* Icons from FlatIcons de la planificare la atribuire ACHIZIȚII …›ii... · 2018. 11. 8. · d...

2
Din 2010 oferim cursuri și consultanță de specialitate pentru sute de clienți anual. Activitatea noastră este susținută și apreciată constant, ceea ce ne determină să creștem standardele de calitate a serviciilor pe care le oferim. Transferăm experiența noastră către toți participanții! Cunoașterea legislației și lucrul pe spețe Prezentarea platformei SEAP/SICAP Identificarea soluțiilor potrivite ție * Icons from FlatIcons Contact HARRISON 0374 034 333 (+tasta4) 031 005 0107 [email protected] Descarcă formularul de înscriere Save 3 - 4 Decembrie Râmnicu Vâlcea 590 lei /persoană TVA inclus *preț promoțional până la 20 Noiembrie. * locația exactă va fi anunțată către toți participanții înainte de începerea cursului *orarul zilnic va fi anunțat înainte de începerea cursului 490 lei /persoană, TVA inclus ACHIZIȚII PUBLICE de la planificare la atribuire Curs dedicat instituțiilor de învățământ preuniversitar Programul pe care îl propunem are un caracter intensiv și o agendă concepută în funcție de nevoile specifice din grădinițe, școli, licee, colegii și alte instituții de învățământ preuniversitar. Vom parcurge toți pașii de urmat în planificarea procesului de achiziție publică, cele două obiective principale fiind aprofundarea bazei legislative și exercițiile practice. O parte importantă a cursului va fi prezentarea platformei SEAP/SICAP care va oferi participanților multe informații noi și de actualitate, iar în cadrul sesiunilor de întrebări și răspunsuri ne vom concentra pe identificarea soluțiilor personalizate.

Transcript of * Icons from FlatIcons de la planificare la atribuire ACHIZIȚII …›ii... · 2018. 11. 8. · d...

  • Din 2010 oferim cursuri și consultanță de specialitate pentru sute de clienți anual. Activitatea noastră este susținută și apreciată constant, ceea ce ne determină să creștem standardele de calitate a serviciilor pe care le oferim.

    Transferăm experiența noastră către toți participanții!

    Cunoașterea legislației și lucrul pe spețe

    Prezentarea platformei SEAP/SICAP

    Identificarea soluțiilor potrivite ție

    * Icons from FlatIcons

    Contact HARRISON0374 034 333 (+tasta4)031 005 0107 [email protected]

    Descarcă formularul de înscriere

    Save

    3 - 4 Decembrie Râmnicu Vâlcea

    590 lei/persoană TVA inclus

    *preț promoțional până la 20 Noiembrie.* locația exactă va fi anunțată către toți participanții înainte de începerea cursului*orarul zilnic va fi anunțat

    înainte de începerea cursului

    490 lei /persoană, TVA inclus

    ACHIZIȚII PUBLICEde la planificare la atribuireCurs dedicat instituțiilor de învățământ preuniversitar

    Programul pe care îl propunem are un caracter intensiv și o agendă concepută în funcție de nevoile specifice din grădinițe, școli, licee, colegii și alte instituții de învățământ preuniversitar. Vom parcurge toți pașii de urmat în planificarea procesului de achiziție publică, cele două obiective principale fiind aprofundarea bazei legislative și exercițiile practice.

    O parte importantă a cursului va fi prezentarea platformei SEAP/SICAP care va oferi participanților multe informații noi și de actualitate, iar în cadrul sesiunilor de întrebări și răspunsuri ne vom concentra pe identificarea soluțiilor personalizate.

    https://www.flaticon.com/authors/zlatko-najdenovskhttp://www.harrison.ro/media/uploads/files/Formular_Harrison_Training_Partener_-_logo_nou.pdfhttp://www.harrison.ro/media/uploads/files/Formular_Harrison_Consulting__Management___-__DGPR.pdf

  • Pachetul legislativ în vigoare și ultimele noutăți in domeniu;Planificarea achizițiilor publice; Programul Anual al Achizițiilor Publice;Reguli de estimare a valorilor din contractul de achiziție publică/acordul cadru;Achiziția directă - praguri și modalitatea de realizare; Notificarea de atribuire;Modalitatea de alegere a procedurii de atribuire: licitația deschisă, procedura simplificată, negocierea fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, procedura proprie aplicabilă în cazul serviciilor sociale și al altor servicii specifice; Acordul cadru - avantaje și dezavantaje;Modificarea contractelor de achiziție publică; Documentul constatator;Prezentarea celor mai importante concepte și operațiuni ale platformei electronice SEAP/SICAP; Exemple si studii de caz; Sesiuni deschise de întrebări și răspunsuri.

    Pe agenda de curs:

    Lector: Ionela CostacheIonela este Expert Achiziții Publice certificat și consiliază numeroase Autorități Contractante în procese complexe de planificare, evaluare și gestionare de achiziții. Aduce în sala de curs o semnificativă experiență în domeniu dar și o atmosferă dinamică și interactivă, considerând ca oamenii se pot dezvolta real doar ajutându-i și pe cei din jur să-și descopere și să-și valorifice potențialul.

    Contact HARRISON0374 034 333 (+tasta4)031 005 0107 [email protected]

    Descarcă formularul de înscriere

    Save

    3 - 4 Decembrie Râmnicu Vâlcea

    590 lei/persoană TVA inclus

    *preț promoțional până la 20 Noiembrie.* locația exactă va fi anunțată către toți participanții înainte de începerea cursului*orarul zilnic va fi anunțat

    înainte de începerea cursului

    490 lei /persoană, TVA inclus

    ACHIZIȚII PUBLICEde la planificare la atribuireCurs dedicat instituțiilor de învățământ preuniversitar

    http://www.harrison.ro/media/uploads/files/Formular_Harrison_Training_Partener_-_logo_nou.pdfhttp://www.harrison.ro/media/uploads/files/Formular_Harrison_Consulting__Management___-__DGPR.pdf