16 AmaFeb09 RO - amwaywiki.com · produse cosmetice de îngrijire a tenului şi machiaj, ca volum...

44
Suplimentul alimentar oficial al echipei AC Milan Amagram FEB 09 REVISTA IPA ȘI A CPP AMWAY AMWAY ROMÂNIA

Transcript of 16 AmaFeb09 RO - amwaywiki.com · produse cosmetice de îngrijire a tenului şi machiaj, ca volum...

Suplimentul alimentar oficial al echipei AC Milan

Amagram FEB

09

REVISTA IPA ȘI A CPP AMWAY

AMWAY ROMÂNIA

NOU OFERTĂ

SPECIALĂ

Sărbătoarea continuă cunoi reduceri de 25%

* VP/VA redus adecvat

Oferte promoţionale disponibile până la 31 decembrie 2009.

Pentru mai multe informaţii despre Aniversarea de 50 de ani, consultaţi site-ul nostru www.amway.ro

Am început Aniversarea a 50 de ani de la înfiinţarea Amway cu uimitoare reduceri de preţ la câteva din cele mai bine vân-dute produse. Am extins oferta pentru a include mai multe din produsele preferate ale clienţilor dumneavoastră.Un pliant promoţional cu detalii despre aceste uimitoare reduceri de preţ va fi disponi-bil începând cu 1 martie 2009 (set de 10). Împărtăşiţi şi altora această veste bună.

Comanda nr. 233137

Detergent lichid concentrat pentru vase DISH DROPS™ (NOU)Comanda nr. 0228 – 1 litru

Detergent pentru toaletă PURSUE™ (NOU)Comanda nr. 3951 – 750 ml

Detergent pentru geamuri L.O.C.™ Plus (NOU)Comanda nr. 7485 – 500 ml

Produs pentru curăţat obiecte din metal L.O.C. Plus (NOU)Comanda nr. 0094 – 200 ml

Detergent delicat L.O.C. PlusSoft Cleanser (NOU)Comanda nr. 0951 – 500 ml

Săpun lichid concentrat pentru mâini BODY SERIES™ (NOU)Comanda nr. 2171 – 250 ml

La achiziţionarea oricăruia dintre produsele de mai jos, veţi beneficia de o reducere de 25%*.

Celelalte produse din promoţie:Detergent lichid SA8™ DelicatComanda nr. 3272 – 1 litru

Loţiune hidratantă pentru mâini şi corp BODY SERIESComanda nr. 2175 – 400 ml

Rezervă săpun lichid concentratpentru mâini BODY SERIES Comanda nr. 100100 –1 litru

Gel de duş BODY SERIESComanda nr. 2162 – 400 ml

Rezervă gel de duş BODY SERIESComanda nr. 2163 – 1 litru

REDUCERE

Cuprinsștiri3 Mesajul Corporaţiei Ajutorul reciproc5 50 de ani Amway24 Să construim viitorul pas cu pas

Amway-UNICEF43 Preţuri

Steve Van AndelChairman

Doug DeVosPresident

afacerea dumneavoastră4 SIP 08-098 Recunoașteri38 Reînnoirea afacerii Amway Vă reamintim!39 Recepţionarea coletelor40 START - Pagina noilor înscriși41 Etică și reguli de afaceri / Schimbarea

statutului Amway42 Departamentul relaţii cu clienţii

- Noile numere de telefon

produse21 Promoţie ARTISTRY Creme LuXury 22 NUTRILITE™ - Suplimentul alimentar

oficial al echipei AC Milan25 NUTRILITE™ Active Lifestyle29 E. FUNKHOUSER™ NEW YORK Aparatul ARTISTRY de analiză a

tenului30 În curând! Noi produse

ARTISTRY essentials33 Calendarul UNICEF Bureţii de vase DISH DROPS™34 Salvaţi-vă părul35 Vasele de gătit iCook™36 Puterea produselor concentrate37 Tricou Ronaldinho Donaţii UNICEF39 Pachetele speciale de produse

Ce vă place cel mai mult la această afacere? Produsele? Libertatea conferită de avantajul de a fi propriul dumneavoastră şef? Prietenii câştigaţi de-a lungul timpului?

Fiecare are o motivaţie diferită de implicare în afacerea Amway. În ciuda diversităţii motivelor care ne aduc împreună, diferenţele ne ajută să ne definim ca persoane distincte şi ne individualizează, transformându-ne într-o companie distinctă.

De aceea, atunci când vorbim despre pregătire, vrem să fim siguri că vă oferim tot ceea ce aveţi nevoie.

Ştim că nevoile unei persoane noi diferă de acelea ale uneia implicate în afacerea Amway de mai mult timp. Ştim că ţelurile fiecărei persoane în ceea ce priveşte afacerea Amway pot fi unice.

În prezent, fiecare piaţă are o abordare diferită în ceea ce priveşte pregătirea. Amway India are în jur de 300 seminare de pregătire anual. Amway China are un personal format din 70 traineri angajaţi cu normă întreagă. Pieţele Amway au o abordare diferită în funcţie de caracteristicile locale. Acest lucru este logic. Există ocazii favorabile unor anumite aspecte ale pregătirii – în special training-ul de produse – care trebuie să fie consecvente pe toate pieţele.

Dorim succesul indiferent de locul în care se desfăşoară afacerea. Consecvenţa şi flexibilitatea pe toate pieţele ne ajută să vă acordăm pregătire şi sprijin pentru afacerea dumneavoastră.

În concluzie, ajutorul reciproc în obţinerea succesului prin clădirea unei afaceri de succes reprezintă esenţa afacerii noastre.

Ajutorul reciproc

Sunteţi hotărâţi să vă dezvoltaţi afacerea Amway?

Ne aflăm la jumătatea anului fiscal, iar asta înseamnă că aveţi timp suficient pentru a vă spori potenţialul de câştig.

Aveţi la dispoziţie peste 400 de produse Amway de cea mai bună calitate pe care le puteţi folosi şi recomanda familiei şi prietenilor…. deci profitaţi de acest lucru şi creşteţi veniturile!

Ca IPA Amway, dacă obţineţi 200 VP* şi mai mult din toate gamele de produse în acest an**, veţi beneficia de un bonus de 30 de euro. Ca şi Cumpărător Privilegiat Plus, dacă obţineţi 100 VP* şi mai mult, veţi beneficia de o reducere de 10 euro.

De asemenea, veţi fi recunoscut în Amagram atunci când vă calificaţi†!

Dacă nu aţi început deja, acum este momentul… aveţi la dispoziţie o mulţime de produse din care să alegeţi!

Mai multe informaţii despre Programul Personal Activity (PAP) şi alte recompense precum şi criteriile complete de calificare sunt disponibile în materialele SIP 2008-09, sau consultaţi Platina pentru mai multe detalii.

* Nivel minim de VP care trebuie atins în fiecare din cele 4 luni consecutive.** Anul fiscal 2008-09 [1 septembrie 2008 – 31 august 2009]† În conformitate cu termenii şi condiţiile de calificare

“Începeţi prin a face ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil şi, la un moment dat, o să realizaţi imposibilul”Francis de Assisi

4 afacereadvs.

FEB 09

Suntem mândri să oferim clienţilor noştri produse care ne poziţionează ca lideri globali în industrie – de exemplu ARTISTRY™ Creme LuXury. Acest produs are la bază ingrediente brevetate în SUA care redau energia tenului şi îl ajută să se simtă cu 15

ani mai tânăr. În plus, ambalajul a câştigat unul dintre cele mai prestigioase premii din industria de frumuseţe, pentru design-ul său original. Îmbinând miracolele ştiinţei cu arta frumuseţii, ARTISTRY* a devenit una din primele cinci mărci prestigioase de

produse cosmetice de îngrijire a tenului şi machiaj, ca volum de vânzări**. ARTISTRY a fost creat, atât ca formule cât şi ca aspect, să fie unul dintre cei mai buni.

Şi nu avem nici o intenţie să oferim clienţilor noştri ceva mai prejos.

* ARTISTRY lansat în 1968.** Conform unui studiu realizat de Euromonitor asupra cifrelor globale de vânzări din 2007

CREARE A SCHIMBĂRII prin lideri excepţionali

195919691979198919992009

DE ANI DE

știrilecorporaţiei 5

DE ANI DE

CREARE A SCHIMBĂRII

6 știrilecorporaţiei

FEB 09

Rich DeVos şi Jay Van Andel şi-au realizat visul de a crea o oportunitate unică de afaceri bazată pe produse inovatoare create în 1959, atunci când a fost creat Amway.

Încă de la început am fost lideri de piaţă, chiar de la primul produs: L.O.C.™ - Detergent lichid organic. Acesta a fost unul dintre primii detergenţi universali biodegradabili şi s-a vândut foarte bine cu mult înainte de apariţia produselor “ecologice” pe rafturile magazinelor.

Cincizeci de ani mai târziu, Amway continuă să deschidă drumuri în domeniul sănătăţii şi frumuseţii, al îngrijirii locuinţei şi al produselor cosmetice – toate aduse la viaţă cu ajutorul premiaţilor cercetători ai Amway.

Principalele game Amway continuă să fie lideri de piaţă:

• Nutrilite™ este lider* mondial în domeniul vitaminelor, mineralelor şi suplimentelor alimentare* conform cifrelor de vânzări din 2007, susţinute de un studiu realizat de Euromonitor

International

• Marca Artistry™ este un lider în rândul mărcilor de prestigiu din domeniul produselor cosmetice de îngrijire a tenului şi de machiaj.** conform unui studiu realizat de Euromonitor pe baza cifrelor de vânzări din 2007.

Produsele Amway au deschis întotdeauna drumuri, de la soluţii personalizate pentru sănătate până la produse revoluţionare de îngrijire a tenului şi produse organice de curăţare care nu afectează mediul înconjurător.

În prezent, Steve Van Andel şi Doug DeVos continuă tradiţia şi moştenirea lăsată de părinţii lor şi conduc compania Amway, mărcile ei şi oportunitatea de afaceri într-o nouă etapă pentru următorii 50 de ani.

195919691979198919992009

PRIN PRODUSE INOVATOARE

succes în vânzări…

În primii ani de existenţă

a Amway, Rich şi Jay au

recunoscut deschis că nu au

avut de la început un plan solid

în ceea ce priveşte produsele.

“Am încercat cu tot felul de

produse, de la generatoare

pentru automobile şi

sisteme de tratare a apei,

până la adăposturi pentru

bombardament în anii ‘60”, a

spus Rich. “Iar între timp am

continuat să vindem săpun.”

12INF

O

În fiecare an,

Amway produce

75 de milioane

de săpunuri şi

detergenţi,

150 de milioane de

produse cosmetice

şi 6 miliarde de

tablete de vitamine

şi minerale

știrilecorporaţiei 7

Republica Cehă

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

Dr. Peter şi Eva Müller-Meerkatz Germania

În februarie 1976, Dr. Peter și Eva Müller-Meerkatz au devenit întreprin-zători Amway. Aceştia trăiau cu cei patru copii ai lor într-o casă mică la ţară. Familia MM – cum aveau să devină mai târziu cunoscuţi – şi-a început afacerea în paralel cu slujbele lor la Universitatea Augsburg. După numai patru luni, au hotărât să acorde mai mult timp afacerii, devenind astfel IPA Amway.

Satul lor de reşedinţă a devenit în curând centrul afacerii Amway, iar familia MM a devenit primul Diamant în Europa, apoi Dublu Diamant, Triplu

Diamant şi Coroană. În numai 34 de luni, aceştia s-au calificat ca Ambasador al Coroanei, al treilea din lume şi primul din afara Americii.

Succesele rapide ale familiei MM în Germania demonstrează că nu trebuie să fii primul pentru a avea succes. Familia MMşi-a început afacerea după jumătate de an de la lansarea Amway şi era numărul 825 ca IPA Amway, totuşi a atins nivelul de Diamant după numai zece luni. În plus, filiala Amway din Germania de vest a fost prima filială deschisă într-o ţară nevorbitoare de limbă engleză. Succesul familiei MM dovedeşte că afacerea Amway funcţionează oriunde în lume şi pentru oricine.

La începutul anilor ’90, familia MM s-a mutat pentru doi ani în Germania de est, pentru ca Amway să devină accesibilă persoanelor care nu au avut niciodată şansa de a se dezvolta ca întreprinzători. În scurt timp, aceştia au creat organizaţii de succes stabile, calificându-se în 1992 la nivel de Ambasador al Coroanei şi în 1996 la nivel de Ambasador al Coroanei Fondator. Aceştia şi-au extins apoi afacerea, atingând nivelul de Smarald în Polonia şi Republica Cehă. În 2008, s-au calificat în Rusia şi Republica Cehă ca Diamant, Diamant Fondator şi Diamant Executiv Fondator.

Dr. Peter şi Eva au fost întotdeauna conştienţi de responsabilitatea lor socială. Lista de proiecte şi fundaţii pe care aceştia le sprijină este foarte lungă. După 33 de ani, familia MM încă este inspirată de ideea Amway. Aceştia doresc să mulţumească familiilor de fondatori ai companiei, managementului din Europa şi tuturor angajaţilor pentru sprijinul şi încurajarea de care au beneficiat.

Fără aceste lucruri, nu ar fi ajuns unde sunt astăzi. Următorul lor obiectiv? Sprijinirea oamenilor din întreaga lume pentru atingerea obiectivelor.

AMBASADOR AL COROANEI FONDATOR 50 FAAAUGUST 08

IPA Amway Fondatori Europeni

FEB 09

Valeriya şi Igor Kharatin Ucraina

Dacă nu ar fi fost perestroyka, viaţa lui Igor şi a Valeriyei Kharatin nu ar fi fost cu mult diferită faţă de viaţa miilor de tineri care au absolvit institute pedagogice. Ambii îşi iubeau meseria foarte mult, considerând întotdeauna că menirea lor este să predea copiilor la şcoală. Dar veniturile rezultate din salariile de profesor ale celor doi nu le dădeau speranţa unui viitor prea strălucit.

Igor şi-a început propria afacere şi a experimentat multe suişuri şi coborâşuri. Valeriya a fost nevoită să rămână acasă cu copilul lor, neputându-i oferi lui Igor decât sprijin moral. Apoi, încet-încet, viaţa lor a început să se îmbunătăţească, dar Igor avea din ce în ce mai puţin timp pentru familie. Atunci, ei au început să ia în considerare alte variante.

Igor şi Valeriya sunt recunoscători că, datorită afacerii Amway, au reuşit să-şi atingă obiectivele financiare, să aibă timp liber şi, mai mult decât atât, să lucreze împreună pentru construirea unei afaceri proprii şi să ajute multe alte familii să reuşească acest lucru.

DIAMANT TRIPLU FONDATOR AUGUST 08

Vera Archipova şi Oleksiy Mautanov Ucraina

Importanţa zilei de azi!

Acum câţiva ani, când Vera era educatoare şi Oleksiy ofiţer, o oportunitate unică a apărut în ţara noastră. Astfel, am descoperit un nou mod de a construi o afacere de succes, iar cu ajutorul şi sfaturile lui Jim şi Nancy Dornan, Hans şi Eva Nusshold, Marek şi Isabella Bujwicki, exact asta am şi făcut.

Pe parcurs, am avut atât succese cât şi eşecuri, dar datorită sprijinului personalu-lui Amway şi instrucţiunilor oferite de îndrumătorul nostru, am reuşit să creăm o echipă de asociaţi şi învingători care includ nivelul de Diamant şi mai sus.

Toate obiectivele tale pot fi atinse atunci când ai propria afacere Amway şi poţi primi recompensa pe care o meriţi în viaţă. Ce te împiedică să ne urmezi exemplul? Ce obstacole te pot opri? Aceleaşi obstacole care ne-ar fi putut opri şi pe noi în acele momente. Dar am învăţat să trecem peste aceste obstacole datorită echipei care ne-a sprijinit în cele mai dificile şi în cele mai frumoase momente, care a crezut în noi şi ne-a urmat. Numai colaborarea cu o astfel de echipă te poate schimba în bine, învăţând să apreciezi cele mai importante lucruri din lume: familia, relaţiile, libertatea şi succesul.

În prezent, crezul nostru este: iubire pentru ceilalţi, respect pentru linia noastră de îndrumare şi pentru Amway, precum şi pentru miile de linii descendente de îndrumare ale noastre.

Crezi în tine. Viitorul tău depinde numai de deciziile pe care le iei.

ZIUA DE IERI NU ESTE IMPORTANTĂ, ZIUA DE MÂINE ÎNCĂ NU A VENIT, DAR ZIUA DE ASTĂZI ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ ZI DIN VIAŢA TA. NE BUCURĂM SĂ PETRECEM ÎNCĂ 50 DE ANI DE ACUM ÎNAINTE COLABORÂND CU AMWAY.

AMBASADOR AL COROANEI FONDATOR AUGUST 08

IPA Amway Fondatori Europeni

9

FEB 09

Izabela şi Marek Bujwiccy Polonia

Izabela şi Marek nu consideră afacerea lor Amway doar ca pe un serviciu și o sursă de venituri, dar și ca pe un mod de viaţă interesant atât pentru ei cât şi pentru fiicele lor – Marta şi Adrianna.

Optimismul şi o atitudine deschisă – acestea sunt trăsăturile pe care Izabela şi Marek le preţuiesc cel mai mult. Determinarea şi devotamentul sunt caracteristicile pe care le apreciază cel mai mult la IPA Amway cu care colaborează.

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

Angel De Le Calle şi Maite Ruiz Spania

Acesta este încă un pas înainte spre consolidarea afacerii noastre. Încă o dată suntem recunoscători companiei Amway pentru această oportunitate şi îi felicităm pe toţi cei care muncesc şi se străduiesc să-şi atingă ţelurile personale. Noi ne aflăm în cea mai bună

poziţie şi este extraordinar să putem să ne construim propria afacere cu sprijinul companiei. Ţelul nostru este să continuăm să muncim, susţinându-ne grupul pentru a atinge noi obiective. Cu ajutorul Amway, acest lucru este posibil.

DIAMANT DUBLU FONDATOR AUGUST 08

Ludmyla Kleymenova şi Anatoliy Kleymenov Ucraina

Ca mulţi alţiii la începutul anilor ’90, familia Kleymenova nu reuşea să se descurce cu afacerea personală. În cele din urmă au pierdut tot, dar nu au renunţat nici un moment. Au găsit o nouă cale – şi-au început propria afacere Amway. Ludmyla şi Anatoliy sunt recunoscători

companiei Amway, deoarece acum au o afacere excelentă.

DIAMANT FONDATORIUNIE 08

IPA Amway Fondatori Europeni

10

FEB 09

Yaroslav şi Valentyna Pavlyuk Ucraina

Yaroslav este actor de profesie, iar Valentyna este inginer. Aceştia au aflat de afacerea Amway atunci când căutau o afacere care să le ofere stabilitate şi încredere în viitor. Yaroslav şi Valentyna sunt convinşi că, atunci când crezi cu tărie că afacerea ta reprezintă viitorul tău,

vei fi capabil să-ţi îndeplineşti toate obiectivele.

DIAMANT FONDATORIULIE 08

Gita şi Roman Hassmannovi Republica Cehă

Am devenit Diamant Executiv datorită succesului extraordinar al lui David Setzer, îndrumătorul, mentorul şi antrenorul nostru. Încă de la început, acesta a reușit să ne ajute să evoluăm atât de mult. Noi ne construim afacerea Amway în mod activ, promovăm produsele,

învăţăm şi demonstrăm că afacerea Amway ne ajută să ne îmbunătăţim toate aspectele vieţii.

Imaginaţi-vă ceea ce vă doriţi şi cum vă veţi simţi atunci când vă veţi atinge obiectivele.

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

Maria şi Stanislaw Derejczyk Polonia

Atunci când am aflat pentru prima oară despre Amway, aveam o companie de proiectare şi design, cu care înregistraserăm un succes extraordinar din punct de vedere profesional, dar nu aveam niciodată timp liber şi libertate.

În cadrul afacerii noastre, urmăm recomandările pe care le-am învăţat de la Zosia şi Zbyszek Rek. Le suntem foarte recunoscători pentru ajutorul şi sprijinul oferit. De asemenea, am învăţat o mulţime de lucruri de la prietenii noştri Diamant – Beata şi Piotr Lach.

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

Jarowslaw şi Krystyna Maksymowicz Polonia

Am aflat pentru prima oară de afacerea Amway în SUA. Datorită hotărârii şi încrederii noastre, am reuşit să avem succes, cu sprijinul Zofiei şi al lui Zbigniew Rek, ambii Diamant. Cele două fiice ale noastre – Gabrysia (22) şi Natalka (16), pe care le preţuim şi le iubim, au

venit apoi în minunata noastră familie. Acestea ne sprijină la rândul lor în dezvoltarea afacerii Amway.

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

Igor Luskov şi Kateryna Luskova Ucraina

Cinci ani de colaborare cu compania Amway le-au demonstrat celor din familia Luskov că viaţa lor devine din ce în ce mai bună cu Amway. Familia va fi întotdeauna recunoscătoare îndrumătorilor, familia Marton şi Valentina Varga, care i-au învăţat cum să-şi construiască

afacerea proprie. Katya şi Igor sunt convinşi că oricine poate avea o afacere stabilă atunci când aceasta are la bază succesul partenerilor.

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

IPA Amway Fondatori Europeni

11

FEB 09

Katarzyna şi Dariusz Swiatkowscy Polonia

Dariusz era în SUA în căutarea unei vieţi mai bune atunci când a aflat despre afacerea Amway. După câţiva ani, s-a întors în Polonia pentru a-şi construi afacerea aici. La prima întrunire a cunoscut-o pe Katarzyna – care la acel moment era studentă la medicină. Când

Katarzyna s-a alăturat Amway, afacerea lor a început să se dezvolte foarte dinamic. Katarzyna şi Dariusz sunt foarte recunoscători mentorilor: Luis Costa, Ralf Pratt şi Tim Foley.

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

Andrea Wolf şi Imre Serdult Ungaria

Echipa noastră de IPA Amway este interconectată datorită obiectivelor comune şi ataşamentului. Liniile de îndrumare ale IPA Amway au jucat un rol important în obţinerea succesului nostru, iar calificarea pentru Diamant este rezultatul unei munci de echipă. Am fost

trataţi cu cinste şi respect întotdeauna. IPA Amway care lucrează împreună cu noi sunt de asemenea şi prietenii noştri. Succesul echipei noastre se vede în numărul de calificări lunare, inclusiv noile Platine.

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

Viktor şi Oksana Sytnyuk Ucraina

Viktor şi Oksana erau doi tineri foarte ambiţioşi atunci când le-a fost prezentată oportunitatea de afaceri Amway. Aceştia le sunt recunoscători îndrumătorilor care le-au împărtăşit din experienţa lor pentru a-i ajuta să se dezvolte. ‘Nu contează ce se întâmplă în

viaţa ta acum, poţi atinge cele mai îndrăzneţe obiective datorită companiei care te ajută să-ţi creezi o viaţă mai bună’, declară ei.

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

IPA Amway Fondatori Europeni

12

FEB 09

Alessio Nocentini şi Maria Grazia Moretti Italia

Iniţial, Alessio era geolog iar Grazia lucra în industria modei, apoi au avut două restaurante. După multe incertitudini, Alessio a realizat că afacerea Amway le-ar putea oferi un mod de viaţă mai bun. Datorită sprijinului din partea îndrumătorului, aceştia au obţinut realizări într-

un timp foarte scurt. Ei consideră că ”pentru a avea lucruri pe care nu le-ai avut niciodată, este necesar să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut niciodată.”

DIAMANT FONDATORAUGUST 08

IPA Amway calificaţi în România

FEB 09

Maria şi Ioan PRELIPCEAN - Horodnic de Jos

PERLĂSEPTEMBRIE

Am început afacerea la îndemnul copiilor şi le mulţumim. Pe atunci noi ne ocupam cu o microfermă, iar astăzi avem venituri de care vrem să beneficieze cele două nepoţele ale noastre. Suntem mândri de ceea ce am realizat, iar pentru asta purtăm recunoştinţă familiei Corduneanu şi familiei de Diamanţi Executivi Ileana şi Georgel Olaru.

Adina Sanda şi Edward AURORI - Cluj Napoca

RUBINNOIEMBRIE

Am început afacerea ca ingineră metalurg şi medic veterinar. Şansa noastră a fost că am ţinut aproape de linia de îndrumare, iar în viziunea noastră iniţialele LOC nu înseamnă doar Lichid Organic De Curăţare, ci şi Libertate, Oportunitate, Creştere.

Anca Gabriela DOGARU - Bucureşti

PLATINĂNOIEMBRIE

Elisabeta şi Gheorghe MIHĂILĂ - Rm. Vâlcea

PLATINĂNOIEMBRIE

Ligia şi Romeo Tomiţă BOŞCU - Tecuci

PLATINĂSEPTEMBRIE

Colette Jannine MIHĂILESCU şi Ştefan MARIN - Bucureşti

PLATINĂSEPTEMBRIE

IPA Amway calificaţi în România

Simona Maria şi Victor Adrian BRAD - Sânmartin

PRODUCĂTOR DE AURSEPTEMBRIE

Cornelia şi Marcel POPESCU - Tulcea

PRODUCĂTOR DE AUROCTOMBRIE

Delia şi Constantin TUŢĂ - Bucureşti

PRODUCĂTOR DE AUROCTOMBRIE

Claudiu Iulian DAMIAN - Vaslui

PRODUCĂTOR DE AURNOIEMBRIE

FEB 09

Dănuţ ZARAFIN - Bucureşti

PLATINĂNOIEMBRIE

Ortansa şi Viorel STROE - Constanţa

PLATINĂNOIEMBRIE

Maria Mihaela şi Florentin URZICĂ - Botoşani

PLATINĂNOIEMBRIE

Simona şi Constantin Dragoș POPA - Timişoara

PLATINĂNOIEMBRIE

Denisa Ileana STANCU - Rm. Vâlcea

PLATINĂNOIEMBRIE

14

15

IPA Amway calificaţi în România

FEB 09

Nicoleta Ileana şi Dan Florin MIHAILOV - Arad

PRODUCĂTOR DE AURNOIEMBRIE

Maria Lucica şi Aurel MILLEA - Bucureşti

PRODUCĂTOR DE AURNOIEMBRIE

Monica Georgeta şi Dan CEFĂLŢOIU - Bucureşti

PRODUCĂTOR DE ARGINTNOIEMBRIE

Elena Daniela şi Constantin CORCĂCEL - Galaţi

PRODUCĂTOR DE ARGINTNOIEMBRIE

Liliana şi Marcel Laurenţiu VIŞAN - Bucureşti

PRODUCĂTOR DE ARGINTOCTOMBRIE

Anamaria şi Radu ANGHEL - Tulcea

PRODUCĂTOR DE ARGINTNOIEMBRIE

Mariana şi Culiţă PRIGOREANU - Iaşi

PRODUCĂTOR DE ARGINTOCTOMBRIE

Mirela şi Vasile FECIORU - Suceava

PRODUCĂTOR DE ARGINTOCTOMBRIE

Teodor GĂITĂNARU - Piteşti

PRODUCĂTOR DE ARGINTOCTOMBRIE

Viorica şi Gheorghe LUŢĂ - Horodnic de Sus

PRODUCĂTOR DE ARGINTSEPTEMBRIE

Aneta Simona şi Ion VOROVENCI MARTIN - Piteşti

PRODUCĂTOR DE ARGINTSEPTEMBRIE

Andreea Szilvia KALMAR şi Vasile GRIGORE - Baia Sprie

PRODUCĂTOR DE ARGINTSEPTEMBRIE

FEB 09

IPA Amway calificaţi în România

16

Petriţa IORDACHE - Galaţi

PRODUCĂTOR DE ARGINTNOIEMBRIE

Georgeta şi Ghiţă MOISE - Bucureşti

PRODUCĂTOR DE ARGINTNOIEMBRIE

Raluca şi Narcis PRECUP - Borca

PRODUCĂTOR DE ARGINTNOIEMBRIE

9% NOIEMBRIE

POTCOVEL Toader şi ValeriaPRODAN Adrian şi Claudia

12% NOIEMBRIE

BOBICEAG ConstanţaDANCIU Mihai MarcelERHAN Georgeta şi TomaMARINESCU EugeniaMITU Daniela şi Valentin ConstantinPOPA Cătălin DumitruSISU Marilena şi TIGOIANU Silviu

15% NOIEMBRIE

CREŞTIN ElenaONOSE Gabriela Elena şi Dorinel LucianRĂCIAN Călin Teodor şi ROSNOVSKY Wanda SimonaRĂDULESCU Maria Iulia şi VASILE Eduard

18% NOIEMBRIE

BÂRLOG Ildiko şi IulianBÂRLOG Norica şi Ion ValentinREMER Georgeta şi VictorSIMA Nicolae şi LenuţaSTOICA Florentina şi LeonidaŢEPEŞ FOCŞA Carmen şi RareşVLAD Cătălina şi Valeriu

afacereadvs. 17

FEB 09

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

12%NOIEMBRIE

ALBOTA Elena și RaduANGHELOIU MariaBALAN Tamara și MihaiBALICA Mihai CristianBALTATU GheorghitaBALUTA Mirela și ValentinBANDEAN Ioan RaduBEZI Dorica și GheorgheBLAGA Ioan și CorneliaBOC Elena Rodica și Eugen VasileBORICEANU Razvan George și

SERBAN CristinaBUDAN GabrielaBUZOIANU ElenaCALANCEA Veronica și GheorgheCARAIORGU Elena EcaterinaCHIOREAN Adrian Avram și Alina

MagdalenaCHITU StefanicaCIOCA Zenovia și ANDREESCU

MariaCIUCANEL SUBEA MihaelaCOJOCARU Iuliu ConstantinCONSTANTIN Luminita și BOBOC

AndreiCONSTANTINESCU Valentin și

MICU GeorgianaCORNEA Ileana și Romica DorinCOROIU Sergiu Nicolae și Natalia

MirelaCOSMA IulianCOSTA Tunde și RomanCOSTACHI Rebeca Dolores și

Marian LiviuDAMIAN Ioan și VitaDANU AdelinaDASCALESCU MihaelaDIACONU Margareta SorinaDOBRE Alexandru și ANTOCHI

Laura MihaelaDOLOCZKI Mirela Claudia și StefanDRAGOI Carmen VioricaDRAGOMIRESCU Gabriel și

BOGDAN IoneliaENACHE Mirela și ENACHE

GabrielaENE ConstantaEPUREANU Ana MariaFLOREA Oana Silvia și Ionel ClaudiuFRATILA Daniel și Maria MinervaGALESANU CorneliaGAVRIL SebastianGONCEA Marioara

GRAJDEANU MariaGRIGORE Nicoleta și Florin CatalinGROZA Otilia CarmenHRISCA Domnica și MihaiHUCIU Marioara Adriana și Dorin

FloreHUIDAN Gheorghe și LidiaIONITA Elena și DoruJACA Codruta Maria și MirceaJURCAU IoanLAURUS VeturiaMARCU Cecilia TatianaMARIS Vasile și VioricaMEREGIU MariaMERIACRI Ludmila și AurelMINCU Aurica AnaMIRON Lacramioara și GheorgheMOCANU Eugenia și PaulMOGOSAN Carmen IulianaMURARASU Gabriela DeliaMUSAT Viorica și MironMUSET GabrielNAGY EvaNECULAU Mihaela Valerica și Dan

AdrianNEDELCOVICI IoanNEDELCU Mihaela Nely și

DINESCU Ana MariaNEGRU Ileana și CorneliuNISIPEANU Elena și Narcisa ElenaPATRASCA Dana și GheorghePAVLOV Lucia și AndreiPERISANU ElenaPETRE NiculaePLACK Ana CristinaPOP Mihai IoanPOPA ElenaPOPESCU Cornelia și ValeriuPOPESCU ElenaPOPESCU Mihai Toma și ElenaPRISECARU Lucica și MihaiRADU Onita și FlorinRADU Petra și GheorgheRAULEA Ileana și IoanSALI Mirela AndreeaSANDU Marian și CeciliaSAVA Doru Eugen și Simona

CarmenSERBAN FlorentinaSIMION Clemansa și MariusSIRB Cristina și SoranaSOARE MihaelaSPINEANU Pompilia și FlorinSTEFANESCU Roxana IoanaSTOIAN Denisa CorinaSTOIAN Pavel

STOICA Maria și IoanTROFIM Nicoleta Rodica și Cristian

StefanTRUFIN Cristina și CristianTURCUS Valentina Sanda și

DumitruURSU Ovidiu Marian și GABRIAN

DoinaVACARESCU MAGDALENA Iuliana

și PLATIS MihallVOAIDES Lidia și GavrilVOICU CristinaVULCAN Andrei și Alina DanielaVULCAN Marin și VictoriaZAPODEANU Daniela Marioara

9%NOIEMBRIE

ADAM Didina și PetracheALBU Lucica și DanielALEXE Gheorghe și MariaALEXEEV Natalia și EvgheniiAMARIEI Vasile și MarianaANDREESCU DanielaANDREEV Rodica și ANDREEV AnaANDREICA Georgeta Mirela și

Mihai DanielANDRONIC Simona DanielaAPETREI AuroraARBUREANU ArgentinaARDELEANU Geanina Alina și

Eugen ZinucuARSENE Ilinca IoanaAVRAM Alina și Calin AndreiBALEA AnisoaraBANATEAN FlorentinBANTO SaroltaBARACEANU Aurelian și Marcela

CameliaBARBU NicoletaBARBULESCU MihailBAZGA Ana VirginiaBIGU Mihai ConstantinBLAJAN RodicaBOBIRNAT Carmen Florentina și

PetruBODA Rozalia și KULCSAR RobertBOIANGIU AlinaBOROS Erzsebet și MiklosBORS Eugenia și MihailBORZA MargaretaBOSNEAG Mihaela și AlexandruBOTEZ MariaBOUTIUC Maria și MihaiBRATEAN Lica și Virgil

BUCA Elena AngelicaBUCA Silvia și IulianBUMBU Adi AlexandruBUMBU MihailBURGHELEA DumitruBURLACU AngelaBUTEAN Cristian BiancaCALFAS Teodora Simona și SilviuCALIAP Marieta și RaduCALIN Anca MariaCALUGARU Dorina RodicaCAMPEANU Anita și TudorelCARCIOIU Dorin CristianCASCU Maria ElenaCEBOTARI Alexandru și AnaCESA Doina Maria și Dan CalinCHESA Nicoleta și CHESA NiculinaCHIRICA Ligia GabrielaCIOATA Veronica ElenaCIOBANU AngelaCIOBANU VladCIRCIUMARESCU Camelia SorinaCIUCLE FlorianCIUCUR Elena EmiliaCIUPARIU Serban Andrei și

POPESCU MariaCLIM Cornelia EmiliaCLOSCA Daniela și SCUTARU

DoinaCOJOCARIU AurelCOJOCARU CarmenCOJOCARU OvidiuCOMANICIU Maria ParaschivaCONEA MariaCONTULOV Alina IsabelaCORESKI Ion și EugeniaCOSTACHE Emil și RodicaCOTOS FanicaCOVACI SilvanaCRET Marioara și FlorinCRETU MarioaraCRISTEA Florica și Ioan MugurelCSOMOR AronCUCU IrinaCUCU LilianaCUCU Mirabela și Razvan GrigoreCUN Emilia MarianaCUTULAB Svetlana și PetruCZEGE Jolan și AlexandruDANCUTA GeorgetaDARABAN SimonaDINESCU VictoriaDINU Monica-Mariana și Cristian-

EugenDOBRICA MihaelaDOBROVICESCU Maria

afacereadvs.18

FEB 09

Niveluri de discountCumpărători Privilegiaţi Plus

DOCHIA Adrian și GabrielaDOGARU CorinaDOMSA Cristina PaulaDRUTA Jenica IulianDUDUTA GeorgetaDUMITRU DeliaDUMITRU Petrica și IoanaENACHE DanielaFANCSALI Melinda și BelaFARCAS Marcela și AurelFERCU ValeriaFETITA Ligia IoanaFIEREA Crinela Simona și DumitruFIT Rodica și FIT RalucaFLOREA FloareaFLORINCUTA Mioara FloricaFODOR KOSZ Katalin și RacuFOTA Anca Florentina și MariusGENTIMIR Adrian Vlad și Andreea

PaulaGHEORGHISOR IoanaGHEORGHITA Elena NiculinaGHERGULOV VincentiuGHERMAN Amalia Maria și Lucian

IoanGHETU Mariana și DanGIDAN AlinaGINDULET Ovidiu Cristian și AnaGOGEA LuciaGOGONEL TudoritaGOLOGAN Valentina și MihaiGRADINARU Constantin și

GRADINARU AdrianGRECU ConstantinGROS Cosmina MariaGROSU Florentina și DE DebasisHILA Ioana Iuliana și DUMITRU

George RobertoHOARCA Adriana ClaudiaHORVATH Gyongyi și LASZLO

Lorand LeventeHRISTOVA IvelinaHUC Ioan Coman și Diana LaviniaIANCU Maria și SorinIONESCU SilviaIONITA Simona ConstantaIOVAN Janina Adriana și FlorinIVAN DanielaIVAN TantaKARPATTI Elena și VictorKERESZTES Bandi EditKERI Erzsebet și LajosKISS Alina și EndreKISS Eva și BUZAS Domokos

CsabaLACHE Roxana Elena

LAKATOS Iuliea Mihaela și Gheorghe Elemen

LAURUS Tatiana MihaelaLAZAR IonLAZAR MarinaLEB Marioara DidinaLI GuohuaLUNGAN Gheorghe și CorneliaLUNGEANU PetruLUPAU LiviaMACOVEI Alexandrina și

ConstantinMALANCIUC VioletaMANIGUTIU Florica și DumitruMARINCAS DanielaMATEESCU Nicolae și MihaelaMATROZ CristinaMAXIM GabrielMAXIMOV AnaMAZUREAC Alexandra și RemusMELUT Maria AdrianaMENZARARI Alexandru și AlbinaMICU MariaMIHAI AlexandrinaMIHAILA Filaret și ElenaMIHAILA Ioana CorinaMIHALCEA CristinaMIHUT AureliaMOLDOVAN Aurel și Edith RodicaMOLFEA Maria și ConstantinMOLNAR MAINESCU Cristina și

CatalinMORARU Ioana Iulia și GabrielMOROSAN GeorgetaMURESAN DanielaMURESAN FloricaMURESAN Laura GeorgetaMUSTATA AnisoaraNAGY AlexandruNEGRU Georgeta și GheorgheNETEA Monica FlorentiNICOLAESCU MariaNICULA Nicusor Catalin și Mirela

RamonaNUCU AlexandrinaOLTEANU AntonOLTEANU Mariana și MarianONEL GenicaOPREA Adriana Flavia și GabrielOSAN AnaOTET Victor și IulianaPAPP Tamas RobertPARASCHIV Victor AlexandruPASAT LidiaPASCALAU Alina CarmenPATA ALBA Cristina

PATOCS Maria și OLAH Zsolt Szilard

PAUN AdelinaPENCIU Dan și Elena DanielaPETCU GabrielaPETRE CristinaPODANI Oana și TiberiuPOGOR IolantaPOP Lavinia Marcela și Adrian

VictorPOP Mihaela CristinaPOPA Daniela și SAULUC FlorinPOPA Mariana și MarinPOPA Oana CorinaPOPESCU Maria Magdalena și

TURCANU IonPOSOCEANU AnisoaraPRISCA ClaudiaPROCOPCIUC Angela Visarion și

IonPUGHIUC Coralia și DumitruPURDEL Ana MarianaPURDEL Gabriela ElenaPUSCATU George AlexandruRACAUTEANU Ana-MariaRACSKO ElenaRADU Filimon Mihai și OLARU

ElenaRADU Stefan AdrianRIZOLU Charlote MariaROSU IoanaRUCAREANU Bogdan Razvan și

Daniela VirginiaRUNCAN Daniela ElenaRUS CorinaSACELEANU Fanica și LucianSACUI Petru Ioan și Ana MariaSAMI Zsolt și IrenkeSANDA Iuliana și MarianSANDU Mara și FlorinSAUCIUC Mihai și HRITCU Maria

MadalinaSAVA ZicaSCARLATESCU Raluca și LaurentiuSCUTARU RoxanaSEMIAN Mirela Cornelia și Gabriel

ConstantinSENCIUC Ion și AuricaSFARA Calin Augustin și Mariana

SimonaSICLOVAN FloareSILIVAS Cristina și BenoneSIM LidiaSIRBU Dan Ion și DorinaSOOS Anna Maria și SandorSPANU Violeta Gina

STANCIU Daniela și MihaiSTANCIU Georgeta Daniela și

ANTON IoanSTANCIU MariaSTANCULOV GeorgetaSTANESCU Maria IoanaSTEFAN Caliopia GinaSTEFAN Elena și GheorgheSTEFANIE Adriana Maria și Silviu

IlieSTOICA Marian AdrianSTURZA Mariana ValeriaTACULESCU DanielaTALPIGA Elena și GheorgheTAMPA Nicoleta și Claudiu IoanTAPCIUC Mihaela și GheorgheTARCAN Marilena și GheorgheTATU CatalinTECSAN ClaudiuTENTIU MihaelaTIBER Mariana și AdrianTINTA Grigore LiviuTOMA Antonela și CristianTOMA Doina și PREDA GrigoreTOMA Ioana Valentina și TOMA

Cristina FlorinaTOMA Mihaela Julieta și GabrielTOPEA Soare și NelaTOTH Attila GaborTOTH Ildiko și KICSID Bela HundorTRIF DoinaTUDOR EleonoraTUDOR Florin Argentin și VasilicaTUDOR Luminita Cristina și MarianTULAC Ionelia și LiviuULMEANU ANGELESCU Leonard

FlorinURUCU Gheorghita și ConstantinUZUN AuricaVALEAN Loredana și Doru CalinVARTIC Mihaela și Adrian CristinelVASILE LauraVASILE Roberto și GeorgianaVINGARZAN Manuela și Vasile

GheorgheVLADACENCO MariaVOTYPKA RaisaVULPE MarianaWIELAND Maria EmeseZAHARIA StelutaZANFIR Mariana

19

Noiembriebonus 105,30 RON

AIRINEI Diana și VERSANU

Ionut

APOSTU Carmen

CROITORU Florentina și

PINZARU Bogdan

MITU Daniela și Valentin

Constantin

MOLDOVAN Alexandra și

MOLDOVAN Daniela

PELINEL Valentina

PRODAN Adrian și Claudia

TARITA Vasile și Dana

TATU Domnica și Dumitru

Noiembriebonus 35,10 RON

ACHIM Mariana

ALBERT Eva Melinda

ALBU Elisabeta și Dorel

ANDREI Dan Cristinel

ANDRIES Alexandra și

BARNEA Mihail Sebastian

ANTAL BUCHLER Daniela

Iuliana și Cornel

ANTON Gabriel

ANTON Victor

ANTONICA Marica

ARADOAEI Rodica și Marian

ASOLTANEI Neli

AVARVAREI Vali Mariana și

Lucian

BAJUSZ Claudia Aurica și

Alexandru

BALAJ Dorina și Claudiu Ioan

BALMUS Nina și Mirel

Adrian

BALTATU Gheorghita

BARBULESCU Lucia

BARBULET Ioan și Ana

Veronica

BATRINCA Valeria

BELITCHII Alina

BENCIU Ileana

BETTINI Geta Adriana și Paul

Adrian

BIRSOAN Ionica Marian și

TANASE Elena Mariana

BISTREAN Doina

BITER Vasile și Maria

Magdalena

BOCANICI Valentina

BOIANGIU Silvia și

Gheorghe

BONDALICI Teodor și

COMAN Daniela

BORCEA Petru Cornel

BRAN Florentina și Gabriel

BREABAN Gheorghe și Lidia

BUIDAN Ana Maria

BURLOIU Dumitru și Elena

BUTNARASU Gelu

CALIN Ancuta Marinela și

Angel

CATRINA Ersilia

CEOBANU Ionica și Florin

CERANTOLA Ramona și

Robby

CERNEA Simona și Marian

CHIRITA George Ciprian

CINCA Petra

CIOBANU Vlad

CIOSU Liliana și Mihai

Claudiu

CODREANU Catalin și

Beatrice

CODREANU Mihael și

Elena

COLIOGLU Ileana și IOSIF

Cristian

COMAN Ioan

CONSTANTIN Aneta

CONSTANTIN Zoia

COSTIUC Adriana

COTOI Jana Mihaela

COZMA Angela și

Constantin

CRETESCU Igor și Petre

CRISTEA Carmen

CUCIUREANU Carmen

Florentina și Mircea

DAMIAN Marilena Rodica și

Dumitru

DAVID Cristina Eugenia

DEANCU Gabi Marian și

Laura Ionela

DECU Simona Georgeta

DELCEA Rada și Ion

DEZSI Mihai

DINESCU Mariana și Florian

DINU Monica-Mariana și

Cristian-Eugen

DITU Mariana Gabriela

DRUMEA Constantin

DRUMEA Liliana și Daniel

Vicentiu

DUDUTA Georgeta

DUMITRU Aurel și Anica

DUMITRU Tudorita

ENE Corina Elena și Marin

FARCAS Maria și Gheorghe

FETITA Ligia Ioana

FITIGAU Anamaria și

FITIGAU Maria

FLOREA Lucia

FLORICIU Paraschiva și Petru

FLORINCUTA Mioara Florica

FRENCHEL Angela Dumitrela

și Emanuel

GAVRIS Raluca Veronica

GHEORGHITA Ion și Maria

GHERASIM Gabriela Melania

și Gheorghe

GHETU Mariana și Dan

GILCEAVA Ecaterina și

Laurentiu

GRIGOREAN Aurel

GRIGORESCU Constantin

GRIGORESCU Daniel

GRIGORESCU Ion Adrian

GRIGORESCU Mihaela

Margareta și Cristian

GRIGORESCU Mihai Cosmim

GRIGORESCU Petre Ionut

GROSANU Mihai

GURBAN Daniela Iuliana

GURGUTA Elena Camelia

GUZUN Zinaida

HUIU Gabriela

IBANESCU Andrei Ionut

IEREMCIUC Vasile și Elena

IGNAT Mirela

IGNAT Silvia Elena

ILINCA Simona și

Constantin

IOANCEA Loredana

ION Dumitra Roberta

IONESCU Adrian Viorel

IONESCU Lucian Mihai

IONESCU Sanda Svetlana

IONITA Ruxandra Claudia

IRESCU Stefana Cristiana

ISPAS Gina

ISTRATE Gheorghe

ISTRATESCU Norocel și

BREZEANU Cristina

JIDIC Catalina Ancuta

KERI Erzsebet și Lajos

KIS Piroska și Laszlo

KOVACS Andreea Ibolya

Programul Personal ActivityFelicitări!... tuturor IPA Amway care au obţinut bonusul de 105,30 RON (prima dată) pentru realizarea a minimum 200 VP în patru luni consecutive. Felicitări şi tuturor Cumpărătorilor Privilegiaţi Plus care au obţinut un discount de 35,10 RON (prima dată) pentru realizarea a minimum 100 VP în patru luni consecutive.

știrilecorporaţiei

Programul Personal Activity

știrilecorporaţiei20

LACATUS Dumitra Daniela

și Marian

LADARIU Gheorghe Doru

LUMAICU Rodica și Ioan

LUNGAN Gheorghe și

Cornelia

LUNGU Mihaela

MALAIA Georgeta

MANAC Elena

MANEA Florentina

MANU Catalin Cristian

MARCIUC Madalina Ionela

MARCU Silvia Ana și Daniel

MARES Maria

MARIN Claudiu Nicolae

MARINESCU Mihaela

MARIUTAC Georgeta

Brandus

MARUSCA Emilian Ioan și

Leontina Lucica

MATARA Mirela

MATEI Mariana și Ionel

MATEI Nicoleta Otilia și

Claudiu Petrisor

MAXIN Rodica și Eusebiu

Mihai

MERIUTA Cornel și Elena

Daniela

MIHAI Elena

MIHAILA Victorita și Florin

MIHAILEANU Elisabeta

MIHAILEANU Luminita

MILE Arpad și Elena

MILITARU Elena Lavinia și

Marius Mihail

MINCA NECULA Luminita și

MINCA Constantin

MOGOS Gheorghita

MOHOREA Corina Adina și

Ovidiu

MOLDOVEANU Teodora și

Adrian Silviu

MOLNAR Gyula și Tunde

MOROSAN Alexandra

MORTEANU Valentina și

Marius

MOS Rodica

MUJDEI Maria și Vasile

MUNTEAN Nicolae Adrian

și Felicia

MURESAN Aureliana și

Vasile

MUSTATA Anisoara

NAE Iulia Ioana

NEACSU Mioara

NEAGOE Taisa și Vlad

NEAGU Claudia Elena și

Florin Cristian

NICHIFOR Constanta

NICOLAE Monica

NICOLESCU Cristi Iulian și

Ioana

NICULAI Maria

NITA Bogdan

NITU Petru și CHELBA

Voichita

NUTA Carmen Ecaterina și

NUTU Florica

ODOVICENCO Cristina

OPREA Robert Georgian

OPRET Dana Cristina

PACURARU Elena

PARASCHIV Lucia și Vasile

PARAU Anca Monica și

Teodor

PAVALOIU Marius și

Elvirica

PAVEL Bianca Elena

PAVLOV Lucia și Andrei

PETERFI Irina

PETRESCU Mihaela Alina

PETRICA Florina

PINCESCU Magdalena

PINGULESCU Tatiana

PLESCIUC Dina

POPA Alexandra

POPA Alin Mihail

POPA Daniela

POPA Daniela

POPA Eliza Mihaela

POPA Liliana și Mircea

Alexandru

POPA Mariana și Marin

POPA Ortansa

POPESCU Dorin Niculae și

BOLINTINEANU Adriana

POSMAG Mariana

PREDA Alina Monica

PREOTEASA Nina și

Constantin

PRIGOANA Liliana și

Gheorghe

PRISECARU Lucica și Mihai

PRODAN Virginia

PUIU Mirela Florina

PUPAZAN Angela

RADU Maria

RADU Stelian

RANETE Albert Ion

RAU Tamara

REJEP Janini și REJEP Ramona

Georgia

RETEGAN Ludovica

RISTICI Anca și Dorel

Valentin

ROTARU Gabriela

ROUSSIS Lucia Mariana

SAJGO Sandor și Maria

SANDU Doina Simona și

Antonio

SAVIN Florentina

SAVIN Zoe Lelia

SBIRCEA Mariana

SCORLEANU Mirela și Alin

Florian

SERBAN Georgeta și

SERBAN Bianca Manuela

SINCA Aurica și Bogdan

SIPOS Beatrice

SJULEIMAN Mijrem

SMADU Sorin-Mihai

SPOIALA Daniela Elena și

VIRFOREANU Silvia

STAICU Elena

STAN Vlad

STANESCU Aurelia

STEFAN Daniela Alina

STEFAN Dumitru Adrian și

Mihaela Georgeta

STEFAN Maria

STEJERAN Rodica Natalia

STINGA Irina

STOICA Liliana Florica

STROESCU Maria

SUCIU Daniela Lenuta și

Lucian Calin

SUCIU Delia Alina

SUFLETU Anisoara și Petru

TABACARIU Dorinela

TAUNE Dorina și Dorin Virgil

TESCU Maria Carmen și

Mircea

TIBIL Aurica Olimpia

TILICA Constanta

TIRSOAGA Anca și Viorel

TONITA Simona și Ciprian

TRANDAFIR Jenica și

Veronica

VASILE Rada

VATAFU Gheorghe și Maria

Adriana

VEZETEU Rodica

VIZIRU Angelica și Dumitru

VLAD Claudiu Samuel

VLADUTI Nicu și Constanta

VOICULESCU Nicolae

VULPE Mariana

ZAHARIA Steluta

ZARGARI KASHNI Marinela

și Javad

OFERITĂ ÎNTR-O CUTIE DE CADOURI

ELEGANTĂ

Această bijuterie extraordinară placată cu rodiu este decorată cu cristale austriece şi poate fi purtată ca pandantiv sau accesoriu al poşetei. Împărtăşiţi luxul ARTISTRY Creme LuXury cu clienţii dumneavoastră, uimiţi-i cu acest cadou surprinzător.

Vizitaţi ARTISTRY Brand Centre online la www.amway.roOfertă valabilă între 25 februarie - 25 mai 2009, în limita stocului disponibil.

La achiziţionarea unei Creme ARTISTRY LuXury (103564) clientul dumneavoastră va primi gratuit această bijuterie frumoasă şi elegantă. Disponibilă în limita stocului.

Lăsaţi clienţii să spună

“Te iubesc”cu ocazia Zilei Femeii, prin acestdar special de la ARTISTRY™ Creme LuXury.

produse 21

FEB 09

22 produse

FEB 09

OPORTUNITATEA AC MILAN

Ca sponsor, marca NUTRILITE are oportunitatea unică de a avea un impact asupra performanţelor jucătorilor echipei AC Milan prin colaborarea cu MilanLab, al cărei obiectiv principal este îmbunătăţirea performanţelor fiecărui jucător, pentru a se ajunge la potenţial maxim. Jucătorii şi angajaţii AC Milan vor integra produsele şi experienţa NUTRILITE în regimul lor zilnic de pregătire.

* După cum se precizează pe pagina oficială de Internet a echipei AC Milan, www.acmilan.com** Conform cifrelor de vânzări din 2007, susţinute de un studiu realizat de Euromonitor International.

În octombrie 2008, AC Milan – “cel mai de succes”* club de fotbal din lume - şi NUTRILITE, liderul mondial** în domeniul vitaminelor, mineralelor şi suplimentelor alimentare şi-au unit forţele într-o colaborare care va aduce marca NUTRILITE în atenţia publicului, ne va confirma poziţia de lider la nivel internaţional şi va avea un impact pozitiv asupra vânzărilor realizate de IPA Amway în întreaga lume.

Suplimentul alimentar oficial al echipei AC MILAN

Clarence Seedorf

FEB 09

23produse

PROMOVAREAMĂRCII NUTRILITE™Marca NUTRILITE va apărea pe ecranele și panourile publicitare în timpul meciurilor echipei AC Milan, disputate acasă; aceste meciuri vor fi difuzate la nivel global, în peste 205 ţări.

NUTRILITE va dona 10.000 de dolari către Programul One by One pentru fiecare gol înscris de Ronaldinho în 2009. Dacă golul este înscris în Italia, donaţia va merge către un proiect susţinut de Fundaţia AC Milan pentru crearea de centre specializate în cadrul unui spital pentru copii din Milano.

Colaborarea mărcii NUTRILITE cu AC Milan extinde mai vechea colaborare cu atacantul AC Milan, Ronaldinho, care s-a alăturat mărcii NUTRILITE în februarie 2008 şi a devenit primul Purtător de cuvânt global pentru Campania AMWAY ONE BY ONE™ pentru copii.

NUTRILITE va dona 10.000 USD către Programul One by One pentru fiecare gol înscris de Ronaldinho pe parcursul anului 2009.

Gennaro Ivan Gattuso Kaká Marco Borriello Ronaldinho

Sa

pas cu pas

construimviitorul

În estul Anatoliei – unde Turcia se învecinează cu Iranul – Amway lansează împreună cu UNICEF un nou proiect pentru copiii din regiune.

În timp ce ultimul nostru proiect UNICEF din Kenya s-a concentrat pe sănătatea copiilor, o nouă iniţiativă vizează construirea de grădiniţe în una din cele mai îndepărtate zone din Europa. Acest lucru va oferi copiilor şansa să-şi

dezvolte mai eficient abilităţile şi să primească o masă caldă pe zi.

În acest mod vrem să punem bazele pentru un viitor mai luminos pentru aceşti copii.

Sunteţi interesat să vă implicaţi? Oferiţi-vă ajutorul pentru o lume mai bună.

AMWAY și UNICEF: doi parteneri puternici pentru copiii din Anatolia, Turcia

știrilecorporaţiei

FEB 09

24

ÎmprospătarÎmprospătare, Revigorare, e, Revigorare, RehidRehidratareratare

Produse pentru un stil de viaţă activ de la NUTRILITE™Dacă clienţii dumneavoastră fac mişcare în mod regulat sau au o rutină zilnică energică,

categoria produselor pentru un stil de viaţă activ de la marca NUTRILITE oferă un produs pentru fiecare.

Produsele asigură: Energie, Rehidratare, Hidratare.

25produse

FEB 09

* Red Orange Complex

is a trademark of

Bionap SRL.

NUTRILITE 1™ NUTRILITE 1™

Proprietăţi şi avantajeAtenţie sporită Capacitate de concentrare sporită Cofeină din surse naturale Conţine vitaminele B, fără coloranţi, arome sau conservanţi artificiali Aromă de grapefruit

Mod de utilizareLuaţi 1 – 2 sticluţe pe zi Răsuciţi capacul, agitaţi bine şi beţi Pentru oameni cu un stil de viaţă activ Luaţi înainte de exerciţiile fizice sau activităţi intense

••••

••••

NUTRILITE 1

Comanda nr. 103493 Pachet de 10 sticluţe x 15 ml

Energie HidratarePentru un plus de energie înainte de exerciţiile fizice sau oricând este necesar, recomandăm suplimentul

alimentar NUTRILITE 1™.

Pentru a ajuta corpul să se hidrateze şi să se hrănească în orice moment, folosiţi băutura

îmbogăţită cu antioxidanţi NUTRILITE FITH2O™.

NUTRILITE FITNUTRILITE FITHH22OO

Proprietăţi şi avantaje Produs cu conţinut scăzut de calorii (mai puţin de 20 de calorii pe pacheţel) şi carbohidraţi Ajută la hidratarea şi hrănirea organismului Conţine antioxidanţi furnizaţi de Red Orange Complex*, pentru protecţie împotriva radicalilor liberi cauzaţi de poluare, alimentaţie săracă şi stres O alternativă sănătoasă şi cu gust plăcut pentru apa consumată pe parcursul zilei Un amestec care se dizolvă imediat, uşor de folosit Două variante de aromă: mandarină şi piersică

Mod de utilizareLuaţi 1 – 2 pacheţele pe zi, oricând aveţi nevoie Amestecaţi cu 500 ml de apă Recomandat în special femeilor cu un stil de viaţă activ

••

••

•••

Băutură cu antioxidanţi NUTRILITE FITH2OComanda nr. 103786 Aromă de mandarinăcutie cu 20 de pacheţele x 6 g

Comanda nr. 103787 Aromă de piersicăcutie cu 20 de pacheţele x 6 g

† Băuturile izotonice se potrivesc pentru cei mai mulţi oameni, în special

pentru cei care fac mai mult de o oră de exerciţii. Băuturile hipotonice

se potrivesc pentru cei care au nevoie să înlocuiască fluidele, dar care

necesită mai puţină energie, în special pentru cei care fac exerciţii mai

puţin de o oră.

26 produse

FEB 09

Rehidratare

NUTRILITE STRIVE+ NUTRILITE STRIVE+

Proprietăţi şi avantaje Conţine Red Orange Complex™ care ajută la reducerea stresului oxidant Ajută corpul să se protejeze în timpul exerciţiilor fizice Oferă organismului electroliţii care se pierd în timpul exerciţiilor fizice Un amestec care se dizolvă repedeDouă variante de arome: grapefruit şi amestec de fructe

Mod de utilizareLuaţi un pacheţel pe zi Amestecaţi 400 ml de apă pentru o băutură izotonicㆠşi 500 ml de apă pentru o băutură hipotonicㆠPentru oamenii cu o activitate fizică intensă Luaţi înainte şi în timpul exerciţiilor fizice

••

••

••

••

Pentru rehidratare, înlocuiţi nutrienţii şi mineralele pierdute în timpul şi după exerciţiile fizice cu ajutorul

băuturii izotonice NUTRILITE™ STRIVE+™.

NUTRILITE STRIVE+

Comanda nr. 103788 Aromă de grapefruitcutie cu 20 de pacheţele x 30 g

Comanda nr. 103789 Aromă amestec de fructe cutie cu 20 de pacheţele x 30 g

Red Orange Complex*, din compoziţia băuturii cu

antioxidanţi NUTRILITE FITH2O şi a băuturii izotonice NUTRILITE

STRIVE+ este un complex de plante care s-a demonstrat clinic că ajută la

menţinerea integrităţii celulelor – respectiv, oferă protecţie organismului în timpul activităţilor

fizice, în mod natural.

* Red Orange Complex este o marcă înregistrată a Bionap SRL

Sticla sport Sticla sport NUTRILITENUTRILITE

Creată exclusiv pentru a fi folosită împreună cu băuturile hidratante NUTRILITE FITH20 şi

NUTRILITE STRIVE+. O sticlă elegantă, practică, cu un compartiment interior creat pentru

depozitarea pacheţelelor de NUTRILITE FITH20 şi NUTRILITE STRIVE+

Comanda nr. 400855

De asemenea disponibilă:

produse 27

FEB 09

Produsele sunt oferite în pacheţele mici şi practice; astfel le puteţi lua cu dumneavoastră oriunde mergeţi

• Mulţi oameni ştiu că hidratarea şi consumul de apă sunt importante pentru organism. Adesea gustul apei este o problemă. Promovaţi clienţilor dumneavoastră băutura cu antioxidanţi NUTRILITE FITH

2O

• Trebuie să aveţi în vedere că oamenii, chiar şi cei care nu fac suficiente exerciţii fizice, sunt atraşi de beneficiile oferite de produse performante

SFATURI PENTRU VÂNZARESFATURI PENTRU VÂNZARE

Nu este uşor să vinzi produsele Nutrilite pentru un stil de viaţă activ. Oportunitatea produselor pentru un stil de viaţă activ este imensă. Odată ce aţi contactat persoane entuziasmate de întreţinere

şi exerciţii fizice veţi observa că aceştia vor fi foarte atraşi de produse.

Vizitaţi NUTRILITE Brand Centre pentru a vă convinge de beneficiile acestor produse.

Accesaţi www.amway.ro

Cărţi de vizită NUTRILITE Active Lifestyle

Ideale pentru a vă lăsa detaliile de contact, folosiţi împreună cu cardul de prezentare NUTRILITE

Cărţi de vizită NUTRILITE Active Lifestyle(set de 10)

Comanda nr. 106714

Card de prezentare NUTRILITE Active Lifestyle

Aceste carduri au fost special create pentru a păstra cărţile de vizită NUTRILITE Active

Lifestyle. Un mod ideal de a promova produsele pentru un stil de viaţă activ

clienţilor dumneavoastră.

Card de prezentare NUTRILITE Active Lifestyle

(set de 10)comanda nr. 231720

MATERIALE AUXILIARE

NOU! Pliant Active Lifestyle

Comandaţi acum şi promovaţi categoria de produse NUTRILITE™ pentru un stil de

viaţă activ.

Noul pliant conţine toate produsele Active Lifestyle!

Set de 10 comanda nr. 106550

produse

FEB 09

28

29produse

FEB 09

PRODUSE ÎNDRĂGITE DE TOATĂ LUMEA

Produsele E. FUNKHOUSER NEW YORK au apărut în renumite reviste de modă şi frumuseţe printre care Vogue şi Cosmopolitan.

Vizitaţi E. FUNKHOUSER NEW YORK Brand Centre pentru a vedea cele mai noi apariţii în presă şi pentru a afla noutăţile despre marcă şi produse.

www.amway.ro

Europa iubeşte produsele E. FUNKHOUSER NEW YORK!

Produsele E. FUNKHOUSER NEW YORK au apărut în peste 1.000 de articole de presă în întreaga Europă. Împărtăşiţi

această veste extraordinară clienţilor dumneavoastră.

Dovediţi clienţilor că sunteţi un adevărat profesionist folosind Aparatul ARTISTRY™ de analiză a tenului

Este esenţial ca şi clienţii să înţeleagă complexitatea epidermei şi să fie bine informaţi despre produsele pe care trebuie să le aleagă şi modul în care acestea le vor influenţa tenul. Acum puteţi:

• Identifica mai bine tipul de ten al clientului.

• Demonstra rezultatele remarcabile ale Aparatului ARTISTRY de analiză a tenului.

• Recomanda cel mai potrivit sistem ARTISTRY Essentials pentru îngrijire.

Aparat ARTISTRY de analiză a tenului, comanda nr. 232385

Nu uitaţi …Caseta ARTISTRY pentru sebum trebuie să fie înlocuită după 400-450 de analize. comanda nr. 232950

Aparatul ARTISTRY de analiză a tenului vă va da încredere atunci când recomandaţi clienţilor produse ARTISTRY de îngrijire a tenului.

30 produseNOI

FEB 09

Dezvăluiţi ceea ce este esenţial pentru dumneavoastră!

ÎN CURÂND

Dumneavoastră şi clienţii dumneavoastră sunteţi deja familiarizaţi cu produsele ARTISTRY™ essentials – sistemul

simplu de îngrijire care oferă tenului tot ceea ce are nevoie.O idee simplă şi un mare succes. Gama ARTISTRY essentials va fi în curând completată de noi produse concepute special pen-

tru nevoile tenului, unele pentru utilizare zilnică, altele pentru situaţii speciale – pentru toate persoanele care ştiu că un produs

special este cu totul esenţial.

FEB 09

produseNOI 31

32 produse

În prezent, bărbaţii care se respectă sunt la fel de atenţi cu imaginea lor ca şi femeile. Amway oferă produse de îngrijire personală atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Recomandaţi clienţilor dumneavoastră să folosească aceste produse de cea mai bună calitate pentru a arăta extraordinar în fiecare zi.

ÎNGRIJIRE PERSONALĂ –PENTRU BĂRBAŢI

Deodorant anti-perspirant solid transparent BODY SERIES™

Menţine prospeţimea pe durata întregii zile şi protejează împotriva transpiraţiei.Comanda nr. 100276 – 75 g

Apă de toaletă pentru bărbaţi TOLSOM™

Un parfum elegant şi rafinat pentru bărbatul modern.Comanda nr. 103703 – 50 ml

Spumă de ras şi Loţiune după ras HYMM™

Un set complet pentru bărbierit. Vă oferim o spumă de ras hidratantă şi o loţiune delicată, calmantă care vor transforma bărbieritul într-o experienţă foarte plăcută.

Spumă de ras HYMM Comanda nr. 102880 – 200 ml

Loţiune după ras HYMMComanda nr. 102881 – 100 ml

FEB 09

Cumpăraţi Calendarul pe 2009 şi veţi susţine proiectele UNICEF de educaţie şi sănătate din întreaga lume.

Comanda nr. 107071 – set de 5 calendare x 5 plicuri (produs disponibil pentru o perioadă limitată) Dimensiune calendar deschis: 31 cm x 19 cm

În fiecare zi putem schimba lumea în bine

• Practici şi economici, aceştia sunt de două ori mai rezistenţi decât alţi bureţi metalici de vase.

• Realizaţi din fir continuu din oţel inoxidabil ce nu se va rupe.

• Suficient de rezistenţi pentru a îndepărta mâncarea uscată de pe vasele de bucătărie sau grăsimea de pe ustensilele de gătit.

Fini şi elastici, Bureţii de vase din oţel inoxidabil DISH DROPS SCRUB BUDS sunt delicaţi cu mâinile şi degetele, dar totuşi suficient de puternici pentru a îndepărta reziduurile de grăsime şi mâncare.

Bureţi de vase din oţel inoxidabil

DISH DROPS™ SCRUB BUDS™Recomandaţi clienţilor să achiziţioneze Bureţii de vase din oţel inoxidabil DISH DROPS SCRUB BUDS pentru curăţarea rapidă a ustensilelor de bucătărie, a vaselor de gătit şi a majorităţii obiectelor din sticlă.

Comanda nr. 6407 set de 4

Să ajutăm copiii să aibăo viaţă mai bună

produse 33

FEB 09

Salvaţi-vă părul

Comanda nr. 101825 8 sticluţe x 6 ml

Obţineţi un păr mai puternic, mai fin, mai sănătos cu Serul pentru scalp SATINIQUE™.

În cele mai renumite saloane din lume, inclusiv în cele pe care le deţin eu, principala tendinţă este accentul pe îngrijirea scalpului. Există un interes incredibil faţă de felul în care vă puteţi îmbunătăţi starea scalpului şi faţă de efectele pozitive pe care acestea le pot avea asupra părului dumneavoastră. Îmbunătăţirea stării scalpului dumneavoastră este un subiect fierbinte atât în industria îngrijirii părului, cât și în saloanele mele.

John Gillespie, renumit hairstylist internaţional

Informaţi-vă clienţii că pot fi generoşi cu scalpul şi părul lor şi pot repara daunele cauzate de lunile lungi de iarnă cu ajutorul Serului pentru scalp SATINIQUE.Scalpul şi părul afectate de condiţiile meteorologice din timpul iernii îşi vor reveni, cu 83% mai multă hidratare după o singură utilizare, părul fiind cu până la 70% mai uşor de pieptănat şi având cu 53% mai puţină mătreaţă după numai două săptămâni.

Pe bază de infuzie de vitamine şi antioxidanţi, acest tratament intensiv este metoda ideală de a avea un păr frumos şi sănătos.

34 produse

FEB 09

35

Baza OPTITEMP™

Cu ajutorul celor trei straturi de metal de la bază, căldura este distribuită în mod egal în vas. Grosimea suplimentară ajută vasul să păsteze căldura pentru un timp mai îndelungat decât materialele vaselor de gătit într-un singur strat, permiţând alimentelor să fie pregătite în mod egal şi eficient.

Reţine căldura pentru un timp mai îndelungat

Metoda de gătit VITALOK™

Metoda de gătit VITALOK păstrează cu o treime mai multe vitamine şi minerale decât metodele tradiţionale de gătit. Cum? Prin formarea unui sigiliu de apă între vas şi capacul acestuia ce permite cărnii, fructelor sau legumelor să se gătească în suc propriu, păstrând aromele şi substanţele nutritive, culoarea şi textura.

Păstrează cu peste 1/3 mai multe vitamine şi minerale

Gătit supraetajat

Beneficiaţi de o mai mare eficienţă energetică prin gătitul supraetajat. Aceasta vă ajută să pregătiţi mai multă mâncare folosind o singură sursă de energie, ca de exemplu gaze sau plită electrică, prin suprapunerea unor vase mici deasupra unor vase mai mari.

Eficienţă energetică mai mare

O metodă sănătoasă şi eficientă pentru a gătiTehnologiile exclusive oferite de gama de vase de gătit din oţel inoxidabil iCook îi vor ajuta pe clienţii dumneavoastră să se bucure de alimente nutritive şi delicioase la fiecare masă.

Indiferent dacă clienţii dumneavoastră sunt interesaţi de vase de gătit de bază sau o colecţie completă de vase, gama iCook oferă produse pentru toate gusturile.

Pentru mai multe informaţii despre produse, inclusiv toate numerele de comandă, consultaţi Manualul iCook. Comanda nr. 202368.

produse

FEB 09

PUTEREA PRODUSELOR CONCENTRATE

mai puţin înseamnă de fapt mai mult

• Un litru de Detergent lichid concentrat pentru vase DISH DROPS™ poate spăla mai mult de 30.000 farfurii

30.000 390 75farfurii de feţe de masă spălări

• Un kilogram de Înălbitor SA8™ All Fabric Bleach are suficientă putere de albire pentru a îndepărta petele de pe 390 de feţe de masă

• O sticlă de 1,5 litri de Detergent lichid SA8™ ajunge pentru 75 de spălări

Amway s-a angajat să ofere clienţilor produse pentru îngrijirea locuinţei eficiente, economice şi care respectă mediul înconjurător.

De aceea majoritatea produselor pentru îngrijirea locuinţei sunt în formulă concentrată. Produsele concentrate au mult mai multe întrebuinţări decât acelea care nu sunt concentrate.

Cu produsele noastre concentrate aveţi la dispoziţie mai multe produse la acelaşi preţ şi folosiţi mai puţină apă şi mai puţin ambalaj. Produsele Amway pentru îngrijirea locuinţei conţin un procent ridicat de ingredienţi activi astfel încât rămân eficiente şi după ce sunt diluate.

36 produse

FEB 09

FEB 09

produse 37

Să ajutăm copiii să aibăo viaţă mai bună

2,5 cm înălţime

De asemenea puteţi ajuta copiii făcând o donaţie. Este atât de simplu!Comanda nr. 101568 pentru a dona 3,5 RON

Alex este a patra insignă de colecţie şi toţi banii strânşi din cumpărarea insignelor vor fi donaţi către proiectele de sănătate şi educaţie ale UNICEF.

Comanda nr. 107069Preţ Amway: 10 RON

Implicaţi-vă, ajutaţi-ne să protejăm drepturile copiilor

*Ofertă disponibilă în perioada 1 ianuarie 2009 – 30 iunie 2009 în funcţie de stocuri.

Nu rataţi şansa de a cumpăra noul tricou Nike cu marca NUTRILITE™, identic cu cel pe care îl poartă Ronaldinho!*Cu un design simplu şi atrăgător şi în culorile mărcii NUTRILITE, acest tricou lejer şi practic este realizat 100% din poliester, este confortabil şi permite epidermei să respire.

Pe spatele tricoului este imprimat faimosul număr 80 pe care Ronaldinho îl poartă la echipa AC Milan.

Acest produs va fi disponibil doar până la sfârșitul lunii iunie*, deci nu rataţi această ocazie şi comandaţi cât mai repede!

Informaţii despre numerele de comandă, mărimi disponibile și preţ - la pagina 43.

TRICOU RONALDINHOPUTEŢI ARĂTA CA O LEGENDĂ A FOTBALULUI!

IDEE DE CADOU!

Reînnoirea afacerii Amway

Un IPA/CPP Amway a cărui unitate a fost dezactivată temporar:• Nu mai are acces la pagina sa de Internet• Nu mai poate lansa comenzi• Nu mai poate îndruma• Nu mai beneficiază de discount/bonus• Grupul personal se mută temporar la primul IPA/CPP

Amway activ

Reînnoirea/reactivarea unităţilor Amwaydezactivate temporar se poate face prinachitarea unei taxe de reînnoire târzie,până la data de 31.08.2009.

• achitarea taxei de reînnoire târzie se va putea face numai la bancă, în contul Amway, sau în Centrul de Selecţie a Produselor București. Dovada plăţii trebuie trimisă prin fax/e-mail ([email protected]);

• reactivarea/reînnoirea unităţilor Amway și a paginilor de internet durează în general 4 zile lucrătoare de la confirmarea sumei în contul Amway sau plata în Centrul de Selecţie a Produselor;

• după reactivarea paginilor de internet, prima accesare se va face cu numărul Amway și parola 1234;

• noile Cereri-tip Amway (trimise după data de 20 ianuarie) care au specificat ca Îndrumător Întreprinzători Amway care nu și-au achitat încă taxa de reînnoire nu se vor putea înregistra decât după achitarea taxei de reînnoire și reactivarea unităţii Amway a Îndrumătorului.

Contractele Amway IPA/CPP, care nu au fost reînnoite în conformitate cu termenii contractuali, au încetatla 31 decembrie 2008, unităţile Amway aferente fiind dezactivate temporar.

Informaţiile se regăsesc și pe prima pagina a site-ului Amway, www.amway.ro, precum și la linkul Întrebări frecvente.

De la 1 ianuarie 2009 a intrat în vigoare taxa de reînnoire târzie (SRV9991), în valoare de 120 RON.

38 afacereadvs.

FEB 09

Vă reamintim că, pentru desfăşurarea activităţii ca IPA Amway, este necesar ca obiectul de activitate să conţină următorele coduri CAEN:Comerţ: 4799 – comerţ cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioşcurilor şi pieţelor (corespondent vechiului cod CAEN 5263) şiPrestări servicii: 7022 – Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management (corespondent vechiului cod CAEN 7414) sau 7320 – Activităţi de studiere a pieţei şi de sondare a opiniei publice (corespondent vechiului cod CAEN 7413).

Pentru completarea documentelor este necesar să ne transmiteţi Actul Constitutiv sau Certificatul Constatator şi Certificatul de Înscriere Menţiuni de la Registrul Comerţului.

Totodată dorim să vă informăm următoarele: Conform Hotărârii nr. 322/19.03.2008 articolul 1: <până la data de 1 martie 2009, actualizarea obiectului de activitate potrivit Clasificărilor din economia naţională se realizează fără plata taxelor aferente înregistrării menţiunii în registrul comerţului>.

Recodificarea Codurilor CAEN

În vederea alinierii la reglementările impuse de Uniunea Europeană - Regulamentul Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene nr.178/2002 - produsele alimentare sigilate, aflate în termen de garanţie și cu ambalajul intact primite ca retur de suprastoc nu vor mai putea fi repuse la vânzare. Această măsură a fost luată deoarece produsele returnate de consumatori nu pot fi controlate de către producător, nu există siguranţă cu privire la condiţiile de depozitare, astfel încât aceste articole devin improprii pentru consumul uman.

Prin urmare, Amway România nu mai poate accepta ca retur de

suprastoc următoarele produse: Cafea filtru, Cafea esspresso, Cafea instant, Ceai Darjeeling, Ceai Enghlish Breakfast, Ulei de măsline extra virgin Amway Da Carapelli, Spaghetti, Penne rigate, Fusilli, Sos de tomate cu busuioc, Sos de tomate cu măsline negre și ciuperci, Oţet balsamic de Modena, suplimentele alimentare NUTRILITE™.

Returnarea produselor alimentare

VĂ REAMINTIM:

39

FEB 09

RECEPŢIONAREA COLETELOR

Astfel, pentru eliminarea unor posibile situaţii neplăcute, vă rugăm ca la recepţionarea coletului:• Să verificaţi starea coletului (urme de desigilare, banda

Amway desigilată, colet umed, rupt, deteriorat);• Numărul de colete să corespundă cu numărul înscris pe

documentul de transport (AWB).

În oricare dintre situaţiile de mai sus:• vă rugăm să verificaţi conţinutul coletului împreună cu

agentul firmei de curierat;• dacă ambalajele produselor sau cantitatea nu corespund,

refuzaţi primirea coletului.• întocmiţi un proces verbal (dublu exemplar) cu agentul

firmei de curierat.• ne contactaţi imediat în scris la adresa de email

[email protected] sau la numerele de fax021-311.93.46 / 021-311.93.47.

Reclamaţiile făcute ulterior (după mai mult de 3 zile lucrătoare) nu mai pot fi probate şi ne vom afla în imposibilitatea de a le rezolva.

Procesul verbal întocmit va conţine următoarele:• număr Amway;• număr factură;• cod şi cantitate produs/produse lipsă;• starea coletului; • data încheierii procesului verbal;• semnătura destinatarului şi a agentului firmei de curierat.

Orice alte reclamaţii referitoare la conţinutul coletului (produse lipsă, produse diferite faţă de cele comandate), şi care nu sunt însoţite de proces verbal, trebuie făcute în termen de 3 zile de la data recepţionării coletului.

Având în vedere că fiecare sesizare este atent verificată cu Depozitul ABG Ungaria şi firma transportatoare, termenul de soluţionare a acestor situaţii este de 7 zile lucrătoare. Persoana de contact este Florina Dobre, Reprezentant Relaţii cu Clienţii (tel. 021.202.00.60 – linia de informaţii comenzi / informaţii generale).

Compania Amway este interesată în permanenţă de îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite.

Pachetele speciale de produse AmwayAșa cum v-am anunţat deja, componenţa pachetelor de 50, 100 și 200 VP a fost modificată. Pachetele cu noua componenţă sunt disponibile pâna la sfârșitul lunii februarie 2009. Detalii despre preţ sunt disponibile la pagina 43.

Pachetul de 50 VP (comanda 9915):

1. GLISTER™ Periuţe de dinţi (100957)2. SA8 Premium Detergent pudră pentru rufe (100115)3. SA8 SOLUTIONS Spray pentru prespălarea rufelor (0799)4. NUTRILITE Acerola C (4288)5. GLISTER™ Pastă de dinţi (6833)6. BODY SERIES™ Săpun cu glicerină și miere G&H (2181)7. L.O.C.™ Detergent universal (0001)

Pachetul de 100 VP (comanda 9965):

1. L.O.C.™ Detergent universal (0001)2. SA8 SOLUTIONS™ Înălbitor universal (0022)3. SA8 SOLUTIONS Spray pentru prespălarea rufelor (0799)4. SA8 SOLUTIONS Tri-Zyme™ (7391)5. SA8 Premium Detergent pudră pentru rufe (100115)6. GLISTER™ Periuţe de dinţi (100957)

7. GLISTER™ Pastă de dinţi (6833)8. SATINIQUE™ Șampon delicat pentru utili-zare zilnică (5000)9. BODY SERIES™ Deodorant antiperspirant roll-on (2178)10. BODY SERIES™ Săpun cu glicerină și miere G&H (2181)11. NUTRILITE™ Daily (5987)12. NUTRILITE Acerola C (4288)13. AMWAY™ Recipient elastic cu pulveri-zator (101712)14. AMWAY™ Recipient elastic (1355)15. AMWAY™ Pompă atomizor de 1 litru (103972)

Pachetul de 200 VP (comanda 9966) conţine produsele incluse în Pachetul de100 VP plus următoarele produse:

1. DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ Bureţi pentru vase din oţel inoxidabil (6407)

2. SA8™ Color Detergent pudră pentru rufe (3972)

3. GLISTER™ Spray pentru împrospătarea respiraţiei (9893)4. GLISTER™ Apă de gură concentrată (9949)5. SATINIQUE™ Mască reparatoare intensivă (5070)6. SATINIQUE™ SCULPTING SPRAY GEL

Spray pentru coafare (5090)7. PROTIQUE™ Șampon delicat(0043)8. NUTRILITE™ Natural B Complex (100368)9. BODY SERIES™ Deodorant antiperspirant

solid transparent (100276)10. ARTISTRY™ Alpha Hydroxy Serum Plus (8006)11. ARTISTRY™ Cremă regeneratoare pentru ochi (100227)12. ARTISTRY™ Cremă hidratantă cu AHA pentru corp (2780)13. AMWAY™ Capac dozator (5113)

afacereadvs.

INFORMAŢII IMPORTANTE PENTRUNOU ÎNSCRIȘI (ȘI PENTRU ÎNDRUMĂTORI)

Prima comandă transmisă prin fax, e-mail sau poștăPentru procesarea primei comenzi prin aceste modalităţi, este necesar să transmiteţi către Amway formularul de comandă la:- fax 021/311.93.46 sau

021/311.93.47;- e-mail la adresa

[email protected];- sediul Amway din str. Banu

Antonache nr.40-44, et.5, sector 1, Bucureşti, cod poştal 011665.

Vă rugăm să vă asiguraţi, pentru evitarea unor confuzii sau neclarităţi, că următoarele câmpuri sunt completate corect şi vizibil:- numărul Amway al persoanei nou

înscrise - nume și prenume

- adresa de livrare (inclusiv localitate, judeţ, cod poştal)

- număr de comandă produs (codul produsului)

- denumire produs- cantitate - preţ unitar şi preţ total- totalul de plată- modalitatea de plată- semnătura

Important! Este necesar să menţionaţi pe formularul de comandă modalitatea de plată, prin bifarea uneia dintre căsuţe:- “plata la livrare” – comanda se

plătește la livrare- “transfer bancar” – contravaloarea

comenzii s-a efectuat la bancă.

În acest caz, ataşaţi copia documentului de plată pe care să înscrieţi numărul de identificare Amway.

Amway România îşi rezervă dreptul de a nu livra acele produse menţionate pe formularul de comandă care nu mai sunt disponibile din raţiuni administrative sau datorită unor restricţii comerciale ce depăşesc competenţa Amway România.

Vă recomandăm să menţionaţi în partea de jos a formularului de comandă un număr de telefon de contact sau alte produse de rezervă.

40 afacereadvs.

Datele de contact ale Amway RomâniaBirourile AmwayStr. Banu Antonache Nr.40-44, Et. 5, Sector 1, București,Cod poștal 011665

Program: Luni - Joi: 9:00 - 17:00Vineri: 9:00 - 12:00

Departamentul Relaţii cu Clienţii poate fi contactat la adresa de e-mail:[email protected] (informaţii generale, sugestii, sesizări) și [email protected] (cereri-tip de înscriere, comenzi/retururi) sau la numerele de telefon disponibile pe site-ul Amway, linkul “Contactaţi-ne”.

Centrul de Selecţie a ProduselorBd. Mărăști, 65-67, Pavilion T,sector 1, BucureștiTelefon: 021/317.04.20

Program: Luni: 14.30 – 20.00Marţi - Vineri: 12.00 – 20.00Sâmbătă: 10.00 – 15.00

Completarea incorectă sau lipsa informaţiilor cerute din cererea-tip sau din formularul de comandă poate întârzia sau face imposibilă procesarea acestora.

Vă rugăm să verificaţi cu atenţie documentele de înscriere înainte de expediere!

Regula 4.14. Activităţi de vânzare non-Amway:

4.14.1 Niciun IPA Amway care vinde şi alte produse în afara produselor Amway sau care vinde servicii (de exemplu, servicii financiare, de asigurare şi investiţii, etc.) nu va determina un alt IPA/CPP Amway pe care nu îl îndrumă personal să vândă astfel de produse şi servicii, şi nici nu se va oferi să vândă astfel de produse şi servicii altor IPA/CPP Amway în afara celor pe care îi îndrumă personal. Prin aceasta se înţelege că nu va convinge (sau nu va încerca să convingă) un alt IPA/CPP Amway să vândă produse sau servicii, fie cu scopul de a obţine venituri, fie cu alte scopuri. Această regulă se aplică şi în cazul investiţiilor, titlurilor de valoare şi creditelor, indiferent de provenienţa acestora, inclusiv Cumpărătorilor Privilegiaţi Plus Amway, care nu sunt autorizaţi să vândă produse Amway sau Servicii Amway, dar care pot avea autorizaţiile corespunzătoare să desfăşoare activităţi de afaceri şi să vândă alte produse şi servicii sau care se pot implica în astfel de activităţi.

4.14.2 Niciun IPA/CPP Amway nu poate vinde, promova sau profita din vânzarea sau promovarea de MAA, exceptând situaţia în care acest lucru se face conform cu politicile şi procedurile stabilite în Regula 7 a Regulilor de Conduită şi în Politicile referitoare la MAA sau în alte politici şi proceduri Amway.

4.14.3 IPA Amway se pot implica în activităţi de vânzare legate de produse care nu sunt fabricate sau aprobate de Amway, dacă doresc acest lucru, dar nu pot obţine beneficii din activităţi organizate special

pentru a promova produsele sau marca Amway, din eforturile, resursele sau cunoştinţele altor IPA Amway, sau în asociere cu alţi IPA/CPP Amway, mai ales dacă pe acei IPA/CPP Amway nu îi îndrumă personal, cu scopul de a-şi promova şi dezvolta afacerea non-Amway. O astfel de conduită constituie o intervenţie inacceptabilă în afacerea celorlalţi IPA/CPP Amway. Acest lucru nu înseamnă că un IPA Amway care în mod normal lucrează la o staţie de benzină, un service auto, un magazin, o frizerie, un salon de înfrumuseţare, sau la un cabinet profesional (de servicii de drept, medicină, stomatologie sau contabilitate) nu poate servi clienţi care sunt IPA Amway şi care li s-au adresat lor; totodată, aceşti IPA Amway nu vor solicita altor IPA/CPP Amway pe care nu îi îndrumă personal să devină clienţii săi.

4.14.4 În ceea ce priveşte cuplurile căsătorite, un soţ/o soţie care semnează contractul IPA/CPP Amway este răspunzător pentru acţiunile soţului/soţiei nesemnatar(ă) precum şi pentru acţiunile soţului/soţiei care semnează ca (co-solicitantul) şi/sau ale oricărei alte persoane menţionate în Contractul IPA/CPP Amway, cu drepturi şi îndatoriri limitate conform Contractului IPA/CPP Amway şi Politicilor de Afaceri Amway. Activităţile efectuate de soţul/soţia nesemnatar(ă) sau de altă persoană menţionată în Contractul IPA/CPP Amway, care contravin Politicilor de Afaceri Amway sau Contractului IPA/CPP Amway, vor fi responsabilitatea respectivului IPA/CPP Amway. Amway îşi rezervă dreptul de a rezilia Contractul IPA/CPP Amway sau de a lua alte măsuri, conform Politicilor de Afaceri Amway, în cazul în care IPA/CPP Amway sau soţul/soţia IPA/CPP Amway, sau altă persoană desemnată în Contractul IPA/CPP Amway profită de cunoştinţele sale sau de asocierea cu alţi IPA/CPP Amway pentru a–şi promova sau dezvolta afacerea non-Amway.

Etică și reguli de afaceriȘi în această ediţie vom continua să prezentăm Regulile de Conduită Amway care sunt menite să ofere siguranţă atât companiei, cât şi afacerii Întreprinzătorilor Privaţi Autorizaţi Amway.

14

afacereadvs. 41

FEB 09

VĂ REAMINTIM:

Schimbarea statutului din IPA/CPP Amway în CPSchimbarea statutului din IPA/CPP Amway în Cumpărător Privilegiat (CP) se face numai după 6 luni de la înregistrare, pe baza unei cereri scrise și semnate de către solicitant/co-solicitant. Cererea se poate trimite prin fax (311.93.46 sau 311.93.47) sau prin e-mail, scanată.

Numai după procesarea schimbării de statut se poate achita taxa de reînnoire de 39 RON (detalii: cum se poate achita taxa de reînnoire). Schimbarea statutului se poate verifica la Departamentul Procesare (021.202.00.60).

Menţionăm că statutul de CP permite achiziţionarea produselor la preţul Amway. Un CP nu are Grup Personal, nu poate îndruma, nu mai primește revista Amagram și nu mai are reduceri la cumpărături.

42 afacereadvs.

Noile numere de telefon pentruDepartamentul RELAŢII CU CLIENŢIIÎn urma modernizării centralei telefonice, Amway România vă pune la dispoziţie noile numere de telefon pentru contactarea Departamentului de Relaţii cu Clienţii, pe arii de interes:

021-202.00.00 Receptie Rodica GeorgescuInformaţii generale

021-202.00.60 Comenzi/Info generale Eva Grancea – Procesare comenzi, retururi, schimbare statut IPA

AmwayAngela Aldea - Procesare comenzi,

retururi, schimbare statut IPA Amway

Polixenia Florea - Procesare comenzi, retururi, date personale

Loredana Voicu - Procesare comenzi, retururi, date personale

Florina Dobre - Reînscrieri, sesizări produse, adăugări cosolicitant

021.202.00.80 Informaţii bonus, calificări, SIP, rate, credite

IPA

Constantin Rebegea – info Bonus, calificări

Cristina Pană – credite, rate, info Bonus

Raluca Orășanu – SIP, îndrumări internaţionale /MA/GBISlink

021.202.00.90 Linie Platine Mihaela Candet – Evenimente Spe-ciale și comunicări Platine

Monica Șerban – Politici de Afaceri/ Reguli de Conduită Amway

În continuare vor fi disponibile și extensiile, dar apelarea pe extensii nu permite utilizarea funcţiilor speciale, specifice noii centrale (de ex. Redirecţionarea apelului către un operator disponibil).

NOU! Situaţiile de bonus şi discount, acum disponibile pe www.amway.ro !Situaţiile lunare de bonus pentru Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi Amway şi situaţiile lunare pentru Cumpărătorii Privilegiaţi Plus Amway sunt deja disponibile pe site-ul www.amway.ro!!

Orice persoană care s-a calificat pentru obţinerea bonusului sau a discountului poate să vizualizeze sau să tipărească propriul desfaşurător fără a mai fi nevoit să aştepte sosirea acestuia prin poştă.

Situaţiile de bonus/discount sunt disponibile pe site-ul www.amway.ro la secţiunea “Biroul meu” > “Situaţie Electronică

de Bonus” timp de 3 luni de la încheierea lunii în care s-a generat bonus.

Nr. cdă Descriere produs U.M. Adaos

sugerat

(%)

VP VA Preţ Amway

(incl. TVA) (RON)

Preţ de

vânzare

sugerat (RON)3272 Promoţie* Detergent delicat SA8™ 1 l 30 6,15 27,09 32,00 41,91

2175 Promoţie* Loţiune hidratantă pentru mâini și corp BODY SERIES™

400 ml 30 7,02 30,88 37,00 47,78

100100 Promoţie* Rezervă săpun lichid concentrat pentru corpBODY SERIES™

1 l 30 10,31 45,37 54,00 70,19

2162 Promoţie* Gel de duș BODY SERIES™ 400 ml 30 4,15 18,27 22,00 28,27

2163 Promoţie* Rezervă Gel de duș BODY SERIES 1 l 30 8,73 38,44 46,00 59,47

105489 Sistem hidratant ARTISTRY essentials 1 set 35 24,64 108,40 129,00 174,00

105487 Sistem Balancing ARTISTRY essentials 1 set 35 24,64 108,40 129,00 174,00

103564 ARTISTRY Creme LuXury 45 ml 35 131,40 578,15 688,00 928,80

232385 Aparat ARTISTRY de analiză a tenului 1 buc. 0 0,00 0,00 700,00 700,00

232950 Caseta ARTISTRY pentru sebum 1 buc. 0 0,00 0,00 208,00 208,00

100240 Loţiune revitalizantă pentru ten ARTISTRY TIME DEFIANCE™ 30 ml 35 18,14 79,83 95,00 128,30

105711 Esenţă pentru luminozitate ARTISTRY TIME DEFIANCE 30 ml 35 20,44 89,92 107,00 144,00

104283 Amestec din fibre de mestecat NUTRILITE 30 tab. 30 11,84 52,10 62,00 81,00

9915 Pachet 50 VP 1 pachet 30 51,38 226,05 269,00 349,70

9965 Pachet 100 VP 1 pachet 30 104,85 461,34 549,00 713,70

9966 Pachet 200 VP 1 pachet 30 203,97 897,48 1.068,00 1.388,40

3887 Gel tonifiant pentru corp ARTISTRY 250 ml 35 13,94 61,34 73,00 98,60

2780 Cremă hidratantă cu AHA pentru corp ARTISTRY 200 ml 35 10,89 47,90 57,00 77,00

102205 Cremă de mâini ARTISTRY Essential SPF15 75 ml 35 10,70 47,06 56,00 75,60

218502 Promoţie Pachet de bază LBS 1 pachet 30 24,55 108,00 103,20 133,66

Tricou Ronaldinho*231512 - S; 231513 - M; 231514 - L

1 buc. 0 0,00 0,00 146,00 146,00

100186 Cartuș de rezervă*** eSpring™ 1 buc. 30 121,08 532,77 634,00 824,20

100188 Sistem eSpring de tratare a apei cu montare la bateria existentă***

1 buc. 30 511,84 2.252,10 2.680,00 3.484,00

100189 Sistem eSpring de tratare a apei cu robinet auxiliar*** 1 buc. 30 511,84 2.252,10 2.680,00 3.484,00

0014 Produs pentru curăţarea cuptorului 500 ml 30 4,39 19,33 23,00 29,90

* Produse disponibile la vânzare în limita stocurilor *** Pentru aceste produse se aplică suplimentar Taxa de timbru verde = 2 RON Pentru mai multe informaţii despre preţuri și despre produsele oferite de Amway România, consultaţi Lista de preţuri (comanda 0013)

sau vizitaţi site-ul www.amway.ro. Vă reamintim că produsele aflate la promoţie sunt disponibile în limita stocurilor existente.

Nr. cdă Descriere produs U.M. Adaos

sugerat

(%)

VP VA Preţ Amway

(incl. TVA) (RON)

Preţ de

vânzare

sugerat (RON)0228 Promoţie* Detergent lichid concentrat pentru vase DISH

DROPS™1 l 30 4,01 17,64 21,00 27,30

3951 Promoţie* Detergent pentru toaletă PURSUE™ 750 ml 30 3,58 15,75 19,00 24,37

7485 Promoţie* Detergent pentru geamuri LOC Plus™ 500 ml 30 2,29 10,08 12,00 15,60

0094 Promoţie* Produs pentru curăţat obiecte din metalLOC Plus

200 m 30 2,29 10,08 12,00 15,60

0951 Promoţie* Detergent delicat LOC Plus Soft Cleanser 500 ml 30 3,43 15,12 18,00 23,40

2171 Promoţie* Săpun lichid concentrat pentru mâini BODY SERIES™

250 ml 30 3,15 13,86 17,00 21,45

3272 Promoţie* Detergent delicat lichid SA8™ 1 l 30 6,15 27,09 32,00 41,91

2175 Promoţie* Loţiune hidratantă pentru mâini și corp BODY SERIES™

400 ml 30 7,02 30,88 37,00 47,78

100100 Promoţie* Rezervă săpun lichid concentrat pentru mâiniBODY SERIES™

1 l 30 10,31 45,37 54,00 70,19

2162 Promoţie* Gel de duș BODY SERIES™ 400 ml 30 4,15 18,27 22,00 28,27

2163 Promoţie* Rezervă Gel de duș BODY SERIES 1 l 30 8,73 38,44 46,00 59,47

103564 ARTISTRY Creme LuXury 45 ml 35 131,40 578,15 688,00 928,80

103493 Supliment alimentar NUTRILITE 1™ 10x15ml 30 18,72 82,35 98,00 127,00

Băutură cu antioxidanţi NUTRILITE FITH2O103786 Mandarină; 103787 Piersică

20x6 g 30 11,08 48,74 58,00 75,00

Băutură izotonică NUTRILITE STRIVE+103788 Grapefruit; 103789 Amestec de fructe

20x30g 30 13,94 61,34 73,00 95,00

400855 Sticlă sport NUTRILITE Active Lifestyle 1 buc. 30 2,77 12,18 29,00 38,00

106550 Pliant NUTRILITE Active Lifestyle set de 10 0 0,00 0,00 4,00 4,00

231720 Card de prezentare NUTRILITE Active Lifestyle set de 10 0 0,00 0,00 4,00 4,00

106714 Cărţi de vizită NUTRILITE Active Lifestyle set de 10 0 0,00 0,00 3,50 3,50

232385 Aparat ARTISTRY de analiză a tenului 1 buc. 0 0,00 0,00 700,00 700,00

232950 Caseta ARTISTRY pentru sebum 1 buc. 0 0,00 0,00 208,00 208,00

102880 Spumă de ras HYMM™ 200 ml 30 4,01 17,65 21,00 27,30

102881 Loţiune după ras HYMM 100 ml 30 6,68 29,41 35,00 45,50

100276 Deodorant antiperspirant solid transparent BODY SERIES 75 g 30 5,92 26,05 31,00 40,30

103703 Apă de toaletă pentru bărbaţi TOLSOM™ 50 ml 35 15,66 68,91 82,00 110,70

107071 Calendar UNICEF set de 5 0 0,00 0,00 21,00 21,00

6407 Bureţi de vase din oţel indoxidabil set de 4 30 3,82 16,81 20,00 26,00

101825 Ser pentru scalp SATINIQUE™ 8x6ml 30 18,14 79,83 95,00 123,50

202368 Manual iCook™ 1 buc. 0 0,00 0,00 30,00 30,00

Tricou Ronaldinho*231512 - S; 231513 - M; 231514 - L

1 buc. 0 0,00 0,00 146,00 146,00

9915 Pachet 50 VP 1 pachet 30 51,38 226,05 269,00 349,70

9965 Pachet 100 VP 1 pachet 30 104,85 461,34 549,00 713,70

9966 Pachet 200 VP 1 pachet 30 203,97 897,48 1.068,00 1.388,40

afacereadvs. 43

FEB 09

Colecţia de machiaj ARTISTRY™

Naturale Inspirationprimăvara 2009Frumuseţe delicată. Armonie şi eleganţă.

ÎN CURÂND

Revista Amagram este publicată de: Amway România Marketing S.R.L.,Str. Banu Antonache, Nr. 40-44, Et. 5, Sector 1, Bucureşti,cod poştal 011665,Oficiul poştal 63, C.U.I. RO9046281 N.O.R.C. J40/10650/96;Tel: 021 202.00.00; Fax: 021 311.93.46E-mail: [email protected]; [email protected]; www.amway.roToate drepturile rezervate.Redacţia: Amway România

Fotografii: AmwayToate drepturile rezervate.Amagram, Amway şi denumirile produselor suntmărci comerciale ale Amway Corp., Ada, MI, S.U.A.Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din această publicaţie, altfel decât sub formă de extrasefolosite în scop de prezentare critică, este strict interzisă în lipsa consimţământului prealabil al editorului.Amway România Marketing S.R.L. este înregistrată ca operator de date cu caracter personal sub nr. 102. SA

2350RO

7 © 2009 Amway România Marketing S.R.L.