Apm_gestionarea Deseurilor 2013

3
ANEXA Nr. 1: Producători şi importatori de ambalaje de desfacere, de produse ambalate, supraambalatori de produse Denumirea operatorului economic: SC ERG TERMROM SA Judeţ şi localitate: GALATI Adresa: BD OTELARILOR NR.25; BL D9E,Mezanin Tel./Fax/e-mail: 0236 412565 / 0236 475433 / [email protected] Cod CAEN pentru activitatea aferentă raportării: 4221 CUI:RO 4590990 Anul pentru care se realizează raportarea: 2013 Tabel 1. Ambalaje introduse pe piaţa naţional [kilograme] Material Ambalaje primare Total Total 0 1 2 3 4 5 6 7 Sticlă PET Alte plastice 990 Total plastic 990 Hârtie carton Aluminiu Oţel Total metal Lemn 820 Altele TOTAL: 820 Ambalaje de desfacere fabricate/im portate *1) Ambalaje folosite la ambalarea produselor introduse pe piaţa natională *4) Total (col. 3+5) Ambalaje secundare şi de transport Ambalaje cu conţinut periculos *3) din coloana 3 din care: ambalaj reutilizabil *2) din care: ambalaj reutilizabil *2) Se raportează numai ambalajele de desfacere destinate pieţei naţionale, definite prin Hotărârea Guvernului nr. 621/2005 privind gestionarea ambalajelor şi a deşeurilor de ambalaje, cu modificările şi completările ulterioare: Ambalaje de desfacere - obiectele proiectate şi destinate a fi umplute la punctele de vânzare, precum şi obiectele "de unică folosinţă" vândute umplute sau destinate a fi umplute în punctele de desfacere sunt considerate ambalaje dacă îndeplinesc funcţia de ambalare. Exemple de ambalaje de desfacere (dacă sunt destinate a fi umplute la punctul de vânzare): pungi pentru cumpărături din plastic sau hârtie, farfurii şi pahare de unică folosinţă, filme aderente, pungi pentru sandvişuri, folia de aluminiu. Nu sunt ambalaje: paletele pentru amestecat, tacâmurile de unică folosinţă. 2) Se raportează o singură dată, atunci când sunt introduse în circuitul de umplere şi livrate pentru prima dată. 3) Se raportează numai ambalajele care au conţinut substanţe periculoase inscripţionate ca atare potrivit Hotărârii Guvernului nr. 937/2010 privind clasificarea, ambalarea şi etichetarea la introducerea pe piaţă a preparatelor periculoase. Cantităţile de ambalaje cu conţinut periculos sunt tot ambalaje primare şi se regăsesc şi în coloana 3. 4) Se raportează numai ambalajele folosite la ambalarea produselor destinate pieţei naţionale şi se includ şi ambalajele utilizate pentru ambalarea ambalajelor de desfacere.

Transcript of Apm_gestionarea Deseurilor 2013

Tabelul nr. 1ANEXA Nr. 1: Productori i importatori de ambalaje de desfacere, de produse ambalate, supraambalatori de produse ambalateDenumirea operatorului economic: SC ERG TERMROM SAJude i localitate: GALATIAdresa: BD OTELARILOR NR.25; BL D9E,MezaninTel./Fax/e-mail: 0236 412565 / 0236 475433 / [email protected] CAEN pentru activitatea aferent raportrii: 4221CUI:RO 4590990Anul pentru care se realizeaz raportarea: 2013Tabel 1. Ambalaje introduse pe piaa naional[kilograme]MaterialAmbalaje de desfacere fabricate/importate *1)Ambalaje folosite la ambalarea produselor introduse pe piaa national *4)Total (col. 3+5)Ambalaje primareAmbalaje secundare i de transportAmbalaje cu coninut periculos *3) din coloana 3Totaldin care: ambalaj reutilizabil *2)Totaldin care: ambalaj reutilizabil*2)01234567SticlPETAlte plastice990Total plastic990Hrtie cartonAluminiuOelTotal metalLemn820AlteleTOTAL:8201) Se raporteaz numai ambalajele de desfacere destinate pieei naionale, definite prin Hotrrea Guvernului nr. 621/2005 privind gestionarea ambalajelor i a deeurilor de ambalaje, cu modificrile i completrile ulterioare:Ambalaje de desfacere - obiectele proiectate i destinate a fi umplute la punctele de vnzare, precum i obiectele "de unic folosin" vndute umplute sau destinate a fi umplute n punctele de desfacere sunt considerate ambalaje dac ndeplinesc funcia de ambalare.Exemple de ambalaje de desfacere (dac sunt destinate a fi umplute la punctul de vnzare): pungi pentru cumprturi din plastic sau hrtie, farfurii i pahare de unic folosin, filme aderente, pungi pentru sandviuri, folia de aluminiu. Nu sunt ambalaje: paletele pentru amestecat, tacmurile de unic folosin.2) Se raporteaz o singur dat, atunci cnd sunt introduse n circuitul de umplere i livrate pentru prima dat.3) Se raporteaz numai ambalajele care au coninut substane periculoase inscripionate ca atare potrivit Hotrrii Guvernului nr. 937/2010 privind clasificarea, ambalarea i etichetarea la introducerea pe pia a preparatelor periculoase. Cantitile de ambalaje cu coninut periculos sunt tot ambalaje primare i se regsesc i n coloana 3.4) Se raporteaz numai ambalajele folosite la ambalarea produselor destinate pieei naionale i se includ i ambalajele utilizate pentru ambalarea ambalajelor de desfacere.

Tabelul nr. 2Tabelul 2. Deeuri de ambalaje gestionate[kilograme]MaterialulDeeuri de ambalaje ncredinate unui operator economic autorizatOperaiunea2) la care a supus deeul operatorul menionat n coloana 2CantitateaOperatorul economic1) pentru colectarea, reciclarea i valorificarea deeurilor de ambalajeDenumirea , adres punct de lucruCUI01234SticlPETAlte plastice990valorificareTotal plastic990Hrtie cartonAluminiuOelTotal metalLemn820valorificareAlteleTOTAL:8201) Se completeaz cte o rubric distinct pentru fiecare dintre operatorii care au preluat deeurile de ambalaje din materialul respectiv.2) Se menioneaz operaiunea la care au fost supuse deeurile potrivit anexei nr. 3 la Legea nr. 211/2011 privind regimul deeurilor.n cazul n care operaiunea de reciclare/valorificare se face prin export sau transfer intracomunitar, se va specifica alturi de denumirea operatorului economic, adresa punctului de lucru i ara de destinaieNOT:Se completeaz n tabel distinct n cazul deeurilor de ambalaje periculoase.Semntura autorizat i tampilaNumele i prenumele: Apostu LucianData: 11.03.2014Funcia: Director General