93741465 astrologie-previzionala

of 25 /25
REVOLUTIA SOLARA ANUALA Revenirea Soarelui exact in acelas loc cu cel in care se afla in momentul nasterii are loc la o ora (si uneori chiar zi) diferita de cea la care a avut loc nasterea Dvs. Harta astrologica a acestui moment ofera informatii despre elementul de fond al anului si despre evenimentele cele mai importante care se vor produce pana la aniversarea Dvs. urmatoare. Generalitati In general, daca cele doua pozitii ale ascendentului anual si cel natal sunt in cuadratura sau in opozitie, anul respective va fi destul de dificil. Pentru aspectele armonioase situatia este pozitiva. Daca asc an cade in casele 6, 7 sau 12 natale, anul respective va fi un an de incercari, si va fi mai dificil daca guvernatorii caselor natale respective sunt prost aspectati in tema natala. Directia cea mai importanta a anului respectiv este indicata de pozitia asc an in semn si casa natalala. Cand cuspidele natale coincid cu cele anuale (in sensul ca 1 anuala cada in 1 natala, a doua anuala cade in a doua natala s.a.m.d.), anul respective va fi un an important in viata persoanei, toate indicatiile temei natale fiind accentuate pentru a fi rezolvate de catre persoana. Pozitita ascendentului revolutiei solare constituie o indicatie imporanta intrucat permite evaluarea domeniilor in care predispozitiile personale vor fi puse in valoare. Aceste domenii sunt indicate prin casa temei natale in care cade asc rev sol. Interpretarile precedente fondate pe pozitia asc rev anuale in tema natala sunt valabile de asemenenea si invers, adica daca se va analiza casa temei revolutiei solare in care este pozitionat asc nat. Pentru a detalia anumite domenii vom analiza urmatoarele elmente: sanatate si echilibru psihic - Saturn , Marte si Uranus ;

Transcript of 93741465 astrologie-previzionala

Page 1: 93741465 astrologie-previzionala

REVOLUTIA SOLARA ANUALA

Revenirea Soarelui exact in acelas loc cu cel in care se afla in momentul nasterii are loc la o ora (si uneori chiar zi) diferita de cea la care a avut loc nasterea Dvs. Harta astrologica a acestui moment ofera informatii despre elementul de fond al anului si despre evenimentele cele mai importante care se vor produce pana la aniversarea Dvs. urmatoare.

Generalitati

In general, daca cele doua pozitii ale ascendentului anual si cel natal sunt in cuadratura sau in opozitie, anul respective va fi destul de dificil. Pentru aspectele armonioase situatia este pozitiva. Daca asc an cade in casele 6, 7 sau 12 natale, anul respective va fi un an de incercari, si va fi mai dificil daca guvernatorii caselor natale respective sunt prost aspectati in tema natala.

Directia cea mai importanta a anului respectiv este indicata de pozitia asc an in semn si casa natalala.

Cand cuspidele natale coincid cu cele anuale (in sensul ca 1 anuala cada in 1 natala, a doua anuala cade in a doua natala s.a.m.d.), anul respective va fi un an important in viata persoanei, toate indicatiile temei natale fiind accentuate pentru a fi rezolvate de catre persoana.

Pozitita ascendentului revolutiei solare constituie o indicatie imporanta intrucat permite evaluarea domeniilor in care predispozitiile personale vor fi puse in valoare. Aceste domenii sunt indicate prin casa temei natale in care cade asc rev sol.

Interpretarile precedente fondate pe pozitia asc rev anuale in tema natala sunt valabile de asemenenea si invers, adica daca se va analiza casa temei revolutiei solare in care este pozitionat asc nat.

Pentru a detalia anumite domenii vom analiza urmatoarele elmente: sanatate si echilibru psihic - Saturn , Marte si Uranus ;

Page 2: 93741465 astrologie-previzionala

evolutia starii de sanatate - Jupiter si Venus; Venus si Luna- detalierea problemelor familiale; Jupiter – problemele sociale si financiare.

Casele astrologice tind sa dea planetelor semnificatii generale specifice caselor in care se gasesc.

Interpozitia unui malefic anul peste unul natal anunta un an rau. Saturn anual in conjunctive cu Marte natal: boli , tulburari, dicordie, certuri, acuzatii etc. Saturn disonant peste o planeta natala aduce incercari morale si fizice.

Daca guvernatorul unei case natale se gaseste in conjunctive cu guvernatorul aceleiasi case anuale, acesta casa indica cel mai mare eveniment al anului.

Daca cele doua axe (ASC si MC) se situeaza la sfarsitul unei case natale (ultimele 3 grd) in interpretare se vor considera ambele case

***

ASCENDENTUL ANUAL IN CASA 1 NATALA: Indica un an important pentru evolutia personala *Conjunctia dintre ascendentul solar si guvernatorul casei a 7a anuale indica adesea casatoria Uranus pe ascendentul solar indica adesea un accident sau un eveniment neastepteat de care nativul este direct raspunzator.

ACENDENTUL ANUAL IN CASA 2 NATALA: Evenimentul principal al anului va fi legat de castigurile si cheltuielile finaciare. Dupa ansamblul temei vom afla daca acesta chestiune va fi pozitiva sau negativa.

ASCENDENTUL ANUAL IN CASA 3 NATALA: Subliniaza importanta anturajului si anunta ca principalul eveiment al anului se va referi la fratele, sora sau vecinii nativului. Deplasarile sau comunicatiile vor fi frecvente in acest an. *Poate indica si o legatura extraconjugala daca casa a 5a a revolutiei solare este amplificata.

ASCENDENTUL ANUAL IN CASA 4 NATALA: Anunta o schimbare de resedinta, realizarea unui proiect demarat

Page 3: 93741465 astrologie-previzionala

anterior, un eveniment in legatura cu parintii sau caminul persoanei. Aceasta configuratie poate indica si finalul vietii nativului.

ASCENDENTUL ANUAL IN CASA 5 NATALA: Principalul eveniment al anului va fi legat de copii, de viata sentimentala a persoanei sau de domeniul artistic. Indica evenimente fericite (daca tema nu e foarte afectata), marcand anii de logodna sau de nastere a copiilor (pt. horoscoapele feminine. Favorizeaza speculatiile financiare: castig la loterie *in cazul unei legaturi intre guvernatorii caselor 5,2 sau 8. Daca guvernatorul casei a 5a solara este pozitionat in casa a 2a natala, se accentueaza problemele financiare ale persoanei.

ASCCENDENTUL ANUAL IN CASA 6 NATALA: Arata un an dificil din punct de vedere al sanatatii. Daca revolutia solara este buna, nu vor aparea boli, dar organismul persoanei va avea tendinta de slabire, lipsa de vitalitate, cu obosela frecvant simtita. *In cazul unor aspecte nefavorabile intre guv caselor a 6a si a 10 a din rev sol, vor exista necazuri si dificultati profesionale.

ASCENDENTUL ANNUAL IN CASA 7 NATALA: Indica evenimente importante legate de parteneri sau asociati. Daca tema rev sol este buna, anul vafi favorabil unei casatorii sau unei asocieri fructuoase. Daca este defavorabila pe ansamblu, va adduce necazuri provocate de asociati sau partenerul de viata. *Daca asc annual se opune asc natal pot aparea tulburari de sanatate, aacidente, divort sau separare, operatii chirurgicale.

ASCENDENTUL ANNUAL IN CASA 8 NATALA: Deseori anunta o moarte in anturaj sau chiar moartea persoanei prin accident. *Daca aceasta nu este confirmata, sanatatea individului va avea de suferit, dar fara urmari grave. In anul respective persoana se va simti obosita sau va avea depresii nervoase; imbatranirea si uzura organismului se vor accentua. Daca persoana este bolnava exista riscul unui tratament sau medicament gresit administrat. *Daca casa a8a e pozitionata avantajos in ambele teme persoana

Page 4: 93741465 astrologie-previzionala

poate beneficia de castiguri din mosteniri, donatii, bunuri neasteptate. Aceasta configuratie accentueaza atractia persoanei pentru cercetare spirtuala.

ASCENDENTUL ANNUAL IN CASA A 9 NATALA: Indica o calatorie importanta sau relatii importante cu strainii. Pozitie favorabila studiilor inalte. Afectata pozitia poate indica conceptii religioase si filozofice gresite, fanatism. Este un an in care persoana isi poate redefini coordonatele relatiei cu divinitatea si poate ajunge la conceptii de viata corecte.

ASCENDENTUL ANNUAL IN CASA A 10 NATALA: Indica schimbari de situatie sociala sau profesionala a persoanei, sanse de progres sau caderi spectaculoase, in functie de ansamblul rev sol si de guvernatorul asc sol in tema natala. *Daca MC annual este in conj cu DES natal schimbarea de situatie va fi insotita si de o modificare in anturaj (casatorie, divort, asociere).

ASCENDENTUL ANNUAL IN CASA A 11 NATALA: Relatiile persoanei cu prietenii vor fi in prim plan. Daca tema anuala este favorabila, va aduce noi prietenii, ajutor de la prietenii sau noi proiecte a caror realizare va depinde de prietenii persoanei. Daca rev sol este afectata, pozitia anunta conplicatii, dificultati si tradari de la prieteni, chiar ruptura.

ASCENDENTUL ANNUAL IN CASA 12 NATALA: Este o pozitie periculoasa care anunta un an de incercari, de manifestari sau agravari ale unor boli cronice. Este un an favorabil pt studii si experiente spiritual. Poate aduce necazuri cu legea, scandaluri, piedici de tot felul. In general sanatatea persoanei va avea de suferit indiferent de evenimentul principal al anului. Persoana va avea un an plin de griji si necazuri multiple.

***

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 1 NATALA: Este o pozitie extrem de benefica permitand individului sa actioneze in sensul dorit prin forte proprii. Nativul isi poate redirectiona existenta printr-o actiune persoanala

Page 5: 93741465 astrologie-previzionala

avand sanse de afirmare in cariera. Conjunctura il va ajuta sa-si realizeze scopurile oricat de dificile ar fi.

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 2 NATALA: Anunta un an cu evenimente financiare importante positive sau negative, in functie de aspectele rev sol. Finantele persoanei vor juca un rol mare in anul respectiv.

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 3 NATALA: Anunta multe deplasari sau o activitate editoriala intensa. Daca revolutia solara este benefica interpozitia poate aduce ameliorarea pozitiei sociale ca urmare a unei deplasari sau a unei propuneri importante primite prin corespondenta.

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 4 NATALA: Este un an in care persoana isi va rezolva poz /neg relatiile cu parintii, cu casa sau cu unele proprietati. Deseori indica finalizarea unui proiect important de lunga durata. Poate indica anul retragerii la pensie. *Daca este afectata aceasta pozitie duce la pierderea situatiei sociale sau familiale, mai ales in cazul cand cele doua MC, natal si anual, se gasesc in opozitie .

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 5 NATALA: Pozitia favorizeaza activitatile artistice, sportive sau aduce succes in legatura cu copiii. Poate indica o legatura care creste prestigiul social al persoanei mai ales in teme feminine. *Daca tema anuala este afectata exista pericolul naruirii speranteler nativului (datorita opzitiei MC anul cu casa a 11 natala)

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 6 NATALA: In anul respectiv persoana va fi in pozitie de subordonare sau dependent fata de altii. *Daca ansamblul temei anuale anunta o boala, se va repercuta asupra pozitiei sociale, profesionale a nativului. *Saturn in conj cu MC limiteaza liberal arbitru si libertatea de actiune, opunandu-se relaizarii dorintelor nativului.

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 7 NATALA: Indica o schimbare de situatie, printr-o asociere , casatorie sau contract de afaceri / prin divort sau ruptura unei asocieri, proces.

Page 6: 93741465 astrologie-previzionala

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 8 NATALA: Anunta primirea unei importante sume de bani, o mostenire sau o reglare favorabila a conturilor / indica datorii si necazuri cauzate de bani.

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 9 NATALA: In anul respective persoana va face o calatorie care ii va influenta situatia sociala sau profesionala. Indica success in relatiile cu strainatatea sau o posibila functie inalta in afara tarii natale.

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 10 NATALA: Este o pozitie buna pentru cariera profesie sau renume. Activitatea sociala a persoanei va cunoaste o amplifiacare, iar relatiile sale cu lumea vor fi foarte favorabile.

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 11 NATALA: Evolutia persoanei in anul respectiv va depinde de prieteni si de releatii. In general, este o pozitie buna pentru realizarea proiectelor si aspiratiilor persoanei.

MIJLOCUL CERULUI ANUAL IN CASA 12 NATALA: Indica un an de mari incercari in sfera situatiei socile, pericol de defaimare, scandal, dificultati in gasirea unui loc de munca . Aspectele disonante sau planetele malefice care au aspect cu aceasta pozitie agraveaza situatia. Interpozitia este favorabila medicilor si persoanelor a caror profesie este legata de casa a 6a, ei dispunand de un ansamblu armonios.

*

MARTE CASA 7 NAT CULMINANT IN TEMA ANUALA (planeta cea mai ridicata): ruptura de asociatie.

URANUS IN CASA 5 NAT CULMINANT IN TEMA ANUALA: sarcina neasteptata sau necazuri venind de la copii.

***

Page 7: 93741465 astrologie-previzionala

INTERPRETAREA PLANETELOR DIN TEMA REVOLUTIEI SOLARE ANUALE

SOARELE IN CASA 1: favorizeaza activitatea personala si individual va fi mult mai apreciat decat in trecut datorita succeselor personale. *Casa guvernata de Soare capata importanta superioara in anul respectiv.

SOARELE IN CASA 2: faciliteaza castigurile financiare; persoana beneficiaza de sansa in afaceri.

SOARELE IN CASA 3: favorizeaza mai mult pe unul dintre frati, surori, veri etc., decat pe individual respectiv; poate indica succesul in activitati oficiale, in studii, infunctie de aspectele care le face cu celelalte planete.

SOARELE IN CASA 4: Influenteaza relatia persoanei cu parintii si cu proprietatile sale. Poate indica revenirea persoanei la locul natal, sau casa parinteasca.

SOARELE IN CASA 5: indica un an important pentru ceatiile persoanei ; poate indica un eveniment fericit in legatura cu copiii, sau o romantica poveste de dragoste.

SOARELE IN CASA 6: pozitia este defavorabila pentru sanatate dar si pentru relatiile persoanei la locul de munca. *in aspect disonant cu Marte si/sau cu guvernatorul casei a 10a exista pericolul unor neplaceri provocate prin actiuni precipitate, destinate unei avansari sau unei situatii mai bune.

SOARELE IN CASA 7: aspectul il favorizeaza mai curand pe partenerul de viata al persoanei; pozitia este buna pentru activitatea politica sau sociala; uneori este indicele unei limpeziri a unei situatii matrimoniale sau a raporturilor cu asociatii .

SOARELE IN CASA 8: poate indica moartea violenta a persoanei / favorizeaza castigul proceselor, rezolvarea favorabila a litigiilor, cresterea veniturilor si diminuarea datoriilor.

Page 8: 93741465 astrologie-previzionala

SOARELE IN CASA 9: creste ambitia persoanei si dorinta de a intelege tainele tuturor lucrurilor; poate fi favorabila evolutiei spiritual studiilor, marilor calatorii, relatiilor cu strainatatea.

SOARELE IN CASA 10: indica succesul profesioanl al persoanei; in anul respective poate creste renumele persoanei si rangul social; este un an de avansare pe toate planurile; persoana reuseste sa gaseasca credit si protectie pentru a-si atinge scopurile. *in cazul aspectelor disonante influenta benefica va fi diminuata, avansarea va avea loc cu anumite dificultati.

SOARELE IN CASA 11: faciliteaza realizarea proiectelor si sperantelor in domeniile indicate de casa pe care o guverneaza in revolutia solara (daca nu este afectat); in anul respectiv persoana va beneficia de ajutorul nesteptat al unuia dintre prieteni.

SOARELE IN CASA 12: are rol benefic in cazul bolilor, permitand curatirea organismului de toxine si scotand la iveala disfunctionalitatile din interiorul organismului / organismul prezinta o stare de uzura accentuate, sanatatea persoanei avand mult de suferit.

*

LUNA reprezinta un element important in interpretarea revolutiilor solare .

LUNA IN CASA 1 ANUALA: in temele feminine reprezinta intotdeauna o pozitie periculoasa pentru sanate, cu tulburari functionale sau boli (in cazul unor aspecte disoanante); in temele masculine poazitia anunta faptul ca femeile vor juca un rol important in viata individului in cursul anului respectiv *daca luna guverneaza casele 2 sau 10 anuala , influenta femeii se va exercita asupra situatiei individului, favorabila sau nu in functie de aspecte; aceasta pozitie confera sensibilitate si impresionabilitate, tendinta catre instabilitate si schimbari (mai ales daca Luna este in conjunctie cu ASC)

Page 9: 93741465 astrologie-previzionala

LUNA IN CASA 2 ANUALA: predispune la fluctuatii financiare / indica pericol de pierderi sau furturi

LUNA IN CASA 3 ANUALA: anunta deplasari influenteaza relatiile individului cu anturajul / neplaceri din partea femeilor din anturaj, boli ascunse*in cazul unui aspect cu Saturn, persoanei ii este blocata colaborarea cu anturajul; disonant cu Mercur sau Neptun aduce critici si scandaluri ; cu Marte produce dispute si discutii aprinse.

LUNA IN CASA 4 ANUALA: anunta schimbari in familie sau camin *disonant cu Saturn schimbarile nu vor avea loc sau vor aparea dificultati insurmontabile suprapuse peste nemultumirea persoanei fata de locuinta sa.

LUNA IN CASA 5 ANUALA: predispune la schimbari in viata sentimentala / tradari *in temele feminine, in casa 5 sau7 favorizeaza conceptia si se intalneste in anii de sarcina (analog prezentei lui Jupiter in casa 5 sau 11); pentru persoanele in varsta pozitia se refera la copii sau speculatii *daca se afla in domiciliu sau exaltare si bine aspectata exista sansa unor castiguri la joc sau loterie *daca guverneaza casa 3 sau 9 si nu se gaseste int-un semn fix, vor exista multe deplasari de agrement.

LUNA IN CASA 6 ANUALA: pozitie periculoasa pentru sanatate; afectata este defavorabila activitatilor in relatie cu publicul

LUNA IN CASA 7 ANUALA: indica un ajutor venit de la femei; modificare in viata conjugala, social sau in asociatii (avantajoasa sau nu in functie de aspecte); pozitia favorizeaza conceptia (in temele feminine) *in opozitie cu ASC indica fluctuatii ale sanatatii, mai ales la femei.

LUNA IN CASA 8 ANUALA: an dificil pentru a incepe un proces *mai putin in Rac sau Taur. In domiciliu sau exaltare, Luna favorizeaza finantele partenerului. Una dintre

Page 10: 93741465 astrologie-previzionala

persoanele apropiate poate sa se imbolnaveasca destul de grav .

LUNA IN CASA 9 ANUALA: favorizeaza calatoriile mai ales in familie sau cu personae intime si pare sa exercite o influenta foarte buna (chiar cu aspect disonante) asupra experientelor psihice sau oculte, deoarece creste intuitia si confera inspiratie .

LUNA IN CASA 10 ANUALA: indica o activitate sociala amplificata, pierdere / castig de popularitate. *Daca este guv casei 7 natala sau anuala, poate indica o casatorie. *Daca e in casa 4a natala sau e guvernatorul casei 4 anula, aduce schimbare in afacerile imobiliare sau familiale.

LUNA IN CASA 11 ANUALA: aduce o schimbare de proiecte sau sperante. Pentru barbati , favorizeaza relatiile cu femeile daca nu are aspecte disonante.

LUNA IN CASA 12 ANUALA: an defavorabil calatoriilor, activitatilor comerciale sau intreprinderilor care cer un bun renume sau publicitate. Griji sau necazuri cauzate de o femeie.

*

Rolul lui MERCUR in practica se dovedeste mai putin important.

MERCUR IN CASA 1 ANUALA: mareste capacitatea de exprimare si faciliteaza buna intelegere. Favorabila pentru activitati care cel capacitati oratorice sau simt comercial .

MERCUR IN CASA 2 ANUALA:: Influenteaza poz /neg castigurile. Un rol important in chestiunile financiare ale persoanei il vor juca domeniile reprezentate de Mercur: comert, trazactii, deplasari, jurnalisti, intermediari etc.

Page 11: 93741465 astrologie-previzionala

MERCUR IN CASA 3 ANUALA:: indica deplasari de afaceri si favorizeaza relatiile din interes.

MERCUR IN CASA 4 ANUALA:: anunta divrgente de opiie in familie sau chiar dispute *afecta de Marte si Uranus.

MERCUR IN CASA 5 ANUALA:: toate sentimentele nativului vor fi controlate si analizate de ratiune; favorizeaza placerile mentale, benefica pentru studenti si invatamantul tehnic *daca nu exista aspecte rele.

MERCUR IN CASA 6 ANUALA:: pozitia sa afectata anunta surmenaj si mari migrene, precum si un efort mental epuizant. *inclusiv aflat in Berbec sau casa a6a anula peste casa1 natala.

MERCUR IN CASA 7 ANUALA:: un partener sau un asociat foarte interesat *afectata neintelegeri; propunere de ordin social sau colectiv (posibila casatorie -pentru o femeie)

MERCUR IN CASA 8 ANUALA:: anunta o schimbare in palsamentele financiare sau o calotorie datorata unui deces.

MERCUR IN CASA 9 ANUALA:: anunta calatorii de afaceri; pozitie foarete favorabila din punct de vedere mental.

MERCUR IN CASA 10 ANUALA:: imbunatateste capacitaea profesionala; favorabil profesiei, renumelui si reputatiei ; poate provoca pierderi sau necazuri datorate unor gafe, erori de judecata sau actiuni precipitate *afectat de Marte, Uranus sau Pluton

MERCUR IN CASA 11 ANUALA:: relatii avantajoase si profitabile, cresterea eventualei clientele, profit bun *daca are aspect bun cu casele 2,8 sau 10. Opozitia cu o planeta din casa 5 aduce necazuri de la copii.

Page 12: 93741465 astrologie-previzionala

MERCUR IN CASA 12 ANUALA:: favorabil activitatii spirituale; favorizeaza implicarea in activitati secrete sau oculte * daca e bine aspectat.

*

VENUS in Berbec sau Scorpion sau cu aspect de la Marte denota senzualitate nesatisfacuta, in consecinta crescuta. Acest aspect reduce sau blocheaza domeniile indicate de pozitia planetei in tema natala (in casa 2 nat – finantele vor scadea, intr-a3a relatiile cu anturajul vor fi mai putin bune etc.).

VENUS IN CASA 1 ANUALA: creste optimismul si sociabilitatea; an bun *daca nu sunt aspecte disonante

VENUS IN CASA 2 ANUALA: favorizeaza finantele si creste sansa in afaceri * mai ales in Taur, Balanta sau Pesti, sau daca este bine aspectata

VENUS IN CASA 3 ANUALA: favorizeaza relatiile cu anturajul si favorizeaza munca de creatie artistica

VENUS IN CASA 4 ANUALA: aduce armonie si intelegere in camin; ajutor din partea parintilor; favorabila profesiei *specifice casei 4 (agricultori, proprietari de imobile, mineri etc.)

VENUS IN CASA 5 ANUALA: amplifica senzualitatea persoanei si ii imbogateste viata sentimentala; *daca pozitia este legata de casele financiare (2,8) permite succes in jocuri sau speculatii; an bun pentru nasterea copiilor

VENUS IN CASA 6 ANUALA: ajuta sanatatea, serviciul, si raporturile cu subordonatii / poate genera boli ale organelor genitale *daca are asp dis cu Marte sau Uranus

VENUS IN CASA 7 ANUALA : indica relatii foarte bune cu partenerul de viata si cu asociatii; *daca este retrograd chiar

Page 13: 93741465 astrologie-previzionala

si bine aspectata, nu permite realizarea casatoriei in anul respectiv sau provoaca amanarea termenului

VENUS IN CASA 8 ANUALA : favorizeaza procesele si plasamentele financiare *mai putin in Scorpion

VENUS IN CASA 9 ANUALA: se anunta calatorii de placere, relatii bune cu strinii

VENUS IN CASA 10 ANUALA : favorizeaz afacerile, pozitia sociala, relatiile profesionale / scandal in urma unor relatii sentimentale * afectata de Saturn, Marte, Uranus , Neptun sau Pluton

VENUS IN CASA 11 ANUALA : faciliteaza succesele mondene, realizarea dorintelor, sperantelor; prietenii feminine profitabile, ajutor din partea anturajului sau

VENUS IN CASA 12 ANUALA : releva sentimente si dorinte ascunse; protejeaza si ajuta depasirea unor crize *bine plasata si aspectata

*

MARTE IN CASA 1 ANUALA: pozitia amplifica impulsul sexual a persoanei, mai ales daca formeza aspecte cu Venus; produce efervescenta in activitate, crescand initiativa si ambitia; afectat: cresterea iritabilitatii, superexcitabilitate, chiar brutalitate; prin vorbe sau acte negandite, exista riscul de conflicte si dispute *cu persoane indicate de casa guvernata de Marte sau ocupata de planeta cu care aspect disonant

MARTE IN CASA 2 ANUALA:aduce imprudente in afaceri sau cheltuieli mult peste posibilitati */cu aspecte disonante necazurile si dificultatile financiare sunt insurmontabile.

Page 14: 93741465 astrologie-previzionala

MARTE IN CASA 3 ANUALA: imprudentele verbale sau scrise vor fi cauza dezacordurilor sau a disputelor cu anturajul */ disonant prudenta in deplasari , mai ales cu masina; * in semn de aer sau de foc indica o puternica activitate mentala

MARTE IN CASA 4 ANUALA: caminul nu se armaonizeaza cu aspiratiile si gusturile nativului; discutii si certuri cu parinti, chiar lupte pentru o problema vitala *disonant cu Soarele, Luna sau Asc – tulburari digestive , boala de stomac sau intestine; pt.femei pot aparea probleme ale organelor genitale; intro rev sol puternic disonanta si cu Marte aspectat de un numar mare de planete – nenorocire care afecteaza parintii, proprietatile sau caminul (incendiu, mortalitae, calamitate publica, despartire de familie etc)

MARTE IN CASA 5 ANUALA: persoana ar trebui sa evite jocurile si speculatiile financiare */ disonant relatii defavorabile cu sexul opus

MARTE IN CASA 6 ANUALA: indica posibilitatea unui accident fiziologic; in Capricorn indica o sanatate buna *nedisonant si fara interpozitii de case amenintatoare; pt.functionari – neplaceri datorate unor initiative de independenta care depasesc posibilitatile

MARTE IN CASA 7 ANUALA: indica discutii, dispute cu partenerul, asociatii si pericol de proces; poate indica (mai ales in conj cu DES anual) actiuni riscante si violente de ordin social care pot reusi *numai daca Marte este bine aspectat

MARTE IN CASA 8 ANUALA: indica un comportament extravagant al partenerului sau asociatului si denota cresterea considerabila a cheltuielilor, chiar peste posibilitati; posibil deces in anturaj *daca guverneaza casa 3,4 sau 11

Page 15: 93741465 astrologie-previzionala

MARTE IN CASA 9 ANUALA: indica pericole in calatorii; predispozitie la pesimism, fanatism, actiuni exagerate; posibila activitate intensa in legatura cu strainatatea

MARTE IN CASA 10 ANUALA: necazuri si dificultati profesionale /*disonant - discreditare si nesansa in relatiile sociale; predispune la actiuni riscante, periculoase (in semne de foc) sau neglijente in afaceri

MARTE IN CASA 11 ANUALA: marcheaza mari proiecte care depasesc posibilitatile nativului; indica certuri si scandaluri cu prietenii /* rau aspectat - certurile, jignirile si dezacordurile vor fi inevitabile

MARTE IN CASA 12 ANUALA: aunta boli, accidente, persecutii, necazuri si blocaje de tot felul */ afectat si in semne de apa – excese sexuale, impulsuri imorale sau chiar criminale.

*

JUPITER joaca rolul marelui benefic in revolutiile solare . Chiar daca este slab la nasterte si ocupand Fecioara, Gmenii sau Capricornul, daca in revolutia solara este puternic si in aspect bun cu pozitia sa natala, influenta sa benefica este crescuta. Aduce intodeauna sanse sau fericire in casa anuala pe care o ocupa

JUPITER IN CASA 1 ANUALA: aduce optimism si generozitate; genereaza dorinata de extindere in afaceri sau in domeniul indicat prin casa natala peste care se suporapune; daca nu este prea afectat, anul va fi favorabil sau cel putin mai usor

JUPITER IN CASA 2: denota cresterea castigurilor si cheltuieleilor, precum si sanse neasteptate in domeniul financiar; cand este retrograd nu va impiedica expansiunea

Page 16: 93741465 astrologie-previzionala

situatiei materiale, dar nu va permite realizarea unor beneficii mari

JUPITER IN CASA 3: aduce cotracte avantajoase, propuneri interesante, sanse de succes; un aspect benefic cu Uranus, Neptun sau Pluton anunta ca nativul va scapa ca prin miracol dintr-un accident – semn de protectie divina

JUPITER IN CASA 4: favorizeaza toate domeniile patronate c4; anunta ca anul se va sfarsi mai bine decat a inceput, promitand un eveniment fericit in ultimul trimestru

JUPITER IN CASA 5: bine aspectat anunta un an bun pentru activitati in care nativul trebuie sa manifeste mult optimism si intrazneala imbinate cu ratiune, dar si satisfactii sentimentale / prost aspectat poate aduce pierderi in actiuni hazardate sau unele neplaceri de ordin sentimental

JUPITER IN CASA 6: marcheaza un an in care persoana va avea reletii bune cu subordonatii si un serviciu usor / indica necesitatea purificarii sangelui si evitarea tuturor exceselor; daca guverneaza c1 sau c5 – pericol de imbolnavire datorat abuzului

JUPITER IN CASA 7: puternic si bine aspectat indica fericire sau liniste conjugala, buna intelegere cu asociatii si succes in afaceri legale; / afectat persoana va abuza de increderea pe care i-o acorda ceilalti

JUPITER IN CASA 8: favorizeaza procesele si aduce castiguri financiare nesteptate / creste datoriile sau aduce necazuri

JUPITER IN CASA 9: amplifica reputatia si stima generala; favorizeaza calatoriile, studiile inalte, relatiile

Page 17: 93741465 astrologie-previzionala

cu strainatatea / trebuie incercata revizuirea conceptiilor despre viata

JUPITER IN CASA 10: evenimente fericite, aducand sanse de elevare in viata; un an bun pentru afaceri, daca nu este prea rau aspectat; foarte afectat – dificultati si conflicte datorate imprudentelor sau proiecteleor prea vaste; pt. femeile casnice poate indica o sarcina, mai ales daca se suprapune peste asc.nat.

JUPITER IN CASA 11: marcheaza nevoia de expansiune materiala sau sociala, in functie de ansamblul temei ; favorizeaza relatiile si prieteniile, dar cand e foarte afectat, acestea nu sunt satisfacatore sau sunt din interes si calcul

JUPITER IN CASA 12: determina descoperirea si contracararea actiunii dusmanilor secreti si a detractorilor; bine asp favorizeaza avansarea in functie in cadrul unor societati secrete / afectat denota boli cronice de circulatie sau de ficat

*

SATURN arunca intotdeauna o umbra asupra domeniului de viata indicat de casa in care este plasat. Cel mai adesea nu indica un eveniment, ci ce ceva anume care-l va apasa pe nativ in timpul anului.

SATURN IN CASA 1 ANUALA: veti fi nelinistit, deprimat, surmenat si in permanenta intaziere, din cauza sanatatii Dvs. Veti fi frecvent o persoana obosita fizic si moral. Marcheaza adesea un an de lupte.

SATURN IN CASA 2 ANUALA: anunta nelinisti si necazuri financiare, ingreuneaza afacerile, provoaca intarzieri in castiguri si in realizarea proiectelor financiare; an dificil pentru afaceri imobiliare; afectat anunta pierderi grele

Page 18: 93741465 astrologie-previzionala

SATURN IN CASA 3 ANUALA: indica pesimism si anunta relatii tensionate cu anturajul, adesea persoane mai in varsta decat nativul, intarzieri in calatorie; in general defavorabil studentilor, scriitorilor si editorilor; pericol de tuberculoza pulmonara sau alte boli de plamani daca afecteaza ascendentul anual sau natal, si in acelas timp reface aspecte disonante din tema natala, cu luminariile

SATURN IN CASA 4 ANUALA: anunta obligatii si necazuri legate de bunurile materiale, camin, parinti sau mosteniri; afectat si retrograd creeaza o ambianta familiala sufocanta sau necazuri mari; indica amplificarea dificultatilor spre sfarsitul anului

SATURN IN CASA 5 ANUALA: in anul respectiv persoana va fi nemultumita de viata ei sentimentala mai ales in temele feminine ; pentru barbati ea diminueaza nevoile fizice si tendintele sentimentale, pentru femei se opune satisfacerii lor; pozitie defavorabila pentru jocuri si speculati chiar daca este bine aspectata; ACESTE INDICATII SE ATENUEAZA DACA Saturn guverneaza asc anual, accentuand semnificatiile casei a5a

SATURN IN CASA 6 ANUALA: denota sanatate salba, boli sau necazuri oarecum constante / creste rezistenta organismului in Balanta, Varsator sau Capricorn

SATURN IN CASA 7 ANUALA: indica neintelegeri cu partenerul sau asociatul ; intarzie intentiile de casatorie sau ea nu va avea loc daca este retrograd si afectat ; pozitie dificila pentru procese

SATURN IN CASA 8 ANUALA: poate anunta moartea sau un deces in anturajul Dvs.; indica datorii si scaderi ale averii; an dificil pentru speculatii financiare, cumparare de titluri actiuni, rente etc.

Page 19: 93741465 astrologie-previzionala

SATURN IN CASA 9 ANUALA: favorizeaza judecata persoanei si ii intareste conceptiile filozofice / afectat defavorizeaza calatoriile, creand obstacole sau intarzieri ; necazuri provocate de cumnati sau cumnate

SATURN IN CASA 10 ANUALA: impiedica avansarea sociala sau profesionala ; bine aspectat marcheaza o situatie stabilaizata ,dar nu fara necazuri / afectat provoaca dificultati in afaceri si pericol de pierderi grele; adesea aduce un eveniment nefericit in situatia sociala ; uneori anuanta o boala a mamei

SATURN IN CASA 11 ANUALA: anuata intarzieri in realizarea proiecteleor si a sperantelor - obstcole de tot felul ; indica necazuri datorate relatiilor

SATURN IN CASA 12 ANUALA: starea de sanatate necesita un repaus complet sau un tratament metodic ; adesea o boala se va declansa cu repercursiuni profunde si indelungate ; poate indica moartea persoanei daca revolutia solara este foarte afectata

*

URANUS se manifesta mai curand printr-un eveniment brusc, de scurta durata, decat prin tendinte generale.

URANUS IN CASA 1 ANUALA: anunta ca cineva necunoscut va intra in viata Dvs. Afectat – pericol de accident din vina Dvs.(mai ales daca este in conj cu Asc) *in aspect cu una din casele 1,3 sau 9, sau daca este guvernatorul ascendentului, provoaca interes pentru o anumita stiinta pe care ati ignorat-o complet anterior (sau orientarea gandirii intr-o directie noua, pentru o perioada de timp mai lunga)

URANUS IN CASA 2 ANUALA: anunta castiguri sau pierderi neasteptate si fluctuatii financiare mult mai puternice decat cele semnalate de prezenta Lunii in

Page 20: 93741465 astrologie-previzionala

aceasta casa; marcheaza o schimbare destul de importanta in situatia pecuniara, sau denota instabilitate financiarain timpul anului.

URANUS IN CASA 3 ANUALA: anunta necazuri cauzate de unele acte oficiale semnate sau pericole in calatorii; bine aspectat faciliteaza studiul in domenii ca: astrologie, ocultism, electronica, si poate duce la o importanta descoperire personala / afectat, complicatii neasteptae in relatia cu anturajul

URANUS IN CASA 4 ANUALA: provoaca schimbari subite si neprevezute in viata domestica si determina schimbari de domiciliu: pot aparea certuri cu parintii (m.a. tatal) sau un eveniment important in legatura cu acestia (anul mortii parintilor sau separarea de acestia)

URANUS IN CASA 5 ANUALA: exacerbeaza impulsurile sexuale si anunta relatii erotice pasagere (mai ales in temele masculine), legaturi precipitate sau rupte, schimbari in viata sentimentala; afectat si retrograd necazuri datorate unei relatii mai vechi; (in temele feminine) dereglari ale ciclului menstrual, sarcina neasteptata sau nedorita, avorturi s complicatii in relatiile intime; bine aspectat aduce castiguri neasteptate si succes in speculatii sau jocuri / daca are un singur aspect prost aduce ghinion si necazuri

URANUS IN CASA 6 ANUALA: indica boli complicate, neobisnuite si greu de diagnosticat, precum si erori de tratament, care pot fi usor tratate *daca este bine aspectat, prin metode uraniene (electricitate, masaj, magnetism si alte metode neortodoxe); aduce complicatii intre subalterni si patroni

URANUS IN CASA 7 ANUALA: genereaza complicatii bruste cauzate de sot sau asociat, *daca este foarte afectat, duce la ruptura si separare; in cazul unui proces

Page 21: 93741465 astrologie-previzionala

deznodamantul va fi neasteptat, *bun sau rau in functie de aspectele generale ale temei

URANUS IN CASA 8 ANUALA; indica uneori pericol de moarte *daca este afectat; indica in general evenimente neasteptate si neplacute, complicatii in palsamente si dificultati in a intra in posesia unora din averile cuvenite

URANUS IN CASA 9 ANUALA: provoaca frecvent schimbari de opinie, calatorii periculoase si anunta adesea o schimbare in familia asociatului sau sotului / rau aspectat - certuri provocate de parinti sau asociati

URANUS IN CASA 10 ANUALA: modificari neasteptate in situatia sociala si profesionala: uneori schimbari de profesie dar cel mai adesesea drept repercursiunea evenimentelor de ordin colectiv; psihologic indica tendinta de schimbari in profesie; bine aspectat amplifica intuitia si ofera succese extraordinare / afectat – pericolul unei crize morale sau fizice ( sau chiar moartea mamei)

URANUS IN CASA 11 ANUALA: aduce schimbari in proiecte, relatii sau prietenii, uneori schimbarile depinzand de noile cunostiinte pe care vi le faceti; puternic aspectat anunta o prietenie noua sau o cunostinta importanta / afectat indica necazuri cauzate de prieteni si cere prudenta fata de noile cunostinte; daca sunteti bolnav(a) este mai prudent sa va schimbati medicul

URANUS IN CASA 12 ANUALA: anunta necazuri si complicatii, *care depind cel mai adesea de casa pe care o guverneaza in tema natala; aduce lupte,tracasari, rivalitati, intrigi si comploturi neasteptate, provenind cel mai adesea de la dusmani ascunsi, gravitatea acestor necazuri depinzand de ansamblul temei

*

Page 22: 93741465 astrologie-previzionala

NEPTUN IN CASA 1 ANUALA: indica iluzii sau proiecte dificil de realizat, *casa guvernata de acceasta planeta in tema natala si anuala, sau cea ocupata la nastere indicand domeniul la care se raporteaza aceste iluzii sau sperante, iar eventualele aspectele disonante determina deceptiile; viata interioara intensa / nelinisti si temeri mai mult sau mai putin ascunse

NEPTUN IN CASA 2 ANUALA: creeaza iluzia castigurilor care de cele mai multe ori nu se vor realiza; instabilitate sau insecuritate financiara, *foarte afectat – pierderi cauzate de incorectitudinea altora (excrocherie, abuz de incredere, frauda)

NEPTUN IN CASA 3 ANUALA: surprize neplacute din partea anturajului feminin, posibile dificultati in comunicare, neclaritate sau confuzie in exprimare; genereaza pericole in calatoriile scurte; nu favorizeaza studiile si lucrurile precise

NEPTUN IN CASA 4 ANUALA: instabilitate familiala, necazuri in camin si relatii proaste cu familia / afectat – necazuri dintre cele ami neverosimile

NEPTUN IN CASA 5 ANUALA: griji si necazuri datorate copiilor, viata sentimentala mai mult in plan imaginativ decat in cel fizic, pericol de deziluzii sentimentale

NEPTUN IN CASA 6 ANUALA: necazuri cu alimentatia (pericol de otravire) sau boli de factura fizica sau nervoasa, *foarte afectata, aduce dezordine si complicatii in munca , indicand necinstea sau neglijenta daunatoare a angajatilior

NEPTUN IN CASA 7 ANUALA: necazuri in viata conjugala / pericolul inselarii sau tradarii din partea partenerului sau asociatului

Page 23: 93741465 astrologie-previzionala

NEPTUN IN CASA 8 ANUALA: ameninta intereselae financire (excrocherie, afacere dubioasa) adesea prin greslile partenerului sau asociatului

NEPTUN IN CASA 9 ANUALA: plimbari pe apa sau sejur intr-o localitate balneara; ampifica tendintele mistico-religioase, foarte afectat denota necazuri cu legea, stari de anxietate, credulitate si angoase; pericol de inec in aceasta perioada

NEPTUN IN CASA 10 ANUALA: marcheaza o situatie instabila ca re se poate rezolva, daca tema este favorabila, dar cel mai adesea aduce mari necazuri in relatiile sociale si profesionale

NEPTUN IN CASA 11 ANUALA: indica surprize cauzate de anturaj, prieteni pe care nu se poate conta, *daca e bine aspectat surprizele pot fi relativ placute / deceptii cauzate de anturaj , proiectele nu se vor realiza

NEPTUN IN CASA 12 ANUALA: anunta refulari, stari de criza si tendinta de a secretiza; slabeste sanatatea , generand necazuri, griji si depresii; bine aspectat favorizeaza tot ce este legat de spiritism sau psihism

*

PLUTON trebuie interpretat in contextul general al astrogramei; peste AS creste activtatea si o orienteaza catre un domeniu nou, iar peste MC aduce o schimbare brusca in afaceri (toleranta 5grd.; sunt treceri foarte importante provocand schimbari profunde in viata persoanei)

PLUTON IN CASA 1 ANUALA: genereaza un caracter schimbator, treceri foarte rapide de la un comportament secretos la o franchete dezarmanta; indica un moment de rascruce al existentei, manifestandu-se dorinanta de cautare a unei noi cai, a unui nou mod de viata.

Page 24: 93741465 astrologie-previzionala

PLUTON IN CASA 2 ANUALA: favorizeaza castigurile dar induce o viziune exagerata asupra posibilitatilor financiare si creeaza mari surprize in afaceri

PLUTON IN CASA 3 ANUALA: indica necesitatea acordarii unei atentii sporite angajamentelor sau contractelor aducand schimbari in acest domeniu *disonant cu Soarele sau cu Marte indica nerespectarea obligatiilor asumate, tendinta de razvratire impotriva greutatilor vietii

PLUTON IN CASA 4 ANUALA: neintelegeri cu familia, tendinta de inchidere in sine, de a trai izolat; refuzul de a vorbi despre gandurile, ambitiile si preocuparile proprii

PLUTON IN CASA 5 ANUALA: incertitudini sau schimbari in viata sentimentala; tendinta spre situatii neobisnuite si instabilitate; legaturi romantice si inclinatie spre adulter; uneori permite castiguri neprevazute prin actiuni riscante; evenimente neprevazute venind de la copii ( dar nu neaparat rele) *nu creeaza necazuri mari decat daca este foarte rau aspectat

PLUTON IN CASA 6 ANUALA: probleme de sanatate in special de natura mentala, psihica sau nervoasa; marcheaza o forma neobisnuita de manifestare a unei boli sau o boala rara

PLUTON IN CASA 7 ANUALA: anunta legaturi bruste si neasteptate in viata sociala, *daca este foarte afectat – complicatii neasteptate si nelinistitoare dar de scurta durata; poate anunta un viitor proces, foarte dezagreabil si independent de propria vointa

PLUTON IN CASA 8 ANUALA: arata o speranta desarta sau exagerata de crestere a averii; necazuri si griji in legatura cu unele obligatii asumate; *in configuratie pozitiva

Page 25: 93741465 astrologie-previzionala

si sustinut si de alte aspecte indica redresarea situatiei financiare, intrari mari de bani

PLUTON IN CASA 9 ANUALA: favorizeaza activitatea mentala si genereaza atractie pentru calatorii; nevoia de evadarea dintro existenta care nu mai satisface

PLUTON IN CASA 10 ANUALA: indica o activitate intensa, cam dezorganizate si orientata spre mai multe domenii; ambitie sporita de afirmare pe plan social; prea multe directii de actiune, cu rezultate sub asteptari

PLUTON IN CASA 11 ANUALA: realizarea proiectelor depinde nu numai de eforturile personale dar si de o conjuctura fericita; posibil ajutor din partea prietenilor, cu conditia de manifestare a vointei in relatia cu acestia

PLUTON IN CASA 12 ANUALA: un an plini de planuri si griji ascunse care va preocupa mult

Determinarea datei evenimenteleor: Tranzitele Soarelui peste rev sol functioneaza ca o limba de ceas care indica data evenimentelor prin conjunctia sa (sau prin aspecte majore)

{Revolutii solare care pot indica moartea persoanei: Soarele in c8 anuala; Asc nat in c8 anuala; Asc an in c8 natal; Asc an in opoz cu Asc nat; Asc an in poz natala}