8 Martie 2014

2

Click here to load reader

description

chitara

Transcript of 8 Martie 2014

GCine viseaza cu tine si noapte si zi?CCine iti numara stele cand nu poti dormi?Am GCine s-ar duce cu tine departe pe-un nor, Am GCine-ti spune mi-e dor, cine-ti spune mi-e dor?

Cine ti-apare in cale cand nici nu te-astepti? CCine rade si plange cu tine si-ti spune sa iertiAm GCine iti jura mereu ca acolo va sta, Am DLanga inima ta, langa inima ta?

Refren: D G CNoi v dorim iubire! (x3)

Cine se joaca cu mainile prin parul tau?Cine te strange in brate atunci cand ti-e greu?Cine iti jura mereu ca acolo va sta,Langa inima ta, langa inima ta?

Ref................Am EmN-am sa astept sa mai apari.Am EmN-am sa astept, am sa te caut.Am EmN-am sa astept sa mai dispari, DAm sa vin sa te iau, am sa vin sa te iau,Sa te iau....!

G, C, Am, D ...

G Cadd9Cand norii ma apasa si ploua-n ochii mei G Dsus4 DCand soarele apare si rade apoi cu ei G CCand vreau sa cred ca maine va fi o noua ziEm GVreau tu sa stii...G Cadd9Si vreau cand vine noaptea s-adorm cu glasul tau G Dsus4 DSi mana ta pe frunte sa stearga tot ce-i rau G CSi atunci cand ma trezeste o raza-n zori de ziEm GVreau tu sa fii...

D C GVreau, vreau in lumea taD C GVreau, vreau sa uit de mineD C GVreau, vreau sa-mi spui ceva

Em D AmSpune-mi ca esti doar a meaC D GSpune-mi ca esti doar a mea

Tu n-ai vazut cum creste si iarba cand zambestiTu n-ai vazut cum zilnic tot mai frumoasa estiSi daca ar fi sa moara un om de dragul tauVreau sa fiu eu.