2014 01 Conventie Pentru Practica Studentilor 2 Exemplare

3
Universitatea POLITEHNICA din București FACULTATEA DE INGINERIE ELECTRICĂ Splaiul Independenței nr. 313, Sector 6, 060042 – București Tel: +40(0)21.402.9149, Fax: +40(0)21.318.1016 CONVENŢIE PENTRU PRACTICA STUDENŢILOR I. ÎNTRE Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, Facultatea de Inginerie Electrică, cu sediul în București, Splaiul Independenței, nr. 313, sect. 6, cod poștal 060042, telefon: 021.402.9154, fax: 021.318.1016, reprezentată prin Valentin NĂVRĂPESCU, în calitate de Decan, numită în continuare Organizator de practică Şi Societatea comercială …………………………........................................................ ...., cu sediul în ..........................., str. ………..................................., cod poștal ........................, telefon: ........................., fax: ………............, email: ……………………............., reprezentată prin ................................................. în calitate de ........................................, numită în continuare Partener de practică, a intervenit următoarea convenție: II. OBIECTUL CONVENŢIEI Organizarea și desfășurarea stagiul de practică are drept principal obiectiv dezvoltarea aptitudinilor de muncă pentru studenții din învățământul tehnic superior, în scopul creșterii nivelului de calificare și a unei inserții mai rapide pe piața muncii. 1

description

convention

Transcript of 2014 01 Conventie Pentru Practica Studentilor 2 Exemplare

Universitatea POLITEHNICA din Bucureti

FACULTATEA DE INGINERIE ELECTRIC

Splaiul Independenei nr. 313, Sector 6, 060042 Bucureti

Tel: +40(0)21.402.9149, Fax: +40(0)21.318.1016E-mail: [email protected], www.electro.pub.ro

CONVENIE PENTRU PRACTICA STUDENILOR

I. NTRE

Universitatea POLITEHNICA din Bucureti, Facultatea de Inginerie Electric, cu sediul n Bucureti, Splaiul Independenei, nr. 313, sect. 6, cod potal 060042, telefon: 021.402.9154, fax: 021.318.1016, reprezentat prin Valentin NVRPESCU, n calitate de Decan, numit n continuare Organizator de practic

i

Societatea comercial ............................................................, cu sediul n ..........................., str. ..................................., cod potal ........................, telefon: ........................., fax: ............, email: ............., reprezentat prin ................................................. n calitate de ........................................, numit n continuare Partener de practic,

a intervenit urmtoarea convenie:

II. OBIECTUL CONVENIEI

Organizarea i desfurarea stagiul de practic are drept principal obiectiv dezvoltarea aptitudinilor de munc pentru studenii din nvmntul tehnic superior, n scopul creterii nivelului de calificare i a unei inserii mai rapide pe piaa muncii.

Stagiul de practic a studenilor se organizeaz n conformitate cu Legea nr. 258/2007 din 19.07.2007 publicat n Monitorul Oficial, Partea I, nr. 493 din 24.07.2007 i Ordinul nr. 3955 din 09.05.2008 al Ministrului Educaiei, Cercetrii i Tineretului publicat n Monitorul Oficial nr. 440 din 12.06.2008.

Modalitile de derulare i coninutul stagiului de pregtire practic vor fi descrise n Contractul de practic care va fi ncheiat, n conformitate cu legislaia menionat mai sus, ntre Organizatorul de practic, Partenerul de practic i student.

III. DURATA CONVENIEI

Prezenta convenie este valabil pe perioada stagiului de practic a studenilor anului III, ciclul de Licen din Universitatea POLITEHNICA din Bucureti. Pentru anul universitar 2013-2014, stagiul de practic a studenilor are o durat de 12 sptmni i se va desfura n perioada 26.05 29.08.2014, 6 ore/zi.

IV. OBLIGAIILE PRILOR

A. Responsabilitile Partenerului de practic:

Partenerul de practic va primi pentru stagiu de practic un numr de maxim ........ studeni; Partenerul de practic va stabili un tutore pentru stagiul de practic, selectat dintre salariaii proprii; n cazul nerespectrii obligaiilor de ctre practicant, tutorele va contacta cadrul didactic supervizor, aplicndu-se sanciuni conform regulamentului de organizare i funcionare al Universitii POLITEHNICA din Bucureti;

nainte de nceperea stagiului de practic, Partenerul de practic va instrui practicantul cu privire la normele de securitate i sntate n munc, n conformitate cu legislaia n vigoare. Printre responsabilitile sale, Partenerul de practic va lua msurile necesare pentru securitatea i sntatea n munc a practicantului, precum i pentru comunicarea regulilor de prevenire asupra riscurilor profesionale.

B. Obligaiile Organizatorului de practic:

Organizatorul de practic desemneaz un cadru didactic supervizor, responsabil cu planificarea i organizarea pregtirii practice; n urma desfurrii cu succes a stagiului de practic, Organizatorul de practic va acorda practicantului numrul de credite, ce vor fi nscrise i n Suplimentul la diplom, potrivit reglementrilor Europass (Decizia 2.241 / 2004 / CE a Parlamentului European i a Consiliului).

V. ALTE CLAUZE

n situaia n care Organizatorul de practic sau studenii practicani nu vor respecta prevederile menionate mai sus, Partenerul de practic i rezerv dreptul de a rezilia prezenta convenie.

n cazul n care derularea stagiului de pregtire practic nu este conform cu angajamentele luate de ctre Partenerul de practic n cadrul prezentei convenii, Organizatorul de practic poate decide ntreruperea stagiului de pregtire practic, dup informarea prealabil a conductorului Partenerului de practic i dup primirea confirmrii de primire a acestei informaii.

Prezenta convenie s-a ncheiat azi ................., n dou exemplare, cte unul pentru fiecare din prile semnatare.

Organizator de practicPartener de practic

Facultatea de Inginerie Electric..............

Decan,Director,

Prof.dr.ing. Valentin NVRPESCU...........1