Anunt Binecuvantare Doctorat 2015

2
Anunţ important Arhiereasca binecuvântare pentru candidaţii care doresc să se înscrie la cursurile Școlii Doctorale ale Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iaşi se va acorda în zilele de 1-11 septembrie 2015, în intervalul orar 09 00 - 12 00 , cu excepţia zilei de 8 septembrie. Binecuvântarea este necesară pentru toţi candidaţii, indiferent de Eparhia din care provin. Obţinerea arhiereştii binecuvântări se va face personal, în baza următoarelor documente: 1.Cerere adresată Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei; 2. Recomandarea de la preotul paroh, respectiv părintele duhovnic. Preoţii vor prezenta recomandare de la protopopiatul de care aparţin, monahii de la stareţul mănăstirii în care vieţuiesc, iar stareţii de la exarhul locului. Monahii şi monahiile vor avea şi avizul exarhului. 3.Foile matricole pentru studiile de Licenţă şi Master absolvite; 4.Adeverinţă că este apt din punct de vedere psihologic (candidaţii pot obţine această adeverinţă numai de la cabinetul ATEST, Bld. Ştefan cel Mare, nr. 8, et. 2, cam.14, Iaşi – http://www.atest.ro)

description

Anunt Binecuvantare Doctorat 2015

Transcript of Anunt Binecuvantare Doctorat 2015

Page 1: Anunt Binecuvantare Doctorat 2015

Anunţ important

Arhiereasca binecuvântare pentru candidaţii care doresc să se înscrie la cursurile Școlii Doctorale ale Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iaşi se va acorda în zilele de 1-11 septembrie 2015, în intervalul orar 09 00 - 12 00 , cu excepția zilei de 8 septembrie. Binecuvântarea este necesară pentru toți candidații, indiferent de Eparhia din care provin.

Obţinerea arhiereştii binecuvântări se va face personal, în baza următoarelor documente:

1. Cerere adresată Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei;

2. Recomandarea de la preotul paroh, respectiv părintele duhovnic. Preoţii vor prezenta recomandare de la protopopiatul de care aparţin, monahii de la stareţul mănăstirii în care vieţuiesc, iar stareţii de la exarhul locului. Monahii şi monahiile vor avea şi avizul exarhului.

3. Foile matricole pentru studiile de Licență și Master absolvite;

4. Adeverință că este apt din punct de vedere psihologic (candidații pot obține această adeverință numai de la cabinetul ATEST, Bld. Ştefan cel Mare, nr. 8, et. 2, cam.14, Iaşi – http://www.atest.ro)

După înregistrarea cererii la Secretariatul Centrului eparhial Iaşi, candidaţii se vor prezenta la biroul Sectorului Învățământ, din Clădirea administrativă a Centrului eparhial Iaşi, camera 14.