15.11 bis

3
- La om, moartea vine în negru şi cu coasa în mană. - La ţânţari vine în chiloţi, maieu şi cu un ziar în mână… Dragostea este un complex periferic amorfozat, care în egocentrul pseudoindividualităţii provoacă un sentiment de “Ce fain ar fi să ne f*tem!” Puţin după terminarea cursurilor, un elev se întoarce în clasa şi îl caută pe diriginte. - Veniţi repede cu mine! Tatăl meu se bate afară cu cineva. Profesorul îl însoţeşte pe elev şi ajunge la locul dramei. - Care este tatăl tău? întreabă profesorul. - Nu se ştie. De asta se bat! Micuţa Ana, 8 ani, povesteşte mamei: − Mamă, azi Gigel mi-a aratat cocoşelul. Mama întreabă: − Şi, cum era? − Ca o alună. Mama, râzând, continuă: − Aşa de mică? − Nu, aşa de sărată. Merge o babă la doctor şi-l întreabă: - Domn doctor, unde-i inima? - Sub sânul stâng. Mai trece o saptămână şi vine baba la doctor şchiopătând, bandajată la gamba stângă. O-ntreabă doctorul: - Dar de ce şchiopătaţi, doamnă? - Păi am încercat să mă sinucid şi mi-am înfipt cuţitul sub sânul stâng. Doctorul iese din sala de naşteri cu un copil. Îl ţinea atârnat de un picior. Tatăl încremenit. Doctorul loveşte copilul de primul perete, îl ia de mâini şi îl dă cu capul în uşă. Tatăl este terifiat. Sânge peste tot, doctorul râde sinistru, tatăl la un prag de infarct. Doctorul devine brusc serios şi compătimitor: − Haideţi d-le, chiar nu mai ştiţi de gluma?! A murit la naştere! Un chirurg moare, ajunge la poarta Raiului şi se aşează la coadă. Imediat il observa Sf. Petru şi-i zice: - Furnizorii, poftiţi pe uşa din spate, vă rog! Un bătrân se duce la doctor şi îi spune că îl doare piciorul drept. – Nimic grav, spune doctorul. Vârsta e de vină. – Nu vă cred. Piciorul stâng are aceeaşi vârstă şi nu mă doare. Sună telefonul noaptea… târziu. Bărbatul: - Daca e pentru mine, nu sunt acasă.

description

banc

Transcript of 15.11 bis

- La om, moartea vine n negru i cu coasa n man

- La om, moartea vine n negru i cu coasa n man.- La nari vine n chiloi, maieu i cu un ziar n mn

Dragostea este un complex periferic amorfozat, care n egocentrul pseudoindividualitii provoac un sentiment de Ce fain ar fi s ne f*tem!

Puin dup terminarea cursurilor, un elev se ntoarce n clasa i l caut pe diriginte.- Venii repede cu mine! Tatl meu se bate afar cu cineva. Profesorul l nsoete pe elev i ajunge la locul dramei.- Care este tatl tu? ntreab profesorul.- Nu se tie. De asta se bat!

Micua Ana, 8 ani, povestete mamei: Mam, azi Gigel mi-a aratat cocoelul.Mama ntreab: i, cum era? Ca o alun.Mama, rznd, continu: Aa de mic? Nu, aa de srat.

Merge o bab la doctor i-l ntreab:- Domn doctor, unde-i inima?- Sub snul stng.Mai trece o saptmn i vine baba la doctor chioptnd, bandajat la gamba stng. O-ntreab doctorul:- Dar de ce chioptai, doamn?- Pi am ncercat s m sinucid i mi-am nfipt cuitul sub snul stng.

Doctorul iese din sala de nateri cu un copil. l inea atrnat de un picior. Tatl ncremenit. Doctorul lovete copilul de primul perete, l ia de mini i l d cu capul n u. Tatl este terifiat. Snge peste tot, doctorul rde sinistru, tatl la un prag de infarct. Doctorul devine brusc serios i comptimitor: Haidei d-le, chiar nu mai tii de gluma?! A murit la natere!Un chirurg moare, ajunge la poarta Raiului i se aeaz la coad. Imediat il observa Sf. Petru i-i zice:- Furnizorii, poftii pe ua din spate, v rog!

Un btrn se duce la doctor i i spune c l doare piciorul drept. Nimic grav, spune doctorul. Vrsta e de vin. Nu v cred. Piciorul stng are aceeai vrst i nu m doare.

Sun telefonul noaptea trziu. Brbatul:- Daca e pentru mine, nu sunt acas.Nevasta ia receptorul i rspunde:- Este acas.Brbatul:- Ce i-am spus, mi femeie?!Nevasta:- A fost pentru mine!

Doi tipi, amndoi cstorii, stau de vorb:- Nu tiu ce s m mai fac! De cte ori vin acas dup ce am but, sting luminile, opresc motorul i mping maina n garaj. mi scot pantofii, urc scrile ct de ncet pot, m dezbrac n baie, m strecor n pat i nevast-mea tot ip la mine c unde am umblat pn la ora aia!Prietenul su se uit la el i-i spune:- E evident c procedezi greit. Eu scri roile pe strad, trntesc ua , fac glgie pe scri, mi arunc pantofii n dulap, sar n pat, mi frec minile de fundul nevesti-mii i-i zic: Ce zici de un oral scurt? i ea ntotdeauna se face c doarme!

Nepotul i ntreab bunicii nedesprii de peste 50 de ani:- Cum reuii ca la vrsta asta suntei un cuplu att de perfect i v nelegei att de bine?- Pi, vedei, tot ce facem, facem mpreun. De exemplu, folosim ntotdeauna aceleai prosoape mpreun. Avem unul pe care scrie C de la cap i altul pe care scrie F de la fund.Cnd aude bunica sare ca nepat:-Cum!? ntotdeauna am crezut c este C de la cur i F de la fa!

Doi surdo-mui se cstoresc. n prima saptamana, i dau seama c nu pot comunica n dormitor dect cu lumina aprins, deoarece amndoi se nelegeau prin limbajul semnelor. Dup mai multe nopi de nenelegeri, soia gsete o soluie:- Iubitule, i explic ea prin semne, nu putem s ne hotaram la nite semne simple? De exemplu, dac vrei s facem sex ntr-o noapte, m strangi o dat de snul drept. Dac nu vrei s facem sex, m strangi o dat de snul stang.Soul este foarte ncantat:- Bun idee! Tot aa, daca tu vrei s facem sex, m tragi de p** o dat. Daca nu vrei, m tragi de p** de o sut de ori!

Nu tiu ce este mai nasol: faptul c mi-a trimis un SMS: Hai s ne desprim sau faptul c dou minute mai trziu mi-a mai trimis unul: Scuze, nu era pentru tine?!

Soia:- Astzi n autobuz trei brbai mi-au oferit loc.Soul:- i i-a ajuns?

Jurnalul eiSmbt seara mi s-a prut c se purta ciudat. Fcusem planuri s mergem la bar ca s bem ceva. Fusesem la cumprturi cu prietenele mele toat ziua i am crezut c era suprat c am ntrziat. Nu a zis nimic. Conversaia nu ncepea, aa c am propus s mergem undeva unde s putem vorbi n linite. A fost de acord dar era n continuare tcut i absent. L-am ntrebat ce nu e n regul. A spus c e totul ok. L-am ntrebat dac era suprat din vina mea. Mi-a spus c nu are legtur cu mine i s nu mi fac probleme. n drum spre cas i-am spus c l iubesc, el doar a zmbit i a continuat s conduc. Nu mi pot explica comportamentul lui. Nu neleg de ce nu mi-a spus i eu te iubesc. Cnd am ajuns acas, am simit c l-am pierdut, ca i cum nu ar fi mai dorit s aib nimic de a face cu mine vreodat. Pur i simplu sttea i se uita la televizor. Prea att de distant i absent. n final m-am hotrt s merg s m culc. Dup vreo 10 minute a venit i el n pat i spre surprinderea mea a fost receptiv la mngierile mele i am fcut dragoste, dar tot am simit c era distras i cu gndul n alt parte. Am simit c nu mai rezist aa c m-am hotrt s l confrunt, dar el adormise deja. Aa c am nceput s plng i am plns pn am adormit i eu. Nu tiu ce s m fac. Sunt aproape sigur c se gndete la alta. Viaa mea e un dezastru.Jurnalul luiAzi, Steaua a fcut egal acas, dar mcar eu m-am f*tut.

- Draga mea, tii ce citesc n ochii ti?- Ce iubitule?- C vrei s facem dragoste- Analfabetule!

Soul ctre soie:- Ce idioat eti!- Bineneles c sunt idioat. Dac eram cstorit cu un preot, eram preoteas!

Mama gravida i ntreab copilul de peste trei aniori:- Ce vrei sa ii aduc barza, un frior sau o surioar?- Mmico, dac nu te doare prea tare psrica a dori un clu de lemn.