Avizier EMv

download Avizier EMv

of 13

description

Avizier EMv

Transcript of Avizier EMv

 • FACULTATEA ELECTROMECANIC NAVAL

 • N ATENIA STUDENILOR DE LA ZI+IFR(indiferent de anul de studiu)

  CONDIIA DE PROMOVARE CONDIIONAT N ANUL URMTOR DE STUDII ESTE DE 30 CREDITE, ASTFEL: din anul 1 n anul 2 cu 30 credite; din anul 2 n anul 3 cu 90 credite; din anul 3 n anul 4 cu 150 credite.

 • IN ATENTIA STUDENTILOR DE LA SPECIALIZAREATEHNOLOGII SI SISTEME DE TELECOMUNICATIICARE URMEAZA SI SPECIALIZAREA ELECTROTEHNICA

  SUSTINEREA EXAMENELOR ESTE OBLIGATORIE PENTRU AMBELE SPECIALIZARI.PENTRU EXAMENELE CARE SE POT ECHIVALA, STUDENTII SE VOR ADRESA PROFESORULUI TITULAR DE DISCIPLINA.NU SE FAC ECHIVALARI PRIN DECANAT.

 • ANUNT IMPORTANT URMAREA EDINEI DE SENAT DIN DATA DE 25.02.2013,V INFORMM C EXAMINRILE STUDENILORDE LA SPECIALIZRILE: ELECTROMECANIC NAVALELECTROTEHNIC (ZI+IFR) CARE NDEPLINESC CONDIIILE I AU APROBAT SESIUNE DESCHIS SE DESFOAR PE TOAT PERIOADA ANULUI UNIVERSITAR (EXCEPTND VACANELE).

 • ANUNT IMPORTANT (ZI+ IFR)

  Studentii repeteni, care nu ndeplinesc criteriile de promovare numrul de credite obinute conform Hotrrii Senatului pe anul universitar 2013/2014 - dup sesiunea de restane din toamn,sunt obligati s depun la Decanat cereri de repetare a anului universitar n perioada 15 septembrie- 30 septembrie 2014.Cei care nu depun cererea de repetare vor fi declarai exmatriculai.

  Cererea de repetare va fi nsoit obligatoriu de urmtoarele acte:-situaie colar de la secretariat;-copie chitan cu din taxa de colarizare pentru anul pe care l repet;-Act adiional la Contractul de studii n care se va stipula noua tax de colarizare (2 exemplare).

  RECTOR,Conf.univ.dr.ing. Violeta Vali CIUCUR

 • ANUNT IMPORTANT (ZI+ IFR)

  Studentii care ndeplinesc criteriile de promovare,numrul de credite obtinute conform Hotrrii Senatului pe anul universitar 2013/2014 si taxa de scolarizare achitat n ntregime vor fi promovati automat n anul de studii urmtor.Cei care doresc ntreruperea perioadei de scolarizare sunt obligati s depun la Decanat cereri n perioada 1 septembrie- 31 octombrie 2014.

  Studentii care efectueaz practica ambarcat n timpul anului universitar 2013/2014 vor fi promovati automat n anul de studii urmtor, dac sunt n evidenta Departamentului IMO i s-au achitat de toate obligaiile financiare fa de Universitate (tax colar, diferene, restane etc.).Cei care doresc ntreruperea perioadei de scolarizare sunt obligati s depun la Decanat cereri n perioada 1 septembrie- 31 octombrie 2014.

  RECTOR,Conf.univ.dr.ing. Violeta Vali CIUCUR

 • DECLARATIE

  Subsemnatul, ......................................................................... student n anul ........, Facultatea ............................................. Specializarea ........,ZI /IFR declar urmtoarele: Am luat la cunostint c n conformitate cu Hotrrea Senatului UMC, voi fi promovat in anul universitar 2014/2015 fr a se lua n considerare numrul de credite acumulat, deoarece am efectuat practica ambarcat n anul universitar 2013/2014. n cazul in care doresc ntreruperea studiilor universitare incepnd cu anul 2014/2015, va trebui sa adresez o cerere Decanatului faculttii prin care sa solicit expres acest lucru, n perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2014.

  Data, Semntura,

 • Notarea la practicaNotele la practica (anul in curs) pentru studentii care au efectuat practica individual se pun in sesiunea de toamna de catre cadrele didactice desemnate cand acestea au programate examene.Notele la practica restanta pentru toti studentii se pun in orce sesiune de restanta aprobata (si sesiune deschisa), cu conditia achitarii taxei de restanta aferente, de catre cadrele didactice desemnate cand acestea au programate examene.NOTAPractica ambarcata (dovedita cu acte) se echivaleaza cu practica tehnologica (Practica II si III), echivalarea se efectueaza de catre cadrele didactice desemnate in aceleasi conditii (vezi a si b) .Adeverinta de la locul de munca (daca activitatea corespunde cu programa de practica) poate fi utilizata pentru echivalarea practicii ingineresti, echivalarea se efectueaza de catre cadrele didactice desemnate in aceleasi conditii (vezi a si b).Electromecanica Anul II zi si IFRSl. Dr. Ing. Dumitrache ConstantinAs. Dr. Ing. Axinte TiberiuAs. Drd. Ing. Preda AndreiAs. Drd. Ing. Munteanu CatalinAnul III zi si IFRSl. Dr. Ing Grigorescu LucianSl. Dr. Ing. Calimanescu IonAs. Drd. Ing. Scurtu IonutAs. Dr. Ing. Scupi AndreiElectrotehnicaAnul II zi si IFRConf. Dr. Ing. Omocea IonSl. Dr. Ing. Dordescu MarianAs. Drd. Ing. Elena ZburleaAnul III zi si IFRConf. Dr. Ing. Hnatiuc BogdanSl. Dr. Ing. Sintea SorinAs. Drd. Pomazan CatalinIngineria si Protectia mediului in industrie (anul I, anul II si anul III)Sl. Dr. Ghita SimonaSl. Drd. Sundri IulianaTehnologii si Sisteme de Telecomunicatii Anul II zi si IFRAs. Drd. Ing. Zarnescu GeorgeAs. Drd. Ing. Paun MirelAnul III zi si IFRSl. Dr. Ing. Hnatiuc MihaelaAs. Drd. Ing. Dumitrascu Ana

 • ADMITEREA LA MASTERAT 2014

  PENTRU SPECIALIZAREA ADVANCED ENGINEERING IN THE OIL AND GAS OFFSHORE INDUSTRYTESTUL PRELIMINAR DE LIMBA ENGLEZA SE VA SUSTINE PE 17.09.2014, ORA 16:00

  PENTRU SPECIALIZAREASISTEME ELECTRICE AVANSATE (SEA)

  COLOCVIUL DE ADMITERE PENTRU LOCURILE FARA TAXA VA AVEA LOC PE 17 SEPTEMBRIE 2014

  PENTRU SPECIALIZARILE - TEHNICI AVANSATE DE INGINERIE ELECTROMECANIC (TAIE) CONCEPTE MODERNE DE INGINERIE MECANIC NAVAL (CMIMN)- INGINERIA I PROTECIA MEDIULUI N INDUSTRIE (IPMI)ADVANCED ENGINEERING IN THE OIL AND GAS OFFSHORE INDUSTRY(INGINERIE I AVANSAT N INDUSTRIA OFFSHORE DE PETROL I GAZE) (AEOGOI)

  COLOCVIUL DE ADMITERE PENTRU LOCURILE FARA TAXA VA AVEA LOC PE 19 SEPTEMBRIE 2014

  SLILE I ORA PENTRU SUSINEREA EXAMENELOR SE VOR PROGRAMA ULTERIOR

 • OBIECTELE PIERDUTE IN UNIVERSITATE VOR FI RECLAMATE LA D-NA RAMONA ZAHARIA LA SALA P 002

 • La DECANAT, PENTRU ECHIVALARE STUDII, SE VA COMPLETA UN FORMULAR TIPIZAT, LA TOATE RUBRICILE, anexand:

  - SITUATIA SCOLARA/ FOAIE MATRICOLA/ SUPLIMENT DIPLOMA (COPIE LEGALIZAT);- DIPLOMA DE LICENTA (COPIE LEGALIZAT) daca ati absolvit o facultate;- Chitanta TAXEI DE ECHIVALARE 200 LEI n cazul unei persoane interpuse care depune documentele se solicita PROCURA NOTARIALA/ DECLARATIE NOTARIALA si Cartea de identitate (C.I.) a imputernicitului.

  - Pentru cererile depuse dupa 23.07.2014, rezultatele vor fi afiate pe site-ul universitii: la data confirmarii (22 SEPTEMBRIE 2014) se va achita din taxa de scolarizare, taxa inscriere si taxa inmatriculare.

 • N ATENIA ABSOLVENTILOR_2014 (ZI+IFR)

  V INFORMM C ADEVERINELE DE ABSOLVIRE (sesiunea IULIE 2014)POT FI RIDICATE DE LA DECANAT, N BAZA ACTULUI DE IDENTITATE, NCEPND CU 22.07.2014 (L-V,12:00-14:00)

 • IN ATENIA TUTUROR STUDENILOR (ZI+IFR)

  SESIUNEA DE RESTANE SE ORGANIZEAZ N PERIOADA 15-28 SEPTEMBRIE 2014

  PRECIZM C PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2013/2014 NU SE VA ORGANIZA SESIUNE DE REEXAMINRI

  PENTRU A VENI N SPRIJINUL PREGTIRII STUDENILOR, N PERIOADA 1-14 SEPTEMBRIE 2014, UMC ORGANIZEAZ O PERIOAD DE PREGTIRE PENTRU TOATE SPECIALIZARILE I PENTRU TOATE DISCILINELE DIN PLANUL DE NVMNT, LA TOATE FORMELE DE NVMNT (ZI+IFR)

  ORARUL PROGRAMULUI DE PREGTIRE VA FI AFIAT PN PE 1 AUGUST 2014