţii, minimalizeazând efectul pe termen lung cauzat de acestea. Mânerul Softgrip® Milwaukee asigură utilizare comfortabilă și totodadă contribuind la reducerea vibraţiilor. Neasemănător celor mai mulţi competitori, are o caracteristică de suprafaţă ondulată care a fost creată special ca să absoarbe vibraţiile.

În mânerele câtorva echipamente sunt așezate amortizoare și arcuri ceea ce reduc vibraţiile transmise la utilizator.

Page 7: Catalog Milwaukee 2009

FULL SOFT

ion System

BALANCERAUTO

B-GUARD

7

Iluminator LED

V18

V28

Bodyguard

Mâner rotabil

PUTERNIC, CA SĂ TE AJUTE SĂ ÎNFRÂNGI VIBRAŢIILE

Atunci când folosești o unealtă electrică de mână vibraţiile sunt transmise în mâinile și braţele tale în diferite graduri. Expunerea la un nivel excesiv de vibraţii poate provoca boala numită HAV (Hand Arm Vibration-sindromul de tremur al mâinilor); care prezinta urmatoarele simptome:

Tremurul și / ori amorţirea degetelor de la mâini.Incapacitatea de a simţi lucrurile în felul lor normal.Slăbirea forţei mâinilor Degetele de la mâini devin albe (se înălbesc) și la vindecare se înroșesc și devin dureroase (în special în frig și umezeală și probabil la prima numai în vârfuri)Deteriorarea mușchilor, oaselor și ale articulaţiilor.

Pentru a vă calcula nivelul de expunere zilnică la vibraţii, puteţi folosii calculatorul online Milwaukee.

Vă invităm să vizitaţi: www.milwaukeetoolvibration.com

Acţiune orbitală

Motor LokTor

Acţiune de dăltuire

Funcţie de dăltuire totală și ușoară

Ajustarea apărătorii fără cheie

Cutie de viteză îngustă

Sistem Autobalancer

Comutator „deadman”

Sistem de fixare Velcro®

Sistem de fixare Velcro® și fixare de clamă

O singură familie – Sistem profesional de acumulatoare

Dispozitiv de blocare a arborelui

Cutie de viteză metalică complet izolată

ProTector ergonomic

ProTector

M12

M18

Page 8: Catalog Milwaukee 2009

8

Page 9: Catalog Milwaukee 2009

9

Evoluţia uneltelor electronice cu acumulatoare:Noua clasă M-Technology de la Milwakee. Mai mult timp de funcţionare – mai multă putere – greutate

mai mică: Milwaukee, ca lider în tehnologia inovativă Litiu-Ion, oferă cea mai diversificată gamă de unelte electrice cu acumulator în comparaţie cu competitorii lui. Performanţele uneltelor electrice cu

acumulator sunt la fel ca și ai celor care posedă cablu de alimentare.Tehnologie V™ - Clasa de 28 V ...........................................................................................................10 – 15 Tehnologie V™ - Clasa de 4 V ....................................................................................................................15 Tehnologie V™ - Clasa de 18 V ..................................................................................................................17 Gama M18 / M12 ................................................................................................................................. 18 – 27 Telemetru laser ......................................................................................................................................... 29 PBS 3000 ...........................................................................................................................................30 – 34

UNELTE ELECTRICE CU ACUMULATOR HEAVY-DUTY

Page 10: Catalog Milwaukee 2009

10

– PERFORMANŢĂ EXTREMĂ

Date tehnice V28 PDAcumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 600 / 0 – 1800 rpmMandrină fără cheie 1,5 – 13 mmCapacitate maximă de găurire în otel / lemn / piatra 16 / 65 / 20 mmÎnșurubări în lemn până la 12 mmFrecventa percuţie 27.000 bpmCuplu maxim regim ușor / greu 32 / 75 NmGreutate cu acumulator 3,1 kg

Echipament standard: acumulatoare 2 x 3,0 Ah 28 V Li-Ion, încărcător Trimod V 1828 C, Sistem CLIP-LOK™, portbit, 2 x bituri, mâner lateral, cutie de transport

V28 PD

Mașina de găurit V28 asigură o putere extraordinară datorită motorului său de 28 V, oferindu-vă un cuplu de 75 Nm și până la 27.000 bpm. Face până la de două ori mai multe găuri faţă de o mașină de 18 V.

Motorul Milwaukee de mare putere, de 28 V oferă un cuplu incredibil de 75 NmAgrenaje planetare Heavy-Duty, complet din metal, cu 2 viteze (0 – 600 / 1800), transmit o energie de 27.000 bpm Dispozitiv exclusiv FIXTEC de blocare a arborelui, mandrină fără cheie complet din metal pentru schimbările de burghii sau biţi, în mod rapid și ușor fără cheieSistemul exclusiv CLIP-LOK™ asigură prinderea uneltei electrice la curea cu o singură mânăRegim de funcţionare cu percuţie pentru găurire în zidărie și piatrăSuprafeţe de prindere anti-alunecare pentru comfort și control maximSistem exclusiv, cu două sensuri de montare al acumulatorului pentru echilibrare optimă.

Număr articol 4933 3907 25Cod EAN 4002395 23284 0

V28 PD/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 PD dar fără acumulator și încărcător.Număr articol 4933 3907 08 Cod EAN 4002395 23298 7

V28 IW

Cuplu incredibil de mare, la 440 Nm, impune un standard pentru mașinile de înșurubat cu impact, cu acumulator. Cu cele două sensuri exclusive de montare a acumulatorului oferă o echilibrare excelentă.

Motorul Milwaukee de mare putere, de 28 V, oferă un cuplu de 440 NmCutie viteze rezistentă, ușoară, din aliaj de magneziu, pentru o durată de viaţă mai mare și comfortComutator de viteze pentru un control și precizie îmbunătăţită Sistem de prindere ½˝ pentru o fixare sigură a prizeiBrăţară de suspendare rezistentă și inel din oţel pentru depozitare și transport în siguranţăSuprafeţe de prindere anti-alunecare pentru comfort și control maximSistem exclusiv, cu două sensuri de montare al acumulatorului pentru echilibrare optimă.

Număr articol 4933 3905 40Cod EAN 4002395 23259 8

V28 IW/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 IW dar fără acumulator și încărcător.Număr articol 4933 3907 06Cod EAN 4002395 23297

Date tehnice V28 IW Acumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol 0 – 1450 rpmFrecvenţă percuţie 0 – 2450 lpmSistem prindere 1/2˝Cuplu maxim 440 NmGreutate cu acumulator 4,1 kg

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah 28 V Li-Ion, încărcător Trimod V 1828 C, cutie de transport

Page 11: Catalog Milwaukee 2009

11

V28 HX

Cel mai puternic ciocan rotopercutor cu acumulator din clasa sa de greutate.

Motor Milwaukee de mare putere, de 28 V, ceea ce oferă performanţa unei unelte electrice cu cabluAcumulatoare de mare capacitate, de 28 V, și de înaltă calitate, cu indicator al nivelului de încărcare, pentru conservarea energiei și deasemenea pentru performanţă sporităConstrucţie în formă de L pentru echilibru și control perfectFIXTEC pentru schimbare rapidă și ușoară a accesoriilor, fără diminuarea eficienţei Mandrină Heavy-Duty fără cheie, din metal, 1,5 – 13 mm Funcţie Roto-Stop pentru dăltuireCutie de viteză metalică pentru așezare exactă a rulmenţilor și angrenajelorConstrucţie bloc pentru așezare exactă a rulmenţilor și a angrenajelor și deasemenea pentru robustitate maximă.

Număr articol 4933 3927 00Cod EAN 4002395 23294 9

V28 HX/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 HX dar fără acumulatoare și încărcător.Număr articol 4933 3907 13Cod EAN 4002395 23318 2

V28 H

Cel mai puternic ciocan rotopercutor cu acumulator din clasa sa de greutate.

Motor Milwaukee de mare putere, de 28 V, ce oferă performanţa unei unelte electrice cu cabluAcumulatoare de mare capacitate, de 28 V, și de înaltă calitate, cu indicator al nivelului de încărcare, pentru conservarea energiei și deasemenea pentru performanţă sporităConstrucţie în formă de L pentru echilibru și control perfectFuncţie Roto-stop pentru dăltuireCutie de viteză metalică pentru așezare exactă a rulmenţilor și angrenajelorConstrucţie bloc pentru așezare exactă a rulmenţilor și a angrenajelor și deasemenea pentru robustitate maximă.

Număr articol 4933 3927 20Cod EAN 4002395 23295 6

V28 H/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 H dar fără acumulator si și încărcător.Număr articol 4933 3907 37Cod EAN 4002395 23319 9

Date tehnice V28 HXAcumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhSistem prindere SDS-plus / FIXTECEnergie de percuţie 3,2 JCapacitatea maximă de găurire în beton 26 mmGreutate cu acumulator 4,3 kg

Date tehnice V28 HAcumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhSistem prindere SDS-plusEnergie de percuţie 3,2 JCapacitatea maximă de găurire în beton 26 mmGreutate cu acumulator 4,1 kg

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah 28 V Li-Ion, încărcător Trimod V 1828 C, mâner lateral cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah 28 V Li-Ion, încărcător Trimod V 1828 C, mâner lateral cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Page 12: Catalog Milwaukee 2009

12

– PERFORMANŢĂ EXTREMĂ

V28 SX Un ferăstrău sabie cu un timp de exploatare dublă, aceasta însemnând productivitate sporită, indiferent ce tăiaţi sau unde tăiaţi.

Motor Milwaukee de mare putere, de 28 V, ce oferă performanţa unei unelte electrice SAWZALL® cu cabluLungimea curselor de 29 mm și 3000 cpm pentru tăieri extrem de rapide Ambreiaj exclusiv de protecţie pentru agrenaje, pentru durabilitatea legendară SAWZALL®

Clemă de prindere FIXTEC, Heavy-Duty, complet metalică pentru schimbarea rapidă a pânzelor de ferăstrăuSabotul de ghidare, care este independent de unealta electrică, ajustează repede adâncimea de tăiere Selectorul de trepte de viteză pentru un control îmbunătăţit ai tăierilor în diferite materialeSuprafeţe de prindere anti-alunecare pentru comfort și control maxim.

Număr articol 4933 3930 75Cod EAN 4002395 23257 4

V28 SX/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 SX dar fără acumulator și încărcător.Număr articol 4933 3907 10Cod EAN 4002395 23299 4

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah 28 V Li-Ion, încărcător Trimod V 1828C, 2 x pânze de ferăstrău Super SAWZALL®, cutie de transport

Date tehnice V28 SXAcumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 2000 / 0 – 3000 cpmLungimea curselor 29 mmGreutate cu acumulator 4,0 kg

V28 BS În sfârșit, un ferăstrău cu bandă cu acumulator care estela fel de rapid și puternic ca echivalentul sau cu cablu. V28 BS vă oferă o capacitate de tăiere cu o adâncime de 125 x 135 mm pentru tăierea metalelor cu viteză mare, oriunde și oricând aveţi nevoie.

Motorul Milwaukee de mare putere, 28 V, taie la fel de rapid ca și sculele cu cabluComutator convenabil de viteză scăzuta (0 – 70 m/min) / ridicată (0 – 110 m/min), cu opritorComutator de viteză variabilă, acţionare cu 2 degete, pentru control sporit al tăieriiCaracteristică inovatoare – LED iluminare pentru vizibilitate optimă la tăiere Construcţie rezistentă pentru durată mare de folosireSuprafeţe prindere anti-alunecare pentru confort și control maximSchimbare comodă, fără cheie a benzii.

Număr articol 4933 3908 73Cod EAN 4002395 23316 8

V28 BS/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 BS dar fără acumulator și încărcător. Număr articol 4933 3908 78Cod EAN 4002395 23317 5

Date tehnice V28 BSAcumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 70 / 0 – 110 m/minDimensiunile benzii 1140 x 13 x 0,5 mmCapacitate de tăiere pătrat (l x î) 125 x 135 mmGreutate cu acumulator 8,9 kg

Echipament standard: acumulatoare: 3,0 Ah 28 V Li-Ion, incărcător Trimod V 1828 C, 2 x pânze de ferăstrău Super SAWZALL®, cutie de transport

Page 13: Catalog Milwaukee 2009

13

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah 28V Li-Ion, încărcător Trimod V 1828 C, pânză cu 36 dinţi, cutie de transport

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah 28 V Li-Ion, încărcător Trimod V 1828 C, disc cu 24 de dinţi, cutie de transport

Date tehnice V28 MSAcumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhAdâncime maximă de tăiere 61 mmTuraţie la mers în gol 3200 rpmDiametrul pânzei de ferăstrău 174 mmDimensiunea arborelui 20 mmGreutate cu acumulator 4,2 kg

Date tehnice V28 CSAcumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol 4200 rpmAdâncime maximă de tăiere la 90° 0 – 54 mmAdâncime maximă de tăiere la 45 0 – 39 mmDimensiunile pânzei de ferăstrău 165 mmDimensiunea arborelui 5⁄8˝ (15,87 mm)Greutate cu acumulator 4,3 kg

V28 MS

Tehnologie de tăiere uscată a metalului. Pentru tăieri rapide, curate și precise în metal fără a mai fi nevoie de folosirea unui lubrifiant de răcire.

Motorul Milwaukee de mare putere, de 28 V, 3200 rpm, oferă performanţe ridicate de ferăstrău puternicPuterea constantă face ca prima tăiere să fie la fel de puternică ca și ultimaAdâncime mare de tăiere de 61 mmProtectoare Heavy-Duty toate din metalPânză din aliaj de carbid dur, de calitate superioară, de 174 mm diametruModel compact, bine echilibratLED iluminare pentru o mai bună vizibilitate a zonei de tăiere și al locului de intrare al pânzei Dispozitiv comod de blocare al arborelui pentru schimbarea rapidă a pânzelor de ferăstrăuMânere ergonomice cu suprafeţe de prindere anti-alunecare care asigură un comfort maxim și deasemenea un control al tăierii.

Număr articol 4933 4014 35Cod EAN 4002395 23386 1

V28 MS/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 MS dar fără acumulator și încărcător.Număr articol 4933 4014 38Cod EAN 4002395 23387 8

V28 CS

Taie mai repede, mai mult și cu mai multă putere decât orice ferăstrău de 28 V de pe piaţă. Obţineţi un timp de exploatare dublă în comparaţie cu o unealtă electrică de 18 V, fără greutatea suplimentară a acumulatorului.

Motorul Milwaukee de mare putere, de 28 V, 4200 rpm, oferă performanţa unei unelte electrice cu cablu Capacitate mare de tăiere de 54 mm, și capacitate de tăiere în poziţie oblică la 50 de gradeDesign de pânză în partea stângă pentru vizibilitatea optimă asupra liniei de tăiere și deasemenea pentru un control îmbunătăţitConstrucţie Heavy-Duty cu ambii apărători (superioară / inferioară) din metal, sabot din aluminiuFrână de motor electrică pentru oprirea rapidă a pânzei de ferăstrăuDispozitiv comod de blocare al arborelui pentru schimbarea rapidă a pânzei de ferăstrău.

Număr articol 4933 3930 80Cod EAN 4002395 23258 1

V28 CS/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 CS dar fără baterii și încărcător.Număr articol 4933 3907 04Cod EAN 4002395 23296 3

Page 14: Catalog Milwaukee 2009

14

– PERFORMANŢĂ EXTREMĂ

V28 AG

Polizor unghiular V28 de înaltă performanţă.

Motorul puternic Milwaukee V28 conferă performanţele unei unelte electrice cu cablu, cu funţiune „Battery-Lock-Out“, funcţiune care previne pornirea accidentală a uneltei electrice Protecţie la suprasarcinăComutator Lock-onFIXTEC – piuliţă pentru schimbarea în mod rapidă și ușoară a disculuiMâner adiţional AVS, reglabil în 3 poziţiiDispozitiv brevetat de blocare a arborelui care face posibilă schimbarea ușoară și în siguranţă a discului.

Număr articol 4933 4016 50Cod EAN 4002395 23418 9

V28 AG/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 AG dar fara acumulator si incarcator. Număr articol 4933 4016 68Cod EAN 4002395 23419 6

V28 JSB

Ferăstrău pendular cu acumulator V28 de înaltă performanţă.

Folosește tehnologia V28 Litiu-Ion ceea ce îi conferă un timp de lucru mai mare și performanţă îmbunătăţităSelector cu 2 viteze pentru viteza ideală de lucru în diferite materialeMecanism Anti-vibraţii pentru nivelul de vibraţii reduseClamă FIXTEC pentru schimbarea rapidă și ușoară a pânzei de ferăstrău fără a fi nevoie de ajutorul unei cheiGhidare precisă a pânzei de ferăstrău cu un suport larg de pănze cu rotile pe lagările de ac, care sunt poziţionate într-o poziţie foarte joasăExhaustor pentru rumeguș reglabilTalpă din aliaj de aluminiuSoftstart (pornire lentă)FIXTEC – reglarea tălpii fără cheie, cu trăsătură snap-in la 0° și la 45°Reglare în 4 trepte a acţiunii de oscilare pentru o performanţă îmbunătăţită de tăiere și o durată de viaţă mai lungă a pânzei de ferăstrea.

Număr articol 4933 4017 70Cod EAN 4002395 23516 2

V28 JSB/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V28 JSB dar fara acumulator si incarcator. Număr articol 4933 4017 82Cod EAN 4002395 23517 9

Echipament standard: acumulatoare: 2 x V28 Li-ion, încărcător Trimod V 1828 C, apărătoare, mâner adiţional AVS, 3 x 1 mm discuri de tăiere, piuliţă FIXTEC, cutie de transport

Date tehnice V28 AGAcumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhTuraţie la mersul în gol 9000 rpmDiametrul discului 115 mmFiletul axului M 14Adâncimea max. de tăiere 28 mmGreutate cu acumulator 2,8 kg

Date tehnice V28 JSB Acumulator tensiune / capacitate 28 V / 3,0 AhRată cursă mers în gol 2100 / 2800 spmAdâncimea de tăiere în lemn / oţel 135 / 10 mmUnghi tăiere înclinate până la 45°Lungimea curselor 26 mmGreutate cu acumulator 3,5 kg

Echipament standard: 2 x acumulatori V28 Li-Ion, incărcător Trimod,5 pânze de ferăstrău, sabot glisant, cutie de transport

Page 15: Catalog Milwaukee 2009

15

Echipament standard: filtru lavabil, furtun, duză pentru podea, duză pentru rosturi

V28 VC

Aspirator uscat / umed.

Posibilitate de stocare a accesoriilor on-board Orificiu de suflare încorporatăFiltru umed / uscat lavabil; eficienţă de 99,7% în filtrarea particulelor fine de praf Motorul puternic Milwaukee V28 îi conferă o putere mare de aspirareCapacitate suficientă a rezervorului de 7,5 l, pentru lucrări miciLoc de depozitare al furtunului on-boardFurtunul este flexibil, făcând posibilă utilizarea lui în spaţii înguste și greu accesibileAre designul unei cutii de unelte electrice ceea ce îi conferă transportare și depozitare facilă.

Număr articol 4933 4046 20Cod EAN 4002395 23480 6

Date tehnice V28 VCAcumulator tensiune / capacitate 28 V / –Capacitate solide / lichide 9,6 / 7,5 lDiametrul furtunului 32 mmLungimea furtunului 160 cmVolumul de aer 21,25 l/sec. Max. vacuum 80 mbar Greutate cu / fără acumulator 5,4 / 4,3 kg

Filtru lavabil Furtun Duză pentru podea Duză pentru rosturit

Echipament standard: încărcător V4 C (timp de încărcare: 30 de minute), acumulatoare: 2 x V4 B 3,0 Ah Li-Ion, cutie de transport

Date tehnice V4 IS Acumulator tensiune / capacitate 4 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 200 / 0 – 600 rpmMandrină 1⁄4˝ Hex Cap. maximă de găurire în oţel / alu / lemn 3 / 5 / 6 mmÎnșurubări în lemn până la 4,5 mmCuplu maxim regim ușor / greu 3,5 / 5,0 NmGreutate cu acumulator 0,4 kg

V4 IS

Mașină de înșurbat „In-Line“.

Mâner reglabil în 2 poziţii ceea ce îi conferă un echilibru optim precum și o forţă de reacţie minimăCu acumulatoare puternice Lithiu-Ion de 4 V, acumulatoarele posedând un indicator al gradului de încărcare Cutie de viteze metalică, 2 viteze pentru înșurubare și găurireMandrină cu prindere 1⁄4˝ Hex pentru schimbare rapidă a bitului19 trepte de selectare a momentului de torsiune plus una adiţională pentru găurireComutator electronic cu viteză variabilăTimpul de încărcare este de 30 de minute.

Număr articol 4933 4043 00Cod EAN 4002395 23453 0

Page 16: Catalog Milwaukee 2009

16

JSR 1228 Radio de șantier.

Selector de canale digitalăCeas digital LCD memoria poate reţine 20 de staţii radio AM / FM 3 poziţii de echilibrare a nivelelor frecvenţelor joase Funcţionează cu alimentare de la reţeaua electrică de alimentare sau acumulatori Milwaukee PBS 3000 12, 14,4, 18 sau 28 V Difuzoare de 14 cm de înaltă frecvenţă, rezistente la umiditate și deasemenea la soareSuport rezistent la impact Grilaj de oţel pentru protejarea difuzoarelor Mâner de oţel cu Softgrip comfortabilAntenă rezistentă Heavy-Duty, flexibilă, 360° Cablu învelit integratBornă de ieșire auxiliară 12 V Priză de intrare audio auxiliară Geantă de depozitare detașabilă pentru telefon mobil, CD player, MP3 player, chei, creioane, pixuri, etc.Deschidere comodă Velcro® cu clapă pentru acces la cablul telefonului mobil / la CD-ul / la MP3 playerul, etc.Amortizoarele absorb impactul șocului cauzat de căderea accidentală sau de utilizarea necorespunzătoare.

Număr articol 49 24 0285Cod EAN 4002395 23331 1

Date tehnice JSR 1228Alimentare (curent alternativ) 220 – 230 VAcumulator 12 V, 14 V, V18, V28Înălţime 37 cmLăţime 49 cmAdâncime 26 cmGreutate netă – doar radio 7,5 kg

PWERPACK-URI / RADIO

PowerPack BV28 PD Mașină de găurit cu percuţie V28 CS Ferastrau circularV28 SX SAWZALL®

V28 L Lanterna2 x acumulator – V28 BÎncărcător V 1828 CGeanta de transportNumăr articol 4933390870Cod EAN 4002395233137

PowerPack HV28 PD Mașină de găurit cu percuţie V28 AG Polizor unghiular2 x acumulator – V28 BÎncărcător V 1828 C

Număr articol 4933401704Cod EAN 4002395234202

PowerPack CV28 PD Mașină de găurit cu percuţie V28 CS Ferastrau circularV28 L Lanterna2 x acumulator – V28 BÎncărcător V 1828 CGeanta de transport

Număr articol 4933390875Cod EAN 4002395233144

PowerPack JV28 PD Mașină de găurit cu percuţie V28 JSB 2 x acumulator – V28 BÎncărcător V 1828 C

Număr articol 4933401785Cod EAN 4002395235186

PowerPack DV28 PD Mașină de găurit cu percuţie V28 SX SAWZALL®

V28 L Lanterna2 x acumulator – V28 BÎncărcător V 1828 CGeanta de transport

Număr articol 4933390880Cod EAN 4002395233151

PowerPack GV28 PD Mașină de găurit cu percuţie V28 HX SDS-plusV28 L Lanterna2 x acumulator – V28 BÎncărcător V 1828 CGeanta de transport

Număr articol 4933401349Cod EAN 4002395233526

Pachet FixareV18 PD Mașină de găurit cu percuţieV18 HX SDS-plus FIXTECV18 L Lanterna2 x acumulator – V18 BÎncărcător V 1828 CGeanta de transportNumăr articol 4933401480Cod EAN 4002395233953

Page 17: Catalog Milwaukee 2009

17

– PERFORMANŢĂ EXTREMĂ

Date tehnice V18 HX Acumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhSistem de prindere SDS-plus / FIXTECEnergie de percuţie 3,0 JCapacitatea maximă de găurire în beton 24 mmGreutate cu acumulator 4,2 kg

Date tehnice V18 H Acumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhSistem de prindere SDS-plusEnergie de percuţie 3,0 JCapacitatea maximă de găurire în beton 24 mmGreutate cu acumulator 4,0 kg

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah 18 V Li-Ion, încărcător Trimod V 1828 C, mâner lateral cu limitator de adâncime metalică, cutie de transport

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah 18 V Li-Ion , încărcător Trimod V 1828 C, mâner lateral cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

V18 HX

Ciocan rotopercutor cu sistem FIXTEC.

Motor Milwaukee de mare putere oferă performanţa unei unelte electrice cu cabluAcumulator de 18 V, de calitate înaltă și de mare capacitate cu indicator al gradului de încărcare Construcţie în formă de L pentru echilibru și control perfectFIXTEC pentru schimbarea rapidă și ușoară a accesoriilor, fără diminuarea puterii sau a eficienţei Mandrină Heavy-Duty fără cheie, 1,5 – 13 mm (numai la V20 HX) Funcţie Roto-Stop pentru dăltuireCutie de viteză metalică pentru așezarea exactă a rulmenţilor și a angrenajelorConstrucţie bloc ce conferă maximum de rezistenţă.

Număr articol 4933 4003 82Cod EAN 4002395 23357 1

V18 HX/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V18 HX dar fără acumulator și încărcător.Număr articol 4933 4003 98Cod EAN 4002395 23358 8

V18 H

Ciocan rotopercutor.

Motor Milwaukee de mare putere oferă performanţa unei unelte electrice cu cabluAcumulator de 18V, de calitate înaltă și de mare capacitate cu indicator al gradului de încărcare Construcţie în formă de L pentru echilibru și control perfectFuncţie Roto-Stop pentru dăltuireCutie de viteză metalică pentru așezarea exacta a rulmenţilor și a angrenajelorConstrucţie bloc pentru așezarea exactă a rulmenţilor și a angrenajelor și pentru un maximum de robustitate.

Număr articol 4933 4004 00Cod EAN 4002395 23375 5

V18 H/0 (fără ilustraţie)

La fel ca V18 H dar fără acumulator și încărcător.Număr articol 4933 4004 07 Cod EAN 4002395 23376 2

Page 18: Catalog Milwaukee 2009
Page 19: Catalog Milwaukee 2009
Page 20: Catalog Milwaukee 2009

20

HD18 PD

Noua mașină de găurit cu percuţie cu acumulator M18 vă oferă performanţe maxime, și în aceeiași timp păstrându-și ergonomia optimală. Este ideală pentru aplicaţii solicitante de găurire și înșurubare ce necesită un cuplu foarte mare.

Motorul Milwaukee cvadripol, de înaltă performanţă oferă putere maximă, având în același timp un raport greutate / performanţă foarte bunăPercutorul dezvoltă până la 28.000 bpm, excelent pentru efectuarea de găuri eficace în zidărieCele 24 de trepte de reglaj al momentului torsiunii oferă utilizatorului un control optimal Partea electronică standardizată prezentă atât în unealtă cât și în acumulatoare asigură o durabilitate revoluţionarăMandrina metalică de 13 mm conferă o prindere optimă a bitului sau a burghiuluiCutia de viteze complet metalică conferă uneltei electrice maxim de perfomanţă și o durată de viaţă mai mare3 trepte de selectare a modului de funcţionare, care face posibil utilizatorului schimbarea ușoară și rapidă între funcţiile de rotaţie, găurire cu percuţie și înșurubarePosedă LED încorporat pentru iluminarea suprafeţei de lucruAcumulatorul Litiu-Ion de 3,0 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcare.

Număr articol 4933 4111 10Cod EAN 4002395 23550 6

HD18 DD

Noua mașină de găurit cu percuţie cu acumulator M18 vă oferă performanţe maxime, și în aceeiași timp păstrându-și ergonomia optimală. Este ideală pentru aplicaţii solicitante de găurire și înșurubare ce necesită un cuplu foarte mare. Motorul Milwaukee cvadripol, de înaltă performanţă oferă putere maximă, având în același timp un raport greutate / performanţă foarte bună.

Cele 24 de trepte de reglaj al momentului torsiunii oferă utilizatorului un control optimal Partea electronică standardizată prezentă atât în unealtă cât și în acumulatoare asigură o durabilitate revoluţionarăMandrina metalică de 13 mm conferă o prindere optimă a bitului sau a burghiului Cutia de viteze complet metalică conferă uneltei electrice maxim de perfomanţă și o durată de viaţă mai mare2 trepte de selectare a modului de funcţionare, care face posibil utilizatorului schimbarea ușoară și rapidă între funcţiile de rotaţie și înșurubarePosedă LED încorporat pentru iluminarea suprafeţei de lucruAcumulatorul Litiu-Ion de 3,0 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcare.

Număr articol 4933 4111 90Cod EAN 4002395 23564 3

Date tehnice HD18 PDAcumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 450 / 0 – 1800 rpmMandrină rapidă 1,5–13 mmCapacitate maximă de găurire în oţel / lemn / piatră

13 / 55 / 16 mm

Frecventa percuţie 28.000 bpmCuplu maxim 73 NmGreutate cu acumulator 2,4 kg

Date tehnice HD18 DDAcumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 450 / 0 – 1800 rpmMandrină rapidă 1,5–13 mmCapacitate maximă de găurire în otel / lemn 13 / 55 mmTorsiune maxim 73 NmGreutate cu acumulator 2,4 kg

Echipament standard: încărcător C18 C (timp de încărcare: 60 de minute), acumulatoare: 2 x C18 B 3,0 Ah Li-Ion, mâner lateral, adaptor pentru curea, cutie de transport

Echipament standard: încărcător C18 C (timp de încărcare: 60 de minute), acumulatoare: 2 x C18 B 3,0 Ah Li-Ion, mâner lateral, adaptor pentru curea, cutie de transport

M12M18

2 x 3.0 Ah 2 x 3.0 Ah

11

0-450 RPM

0-7200 BPM

0-1800 RPM

0-28800 BPM

22

13 mm 13 mm L E D

11

0-450 RPM

0-1800 RPM

22

Page 21: Catalog Milwaukee 2009

21

HD18 JS

Noul ferăstrău pendular cu acumulator M18 vă oferă performanţe maxime, și în aceeiași timp păstrându-și ergonomia optimală. Este unealta electrică ideală pentru aplicaţii solicitante de tăiere care necesită putere mare și precizie.

Motorul Milwaukee cvadripol, de înaltă performanţă oferă putere maximă, având în același timp un raport greutate / performanţă foarte bună.Clamă FIXTEC Milwaukee standardizată – pentru schimbarea rapidă și ușoară a pânzeiSuport de pânze supramăsurat pentru o stabilitate mai mareTalpă în poziţie oblică făcând posibilă reglarea de la 0° până la 45° fără a fi nevoie de ajutorul unei cheiReglare în 5 trepte a acţiunii de oscilare pentru o performanţă îmbunătăţităElectronica standardizată Milwaukee este prezentă atât în unealtă cât și în acumulatoare, asigurând o durabilitate mărităAcumulatorul Litiu-Ion de 3,0 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcare.

Număr articol 4933 4111 60Cod EAN 4002395 23559 9

Date tehnice HD18 JS Acumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhRată cursă mers în gol 0 – 2200 min-1

Adâncimea de taiere în lemn / oţel 135 /10 mmUnghi tăiere înclinată la 45°Lungimea curselor 25,4 mmGreutate cu acumulator 3,5 kg

HD18 AG

Noul polizor unghiular cu acumulator M18 vă oferă performanţe maxime, și în aceeiași timp păstrându-și ergonomia optimală. Este unealta electrică ideală pentru aplicaţii solicitante de tăiere și polizare care necesită putere mare și precizie.

Motorul Milwaukee cvadripol, de înaltă performanţă oferă putere maximă, având în același timp un raport greutate / performanţă foarte bunăPartea electronică standardizată prezentă atât în unealtă cât și în acumulatoare asigură o durabilitate revoluţionarăDimensiune redusă a înălţimii cutiei de viteze precum și designul îngust conferă ergonomie maximăCutie de viteze complet metalicăDesign special al comutatoruluiMânerul adiţional poate fi montat în mai multe poziţiiAcumulatoarele Litiu-Ion de 3,0 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcare.

Număr articol 4933 4112 00Cod EAN 4002395 23566 7

Date tehnice HD18 AGAcumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhTuraţie la mersul în gol 8000 rpmDiametrul discului 115 mmFiletul axului M 14Greutate cu acumulator 2,2 kg

Echipament standard: încărcător C18 C (timp de încărcare: 60 de minute), acumulatoare: 2 x C18 B 3,0 Ah Li-Ion, apărător de siguranţă, mâner lateral, cutie de transport

Echipament standard: încărcător C18 C (timp de încărcare: 60 de minute), acumulatoare: 2 x C18 B 3,0 Ah Li-Ion, sabot glisant, 2 pânze, cutie de transport

2 x 3.0 Ah 115 mm 8000 RPM M140~45º26 mm 0–2700 SPM 4 STAGE

Page 22: Catalog Milwaukee 2009

22

HD18 CS

Noul ferăstrău circular cu acumulator M18 vă oferă performanţe maxime, în aceeiași timp păstrându-și ergono-mia optimală. Este unealta electrică ideală pentru aplicaţii solicitante de tăiere în materiale de tăbli subţiri / de podea, unde puterea mare, performaţa și precizia sunt necesare.

Motorul puternic Milwaukee ce dezvoltă 3500 rpm taie ușor cele mai multe tipuri de lemne de construcţieApărătoarea inferioară și superioară sunt realizate din aliaj din magneziu, oferă cea mai mare durabilitate împotriva impactului din clasa sa Mâner cu design ergonomic Softgrip, care oferă confort și echilibrare excelentă pentru un control superiorVizibilitate excelentă asupra zonei de tăiere Facilitate de suprafaţă largă în poziţie oblică de 50°Frână electrică de motor, oprește discul de ferăstrău în câteva secundeElectronica standardizată Milwaukee este prezentă atât în unealtă cât și în acumulatoare, asigurând o durabilitate mărităAcumulatoarele Litiu-Ion de 3,0 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcare.

Număr articol 4933 4111 80Cod EAN 4002395 23562 9

HD18 SX

Noul ferăstrău balans cu acumulator M18 vă oferă performanţe maxime, în aceeiași timp păstrându-și ergonomia optimală.Este unealta electrică ideală pentru aplicaţii solicitante de tăieri care necesită putere mare, performanţă și precizie.

Motorul Milwaukee cvadripol, de înaltă performanţă oferă putere maximă, având în același timp un raport greutate / performanţă foarte bunăLungime a curselor de 25 mm, și 3200 cpm pentru tăieri extrem de rapide Sistem de prindere standardizată FIXTEC pentru schimbarea rapidă și ușoară a pânzelor de ferăstrău fără a fi nevoie de ajutorul unei cheiCuplaj de siguranţă pentru protecţia cutiei de viteze la blocare pânzeiSistem de contrabalans pentru reducerea vibraţiilorElectronica standardizată Milwaukee este prezentă atât în unealtă cât și în acumulatoare, asigurând o durabilitate mărităAcumulatoarele Litiu-Ion de 3,0 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcare.

Număr articol 4933 4111 50Cod EAN 4002395 23557 5

Date tehnice HD18 CSAcumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol 3500 rpmAdâncimea maximă de tăiere 90° 0 – 55 mmAdâncimea maximă de tăiere 45˚ 0 – 39 mmDimensiunea pânzei de ferăstrău 165 mmDimensiunea arborelui 5⁄8˝ (15,87 mm)Greutate cu acumulator 3,8 kg

Date tehnice HD18 SXAcumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhNr. de curse pe minut 0 – 3200 spmLungimea curselor 25 mmGreutate cu acumulator 3,5 kg

Echipament standard: încărcător C18 C (timp de încărcare: 60 de minute), acumulatoare: 2 x C18 B 3,0 Ah Li-Ion, pânze, cutie de transport

Echipament standard: încărcător C18 C (timp de încărcare: 60 de minute), acumulatoare: 2 x C18 B 3,0 Ah Li-Ion, pânză, apărător împotriva spintecării, pânză de ferăstrău cu 24 de dinţi, ghidaj paralel, cutie de transport

M12M18

2 x 3.0 Ah 2 x 3.0 Ah165 mm 3500 RPM 0~50º 25.4 mm 3200 SPM FIXTEC 54 mm≤ 55 mm

Page 23: Catalog Milwaukee 2009

23

Echipament standard: încărcător C18 C (timp de încărcare: 60 de minute), acumulatoare 2 x C18 B 3,0 Ah Li-Ion, adaptor pentru curea, cutie de transport

Echipament standard: încărcător C18 C (timp de încărcare: 60 de minute), acumulatoare: 2 x C18 B 3,0 Ah Li-Ion, adaptor pentru curea, cutie de transport

Date tehnice C18 DDAcumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 350 / 0 –1400 rpmMandrină fără cheie 1,5 –13 mmCapacitate maximă de găurire în otel / lemn 13 / 32 mmÎnșurubări în lemn până la 8 mmCuplu maxim regim ușor / greu 20 / 38 NmGreutate cu acumulator 2,0 kg

C18 DD

Design ergonomic, putere, performanţă și durabilitate încorporată într-o singură mașină de găurit / înșurubat.

Mașină de găurit / înșurubat ce măsoară doar 196 mm în lungime, trăsătură ceeace îl face ideal pentru utilizare în locuri strâmte și greu accesibile Cele 23 de trepte de reglaj al momentului de torsiune conferă un control deplin pentru utilizatorElectronica standardizată Milwaukee este prezentă atât în unealtă cât și în acumulatoare, asigurând o durabilitate mărită Carcasă complet metalică, conferă maximum de performanţă și o durată de viaţă mareLED încorporat pentru iluminarea zonei de lucruAcumulatoarele Litiu-Ion de 3,0 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcărcare.

Număr articol 4933 4110 60Cod EAN 4002395 23569 8

C18 DD (fără ilustraţie)

La fel ca C18 DD, dar cu acumulator de 1,5 Ah și cu o greutate de 1,8 kg. Acumulatoare: 2 x C18 B 1,5 Ah Li-Ion, încărcător C18 C (timp de încărcare: 30 de minute).Număr articol 4933 4046 00Cod EAN 4002395 23478 3

C18 ID

Noua mașină de înșurubat cu impact, cu acumulator M18, vă oferă performanţe revoluţionare, în aceeiași timp păstrându-și ergonomia optimală. Este ideală pentru aplicaţii de fixări și înșurubări care necesită un serviciu mediu și unde momentul de torsiune înaltă și viteza mare sunt necesare.

Motorul Milwaukee cvadripol, de înaltă performanţă oferă putere maximă, având în același timp un raport greutate / performanţă foarte bunăCel mai mare moment de torsiune disponibil în clasa din care face parteMecanismul de impact conferă o viteză de leader în categorie, de 2200 rpmDezvoltă 3200 bpm pentru o productivitate crescutăElectronica standardizată Milwaukee este prezentă atât în unealtă cât și în acumulatoare, asigurând o durabilitate mărităAcumulatoarele Litiu-Ion de 3,0 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcărcare.

Număr articol 4933 4111 20Cod EAN 4002395 23552 0

C18 ID (fără ilustraţie)

La fel ca C18 ID, dar cu acumulator care are o capacitate de 1,5 Ah și o greutate de 1,3 kg. Acumulatoare 2 x C18 B 1,5 Ah Li-Ion, încărcător C18 C (timp de încărcare: 30 de minute).Număr articol 4933 4011 30Cod EAN 4002395 23554 4

Date tehnice C18 IDAcumulator tensiune / capacitate 18 V / 3,0 AhViteză mers în gol 0 – 2200 rpmSistem de prindere 1/4˝ HexForţa de impact 0 – 3200 lpmCuplu maxim 158 NmGreutate cu acumulator 1,5 kg

2 x 3.0 Ah 13 mm L E D 0-2200 RPM 0-3200 IPM 1/4" Hex158 Nm

11

0-450 RPM

0-1800 RPM

22

Page 24: Catalog Milwaukee 2009

24

POWERPACKS

PowerPack C18 PP2A

C18 DD – Mașină de găuritC18 ID – Mașină de găurit cu impact2 x acumulator C18 B 1,5 Ah Li-IonÎncărcător C18 C (30 min.) Număr articol 4933 4112 40Cod EAN 4002395 23542 1

PowerPack HD18 PP2A

HD18 PD – Mașină de găurit cu percuţieC18 ID – Mașină de găurit cu impact2 x acumulator C18 B 3,0 Ah Li-IonÎncărcător C18 C (60 min.) Număr articol 4933 4112 30Cod EAN 4002395 23541 4

PowerPack HD18 PP4A

HD18 PD – Mașină de găurit cu percuţieHD18 SX – SAWZALL®

HD18 CS – Ferastrau circularC18 WL – V28 L Lanterna2 x acumulator C18 B 3,0 Ah Li-IonÎncărcător C18 C (60 min.)Geantă de transport Milwaukee Număr articol 4933 4112 50Cod EAN 4002395 23544 5

PowerPack HD18 PP4B

HD18 PD – Mașină de găurit cu percuţieC18 ID – Mașină de găurit cu impactHD18 SX – Reciprocating SAWZALL®

C18 WL – V28 L Lanterna2 x acumulator C18 B 3,0 Ah Li-IonÎncărcător C18 C (60 min.)Geantă de transport Milwaukee Număr articol 4933 4112 60Cod EAN 4002395 23546 9

PowerPack C12 PP2A

C12 D – Mașină de înșurubat cu acumulatorC12 IC – Sistem de inspecţie video digital2 x acumulator C12 B 1,5 Ah Li-IonÎncărcător C12 C (30 min.) Număr articol 4933 4112 20Cod EAN 4002395 23538 4

M12M18M12M12

Page 25: Catalog Milwaukee 2009

25

Date tehnice C12 ICAcumulator tensiune / capacitate 12 V / 1,5 AhDimensiune display 60 mm / 2,4˝Rezoluţie 320 x 240 Zoom optic 2 x (10 trepte de setare)Diametrul de cap a camerei 17 mm / 0,7˝Lungimea cablului aferent 914 mmAutonomie 15 oreGreutate cu cablu 0,82 kg

C12 IC

Noul sistem de inspecţie video digital cu acumulator M12 oferă portabilitate și productivitate maximă având o combinaţie de performanţe cea mai bună de pe piaţă, în aceeiași timp păstrându-și ergonomia optimală. Este ideală pentru a inspecta spaţiile în care în mod normal detectarea greșelilor și a problemelor ar fi imposibilă.

Noul sistem de inspecţie Milwaukee vă oferă imagini de înaltă rezoluţie și din spaţii care în mod normal nu ar fi accesibile60 mm / 2,4˝ înaltă rezoluţie, display color LCDDiametru mic a camerei (< 17 mm) și lungimea cablului de 914 mmZoom digital exclusiv (până la 200 %) pentru vizibilitate crescutăReducere exclusivă a strălucirii digitale de imagine pentru vizibilitate crescutăPosedă 3 LED-uri reglabile pentru vizibilitate îmbunătăţităMâner ergonomic„In-Line“ pentru manevrabilitate comfortabilă cu o singură mânăTimpul de încărcare a acumulatorului este de 30 minuteAcumulatoarele Litiu-Ion de 1,5 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărită.

Număr articol 4933 4110 70Cod EAN 4002395 23571 1

Echipament standard: încărcător C12 C (timp de încărcare: 30 de minute), acumulator: 1 x C12 B 1.5 Ah Li-Ion, cutie de transport

M12M12

1 x 1.5 Ah L C D

63 mm

63 mm

100%-200% 19 mm 3 ft.

Page 26: Catalog Milwaukee 2009

26

Echipament standard: încărcător C12 C (timp de încărcare: 30 de minute), acumulatoare: 2 x C12 B 1,5 Ah Li-Ion, cutie de transport

C12 D

Noua mașină de înșurubat cu acumulator M12 optimizează portabilitatea și productivitatea, făcând posibilă manevrabilitatea și în aceeiași timp rămânând compactă și ușoară.

Mașină de înșurubat Milwaukee, de performanţă înaltă, cu acumulator M12 măsurând doar 160 mm în lungime, fiind ideală pentru folosirea în locuri strâmte sau greu accesibile Cutia de viteze și angrenaje complet din metal pentru o durabilitate superioară și torsiune maximăPrindere 1⁄4˝ Hex pentru schimbarea rapidă și exactă a capetelor de șurubelniţă14 trepte de reglare a momentului de torsiune plus una adiţională pentru găurire, pentru o flexibilitate maximăMâner de linie subţire cu înveliș SoftgripLED încorporat pentru iluminarea suprafeţei de lucru O unealtă electrică extrem de ușoară, câtărând numai 0,9 kgTimpul de încărcare a acumulatorului este de 30 de minuteAcumulatoarele Litiu-Ion de 1,5 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcărcare

Număr articol 4933 4045 80Cod EAN 4002395 23476 9

C12 ID

Noua mașină de înșurubat cu impact cu o recepţie de bit de 1⁄4˝ Hex, cu acumulator M12, optimalizează portabilitatea și productivitatea. Este ideală pentru aplicaţii de fixare și înșurubare unde momentul de torsiune medie la o viteză mare este necesară.

Mașină de înșurubat cu impact Milwaukee de performanţe înalte, măsurând doar 165 mm lungime ceea ce făcând-o ideală pentru utilizarea lui în spaţi îngusteCutie de viteze și pinioane integral metalice pentru o durabilitate superioară și torsiune maximăMecanismul de impact îi mărește viteza de înșurubare la 2000 rpm, astfel devenind conducător în categoria sa Dezvoltă 3000 de bpm pentru o productivitate crescutăMandrină cu prindere ¼˝ Hex, pentru o schimbare ușoară și rapidă a bitului cu o singură mânăMâner de linie subţire cu înveliș SoftgripLED încorporat pentru iluminare zonei de lucru Unealtă electrică cu o greutate foarte mică, de doar 1 kgTimpul de încărcare a acumulatorului este de 30 de minuteAcumulatoarele Litiu-Ion de 1,5 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcărcare.

Număr articol 4933 4110 80 Cod EAN 4002395 23584 1

Date tehnice C12 IDAcumulator tensiune / capacitate 12 V / 1,5 AhViteză mers în gol 0 – 2000 rpmForţa de impact 0 – 3000 lpmSistem prindere 1/4˝ HexCuplu maxim 96 NmGreutate cu acumulator 1,0 kg

Echipament standard: încărcător C12 C (timp de încărcare: 30 de minute), acumulatoare: 2 x C12 B 1,5 Ah Li-Ion, geantă de transport

Date tehnice C12 DAcumulator tensiune / capacitate 12 V / 1,5 AhTuraţie la mers în gol 0 – 500 rpmMandrină prindere 1⁄4˝ Hex Capacitate maximă de găurire în oţel / lem 10 / 16 mmÎnșurubări în lemn până la 6 mmCuplu maxim regim ușor / greu 10 / 19 NmGreutate cu acumulator 0,9 kg

M12M12

1/4" Hex1 x 1.5 Ah2 0-2000 RPM 0-3000 IPM 158 Nm96 Nm2 x 1.5 Ah 1/4" Hex0-500 RPM

Page 27: Catalog Milwaukee 2009

27

Roţi pentru tăierea 1 48380010 159710

ţevilor. Pachet de 2 buc.

Descriere Cod UPC 45242-Nr. art.Cantitate

Date tehnice C12 PCAcumulator tensiune / capacitate 12 V / 1,5 AhViteză mers în gol 0 – 500 rpmŢevi de cupru 12 – 28 mm Spaţiul minim pentru tăierea de ţevi 80 mmLungime 360 mmGreutate cu acumulator 1,5 kg

Date tehnice C12 HZAcumulator tensiune / capacitate 12 V / 1,5 AhTuraţie la mers în gol 0 – 3000 spmLungimea curselor 13 mmGreutate cu acumulator 1,2 kg

Echipament standard: încărcător C12 C (timp de încărcare: 30 de minute), acumulatoare: 2 x C12 B 1,5 Ah Li-Ion, cutie de transport

Echipament standard: încărcător C12 C (timp de încărcare: 30 de minute), acumulator: 1 x C12 B 1,5 Ah Li-Ion, cutie de transport

C12 HZ

Noul ferăstrău pentru tăiat fier, cu acumulator M12, optimalizează portabilitatea și productivitatea asigurând combinaţia optimă între cea mai bună performanţă din industrie și totodată rămânând compactă și foarte ușoară. Ideală pentru tăieri în spaţii înguste, fără a reduce performanţele.

Ferăstrăul pentru tăiat fier Milwaukee de performanţe înalte, măsurând numai 280 mm în lungime este ideală pentru efectuarea lucrărilor în spaţii înguste.Clamă FIXTEC standardizată pentru schimbarea ușoară și rapidă a pânzei de ferăstrău , fără cheieCursă de 13 mm, 3000 cpm pentru un control mai mare și multifuncţionalitate la folosirea în spaţii strâmteCompact și ușor, utilizabil cu o singură mânăLED încorporat pentru iluminarea zonei de lucruTimpul de încărcare a acumulatorului este de 30 de minuteAcumulatoarele Litiu-Ion de 1.5 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcărcare.

Număr articol 4933 4111 00 Cod EAN 4002395 23588 9

C12 PC

Noua mașină compactă, cu acumulator M12, de tăiat ţevi de cupru optimalizează portabilitatea și productivitatea asig-urând combinaţia optimă între cea mai bună performanţă din industrie și totodată rămânând compactă și foarte ușoară.

Motorul Milwaukee de înaltă performanţă ce dezvoltă 500 rpm taie ţevi de cupru cu diametrul de până la 13 mm în mai puţin de 3 secundeSistemul de autoblocare permite tăierea de ţevi de cupru deja instalate cu lungime mai mică de 37 mmSistemul de autoreglare permite ajustarea automată la dimensiunea ţeviiToate părţile metalice sunt izolate pentru a preveni ruginirea și coroziunea lorMâner de linie subţire cu înveliș SoftgripLED încorporat pentru iluminare zonei de lucruTimpul de încărcare a acumulatorului este de 30 de minuteAcumulatoarele Litiu-Ion de 1,5 Ah conferă mai mult timp de lucru precum și rezistenţă mărităAcumulatorul posedă indicator al gradului de încărcărcare.

Număr articol 4933 4110 90 Cod EAN 4002395 23586 5

1 x 1.5 Ah21 x 1.5 Ah 12~28 mm L E D X 200 3200 SPM FIXTEC 1.2 kg25.4 mm 0-3000 RPM12.7 mm

Page 28: Catalog Milwaukee 2009

28

PÂNZE DE FERĂSTRĂU HACKZALL

Pânze de ferăstrău Pânze create special pentru a fi folosite în exclusivitate cu 12 V HACKZALL.

Construcţie Bi-Metal pentru rezistenţă mărită a dinţilor și o durată de viaţă mai mare.

Design optimalizat al dinţilor pentru tăieri mai rapide și mai agresive.

Grosime mai mică a pânzei pentru o viteză de tăiere sporită și pentru 35 % mai multe tăieri la o singură încărcare.

Lungimea pânzei de ferăstrău

mm

Pasul dintre dinţi mm

Dinţi pe

incie Tip

material Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

Grosime material – mm

100 4,2 6 Bi-Met,Co – 5 49005460 160273 6 – 40 6 – 40

150 1,8 14 Bi-Met,Co – 5 49005614 160334 3 – 6 Ø 10 – 32 3 – 6 3 – 6 Ø 10 – 50

100 1,4 18 Bi-Met,Co – 5 49005418 160341 1,5 – 4 Ø 10 – 32 1,5 – 4

100 1 25 Bi-Met,Co – 5 49005424 160358 0,5 – 3 Ø 8 – 32 0,5 – 3

Set de 10 bucăţi: conţine 2 x 49005460, 3 x 49005614, 3 x 49005424, 2 x 49005418) + Săculeţ de depozitare

10 49220220 160365

Can

titad

e

HACKZALL

Page 29: Catalog Milwaukee 2009

29

Echipament standard: acumulatoare 2 x AAA, adaptor centură, husă de protecţie

TELEMETRU LASER

Date tehnice LM 60Plaja de măsurare 0,05 – 60 mPrecizie +/– 1,5 mmDiodă laser 635 nmLaser clasa 2Clasă de protecţie IP 54Lungime 114 x 51 x 27 mmGreutate 120 g

LM 60

Sistem de ţintare și tragere – o singură persoană poate efectua măsurarea, prin simpla apăsare a unui buton.

Măsoară până la 60 m, înăuntru și deasemenea afarăPrecizie de măsurare cu laser de + / – 1,5 mmAfișaj larg LCD pe 3 rânduri, ușor de citite, cu iluminare adiţională ceea ce poate fi folosită la nevoiePin reglabil pentru măsurări efectuate din colţuriFuncţie de memorare a ultimelor 10 măsurăriUnitate de măsură ce poate fi schimbată între metri, picioare și incieCarcasă robustă cu cu design ergonomic de linie subţire, înconjurat cu o apărătoare fină, cauciucată – fiind astfel ideală pentru folosirea profesională asprăTastatură rezistentă la umiditate și praf, este ușor de curăţatOprire automată și indicator de descărcare a baterieiFuncţii de: – Lungimi, suprafaţă, volum

– + / – – Măsuratori continuu / urmărire – Ptagora / măsurători indirecte – Marcare / trasare – Funcţie de urmărire minim / maxim – Temporizator.

Număr articol 4933 4047 15Cod EAN 4002395 23499 8

Page 30: Catalog Milwaukee 2009

30

MAȘINI DE GĂURIT CU PERCUŢIE / ȘURUBELNIŢE 14,4 V

PDD 14.4 X LokTor NiMH Mașină puternică de 14,4 V pentru găurire / înșurubare pentru înșurubări și găuriri ce necesită un moment mare de torsiune.

Compactă, ușoară și bine echilibratăFIXTEC și mandrină fără cheie pentru schimbarea burghiului sau a bitului cu o singură mână Mandrină rapidă de metal de înaltă calitate, extrem de durabilă Frână de motor QUICKSTOPReglare cuplu 21 de trepte plus o treaptă adiţională pentru găurire ceea ce oferă o flexibilitate mai mare și precizie indiferent de material și dimensiunea șurubuluiComutator electronic cu viteză variabilăCutie de viteză sincronizată cu două viteze pentru un moment de torsiune mareMâner ergonomic Softgrip in forma literei T.

Număr articol 4933 4014 66Cod EAN 4002395 23389 5

PDD 14.4 X LokTor (fără ilustraţie) La fel ca PDD 14.4 X LokTor NiMH, dar cu 2 acumulatori 2,0 Ah NiCd.Număr articol 4933 4014 53Cod EAN 4002395 23388 5

Date tehnice PDD 14.4 X LokTor NiMHAcumulator tensiune / capacitate 14,4 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 480 / 0 – 1500 rpmMandrină rapidă 1,5 – 13 mmCapacitate maximă de găurire în oţel/ lemn 13 / 36 mmÎnșurubări în lemn până la 10 mmCuplu maxim regim ușor / greu 26 / 60 NmGreutate cu acumulator 2,4 kg

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 2,0 Ah NiCd, încărcător RCA 7224 MB, cutie de transport

PLD 14.4 X NiMH

Mașină de găurire / înșurubare cu un design compact și ușor pentru un control și comfort îmbunătăţit.

Creat pentru utilizare profesională zilnică cu un raport de greutate / performanţă excelentăSistem exclusiv CLIP-LOK™ ce permite transportul mașinii de găurire cu mâinile libere și îi oferă un loc convenabil de poziţionareCutie de viteză sincronizată cu două viteze pentru dezvoltarea unui cuplu maximComutator electronic cu viteză variabilă pentru precizie îmbunătăţită și pentru mai puţine avarii la capetele de burghiiComutator pentru funcţiile de înainte / oprire / inversare de sens, bine poziţionat, pentru ușurinţă în utilizareFrână de motor QUICKSTOP: arborele se oprește instantaneu pentru eficienţă optimală și deasemenea pentru siguranţa utilizatorului20 de trepte de reglare a cuplului plus o treaptă suplimentară pentru găurire, oferind o flexibilitate mai mare și precizie indiferent de material și de dimensiunea șurubuluiFIXTEC și mandrină fără cheie pentru schimbarea comfortabilă a bitului cu o singură mânăMandrină fără cheie Heavy-Duty, toată din metal, pentru a face faţă rigorilor utilizării industriale intenseSistem exclusiv, cu două sensuri de montare a acumulatorului pentru o echilibrare optimă.

Număr articol 4933 3906 42Cod EAN 4002395 23272 7

PLD 14.4 X (fără ilustraţie)

La fel ca PLD 14.4 X NiMH, dar cu 2 x acumulatori de 2,0 Ah NiCd.Număr articol 4933 3906 36Cod EAN 4002395 23270 3

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah NiMH, mandrină fără cheie din metal, încărcător RCA 7224 MB, adaptor pentru curea, biţi, cutie de transport.

Date tehnice PLD 14.4 X NiMHAcumulator tensiune / capacitate 14,4 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 400 / 0 – 1400 rpmMandrină rapidă 1,5 – 13 mmCapacitate maximă de găurire în oţel / lemn 13 / 33 mmÎnșurubări în lemn până la 10 mmCuplu maxim regim ușor / greu 21 / 44 NmGreutate cu acumulator 2,2 kg

Page 31: Catalog Milwaukee 2009

31

MAȘINI DE ÎNȘURUBAT CU IMPACT – 14,4 V

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 2,0 Ah NiCd, încărcător RCA 7224 MB, cutie de transport

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 2,0 Ah NiCd, încărcător RCA 7224 MB, cutie de transport

PIW 14.4 SD

Mașină de înșurubat, de 14,4 V, Heavy-Duty cu impact, cu prindere de 1⁄2˝.

Oferă cuplu de până la 158 Nm cu prindere de 1⁄2˝Cutie de viteze robustă, din aluminiu turnatDesign compact, doar 192 mm în lungimeDesign ergonomic al mânerului, dotat cu Softgrip pentru utilizare comfortabilăSistem pe poziţionare al acumlatorului reversibil.

Număr articol 4933 3898 95Cod EAN 4002395 23218 5

PIW 14.4 SD/0 (fără ilustraţie)

La fel ca PIW 14.4 SD dar fără acumulator și încărcator.Număr articol 4933 3904 37Cod EAN 4002395 23240 6

PIW 14.4 HEX/0 (fără ilustraţie)

La fel ca PIW 14.4 HEX dar fără acumulator și încărcator.Număr articol 4933 3904 35Cod EAN 4002395 23239 0

PIW 14.4 HEX

Mașină de înșurubat cu impact de 14,4 V, cu prindere Hex de 1⁄4˝.

Oferă cuplu de maxim 85 Nm cu prindere Hex 1⁄4˝Cutie de viteze robustă, din aluminiu turnatDesign compact, doar 188 mm în lungimeDesign de mâner ergonomic Softgrip pentru o utilizare mai comfortabilăSistem pe poziţionare reversibil al acumlatorului.

Număr articol 4933 3898 90Cod EAN 4002395 23219 2

Date tehnice PIW 14.4 HEXAcumulator tensiune / capacitate 14,4 V / 2,0 AhTuraţie la mers în gol 0 – 2200 rpmFrecvenţă de percuţie 0 – 2500 ppmSistem de prindere 1⁄4˝ HexCapacitate maximă de șurub M 4 – M 10Cuplu maxim 85 NmGreutate cu acumulator 2,0 kg

Date tehnice PIW 14.4 SDAcumulator tensiune / capacitate 14,4 V / 2,0 AhTuraţie la mers în gol 0 – 2200 rpmFrecvenţă de percuţie 0 – 2500 ppmSistem de prindere 1⁄2˝ SDCapacitate maximă de șurub M 6 – M 10Cuplu maxim 158 NmGreutate cu acumulator 2,0 kg

Page 32: Catalog Milwaukee 2009

32

POLIZOARE DREPTE CU ACUMULATOR

PSG 14.4 PP/0 Polizor drept cu acumulator, cu motor POWER PLUS pentru 30 % mai multă putere.

Mișcare de rotaţie precisăGât lung si subţire pentru lucru mai ușor în locuri incomodeCompatibil cu acumulator de 14,4 sau 12 V.

Număr articol 4933 3827 00Cod EAN 4002395 22733 4

Date tehnice PSG 14.4 PP/0Acumulator tensiune / capacitate 14,4 V / –Frecvenţa curselor în gol / rotaţie 25.000 rpmVârf Ø 25 mmGreutate cu acumulator 2,2 kg

Page 33: Catalog Milwaukee 2009

33

PISTOL SILICON CU ACUMULATOR – 14,4 V

Echipament standard: acumulator: 1 x 1,4 Ah NiCd, încărcător RCA 7224 MB, suport standard și tub cilindric de 310 ml și dop de presiune

Date tehnice PCG 14/300Acumulator tensiune / capacitate 14,4 V / 1,4 AhForţă maximă de împingere 280 kg / 2750 NLungime 462 mmGreutate cu acumulator 2,4 kg

Date tehnice PCG 14/600Acumulator tensiune / capacitate 14,4 V / 1,4 AhForţă maximă de împingere 280 kg / 2750 NLungime 608 mmGreutate cu acumulator 2,4 kg

Echipament standard: acumulator: 1 x 1,4 Ah NiCd, încărcător RCA 7224 MB, tub cilindric de 600 ml și dop de presiune

PCG 14/300

Pistol silicon cu acumulator 14 V, potrivit pentru adezivi și uretan cu grad ridicat de vâscozitate.

Compatibilă cu acumulatorii de 9,6 V, 12 sau 14,4 VCadran de reglare cu 6 trepte pentru preselectarea vitezeiPornire electronică cu control variabil al vitezei.

Număr articol 4933 4011 62Cod EAN 4002395 23328 1

PCG 14/600

Pistol silicon, de 14 volţi potrivit pentru adezivi și uretan cu grad ridicat de vâscozitate.

Compatibilă cu acumulatorii 9,6 V, 12 sau 14,4 VCadran de reglare cu 6 trepte pentru preselectarea vitezeiPornire electronică cu control variabil al vitezei.

Număr articol 4933 4011 65Cod EAN 4002395 23330 4

Suport standard tub cilindric 310 ml

Ident-NrCod UPC

45242-Acceptă toate tuburile / cartușele de 250 ml și 310 ml. Necesită tijă de piston 49-52-0600. 48-08-1075 08798

Suport standard tub cilindric 310 mlAcceptă materialele standard de 310 ml tip cilindru. Plus tubi de alimentare de 380 ml. Necesită tijă de pist 49-52-0660.

48-08-1085 89246

Suport standard tub cilindric 600 ml Acceptă cilindri standard de 600 ml tip „salam“. Necesită tijă de piston 49-52-0660. 48-08-1090 87952

Tijă de pistonScurtă (dimensiunea de 340 mm). Pentru utilizare împreună cu cartuș 48-08-1075 și tijă 48-08-1085 tip cilindru.

49-52-0600 190201

Lungă (dimensiunea de 480 mm). Pentru utilizare împreună cu 48-08-1090. 49-52-0660 190164

Cap de injecţieÎnlocuire cap de injecţie (1 piesă). 45-76-0525 –

Page 34: Catalog Milwaukee 2009

34

MAȘINI DE GĂURIT CU PERCUŢIE / ȘURUBELNIŢE CU ACUMULATOR 12 V

PDD 12 X NiMH

Mașină de găurit / înșurubat cu acumulator de 12 V cu tehnologie NiMH și cu încărcător dual NiMH / NiCd, pentru o flexibilitate sporită.

Compactă, ușoară și bine echilibratăFIXTEC și mandrină fără cheie pentru schimbarea comfortabilă a bitului, cu o singură mânăMandrină fără cheie din metal, de înaltă calitate și extrem de durabilă Frână de motor QUICKSTOPReglare cuplu de 21 de trepte plus o treaptă suplimentară pentru găurire oferându-i o flexibilitate mărită și precizie indiferent de material și de mărimea ţurubuluiComutator electronic cu viteză variabilăCutie de viteză sincronizată cu două viteze pentru un moment al torsiunii mai mareMâner ergonomic Softgrip in forma literei T.

Număr articol 4933 4014 68Cod EAN 4002395 23391 5

PDD 12 X (fără ilustraţie)

La fel ca PDD 12 X NiMH, dar cu două acumulatoare 2,0 Ah NiCd.Număr articol 4933 4014 60Cod EAN 4002395 23390 8

Date tehnice PDD 12 X NiMHAcumulator tensiune / capacitate 12 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 400 / 0 – 1300 rpmMandrină fără cheie 1,5 – 13 mmDiametrul de găurire în oţel / lemn 13 / 34 mmÎnșurubări în lemn până la 8 mm 8 mmCuplu maxim regim ușor / greu 22 / 50 NmGreutate cu acumulator 2,2 kg

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah NiMH, incărcător RCA 7224 MB, cutie de transport

PLD 12 X NiMH

Design compact și ușor pentru un control și comfort sporit.

Creat pentru utilizare profesională zilnică, cu un raport de greutate / performanţă excelentă Sistemul exclusiv CLIP-LOK™ permite transportarea mașinii de înșurubat cu mâinile libere și oferă un loc convenabil de poziţionare a acesteia la centurăCutie de agrenaje cu două viteze, sincronizată, pentru un moment mare a torsiuniiComutator electronic cu viteză variabilă pentru precizie îmbunătăţită și pentru mai puţine avarii la capetele de burghiComutator pentru funcţiile de înainte / oprire / inversare de sens, bine poziţionat, pentru ușurinţă în utilizareFrână de motor QUICKSTOP: arborele se oprește instantaneu pentru eficienţă optimală și deasemenea pentru siguranţa utilizatorului20 de trepte de reglare a cuplului plus o treaptă suplimentară pentru găurire, oferind o flexibilitate mai mare și precizie indiferent de material și de dimensiunea șurubuluiFIXTEC și mandrină fără cheie pentru schimbarea comfortabilă a bitului cu o singură mânăMandrină fără cheie Heavy-Duty, toată din metal, pentru a face faţă rigorilor utilizării industriale intenseSistem exclusiv, cu două sensuri de montare a acumulatorului pentru o echilibrare optimă.

Număr articol 4933 3906 39Cod EAN 4002395 2327 10

PLD 12 X (fără ilustraţie)

La fel ca PLD 12 X, dar cu 2 acumlatoare 2,0 Ah NiCd.Număr articol 4933 3906 31Cod EAN 4002395 23269 7

Date tehnice PLD 12 X NiMHAcumulator tensiune / capacitate 12 V / 3,0 AhTuraţie la mers în gol (treapta 1 /treapta 2) 0 – 380 / 0 – 1250 rpmMandrină fără cheie 1,5 – 13 mmCapacitate maximă de găurire în oţel / lemn 13 / 31 mmÎnșurubări în lemn până la 8 mmCuplu maxim regim ușor / regim greu 18 / 38 NmGreutate cu acumulator 2,0 kg

Echipament standard: acumulatoare: 2 x 3,0 Ah NiMH, mandrină metalică fără cheie, încărcător RCA 7224 MB, adaptor pentru curea, 2 biti, cutie de transport

Page 35: Catalog Milwaukee 2009

35

P 2.4

P 7.2

P 12

P 2.4

Sistem Accu 2000 – Baterii

Sistem Accu 2000 – Încărcătoare

P 2.4 NiCd 2,4 1,4 317725 301003

Descriere Acumulatortip

TensiuneV

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

CapacitateAh

P 7.2

P 12

P 7.2 NiCd 7,2 1,4 318460 300600

P 12 NiCd 12 1,4 311646 300594

Descriere

Descriere

Acumulatortip

Acumulatortip

TensiuneV

TensiuneV

Nr. art. 4932-

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Cod EAN 4002395

CapacitateAh

CapacitateAh

Notă: Numerele de catalog desemnează exclusiv încărcătoarele versiunea UE. Pentru alte versiuni, luaţi legătura cu reprezentantul de vânzări zonal.

UCS Încărcător Universal Ultra-rapid

UCS 2,4 – 12 V 12 min – Europe, Asia, CH 325218 310920

DescriereTimp încărcare

max pentru 1,4 Ah NiCd

Plajă de încărcare

Pentru acumulatoare tipNiCd NiMH

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Specificaţie de ţară

INCĂRCĂTORI SI ACUMULATORI ACCU 2000

Page 36: Catalog Milwaukee 2009

36

INCĂRCĂTORI SI ACUMULATORI PBS 3000

Sistem PBS 3000 – Încărcătoare

RCA 7224 MB Incărcător rapid universal

RCA 7224 MB 7,2 – 24 V 47 min Europe, Asia, CH 386670 352388 RCA 7224 MB 7,2 – 24 V 47 min GB 386922 352395 RCA 7224 MB 7,2 – 24 V 47 min AUS, NZ 386926 353002

Descriere Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Specificaţie de ţară

TCA 7224 MB Incărcător Universal Turbo

TCA 7224 MB 7,2 – 24 V 12 min Europe, Asia, CH 399035 356393 TCA 7224 MB 7,2 – 24 V 12 min GB 399036 356409 TCA 7224 MB 7,2 – 24 V 12 min GB, 110V 399140 357512 TCA 7224 MB 7,2 – 24 V 12 min AUS, NZ 399037 356416

Descriere Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Specificaţie de ţară

Sistem PBS 3000 – Baterii

BXS 9.6 NiCd 9,6 2,0 373520 350223 B 12 NiCd 12 1,4 373527 350292 BXS 12 NiCd 12 2,0 373529 350315 BXL 12 NiCd 12 2,4 373530 350322 MXL 12 12 3,0 399311 360307 BXS 14.4 NiCd 14,4 2,0 373540 350445 BXL 14.4 NiCd 14,4 2,4 373541 350452 MXL 14.4 14,4 3,0 399413 360321 BF 14.4 NiCd 14,4 1,4 373863 352890 BXS 18 NiCd 18 2,0 386875 352487 BXL 18 NiCd 18 2,4 386874 352494 MXL 18 18 3,0 399415 360345 BXL 24 NiCd 24 2,4 373560 350636

Descriere Acumulatortip

TensiuneV

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

CapacitateAh

Timp încărcare max pentru 1,4 Ah NiCd

Plajă de încărcare

Pentru acumulatoare tipNiCd NiMH

Timp încărcare max pentru 1,4 Ah NiCd

Plajă de încărcare

Pentru acumulatoare tipNiCd NiMH

NiMH

NiMH

NiMH

Page 37: Catalog Milwaukee 2009

37

LANTERNE / ACCESORII DE SISTEM

PL Option (furnizat 400 lm

Sistem PBS 3000: 4932399024 356089

fără acumulatori) baterii 7,2 – 14,4 V Bec de rezerva 4931366379

Descriere Nr. art. Cod EAN 4002395Compatibilitate baterieLumina

furnizata

Sistem PBS 3000 – Lanterna cu acumulator

Lanternă cu acumulator PL Opţional Laternă cu acumulatoare cu performanţă ridicată

BL (furnizat fără Sistem PBS 3000: 4932371374 341559

acumulatori) baterii 9,6 – 14,4 V Bec de rezerva 4931386044

Descriere Nr. art. Cod EAN 4002395Compatibilitate baterie

Lanternă cu acumulator BL

WL 1214 (furnizat Sistem PBS 3000: 399741 363933

fără acumulatori) baterii 12– 14,4 V V18 L (furnizat Sistem PBS si pachetele

399655 362127

(fără acumulatori) V™-Technology 18 V

Descriere Compatibilitate baterie Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Lanterne WL / V

Accesorii lanterne cu acumulatoare

Accesorii sistem

Pentru toate modele LokTor.

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

PBS 3000

7,2

V

9,6

V

12 V

14,4

V

18 V

376128 346585

Sistemul Heavy-Duty CLIP-LOK™

CLIP-LOK™ permite transportarea mașinii de înșurubat cu mâinile libere și oferă un loc convenabil de poziţionare a acesteia la centură

CLIP-LOK™ potfi folosite pe ambele părţi ale aparatului.

CLIP-LOK™ agrafă pentru curea (ilustrată) CLIP-LOK™ receptor (fără ilustraţie)"

CLIP-LOK™ agrafă pentru curea (ilustrată) 1 42705005 – CLIP-LOK™ receptor (fără ilustraţie) 1 43720300 –

Descriere Cod EAN 4002395Nr. art.Cantitate

Page 38: Catalog Milwaukee 2009

38

TEHNOLOGIE V TM – CLASA V LITIU-ION

Acumulatoare si încărcătoare de 4 V

Încărcătoare – V4 C 4 V 30 min. Li-Ion – – Europe, Asia, CH 399983 366422

DescriereTimp încărcare

max pentru 1,4 AhNiCd / Li-Ion

Plajă de încărcare

Pentru acumulatoare tip

NiCd NiMH Li-Ion

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Specificaţie de ţară

ÎncărcătoareProtectie a partii electronice impotriva temperaturilor extreme asigurand o durata de viata mai lunga a acumulatorului.Circuitele electronice incapsulate asigura protectie impotriva prafului, lovirii etc.Panoul de control cu LED-uri raporteaza situatia incarcarii.

AcumulatoarelePuterea extrema asigura o functionalitate cu 50% mai ridicata fata de acumulatoarele NiCD.Putere constanta oferita indiferent de gradul de incarcare al acumulatorului.Panoul de control cu LED-uri raporteaza situatia incarcarii sau orice defectiune.Cresterea duratei de functionare la o singura incarcare.Functionalitate in conditii extreme – 20 °C la + 75 °C.Fara efect de memorie – bateria poate fi incarcata oricand fara reducerea capacitatii.Efect de autodescarcare minim.

Acumulatori – V4 B Li-Ion 4 3,0 399982 366415

Descriere Tip acumulator TensiuneV

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

CapacitateAh

Acumulatoare si încărcătoare de 18 și de 28 V

Încărcătoare

18 – 28 V 60 min Li-Ion

Europe, Asia, CH 399507 361564

V 1828 C 30 min NiCd

Încărcătoare

18 – 28 V 60 min Li-Ion GB 399508 361571

V 1828 C 30 min NiCd

Încărcătoare

18 – 28 V 60 min Li-Ion

AUS, NZ 399671 363209

V 1828 C 30 min NiCd

DescriereTimp încărcare

max pentru 1,4 AhNiCd / Li-Ion

Plajă de încărcare

Pentru acumulatoare tip

NiCd NiMH Li-Ion

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Specificaţie de ţară

V18 B Li-Ion 18 3,0 399512 361588 V28 B Li-Ion 28 3,0 399196 358052

Descriere Tip acumulator TensiuneV

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

CapacitateAh

Lanternă

CLIP-LOK™.

V18 L Clasa V: 49810030 399655 362127

(furnizat fără acumulator) acumulatori V18 V28 L Clasa V:

399197 358069

(furnizat fără acumulator) acumulatori V28

Descriere Compatibilitate acumulator Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395Bec de rezerva

Page 39: Catalog Milwaukee 2009

39

Lanternă

C12 T 1,5 Ah

48810020 352159 368129

(furnizat fără acumulator) C18 WL 1,5 Ah

49810030 352158 368112

(furnizat fără acumulator) 3,o Ah

Descriere Compatibilitate acumulator Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395Bec de rezerva

GAMA

Acumulatori – C18 B Li-Ion 18 1,5 352002 366613 Acumulatori – C18 B Li-Ion 18 3,0 352071 367252

Descriere Tip acumulator TensiuneV

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

CapacitateAh

ÎncărcătoareProtectie a partii electronice impotriva temperaturilor extreme asigurand o durata de viata mai lunga a acumulatorului.Circuitele electronice incapsulate asigura protectie impotriva prafului, lovirii etc.Panoul de control cu LED-uri raporteaza situatia incarcarii.

AcumulatoarelePuterea extrema asigura o functionalitate cu 50% mai ridicata fata de acumulatoarele NiCD.Putere constanta oferita indiferent de gradul de incarcare al acumulatorului.Panoul de control cu LED-uri raporteaza situatia incarcarii sau orice defectiune.Cresterea duratei de functionare la o singura incarcare.Functionalitate in conditii extreme – 20 °C la + 75 °C.Fara efect de memorie- bateria poate fi incarcata oricand fara reducerea capacitatii.Efect de autodescarcare minim.

Acumulatoare si încărcătoare de 12 V

Încărcătoare – C12 C 12 V 30 min. – – Europe, Asia, CH 352000 366606

Descriere Timp încărcare max pentru Li-Ion

Plajă de încărcare

Pentru acumulatoare tip

NiCd NiMH Li-Ion

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Specificaţie de ţară

Acumulatori – C12 B Li-Ion 12 1,5 352003 366620

Descriere Tip acumulator TensiuneV

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

CapacitateAh

Acumulatoare si încărcătoare de 18 V

Încărcătoare – C12 C 18 V 30 min. / 60 min. – – Europe, Asia, CH 352000 366606

Descriere Timp încărcare max pentru Li-Ion

Plajă de încărcare

Pentru acumulatoare tip

NiCd NiMH Li-Ion

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Specificaţie de ţară

M12M18M12M12

Page 40: Catalog Milwaukee 2009

40

Page 41: Catalog Milwaukee 2009

41

CIOCANE HEAVY-DUTY

Mai multa putere – mai multa forta:Ciocanele Milwaukee cu motoare puternice,

constructie robusta, design ergonomic precum si gama completa de accesorii reprezinta solutia optima in aplicatii solicitante.

Rotopercutoare si demolatoare ........................................................................................................43 – 46 Rotopercutoare si demolatoare mari ....................................................................................................... 47 Ciocane-Combi SDS-plus ..................................................................................................................48 – 51

Page 42: Catalog Milwaukee 2009

42

Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

Kango 950 K 1700 27,0 Kango Hex 11,8 50(26 – 38) 80 150 43

Kango 950 S 1700 27,0 SDS-Max 11,8 50(26 – 38) 80 150 43

Kango 750 S 1550 16,0 SDS-Max 8,2 50(20 – 34) 80 150 44

Kango 545 S 1300 14,0 SDS-Max 6,7 45(18 – 32) 65 100 45

PLH 32 QEX 900 3,8 SDS-plus 3,6 32(10 – 20) 16 40 82 105 48

PLH 30 QEX 750 3,4 SDS-plus 3,6 30(8 – 18) 16 40 82 90 48

PLH 30 QE 750 3,4 SDS-plus 3,4 30(8 – 18) 16 40 82 90 48

PLH 26 QEX 770 3,3 SDS-plus 3,1 26(8 – 16) 13 30 68 85 49

PLH 26 QE 770 3,3 SDS-plus 2,9 26(8 – 16) 13 30 68 85 49

PH 30 Power X 1030 3,5 SDS-plus 2,9 30(8 – 18) 13 40 82 85 50

PH 28 X 820 3,3 SDS-plus 2,9 28(8 – 18) 13 30 68 80 50

PH 28 820 3,3 SDS-plus 2,7 28(8 – 18) 13 30 68 80 50

PH 26 X 725 2,9 SDS-plus 2,6 26(6 – 14) 13 30 50 80 51

PH 26 725 2,9 SDS-plus 2,4 26(6 – 14) 13 30 50 80 51

PFH 26 725 2,9 SDS-plus 2,4 26(6 – 14) 13 30 50 80 51

Demolatoare Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

Kango 900 K 1600 27,0 Kango Hex 11,0 43

Kango 900 S 1600 27,0 SDS-Max 11,0 43

Kango 500 S 1300 14,0 SDS-Max 6,3 46

PCE 3 Q 720 4,1 SDS-plus 3,7 47

Cu acumulator Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

V28 HX 28 V / 3 Ah 3,2 SDS-plus 4,3 26

(8 – 14) 13 30 68 85 11

V28 H 28 V / 3 Ah 3,2 SDS-plus 4,1 26

(8 – 14) 13 30 68 85 11

V18 HX 18 V / 3 Ah 3,0 SDS-plus 4,2 24

(6 – 12) 13 28 50 80 17

V18 H 18 V / 3 Ah 3,0 SDS-plus 4,0 24

(6 – 12) 13 28 50 80 17

pentru aplicatii grele

pentru utilizare ocazionala

CIOCANE (PRIVIRE GENERALA)

Put

ere

abso

rbit

ă –

WE

nerg

ie d

e p

ercu

ţie

– J

Sis

tem

de

pri

nder

e

Gre

utat

e –

kgFI

XTE

C

AV

S

Dal

tuir

e us

oara

QU

IK-L

OK

Dia

met

ru g

auri

e cu

bur

ghi

u in

bet

on

/ Car

amid

ă –

mm

Dia

met

ru g

auri

e cu

bur

ghi

u

in o

tel –

mm

Dia

met

ru g

auri

e cu

bur

ghi

u

in le

mn

– m

mD

iam

etru

gau

rie c

u bu

rghi

u de

str

a-

pung

ere

in b

eton

/ Car

amid

ă –

mm

Dia

met

ru g

auri

re c

u b

urg

iu

caro

ta in

bet

on

/ Car

amid

ă –

mm

Dia

met

ru g

auri

re c

u ca

rota

in C

aram

idă

/ lem

nD

altu

ire

cu s

pit

z in

bet

on

/

Car

amid

ăIn

surb

are

cu b

it d

e in

suru

bare

in o

tel /

lem

n

Ciocane rortpercutoare

Page 43: Catalog Milwaukee 2009

43

CIOCANE ROTOPERCUTOARE/ DEMOLATOARE MARI

S58116

50

17.7

S58116

50

17.7

K65 38106 18,7

21 K65 38106 18,7

21Kango 900 K

Ciocan demolator superior, de 11 kg, cu design In-Line.

Energie de percuţie de 27 J, astfel oferind cele mai bune performanţe din clasa saMotor de 1600 W – cel mai bun din clasa sa cu rezervă suficientă pentru cele mai grele aplicaţiiIdeal pentru utilizare cu generatorDIGITRONIC®, parte electronică cu dublă alternanţă digitronică, pentru reglarea exactă a puterii la diferite aplicaţii 3 mânere -toate cu Sistem Anti-Vibraţii (AVS) și Softgrip pentru utilizare mai comfortabilă și mai puţin obositoareModel cu motor coaxial, design In-Line, pentru mai mult comfort în aplicaţiile de la talie în josSistem de lubrifiere automată pentru o durată de viaţă mai lungăCarcasa din poliamidă armată cu fibră de sticlă împreună cu cutia de viteze din metal asigură o fiabilitate excepţionalăTimp extrem de mare de exploatare datorită tehnologiei noi de perii colectoare pentru electromotorMotor puternic Heavy-Duty Milwaukee creată pentru fiabilitate sporită.

Număr articol 4933 3756 50Cod EAN 4002395 23161 4

Kango 900 S (fără ilustraţie)

La fel ca 900 S, dar cu sistem de prindere SDS-Max.Număr articol 4933 3757 20Cod EAN 4002395 23204 8

Echipament standard: cablu de alimentare de 6 m, mâner suplimentar, mâner drept auxiliar, protecţie împotriva prafului, vaselină, cutie de transport

Kango 950 K

Ciocanul combi rotopercutor superior, cu design In-line.

Energie de percuţie de 27 J, astfel oferind cele mai bune performanţe din clasa saMotor de 1700 W – cel mai bun din clasa sa cu rezervă suficientă pentru cele mai grele aplicaţiiIdeal pentru utilizare cu generatoareDIGITRONIC®, parte electronică cu dublă alternanţă digitronică, pentru reglarea exactă a puterii la diferite aplicaţii 3 mânere -toate cu Sistem Anti-Vibraţii (AVS) și Softgrip pentru utilizare mai comfortabilă și mai puţin obositoareModel cu motor coaxial, design In-Line, pentru mai mult comfort în aplicaţiile de la talie în josSistem de lubrifiere automată pentru o durată de viaţă mai lungăCarcasa din poliamidă armată cu fibră de sticlă împreună cu cutia de viteze din metal asigură o fiabilitate excepţionalăCuplajul de siguranţă protejează deasemenea utilizatorul precum și unealta electrică în procesul de găurireTimp extrem de mare de exploatare datorită tehnologiei noi de perii colectoare pentru electromotorMotor puternic Heavy-Duty Milwaukee creată pentru fiabilitate sporită.

Număr articol 4933 3755 00Cod EAN 4002395 23160 7

Kango 950 S (fără ilustraţie)

La fel ca 950 K, dar cu sistem de prindere SDS-Max.Număr articol 4933 3757 10Cod EAN 4002395 23203 1

Echipament standard: cablu de alimentare de 6 m, mâner suplimentar, mâner drept auxiliar, protecţie împotriva prafului, vaselină, cutie de transport

Date tehnice Kango 900 KPutere nominală 1600 WEnergie de percuţie 7 – 27 JFrecvenţa percuţiei (sub sarcină) 975 – 1950 bpmGreutate cu mâner adiţional 11,0 kg

Date tehnice Kango 950 K Putere nominală 1700 WEnergie de percuţie 7 – 27 JFrecvenţa percuţiei (sub sarcină) 975 – 1950 bpmTuraţie maximă 125 – 250 rpm

Capacitatea de găurire cu burghie elicoidală 28 – 50 mm

Capacitate de găurire cu carotă 45 – 150 mmCapacitatea de găurire cu burghie de străpungere 50 – 80 mmGreutate cu mâner drept 11,8 kg

Page 44: Catalog Milwaukee 2009

FULL SOFTC

SDS

max

44

CIOCANE ROTOPERCUTOARE / DEMOLATOARE MARI

Noul sistem de balans luptă împotriva vibraţiilor încă de la sursa de provenienţă.

Date tehnice Kango 750 SPutere nominală 1550 WEnergia de impact dăltuire / găurire 16 JDiametru maxim găurire burghiu elicoidal / burghiu de străpungere 50 / 80 mmDiametru maxim găurire carotă 150 mmViteză de găurire sub sarcină 300 rpmViteză de găurire sub sarcină (mod percuţie ușoară) 240 rpmEnergie de impact sub sarcină 2740 bpmEnergie de impact sub mod de percuţie ușoară 2180 bpmSistem de prindere SDS-MaxGreutate 8,2 kg

Kango 750 S

Dovada calităţii Kango de la Milwaukee.

Sistem Anti-Vibraţii și Softgrip prezent pe ambele mânereModul percuţie ușoară reduce energia de impact pentru dăltuiri în materiale fineMotorul supramăsurat de 1500 W asigură o putere maximă, având în același timp un design ce îi conferă o disipare eficientă a căldurii, astfel asigurând o durabilitate mai marePercutor foarte puternic ce dezvoltă o energie de impact foarte mare rămânând în aceeiași timp foarte durabilCarcasă din aliaj de magneziu ce conferă rezistenţă mărită și greutate scăzutăSistem de electronică constantă, ceea ce îi conferă viteză uniformă chiar și sub sarcinăComutator Lock-on pentru o folosire de lungă durată mai comfortabilăLED indicator de serviceLED ce confirmă prezenţa tensiunii în aparatFuncţie Roto-StopCuplajul de siguranţă protejează atât utilizatorul cât și mașina în cazul blocării acesteia.

Număr articol 4933 3986 00Cod EAN 4002395 23519 3

9,5 m/s2 AVS găurire

9,1 m/s2 AVS dăltuire

Echipament standard: cablu 6 m, mâner drept auxiliar, lubrifiant, cutie de transport

Page 45: Catalog Milwaukee 2009

FULL SOFT

45

S58116

50

17.7

Kango 545 S

Dovada calităţii Kango de la Milwaukee.

Sistem Anti-Vibraţii și Softgrip prezent pe ambele mânereModul percuţie ușoară reduce energia de impact pentru dăltuiri în materiale fineSoftstart (Pornire lentă) – precizie la găurire / dăltuire Sistem de electronică constantă, ceea ce îi conferă viteză uniformă chiar și sub sarcinăComutator Lock-on pentru o folosire de lungă durată mai comfortabilă LED indicator de service LED ce confirmă prezenţa tensiunii în aparatMâner adiţional ce poate fi montat in 3 poziţii diferite Funcţie Roto-StopCuplajul de siguranţă protejează atât utilizatorul cât și mașina în cazul blocării acesteia Cutie de viteze metalică pentru o durată de viaţă ridicatăFunctie Roto-Stop optiune oprire rotaţie Acces rapid pentru schimbarea periilor colectoare pentru electromotorConstrucţie robustă pentru lucru în medii dure.

Număr articol 4933 3982 00Cod EAN 4002395 23407 3

Date tehnice Kango 545 SPutere nominală 1300 WEnergie de percuţie dăltuire / găurire 14 / 12 JCapacitate de găurire cu burghie elicoidale / de străpungere 45 / 65 mmCapacitate de găurire cu carota 100 mmViteza de găurire (sub sarcină) 450 rpmViteza de găurire sub sarcină (mod percuţie ușoară) 350 rpmFrecvenţa de dăltuire (sub sarcină) 2840 bpmFrecvenţa de dăltuire mod percuţie ușoară (sub sarcina) 2200 bpmSistem de prindere SDS-MaxGreutate 6,7 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 6 m, mâner drept auxiliar, vaselină, cutie de transport

Page 46: Catalog Milwaukee 2009

FULL SOFT

46

S58116

50

17.7

DEMOLATOR MARE

Echipament standard: cablu de alimentare de 6 m, mâner drept auxiliar, vaselină, spitz, cutie de transport

Date tehnice Kango 500 SPutere nominală 1300 WEnergie de percuţie 14 JFrecvenţa de percuţii (sub sarcină) 2840 bpmFrecvenţa de dăltuire sub sarcină (mod percuţie ușoară) 2200 bpmSistem de prindere SDS-MaxGreutat 6,3 kg

Kango 500 S

Dovada calităţii Kango de la Milwaukee.

Sistem Anti-Vibraţii și Softgrip prezent pe ambele mânere Modul percuţie ușoară reduce energia de impact pentru dăltuiri în materiale fine Softstart (Pornire lentă) – precizie la găurire / dăltuire Sistem de electronică constantă, ceea ce îi conferă viteză uniformă chiar și sub sarcină Comutator Lock-on pentru o folosire de lungă durată mai comfortabilă LED indicator de service LED ce confirmă prezenţa tensiunii în aparat Mâner adiţional de tip spadă – pentru a avea de fiecare dată cea mai bună poziţie pentru diverse aplicaţii de dăltuire (drept sau la unghi) Variolock – (12 poziţii) unghiul de atac al dălţii poate fi fixat în mai multe poziţiiCutie de viteze metalică pentru o durată de viaţă ridicatăAcces rapid pentru schimbarea periilor colectoare pentru electromotorConstrucţie robustă pentru lucru în medii dure.

Număr articol 4933 3982 20Cod EAN 4002395 23405 9

Page 47: Catalog Milwaukee 2009

47

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m,

mâner suplimentar

DEMOLATOARE

PCE 3 Q

Ciocan demolator SDS-plus, de 3 kg. Performanţă și ergonomie superioară.

Cutie de viteze din metal complet izolată pentru stabilitate maximăSistem Anti-Vibraţii AVS și Softgrip pentru folosire mai puţin obositoare Variolock (35 poziţii) pentru reglarea unghiului de atac al dălţiiComutator Lock-on pentru utilizare mai comfortabilă la uz de lungă durată Ușor, mânerul din faţă cu design ergonomic este reglabilă și poate fi fixată în cea mai bună poziţie pentru a se potrivi unghiului de dăltuireElectronică cu comutator pentru reglarea viteziiSistemu patentat QUIK-LOK pentru schimbarea rapidă a cablului.

Număr articol 4933 3843 00Cod EAN 4002395 23221 5

Date tehnice PCE 3 Q Putere nominală 720 WEnergie de percuţie 4,1 JFrecvenţa percuţiei (sub sarcină) 0 – 3650 bpmGreutate 3,7 kg

Page 48: Catalog Milwaukee 2009

48

CIOCANE COMBI SDS-PLUS

PLH 32 QEXCiocan rotopercutor combi

Ciocan rotopercutor electropneumatic, cu funcţie de dăltuire, sistem FIXTEC, 32 mm SDS-plus.

Ciocan puternic, durabil, cu performanţă excelentă de găurire în beton dată de motorul și de angrenajul ceea ce posedă cuplu mare și de energia de percuţie de 3,8 JEchilibrare și manevrabilitate bună prin designul compact în formă de „L” cu Sistem Anti-Vibraţii( AVS) și mâner SoftgripCarcasă rezistentă Heavy-Duty, din magneziu pentru o viaţă operaţională mai lungăCuplajul de siguranţă protejează atât aparatul cât și utilizatorulCablu de alimentare QUIK-LOK pentru schimbarea ușoară și rapidă a cablului.

Număr articol 4933 4000 69Cod EAN 4002395 23334 2

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m, mâner frontal cu limitator de adâncime din metal, vaselină pentru bituri, adaptor cu mandrină fără cheie de 13 mm, cutie de transport

Date tehnice PLH 32 QEXPutere nominală 900 WPutere maximă de găurire inbeton / piatră / lemn / oţel 32 / 32 / 40 / 16 mmTuraţie sub sarcină 0 – 800 rpm

Frecvenţă percuţii sub sarcină 0 – 4500 bpm

Energie de percuţie 3,8 JGreutate 3,6 kg

PLH 30 QEXCiocan rotopercutor

Ciocan rotopercutor electropneumatic cu funcţie de dăltuire, sistem FIXTEC 30 mm SDS-plus.

Ciocan puternic, durabil, cu performanţă excelentă de găurire în beton dată de motorul și de angrenajul ceea ce posedă cuplu mare și de energia de percuţie de 3,4 JEchilibrare și manevrabilitate bună prin designul compact în formă de „L” cu Sistem Anti-Vibraţii( AVS) și mâner SoftgripCarcasă rezistentă Heavy-Duty, din aliaj de magneziu pentru o viaţă operaţională mai lungăCuplajul de siguranţă protejează atât aparatul cât și utilizatorulCablu de alimentare QUIK-LOK pentru schimbarea ușoară și rapidă a cablului.

Număr articol 4933 4000 82Cod EAN 4002395 23337 3

PLH 30 QE (fără ilustraţie)

La fel ca PLH 30 QEX, dar fără adaptor FIXTEC și cu o greutate de 3,6 kg.Număr articol 4933 4000 99Cod EAN 4002395 23340 3

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m, mâner frontal cu limitator de adâncime din metal, vaselină pentru bituri, adaptor cu mandrină cu cheie de 13 mm, daltă plată, burghii de 10 / 12 / 14 mm, cutie de transport

Date tehnice PLH 30 QEXPutere nominală 750 WPutere maximă de găurire inbeton / piatră / lemn / oţel 30 / 30 / 40 / 16 mmTuraţie sub sarcină 0 – 740 rpmFrecvenţă percuţii sub sarcină 0 – 4200 bpmEnergie de percuţie 3,4 JGreutate 3,6 kg

Page 49: Catalog Milwaukee 2009

FULL SOFT

49

PLH 26 QEXCiocan mixt

Ciocan rotopercutor electropneumatic cu funcţie de dăltuire, sistem FIXTEC, 26 mm SDS-plus.

Ciocan puternic, durabil, cu performanţă excelentă de găurire în beton dată de motorul și de angrenajul ceea ce posedă cuplu mare și de energia de percuţie de 3,3 JEchilibrare și manevrabilitate bună prin designul compact în formă de „L” cu Sistem Anti-Vibraţii (AVS) și mâner SoftgripCarcasă rezistentă Heavy-Duty, din aliaj de magneziu pentru o viaţă operaţională mai lungăCuplajul de siguranţă, protejează atât aparatul cât și utilizatorulFuncţie de dăltuire ușoră pentru lucrarea în materiale fine.

Număr articol 4933 3926 42Cod EAN 4002395 23343 4

PLH 26 QE (fără ilustraţie)

La fel ca PLH 26 QEX, dar fără adaptor FIXTEC și cu o greutate de 2,9 kg.Număr articol 4933 3926 26Cod EAN 4002395 23342 7

Date tehnice PLH 26 QEXPutere nominală 770 WPutere maximă de găurire inbeton / piatră / lemn / oţel 26 / 26 / 30 / 13 mmTuraţie sub sarcină 0 – 1050 rpmFrecvenţă percuţii sub sarcină 0 – 4500 bpmEnergie de percuţie 3,3 JGreutate 3,1 kg

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m, mâner frontal cu limitator de adâncime din metal, vaselină pentru bituri, cutie de transport

Page 50: Catalog Milwaukee 2009

FULL SOFT

50

CIOCANE ROTOPERCUTOARE SDS-PLUS

PH 30 Power XCiocan Combi

Ciocan rotopercutor electropneumatic cu prindere SDS-plus FIXTEC, de 30 mm, cu funcţie de dăltuire.

Percutor foarte puternic ce dezvoltă o energie de impact de 3,5 JMotor de 1030 W, cu viteză de găurire optimizată pentru obţinerea de performanţe optimeFuncţie de percuţie scăzută pentru găurire în materiale fine Vibraţie redusă datorită Softgripului ergonomic Construcţie metalică ce îi conferă o durată foarte mare exploatareProtecţie la suprasarcină a motorului datorită căruia motorul nu o să se supraîncarce niciodată, crescând durabilitatea uneltei și în felul aceasta.

Număr articol 4933 3964 20Cod EAN 4002395 23496 7

PH 28 XCiocan Combi

Ciocan rotopercutor electropneumatic cu prindere SDS-plus FIXTEC, de 28 mm, cu funcţie de dăltuire.

Percutor foarte puternic ce dezvoltă o energie de impact de 3,3 JMotor de 820 W, cu viteză de găurire optimizată pentru obţinerea de performanţe optimeFuncţie de percuţie scăzută pentru găurire în materiale fine Vibraţie redusă datorită Softgripului ergonomic Construcţie metalică ceea ce îi conferă o durată foarte mare exploatareProtecţie la suprasarcină a motorului datorită căruia motorul nu o să se supraîncarce niciodată, crescând durabilitatea uneltei și în felul aceasta.

Număr articol 4933 3963 92Cod EAN 4002395 23494 3

PH 28Ciocan Combi

Ciocan rotopercutor electropneumatic cu prindere SDS-plus, de 28 mm, cu funcţie de dăltuire. Percutor foarte puternic ce dezvoltă o energie de impact de 3,3 J

Motor de 820 W, cu viteză de găurire optimizată pentru obţinerea de performanţe optimeFuncţie de percuţie scăzută pentru găurire în materiale fine Vibraţie redusă datorită Softgripului ergonomic Construcţie metalică ceea ce îi conferă o durată foarte mare exploatare

niciodată, crescând durabilitatea uneltei și în felul aceasta"

Număr articol 4933 3963 96Cod EAN 4002395 23493 6

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mandrină FIXTEC fără cheie, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mandrină FIXTEC fără cheie, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Date tehnice PH 30 Power XPutere nominală 1030 WDiametru de găurire în beton / lemn / oţel

30 / 40 / 13 mm

Frecvenţă percuţii sub sarcină 0 – 3800 bpmEnergie de percuţie 3,5 JGreutate 2,9 kgNivel de vibraţii (3 axe) 14,5 m/s2

Date tehnice PH 28 XPutere nominală 820 WDiametru de găurire în beton / lemn / oţel

28 / 30 / 13 mm

Frecvenţă percuţii sub sarcină 0 – 4000 bpmEnergie de percuţie 3,3 JGreutate 2,9 kgNivel de vibraţii (3 axe) 14,5 m/s2

Date tehnice PH 28Putere nominală 820 WDiametru de găurire în beton / lemn / oţel

28 / 30 / 13 mm

Frecvenţă percuţii sub sarcină 0 – 4000 bpmEnergie de percuţie 3,3 JGreutate 2,7 kgNivel de vibraţii (3 axe) 14,5 m/s2

Page 51: Catalog Milwaukee 2009

51

PH 26 X

Ciocan combi cu prindere SDS-plus de 26 mm, FIXTEC.

Cel mai compact ciocan slimline disponibil din clasa sa Percutor cu performanţe neîntrecute, ce dezvoltă 2,9 J energie de impact și 4500 bpmNivel de vibraţii foarte scăzută, de 13,5 m/s2

Durabilitate extremă de la Milwaukee datorită construcţiei metalice integrateSistem de prindere rapidă FIXTECTehnologie inovativă, brevetată de scădere a greutăţii în înăuntrul uneltei electriceFuncţie de oprire a percuţiei – oprește percuţia – pentru aplicaţii de înșurubare sau găurire în lemn sau în metalCuplaj de siguranţă – oprește automat găurirea în cazul blocării burghiei.

Număr articol 4933 3874 70 Cod EAN 4002395 23526 1

PH 26 (fără ilustraţie)

La fel ca PH 26 X, dar fără adaptor FIXTEC și cu greutate de 2,4 kg.Număr articol 4933 3874 00 Cod EAN 4002395 23528 5

PFH 26

Ciocan rotopercutor electropneumatic cu prindere SDS-plus, de 26 mm.

Cel mai compact ciocan slimline disponibil din clasa sa Percutor cu performanţe neîntrecute, ce dezvoltă 2,9 J energie de impact și 4500 bpmNivel de vibraţii foarte scăzută, de 13,5 m/s2 Durabilitate extremă de la Milwaukee datorită construcţiei metalice integrateTehnologie inovativă, brevetată de scădere a greutăţii în înăuntrul uneltei electriceFuncţie de oprire a percuţiei – oprește percuţia – pentru aplicaţii de înșurubare sau găurire în lemn sau în metalCuplaj de siguranţă – oprește automat găurirea în cazul blocării burghiei

Număr articol 4933 3874 73 Cod EAN 4002395 23530 8

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mandrină FIXTEC fără cheie, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Date tehnice PH 26Putere nominală 725 WDiametru de găurire în beton / lemn / oţel

26 / 30 / 13 mm

Frecvenţă percuţii sub sarcină 0 – 4500 bpmEnergie de percuţie 2,9 JGreutate 2,4 kgNivel de vibraţii (3 axe) 13,5 m/s2

Date tehnice PFH 26Putere nominală 725 WDiametru de găurire în beton / lemn / oţel

26 / 30 / 13 mm

Frecvenţă percuţii sub sarcină 0 – 4500 bpmEnergie de percuţie 2,9 JGreutate 2,4 kgNivel de vibraţii (3 axe) 13,5 m/s2

Date tehnice PH 26 XPutere nominală 725 WDiametru de găurire în beton / lemn / oţel

26 / 30 / 13 mm

Frecvenţă percuţii sub sarcină 0 – 4500 bpmEnergie de percuţie 2,9 JGreutate 2,6 kgNivel de vibraţii (3 axe) 13,5 m/s2

Page 52: Catalog Milwaukee 2009

Durabilitate extrem de mare ce întrece viaţa însuși !Durată de viaţă mai lungă cu 50 %.

Mulţumită simetriei optime 4 x 90°, toate cele patru vârfuri carbi-de de tăiere funcţionează uniform și nu permit blocarea la executa-rea de găuri în beton armat.

Un corp de burghie mai groasă pentru vibraţii reduse și totodată pentru putere mai mare mini-malizând în acest fel riscul ruperii biturilor.

Patru contraforturi spiralice simetrice asigură canelarea uniformă.

Vârful de centrare conferă precizie maximă.

Vârf solid din carbid, dintr-o singură bucată pentru o durată de viaţă excepţională.

Dispozitivul de etanșare PGM permite excutare de găuri simetrice pe toată durata de viaţă a bitului.

Page 53: Catalog Milwaukee 2009

B

A

Ø

53.525

12

SDS-plus

53

ACCESORII SDS-PLUS CIOCANE ROTOPERCUTOARE

Graţie simetriei 4 x 90°, toate cele patru vârfuri nu permit blocare la executarea de găuri în beton armat.

Patru spirale simetrice asigură funcţionare optimă.

Corpul burghiului mai gros pentru o duritate mai mare, prevenind ruperea.

Vârful de centrare conferă precizie maximă.

Sistemul PGM permite excutare de găuri simetrice pe toată durata de viaţă a burghiului.

Potrivit pentru cărămidă, beton armat și piatră naturală.

Fabricat în Germania.

SDS-plus

Pregăurire cu un burghiu de diametru mai mic.

5 110 50 1 352007 366644 5 160 100 1 352008 368891 5,5 110 50 1 352009 368907 5,5 160 100 1 352010 368914 6 110 50 1 352011 368921 6 160 100 1 352012 368938 6 210 150 1 352013 366705 6 260 200 1 352014 366712 6 310 250 1 352015 366729 6,5 210 150 1 352016 366736 6,5 260 200 1 352017 366743 6,5 310 250 1 352018 366750 7 110 50 1 352019 366767 7 160 100 1 352020 366774 8 110 50 1 352021 366781 8 160 100 1 352022 366798 8 210 150 1 352023 366804 8 260 200 1 352024 366811 10 110 50 1 352025 366828 10 160 100 1 352026 366835 10 210 150 1 352027 366842 10 260 200 1 352028 366859 10 310 250 1 352029 366866 10 450 400 1 352030 366873 12 160 100 1 352031 366880 12 210 150 1 352032 366897 12 260 200 1 352033 366903 12 310 250 1 352034 366910 12 450 400 1 352035 366927 14 160 100 1 352036 366934 14 210 150 1 352037 366941 14 310 250 1 352038 366958 14 450 400 1 352039 366965

Ømm

Amm

Bmm

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395Cantitate

Page 54: Catalog Milwaukee 2009

53.525

12

SDS-plus

B

A

Ø

54

ACCESORII SDS-PLUS CIOCANE ROTOPERCUTOARE

5 110 50 10 352040 366972 5,5 160 100 10 352041 366989 6 110 50 10 352042 366996 6 160 100 10 352043 367009 7 160 100 10 352044 367016 8 110 50 10 352045 367023 8 160 100 10 352046 367030 10 160 100 10 352047 367047 10 210 150 10 352048 367054 12 160 100 10 352049 367061 12 210 150 10 352050 367078

Ømm

Amm

Bmm

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395Cantitate

1 352051 367085

Descriere

Set SDS-plus (7 piese). Casetă din plastic cu cu Ø 5 / 6 / 6 / 8 / 8 / 10 / 12 mm.

Graţie simetriei 4 x 90°, toate cele patru vârfuri nu permit blocare la executarea de găuri în beton armat.

Patru spirale simetrice asigură funcţionare optimă.

Corpul burghiului mai gros pentru o duritate mai mare, prevenind ruperea.

Vârful de centrare conferă precizie maximă.

Sistemul PGM permite excutare de găuri simetrice pe toată durata de viaţă a burghiului.

Potrivit pentru cărămidă, beton armat și piatră naturală.

Fabricat în Germania.

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395Cantitate

SDS-plus Set burghi, 10 piese

SDS-plus Set

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Cantitate

VaselinăAceastă vaselină a fost special concepută pentru a lubrifia și proteja atât unealta electrică cât și accesoriile asigurând o durată de viaţă mai mare. Aplicaţi cu economie direct pe dispozitivul de prindere a burghiului, a dălţii sau a carotei etc. Conţinut 50 grame.

Vaselină 1 373648 356096

Page 55: Catalog Milwaukee 2009

55

Adaptor mandrină cu sistem direct de prindere a burghiului (1⁄4˝ Hex).

Adaptor mandrină cu șurub de fixare.

379877 346561

399152 357628

352299 369584

371807 344710

399154 357635

367438 337668

367166 334438

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Adaptoare mandrină SDS-plus și sisteme FIXTEC

Acţionare scula Sistem de prindere

Potrivit doar pentru PH 26 X, KH 24 XE, KH 26 XE, KH 28 Super XE.

Potrivit doar pentru BH 26 LXE, PLH 16 QEX, V28 HX, V18 HX, PLH 26 QEX, PH 30 Power X.

Potrivit doar pentru PLH 16 QEX, V28 HX, V18 HX, PLH 26 QEX, PH 30 Power X, KH 26 XE, KH 24 XE, KH 28 Super XE, BH 26 LXE, PH 26 X.

FIXTEC SDS-plus

FIXTEC SDS-plus

FIXTEC SDS-plus

FIXTEC 1⁄2˝ x 20 UNF

FIXTEC 1⁄2˝ x 20 UNF

SDS-plus 1⁄2˝ x 20 UNF

SDS-plus 1⁄2˝ x 20 UNF

Page 56: Catalog Milwaukee 2009

HEAVY-DUTY

Page 57: Catalog Milwaukee 2009

57

UNELTE ELECTRICE GAURIRE CU PERCUTIE, GAURIRE,

UNELTE ELECTRICE DE INSURUBAT CU IMPACT, SURUBE

Performanţe fără egal:Detalii inovatoare, caracteristici unice ale produselor precum și o gamă largă de

accesorii pentru a satisface cele mai pretenţioase solicitări.

Mașini de găurit cu percuţie ...............................................................................................................60 – 64 Mașini de găurit fără percuţie .............................................................................................................65 – 70 Mașini găurire cu carotă diamantată / Suport mașină de găurire cu carotă diamantată ..............82 – 84 / 88 Mașini de găurit staţionare cu talpă magnetică .................................................................................93 – 95 Mașină de înșurubat cu impact ................................................................................................................ 99Mașini de înșurubat .................................................................................................................................100

Page 58: Catalog Milwaukee 2009

58

Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

PDE 13 RQX 630 15 / 18 13 / 30 0–1500 21 1,8 S 1,5-13 64

PDE 16 RPQ 630 16 / 20 13 / 40 0–520 59 2,0 S 1,5-13 64

PD 2-18/Z 700 18 / 18 13 / 35 950 / 2250 67 / 34 2,7 Z 1,5-13 62

PD2E 20 R/S 705 20 / 20 13 / 40 0–750 / 0–1850 50 / 25 2,7 S 1,5-13 62

T-TEC 201 750 20 / 22 13 / 40 0–750 / 0–2200 58 / 30 2,7 S 1,5-13 63

PD2E 22 RS 850 20 / 22 13 / 40 0–800 / 0–2000 51 / 28 2,9 S 1,5-13 61

PD2E 24 RS 1010 20 / 24 16 / 40 0–980 / 0–2300 54 / 30 3,0 S 1,5-13 60

PD2E 24 RST 1200 22 / 24 16 / 45 0–1150 / 0–2700 56 / 32 3,1 S 1,5-13 60

SB 2-35 D 1010 35 / 40 16 / 50 650 / 1350 88 / 67 4,2 Z 3-16 61

Gaurire Date tehnice Caracteristici Apl, Pagină

DE 10 RQX 630 10 / 13 / 30 0–1500 21 1,6 S 1–10 69

DE 13 RPQ 630 13 / 16 / 40 0–520 59 2,1 S 1,5–13 68

HDE 6 RQ 725 6 / 8 / 16 0–2680 30 1,4 Z 1–10 70

HDE 10 RQX 725 10 / 13 / 30 0–795 63 1,9 S 1–10 70

HDE 13 RQX 950 13 / 20 / 38 0–525 94 2,0 S 1,5–13 67

HD2E 13 R 705 13 / 16 / 40 0–730 / 0–1540 60 / 35 2,7 S 1,5–13 66

HDE 13 RQD 825 13 / 20 / 38 0–355 101 3,2 Z 1,5–13 67

B2E 16 RLD 900 16 / 20 / 40 100–450 / 300–1000 88 / 58 4,2 Z 3–16 66

B 4-32 1050 32 / 64 / 52 115 / 160 / 190 / 260 >200 9,7 MT 3 65

GAURIRE / GUARIRE CU PERCUTIE (PRIVIRE GENERALA)

Put

ere

abso

rbit

ă –

W

Put

ere

abso

rbit

ă –

WD

iam

etru

gau

rire

max

im in

bet

on

/ pia

tra

– m

m

Dia

met

ru m

axim

de

gau

rire

in a

lum

iniu

/

lem

n –

mm

Dia

met

ru g

auri

re m

axim

in

met

al/ l

emn

– m

mTu

raţi

e m

axim

ă p

rim

a

trea

pta

/ a 2

-a t

reap

ta m

in-1

Tura

ţie

max

imă

pri

ma

trea

pta

/ a 2

-a t

reap

ta

min

-1

Mo

men

t de

tors

iune

(pri

ma

trea

pta

/a 2

-a t

reap

ta)

Mo

men

t de

tors

iune

(pri

ma

trea

pta

/ a

2-a

trea

pta

)

Man

dri

na

(S=

rap

ida,

Z=

cu c

heie

)

Man

dri

na

(S=

rap

ida,

Z=

cu c

heie

)

Gre

utat

e –

kg

Gre

utat

e –

kg

Dou

a vi

teze

Dou

a vi

teze

Cut

ie d

e vi

teze

met

alic

a

Cut

ie d

e vi

teze

m

etal

ica

Cup

laj d

e si

gur

anta

Cup

laj d

e si

gur

anta

Ele

ctro

nica

Ele

ctro

nica

Con

trol

al m

omen

tulu

i de

tors

iune

Co

ntro

l al m

om

en-

tulu

i de

tors

iune

FIX

TEC

FIX

TEC

AV

SA

VS

So

ftg

rip

So

ftg

rip

Rec

epti

e d

irec

ta a

bit

ului

Rec

epti

e d

irec

ta a

bit

ului

Man

er t

ip D

Man

er t

ip D

Pin

ioan

e p

lane

tare

Pin

ioan

e p

lane

tare

QU

IK-L

OK

Gau

rire

cu

per

cuti

e in

bet

on

/ pia

tra

Gau

rire

in m

etal

/ lem

n

Insu

ruba

re

QU

IK-L

OK

Gau

rire

in o

tel /

alu

min

iu

Gau

rire

in le

mn

Mașină de găurit cu percuţie

Page 59: Catalog Milwaukee 2009

59

Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

IPWE 520 RQ 725 M 16–M 24 3⁄4˝ SQ 0–1700 1000– 2500 520 2,8 99

IPWE 400 RQ 725 M 12–M 20 1⁄2˝ SD 0–1700 1000– 2600 400 2,7 99

Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

V28 IW 28 V / 3,0 Ah M 12–M 20 1⁄2˝ SD 0–1450 0–2450 440 4,1 10

PIW 14.4 SD 14,4 V / 2,0 Ah M 6–M 10 1⁄2˝ SD 0–2200 0–2500 158 2,0 31

PIW 14.4 HEX 14,4 V / 2,0 Ah M 4–M 10 1⁄4˝ Hex 0–2200 0–2500 85 2,0 31

Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

TKSE 2500 Q 725 6,5 / 6 0–2500 25 1,4 100

DWSE 4000 Q 725 4,8 0–4000 20 1,3 100

Surubelnite de impact

Cu acumulator

Masini de insurubat

Put

ere

abso

rbit

ă –

W

Put

ere

abso

rbit

ă –

WS

erie

bul

oane

Aut

ofo

rant

e / S

urub

uri

pen

tru

lem

n –

mm

Sis

tem

de

pri

nder

e

Sur

ubur

i gip

s ca

rto

n

– m

m

Tura

ţie

la m

ers

în g

ol

Tura

tie

fara

sar

cina

Frec

venţ

ă p

ercu

ţie

Mo

men

t de

tors

iune

Cup

lu m

axim

– m

m

Gre

utat

e –

kg

Gre

utat

e –

kg

Cut

ie d

e vi

teze

met

alic

aC

utie

de

vite

ze m

etal

ica

Ele

ctro

nica

Ele

ctro

nica

Inai

nte

/ Ina

po

iIn

aint

e / I

nap

oi

So

ftg

rip

So

ftg

rip

Aut

ofile

ntan

te /

aut

ofo

rant

e

QU

IK-L

OK

QU

IK-L

OK

Sis

tem

de

acum

ulat

ori

rev

ersi

bil

Ap

licat

ii in

gip

s ca

rto

n

Ap

licat

ii d

e to

rsiu

ne s

olic

itan

te

Ap

licat

ii d

e to

rsiu

ne m

edii

Page 60: Catalog Milwaukee 2009

60

MAȘINI DE GĂURIT CU PERCUŢIE

Date tehnice PD2E 24 RSPutere nominală 1010 WDiametru găurire in beton / piatră / oţel / lemn 20 / 24 / 16 / 40 mmCuplu static (treapta 1 / treapta 2) 54 / 30 NmTuraţie maximă sub sarcină (treapta 1 / treapta 2) 0 – 980 / 0 – 2300 rpmGreutate 3,0 kg

Date tehnice PD2E 24 RSTPutere nominală 1200 WDiametru găurire in beton / piatră / oţel / lemn 22 / 24 / 16 / 45 mmCuplu static (treapta 1 / treapta 2) 56 / 32 NmTuraţie maximă sub sarcină (treapta 1 / treapta 2) 0 – 1150 / 0 – 2700 rpmMandrină (fără cheie) 1,5 – 13 mmRază de acţiune 32 mmGreutate 3,1 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

PD2E 24 RST

Mașină de găurit cu percuţie ce posedă cuplu reglabil, putere de 1200 W, cu mandrină rezistentă.

Sistem anti-vibraţii (AVS)Carcasa cutiei de viteze complet izolatăCuplaj de siguranţăViteză variabilă cu inversare de sensSistem direct de prindere a burghiului.

Număr articol 4933 3807 96Cod EAN 4002395 22855 3

PD2E 24 RS (fără ilustraţie)

La fel ca PD2E 24 RST, dar fără reglare a cuplului și cu putere de 1010 W.Număr articol 4933 3804 62Cod EAN 4002395 22727 3

Page 61: Catalog Milwaukee 2009

61

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Date tehnice PD2E 22 RSPutere nominală 850 WDiametru găurire in beton / piatră / oţel / lemn 20 / 22 / 13 / 40 mmCuplu static (treapta 1 / treapta 2) 51 / 28 NmTuraţie maximă sub sarcină (treapta 1 / treapta 2) 0 – 800 / 0 – 2000 rpmMandrină (fără cheie) 1,5 – 13 mmRază de acţiune 32 mmGreutate 2,9 kg

Date tehnice SB 2-35 DPutere nominală 1010 WDiametru găurire in beton / piatră / oţel / lemn 35 / 40 / 16 / 50 mmCuplu static (treapta 1 / treapta 2) 88 / 67 NmTuraţie maximă sub sarcină (treapta 1 / treapta 2) 650 / 1350 rpmMandrină (cu cheie) 3 – 16 mmRază de acţiune 32 mmGreutate 4,2 kg

SB 2-35 D

Mașină de găurit cu percuţie, foarte robustă, mâner în forma literei D, putere de 1010 W, cu suficientă putere pentru a efectua găuri cu diametru de până la 40 / 90 mm (cu carotă).

Funcţie de oprie percuţie pentru găurire.

Număr articol 4933 3805 07Cod EAN 4002395 22728 0

PD2E 22 RS

Mașină de găurit cu percuţie, puternica, 850 W, având cutie de viteze sincronizată.

Funcţie de oprie percuţie pentru găurireAcces rapid la periile colectoare pentru un schimbare rapidSistem anti-vibraţii (AVS).

Număr articol 4933 3807 84Cod EAN 4002395 22853 9

Page 62: Catalog Milwaukee 2009

62

MAȘINI DE GĂURIT CU PERCUŢIE

Date tehnice PD2E 20 R/SPutere nominală 705 WDiametru găurire in beton / piatră / oţel / lemn 20 / 20 / 13 / 40 mmCuplu static (treapta 1 / treapta 2) 50 / 25 NmTuraţie maximă sub sarcină (treapta 1 / treapta 2) 0 – 750 / 0 – 1850 rpmMandrină (fără cheie) 1,5 – 13 mmRază de acţiune 32 mmGreutate 2,7 kg

Date tehnice PD 2-18/ZPutere nominală 700 WDiametru găurire in beton / piatră / oţel / lemn 18 / 18 / 13 / 35 mmCuplu static (treapta 1 / treapta 2) 67 / 34 NmTuraţie maximă sub sarcină (treapta 1 / treapta 2) 950 / 2250 rpmMandrină (cu cheie) 1,5 – 13 mmRază de acţiune 32 mmGreutate 2,7 kg

PD 2-18/Z

Mașină de găurit cu percuţie, rezistentă, putere de 700 W, 2 trepte de viteze pentru găurire cu percuţie.

Cutie de viteze metalică cu sabot oscilant din plastic pentru poziţionarea exactă a rulmenţilor și a pinioanelor.

Număr articol 4933 3807 73Cod EAN 4002395 22852 2

PD2E 20 R/S

Mașină de găurit cu Mandrină rapidă , cu percuţie rezistentă și cutie de viteze sincronizată.

Funcţie de inversare de sens precum și viteză variabilă.

Număr articol 4933 3807 64Cod EAN 4002395 22850 8

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Page 63: Catalog Milwaukee 2009

63

Date tehnice T-TEC 201Putere nominală 750 WDiametru găurire în beton / piatră / oţel / lemn 20 / 22 / 13 / 40 mmCuplu static (treapta 1 / treapta 2) 58 / 30 NmTuraţie maximă sub sarcină 0 – 750 / 0 – 2200 rpmMandrină (fără cheie) 1,5 – 13 mmRază de acţiune 29 mmGreutate 2,7 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

T-TEC 201

Mașina de găurit completă, perfect echilibrată, pentru toate aplicaţiile în beton, piatră, oţel și lemn.

Manevrare optimă din diferite poziţii de prindereSistem de prindere FIXTEC cu posibilitate de blocare a axuluiAngrenaj planetar ce posedă un cuplu mare pentru efectuare de găuri de diametre mariAcţiune reversibilăSistem direct de prindere a burghiului în arbore reducând lungimea globală a sculeiDesign al blocului de metal integrat (IMB) pentru cea mai mare durabilitate a pinioanelorOprire percuţie pentru perforare rotativaQUIK-LOK pentru schimbarea rapidă a cablului de alimentare avariat.

Număr articol 4933 3807 08Cod EAN 4002395 22791 4

Page 64: Catalog Milwaukee 2009

64

PERCUTOARE

Date tehnice PDE 16 RPQPutere nominală 630 WTuraţie maximă 0 – 520 rpmTuraţie la mers în gol 59 NmDiametru găurire în beton / piatră / lemn

16 / 20 / 40 mm

Diametru găurire în oţel 16 mmGreutate 2,0 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

PDE 16 RPQ

Mașină de găurit cu percuţie, cu torsiune mare, cu o singură treaptă cu tehnologie integrată metal block

Manevrare excelentă datorită designului ergonomicPinioane planetare pentru aplicaţi ce necesită viteză mică și cuplu mareTehnologie IMB pentru o durabilitate și stabilitate mai mareElectronică: preselecţie de viteză variabilă pentru găurire optimalăFuncţie de inversare de sensFuncţie de oprire percuţie, pentru găuriri rotopercutoareCablu de alimentare QUIK-LOK pentru o schimbare rapidă a cablului deterioratAcces ușor la periile de carbon.

Număr articol 4933 4092 06Cod EAN 4002395 23533 9

PDE 13 RQX

Mașină de găurit cu percuţie, cu torsiune mare, cu o singură treaptă cu tehnologie integrată metal block.

Manevrabilitate excelentă datorită designului ergonomicTehnologie IMB pentru o durabilitate și stabilitate mai mareMandrină FIXTEC, pentru chimbarea ușoară a accesoriilorElectronică: preselecţie de viteză variabilă pentru găurire optimalăFuncţie de inversare de sensFuncţie de oprire percuţie, pentru găuriri rotopercutoareCablu de alimentare QUIK-LOK pentru o schimbare rapidă a cablului deterioratAcces ușor la perile de carbon.

Număr articol 4933 4092 00Cod EAN 4002395 23532 2

Date tehnice PDE 13 RQXPutere nominală 630 WTuraţie maximă 0 – 1500 rpmTuraţie la mers în gol 21 NmDiametru găurire în beton / piatră / lemn

15 / 18 / 30 mm

Diametru găurire în oţel 13 mmGreutate 1,8 kg

Page 65: Catalog Milwaukee 2009

65

GĂURIRE 32 MM

Date tehnice B 4-32Putere nominală 1050 WDiametru găurire în oţel / aluminiu / lemn 32 / 64 / 52 mmCuplu static > 200 NmTuraţie maximă sub sarcină viteză 1/2/3/4 115 / 160 / 190 / 260 rpmTuraţie la mers în gol viteză 1/2/3/4 220 / 260 / 350 / 420 rpmSistem de prindere a uneltei electrice conuri Morse 3Diametrul de prindere pe stand 57 mmGreutate 9,7 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner tip „T“, cheie reglaj

B 4-32

Mașina de găurit cu 4 trepte de viteze, pentru a face găuri de până la 32 mm diametru (burghiu) și 50 mm diametru (freză circulară) în oţel.

Sistem de prindere conic (conuri Morse 3)Poate fi folosită ca mașină de găurit staţionară împreună cu standul magnetic DDH 32.

Număr articol 4933 3805 19Cod EAN 4002395 22723 5

Page 66: Catalog Milwaukee 2009

66

GĂURIRE 13 – 16 MM

B2E 16 RLD

Mașină de găurit pentru aplicaţii industriale solicitante.

Cutie de viteze sincronizată, rezistentă Sistem de prindere al mandrinei M 18 x 2,5.

Număr articol 4933 3804 82Cod EAN 4002395 22719 8

HD2E 13 R

Mașină de găurit puternică, cu 2 trepte de viteză, mandrină fără cheie de 13 mm.

Angrenaj cu două trepte de vitezăDesign ergonomic al mânerului care este dotat și cu SoftgripElectronică: preselecţie de viteză variabilă pentru rezultate optime în găurire în orice tip de material (acest reglaj se efectuează printr-o rotiţă integrată pe comutator)Acţiune reversibilă.

Număr articol 4933 3901 86Cod EAN 4002395 23145 4

Date tehnice HD2E 13 RPutere nominală 705 WDiametru găurire în oţel / aluminiu / lemn 13 / 16 / 40 mmCuplu static (treapta 1 / treapta 2) 60 / 35 NmTuraţie maximă prima treaptă de viteză 0 – 730 rpmTuraţie maximă a doua treaptă de viteză 0 – 1540 rpmSistem de prindere 1,5 – 13 mmGreutate 2,7 kg

Date tehnice B2E 16 RLDPutere nominală 900 WDiametru găurire în oţel / aluminiu / lemn 16 / 20 / 40 mmCuplu static (treapta 1 / treapta 2) 88 / 58 NmTuraţie maximă sub sarcină (treapta 1) 100 – 450 rpmTuraţie maximă sub sarcină (treapta 2) 300 – 1000 rpmMandrină (cu cheie) 3 – 16 mmSistem de prindere mandrină M 18 x 2,5

Diametrul de prindere pe stand 57 mmGreutate 4,2 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mandrină fără cheie de 13 mm, mâner adiţional lateral

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mandrină de 16 mm și cheie, mâner suplimentar lung cu limitator de adâncime

Page 67: Catalog Milwaukee 2009

67

Date tehnice HDE 13 RQDPutere nominală 825 WDiametru găurire în oţel / aluminiu / lemn 13 / 20 / 38 mmCuplu static 101 NmTuraţie maximă sub sarcină 0 – 355 rpmMandrină (cu cheie) 1,5 – 13 mmDiametru de prindere mandrină 1⁄2˝ x 20 Diametrul orificiului 46 mmGreutate 3,2 kg

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m, mandrină de 13 mm și cheie, mâner lateral

HDE 13 RQD

Mașină de găurit Heavy-Duty, de 13 mm, pentru aplicaţii ce necesită un cuplu mare.

Viteză variabilăFuncţie de inversare de sensQUIK-LOK pentru schimbarea ușoară și rapidă a cablului de alimentare deteriorată

Număr articol 1107 50Cod EAN 4002395 22965 9

HDE 13 RQX

Mașină de găurit Heavy-Duty, de 13 mm, cu blocaj de ax FIXTEC.

Design ergonomic cu greutate micăMânerul și carcasa motorului sunt învelite cu SoftgripMandrină fără cheie din metal, cu un singur cilindru, pentru folosire industrialăDispozitiv de blocare automată a axuluiComutator comfortabil, manevrabil cu 2 degeteViteză variabilă, reversibilăQUIK-LOK pentru schimbarea ușoară și rapidă a cablului de alimentare deteriorată.

Număr articol 0302 50Cod EAN 4002395 22964 2

Date tehnice HDE 13 RQXPutere nominală 950 WDiametru găurire în oţel / aluminiu / lemn 13 / 20 / 38 mmCuplu static 94 NmTuraţie maximă sub sarcină 0 – 525 rpmMandrină (fără cheie) 1,5 – 13 mmDiametru mandrină 1⁄2˝ x 20 Greutate 2,0 kg

Echipament standard: cablu de alimentare Quik-Lok de 4 m, Mandrină rapidă de 13 mm, mâner lateral

Page 68: Catalog Milwaukee 2009

68

Date tehnice DE 13 RPQPutere nominală 630 WTuraţie maximă 0 – 520 rpmMoment de torsiune static 59 NmDiametru găurire în lemn / oţel / aluminiu 40 / 13 / 16 mmGreutate 2,1 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

DE 13 RPQ

Mașină de găurit cu percuţie, cu torsiune mare, cu o singură treaptă cu tehnologie integrată metal block.

Manevrabilitate excelentă datorită designului ergonomicPinioane planetare pentru aplicaţi ce necesită viteză mică și cuplu mareTehnologie IMB pentru o durabilitate și stabilitate mai mareElectronică: preselecţie de viteză variabilă pentru găurire optimalăFuncţie de inversare de sensQUIK-LOK pentru o schimbare rapidă a cablului deterioratAcces ușor la periile de carbon.

Număr articol 4933 4091 94Cod EAN 4002395 23534 6

MAȘINE DE GĂURIT 10 – 13 MM

Page 69: Catalog Milwaukee 2009

69

Date tehnice DE 10 RQXPutere nominală 630 WTuraţie maximă 0 – 1500 rpmMoment de torsiune static 21 NmDiametru găurire în lemn / oţel / aluminiu 30 / 10 / 13 mmGreutate 1,6 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, mâner adiţional cu limitator de adâncime din metal, cutie de transport

DE 10 RQX

Rotopercutor compact cu o singură viteză, cu mandrină FIXTEC.

Manevrabilitate excelentă datorită designului ergonomicTehnologie IMB pentru o durabilitate și stabilitate mai mareMandrină FIXTEC, pentru o schimbare rapidă a accesoriilorElectronică: preselecţie de viteză variabilă pentru găurire optimalăFuncţie de inversare de sensQUIK-LOK pentru o schimbare rapidă a cablului deterioratAcces ușor la periile de carbon.

Număr articol 4933 4092 11Cod EAN 4002395 23535 3

Page 70: Catalog Milwaukee 2009

70

Date tehnice HDE 6 RQ Putere nominală 725 WDiametru găurire în oţel / lemn 6 / 8 / 16 mmCuplu static 30 NmTuraţie maximă sub sarcină 0 – 2680 rpmMandrină (cu cheie) 1,0 – 10 mmArbore mandrină 3⁄8˝ x 24Greutate 1,4 kg

Date tehnice HDE 10 RQXPutere nominală 725 WDiametru găurire în oţel / lemn 10 / 13 / 30 mmCuplu static 63 NmTuraţie maximă sub sarcină 0 – 795 rpmMandrină (rapidă) 1,0 – 10 mmArbore mandrină 1⁄2˝ x 20 Greutate 1,9 kg

MAȘINE DE GĂURIT 6 – 10 MM

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m, mandrină cu cheie de 10 mm

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m, mâner lateral, mandrină fără cheie 10 mm cu FIXTEC

HDE 10 RQX

Mașină de găurit rezistentă, 10 mm, cu dispozitiv FIXTEC de blocare a arborelui.

Mașină de găurit Heavy-Duty, de 10 mm, cu blocaj de ax FIXTECDesign ergonomic cu greutate micăMânerul și carcasa motorului sunt învelite cu SoftgripMandrină fără cheie din metal, cu un singur cilindru, pentru folosire industrialăDispozitiv de blocare automata a axuluiComutator comfortabil, manevrabil cu 2 degeteViteză variabilă, reversibilă QUIK-LOK pentru o schimbare rapidă a cablului deteriorat.

Număr articol 0202 50Cod EAN 4002395 22962 8

HDE 6 RQ

Mașină de găurit, 6 mm de înaltă viteză (posedă control al treptei de viteză).

Cutie de viteză metalică pentru poziţionarea exactă a rulmenţilor și pinioanelorDesign ergonomic cu SoftgripCablu de alimentare QUIK-LOK pentru schimbarea ușoară și rapidă a cablului de alimentare defect.

Număr articol 0101 50Cod EAN 4002395 22961 1

Page 71: Catalog Milwaukee 2009

Ø

A

Ø

A

A

71

Burghie freză cu autoalimentareToate dimensiunile au șuruburi de avans demontabile și care pot fi înlocuite. Două șuruburi de avans livrate cu fiecare burghiu. Șurubul de avans asigură rapiditate fără efort chiar în lemnul vâscos. Razele interne decupate ale frezelor pentru găuri curate, netede fără presiune

25 Hex 11 1 48251002 119028 29 Hex 11 1 48251122 119073 32 Hex 11 1 48251252 119127 35 Hex 11 1 48251372 119172 38 Hex 11 1 48251502 119226 44 Hex 11 1 48251752 119271 51 Hex 11 1 48252002 119325 54 Hex 11 1 48252122 119370 57 Hex 11 1 48252252 119424 65 Hex 11 1 48252562 119479 Șurub de avans – filet obișnuit 1⁄4˝ 1 48286870 122707 Cheie – 1⁄8˝ 1 49960060 221455 Șurub de ajustare 1 06832625 –

Ø mm

A mm Cantitate Nr. art. Cod UPC

45242-

76 3 suruburi de avans 1 48253001 119509 92 3 suruburi de avans 1 48253621 119554 117 3 suruburi de avans 1 48254621 119608 Arbore înlocuibil 1 48070201 088904 Șurub de avans – filet obișnuit 1 48286880 122806 Șurub de ajustare 1 06833150 – Cheie 5⁄32˝ 1 49960070 221554

Ø mm A Cantitate Nr. art. Cod UPC

45242-

Trusă constructor cu 7 burghie Conţinut: burghie freză cu auto- alimentare: 25 / 29 / 32 / 38 / 44 / 1 49220130 180301 54 / 65 mm, 140 mm prelungitor, șuruburi de avans

Descriere Cantitate Nr. art. Cod UPC 45242-

140 1 48284001 122462 300 1 48284006 122516 450 1 48284011 122561 600 1 48284016 122615

A mm Cantitate Nr. art. Cod UPC

45242-

Prelungitor coada de burghiuPentru burghie cu alimentare automată, burghie elicoidale și carote (25 mm / diametru 1˝ și mai mare) cu coadă de burghiu Hex 11 mm.

Trusă constructor cu 7 burghie

Burghie cu autoalimentare de dimensiune mareBurghie mari cu alimentare automată de 76, 92 și 116 mm. Dimensiunile au freze duble interne cu raze decupate pentru găuri curate, netede fără presiune. Arbore înlocuibil.

ACCESORII GĂURIRE

Page 72: Catalog Milwaukee 2009

72

4 m EU 1 373502 351725 10 m EU 1 373503 351732 4 m CH 1 373504 351749 4 m AUS 1 373506 351763 4 m GB 240 1 373508 351787 4 m GB 110 1 373510 351800 6 m EU 1 3644831) 337620 Kit de service QUIK-LOK 1 49313807582) 714551

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

1) 4932364483 – Heavy-Duty rezistent la acizi. Nereparabil. 2) nepotrivit pentru 4932364483

ACCESORII GĂURIRE

Mânere laterale

1 373725 352647

1 364149 342198

1 376128 346585

1 399156 357642

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Cantitate

Mâner lateral cu limitator de adâncime pentru toate mașinile de găurit și mașinile de găurit cu percuţie cu diametrul orificiului 43 mm.Mâner lateral cu limitator de adâncime pentru toate mașinile de găurit și mașinile de găurit cu percuţie cu gât de degajare mic (13 mm) de 43 mm diametru.Mâner lateral pentru utilizare doar cu unelte electrice cu acumulator LokTor.Mâner lateral cu limitator de adâncime pentru utilizare doar cu V28 H / V28 HX / V18 H / V18 HX / PLH 26 QE / PLH 26 QEX.

Inel de colectare a prafului

1 265320 302741

1 346182 313273

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Cantitate

Pentru colectarea prafului când se găurește în tavan. Potrivit pentru Ø 5 – 8 mm.Filtru din pânză pentru PHE 26 RA / PPH 26 RA / SB2E 20 RA.

Cabluri de aimentare QUIK-LOKPotrivit pentru toate sculele cu facilitate QUIK-LOK.

CantitateVersiune ţarăLungime m

Page 73: Catalog Milwaukee 2009

C BA

73

Adaptor unghiular pentru mașini de găurit 1 48062871 088812

Descriere Cantitate Nr. art. Cod UPC 45242-

Adaptor de unghi drept la mașina de găurit

1. scăzută: viteza descrește cu 30% și cuplul crește cu 50%. 2. mare: viteza crește cu 50%.

Stand mașină de găurit și menghină

1 344761 312825

1 332763 303946

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Cantitate

Stand mașină de găurit staţionară BST 717 pentru unelte electrice cu dia-metrul orificiului 43 mm Ghidare precisă a sculei pe o coloană rotundă (Ø 25 mm). Suportul se învârte până la 360° pentru a se potrivi pieselor de prelucrat. Bază solidă. Cursă 70 mm. Total lungime coloană 550 mm.

Menghină de mașină MSO 707 Fixează piesele de prelucrat în mașina de găurit staţionară. Oţet turnat robust. Dispozitiv de prindere în V, deschis până la 70 mm. Acceptă ţevi cu diametru 25 mm.

A = 500 B = 550 C = 70

Adaptor unghiular pentru mașini de găurit WB 707.Pentru mașini de găurit și mașinile de găurit cu percuţie cu diametrul orificiului de 43 mm. Rază de acţiune de doar 20 mm. Poate fi rotită 360°. Sistem direct de prindere a burghiului. Sistem de prindere a mandrinei 1⁄2˝ x 20 UNF. Furnizată standard: cheie. WB 707 este testat pentru: cuplu 25 Nm, viteză 3400 min-1, rata treptei 1,5 : 1.

Accesoriu găurire în unghi WB 707 1 339245 305490

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Cantitate

Oscilare a capului și a mânerului la 360° și poate fi blocat strâns în orice poziţie.

46 mm cap manșon cuplare

95 mm

100 mm

Page 74: Catalog Milwaukee 2009

74

ACCESORII GĂURIRE

Carota bimetal cu aliaj de Cobalt de înaltă performanţă

Designul dinţilor O distribuţie variabilă a dinţilor cu un unghi de înclinare pozitiv de 10 grade asigură următoarele avantaje:

bună a căldurii.

Materialul de fabricaţie al dinţilor:

rezultând duritatea mentinută a dintelui chiar și în condiţile în care se lucrează la temperaturi înalte, în cazul folosirii în operaţiuni de tăiere a metalelor.

căliţi în vacum de 65 HRC la o temperatură de 600 de grade, căpătând astfel maximum de duritate precum și o durată de viaţă mai lungă.

inoxidabil și oţel rezistent la acizi dar și materiale cu duritate scăzută cum ar fi lemnul.

Corpul carotei

menţinere a elasticităţii.

Cea mai nouă tehnologie pentru maximum de productivitate

TĂIERI MAI RAPIDE, MAI MULT TIMP…

Page 75: Catalog Milwaukee 2009

75

Designul flanșei de prindere

efectul fiind în plusul de putere și rigiditate pe care le conferă, minimizând vibraţiile.

dimensiuni mari.

Fanta diagonală realizată în corpul carotei pentru demontarea și scoaterea carotei.

Aplicaţii:

fie că se face prin intermediul unei unelte electrice de mână sau prin intermediul unui stand de lucru.

– Oţel până la 1000 N/mm2

– Oţel inoxidabil și oţel rezistent la acizi – Metale neferoase – Fontă – Aluminiu – Lemn – MDF – Rigips – Placă sandwich – PVC

Arbore FIXTEC

Șurubul de fixare si sistemul de blocaj al arborelui sunt poziţionate în spatele carotei pentru un montaj stabil eliminând riscurile de producere de vibraţii sau bătăi ale carotei. Acest lucru îi conferă carotei o concentricitate excelentă.

Burghiu de centrare

Se potrivește la toate tipurile de arbori.

TIMP DE LUCRU MAI SCURT…

Page 76: Catalog Milwaukee 2009

76

ACCESORII GAURIRE

Lubrifiant de răcire: Lubrifiantul are două roluri în procesul de tăiere a metalelor prin intermediul unei carote. Răcește carota precum și întreg angrenajul implicat, reducând căldura și abraziunea, procese care pot scurta durata de viaţă a carotei. Contribuie de asemenea la scoaterea carotei atunci când procesul de tăiere a fost finalizat. Utilizarea lubrifiantului de răcire prelungește durata de viaţă a carotei cu 500%.

Presiunea de lucru: Variază în funcţie de material, luând în calcul și configuraţia echipamentului de lucru.Trebuie aplicată suficentă presiune pentru îndepărtarea resturilor de material. Presiunea exercitată insuficient va duce la deformarea prematură a dinţilor carotei, iar aplicarea peste limită a unei forţe de presiune va avea ca drept rezultat distrugerea totală a dinţilor carotei.

Viteza ucide !Operarea la viteze mai mari decât cele recomandate va scurta viaţa a carotei, producând în același timp tăieri ineficiente.

14 9⁄16 580 400 300 790 900 1500 750 16 5⁄8 550 365 275 730 825 1500 750 17 11⁄16 500 330 250 665 750 1500 750 19 3⁄4 460 300 230 600 690 1500 750 20 25⁄32 425 280 210 560 635 1500 750 21 13⁄16 425 280 210 560 635 1500 750 22 7⁄8 390 260 195 520 585 1500 750 23 29⁄32 370 250 185 500 550 1500 750 25 1 350 235 175 470 525 1500 750 27 1 1⁄16 325 215 160 435 480 1400 700 29 1 1⁄8 300 200 150 400 450 1400 700 30 1 3⁄16 285 190 145 380 425 1400 700 32 1 1⁄4 275 180 140 380 410 1400 700 33 1 5⁄16 260 175 135 345 390 1400 700 35 1 3⁄8 250 165 125 330 375 1400 700 37 1 7⁄16 240 160 120 315 360 1400 700 38 1 1⁄2 230 150 115 300 345 1400 700 40 1 9⁄16 220 145 110 290 330 1200 600 41 1 5⁄8 210 140 105 280 315 1200 600 43 1 11⁄16 205 135 100 270 305 1200 600 44 1 3⁄4 195 130 95 260 295 1200 600 46 1 13⁄16 190 125 95 250 285 1200 600 48 1 7⁄8 180 120 90 240 270 1200 600 50 1 31⁄52 175 120 85 230 260 1200 600 51 2 170 115 85 230 255 1200 600 52 2 1⁄16 165 110 80 220 245 1200 600 57 2 1⁄4 150 100 75 200 225 1000 500 58 2 19⁄52 145 100 75 195 225 1000 500 59 2 5⁄16 145 100 75 195 225 1000 500 60 2 3⁄8 140 95 70 190 220 1000 500 63 2 31⁄64 135 90 65 180 205 900 450 64 2 1⁄2 135 90 65 180 205 900 450 65 2 9⁄16 130 85 65 175 200 800 400 68 2 11⁄16 125 80 60 160 185 800 400 73 2 7⁄8 120 80 60 160 180 800 400 76 3 115 75 55 150 170 700 350 79 3 1⁄8 110 70 55 140 165 700 350 83 3 1⁄4 105 50 40 140 155 700 350 86 3 3⁄8 100 45 30 130 150 500 250 89 3 1⁄2 95 45 30 130 145 500 250 92 3 5⁄8 95 60 45 120 140 500 250 95 3 3⁄4 90 60 45 120 135 500 250 98 3 7⁄8 90 60 45 120 135 500 250 102 4 85 55 40 110 130 400 200 105 4 1⁄8 80 55 40 110 120 400 200 111 4 3⁄8 80 50 40 100 120 300 150 114 4 1⁄2 75 50 35 100 105 300 150 121 4 3⁄4 75 50 35 95 95 300 150 127 5 65 45 30 90 90 200 100 133 5 1⁄4 60 40 25 85 85 200 100 140 5 1⁄2 60 40 25 85 85 200 100 146 5 3⁄4 55 35 25 75 75 200 100 152 6 55 35 25 75 75 200 100 160 6 5⁄16 50 30 25 60 60 150 75 168 6 5⁄8 50 30 25 55 55 150 75 177 6 31⁄32 45 25 25 55 55 150 75 200 7 7⁄8 40 25 25 50 50 100 50 210 8 9⁄32 40 20 25 50 50 100 50 – Lubrifiant de răcire Uscat Lubrifiant de răcire Lubrifiant de răcire Lubrifiant de Uscat Uscat răcire / Uscat

Ø mm

Ø Inch

Metal până la

700 N/mm2

Fontă

Oţel inoxi-dabil și

metal până la 1000 N/mm2

Metale neferoase Aluminiu Lemn MDF

Carote bimetal aliaj Cobalt Viteza de tăiere recomandată (rpm-rotatii pe minut)

Page 77: Catalog Milwaukee 2009

77

Accesorii de sistem pentru carotele bi-metalØ

mmØ

InchPentru carote

Ø mm Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

14 9⁄16 38 399827 364824 16 5⁄8 38 399828 364831 17 11⁄16 38 399829 364848 19 3⁄4 38 399830 364855 20 25⁄32 38 399831 364862 21 13⁄16 38 399832 364879 22 7⁄8 38 399833 364886 23 29⁄32 38 399834 364893 24 15⁄16 38 399835 364909 25 1 38 399836 364916 27 1 1⁄16 38 399837 364923 29 1 1⁄8 38 399838 364930 30 1 3⁄16 38 399839 364947 32 1 1⁄4 38 399840 364954 33 1 5⁄16 38 399841 364961 35 1 3⁄8 38 399842 364978 37 1 7⁄16 38 399843 364985 38 1 1⁄2 38 399844 364992 40 1 9⁄16 38 399845 365005 41 1 5⁄8 38 399846 365012 43 1 11⁄16 38 399847 365029 44 1 3⁄4 38 399848 365036 46 1 13⁄16 38 399849 365586 48 1 7⁄8 38 399850 365043 50 1 31⁄52 38 399851 365050 51 2 38 399852 365067 52 2 1⁄16 38 399853 365074 54 2 1⁄8 38 399854 365081 57 2 1⁄4 38 399855 365098 58 2 19⁄62 38 399856 365104 59 2 5⁄16 38 399857 365111 60 2 3⁄8 38 399858 365128 63 2 31⁄64 38 399859 365135 64 2 1⁄2 38 399860 365142 65 2 9⁄16 38 399861 365159 67 2 5⁄8 38 399862 365166 68 2 11⁄16 38 399863 365173 70 2 3⁄4 38 399864 365180 73 2 7⁄8 38 399865 365197 76 3 38 399866 365203 79 3 1⁄8 38 399867 365210 83 3 1⁄4 38 399868 365227 86 3 3⁄8 38 399869 365234 89 3 1⁄2 38 399870 365241 92 3 5⁄8 38 399871 365258 95 3 3⁄4 38 399872 365265 98 3 7⁄8 38 399873 365272 102 4 38 399874 365289 105 4 1⁄8 38 399875 365296 108 4 1⁄4 38 399876 365302 111 4 3⁄8 38 399877 365319 114 4 1⁄2 38 399878 365326 121 4 3⁄4 38 399879 365333 127 5 38 399880 365340 133 5 1⁄4 38 399881 365357 140 5 1⁄2 38 399882 365364 146 5 3⁄4 38 399883 365371 152 6 38 399884 365388 160 6 5⁄16 38 399885 365395 168 6 5⁄8 38 399886 365401 177 6 31⁄32 38 399887 365418 200 7 7⁄8 38 399888 365425 210 8 9⁄32 38 399889 365432

Page 78: Catalog Milwaukee 2009

78

ACCESORII GAURIRE

Accesorii de sistem pentru carotele bi-metal

Arbore Ø 14 – 30 Hex 9,5 1⁄2˝ x 20 399890 365449

Arbore Ø 32 – 210 Hex 9,5 5⁄8˝ x 18 399891 365456

Arbore FIXTEC – șurubul de fixare și sistemul de blocaj al arborelui sunt poziţionate în

Ø 32 – 210 Hex 11 5⁄8˝ x 18 399904 365593

spatele carotei pentru un montaj stabil eliminând riscurile de producere de vibraţii sau bătăi ale carotei.

Arbore SDS-plus Ø 14 – 30 SDS-plus 1⁄2˝ x 20 399893 365470

Arbore SDS-plus Ø 32 – 210 SDS-plus 5⁄8˝ x 18 399894 365487

Extensie – 330 mm lungime pentru prindere – Hex 9,5 – 399895 365494 9,5 mm Hex.

Extensie – 300 mm lungime pentru prindere 11 mm – Hex 11 – 48284006 045242122516 Hex.

Burghiu de centrare Se potrivește la toate tipurile

399905 365609

de arbori. Ø 6 mm si 85 mm lungime.

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-DimensiuniPrindere

mm

Pentru carote Ø mm

Page 79: Catalog Milwaukee 2009

79

Set carote Bi-Metal

Set Versiunea nr.1 Conţinut: 17 piese Carote: 16, 19, 20, 22, 25, 29, 32, 38, 44, 51, 57, 64, 76 mm

399897 365517

Arbore pentru carote Ø 14 – 30 mm (Nr. art. 4932399890) Arbore FIXTEC – pentru carote Ø 32 – 210 mm (Nr. art. 4932399904) Burghiu de centrare x 2 buc

Set Versiunea nr. 2 Conţinut: 13 piese Carote: 19, 22, 29, 35, 44, 51, 57, 68, 76 mm 399898 365524 Arbore pentru carote Ø 14 – 30 mm (Nr. art. 4932399890) Arbore FIXTEC – pentru carote Ø 32 – 210 mm (Nr. art. 4932399904) Burghiu de centrare x 2 buc

Set Versiunea nr. 3 Conţinut: 10 piese Carote: 19, 22, 29, 35, 44, 51 mm 399899 365531 Arbore pentru carote Ø 14 – 30 mm (Nr. art. 4932399890) Arbore FIXTEC – pentru carote Ø 32 – 210 mm (Nr. art. 4932399904) Burghiu de centrare x 2 buc

Set Versiunea nr. 4 Conţinut: 16 piese Carote: 19, 22, 29, 32, 35, 38, 44, 51, 54, 57, 64, 76 mm 399900 365548 Arbore pentru carote Ø 14 – 30 mm (Nr. art. 4932399890) Arbore FIXTEC – pentru carote Ø 32 – 210 mm (Nr. art. 4932399904) Burghiu de centrare x 2 buc

Set Versiunea nr. 5 Conţinut: 14 piese Carote: 19, 22, 29, 35, 38, 40, 44, 51, 65, 67 mm 399901 365555 Arbore pentru carote Ø 14 – 30 mm (Nr. art. 4932399890) Arbore FIXTEC – pentru carote Ø 32 – 210 mm (Nr. art. 4932399904) Burghiu de centrare x 2 buc

Set Versiunea nr. 6 Conţinut: 14 piese Carote: 19, 22, 25, 29, 32, 35, 38, 44, 51, 64 mm 399902 365562 Arbore pentru carote Ø 14 – 30 mm (Nr. art. 4932399890) Arbore FIXTEC – pentru carote Ø 32 – 210 mm (Nr. art. 4932399904) Burghiu de centrare x 2 buc

Set Versiunea nr. 7 Conţinut: 17 piese Carote: 16, 19, 22, 25, 29, 32, 35, 38, 40, 44, 51, 57, 64 mm 399903 365579 Arbore pentru carote Ø 14 – 30 mm (Nr. art. 4932399890) Arbore FIXTEC – pentru carote Ø 32 – 210 mm (Nr. art. 4932399904) Burghiu de centrare x 2 buc

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Page 80: Catalog Milwaukee 2009

80

ACCESORII GĂURIRE

Zone de aplicaţii:

Instrucţiuni de găurireFolosiţi o mașină de găurit cu acumulator (asiguraţi-vă că funcţia de percuţie este oprită).Viteza optimă de găurire este între 500 – 1000 rpm în funcţie de dimensiunea carotei.Cu cât este mai mare carota cu atât este mai mică viteza.Toate materiale menţionate mai sus cu excepţia plăcilor pot fi găurite în mod normal prin atașarea unui burghiu de centrare.La găurirea în fontă recomandăm folosirea unui ulei pentru răcire.

Instrucţiuni de găurire pentru plăciFolosiţi o mașină de găurit cu acumulator (asiguraţi-vă că funcţia de percuţie este oprită).Viteza optimă de găurire este între 500 – 1000 rpm în funcţie de dimensiunea carotei.Cu cât este mai mare carota cu atât este mai mică viteza.Când găuriţi în plăci recomandăm folosirea unui mostrar de probă. Acesta poate fi din lemn sau plastic cu o grosime de 5 – 10 mm.Mai întâi tăiaţi în mostrar.Îndepărtaţi burghiul de centrare.Fixaţi mostrarul deasupra plăcii, apoi umpleţi spaţiul pe care l-aţi tăiat cu apă. Dacă apa se scurge folosiţi silicon sau plastelină pentru a preveni acest lucru.Tăind în acest mod veţi avea o tăiere precisă, curată, rapidă.Asiguraţi-vă că în gaura de pe mostrar se găsește suficientă apă.Cantitatea insuficentă de apă va avea ca drept rezultat o tăiere aspră, dificilă, executată într-un timp mai lung.

Plăci ceramice de orice fel: Porţelan / Granit / Marmură / Apă Nu

Terrazzo / Piatră artificială / Teracotă Fontă Apă Da Fibră de sticlă / Plexiglas – Da Plastic: ţevi / foi / profile – Da Plăci de rigips – Da Perspex – Da Plăci de ciment – Da

Material

Carote diamantateDinţii carotei au fost special concepuţi pentru profesioniștii ce doresc să efectueze găuri în materiale cu grad ridicat de rezistenţă cum ar fi porţelan / gresie / piatră de carieră, fontă sau fibră de sticlă în care găurirea cu carote convenţionale ar fi foarte grea. Aceste tipuri de carote garanteză performanţe excelente precum și o durată de viaţă mare.

Dispunerea dinţilor conferă performanţe foarte bune cu un efort minim.

asigurând carotei o durată mare de viaţă.

Utilizare burghie pilot

Lubrifiant de racire

19 3⁄4 38 399656 363056 22 7⁄8 38 399657 363063 29 1 1⁄8 38 399658 363070 35 1 3⁄8 38 399659 363087 38 1 1⁄2 38 399660 363094 44 1 3⁄4 38 399661 363100 57 2 1⁄4 38 399662 363117 68 2 11⁄16 38 399663 363124

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Ø mm

Ø Inch

Adâncimea de tăiere mm

Arbore Ø 14 – 30 mm 9,5 mm Hex 1⁄2˝ x 20 399890 365449 Arbore Ø 32 – 210 mm 9,5 mm Hex 5⁄8˝ x 18 399891 365456 FIXTEC arbore Ø 32 – 210 mm 11 mm Hex 5⁄8˝ x 18 399904 365593

Nr. art. 4932-Filet Sistem de prindere

Ø mmPentru carote cu

Ø mmCod EAN 4002395Descriere

Page 81: Catalog Milwaukee 2009

A

B

Ø

81

BURGHIE DIAMANTATE

Burghie diamantate

Burghiele diamantate Milwaukee reprezintă cea mai eficientă soluţie de găurire rapidă și curată într-o gamă variată de materiale dure cum ar fi Ceramică dură, granit și piatră.Aceste burghie sunt concepute special pentru a realiza găuri perfect rotunde, fără a exista imperfecţiuni în perimetrul lor.Pentru a asigura o durată mare de viaţă a burghiului, particulele diamantate de înaltă calitate din vârf sunt sinterizate. Fanta de pe burghiu transportă apa direct în gaură pentru a răci și proteja împotriva căldurii.Cele mai bune performanţe în ceea ce priveste găurirea și durata de viaţă, în comparaţie cu burghiele convenţionale TCT.Se pot folosi doar cu sculele pe acumulatori.Fabricat in UE.

DE DOMENIUL TRECUTULUI…. …Găurire anevoioasă și lungă !

… Zgârieturi ale suprafeţei !

… Suprafeţe sparte !

Cele mai bune performanţe Potrivire limitată – recomandat pentru utili-zare intermitentă

Zone de aplicaţii:Tipuri de plăci Plăci cu grad ridicat de duritate

MOALE TARE

PorţelanPiatră de carierăGranitAglomeratPiatră artificială durăGresieGalzed (material cu grad ridicat de alunecare)

Terrazzo – material pentru pardoseala de mozaic

Pavaj

Burghie diamantate

5 55 35 1 399994 366538 6 55 35 1 399995 366545 7 55 35 1 399996 366552 8 55 35 1 399997 366569 10 55 35 1 399998 366576

Ømm

Amm

Bmm

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Cantitate

Sistem profesional de răcire cu apă

pe care se efectuează găurirea.

1 399999 366583

Sistemul profesional de răcire cu apă include: – rezervor de 1 l capcitate, – furtun, – reglator al nivelului de apă, – ghidaj

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Cantitate

Particulele diamantate Sunt sinterizate pentru a le asi-gura o durată de viaţă mai mare.

Fanta Fanta de pe burghiu transportă apa direct în gaură pentru a răci și proteja împotriva căldurii.

Corpul burghiului este realizat din oţel călit. Duritate crescută pentru a evita ruperea prin manevrarea greșită.

Fanta de evacuare Permite evacuarea materialului rezultat în urma găuriri.

Sistem de prindere universal de 10 mm. Se potrivește la sculele cu acumulatori care au capacitatea de prindere a mandrinei între 10 și 13 mm.

Page 82: Catalog Milwaukee 2009

82

MAȘINI DE GĂURIT CU CAROTĂ DIAMANTATĂ

Date tehnice DCM 2-250 CPutere motor 2800 WTuraţie mică / mare 450 / 900 rpmCapacit. găurire turaţie mică 152 – 254 mmCapacit. găurire turaţie mare 51 – 152 mmArbore 1 1⁄4˝ – 7Greutate 9,0 kg

Date tehnice DCM 2-350 CPutere motor 2800 WTuraţie mică / mare 300 / 600 rpmCapacit. găurire turaţie mică 178 – 356 mmCapacit. găurire turaţie mare 102 – 178 mmArbore 1 1⁄4˝ – 7Greutate 9,0 kg

Echipament standard: cheie fixă deschisă, chei hex și bridă cu cutie de comutator

Echipament standard: cheie fixă deschisă, chei hex și bridă cu cutie de comutator

DCM 2-350 C

Motor de gaurire diamantata.

Agrenaje triple reductoareAmbreiaje de alunecare internComutator pentru pornire lentăProtecţie la suprasarcinăPRCD dispozitiv curent rezidualCap hidraulic integratCutie de întrerupător cu suport dublu.

Număr articol 4004 4Cod EAN 4002395 22977 2

DCM 2-250 C

Număr articol 4096 4Cod EAN 4002395 22979 6

Page 83: Catalog Milwaukee 2009

83

INSTALAŢII DE SUPORT PENTRU MAȘINE DE GĂURIRE CU CAROTĂ DIAMANTATĂ

Date tehnice DR 350 TDiametru maxim de găurire cu carotă, cu motor Milwaukee 350 mmAdâncime maximă de găurire cu stativ cu motorul Milaukee atașat 610 mmÎnălţime 1042 mmDimensiunea tălpii 391 x 523 mmGreutate 19,5 kg

Echipament standard: 3⁄16˝ cheie hexagonală ( inbus ),cheie hexagonală (inbus) de 6 mm, cheie fixă de 17 x 19, cheie fixă de 30 mm, dispozitiv de montare rapidă, 4 șuruburi M 8 x 25 mm, mâner pentru avans, dispozitiv pentru centrare

DR 350 T

Instalaţii de suport pentru mașine de găurire cu carotă diamantată din aluminiu.

Unghi de înclinare (0 – 45°)Unghi de găurire și afisaj de adâncimeDispozitiv de montare rapidă pe stativCheie universalăReglaj fin al avansului de găurire în materialNivelă pentru reglaj orizontal și verticalDispozitiv de centrare a găuririiȘuruburi de reglaj al niveluluiMâner pentru avans atașabil pe ambele părţi a instalaţieiMâner de transportRole pentru transport.

Număr articol 4933 4006 00Cod EAN 4002395 23401 1

Page 84: Catalog Milwaukee 2009

84

INSTALAŢII DE SUPORT PENTRU MAȘINE DE GĂURIRE CU CAROTĂ DIAMANTATĂ DIN ALUMINIU

Date tehnice DR 250 TVDiametru maxim de găurire cu carotă, cu motor Milwaukee 250 mmAdâncime maximă de găurire cu stativ cu motorul Milaukee atașat 520 mmÎnălţime 834 mmDimensiunea tălpii 276 x 467 mmGreutate 10,0 kg

Echipament standard: 3⁄16˝ cheie hexagonală ( inbus ) de 6 mm, cheie hexagonală (inbus), cheie fixă de 17 x 19, cheie fixă de 30 mm, dispozitiv de montare rapidă, 4 șuruburi M 8 x 25 mm, mâner pentru avans, dispozitiv pentru centrare, inel colector de cauciuc

DR 250 TV

Instalatie de gaurire diamantata din aluminiu.

Placă de bază integrată, vacuum (se poate folosi și fărăsistemul de evacuare)Unghi de înclinare (0 – 45°)Unghi de găurire și afisaj de adâncimeDispozitiv de montare rapidă pe stativCheie universalăReglaj fin al avansului de găurire în materialNivelă pentru reglaj orizontal și verticalȘuruburi de al niveluluiMâner atașabil pe ambele părţi a instalaţieiMâner de transport.

Număr articol 4933 4005 90Cod EAN 4002395 23402 8

Page 85: Catalog Milwaukee 2009

85

Carote gaurire diamantata umeda

Prindere 1⁄2˝ G standard

Prindere 1 1⁄4˝ UNC standard

Gravarea diametrului de tăiere precum și tipul carotei pentru o vizibilitate pe termen lung

Segmente sudate cu laser înpotriva ruperii

Înălţimea pastilei diamantate de 10 mm pentru o durată de viaţă prelungită

WCHP 52 – 350WCHP 8 – 50

– Segment extra subţire de 2 mm ce permite lucru rapid și precis în beton armat

– Distanţa între segmente este mică pentru a asigura obiţinerea celor mai bune performanţe

Design unic Turbo al segmenţilor: – pregăurire, pentru obiţinerea celor mai bune

performanţe chiar de la prima gaură– o fantă exterioară si două interioare pentru

evacuarea materialului rezultat în urma găuririi și deasemenea pentru a asigura o răcire îmbunătăţită

MaterialWHCP până la 50 mm

WHCP peste 52

mmBCA Piatră artificială – duritate mare Asfalt Ţevi de beton Beton armat, inclusiv cel cu adaos de agregat – cu silex – beton moale / verde Beton armat – grad scăzut de rezistenţă cu adaos de nisip Beton armat – grad mare de rezistenţă cu adaos de granit – quartz Cărămidă refractară Gresie – duritate mare Gresie – duritate medie spre mare Gresie – duritate mică Granit Marmură Porfir Pământ ars Ţevi de beton Ardezie Plăci – duritate mare Plăci – duritate mică

Cel mai potrivit. Recomandat pentru folosirea cu aceste materiale.

Utilizare limitată. Recomandată pentru folosire intermitentă. Performanţe de găurire foarte bune, dar durată de viaţă mică.

Nepotrivit. Nu este recomandat pentru aceste tipuri de materiale.

ACCESORII / GĂURIRE DIAMANTATĂ UMEDĂ

Page 86: Catalog Milwaukee 2009

BC

Ø

A

BC

Ø

A

86

Descriere Ø mm

A Sistem de prindere carotă

B Lungimea de lucru

mm

C Lungimea

totală mm

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

WCHP 8 8 1⁄2˝ G 70 135 352072 367269

WCHP 10 10 1⁄2˝ G 150 215 352073 367276

WCHP 12 12 1⁄2˝ G 200 265 352074 367283

WCHP 14 14 1⁄2˝ G 300 365 352075 367290

WCHP 15 15 1⁄2˝ G 300 365 352076 367306

WCHP 16 16 1⁄2˝ G 300 365 352077 367313

WCHP 18 18 1⁄2˝ G 300 365 352078 367320

WCHP 20 20 1⁄2˝ G 300 365 352079 367337

WCHP 22 22 1⁄2˝ G 300 365 352080 367344

WCHP 24 24 1⁄2˝ G 300 365 352081 367351

WCHP 25 25 1⁄2˝ G 300 365 352082 367368

WCHP 28 28 1⁄2˝ G 300 365 352083 367375

WCHP 30 30 1⁄2˝ G 300 365 352084 367382

WCHP 32 32 1⁄2˝ G 300 365 352085 367399

WCHP 35 35 1⁄2˝ G 300 365 352086 367405

WCHP 37 37 1⁄2˝ G 300 365 352087 367412

WCHP 40 40 1⁄2˝ G 300 365 352088 367429

WCHP 42 42 1⁄2˝ G 300 365 352089 367436

WCHP 45 45 1⁄2˝ G 300 365 352090 367443

WCHP 47 47 1⁄2˝ G 300 365 352091 367450

WCHP 50 50 1⁄2˝ G 300 365 352092 367467

WCHP 52 52 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399707 363582

WCHP 62 62 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399708 363599

WCHP 72 72 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399709 363605

WCHP 82 82 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399710 363612

WCHP 92 92 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399711 363629

WCHP 102 102 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399712 363636

WCHP 112 112 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399713 363643

WCHP 122 122 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399714 363650

WCHP 132 132 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399715 363667

WCHP 152 152 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399716 363674

WCHP 162 162 1 1⁄4 ̋ UNC 420 500 399717 363681

WCHP 172 172 1 1⁄4 ̋ UNC 420 500 352052 367092

WCHP 182 182 1 1⁄4 ̋ UNC 420 500 399718 363698

WCHP 202 202 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399719 363704

WCHP 225 225 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399720 363711

WCHP 250 250 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399721 363728

WCHP 300 300 1 1⁄4 ̋ UNC 420 500 399722 363735

WCHP 350 350 1 1⁄4˝ UNC 420 500 399723 363742

Carote gaurire diamantata umeda Ø 8 – 50 mm

Ø 52 – 350 mm

ACCESORII GAURIRE DIAMANTATA UMEDA

Page 87: Catalog Milwaukee 2009

87

Sistem de accesorii – Gaurire diamantata umeda

Prelungitor 1 1⁄4˝ prelungitor cu lungimea de 300 mm. 1 1⁄4˝ prelungitor cu lungimea de 500 mm.

WT 10 rezervor de apă Rezervor cu capacitate de 10 litrii, din otel avand captusala interioara si exterioara din poliester. Pompa din alama ce poate fi folosita la o presiune maxima de 6 bari. Furtun de 2,5 m cu sistem de conectare rapida, care se potriveste direct in motorul de gaurire Milwaukee.

Colector al apei Se foloseste cu instalatia de gaurire DR 250 TV. Pentru uz cu carote de un Ø max. de 180 mm.

Colector al apei Se foloseste cu instalatia de gaurire DR 350 T. Pentru uz cu carote de un Ø max. de 180 mm.

Cauciuc înlocuitor pentru inelul de colectat apă pentru uz cu instalaţia pentru găurire DR 250 TV. Este necesar folosirea lui în cazul în care utilizatorul vrea să folosească colectorul de apă în combinaţie cu carote de diferite diametre. Ø bituri carotă de max. 180 mm.

Cauciuc înlocuitor pentru inelul de colectat apă pentru uz cu instalaţia pentru găurire DR 350 T. Este necesar folosirea lui în cazul în care utilizatorul vrea să folosească colectorul de apă în combinaţie cu carote de diferite diametre. Ø bituri carotă de max. 180 mm.

Kit de montaj. Pentru folosire exclusiva in beton. Include bolt de fixare, piulita, saiba si 5 ancore conexpand M 12 (este necesar burghiul de 15 mm pentru realizarea gaurilor de montaj a ancorelor).

Extensie telescopica Pol prelungitor folosită la fixarea pe sol a instalaţiei pentru găurire în locul montajelor cu ancore.Maxima încărcare este de 500 kg și înălţimea este reglabilă între 1,8 – 2,9 m.

Sistem de conectare a motorului pe stand pentru motoare Milwaukee. Este inclusa in ambele instalatii de gaurire DR 250 TV si DR 350 T.

Sistem de conectare a motorului pe stand pentru motoare Weka.

Sistem de conectare a motorului pe stand pentru motoare Dr. Bender / Cardi.

Distantier cu grosimea de 50 mm, necesar pentru a monta pe instalatie carote mai mari de 250 mm si maxim 350 mm. Este inclus in instalatia de gaurire DR 350 T.

Spanner (fără ilustraţie) Pentru montarea motorului pe instalatia de gaurire.

Spanner (fără ilustraţie) – deschidere de 41 mm. Pentru demontarea mototrului de pe instalatia de gaurire.

Sistem de deblocare FIXTEC. Este potrivită pentru toate motoarele cu diamant cu recepţie de ax de 1 1⁄4˝. Previne atașarea prea strâmtă a carotei de axul aparatului. Carotele se pot prinde și desprinde cu efort minim.

399724 363759 399725 363766

399726 363773

399727 363780

399728 363797

399729 363803

399730 363810

399731 363827

399732 363834

399733 363841

399734 363858

399735 363865

399736 363872

49964705 045242222766

399993 366521

352053 367018

Descriere Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Page 88: Catalog Milwaukee 2009

FULL SOFT

88

MAȘINI PENTRU GĂURIRE DIAMANTATĂ USCATĂ

DD 2-160 XE

Mașină de găurit uscată, cu carotă diamantată de înaltă performanţă cu două trepte de viteză.

Protecţie dublă prin ambreiajele interconectate electronic și mecanicMotor puternic ce asigură un cuplu mare în mod constantConstrucţie robustă, cutie de viteză metalicăManevrare în siguranţă datorită mânerului lateral cu AVS și mânerul posterior în formă de „D”2 trepte de vitezăMandrină M 16 FIXTECPercuţie ușoară, pentru o performanţă de găurire mai mare.Atunci când este activată percuţia ușoară, tăierea se face în mod rapid și ușor mai ales în cazul materialelor cu duritate ridicată.Previne în același timp supraîncălzirea carotei ce poate afecta pastilele diamantate ale caroteiExhaustor cu sistem de prindere FIXTEC, asigură o extracţie rapidă și eficientă a materialului rezultat în urma găuririiExtracţia materialului rezultat în urma găuririi în mod rapid și eficient, asigură o găurire rapidă, prelungind în același timp durata de viaţă a carotei.

Număr articol 4933 3686 90Cod EAN 4002395 23250 5

Date tehnice DD 2-160 XEPutere nominală 1500 WPutere maximă de găurire în zidărie / cărămidă 162 mmTuraţie la mersul în gol 24.000 / 48.000 rpmTuraţie la mersul în gol (treapta 1 / treapta 2) 0 – 890 / 0 – 1770 rpmMoment static de torsiune (treapta 1 / treapta 2) 50 / 35 NmSistem de prindere M 18 x 2,5Greutate 4,2 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner lateral, adaptor rapid de schimbare pentru burghie SDS-plus și carote diamantate M 16, burghiu SDS-plus, cutie de transport

Page 89: Catalog Milwaukee 2009

BA

A B

89

ACCESORII / GĂURIRE DIAMANTATĂ

Sistemul carotă diamantată FIXTEC Varietatea brevetată Milwaukee de adaptoare de carote diamantate FIXTEC permite schimbarea carotelor diamantate în câteva secunde fără utilizarea de unelte electrice suplimentare. Cea mai întâlnită nemulţumire cu sistemele existente este faptul că respectivele carote se închid strâns în mașină ceea ce face ca mai târziu să fie foarte dificilă scoaterea carotei, chiar și cu ajutorul cheilor de buloane și a cheilor fixe. Dar acum cu noua soluţie a Adaptorului FIXTEC de la Milwaukee aceasta este o problemă de dome-niul trecutului, carotele pot fi deșurubate, scoase și schimbate foarte ușor cu mâna –nu este nevoie de chei de buloane sau chei fixe.

Adaptoarele revoluţionare FIXTEC sunt disponibile cu sau fără absorbţia prafului și cu diferite sisteme de prindere ceea ce le face compatibile cu sculele altor producători.

ViitorulTrecutul

Soluţia FIXTEC

Soluţia FIXTEC fără extracţia prafuluiAdaptor FIXTEC Se potrivește carotelor cu filet M 16. La fel ca burghiul de centrare se poate utiliza un burghiu SDS-plus.

M 18 x 2,5 M 16 399174 357819 Adaptor FIXTEC 1⁄2˝ x 20 M 16 399219 358335 Hex 11 mm M 16 399220 358342

Descriere

Soluţia FIXTEC cu extracţia prafului Rotorul Clean Line FIXTEC (CLR) Se potrivește carotelor cu filet 1 1⁄4˝ UNC. Avantajul suplimentar al sistemului de absorbţie a prafului, este că permite ca viteza de găurire să fie sporită, prelungește viaţa carotelor. CLR se potrivește cu furtunul standard (4932373626) furnizat cu dispozitivele de absorbţie a prafului ASE1400 / RSE 1400.

Rotorul Clean Line FIXTEC (CLR) M 18 x 2,5 1 1⁄4˝ UNC 352172 368242

Descriere

A Sistem de prindere mașină

B Sistem de prindere carotă

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

A Sistem de prindere mașină

B Sistem de prindere carotă

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Page 90: Catalog Milwaukee 2009

!!

A

Ø

BC

A B

90

ACCESORII / GĂURIRE DIAMANTATĂ

BCA / blocuri agregate Piatră artificială – tare Cărămidă de duritate mare Cărămidă de duritate medie Cărămidă de duritate scăzută Beton

Material

Stea centrare (2 bucăţi / pachet)

52 393176 358380 68 393177 358397 82 393178 358403 102 393179 358410 107 403507 364091 112 393180 358427

Tijă de ghidaj. Livrată complet cu șurub de blocaj (4931622432, fără ilustraţie), și imbus (4931616044) pentru 399173 357802

burghiul de centrare SDS-plus (8 x 160 mm, 4932307071).

Descriere

Burghiu de centrare SDS-plus Ø 8 x 160 mm. 307071 308873

Descriere Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Găurire diamantată uscată cu extractia prafului – DCHXL

Se folosește în modul de roţatie, fără percuţie. În timpul pregăuririi trebuie folosită unitatea de centrare (steaua de centrare, tija de ghidaj și burghiul de centrare SDS-plus).

Cel mai potrivit. Este recomandată pentru aceste materiale. Nepotrivit. Nu este recomandată pentru aceste materiale.

Convenabilitate limitată – recomandat pentru uz intermitent. Cu caracteristice de găurire foarte bune, dar cu o durată de viaţă redusă.

DCHXL

Granit Granit moale – tare Materiale de duritate scăzută / abrazive Marmură Ceramică

Material DCHXL

Rotorul Clean Line FIXTEC (CLR) M 18 x 2,5 1 1⁄4˝ UNC 352172 368242

DescriereA

Sistem de prindere

B Sistem de prindere

mașină

Ø mm

Nr. art. 4931-

Cod EAN 4002395

Ø mm

Nr. art. 4931-

117 403508 364107 122 393181 358434 127 393182 358441 132 393183 358458 152 393184 358465 162 393185 358472

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

1) În timpul pregăuririi nu este necesară steaua de centrare.

DCHXL 381) 38 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399753 364060 DCHXL 52 52 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399163 357703 DCHXL 68 68 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399164 357710 DCHXL 82 82 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399165 357727 DCHXL 102 102 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399166 357734 DCHXL 107 107 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399754 364077 DCHXL 112 112 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399167 357741 DCHXL 117 117 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399755 364084 DCHXL 122 122 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399168 357758 DCHXL 127 127 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399169 357765 DCHXL 132 132 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399170 357772 DCHXL 152 152 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399171 357789 DCHXL 162 162 1 1⁄4˝ UNC 420 490 399172 357796

Nr. art. 4932-

C Lungimea

totală mm

B Lungimea de lucru

mm

A Sistemul de prindere al

carotei

Ø mmDescriere Cod EAN

4002395

Page 91: Catalog Milwaukee 2009

A

Ø

BC

!

A B

91

Găurire diamantată uscată pentru realizarea gaurilor de priza cu extractia prafului –DCHX

Se foloseste in modul rotatie, fara percutie.

Tijă de ghidaj. Livrată complet cu șurub de blocaj (4931622432, fără ilustraţie), și imbus (4931616044) pentru 399221 358359 burghiul de centrare SDS-plus (8 x 160 mm, 4932307071).

Descriere

Burghiu de centrare SDS-plus Ø 8 x 110 mm. 307070 308866

DescriereNr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Rotorul Clean Line FIXTEC (CLR) M 18 x 2,5 1 1⁄4˝ UNC 352172 368242

DescriereA

Sistem de prindere

B Sistem de prindere

mașină

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Cel mai potrivit. Este recomandată pentru aceste materiale. Convenabilitate limitată – recomandat pentru uz intermitent.

Cu caracteristice de găurire foarte bune, dar cu o durată de viaţă redusă.

Nepotrivit. Nu este recomandată pentru aceste materiale.

BCA / blocuri agregate Piatră artificială – tare Cărămidă de duritate mare Cărămidă de duritate medie Cărămidă de duritate scăzută Beton

Material DCHX

Granit Granit moale – tare Materiale de duritate scăzută / abrazive Marmură Ceramică

Material DCHX

DCHX 68 68 1 1⁄4˝ UNC 60 130 399217 358311 DCHX 82 82 1 1⁄4˝ UNC 60 130 399218 358328

Nr. art. 4932-

C Lungimea

totală mm

B Lungimea de lucru

mm

A Sistemul de prindere al

carotei

Ø mmDescriere

Cod EAN 4002395

Page 92: Catalog Milwaukee 2009

BA

A BC

!

/

A

A

Ø

Ø

B

B

C

C

92

ACCESORII / GĂURIRE DIAMANTATĂ

Burghiu de centrare SDS-plus Ø 8 x 160 mm. 307071 308873

Descriere Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Găurire diamantată uscată pentru realizarea gaurilor de priza cu extractia prafului – DCU / DCH

Se folosește în modul de roţatie, fără percuţie.

Adaptor FIXTEC M 18 x 2,5 M 16 399174 357819 1⁄2˝ x 20 M 16 399219 358335 Hex 11 M 16 399220 358342

DescriereA

Sistem de prindere

B Sistem de

prindere carotă

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Cel mai potrivit. Este recomandată pentru aceste materiale. Convenabilitate limitată – recomandat pentru uz intermitent.

Cu caracteristice de găurire foarte bune, dar cu o durată de viaţă redusă.

Nepotrivit. Nu este recomandată pentru aceste materiale.

BCA / blocuri agregate Piatră artificială – tare Cărămidă de duritate mare Cărămidă de duritate medie Cărămidă de duritate scăzută Beton

Material DCU DCHDCUX

Granit Granit moale – tare Materiale de duritate scăzută / abrazive Marmură Ceramică

Material DCU DCH

DCU 68 68 M 16 60 90 371978 346035 DCU 82 82 M 16 60 90 371979 346042 DCH 68 68 M 16 60 90 399579 362080 DCH 82 82 M 16 60 90 399580 362097

Nr. art. 4932-

C Lungimea

totală mm

B Lungimea de lucru

mm

A Sistemul de prindere al

carotei

Ø mm

Descriere Cod EAN 4002395

Extensie între adaptorul FIXTEC M 16 M 16 300 369736 346028

și carota diamantată

Descriere BPrindere

APrindere

C Lungimea

totală mm

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Schimbarea carotei se face în câteva secunde. Fără a fi nevoie de ajutorul unei unelte electrice.

Page 93: Catalog Milwaukee 2009

93

MAȘINI DE GĂURIT STAŢIONARE CU TALPĂ MAGNETICĂ

Date tehnice MD 38 CompactDiametru max. de găurire prin broșare 38 mmAdâncime max. de găurire prin broșare 50 mmCapacitatea max. de găurire (burghiu solid) 13 mmPutere motor 1050 WMoment static de torsiune 100 NmForţă magnetică de aderenţă (la presiunea vârfului de burghiu) 10.400 NTuraţie la mers în gol 450 rpmTuraţie în sarcină 320 rpmGreutate 12,0 kg

Echipament standard: arbore standard de 19 mm, chei hexagonale

MD 38 Compact

Mașină de găurit staţionară cu talpă magnetică, compactă și ușoară, cu motor puternic de 1050 W.

Două bobine cu magnet de mare putere

buton de oprire în formă de ciupercă Mâner lateral cu instalare pe partea dreaptă sau stângăChingă de siguranţă integrată.

Număr articol 4270 50Cod EAN 4002395 22985 7

Page 94: Catalog Milwaukee 2009

80

178238

405

– 56

0

50

16028 218,5326

540

– 70

5

63

11022060

94

MAȘINI DE GĂURIT STAŢIONARE CU TALPĂ MAGNETICĂ

Echipament standard: dispozitiv de protecţie reglabil, lichid pentru răcire si ungere, chei hexagonale, cutie de transport

Echipament standard: dispozitiv de protecţie reglabil, bobină de siguranţă cu inel de agăţat, lichid pentru răcire si ungere, chei hexagonale, cutie de transport

MDE 42 Mașină de găurit staţionară cu talpă magnetică, compactă și ușoară cu motor puternic și viteză variabilă.

Motorul cu o putere de 1200 W transmisă prin trei reductoare, asigură puterea pentru a face o gaură de diametrul de 42 mm printr-o foaie de oţel cu grosimea de 50 mm Puterea magnetică mare și cele mai recente descoperiri în electronică asigură controlul maxim, respectând toate normele de siguranţă.

Număr articol 4933 3808 32Cod EAN 4002395 22888 1

MD 4-85

Mașină de găurit staţionară cu talpă magnetică, compactă și ușoară, cu motor puternic cu 4 trepte și transmisie prin angrenaje, ce dezvoltă un cuplu mare.

Mare precizie prin sistemul de prindere conic de tip Morse 3 și ușor adaptabil pentru a prinde burghie masive fie direct fie printr-un sistem de tip mandrină Talpa magnetică puternică exercită o forţă de aproximativ două tone, asigurând siguranţă și stabilitatePanou de comanda electronic pentru control facil și ușor.

Număr articol 4933 3808 50Cod EAN 4002395 22890 4

Date tehnice MD 4-85Diametru max. de găurire prin broșare 85 mmAdâncime max. de găurire prin broșare 50 mmCapacitatea max. de găurire (burghiu solid) 32 mmPutere motor 1050 WMoment static de torsiune > 200 NmForţă magnetică de aderenţă (la presiunea vârfului de burghiu) 18.000 NTuraţie la mers în golTuraţie în sarcinăGreutate 28,0 kg

Date tehnice MDE 42Diametru max. de găurire prin broșare 42 mmAdâncime max. de găurire prin broșare 50 mmCapacitatea max. de găurire (burghiu solid) 16 mmPutere motor 1200 WMoment static de torsiune 85 NmForţă magnetică de aderenţă (la presiunea vârfului de burghiu) 10.000 NTuraţie la mers în gol 300 – 640 rpmTuraţie în sarcină 170 – 330 rpmGreutate 11,5 kg

220 / 260 / 350 / 420 rpm115 / 160 / 190 / 260 rpm

Page 95: Catalog Milwaukee 2009

95

Mașină de găurire staţionară

DH 16 AB 1 309228 201051 DDH 32 RP 1 309227 201075

Descriere Cantitate Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Date tehnice DH 16 AB DDH 32 RP Cap. găurire in oţel mm max. 16 max. 32 Freză circulară mm max. 32 max. 85 Cărucior mm 207 270 Gradul de rotaţie magn. – 330 Mișcare magnet mm – 25 Talpă magnetică mm 186 x 90 252 x 126

Forţă magnetică de aderenţă (la presiunea vârfului de burghiu) N 12.000 18.000 Ø de prindere pe stand mm 43/57 57 Greutate kg 18 32 Tensiune 230 V, 50/60 Hz

O varianta mai mică și mai ușoară la DDH 32 RP. Caracteristici: La fel ca DDH 32 RP de mai sus.

DH 16 AB

Calitate:Cadru robust din aluminiu.

DDH 32 RP

Siguranţă:Circuit de siguranţă în două trepte. Protecite împotriva căderilor de tensiune. Motorul și magnetul trebuie oprite și pornite în ordinea corectă, altfel motorul nu va funcţiona. Magnetul nu va funcţiona decât sub tensiune. Izolare dublă în conformitate cu CEE Clasa II. Furnizat împreună cu centura de siguranţă.

Stabilitate:Baza magnetică

puternică asigură o forţă de prindere atât pentru materialele subţiri cât și

pentru cele groase. Cu picior de stabilitate

suplimentar pentru presiune mare a vârfului

de burghiu.

Precizie:Raport scăzut între

agrenajul prin pinion și cremalieră.

Flexibilitate:Două poziţii ale mânerului. Poate fi ușor montat pe ambele părţi pentru poziţii de găurire optime 330° bază pivotantă și mișcare laterală de 25 mm pentru reglare rapidă a vârfului de burghiu (se referă doar la DDH 32 RP).

Atât DDH 32 RP cât și DH 16 AB se potrivesc cu un racord european cu 2 broșe pentru a conecta mașina care se montează pe suport. Suporturile au apoi un cablu separat pentru conectare la energie electrică.Recomandăm ca scula Milwaukee B4-32 să fie montată pe suportul DDH 32 RP. DH 16 AB va accepta toate sculele cu un diametru al gâtului de degajare de 43 mm sau 57 mm.

Page 96: Catalog Milwaukee 2009

96

ACCESORII SISTEM MAȘINI DE GĂURIT STAŢIONARE CU TALPĂ MAGNETICĂ

Mandrină fără cheie 3 – 16 mm

Mandrină de strângere (echipament standard)

Mandrină cu 5 – 20 mm

Mandrină fără cheie1 – 16 mm

Burghie de metal

117031 4002395 305827

127010 4002395 306169

127011 4002395 306176

B 22B 16B 16

Adaptor mandrină Adaptor mandrină

117044 4002395 305841

117042 4002395 305834

343310 4002395 318827

19 mm Weldon B 16 B 22

MT 3MT 3MT 3

Ejector pentru Conuri Morse

604226 4002395 311248

MDE 4–85 Sistem de prindere Morse 3

Ejector (50 mm)Ejector (30 mm)

343308 4002395 315321

343309 4002395 315543

Freze (lungi)Freze (scurte)

19 mm Weldon

Ungător cu picurare

19 mm Weldon371788

4002395 344642

19 mm Weldon

Ungător cu picurareInel de ungere

371785 4002395 344611

Burghie de metal

MT 3

Mandrină de strângere (echipament standard)

Cheie cu mandrină 1,5 – 13 mm

372781 4002395 345694

19 mm Weldon218111

4002395 300051

1⁄2˝ x 20 UNF1⁄2˝ x 20 UNF

Arbore și mandrină 13 mm

1⁄2˝ x 20 48662125

MDE 42 / MBE 1200 Sistem de prindere 1⁄2˝ x 20 UNF

371782 4002395 344581

MD 38

Page 97: Catalog Milwaukee 2009

19 mm

12 mm

23 mm

Ø

A

97

Freze circulare HSS 30 mmFreze circulare HSS cu perete gros pentru durabilitate și viaţă îndelungată. Cu sistem standard de prindere Weldon 19 mm. Adâncimea tăieturii 30 mm .

Set freză circulară HSSSet freză circulară HSS, sistem de prindere Weldon 19 mm și ejector scurt – 30 mm, set 6 bucăţi Ø 14 / 16 / 18 / 20 / 22 / 24 mm.

12 30 1 371740 344161 13 30 1 371741 344178 14 30 1 343270 315130 15 30 1 343271 315147 16 30 1 343272 315154 17 30 1 343273 315161 18 30 1 343274 315178 19 30 1 343275 315185 20 30 1 343276 315192 21 30 1 343277 315208 22 30 1 343278 315215 23 30 1 343279 315222 24 30 1 343280 315239 25 30 1 343281 315246 26 30 1 343282 315253 27 30 1 343283 315260 28 30 1 343284 315277 29 30 1 343285 315284 30 30 1 343286 315291 31 30 1 343287 315307 32 30 1 343288 315314 33 30 1 371742 344185 34 30 1 371743 344192 35 30 1 371744 344208 36 30 1 371745 344215 37 30 1 371746 344222 38 30 1 371747 344239 39 30 1 371748 344246 40 30 1 371749 344253 41 30 1 371750 344260 42 30 1 371751 344277 43 30 1 371752 344284 44 30 1 371753 344291 45 30 1 371754 344307 46 30 1 371755 344314 47 30 1 371756 344321 48 30 1 371757 344338 49 30 1 371758 344345 50 30 1 371759 344352

Set freză circulară HSS 1 372533 345236

Nr. art. 4932-CantitateA

mmØ

mmCod EAN 4002395

Nr. art. 4932-CantitateDescriere Cod EAN

4002395

Page 98: Catalog Milwaukee 2009

19 mm

12 mm

23 mm

Ø

A

98

Freze circulare HSS 50 mmFreze circulare HSS cu perete gros pentru durabilitate și viaţă îndelungată. Cu sistem standard de prindere Weldon 19 mm. Adâncimea tăieturii 50 mm .

14 50 1 343289 315352 15 50 1 343290 315369 16 50 1 343291 315376 17 50 1 343292 315383 18 50 1 343293 315390 19 50 1 343294 315406 20 50 1 343295 315413 21 50 1 343296 315420 22 50 1 343297 315437 23 50 1 343298 315444 24 50 1 343299 315451 25 50 1 343300 315468 26 50 1 343301 315475 27 50 1 343302 315482 28 50 1 343303 315499 29 50 1 343304 315505 30 50 1 343305 315512 31 50 1 343306 315529 32 50 1 343307 315536 33 50 1 371760 344369 34 50 1 371761 344376 35 50 1 371762 344383 36 50 1 371763 344390 37 50 1 371764 344406 38 50 1 371765 344413 39 50 1 371766 344420 40 50 1 371767 344437 41 50 1 371768 344444 42 50 1 371769 344451 43 50 1 371770 344468 44 50 1 371771 344475 45 50 1 371772 344482 46 50 1 371773 344499 47 50 1 371774 344505 48 50 1 371775 344512 49 50 1 371776 344529 50 50 1 371777 344536

48554270 Cutie de transport 4931371783 4931371786 Înlocuitor mandrină 48661360 Cheie mandrină pentru cele de mai sus

48663280

Nr. art. 4932-Cantitate Cod EAN

4002395

Sistem accesorii – Mașini de găurit staţionare magnetice Cod EAN

4002395Nr. art. MDE 4–85

MDE 42

MD 38Descriere

Amm

Ø mm

ACCESORII SISTEM MAȘINI DE GĂURIT STAŢIONARE CU TALPĂ MAGNETICĂ

Page 99: Catalog Milwaukee 2009

99

MAȘINI DE ÎNSURUBAT CU IMPACT

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m

Date tehnice IPWE 400 RQPutere nominală 725 WDiametru șuruburi (recomandare) M 12 – M 20Turaţie la mers în gol 0 – 1700 rpmFrecvenţă percuţie 1000 – 2600 ipmCuplu maxim 400 NmSistem de prindere 1⁄2˝ SDGreutate 2,7 kg

Date tehnice IPWE 520 RQPutere nominală 725 WDiametru șuruburi (recomandare) M 16 – M 24Turaţie la mers în gol 0 – 1700 rpmFrecvenţă percuţie 1000 – 2500 ipmCuplu maxim 520 NmSistem de prindere 3⁄4˝ SQGreutate 2,8 kg

IPWE 520 RQ

Mașină de înșurubat cu impact 3⁄4˝ ce dezvoltă un cuplu foarte mare.

Cuplu de ieșire mare de 520 NmMâner cu Softgrip și design ergonomicViteză variabilă, funcţie de inversare de sensQUIK-LOK pentru schimbarea ușoară și rapidă a cablului de alimentare deteriorată.

Număr articol 9076 50Cod EAN 4002395 22966 6

IPWE 400 RQ

Mașină de înșurubat cu impact 1⁄2˝ ce dezvoltă un cuplu foarte mare.

Cuplu de ieșire mare 400 NmMâner cu Softgrip și design ergonomicViteză variabilă, funcţie de inversare de sensQUIK-LOK pentru schimbarea ușoară și rapidă a cablului de alimentare deteriorată.

Număr articol 9072 50Cod EAN 4002395 22967 3

Page 100: Catalog Milwaukee 2009

100

MAȘINI DE ÎNSURUBAT CU LIMITATOR DE REGLARE A ADÂNCIMII

Echipament standard: cablu de alimentare Quik-Lok de 4 m, vârfuri de 6 / 8 / 10 mm, adaptor pentru curea

Date tehnice TKSE 2500 QPutere nominală 725 WAutofiletante/ șuruburi lemn 6,5 / 6 mmTuraţie la mersul în go 0 – 2500 rpmPrindere bit 1⁄4˝Moment de torsiune static 25 NmGreutate 1,4 kg

TKSE 2500 Q

Mașină de înșurubat cu limitator de adâncime, puternică, cu moment de torsiune mare, ideală pentru șuruburi autofiletante / autoforante.

Cutie de viteze metalică pentru așezarea exactă a pinioanelor și rulmenţilorCuplaj cu acţionare silenţioasă Limitatorul de adâncime din vârf ușor de îndepărtatSoftgrip – mâner comfortabil pentru utilizare facilă, având și rol de absorţie al vibraţiilor Cablu de alimentare QUIK-LOK pentru schimbarea ușoară și rapidă a cablului de alimentare defect.

Număr articol 6790 50Cod EAN 4002395 22971 0

Date tehnice DWSE 4000 QPutere nominală 725 WAutofiletante/ șuruburi lemn 4,8 mmTuraţie la mersul în go 0 – 4000 rpmPrindere bit 1⁄4˝Moment de torsiune static 20 NmGreutate 1,3 kg

DWSE 4000 Q

Mașină de înșurubat cu limitator de adâncime, puternică, cu moment de torsiune mare, ideală pentru aplicaţii în gips-carton

Înșurubare prin acţiune ușoară, silenţioasă Limitatorul de adâncime din vârf ușor de îndepărtatStrângere ușoară Quik-Lok pentru schimbarea ușoară și rapidă a cablului de alimentare deteriorat.

Număr articol 6743 50Cod EAN 4002395 22968 0

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 4 m, suport cap de șurbelniţă PH 2, adaptor pentru curea

Page 101: Catalog Milwaukee 2009

101

ACCESORII MAȘINI DE ÎNSURUBAT CU LIMITATOR DE REGLARE A ADÂNCIMII / MAȘINI DE ÎNSURUBAT CU IMPACT

Accesorii de sistem – Șurubelniţe

Accesorii de sistem – Mașini de înșurubat cu impactPentru PIW 18 / IPWE 400 RQ / IPWE 520 RQ.

Clicket de blocare – Pătrat Tubulara nu iese până când clicketul de blocare nu este presat.Clicket de blocare – Rotund Clicket de blocare cu opritor sferic.Pentru IPWE 400 RQ Prelungitor: lungime 125 mm, prindere patrata 1⁄2˝.Adaptor: De la pătrat 1⁄2˝ la hexagon 7⁄16˝ si pentru 11mm Hex. Pentru capete de șuruburi de 7⁄16˝ și 11mm Hex.

Descriere Cod UPC45242-Nr. art. Ctd.

1 49170405 478919 1 49170410 478896

1 48955000 172450

1 48660061 155118

1 49261036 185245

1 49261082 185375

1 48323065 128600

1 48323070 128655

1 49663005 207855

1 49663004 207848

1 49663016 207961

Ansamblu limitator pentru gips-cartonAnsamblu limitator pentru suruburi cap hexagonalSuport magnetic pentru capete de șurubelniţă 1⁄4˝. Lungime 76 mm.Suport magnetic pentru capete de șurubelniţă 1⁄4˝. Lungime 76 mm. Adiţional necesită capăt de însurubare 49261036.Set de 3 piese suport de biţi hexagonal. Setul include prindere magnetică de: 1⁄4˝, 5⁄16˝, 3⁄8˝. Set de 3 piese suport de biti hexagonal. Setul include prindere magnetică de: 6 / 8 / 10 mm.Suport magnetic pentru capete de șurubelniţă 5⁄16˝

Descriere Cod UPC45242-Nr. art.

Can

tita

te

TQ

SE

120

0 Q

T

QS

E 2

500

Q

6580

/ 65

81

TK

SE

250

0 Q

67

90

DW

E 4

000

QD

WS

E 4

000

Q67

43

1 48051000 088003 1 48051005 088010 1 48301526 124312 1 48301527 124329

1 48301528 124336

1 48301521 124268

Sistem Sharp-Fire Include: rezerva, suportul pentru biţi,

bit PH2, scula și adaptorul. Mecanism cu întreţinere ușoarăAccepta șuruburi de la 30 până la 55 mmlungime. (Diametru 3,5 – 4,5 mm No. 6, 8).Sistem Sharp-FireInclude: magazia și doi bitiAccepta șuruburi de la 45 până la 76 mm lungime.(Diametru 3,5 – 4,5 mm No. 6, 8, 10).Bit patratPentru folosire împreună cu sistemulSharp-Fire 48051000 – Lungime 120 mm.Bit patratPentru folosire împreună cu sistemulSharp-Fire 48051005 – Lungime 140 mm.Bit PhillipsPentru folosire împreună cu sistemulSharp-Fire 48051005 – Lungime 140 mm.Bit PhillipsPentru folosire împreună cu sistemulSharp-Fire 48051000 – Lungime 120 mm.

Descriere Cod UPC45242-Nr. art.

Can

tita

te

SE

250

0 LM

Q

DW

E 4

000

MQ

Sistem de accesorii – SHARP-FIRE

Page 102: Catalog Milwaukee 2009

102

Page 103: Catalog Milwaukee 2009

103

HEAVY METAL BodyGuard:Pentru mai multă siguranţă, protecţie și eficienţă în procesele de polizare și tăiere.

Cu o gamă largă de accesorii Heavy-Duty.

Polizoare unghiulare 230 mm ..........................................................................................................106 – 111Polizoare unghiulare 180 mm .......................................................................................................... 111 – 112Polizoare unghiulare 150 mm / 125 mm / 115 mm ............................................................................112 – 117Polizoare unghiulare / Mașini de șlefuit .......................................................................................... 122 – 123Ferăstrău circular staţionar ......................................................................................................................125Polizoare unghiulare / Mașini de șlefuit ........................................................................................... 126 – 128Polizoare drepte / Masini de stantat / Ferăstrău pentru tăierea metalului / Fierastrau cu banda ......130 / 132

UNELTE ELECTRICE HEAVY-DUTY PRELUCRAREA METALULUI

Page 104: Catalog Milwaukee 2009

104

Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

AG 8-115 750 115 10.000 M 14 1,8 28 117

AG 8-115 Q 750 115 10.000 M 14 1,8 28 117

AG 8-125 Q 750 125 10.000 M 14 1,8 33 117

AG 9-125 QXC 850 125 10.000 M 14 1,8 33 116

AG 9-125 QXE 850 125 2700–10.000 M 14 1,8 33 116

AG 10-125 1010 125 11.000 M 14 2,2 33 116

AG 12-125 X 1200 125 11.000 M 14 2,4 33 115

AG 13-125 X 1250 125 11.000 M 14 2,5 33 114

AG 15-125 XC 1500 125 11.000 M 14 2,5 33 115

AGS 15-125 C 1500 125 7600 M 14 2,4 33 122

AGV 15-125 XC 1500 125 11.000 M 14 2,5 33 115

AG 16-125 XE 1520 125 2600–11.000 M 14 2,5 33 114

AG 16-125 XC 1520 125 11.000 M 14 2,5 33 113

AG 16-125 XC (DMS) 1520 125 11.000 M 14 2,5 33 113

AGV 16-125 QXC 1520 125 11.000 M 14 2,6 33 113

AG 16-125 INOX 1520 125 2000–7600 M 14 2,5 33 113

AG 16-150 QXC (DMS) 1520 150 9500 M 14 2,7 45 112

AGV 16-180 QXC 1520 180 7600 M 14 2,9 58 112

Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

HD18 AG 18 V / 3 Ah 115 8000 M 14 2,2 28 21

V28 AG 28 V / 3 Ah 115 9000 M 14 2,8 28 14

POLIZOARE UNGHIULARE – PRIVIRE GENERALĂ

Put

ere

nom

inal

ă –

WD

iam

etru

l dis

culu

i – m

mTu

raţi

e la

mer

s în

go

lFi

letu

l axu

lui

Gre

utat

e –

kg

Co

mut

ato

r D

ead

man

Mân

er a

diţ

iona

l cu

AV

S

AV

S p

e ca

rcas

a m

oto

rulu

i

Mân

er p

rinc

ipal

rot

ativ

Tăie

reP

oliz

are

Oţe

l ino

xid

abil

/

Dis

c d

e p

oliz

are

Pro

tect

ie la

sup

rasa

rcin

a

So

ftst

art

Func

ţia

de

blo

care

Piu

lita

FIX

TEC

Vari

able

sp

eed

Aut

oba

lanc

erC

ons

tant

a el

ectr

oni

ca

PR

OTE

CTO

R M

oto

r

Ap

ărăt

oare

ușo

r d

e re

gla

t

Ad

ânci

mea

de

tăie

re m

ax. –

mm

QU

IK-L

OK

Polizor unghiular utilizabil cu o mână

Cu acumulator

Page 105: Catalog Milwaukee 2009

105

Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

AG 21-180 E 2100 180 8500 M 14 4,9 43 111

AG 21-230 E 2100 230 6600 M 14 5,1 68 111

AG 21-230 E (DMS) 2100 230 6600 M 14 5,1 68 111

AGV 21-230 E 2100 230 6600 M 14 5,4 68 110

AGV 21-230 GE 2100 230 6600 M 14 5,4 68 110

AGV 21-230 E (DMS) 2100 230 6600 M 14 5,4 68 110

AGV 21-230 GEX 2100 230 6600 M 14 5,4 68 110

AGV 21-230 GEX (DMS) 2100 230 6600 M 14 5,4 68 110

AG 24-230 E 2400 230 6600 M 14 5,3 68 109

AG 24-230 E (DMS) 2400 230 6600 M 14 5,3 68 109

AGV 24-230 GE 2400 230 6600 M 14 5,5 68 109

AGV 24-230 GE (DMS) 2400 230 6600 M 14 5,5 68 109

AGV 24-230 E 2400 230 6600 M 14 5,5 68 109

AGVM 24-230 GEX 2400 230 6600 M 14 5,8 68 108

AGVM 24-230 GEX (DMS) 2400 230 6600 M 14 5,8 68 108

AGV 26-230 GE 2600 230 6600 M 14 5,5 68 107

AGV 26-230 GE (DMS) 2600 230 6600 M 14 5,5 68 107

AGVM 26-230 GEX 2600 230 6600 M 14 5,8 68 106

AGVM 26-230 GEX (DMS) 2600 230 6600 M 14 5,8 68 106

Put

ere

abso

rbit

ă –

WD

iam

etru

l șai

bei

Tura

ţie

la m

ers

în g

ol

Dia

met

rul m

ax. a

l dis

culu

i de

șlef

uire

. (la

80

m/s

ec)

Dia

met

rul m

ax. a

l cui

ului

de

șlef

uire

. (la

45

m/s

ec)

Gre

utat

e –

kgE

lect

roni

caQ

UIK

-LO

K

Date tehnice Pagină

DGL 30 QE 600 6 10.000–30.000 40 20 1,9 126

DGL 34 500 6 34.000 40 25 1,8 126

DG 30 QE 500 6 10.000–30.000 40 20 1,3 127

DG 7 E 600 6 / 8 3000–7000 45 1,5 127

Polizor unghiular utilizabil cu două mâini

Polizoare drepte Caracteristici

Put

ere

nom

inal

ă –

WD

iam

etru

l dis

culu

i – m

mTu

raţi

e la

mer

s în

go

lFi

letu

l axu

lui

Gre

utat

e –

kg

Co

mut

ato

r D

ead

man

Mân

er a

diţ

iona

l cu

AV

S

AV

S p

e ca

rcas

a m

oto

rulu

i

Mân

er p

rinc

ipal

rot

ativ

Tăie

reP

oliz

are

Oţe

l ino

xid

abil

/D

isc

de

plo

izar

e

Pro

tect

ie la

sup

rasa

rcin

a

Co

nsta

nta

elec

tro

nica

Func

ţia

de

blo

care

Piu

lita

FIX

TEC

So

ftst

art

PR

OTE

CTO

R M

oto

rA

uto

bala

ncer

Milw

auke

e B

-Gua

rd

Ap

ărăt

oare

ușo

r d

e re

gla

t

Ad

ânci

mea

de

tăie

re m

ax. –

mm

QU

IK-L

OK

Page 106: Catalog Milwaukee 2009

BALANCERAUTO

B-GUARD

106

POLIZOARE UNGHIULARE 230 MM

AGVM 26-230 GEX

Polizor unghiular de înaltă performanţă de 2600 W echipat c u AVS (Sistem Anti-Vibraţii).

Milwaukee B-Guard – protejează atât mașina cât și utilizatorul în cazul în care apare un blocaj al disculuiAutobalancer – reduce vibraţiile la discuri cu planeitate defectuasăSistem AVS prezent la carcasa motorului și la mânerul adiţional pentru o utilizare mai comfortabilă și o mai mică solicitare a încheieturilor utilizatorului7 poziţii de reglaj al mânerului principalMotor Protector – rotor acoperit cu rășini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiFunctie LLO (Line-Lock out) și SoftstartPiuliţa FIXTEC pentru schimbarea discului în mod rapid și ușor fără unelte electrice Perii colectoare cu disjuncţie automatăApărătoare poate fi reglată ușor.

Număr articol 4933 4023 65Cod EAN 4002395 23427 1

AGVM 26-230 GEX / DMS (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AGVM 26-230 GEX, dar cu comutator Deadman.Număr articol 4933 4024 95Cod EAN 4002395 23439 4

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa FIXTEC, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton

Date tehnice AGVM 26-230 GEXPutere nominală 2600 WDiametrul discului 230 mmTuraţie la mersul în gol 6600 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 68 mmGreutate 5,8 kg

Milwaukee B-Guard – Reprezintă cel mai avansat sistem de siguranţă conferit utilizatorului în cazul în care apare un blocaj al discului.

AGVM 26-230 GEX Competitor A Competitor B

(m/s

2)

Rez

ulta

te in

tern

e M

ilwau

kee

8

7

6

5

4

3

2

1

0

Vibraţiile (măsurate pe cele 3 axe conform EN 60745)

Page 107: Catalog Milwaukee 2009

BALANCERAUTO

107

AGV 26-230 GE

Polizor unghiular de înalte performanţe de 2600 W echipat cu AVS (Sistem Anti-Vibraţii).

Autobalancer – reduce vibraţiile la discuri cu planeitate defectuasăSistem AVS prezent la carcasa motorului și la mânerul adiţional pentru o utilizare mai comfortabilă și o mai mică solicitare a încheieturilor utilizatorului7 poziţii de reglaj al mânerului principalMotor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiFunctie LLO (Line-Lock out) și SoftstartPerii colectoare cu disjuncţie automatăApărătoare poate fi reglată ușor.

Număr articol 4933 4023 60Cod EAN 4002395 23425 7

AGV 26-230 GE / DMS (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AGV 26-230 GE, dar cu comutator Deadman.Număr articol 4933 4024 90Cod EAN 4002395 23435 6

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa FIXTEC, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton

Date tehnice AGV 26-230 GEPutere nominală 2600 WDiametrul discului 230 mmTuraţie la mersul în gol 6600 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 68 mmGreutate 5,5 kg

PROTECTOR: Protecţia Heavy-Duty reprezintă o protecţie a bobinajului ce este acoperit cu o rășină epoxidică termostabilizatoare precum și o plasă de siguranţă special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectorului.

Page 108: Catalog Milwaukee 2009

BALANCERAUTO

B-GUARD

108

POLIZOARE UNGHIULARE 230 MM

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa FIXTEC, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton

Date tehnice AGVM 24-230 GEXPutere nominală 2400 WDiametrul discului 230 mmTuraţie la mersul în gol 6600 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 68 mmGreutate 5,8 kg

AGVM 24-230 GEX

Polizor unghiular de înalte performanţe de 2400 W echipat cu AVS (Sistem Anti-Vibraţii).

Autobalancer – reduce vibraţiile la discuri cu planeitate defectuasăSistem AVS prezent la carcasa motorului și la mânerul adiţional pentru o utilizare mai comfortabilă și o mai mică solicitare a încheieturilor utilizatorului7 poziţii de reglaj al mânerului principalPiuliţa FIXTEC pentru schimbarea discului în mod rapid și ușor fără unelte electrice Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiFunctie LLO (Line-Lock out) și SoftstartPerii colectoare cu disjuncţie automatăApărătoare poate fi reglată ușor.

Număr articol 4933 4023 40Cod EAN 4002395 23424 0

AGVM 24-230 GEX / DMS (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AGV 24-230 GEX, dar cu comutator Deadman.Număr articol 4933 4024 75Cod EAN 4002395 23437 0

Milwaukee B-Guard – Reprezintă cel mai avansat sistem de siguranţă conferit utilizatorului în cazul în care apare un blocaj al discului.

AGVM 24-230 GEX Competitor A Competitor B

(m/s

2)

Rez

ulta

te in

tern

e M

ilwau

kee

8

7

6

5

4

3

2

1

0

Vibraţiile (măsurate pe cele 3 axe conform EN 60745)

Page 109: Catalog Milwaukee 2009

BALANCERAUTO

109

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton

Date tehnice AGV 24-230 GEPutere nominală 2400 WDiametrul discului 230 mmTuraţie la mersul în gol 6600 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 68 mmGreutate 5,5 kg

AGV 24-230 GE

Polizor unghiular de înaltă performanţe de 2400 W echipat cu AVS (Sistem Anti-Vibraţii).

Autobalancer – reduce vibraţiile la discuri cu planeitate defectuasăSistem AVS prezent la carcasa motorului și la mânerul adiţional pentru o utilizare mai comfortabilă și o mai mică solicitare a încheieturilor utilizatorului7 poziţii de reglaj al mânerului principalMotor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiFunctie LLO (Line-Lock out) și SoftstartPiuliţa FIXTEC pentru schimbarea discului în mod rapid și ușor fără unelte electrice Perii colectoare cu disjuncţie automatăApărătoarea poate fi reglată ușor.

Număr articol 4933 4023 30Cod EAN 4002395 23422 6

AGV 24-230 GE / DMS (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AGV 24-230 GE, dar cu comutator Deadman.Număr articol 4933 4025 20Cod EAN 4002395 23440 0

AGV 24-230 E (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AGV 24-230 GE, dar fără mâner rotativ.Număr articol 4933 4023 35Cod EAN 4002395 23423 3

AG 24-230 E (fără ilustraţie)Echipat la fel ca AGV 24-230 GEX, dar fără Autobalancer, AVS la carcasa motor, mâner adiţional și comtutator Deadman și greutate de 5,3 kg. Număr articol 4933 4023 25Cod EAN 4002395 23421 9

AG 24-230 E / DMS (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AGV 24-230 E, dar fără Autobalancer. Număr articol 4933 4024 50Cod EAN 4002395 23432 5

Page 110: Catalog Milwaukee 2009

BALANCERAUTO

110

POLIZOARE UNGHIULARE 230 MM

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa FIXTEC, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton

Date tehnice AGV 21-230 GEXPutere nominală 2100 WDiametrul discului 230 mmTuraţie la mersul în gol 6600 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 68 mmGreutate 5,4 kg

AGV 21-230 GEX

Polizor unghiular de înaltă performanţă de 2100 W echipat cu AVS (Sistem Anti-Vibraţii).

Autobalancer – reduce vibraţiile la discuri cu planeitate defectuasăSistem AVS prezent la carcasa motorului și la mânerul adiţional pentru o utilizare mai comfortabilă și o mai mică solicitare a închieturilor utilizatorului7 poziţii de reglaj al mânerului principalMotor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiFunctie LLO (Line-Lock out) și SoftstartPiuliţa FIXTEC pentru schimbarea discului în mod rapid și ușor fără unelte electrice Perii colectoare cu disjuncţie automatăApărătoare poate fi reglată ușor.

Număr articol 4933 4023 04Cod EAN 4002395 23415 8

AGV 21-230 GEX / DMS (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AGV 21-230 GE, dar cu comutator Deadman.Număr articol 4933 4025 25Cod EAN 4002395 23442 4

AGV 21-230 GE (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AGV 21-230 GEX, dar fără piuliţă FIXTEC.Număr articol 4933 4023 02Cod EAN 4002395 23414 1

AGV 21-230 E (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AGV 21-230 GEX, dar fără mâner reglabil și piuliţă FIXTEC.Număr articol 4933 4023 03Cod EAN 4002395 23412 7 Disponibil și cu comutator Deadman.Număr articol 4933 4024 10Cod EAN 4002395 23413 4

Page 111: Catalog Milwaukee 2009

111

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa FIXTEC, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton

Date tehnice AG 21-230 E AG 21-180 EPutere nominală 2100 W 2100 WDiametrul discului 230 mm 180 mmTuraţie la mersul în gol 6600 rpm 8500 rpmFiletul axului M 14 M 14Adâncimea de tăiere max. 68 mm 43 mmGreutate 5,1 kg 4,9 kg

AG 21-230 E

Polizor unghiular de înaltă performanţă de 2100 W.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – Special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiFunctie LLO (Line-Lock out) și SoftstartPerii colectoare cu disjuncţie automatăApărătoarea poate fi reglată ușor.

Număr articol 4933 4023 01Cod EAN 4002395 23411 0

AG 21-230 E / DMS (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AG 21-230 E, dar cu comutator Deadman.Număr articol 4933 4025 15Cod EAN 4002395 23428 8

AG 21-180 E (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AG 21-230 E, dar diametrul discului este de 180 mm, având o greutate de 4,9 kg.Număr articol 4933 4023 00Cod EAN 4002395 23410 3

PROTECTOR: Protecţia Heavy-Duty reprezintă o protecţie a bobinajului ce este acoperit cu o rășină epoxidică termostabilizatoare precum și o plasă de siguranţă special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectorului.

POLIZOARE UNGHIULARE 180 –/230 MM

Page 112: Catalog Milwaukee 2009

C CBALANCERAUTO

112

POLIZOARE 150 – 180 MM

AG 16-150 QXC

Polizor de dimensiune medie de 150 mm. Motor de 1520 W ce posedă funcţie constant electronic.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectorului Tahometru electronic digital cu: – Viteză constantă în sarcină – Protecţie termică la suprasarcină – Pornire ușoară – Limitare de turaţiePiuliţa FIXTEC pentru schimbarea în mod rapid și ușor a discului fără unelte electriceApărătoare cu reglare ușoarăCablu de alimentare QUIK-LOKComutator Deadman.

Număr articol 4933 4072 95Cod EAN 4002395 23578 0

AGV 16-180 QXC

Polizor compact de greutate mica, disc de 180 mm cu stabilizator, adancime de taiere 58 mm.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobina-jul în zona ventilatorului și al colectorului Tahometru electronic digital cu: – Viteză constantă în sarcină – Protecţie termică la suprasarcină – Pornire ușoară – Limitare de turaţiePiuliţa FIXTEC pentru schimbarea în mod rapid și ușor a discului fără unelte electriceApărătoare cu reglare ușoarăCablu de alimentare Quik-LokComutator Deadman.Polizor unghiular utilizabil cu 2 mâini, în special pentru aplicaţiile de tăiere sau șlefuireAutobalancer – reglează discurile ce prezintă planeitate defectuoasă pentru a reduce vibraţiile.

Număr articol 4933 4073 35Cod EAN 4002395 23574 2

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa FIXTEC, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton, Autobalancer

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa FIXTEC, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton

Date tehnice AGV 16-180 QXCPutere nominală 1520 WDiametrul discului 180 mmTuraţie la mersul în gol 7600 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 58 mmGreutate 2,9 kg

Date tehnice AG 16-150 QXCPutere nominală 1520 WDiametrul discului 150 mmTuraţie la mersul în gol 9500 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 45 mmGreutate 2,7 kg

Page 113: Catalog Milwaukee 2009

CBALANCERAUTO

113

POLIZOARE SPECIALE MĂRIME MEDIE

AG 16-125 INOX

Polizor unghiular cu turaţie mică, cu putere de 1520 W ce posedă control electronic al vitezei, special pentru inox.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiTahometru electronic digital cu: – Viteză constantă de turaţie – Protecţie termică – Pornire ușoară – Limitare de turaţieViteza ideală (7600 rpm) pentru discurile de șlefuire în evantaiCablu de alimentare QUIK-LOKPiuliţa FIXTEC pentru schimbarea în mod rapid și ușor a discului fără unelte electriceIdeal pentru inox.

Număr articol 4933 4073 45Cod EAN 4002395 23576 6

AGV 16-125 QXC (fără ilustraţie)

Vârful de gamă din seria mijlocie, putere de 1520 W, disc de 125 mm, constant electronică, Autobalancer.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiTahometru electronic digital cu: – Viteză constantă de turaţie – Protecţie termică – Pornire ușoară – Limitare de turaţieViteza ideală (7600 rpm) pentru discurile de șlefuire în evantaiCablu de alimentare QUIK-LOKPiuliţa FIXTEC pentru schimbarea în mod rapid și ușor a discului fără unelte electriceAutobalancer – reglează discurile ce prezintă planeitate defectuoasă pentru a reduce vibraţiile.

Număr articol 4933 4073 25Cod EAN 4002395 23575 9

AG 16-125 XC (fără ilustraţie)

Echipat ca AGV 16-125 QXC, dar fără Autobalancer și fără cablu de alimentare QUIK-LOK.Număr articol 4933 4072 70Cod EAN 4002395 23579 7

AG 16-125 XC / DMS (fără ilustraţie)

Echipat ca AG 16-125 XC, dar cu comutator Deadman.Număr articol 4933 4072 60Cod EAN 4002395 23582 7

Date tehnice AGV 16-125 QXCPutere nominală 1520 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 11.000 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 33 mmGreutate 2,6 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa FIXTEC, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton, Autobalancer

Date tehnice AG 16-125 INOXPutere nominală 1520 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 2000 – 7600 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 33 mmGreutate 2,5 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, piuliţa FIXTEC, mâner adiţional, apărătoare, cheie, ambalaj carton, disc de șlefuire în evantai

Page 114: Catalog Milwaukee 2009

114

POLIZOARE 125 MM

AG 16-125 XE

Viteză variabilă electronic, putere de 1520 W, disc de 125 mm.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiTahometru electronic digital cu: – Viteză constantă de turaţie – Protecţie termică – Pornire ușoară – Limitare de turaţiePiuliţa FIXTEC pentru schimbarea în mod rapid și ușor a discului fără unelte electriceApărătoare cu reglare ușoară.

Număr articol 4933 4072 80Cod EAN 4002395 23573 5

AG 13-125 X

Putere de 1250 W, disc de 125 mm.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiPiuliţa FIXTEC pentru schimbarea în mod rapid și ușor a discului fără unelte electriceApărătoare cu reglare ușoară.

Număr articol 4933 4072 90Cod EAN 4002395 23577 3

Date tehnice AG 13-125 XPutere nominală 1250 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 11.000 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 33 mmGreutate 2,5 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner lateral, apărătoare, flanșă, piuliţa FIXTEC

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, mâner lateral, apărătoare, flanșă, piuliţa FIXTEC

Date tehnice AG 16-125 XEPutere nominală 1520 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 2600 – 11.000 rpmFiletul axului M 14

Adâncimea de tăiere max. 33 mm

Greutate 2,5 kg

Page 115: Catalog Milwaukee 2009

CBALANCERAUTO

115

AG 12-125 X

Polizor unghiular compact, disc de 125 mm, 1200 W.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiApărătoare cu reglare ușoarăBlocarea axuluiPiuliţa FIXTEC pentru schimbarea în mod rapid și ușor a discului fără unelte electriceComutator de blocare.

Număr articol 4933 4074 50Cod EAN 4002395 23597 1

AGV 15-125 XC

Polizor foarte puternic, putere 1500 watt și constant electronic și Autobalancer pentru polizări industriale cu discuri de 125 mm.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiPutere constantă electronic care furnizează viteză constantă de turaţieFuncţia Line-lock-out Apărătoare cu reglare ușoarăBlocarea axului.

Număr articol 4933 4074 90Cod EAN 4002395 23602 2

AG 15-125 XC (fără ilustraţie)

Ca AGV 15-125 XC, dar fără Autobalancer.Număr articol 4933 4074 70Cod EAN 4002395 2360 08

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, apărătoare, mâner lateral, piuliţa FIXTEC

Date tehnice AG 12-125 X Putere nominală 1200 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 11.000 rpmFiletul axului M 14

Adâncimea de tăiere max. 33 mm

Greutate 2,4 kg

Date tehnice AGV 15-125 XCPutere nominală 1500 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 11.000 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 33 mmGreutate 2,5 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, apărătoare, mâner lateral, piuliţa FIXTEC

Page 116: Catalog Milwaukee 2009

C

116

POLIZOARE 115 – 125 MM

AG 10-125

Polizor unghiular compact, 125 mm, 1000 W.

Polizor unghiular compact, 125 mm, 1000 WMotor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai marePlasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiApărătoare cu reglare ușoarăBlocarea axuluiComutator de blocare.

Număr articol 4933 4074 25Cod EAN 4002395 23594 0

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, apărătoare, mâner lateral, flanșă, cheie

Date tehnice AG 10-125Putere nominală 1010 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 11.000 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 33 mmGreutate 2,2 kg

Date tehnice AG 9-125 QXCPutere nominală 850 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 10.000 rpmFiletul axului M 14Adâncimea de tăiere max. 33 mmGreutate 1,8 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, apărătoare, piuliţă FIXTEC, mâner lateral, flanșă, cheie

AG 9-125 QXC

Polizor puternic și compact, disc de 125 mm cu ergonomie optimizată pentru manevrare ușoară.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai mare Plasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiPutere constanta electronic care furnizează viteza constantă la turaţiePornire lentă (Softstart)Protecţie suprasarcinăLimitator de turaţieReleu sub voltajPiuliţa FIXTEC pentru schimbarea în mod rapid și ușor a discului fără unelte electrice.

Număr articol 4933 4032 00Cod EAN 4002395 23377 9

AG 9-125 QXE (fără ilustraţie)

Echipat la fel ca AG 9-125 QXC, dar cu viteză variabilă (2700 – 10.000 rpm).Număr articol 4933 4032 06 Cod EAN 4002395 23378 6

Page 117: Catalog Milwaukee 2009

117

Date tehnice AG 8-125 QPutere nominală 750 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 10.000 rpmFiletul axului 33 mmAdâncimea de tăiere max. M 14Greutate 1,8 kg

Date tehnice AG 8-115 QPutere nominală 750 WDiametrul discului 115 mmTuraţie la mersul în gol 10.000 rpmFiletul axului 28 mmAdâncimea de tăiere max. M 14Greutate 1,8 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, apărătoare, flanșă, cheie de piuliţe, mâner adiţional

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, apărătoare, flanșă, cheie de piuliţe, mâner adiţional

AG 8-125 Q

Polizor ușor și compact cu disc de 125 mm, cu ergonomie optimizată, ce conferă ușurinţă în utilizare.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai mare Plasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiCablu de alimentare QUIK-LOK.

Număr articol 4933 4032 35Cod EAN 4002395 23383 0

AG 8-115 Q

Polizor ușor și compact cu disc de 115 mm cu ergonomie optimizată, ce conferă ușurinţă în utilizare.

Motor Protector – rotor acoperit cu răsini epoxidice pentru durată de exploatare mai mare Plasă de siguranţă – special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectoruluiCablu de alimentare QUIK-LOK.

Număr articol 4933 4032 28Cod EAN 4002395 23381 6

AG 8-115 (fără ilustraţie)

La fel ca AG 8-115 Q, dara fara cablu QUIK-LOK.Număr articol 4933 4032 40Cod EAN 4002395 23384 7

PROTECTOR: Protecţia Heavy-Duty reprezintă o protecţie a bobinajului ce este acoperit cu o rășină epoxidică termostabilizatoare precum și o plasă de siguranţă special concepută pentru a proteja bobinajul în zona ventilatorului și al colectorului.

Page 118: Catalog Milwaukee 2009

118

ACCESORII POLIZOARE UNGHIULARE

– Viteză Maximă !

Corpul discului de mare precizie constructivăCorp disc pretensionat și ridigizat pentru o înaltă concetricitate și rezistenţă maximă la încălzire.

Orifiicii de răcire la tăiereOrificiile îmbunătaţesc fluxul de aer păstrând temperatura la tăiere la un nivel minim. Aceasta protejează segmenţii împotriva deteriorarii generate de încălzire, permiţând utilizatorului să taie mai mult și mai rapid.

Calitate în reducerea zgomotuluiEchilibrarea perfectă și concentricitatea reduc zgomotul la tăiere.

Nivel scazut de vibraţiiTensionarea discului elimină vibraţiile.

Marcaj LaserToate datele tehnice și de siguranţă plus sageata indicatoare de sens sunt marcate cu laser astfel încât se pot observa pe toată durata de viaţă. Chiar și când se folosește în materiale abrazive informaţia nu se sterge.

Discuri diamantateDiscurile Milwaukee sunt concepute pentru toate operaţiunile profesionale ce presupun calitate maximă în cele mai dure medii de lucru.

SegmenţiiÎnăltime segment de 10 mm pentru durată mare de viaţă. Concentraţia mare de granule diamantate și geometria agresivă asigură înaltă performanţă de tăiere. Segmenţii sudaţi cu laser oferă 100 % siguranţă utilizatorului.

Page 119: Catalog Milwaukee 2009

119

Zone de aplicaţie

Discurile Speedcross sunt universale, putând fi folosite în orice tip de material, cele mai bune performanţe obţinându-se la utilizare în materiale ce se află în extremele spectrului de utilizare.HUDD este un disc folosit cu precădere în materiale dure, cu cât este mai dur materialul cu atât se obţin rezultate mai bune.AUDD este folosit în tăierea de materiale cu duritate scăzută / abrazive, cele mai bune performanţe pentru betonul standard și materiale de construcţii uzuale cu duritate scăzută.

Performanţe maxime

Performanţe bune

Performanţe slabe – recomandat pentru folosire intermitentă

Materiale cu duritate crescută Materiale cu duritate scazută / abrazive

Piatra naturală / granit

Beton cu duritate ridicată

Beton cu duritate medie

Materiale de cons-tructie generale Carămidă BCA Asfalt

HUDD AUDD

Materiale abrazive refractareBCAAsfaltCaramidă – duritate mareCaramidă – duritate medieCaramidă – duritate scazuta Beton – duritate mareBeton – duritate medieBeton – duritate scazuta Pavele de betonBeton cu mixtura de agregatBeton cu mixtura si armaturaBeton piatra de borduraBuiandrugTevi de betonBeton armatPlaci de pardoseala de betonPlaci de pardoseala de beton cu agregatCaramidă refractara Materiale de constructii genrale Gneiss Granit Calcar – duritate mareCalcar – duritate medieCalcar – duritate scazuta PorphryŢigla din argilăTigla betonPiatra de desertFasie piatraGresieTeracotaPlaci tip terrazo

MaterialeHUDD AUDD

Page 120: Catalog Milwaukee 2009

120

ACCESORII POLIZOARE UNGHIULARE

115 22,23 10 2,6 1 399819 364749

125 22,23 10 2,6 1 399820 364756

150 22,23 10 2,6 1 399821 364763

230 22,23 10 2,6 1 399822 364770

Tip Lama Ø mm

Alezaj Ø mm

Înălţimea segmentului

Lărgimea de taiere Cantitate Nr. art.

4932-Cod EAN 4002395

Maximum de viteză

Cea mai lungă durată de viaţă

Absolut universal

HUDD

115 22,23 10 2,6 1 399823 364787

125 22,23 10 2,6 1 399824 364794

150 22,23 10 2,6 1 399825 364800

230 22,23 10 2,6 1 399826 364817

Tip Lama Ø mm

Alezaj Ø mm

Înălţimea segmentului

Lărgimea de taiere Cantitate Nr. art.

4932-Cod EAN 4002395

AUDD

Discurile diamantate

Page 121: Catalog Milwaukee 2009

A

121

Flansa de prindere flexibila

Protecţie la tăiere și extragerea prafului

14,2 110 1 345760 313488 14,2 125 1 345761 313495 14,2 170 1 345758 313501

1 345627 313112

1 358948 325818 1 399756 365715 1 399757 365722

1 326532* 303182

1 399906 365616

1 330552 312719 1 326528 310937

Descriere

Descriere

Pentru polizoare unghiulare cuØ

115Ø

125Ø

180Ø

230Flansa de prindere flexibila. Însoţita de piuliţa cu flanșă M 14 pentru toate polizoarele unghiulare. Piuliţă cu flanșă de rezervă M 14

Apărătoare cu ghidaj de tăiere Tip fixare: mâner de prindere.Apărătoare cu ghidaj de tăiere Tip fixare: angrenare.Set de extragere a prafului Mască de protecţie, bloc de ghidare, racorduri de furtun, furtun de aspiraţie de 4 m și adaptor. Tip fixare: mâner de prindere.Set apărătoare evacuare praf Mască de protecţie, bloc de ghidare, racorduri de furtun, furtun de aspiraţie de 4 m și adaptor. Tip fixare: angrenare.Furtun de aspiraţie (neilustrat) Ø 35 mm, 4 m lungimeAdaptor pentru racordarea directă a furtunului de aspiraţie 330552 la sistemele de absorbţie.

* în limita stocului disponibil

1) exclusiv pentru AGV 16-180 QXC

Accesorii sistem polizoare unghiulare

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Descriere

Pentru polizoare unghiulare cu

Ø125

Ø115

Ø150

Ø180

Ø230A

P 1

2 Q

E

PE

150

AS

12

QE

S

E 1

2-18

0

Can

tita

te

Piuliţă FIXTEC – Filet M 14Piuliţă cu flanșă M 14 până la Ø 150 / 3 mm grosime peste Ø 150 / 5 mm grosime Contraflanșă

Cheie pentru două orificii dreaptăCheie fixă SW 17/24Cheie pentru două orificii cotită pentru perii de sârmă.Apărătoare antipraf pentru protejarea pătrunderii parti-culelor degajate.

Mâner lateral

Mâner lateral antivibraţii

Apărătoare de mânăSet piuliţe cu flanșă incl.: Piuliţă cu flanșă M 14 (345629) Contraflanșă (371404) Piuliţă cu flanșă mare (367952)

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Ø mmA

Pentru polizoare unghiulare cu

Ø125

Ø115

Ø150

Ø180

Ø230 C

anti

tate

Can

tita

te

Adecvat pentru WS 2300 (versiunea australiană)

1 358225 325528

1 345628 313105 1 345629 306572 Numai pentru uz cu AG 25-230 Q 1 49050091 1 263299 307708

1 367712 338467

1 345710 307722 1 371469 342181

1 329397 303892 2 326525 303311

1 279371 308484 1 209035 311422 1) 1 399991 366507 1 399992 366514 1 378478 347353 1 351632 321636

Page 122: Catalog Milwaukee 2009

C

122

AGS 15-125 C

Mașină de șlefuit cu motor puternic de 1500 W.

Viteza optimă pentru discuri de șlefuire cu clapa Viteza constantaPornire ușoarăProtejarea motorului la suprasarcinăFuncţia de blocareApărătoare cu reglare ușoară.

Număr articol 4933 4074 80Cod EAN 4002395 23601 5

Echipament standard: cablu 4 m, siguranţă, mâner lateral, flanșă, piuliţa flanșei, cheie de piuliţe, grilaj filtru

Echipament standard: cablu 4 m QUIK-LOK, protecţie a mâinii, mâner lateral, perna de protecţie , piuliţa, cheie de piuliţe

Date tehnice AGS 15-125 CPutere nominală 1500 WDiametrul discului 125 mmTuraţie la mersul în gol 7600 rpmFiletul axului M 14Greutate 2,4 kg

Date tehnice AS 12 QEPutere nominală 1200 WDiametrul discului 180 mmTuraţie la mersul în gol 1800 – 4800 rpmFiletul axului M 14Greutate 2,5 kg

AS 12 QE

Mașină de șlefuit 1200 W cu viteza variabila pentru oţel dur, tablă de metal etc.

Cuplu mare de torsiune al motorului și viteza ideală pentru mașină de șlefuitDesign ergonomic Schimbare viteză cu posibilitare de selectare în funcţie de materialProtecţie termicăSchimbarea rapidă a cablului QUIK-LOK.

Număr articol 4933 3839 40Cod EAN 4002395 22939 0

SLEFUITOARE UNGHIULARE

Page 123: Catalog Milwaukee 2009

123

ȘLEFUITOARE UNGHIULARE

AP 12 QE

Șlefuitor unghiular cu putere de 1200 W ce posedă viteză variabilă.

Design ergonomic Cutie de viteze specială, cuplu mare și viteza ideala de șlefuireSelectarea vitezei dorite Protecţie termicăCablu de alimentare QUIK-LOKLimitarea turaţiei la mersul în gol.

Număr articol 4933 3839 25Cod EAN 4002395 22940 6

Echipament standard: cablu de alimentare QUIK-LOK de 6 m, mâner lateral, suport de protecţie pentru șlefuire

Date tehnice AP 12 QEPutere nominală 1200 WDiametrul discului 150 mmTuraţie la mersul în gol 900 – 2500 rpmFiletul axului M 14Greutate 2,2 kg

Page 124: Catalog Milwaukee 2009

A

124

ACCESORII ȘLEFUIRE

Pernuţe-suport flexibile

14,2 110 1 345760 313488 14,2 125 1 345761 313495 14,2 170 1 345758 313501 1 345627 313112 1 378478 347353

Descriere

Pentru polizoare unghiulare cuØ

115Ø

125Ø

180Ø

230 Pernuţe-suport flexibile Complet cu piuliţa a flanșei M 14 pentru toate polizoarele unghiulare.

Piuliţa a flanșei de schimb M 14 Apărătoare protecţie pentru mâini: pentru modele AS 12 QE, SE 12-180.

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Ø mmA

Can

tita

te

Accesorii de șlefuire Sistem – Velcro® Ø 125 / 150 mm

Pad-uri pentru șlefuire Caracteristici: filet M 14, rezistent la rupere, cu strat integrat de spumă, flexibil și moale, fixare Velcro®. Aplicaţii: prinderea discurilor și bureţilor de șlefuire din fetru și lână.Disc de șlefuire din pâslă Caracteristici: material foarte moale, absorbant, fixare Velcro®. Aplicaţii: a doua șlefuire / finisare cu lac (spray sau praf), metale neferoase și inox. Poate fi folosit, de asemenea, cu pasta de șlefuire.Disc de șlefuire din lână Caracteristici: lână naturală, foarte moale, fixare Velcro®. Aplicaţii: finisarea șlefuirii cu mult luciu. Necesita pernuţă suport de șlefuire.Burete de șlefuire Caracteristici: duritate medie, pori fini, cu margine rotunjita, fixare – Velcro®. Aplicaţii: șlefuiește lacul erodat și recondiţionează. Necesita pad-uri de șlefuire.Burete de șlefuire Caracteristici: foarte moale, pori fini, cu margine rotunjita, fixare – Velcro®. Aplicaţii: a doua șlefuire a lacului, îngrijire. Necesita pad-uri de șlefuire.Burete de șlefuire, cu secţiuni Caracteristici: foarte moale, pori fini, suprafaţă cu secţiuni ce minimizează scurgerea pastei de șlefuire, fixare – Velcro®. Aplicaţii: șlefuiește lacul, îl recondiţionează, șlefuiește sticla acrilica și altele. Necesita pad-uri de șlefuire.

125 25 1 373156 347278

150 25 1 373161 347285

125 50 1 373158 347292 150 50 1 373163 347902

125 – 1 373159 347919 150 – 1 373164 347926

125 50 1 373160 347933 150 50 1 373165 347940

125 50 1 373184 347957 150 50 1 373186 347964

125 25 1 373185 347971 150 25 1 373187 347988

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Can-titateÎnăltimeØ

mm

Page 125: Catalog Milwaukee 2009

125

DEBITOR PENTRU ŢEVI METALICE PORTABIL

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, disc de 355 mm, spaner

CHS 355 E

Motor foarte puternic de 2300 WPornire lentăBlocare ax pentru schimbare rapidă a discului de tăiereProtecţie împotriva scânteilor, apărătoare de protecţie pentru discDiametrul maxim al ţevilor ce pot fi tăiate este de 125 mmTalpa este realizată din oţel, având o greutate mică pentru ușurinţă în transport.

Număr articol 4933 4117 60Cod EAN 4002395 236622 0

Disc pentru tăiat metal utilizabil pe debitorul de ţevi metalice portabilAplicaţii: Pentru oţel structural, oţel de unelte electrice, fontă, oţel cu grad foarte mare de rezistenţă, bare de armătură.Caracteristici: Tăieri ușoare.

Capacitatea maximă de tăiere

SC 41 / 355 355 2,5 25,4 10 373734 352548

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

90° 115 x 115 150 x 70 130 x 130 125 45° 80 x 80 105 x 70 70 x 70 100

Ţevi cu profil pătrat mm

Ţevi cu profil rectangular

mm

Ţevi cu profil L

mm

Ţevi cu profil rotund

mm

Date tehnice CHS 355 EPutere nominală 2300 WTuraţie la mers în gol 3800 rpmDiametrul discului 355 mmLungime 528 mmÎnălţime 609 mmGreutate 17,5 kg

Canti-tate

Diametrul găurii

Grosime mm

Ø Disc mmTip

17 kg 3900 RPM 355 mm4 m2300 W

Page 126: Catalog Milwaukee 2009

126

POLIZOARE DREPTE

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m Quik-Lok, SW 17 / SW 15, pensetă 6 mm

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m, cheie de piuliţe, SW 17 / SW 15, pensetă 6 mm

Date tehnice DGL 30 QEPutere nominală 600 WDiametrul de prindere a pensetei 6 mmTuraţie la mersul în gol 10.000 – 30.000 rpmDiametrul max. al pietrei de șlefuire (la 80 m/sec) 40 mmDiametrul max. al cuiului de șlefuire (la 45 m/sec) 20 mmGreutate 1,9 kg

DGL 30 QE

Polizor drept cu viteză variabilă.

Ax lung pentru accesul ușor în locurile greu accesibile.Cutie de viteze metalică cu lăcaș dublu pentru rulmenţii axului Greutate de numai 1,9 kg.

Număr articol 4933 3851 20Cod EAN 4002395 23003 7

DGL 34

Polizor drept de mare viteză utilizabil cu o singură mână.

Ax lung pentru accesul ușor în locurile greu accesibileCutie de viteza metalică de precizie cu rotaţie mare cu lăcaș dublu pentru rulmenţii axuluiGreutate de numai 1,8 kg.

Număr articol 4933 3851 10Cod EAN 4002395 23002 0

Date tehnice DGL 34Putere nominală 500 WDiametrul de prindere a pensetei 6 mmTuraţie la mersul în gol 34.000 rpmDiametrul max. al pietrei de șlefuire (la 80 m/sec) 40 mmDiametrul max. al cuiului de șlefuire (la 45 m/sec) 25 mm

Greutate 1,8 kg

Page 127: Catalog Milwaukee 2009

127

DG 30 QE

Polizor drept cu viteză variabilă, universal, utilizabil cu o singură mână.

Design scurt, compact pentru mânuire ușoarăCutie de viteza metalică pentru rotaţie precisă Comutator ergonomicPotrivit, de asemenea, pentru folosirea stașţionară cu diametru prinder stand de 43 mm.

Număr articol 4933 3851 00Cod EAN 4002395 23001 3

DG 7 E

Polizor drept cu viteza mică, 7000 rpm pentru șlefuirea și frezarea metalului.

Controlul electronic al vitezeiAx lung pentru accesul ușor în locurile greu accesibileCutie de viteze metalică de mare capacitateViteză maximă redusă.

Număr articol 4933 3912 00Cod EAN 4002395 23192 8

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, SW 17 / SW 15, pensetă 6 mm

Echipament standard: Cablu 4 m, SW 17 / SW 15, șaibă 6 mm

Date tehnice DG 30 QEPutere nominală 500 WDiametrul de prindere a pensetei 6 mmTuraţie la mersul în gol 10.000 – 30.000 rpmDiametrul max. al pietrei de șlefuire (la 80 m/sec) 40 mmDiametrul max. al cuiului de șlefuire (la 45 m/sec) 20 mm

Greutate 1,3 kg

Date tehnice DG 7 EPutere nominală 600 WDiametrul de prindere a pensetei 6 + 8 mmTuraţie la mersul în gol 3000 – 7000 rpmDiametrul max. al pietrei de șlefuire 45 mmGreutate 1,5 kg

Page 128: Catalog Milwaukee 2009

128

FOARFECI PENTRU METAL / NIBLERE

N 2 Q

Foarfecă de taiat tabla prin stanţare până la 2 mm de oţel, fiind foarte ușor de utilizat.

Cutie de viteze metalică cu precizie pentru tăieri exacte, mai ales pentru șabloane Direcţia sculei de tăiere poate fi schimbata cu 90° pentru ambele părţiTăietură curată, fără piliturăFixarea excelentă a curbelorQUIK-LOK pentru schimbarea ușoară a cablului de alimentare avariatPotrivit pentru table ondulate și trapezoidale atunci când este echipat cu perforator special (accesoriu).

Număr articol 4933 3685 20Cod EAN 4002395 22895 9

S 2.5 Q

Foarfecă de tablă cu tăiere rapidă pentru tăieturi drepte și curbe de până la 2,5 mm în oţel.

Cutie de viteze metalică cu precizie și talpă de tăiere cu 4 pânze de ferăstrău cu 4 feţe reversibile Siguranţă pentru mână și mânuire ușoară de pe carcasa motoruluiQUIK-LOK pentru schimbarea ușoară a cablului de alimentare avariat.

Număr articol 4933 3685 30Cod EAN 4002395 22896 6

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, matriţă standard, cheie de piuliţe

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, pânze de ferăstrău cu 4 feţe, siguranţă pentru mână, etalon de grosime, cheie de piuliţe

Date tehnice N 2 QPutere nominală 500 WCapacitatea de tăiere în foaia de otelpână la 400 / 600 / 800 N/mm2 2,0 / 1,5 / 1,0 mmîn aluminiu până la 250 N/mm2 2,5 mmViteza max. de tăiere 1,3 m/minRaza minimă de tăiere 4 mmTuraţie în sarcină 1350 rpmGreutate 1,8 kg

Date tehnice S 2.5 QPutere nominală 500 WCapacitatea de tăiere în foaia de otelpână la 400 / 600 / 800 N/mm2 2,5 / 2,0 / 1,5 mmîn aluminiu până la 250 N/mm2 3,0 mmViteza max. de tăiere 5 – 7 m/minRaza minimă de tăiere 20 mmTuraţie în sarcină 1350 rpmGreutate 2,2 kg

Page 129: Catalog Milwaukee 2009

129

ACCESORII / PRELUCRARE METALE

Accesoriile Sistemului – Unelte electrice de rectificat cu profil drept

Pensetă Ø 3 mm 1 308974 309092 6 mm 1 313192 302833 6 mm 1 4931391453 8 mm 1 313190 302840 8 mm 1 4931391452 6,35 mm (1⁄4˝) 1 313194 302857 Pensetă 6 mm 1 48660978 045242155620 Pensetă 8 mm 1 48660976 045242156269 Pensetă 1⁄4˝ 1 48660975 045242156252 Pensetă 1⁄8˝ 1 48660965 045242156153 Deschiderea cap. cheii de piuliţe 1 1⁄16˝ 1 49964090 045242222452 Deschiderea cap. cheii de piuliţe 1⁄2˝ 1 49964040 045242222100 Deschiderea cap. cheii de piuliţe 1˝ 1 49964075 045242222353 Pensetă părţii principale 1 48680040 045242159055 Ansamblu 1 49120295 045242177523

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Can

tita

te

DG

7E

GS 500 E, GSL 600 E, DGL 34,

DGL 30 QE, PSG 12

DG

14

-50

Q

SG

6-1

25

QX

Accesoriile Sistemului – Foarfeci

Lama cu piston 1 308837 311583 Lama cu 4 fete.

Lama pentru tăiat tabla 1 243128 306725 Lama cu 4 fete. 1 308838 309085

Lama centrala 1 48440150 045242140701 Lama stânga 1 48440160 045242140756 Lama dreapta 1 48440170 045242140800 Cheie soclu 3⁄32˝ 1 49960070 045242221554 Ansamblu de schimbare

1 48080500 045242089253

a capului foarfecii

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

KS 2,5S 2,5 Q

PPS 12 (fără fir)

SMC 1.2 Q

Can

tita

te

Accesoriile Sistemului – Foarfeca de taiat tablă

Perforare 1 362179 334179 Matriţă 1 279565 308521 Matriţă speciala Proiectata special pentru tăierea oţelului 1 279498 308514 ondulat; capacitate max. de tăiere 1,5 mm.

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

PN 14,4 PN 12 (fără fir)

KN 2 N2 Q

Can

tita

te

Page 130: Catalog Milwaukee 2009

130

FERĂSTRĂU DE METAL

Echipament standard: pânză de tăiere cu 42 de dinţi, cutie de transport

Date tehnice MCS 65Putere nominală 1500 WAdâncimea de tăiere la 90° 65 mmDimensiunea lamei 203 mm (8˝ )Arbore 15,87 mm (5⁄8˝ )Turaţie la mersul în gol 4000 rpmGreutate 5,7 kg

MCS 65Ferăstrău circular pentru tăiat metal

Tehnologia de tăiere uscată a metalului.

Tehnologia de tăiere uscată furnizează o tăiere rapidă, curată și fără zgomot a metalului Taie oţel, inox, aluminiu, panelAdâncimea tăieturii de 65 mmPutere 1500 W, 4000 rpmApărătoare rezistentă a lamei cu rezervor integrat pentru pilituriButon al scutului pentru golirea rapidă a reziduurilor și schimbarea lamei Design ergonomic al mânerului pentru prindere ușoară și mânuire comfortabilăTalpă stabilă ghidare excelentăPârghie pentru tăiere rapidă și eficientă.

Număr articol 4933 3933 25Cod EAN 4002395 23310 6

Page 131: Catalog Milwaukee 2009

131

ACCESORII / FERASTRAU TAIAT METAL

Cel mai potrivit. Recomandat pentru acest tip de material. Potrivit. Recomandat pentru utilizare ocazinala pentru acest tip de material.

Foarte bune caracteristici dar durata de viata a panzei scade foarte mult. Nepotrivit. Nu este rcomandata pentru acest tip de material.

Pânză circular pentru metal

Geometrie specială a dinţilor pentru maximum de performantă.Dinţi realizati din cermet pentru o durată mare de viată.Corpul discului este călit si pretensionat pentru tăiere precisă.Eficienta in evacuarea materialului rezultat în urma tăierii.Vibratii scăzute în timpul procesului de tăiere..

Prelungirea duratei de viata a lamei

1. Apucaţi întotdeauna strâns fierăstrăul cu ambele mâini și aduceţi-vă braţele într-o poziţie în care să reziste forţelor de recul. Staţi întotdeauna lateral faţă de pânza de ferăstrău, nu aduceţi niciodată pânza de ferăstrău pe aceeași linie cu corpul dumneavoastră.

2. Dacă pânza de ferăstrău se înţepenește sau dacă tăierea este întreruptă dintr-un anumit motiv, eliberaţi întrerupătorul pornit-oprit și lăsaţi fierăstrăul nemișcat în materialul de prelucrat, până când pânza de ferăstrău se oprește complet. Nu încercaţi niciodată să îndepărtaţi fierăstrăul de material sau să-l trageţi înapoi, atât timp cât pânza de ferăstrău se mai mișcă sau cât mai există încă riscul producerii de recul.

3. Evitaţi ca scula sa atingă viteza maximă de taiere inainte de a aplica discul pe material pentru a demara tăierea.4. Nu forţaţi discul pentru a înainta în material. Porniti lent, apoi mariti viteza gradual pentru a evita productia de șpan.5. Taierea la viteza si presiune optima aplicata nu provoaca resturi de șpan.6. La tăierea longitudinală folosiţi întotdeauna un opritor sau un limitator paralel pentru margini. Acesta sporește precizia de tăiere și

diminuează posibilitatea blocării pânzei de ferăstrău.7. Nu aplicaţi presiune in partea laterala a discului pentru a evita deformari ale discului.8. Periodic lasati scula sa ruleze în gol pentru a se permite racirea discului si a sculei; în mod special atunci cand efectuaţi taieri lungi in

material gros.

Cod UPCNr. art.

Ghidul de taiere

48 1,6 1 – 2,5 mm 48404015 45242134298

36 1,65 > 2,5 mm 48404016 45242134120

50 1,65 1 – 2,5 mm 48404017 45242151738

42 1,8 > 2,5 mm 48404515 45242134465

50 1,8 1 – 2,5 mm 48404520 45242134472

Nr.

de

din

ti

Inal

tim

ea d

e ta

iere

Gro

sim

ea m

ater

ialu

lui

Ote

l cal

it

Foi d

e o

tel<

2,5

mm

Pan

our

i de

ote

l < 2

,5 m

m

Tub

uri d

e o

tel

Tev

i de

ote

l

Ho

rnie

r

Ote

l str

uctu

rat

Ote

l ino

xid

abil

Font

a

Cup

ru

Alu

min

iu

Arm

atur

a

Pan

el t

ip s

and

wic

h

A B165 (6 1⁄2˝)

15,87 (5⁄8˝)

174 20

203 (8˝)

15,87 (5⁄8˝)

Ø mm

Page 132: Catalog Milwaukee 2009

132

FERĂSTRĂU CU BANDA

Echipament standard: pânză de ferăstrău-metal cu pas al dinţării de 1,8 mm

Date tehnice HBS 120 EPutere nominală 800 WTuraţie la mersul în gol 0 – 110 m/minMărimea lamei 1140 x 13 x 0,5 mmCapacitate tăiere max. 125 x 135 mm (w x h)Greutate 7,7 kg

HBS 120 E

Ferăstrău portabil cu bandă.

Motor bine echilibrat, poziţionat centralGhidare precisa a lameiSchimbarea lamei fără unelte electricePerii colectoare accesibile din exterior.

Număr articol 6232 51Cod EAN 4002395 22950 5

Page 133: Catalog Milwaukee 2009

133

ACCESORII / FIERASTRĂU CU BANDĂ

Pânze pentru fierăstrăul cu bandă

Alegerea potrivita a geometriei dintilor

10 Tpi 10 / 14 Tpi 14 Tpi 14 / 18 Tpi 18 Tpi 25 Tpi Pas al dinţării Pas al dinţării Pas al dinţării Pas al dinţării Pas al dinţării Pas al dinţării 2,5 mm 2,5 / 1,8 mm 1,8 mm 1,8 / 1,4 mm 1,4 mm 1 mm

PENTRU TAIERI PENTRU TAIERI PENTRU TAIERI PENTRU TAIERI PENTRU TAIERI PENTRU TAIERI 8 – 13 mm 5 – 13 mm 5 – 8 mm 4 – 8 mm 4 – 5 mm < 4 mm

Dinţi de oţel de mare viteza Matrix II cu 8 % cobalt. Pentru tăiere rapida ,cea mai durabila disponibila. Lamele bi-metalice durează de 3 ori mai mult decât cele obișnuite, schimbându-se mai rar. Dintele extrem de puternic și uniform este sudat pe un suport dur, durabil.

Accesoriile sistemului – ferăstrău cu banda

Cutie de transport pentru fierăstrăul cu banda 1 48556200 148066

Descriere Cod UPC 45242-Nr. art.Cantitate

Tăiere rapida a aluminiului, fierului, bronzului, alamei, cuprului, ţevilor galvanizate, otelului moale. Otel mai tare, incluzând inox, crom, wolfram și alte materiale la viteza mică.

Pânze de ferăstrău bi-metalice multipasProiectate cu unghiuri variate de diverse adâncimi pentru a anula vibraţiile generate la tăiere, având ca rezultat o tăiere silenţioasă și durabilitate ridicată a lamei.

Proiectate pentru tăieri întrerupte (tuburi structuri, etc.) și de asemenea, tăierea materialelor solide în diverse forme și mărimi.

5 – 13 2,5 / 1,8 10 / 14 3 48390551 132461 4 – 8 1,8 / 1,4 14 / 18 3 48390561 132560

Material grosime mm

Pas dinţi mm

Dinţi per inch

Cantitate per pachet Nr. art. Cod UPC

45242-

Masă pentru fierăstrăul cu bandă Transforma fierăstrăul cu banda Milwaukee într-o unitate statică. Poate fi montata pe masa de lucru sau folosita pe picioare de ţeavă cu diametrul de 3⁄4˝ (neincluse). Lanţ de prindere pentru piese mai grele. Greutate neta 15 kg.

Masă pentru fierăstrăul cu bandă 1 48080260 089000

Descriere Cod UPC 45242-Nr. art.Cantitate

Picioarele nu sunt incluse.

≥ 8 2,5 10 3 48390501 132096 5 – 8 1,8 14 3 48390511 132164 4 – 5 1,4 18 3 48390521 132263 4 1,0 25 3 48390531 132362

Grosime material mm

Pas dinţi mm

Dinţi per inch

Cantitate per pachet Nr. art. Cod UPC

45242-

Page 134: Catalog Milwaukee 2009

134

HEAVY-DUTY

Page 135: Catalog Milwaukee 2009

135

Fierastraie sabie:Inovative, precise si extrem de rezistente;

pentru cele mai bune performante in aplicatiile de taiere.

SAWZALL® Ferăstrău sabie ................................................................................................... 138 – 140 / 152Fierăstraie pendulare ...................................................................................................................... 153 – 155Fierăstraie cirulare staţionare ................................................................................................................. 156Fierăstraie circulare ........................................................................................................................ 158 – 160

SAWZALL® FERĂSTRĂU SABIE / PENDULARE,

FIERĂSTRAIE CIRULARE STAŢIONARE / CIRCULARE

Page 136: Catalog Milwaukee 2009

136

Pre

cizi

e

Put

ere

nom

inal

ăA

dân

cim

e d

e tă

iere

90°

(mm

)

Ech

er m

ob

il

Cap

acit

ate

tăie

re

încl

inat

ăE

xhau

sto

r in

teg

rat

Ilum

inar

e zo

nă d

e lu

cru

Can

ale

SAWZALL® Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

SSPE 1300 SQ 1300 W 32 3,9 Cu cheie Formă în D 139

SSPE 1300 QX 1300 W 32 4,2 Fără cheie Formă în D rotativă 138

SSE 1000 SQ 1000 W 32 3,7 Cu cheie Formă în D 139

SSE 1000 QX 1000 W 32 3,7 Fără cheie Formă în D 140

SSH 800 QX 800 W 19 2,3 Fără cheieMâner reglabil

în 6 poziţi140

Date tehnice Caracteristici Aplicaţii Pagină

V28 SX 28 V 29 4,0 Fără cheie Formă în D 12

HD18 SX 18 V 25 3,5 Fără cheie Formă în D 22

C12 HZ 12 V 13 1,2 Fără cheie 27

Date tehnice Caracteristici Pagină

JSPE 135 TQX 750 W 135 2,5 Priză superioară

155

FSPE 110 QX 730 W 135 2,5 Priză pe corp 154

JS 120 X 710 W 120 2,3 Priză pe corp 153

Date tehnice Caracteristici Pagină

V28 JSB 28 V 135 3,5 Priză pe corp 14

HD18 JS 18 V 135 3,5 Priză pe corp 21

Date tehnice Caracteristici Pagină

SCS 65 Q 65 190 1900 W 5,5 Dreapta 159

CS 55 56 165 1050 W 3,6 Dreapta 158

Date tehnice Caracteristici Pagină

V28 CS 54 165 28 V 4,3 Stânga 13

V28 MS 61 174 28 V 4,2 Stânga 13

HD18 CS 54 165 18 V 3,8 Stânga 22

Date tehnice Caracteristici Pagină

MS 305 DB 1800 W 102 x 342 mm 0,1° 48° L –

48° R55° L – 60° R

156

Put

ere

nom

inal

ăLu

ngim

e cu

rsă

– m

mG

reut

ate

– kg

Sis

tem

de

schi

mba

re a

lam

eiS

iste

m d

e p

rind

ere

univ

ersa

l

Sis

tem

de

pri

nder

e 20

mm

Sis

tem

Ant

i-V

ibra

ţii

Cup

laj d

e si

gur

anţă

al t

rep

tei

Viţ

eză

vari

abilă

cu

pre

sele

cţie

Acţ

iune

orb

ital

ă

Mân

er

So

ftg

rip

Sis

tem

de

pri

nder

e p

entr

u ţe

avă

(acc

eso

riu)

Toat

e m

ater

iale

leC

ea m

ai r

apid

ă în

lem

nS

pat

ii g

reu

acce

sib

ile

FIERĂSTRAIE PRIVIRE GENERALĂ

Cu acumulator

Put

ere

nom

inal

ăLu

ngim

e cu

rsa

– m

mG

reut

ate

– kg

Form

ă

Cut

ie v

itez

e m

etal

ică

Co

nstr

ucti

e IM

BE

xhau

sto

r va

riab

ilS

iste

m d

e ex

trag

e

a p

rafu

lui

Sis

tem

Ant

i-V

ibra

ţii

LED

So

ftg

rip

QU

IK-L

OK

Fierăstraie pendulare

Cu acumulator

Cu acumulator

Fierăstraie circulare Ferăstrău circular staţionar

Put

ere

nom

inal

ă

Ad

ânci

me

de

tăie

re –

mm

Dim

ensi

unea

lam

ei Ø

mm

Gre

utat

e –

kgP

ozit

iona

rea

lam

eiS

ina

de

ghi

daj

Page 137: Catalog Milwaukee 2009
Page 138: Catalog Milwaukee 2009

138

FIERĂSTRAIE SABIE

Date tehnice SSPE 1300 QXPutere nominală 1300 WTuraţie la mersul în gol 0 – 3000 spmLungime cursă 32 mmGreutate 4,2 kg

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, 2 pânze de ferăstrău, cheie de piuliţe, cutie de transport

SSPE 1300 QX

Super SAWZALL® – ideeal pentru construcţii, demolări, renovări, tăieri de ţevi.

Mânerul rotativ 360° permite rotaţia acestuia cu pas de 45° pentru un comfort optim al utilizatorului în diverse aplicaţii de tăiere Sistem proţectie pentru cutia de viteze – protejează cutia de viteze în cazul blocării lamei Sistemul antivibraţie AVS asigură funcţionarea cu vibraţii reduse Mișcare orbitală reglabilă pentru îmbunătăţirea performanţelor de tăiere și prelungirea duratei de viaţă a lamei Sistem de prindere FIXTEC Viteză variabilă cu preselecţie Cablu de alimentare QUIK-LOKReglare fără cheie a adâncimii de tăiere pentru un consum optim al lamei Posibilitate de folosire a lamei cu dinţii orientaţi în sus sau în jos Mâner ergonomic cu Softgrip pentru o utilizare mai comfortabilă.

Număr articol 6523 51Cod EAN 4002395 23325 0

Page 139: Catalog Milwaukee 2009

139

Date tehnice SSE 1000 SQPutere nominală 1000 WTuraţie la mersul în gol 0 – 2800 spmLungime cursă 32 mmGreutate 3,7 kg

Echipament standard: cablu 4 m de alimentare QUIK-LOK, 2 pânze de ferăstrău, cheie de piuliţe, cutie transport

SSE 1000 SQ

Super SAWZALL® – ideal pentru aplicaţii în construcţii cum ar fi demolări, renovări, tăierea conductelor.

Înaltă performanţă de tăiere este dată de motorul cu putere de 1000 W combinat cu o cursă a fierăstrăului de 32 mm Sistem de protecţie la impact cu blocarea lamelor Funcţionare îndelungată datorita acţionării echilibrate a contra greutăţii cu vibraţii scăzute Sistem de prindere multifuncţionalăCablu de alimentare QUIK-LOKFrecvenţă variabilă curse.

Număr articol 6522 51Cod EAN 4002395 22955 0

Echipament standard: cablu de alimentare 4 m QUIK-LOK, 2 pânze de ferăstrău, cheie de piuliţe, cutie de transport

Date tehnice SSPE 1300 SQPutere nominală 1300 WTuraţie la mersul în gol 0 – 3000 spmLungime cursă 32 mmGreutate 3,9 kg

SSPE 1300 SQ

Putere de 1300 WSistem proţectie pentru cutia de viteze – protejează cutia de viteze în cazul blocării lamei Sistemul antivibraţie AVS asigură funcţionarea cu vibraţii reduse Mișcare orbitală reglabilă pentru îmbunătăţirea performanţelor de tăiere și prelungirea duratei de viaţă a lamei Accesoriu fixare al lamei cu șurub 20 mm sau ½˝ Viteză variabilă cu preselecţie Cablu de alimentare QUIK-LOKReglare fără cheie a adâncimii de tăiere pentru un consum optim al lamei Posibilitate de folosire a lamei cu dinţii orientaţi în sus sau în jos Mâner ergonomic cu Softgrip pentru o utilizare mai comfortabilă.

Număr articol 6536 51Cod EAN 4002395 23327 4

Page 140: Catalog Milwaukee 2009

140

FIERĂSTRAIE SABIE

SSH 800 QX –

Ferăstrău sabie compact, versatil, durabil și foarte ușor de folosit.

Ferăstrău sabie compact, versatil, durabil și foarte ușor de folosit Mâner cu posibilitate de reglaj în 6 poziţii Sistem de prindere al lamei FIXTEC Turaţie variabilă Cablu de alimentare QUIK-LOKFuncţie de acţiune orbitală Mâner ergonomic cu Softgrip.

Număr articol 6524 51Cod EAN 4002395 23231 4

SSE 1000 QX

Super SAWZALL® – ideal pentru aplicaţii: demolări, renovări, tăierea conductelor. Înaltă performanţă dată de motorul cu putere de 1000 W combinat cu o cursă a fierăstrăului de 32 mm.

Sistem de protecţie la impact în cazul blocări lamelor Funcţionare îndelungată datorita acţionării echilibrate a contra greutăţii cu vibraţii scăzute Sistem de prindere multifuncţionalăCablu de alimentare QUIK-LOKFrecvenţă variabilă curseSistem de prindere FIXTEC.

Număr articol 6528 51Cod EAN 4002395 22957 4

Echipament standard: cablu de alimentare de 4 m QUIK-LOK, 2 pânze de ferăstrău SAWZALL®

Echipament standard: cablu 4 m de alimentare QUIK-LOK, 2 pânze de ferăstrău, cheie de piuliţe, cutie de transport

Date tehnice SSH 800 QXPutere 800 WFrecventă curse la mersul în gol 0 – 3000 spmLungime cursă 19 mmGreutate 2,3 kg

Date tehnice SSE 1000 QXPutere 1000 WFrecventă curse la mersul în gol 0 – 2800 spmLungime cursă 32 mmGreutate 3,7 kg

Page 141: Catalog Milwaukee 2009

+50%

141

Pânze de ferăstrău SAWZALL®

Lamele pentru ferăstrău sabie – 50 % mai mult timp de folosire

– Sistem unic de călire prin criogenare (îngheţare), ce conferă dinţilor rezistenţa necesară în aplicaţii solicitante

– Performanţe foarte mari de tăiere în materiale dificile cum ar fi oţelul inoxidabil

Până la 65 HRC duritate a dinţilor, în urma adaousului de cobalt (performanţe foarte bune în metal și aliaje de oţel)

Lama posedă un grad ridicat de elasticitate, lucru ce îi conferă slabe posibilităţi de a se rupe în timpul folosirii.

Matrix II Bi-Metal cu 8 % cobalt, aceată compoziţie a dinţilor conferă rezistenţă foarte mare la încălzire, având o durată foarte mare de viaţă.

Tipul de prindere

Prindere universală de 1⁄2˝Potrivit pentru ferăstraie sabie produse de către AEG, B & D, Bosch, DeWalt, Fein, Flex, Hilti, Makita, Metabo, Milwaukee, Porter Cable, Ridgid, Rothenberger, Ryobi, Skil.

Avantajele Milwaukee

SAWZALL®

Pânze de ferăstrău

Lamele SAWZALL®

taie mai mult!

Test comparativ realizat în ţeavă de oţel de 100 mm

Competitori

Nr.

de

tăie

ri

Calitatea materialului

Pentru a asigura performanţe foarte mari precum și o durată de viaţă mare pânzele pentru ferăstraiele sabie sunt realizate din diferitemateriale.Materialul constructiv depinde de ariile de folosire.

Bi-Metal– Pânze de ferăstrău Bi-Metal. Sunt relizate din oţel de înaltă calitate M 2, având performanţe de tăiere de neegalat pentru aplicaţii

solicitante

Bi-Metal, Cobalt– Pânze de ferăstrău Bi-Metal cu 8 % cobalt. Dinţii sunt realizaţi din oţel de tip Matrix II de înaltă calitate și 8% cobalt lucru ce

conferă performanţe maxime și durată mare de viaţă.

HCS– Oţel de înaltă calitate. Pentru aplicaţii în lemn și plastic Oţel inoxidabil– Oţel inoxidabil. Pânze de ferăstrău rezistente la coroziune. TC– Corp din carbură. Pentru tăiere de ţevi de fontă și materiale abrazive.– Dinţi din carbură. Pentru fibră de sticlă ramforsată sau materiale de construcţii cu duritate mică. Lamele bimetal sunt compuse din dinţi din oţel rapid sudaţi de un material de aliaj flexibil.Lamele cu aliaj de cobalt au dinţii și mai rezistenţi și oferă o durată de viaţă dublă la aplicaţile de tăiere în metal și până la de 5 ori durată de viaţă mai mare faţă de lamele convenţionale ce conţin carbon.

ACCESORII / PÂNZE DE FERĂSTRĂU SAWZALL® ICE AGE

Page 142: Catalog Milwaukee 2009

142

1. Pânze de ferăstrău universale

Sunt acele pânze de ferăstrău ce au arie de folosire universală. Lăţimea constantă pe toată lungimea lamei conferă acestora posibilitatea de tăia o gamă largă de materiale.

2. Pânze de ferăstrău înclinate

Pânzele de ferăstrău înclinate sunt folosite în mod uzual pentru tăierea lemnului. Acest tip de pânze de ferăstrău permit tăieri de tip plonj precum și tăieri pe rotund. Forma aceasta este rar folosită la pânze de ferăstrău destinate tăierii de metal, deoarece dinţii nu prezintă geometria adecvată pentru acest tip de materiale.

3. Pânze de ferăstrău de tip scroll

Acest tip de pânze de ferăstrău sunt special create pentru tăieri curbe. Cu cât pasul dinţării este mai mare cu atât este mai mic unghiul în care se poate tăia.

4. Pânze de ferăstrău de tip scroll speciale

Pânze de ferăstrău de tip scroll speciale au fost create pentru tăieri drepte cât și curbe în materile cu grad scăzut de rezistenţă cum ar fi plasticul. Lama are mulţi dinţi pentru tăieri drepte și mai puţini dinţi în porţiunea din faţă pentru tăierile curbe.

Pânzele pentru ferăstraie sabie pot avea foarte multe forme. Forma depinde de aria de folosire. Grosimea pânzei de ferăstrău depinde de flexibilitate dorită. Aplicaţiile solicitante ca de exemplu tăierea de ţevi necesită pânze de ferăstrău groase, aplicaţiile mai puţin solicitante necesită pânze de ferăstrău mai subţiri în grosime.

Forma pânzelor pentru ferăstraie sabie pot fi grupate în patru grupe diferite:

Lamele pentru fierăstraie sabie sunt livrate în ambalaje ce prezintă caracteristicile acestora precum și aria de folosire. Ele pot fi livrate în două tipuri de ambalaje, una economică și o variantă industrială. Ambele tipuri de ambalaje pot fi folosite pentru depozitarea lamelor uzate.

Forma pânzelor de ferăstrău

Pânze de ferăstrău SAWZALL®

Ambalare

ACCESORII / PÂNZE DE FERĂSTRĂU SAWZALL® ICE AGE

Page 143: Catalog Milwaukee 2009

143

Geometria dinţilor

Alegerea corectă a lungimei lamei ce trebuie folosită este dată de suma dintre lăţimea materialului plus 80 mm.

Alegerea lamei cu dimensiunea între dinţi optimă depinde de grosimea materialului ce urmează a fi tăiat; este foarte important în cazul tăierilor în metal pentru a asigura utilizatorului o durată mare de viaţă a lamei.

În ceea ce privește tăierile în lemn cu cât dimensiunea între dinţi este mai mare cu atât tăierea va fi mai aspră.

Pentru tăierea de materiale metalice următorul tabel se poate considera un ghid.

Material – Toate metalele – Ţevi / profile / etc Dimensiune între dinţi Dinţi per inch

Grosime material – 4,5 mm până la 10 mm 1,8 14

Grosime material – 3 mm până la 4,5 mm 1,4 18

Grosime material mai mică de 3 mm (materiale subţiri) 1,0 24

„Dimensiunea A reprezintă dimensiune efectivă a lamei.

Dimensiune între dinţi este prezentată în mm și în inch.“

Dimensiune între dinţi în mm

Dinţi per inch

A –

mm

A –

mm

Dim

ensi

une

într

e d

inţi

2 m

m

1˝ in

ch (

25 m

m)

6 d

inţi

per

inch

Page 144: Catalog Milwaukee 2009

144

Ulei de tăiere

Terebentină

Aer comprimat

Apă

Uscat

Viteza recomandată de tăiereUrmătorul tabel se vrea a fi un ghid al nr. de curse care depinde de tipul materialului, luându-se în calcul și grosimea peretului materialului pentru a folosi viteza de tăiere adecvată.

Ghid de folosire

Tăiere la rece – Rapidă – Mai mult timpPentru a asigura o durată de folosire mare recomandăm folosirea unui ulei de răcire. Acest lucru are ca rezultat prelungirea duratei de viaţă a lamei cu 500 %.

ACCESORII / PÂNZE DE FERĂSTRĂU SAWZALL®

Material Agent de răcire

2000

1500

500

1500

1000

500

2000 – 2800

Mai puţin de 600 N/mm2

Duritate între 600 – 800 N/mm2

Duritate peste 800 Nm/mm2

Material Viteză – nr. max de curse

Page 145: Catalog Milwaukee 2009

145

Sistem prindere 1⁄2˝

Lemn și plastic Lungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

Grosime material – mm

150 4,2 6 HCS S644D 3 48001075 079810 6 –100 6 –100

150 4,2 6 HCS S744D 3 48001076 079827 6 – 50 6 – 50

230 4,2 6 Bi-Met,Co – 5 48005016 082636 6 –190 6 –190 6 –100

240 5,5/6 4/5 HCS S1531L 3 48001077 079834 15 –190 15 –190

240 8,5 3 HCS S1542K 3 48001078 079841 15 –190

300 4,2 6 HCS S1344D 3 48001079 079858 6 – 250

Pânze de ferăstrău pentru demolăriLungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

Grosime material – mm

150 5/3,2 5/8 Bi-Met,Co S611VF 5 48005031 082681 10 –100 10 –100 Ø 10 –100 10 – 50

150 4,2 6 Bi-Met,Co S611DF 5 48005035 082698 10 –100 10 –100 Ø 10 –100 10 – 50

230 4,2 6 Bi-Met,CoS1111DF 5 48005036 082704 10 –175 10 –175 Ø 10 –175 10 – 50

300 4,2 6 Bi-Met,CoS1411DF 5 48005037 082711 10 – 250 10 – 250 Ø 10 – 250 10 – 50

Can

titad

eC

antit

ade

Page 146: Catalog Milwaukee 2009

146

ACCESORII / FIERĂSTRAIE SABIE

Sistem prindere 1⁄2˝

Pânze de ferăstrău pentru demolări: Heavy-Duty

Puternice: Grosime de 1,57 mm pentru robusteţe maximă, ideale pentru lemn cu cuie și șuruburi.

Rapide: Așezarea variata a dinţilor îndepărtează mai mult material per cursă în cazul tăierii rapide forma.

înclinată a pânzei: Excelente pentru tăiere și pătrundere în zone greu accesibile.

Rezistentă: Construcţiile din bi-metal permit îndoirea lamei fără sa se rupă.

Lungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

Grosime material – mm

150 5/3,2 5/8 Bi-Met,Co – 5 48005021 082988 10 – 100 10 – 100 Ø 10 – 100 10 – 5025 48008021 082285 10 – 100 10 – 100 Ø 10 – 100 10 – 50

230 5/3,2 5/8 Bi-Met,Co – 5 48005026 082995 10 – 175 10 – 175 Ø 10 – 175 10 – 5025 48008026 082292 10 – 175 10 – 175 Ø 10 – 175 10 – 50

300 5/3,2 5/8 Bi-Met,Co – 5 48005027 083022 10 – 250 10 – 250 Ø 10 – 250 10 – 5025 48008027 082308 10 – 250 10 – 250 Ø 10 – 250 10 – 50

16 mm

Utilizare universală: lemn / metal / plasticLungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

Grosime material – mm

150 2,5 10 Bi-Met,Co – 5 48005092 082766 3 – 10 3 – 10 5 – 50 3 – 10 5 – 50 Ø 3 – 50

150 2,5/1,8 10/14 Bi-Met,Co S922VF 5 48005292 084067 3 – 10 3 – 10 5 – 100 3 – 10 5 – 100 Ø 3 – 10050 48016292 084081 3 – 10 3 – 10 5 – 100 3 – 10 5 – 100 Ø 3 – 100

200 2,5/1,8 10/14 Bi-Met,Co – 5 48005293 084074 3 – 10 3 – 10 5 – 175 3 – 10 5 – 175 Ø 3 – 16050 48016293 084098 3 – 10 3 – 10 5 – 175 3 – 10 5 – 175 Ø 3 – 160

300 2,5/1,8 10/14 Bi-Met,Co – 5 48005194 082926 3 – 10 3 – 10 5 – 250 3 – 10 5 – 250 Ø 3 – 250

225 3,2/2,5 8/10 Bi-Met – 500 48016004 085057 3 – 10 3 – 10 3 – 10 3 – 10 5 – 195 Ø 3 – 180

150 3,2/2,1 8/12 Bi-Met,Co – 5 48005091 082759 3 – 10 3 – 10 5 – 100 3 – 10 5 – 100 Ø 3 – 10050 48016091 084685 3 – 10 3 – 10 5 – 100 3 – 10 5 – 100 Ø 3 – 100

200 3,2/2,1 8/12 Bi-Met,Co – 5 48005093 082773 3 – 10 3 – 10 5 – 175 3 – 10 5 – 175 Ø 3 – 16050 48016093 084708 3 – 10 3 – 10 5 – 175 3 – 10 5 – 175 Ø 3 – 160

500 48016000 084951 3 – 10 3 – 10 5 – 175 3 – 10 5 – 175 Ø 3 – 160

300 3,2/2,1 8/12 Bi-Met,Co – 5 48005094 082780 3 – 10 3 – 10 5 – 250 3 – 10 5 – 250 Ø 3 – 25050 48016094 084715 3 – 10 3 – 10 5 – 250 3 – 10 5 – 250 Ø 3 – 250

16 mm înălţime

Can

titad

eC

antit

ade

Page 147: Catalog Milwaukee 2009

147

Sistem prindere 1⁄2˝

MetalLungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

Grosime material – mm

100 1 25 Bi-Met,Co S522AF 5 48005185 082865 0,5 – 3 0,5 – 3 Ø 8 – 50 0,5 – 3 0,5 – 3

150 1 25 Bi-Met,Co S922AF 5 48005186 082872 0,5 – 3 0,5 – 3 Ø 8 – 100 0,5 – 3 0,5 – 3

100 1,4 18 Bi-Met,Co S522EF 5 48005183 082841 1,5 – 4 1,5 – 4 Ø 10 – 50 1,5 – 4 1,5 – 4

150 1,4 18 Bi-Met,Co S922EF 5 48005184 082858 1,5 – 4 1,5 – 4 Ø 10 – 100 1,5 – 4 1,5 – 450 48016184 084739 1,5 – 4 1,5 – 4 Ø 10 – 100 1,5 – 4 1,5 – 4

150 1,4 18 Bi-Met,Co S922EF 5 48004184 081042 1,5 – 4 1,5 – 4 Ø 10 – 100 1,5 – 4 1,5 – 4

230 1,4 18 Bi-Met,CoS1122EF 5 48005188 082896 1,5 – 4 1,5 – 4 Ø 10 – 160 1,5 – 4 1,5 – 450 48016188 084876 1,5 – 4 1,5 – 4 Ø 10 – 160 1,5 – 4 1,5 – 4

230 1,4 18 Bi-Met,CoS1122EF 5 48004188 081066 1,5 – 4 1,5 – 4 Ø 10 – 180 1,5 – 4 1,5 – 4

300 1,4 18 Bi-Met,Co – 5 48005189 082902 1,5 – 4 1,5 – 4 Ø 10 – 180 1,5 – 4 1,5 – 450 48016189 084883 1,5 – 4 1,5 – 4 Ø 10 – 180 1,5 – 4 1,5 – 4

90 1,8 14 Bi-Met,Co S422BF 5 48005162 082803 1,5 – 6 1,5 – 6 1,5 – 4 1,5 – 6

100 1,8 14 Bi-Met,Co S522BF 5 48005181 082827 3 – 10 Ø 10 – 50 3 – 10 2 – 4 3 – 10

150 1,8 14 Bi-Met,Co S922BF 5 48005182 082834 3 – 10 Ø 10 – 100 3 – 10 2 – 4 3 – 1050 48016182 084722 3 – 10 Ø 10 – 100 3 – 10 2 – 4 3 – 10

150 1,8 14 Bi-Met,Co S922BF 5 48004182 081035 3 – 10 Ø 10 – 100 3 – 10 2 – 4 3 – 10

230 1,8 14 Bi-Met,CoS1122BF 5 48005187 082889 3 – 10 Ø 10 – 160 3 – 10 2 – 4 3 – 1050 48016187 084869 3 – 10 Ø 10 – 160 3 – 10 2 – 4 3 – 10

230 1,8 14 Bi-Met,CoS1122BF 5 48004187 080991 3 – 10 Ø 10 – 160 3 – 10 2 – 4 3 – 10

Can

titad

e

GE™

GE™

GE™

GE™

Page 148: Catalog Milwaukee 2009

148

ACCESORII / FIERĂSTRAIE SABIE

Sistem prindere 1⁄2˝

Metal: Heavy-Duty

Puternice: Robusta 1,06 mm grosime. Rezistentă: Lama flexibila, nu se rupe. Torch: – pânză de ferăstrău groasă și robustă, grosime mare (1,06 mm) pentru tăiere precisă. – înălţimea de pânză este de 25 mm pentru o stabilitate îmbunătăţită și un nivel de vibraţie minimalizată.

Lungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

Grosime material – mm

150 1,4 18 Bi-Met,Co – 5 48005784 083084 2 – 8 Ø 10 – 100 2 – 8 2 – 425 48008784 082407 2 – 8 Ø 10 – 100 2 – 8 2 – 4

150 1,4 18 Bi-Met,Co – 5 48004784 081110 2 – 8 Ø 10 – 100 2 – 8 2 – 4

230 1,4 18 Bi-Met,Co – 5 48005788 083091 2 – 8 Ø 10 – 160 2 – 8 2 – 425 48008788 082421 2 – 8 Ø 10 – 160 2 – 8 2 – 4

230 1,4 18 Bi-Met,Co – 5 48004788 081134 2 – 8 Ø 10 – 160 2 – 8 2 – 4

300 1,4 18 Bi-Met,Co – 5 48005789 083107 2 – 8 Ø 10 – 180 2 – 8 2 – 425 48008789 082438 2 – 8 Ø 10 – 180 2 – 8 2 – 4

150 1,8 14 Bi-Met,Co – 5 48005782 083060 3 – 10 Ø 10 – 100 3 – 10 3 – 725 48008782 082391 3 – 10 Ø 10 – 100 3 – 10 3 – 7

150 1,8 14 Bi-Met,Co – 5 48004782 081097 3 – 10 Ø 10 – 100 3 – 10 3 – 7

230 1,8 14 Bi-Met,Co – 5 48005787 083077 3 – 10 Ø 10 – 160 3 – 10 3 – 725 48008787 082414 3 – 10 Ø 10 – 160 3 – 10 3 – 7

230 1,8 14 Bi-Met,Co – 5 48004787 081127 3 – 10 Ø 10 – 160 3 – 10 3 – 7

150 2,5 10 Bi-Met,Co – 5 48005712 083039 4 – 10 Ø 10 – 100 4 – 10 4 – 1025 48008712 082377 4 – 10 Ø 10 – 100 4 – 10 4 – 10

150 2,5 10 Bi-Met,Co – 5 48004712 081073 4 – 10 Ø 10 – 100 4 – 10 4 – 10

230 2,5 10 Bi-Met,Co – 5 48005713 083046 4 – 10 Ø 10 – 160 4 – 10 4 – 1025 48008713 082384 4 – 10 Ø 10 – 160 4 – 10 4 – 10

230 2,5 10 Bi-Met,Co – 5 48004713 081080 4 – 10 Ø 10 – 160 4 – 10 4 – 10

Can

titad

e

GE™

GE™

GE™

GE™

GE™

GE™

Page 149: Catalog Milwaukee 2009

149

Sistem prindere 1⁄2˝

Metal: Extra Heavy-Duty

Puternica și precisa: Lama extra subtire 1,57 mm.

Construcţii bi-metalice: Performanta și durabilitate excelente. Geometria dintelui: Design cu dinţi puternici și adâncime uniformă care permite îndepărtarea unei cantităţi mai mari de material pentru o tăiere rapidă.

Forma lamei: Dreapta-Inaltimea lamei de 25 mm constanta pe toata lungimea sa asigura taieri optime in unghi de 90°. Exemplu taieri tevi de metal, proces ce necesita maxima precizie. Forma ascutita (in panta): excelent in taieri tip plonj in spatii greu accesibile. Folosit in aplicatii de demolare in materiale cum ar fi de exemplu lemn ce contine si cuie.

Lungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

Grosime material – mm

150 3,2 8 Bi-Met,Co – 5 48005700 083282 4 – 10 Ø 10 – 100 4 – 10 4 – 10

230 3,2 8 Bi-Met,Co – 5 48005705 083299 4 – 10 Ø 10 – 160 4 – 10 4 – 10

300 3,2 8 Bi-Met,Co – 5 48005710 083305 4 – 10 Ø 10 – 180 4 – 10 4 – 10

150 3,2 8 Bi-Met,Co – 5 48005701 082476 4 – 10 Ø 10 – 100 4 – 10 4 – 10

230 3,2 8 Bi-Met,Co – 5 48005706 082483 4 – 10 Ø 10 – 160 4 – 10 4 – 10

300 3,2 8 Bi-Met,Co – 5 48005711 082490 4 – 10 Ø 10 – 180 4 – 10 4 – 10

Can

titad

e

Page 150: Catalog Milwaukee 2009

150

ACCESORII / FIERĂSTRAIE SABIE

Sistem prindere 1⁄2˝

Pânze de ferăstrău SAWZALL® pentru materiale specialeUtilizare speciala: fonta / materiale abrazive / fibra de sticlaLungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

Grosime material – mm

150 Coarse TC – 3 48001420 081950 Ø 10 – 100 Ø 10 – 100 3 – 100

230 Coarse TC S1130R 3 48001430 082001 Ø 10 – 160 Ø 10 – 160 3 – 175

305 8,5 3 TC S1241HM 1 48001080 079865 6 – 150 10 – 250

460 18,0 1,5 TC – 1 48001081 079872 6 – 150 10 – 350 10 – 350

Utilizare speciala :materiale îngheţate

300 6,4 4 Inoxidabil S1211K 1 48001082 079889

400 8,5 3 Inoxidabil - 1 48001083 079896

Utilizare speciala: gips-cartonLungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

125 4,2 6 Bi-Met,Co S628DF 5 48005052 082735

Utilizare speciala: materiale de izolaţie / carton / spumăLungi-mea lamei mm

Pas dinti mm

Dinţi per inch

Tip material

Ref. No. Nr. art.

CodUPC

45242

300 Forma valuri

Forma valuri HCS – 1 48001084 079902

Can

titad

eC

antit

ade

Can

titad

e

Page 151: Catalog Milwaukee 2009

151

Accesoriile sistemului – SAWZALL®

ACCESORIILE SISTEMULUI – SAWZALL®

Sistem de prindere ţeavă cu fixare pe fierăstrăul sabie 49-22-1012 180394 4˝ / (piesa nr. 45160611). 110 mm Capacitate 4˝ / 110 mm.

Sistem de prindere ţeavă cu fixare pe fierăstrăul sabie 49-22-1024 180493 4˝ / (piesa nr. 45160613). 110 mm Capacitate 4˝ / 110 mm.

Sistem de prindere ţeavă cu fixare pe fierăstrăul sabie 49-22-1016 181445 4˝ / (piesa nr. 45160604). 110 mm Capacitate 4˝ / 110 mm.

Adaptor de la sistemul FIXTEC 42-68-0685 clema + la sistemul de 20 mm. 06-83-2976 surub + 49-96-0070 cheie Hex

Adaptorul de la sistemul 42-68-0682 clema + FIXTEC la sistemul de prindere de 1⁄2˝. 06-83-2976 surub + 49-96-0070 cheie Hex

Adaptorul de la sistemul 42-68-0647 clema + de prindere 1⁄2˝ la sistemul de prindere 06-83-2960 surub + de 20 mm. 49-96-0090 cheie Hex

Cutie de transport din plasti. 48-55-6510 148424

48-55-6524 147823

48-55-0719

48-55-2053

48-55-3050

Cutie de transport din plastic ABS 4932 3789 86 349041

SS

E 1

000

AV

S

SS

E 1

000

SQ

SS

E 1

000

QX

SS

PE

100

0 Q

X

SS

PE

130

0 Q

X

SS

PE

130

0 S

Q

SS

H 8

00 Q

X H

atch

et

PS

H 1

8 –

18 V

Hat

chet

PS

X 1

8

V18

SX

V28

SX

US

E 9

80 X

US

E 9

00

CapacitateNr. art. UPC

Page 152: Catalog Milwaukee 2009

152

ACCESORII / FERĂSTRĂU DE LUCRU

Ferăstrău de lucru

RAPID

VERSATIL® cu sistem de prindere 1⁄2˝

CONFORTABIL

Ferăstrău lucru 48080401 089239 Kit utilitar 11 piese

48080405 087761

Descriere Cod UPC 45242-Nr. art. Cantitate

1 48080419 087839

1 48080420 087846

1 48080424 087884

1 48080418 087822

1 48080417 087815 1 48080415 087921 . 1 48080425 087891

1 48080416 087808

1 48080423 087877

1 48080422 087860

Cuţit drept

Cuţit zimţat

Cuţit vânătoare

Cuţit linoleum

Racletă vopsea

Pânză de ferăstrău dură pentru mortar

Racletă mortar

Cuţit chit

Cuţit utilitar

Cuţit ţiglar

Descriere Cod UPC 45242-Nr. art. Cantitate

Page 153: Catalog Milwaukee 2009

C

153

FIERASTRAIE PENDULARE

JS 120 X

Ferăstrău pendular cu prindere superioară.

Ferăstrău pendular cu prindere superioară

sau ceramică

Ghidare precisă a lamei pentru tăieri preciseSistem patentat de prindere FIXTECfacilă a lameiSoftstartCablu de alimentare

Număr articol 4933 3816 80Cod EAN 4002395 23467 7

Date tehnice JS 120 X

lemn / aluminiu / oţel 120 / 30 / 10 mm 45°

Cursă 26 mmGreutate

Echipament standard: cablu

Page 154: Catalog Milwaukee 2009

C

154

FIERASTRAIE PENDULARE

Date tehnice FSPE 110 QX

lemn / aluminiu / oţel 135 / 30 / 10 mm 45°

Cursă 26 mmGreutate

FSPE 110 QX

Ferăstrău pendular puternic, ergonomic, cu priză pe corp.

Sistem patentat de prindere FIXTEC pentru schimbare

Mecanism de contrabalansare.

Număr articol 4933 3579 90Cod EAN 4002395 22918 5

Echipament standard:

adaptor absorbţie

Page 155: Catalog Milwaukee 2009

C

155

FERASTRAIE PENDULARE / ACCESORII / FERASTRAIE PENDULARE

Date tehnice JSPE 135 TQX

lemn / aluminiu / oţel 135 / 30 / 10 mm 45°

Cursă 26 mmGreutate

Echipament standard: cablu de alimentare

JSPE 135 TQX

Ferăstrău pendular cu mâner superior.

Număr articol 4933 3812 30Cod EAN 4002395 23252 9

Ghidaj mixt paralel și circularȘină pentru materiale cu suprafeţe delicate.Dispozitiv anti-așchii

Accesorii sistem – Pânze de ferăstrău

Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Descriere

357575 344154 300420 302796

357881 346387 367734 338580

357682 344147 367436 337644

STEP 70 STEP 75 ST 700 E STEP 90 X STEP 100 XFSPE 100 XL BSPE 100 XL

JS 120 XJSPE 135 TQXSTEP 1200 BX / X JSPE 90 XFSPE 110 QX BSPE 110 QXSTEP 800 XST 800 XE V28 JSB

Page 156: Catalog Milwaukee 2009

156

Date tehnice MS 305 DB

3200 rpmCablu de alimentare de 3 mGreutate

Echipament standard:

Ferăstrău pentru tăieri înclinate cu posbilitate de tăierela unghi în ambele părţi.

ce permite vedere clară asupra

în procesele de tăiere de lemn de esenţă tare

pentru o tăiere precisă.

Număr articol 4933 4115 50Cod EAN 4002395 23591 9

Capacitate de tăiere orizontală / verticală

90° 90°45° 90°90° 90° 45° dreapta45° 45° 45° dreaptaÎnălţime maximă la 90° 90° Înălţime maximă la 45° 90°

FERĂSTRAIE CIRULARE STAŢIONARE

MS 305 DB

Page 157: Catalog Milwaukee 2009

A

B

157

Date tehnice MSL 3000Înălţime 810 mm

1100 mm3000 mm1200 mm

Greutate suportatăGreutate

Este folosit împreună cu ferăstrău pentru tăieri înclinate

Număr articol 4933 4115 65Cod EAN 4002395 23621 3

Pânze ferăstrău MS 305 DB 305 / 30 305 / 30 305 / 30

Tăiere curată / precisăNumăr articol 4932 352141 352142 352143Cod EAN 4002395 367948 367955 367962

Roată de cauciuc

FERĂSTRĂU PENTRU TĂIERI ÎNCLINATE

MSL 3000

Page 158: Catalog Milwaukee 2009

158

FERĂSTRAIE CIRCULARE

Echipament standard:

Date tehnice CS 55

165 / 30 mm5100 rpm

Greutate

CS 55

Ferăstrău circular potrivit pentru panouri și cherestea cu adâncime maximă de 55 mm.

(sistem 35 mm)

Număr articol 4933 4036 35Cod EAN 400 2395 23441 7

Page 159: Catalog Milwaukee 2009

159

Echipament standard: cablu de alimentare

Date tehnice SCS 65 Q

190 / 30 mm5800 rpm

Greutate

SCS 65 Q

Ferăstrău circular ușor dar puternic și robust. Adâncime de tăiere de 65 mm proiectat pentru rigorile șantierului de construcţii.

îmbunătăţitTalpă robustă din aluminiu

Număr articol 6380 51Cod EAN 4002395 22952 9

balans excelent si comfort in timpul lucrului.

Page 160: Catalog Milwaukee 2009

160

346123 313266

346182 313273

369282 338412 259301 304158 330552 312719 278824 308286

371469 342181

276288 308217 49221001 045242180417 49224146 045242181896

48559166 045242148734

Sistem curăţare linie cu suport sac

Sacul de pânză nece-sită suport sac 346123.Conector aspirare praf (neilu.)

Furtun extracţie

Cheie îndepărtare pânză ferăstrău

Ghidaj / riglă paralelă

Carcasă transport

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

HK46N

K 55/S K 66/S CS 55

PCS55

SCS 65 Q

CS 75HKS 75 HK 75 A

HKS85

PMS 18

Accesorii sistem – Ferăstraie circulare

Șină ghidaj GR 1500

GR 15001 371157 339655

Pentru utilizare cu K 55 S(E) și SCS 66 Q / SCS 65 Q / CS 55. Trusă racord

1 323488 313037

Set bride 1 323487 313051

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-Cant.

ACCESORII SISTEM / FIERĂSTRAIE CIRCULARE

Page 161: Catalog Milwaukee 2009

161

Page 162: Catalog Milwaukee 2009

162

HEAVY-DUTY

Page 163: Catalog Milwaukee 2009

163

Unelte electrice excelente pentru toate tipurile de suprafeţe:

Slefuitoare orbitale aleatoriu ....................................................................................................................164 ...........................................................165

Șlefuitor cu bandă ...................................................................................................................................166 ..................................................................................

UNELTE ELECTRICE DE ȘLEFUIT, RINDELE ELECTRICE, MAȘINI DE FREZAT, MASINI DE FREZAT CU LAMELE

Page 164: Catalog Milwaukee 2009

164

SLEFUITOARE ORBITALE CU VIBRAŢII

Date tehnice ROS 150 E

7 mm150 mm

Rată oscilareGreutate

ROS 150 E

Șlefuitor orbital aleatoriu cu proprietăţi de șlefuire de neegalat prin combinarea mișcărilor de rotire și oscilare.

de 7 mm

Număr articol 4933 3836 40Cod EAN 4002395 22837 9

ROS 150 E/K (fără ilustraţie)

Număr articol 4933 3836 50Cod EAN 4002395 22836 2

Echipament standard:

Page 165: Catalog Milwaukee 2009

165

POS 13

Șlefuitor orbital foarte ușor, pentru utilizare cu o singură mână.

aproape de colţuri

® sau cu clemă).

Număr articol 4933 3911 75Cod EAN 4002395 23170 6 PDS 13

Șlefuitor orbital ușor, pentru utilizare cu o singură mână, cu talpă de tip delta.

®

Număr articol 4933 3911 85Cod EAN 4002395 23171 3

PRS 125 E

Șlefuitor aleatoriu, de 125 mm ușor, utilizare cu o singură mână.

suprafeţe plane sau curbe.

Număr articol 4933 3911 90Cod EAN 4002395 23172 0

Echipament standard: Echipament standard:

Date tehnice POS 13

Rată oscilare 26.000 rpm

80 x 130 mm®) 80 x 133 mm

80 x 166 mm

Greutate

Date tehnice PDS 13

Rată oscilare

Talpă tipM 100 x 147 mmGreutate

SLEFUITOARE VIBRATII CU ORBITALE

Echipament standard:

Date tehnice PRS 125 E

Rată oscilare

Greutate

Page 166: Catalog Milwaukee 2009

166

ȘLEFUITOR CU BANDĂ

Date tehnice HBSE 75 S

533 mm75 mm75 x 130 mm

Greutate

BS 100 LE

rapidă

Este posibil lucrul staţionar. Număr articol 4933 3851 50 Cod EAN 4002395 22922 2

Echipament standard: Echipament standard:

HBSE 75 S

Șlefuitor cu bandă compact, remarcabil de ușor. Cântărește doar 3,8 kg deși are un motor de 1010 W; ideal pentru șlefuire plafoane sau aproape de margini.

Număr articol 4933 3851 35 Cod EAN 4002395 22923 9

Date tehnice BS 100 LE

620 mm100 mm100 x 160 mm

Greutate

Page 167: Catalog Milwaukee 2009

167

ACCESORII ȘLEFUIRE / ACCESORII SISTEM

Accesorii sistem – Șlefuitoare cu bandă

1 367730 338566

1 312485 309726 1 367729 338559

1 278824 308286

1 312483 309702

1 336597 311026 1 336554 311637 1 373681 352142

Bridă cu șurub (piesă individuală)

faţa de lucru (2 unităţi necesare).Racord de evacuare praf pentru racordarea la un furtun de aspiraţie cu Ø de 26 mm 278824 sau 330412.Furtun de aspiraţie pentru racordarea la sistemul de aspiraţie.

Sac de praf

pentru aspirarea

Cod EAN 4002395

HB

SE

75

S

HB

S 6

5

BS

100

S

BS

100

LE

BB

S(E

) 10

0

BB

S(E

) 110

0

HB

SE

600

Can

tita

te Nr. art. 4932-Descriere

Accesorii sistem – Șlefuitoare orbitale cu dublă acţiune

125 1 341268 305117

150 1 357591 343317 125 125 / 150 1 + 3 345544 313297 5 367596 337941

125 / 150 1

125 / 150 1 313096 302734

125 1 373159 347919 150 1 373164 347926

125 1 373160 347933 150 1 373165 347940

Placă de bază Ø 125 mm, 8 găuri

Placă de bază Ø 150 mm, 6 găuri

Mâner Nr. art. 4931311721Evacuare praf în sistem Clean Line

Saci de hârtie de rezervă pentru 345544.Suport cadru pentru sac de praf 313096. Nr. art. 4931329719Sac de praf (necesită cadru 4931329719)Disc de lustruire din lână Exploatare: Finisarea straturilor foarte lucioase. Caracteristici:

® .

Burete de lustruire Exploatare:

lacului. Caracteristici:

®.

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-CantitateØ

mm

Page 168: Catalog Milwaukee 2009

168

Echipament standard:

FREZĂ

Date tehnice OFSE 1000

Cursă unitate arbore 50 mm

Sistem prindere 6 / 8 / 1⁄4˝ mm

36 mm30 mm

Greutate

OFSE 1000

Freză electrica cu putere de 1010 W ce posedă control electronic, viteză constantă și pornire ușoară.

Racord pentru sistem absorbţie (accesoriu)

Număr articol 4933 3789 25Cod EAN 4002395 22701 3

Accesorii sistem – Rindele de adâncime

1 330552 312719 1 308974 309092 1 313194 302857 1 313192 302833 1 256210 306237 1 249981 307517 1 256303 302703 1 373727 318902 1 313190 302840 1 373728 318889 1 354674* 323784

1 367730 338566

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Can

tita

te

OFSE 2000

OFSE 1000OFSE 850OFS 720OFE 650

OFE 710OFE 630OFS 450

Furtun aspirare pentru

extracţie a prafului 367443.

Mandrină de precizie pentru freză Acurateţe mare de rotaţie.

1⁄4˝)

1⁄4˝)

1⁄4˝

Clemă șurub (o bucată)

la folosire cu arbore flexibil (necesare 2 unităţi).

* în limita stocului disponibil

Page 169: Catalog Milwaukee 2009

169

FREZĂ CU LAMELE / ACCESSORII / FREZĂ CU LAMELE

Accesorii sistem – Freză cu lamele

Cuţit cu 6 dinţi 1 361072 326679

Sac de praf (necesită 361290)

5 367596 337941

Suport sac de praf +

1 361290 337095

Cheie pentru două orificii

1 345712 305551

Manșon furtun aspiraţie

1 4931354894 645312

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

Can-titate

PJ 710 LF 650

Echipament standard:

Date tehnice PJ 710

19 mm10.000 rpm

100 mmGreutate

PJ 710

Freză cu lamele profesională pentru lucru ușor, rapid, curat și rezultate precise în lemn moale sau dur, plăci aglomerate și plastic.

Construcţie solidă

Tăiere cu 6 dinţi

Ghid cu două coloane

Număr articol 4933 3788 75Cod EAN 4002395 22703 7

Page 170: Catalog Milwaukee 2009

170

Page 171: Catalog Milwaukee 2009

171

HEAVY-DUTY MAȘINI DE CANELAT PIATRA, FERĂSTRĂU PIATRĂ

Operare usoara:

..................................................................................................................Ferăstrău piatră ...................................................................................................................................... 177

Page 172: Catalog Milwaukee 2009

172

MAȘINI DE CANELAT

Echipament standard:

WCS 45

Mașina de canelat WCS 45 este ideală pentru realizarea canalelor pentru instalarea conductelor de cabluri electrice și conductelor de alimentare cu apă. Lăţimea de tăiere și adâncimea de tăiere pot fi reglate foarte ușor.

Racord extracţie prafAdaptor de tip baionetă

Număr articol 4933 3833 50Cod EAN 4002395 22908 6

Date tehnice WCS 45

150 mm5800 rpm

Greutate

Page 173: Catalog Milwaukee 2009

173

WCE 30

Mașina de canelat WCE 30 este ideală pentru realizarea canalelor pentru instalarea conductelor de cabluri electrice. Lăţimea de tăiere poate fi reglată cu noul model de reglare fără trepte.

Componente electronice de înaltă performanţă cu protecţie la suprasarcină

Racord pentru extracţie prafAdaptor de tip baionetă.

Număr articol 4933 3838 55Cod EAN 4002395 22898 0

Echipament standard:

Date tehnice WCE 30

125 mm9500 rpm

Filet arbore M 14

Greutate

Page 174: Catalog Milwaukee 2009

174

MAȘINI DE CANELAT

WCE 65/0

Mașina de canelat WCS 65 este ideală pentru realizarea canalelor pentru instalarea conductelor de canalizare.

Racord extracţie prafRotaţie axială a unităţii motoare pentru tăiere optimă la colţuriAdaptor baionetă.

Număr articol 4933 3851 25Cod EAN 4002395 22920 8

Echipament standard:

Date tehnice WCE 65/0

230 mm6600 rpm

Filet arbore M 14

Greutate

Page 175: Catalog Milwaukee 2009

175

1 383357* 357390 1 367712 338467 1 4931362928 661879

1 329397 303892

2 326525 303311

1 371358 342310

1 330552 312719

1 362778 334285

1 279371 308484 1 209035 311422 1 334667 304448 1 334706 304455

4931334675 762804

4931362797 764068

Cutie de transport din metal. Cheie cu dinte Cheie cu mâner T Grilaj de protecţie anti-praf contra pătrunderii

Grilaj de protecţie anti-praf contra pătrunderii

cu MFE 1305.Daltă specială pentru

lucrul cu un sistem de urmărire perete.Furtun prelungitor

Necesită adaptor (362778).Adaptor de asamblare

directă a furtunului la

Piuliţă cu flanșă Flanșă de prindere Clamă de flanșă

Set distanţiere (neilustrat)

pentru MFE 1305. Set distanţiere (neilustrat)

Descriere Cod EAN 4002395

Nr. art. 4932-

DME 65WCE 65

DME 45MF 1900WCS 45

DME 30MFE 1305WCE 30

MFE 1500

* în limita stocului disponibil

Can

titat

e

ACCESORII SISTEM / MAȘINI DE CANELAT

Accesorii sistem – Sisteme de urmărire perete

Page 176: Catalog Milwaukee 2009

176

ACCESORII SISTEM / MAȘINI DE CANELAT PIATRA

Tipul de materialHUDD AUDD

BCACaramidă

Beton cu armaturaBeton cu armatura si adaos de material sudant (silex)Caramidă refractara

GranitGranit moaleGranit duritate peste medie

Discuri Diamantate

de lucru.

Arie de aplicatie

Discurile AUDD sunt solutia optima pentru 80% din aplicatii de canelat asigurand:

– viteza de taiere cu 40% mai mare– cu 30% mai putina solicitare a masinii

399820 364756

399821 364763

399822 364770

Tip Lama Ø mm

Alezaj Ø mm

Înălţimea segmentului

Lărgimea de taiere Cantitate Nr. art.

4932-Cod EAN 4002395

HUDD

399824 364794

399825 364800

399826 364817

Tip Lama Ø mm

Alezaj Ø mm

Înălţimea segmentului

Lărgimea de taiere Cantitate Nr. art.

4932-Cod EAN 4002395

AUDD

Page 177: Catalog Milwaukee 2009

177

FERASTRAU DE PIATRA / ACCESORII FERASTRAU DE PIATRA

Date tehnice KS 26

260 mmRată oscilare 10.000 1/minGreutate

560 mm810 mm

Echipament standard:

KS 26

Scula ideală pentru tăierea deschiderilor pentru uși și ferestre în zidărie cu deranjarea minimă a zonelor învecinate.

foarte reduse

Număr articol 4933 3922 11Cod EAN 4002395 23188 1

Accesorii KS 26

Set standard pânze de ferăstrău

2.

compresie de 40 N/mm2.„Descriere Cod EAN

4002395Nr. art. 4932-

dreapta 392290 343379

Page 178: Catalog Milwaukee 2009
Page 179: Catalog Milwaukee 2009

179

HEAVY-DUTY SISTEME DE ABSORTIE

Absoarbe tot:

.................................................................................................................180

Page 180: Catalog Milwaukee 2009

180

SISTEME DE ABSORŢIE

Echipament standard:

Date tehnice ASE 1400

3600 l/min

50 l44 / 40 l

Suprafaţă filtru 2 x 4300 cm2

Furtun aspirare 35 mmGreutate

ASM 1400

Sistem de absorbţie umed / uscat comercial proiectat pentru racordare la unelte electrice.

Număr articol 4933 3938 30Cod EAN 4002395 23348 9

ASE 1400

Sistem de absorbţie umed / uscat comercial proiectat pentru racordare la unelte electrice.

Motor puternic

sculele

Număr articol 4933 3853 40Cod EAN 4002395 23025 9

Date tehnice ASM 1400

3600 l/min

50 l44 / 40 l

Suprafaţă filtru 2 x 4300 cm2

Furtun aspirare 35 mmGreutate

Echipament standard:

48)

Page 181: Catalog Milwaukee 2009

181

ACCESORII SISTEM PENTRU SISTEME ABSORBŢIE PRAF

1) În limita stocului disponibil.

Accesorii de sistem pentru sisteme de absorbţie praf

Furtun extensie 1 278824 308286

Adaptor

1 326528 310937

Mufă reducţie universală 1 369282 338412

35 mm / 33 mm / 27 mm

Tub aspirare, 50 cm 1 346620 319503

Accesoriu aspirare universal, 1 276046 303236

Accesoriu aspirare universal, cu 3 opţiuni folosire, 1 346583 319411

Accesoriu aspirare covoare 1 272584 303243

Duză pentru spaţii greu accesibile, 1 276048 303250

Accesoriu aspirare aspirare, aluminiu 1 327207 303762

Furtun extensie, 1 330552 312719

Furtun extensie, 1 373626 351534

Furtun extensie, 1 300171 308576

Duză pentru impurităţi grosiere 1 327206* 303465

Duză pentru spaţii greu accesibile, lată 1 316070 310449

Tub de aspiraţie, 1 316069 310432

Manșon reductor 1 316074 310456

Reduce sistemul de furtunuri de la 50 mm la 35 mm.

Sac filtru, 1) 1 346619 319428

Adaptor sac filtru 1 346812 319534

Sac filtru, 1 340125 305445

Sac filtru, 1 373669 351824

Sac filtru, 1 346585 319442

Sac filtru, 1 369284 338429

Sac filtru, 1 373852 352821

Sac filtru, 1 373621 351503

Sac filtru, 1 316045 302598

Sac filtru, 1 276019 303267

Sac filtru, Adecvat pentru praful de beton fin. 1 399502 361595 Respectă clasificarea de particule M Adecvat numai pentru ASM 1400.

Cartuș filtrant, 3600 cm2 1 346587 319466

Cartuș filtrant SR, autocurăţare 6800 cm2 1 346338 313778

Cartuș filtrant, 7000 cm2 1 346588 319473

Cartuș filtrant, 7200 cm2 1 327205 303885

Cartuș filtrant plat pliant 1 369280 338894

Cartuș filtrant 1 340124 305452

Cartuș filtrant poliester plat pliat, 2 buc 1 373623 351510

Descriere Nr. art. 4932-

Cod EAN 4002395

NT

900

NT

150

0 A

NT

120

0

WD

C 1

400

A

RS

E

AS

1

AS

2 C

AS

3 W

RS

E 1

400

AS

E 1

400

/ A

SM

140

0

Can

tita

te

Sis

tem

Ø 2

6 m

mS

iste

35

mm

Sis

tem

Ø 5

0 m

mS

aci f

iltru

Filt

re

Page 182: Catalog Milwaukee 2009

182

MĂNUȘI DE LUCRU

Manusi de lucru

Medii (M) o pereche 49170131 17945949170132 17946649170133 179473

Mărime Cod UPC 45242-Piesă nr.:Cantitate

Spandex bidirecţional

Manșetă întărită

Palmă din piele sintetică

Manusi de lucru

Palmă căptușită cu spumă „memorie“

excesive

Vârfuri degete întărite

fără compromiterea dexterităţii

Logo Milwaukee brodat

de calitate

Page 183: Catalog Milwaukee 2009

183

Page 184: Catalog Milwaukee 2009

European Power Tool Association

Toate datele cuprinse in acest catalog precum si garantia pot face obiectul unor modificari ulterioare! (4939 5763 98) – 12/08 – Copyright 2008 – Milwaukee Electric Tool

www.milwaukeetool.com

MilwaukeeOffice CONSTANTA – Str. Enachita Vacarescu nr. 115; Tel. 0241 - 54 21 77 · Fax. 0241 - 60 66 16Office BUCURESTI – Bd. Theodor Pallady nr. 35, Bl. N2, Parter; Tel. 021 - 345 50 33 Fax. 021 - 345 05 99E-mail: [email protected]

Distribuitor autorizat: