Triunghiul Altruist

Post on 04-Jan-2016

213 views 1 download

description

bazi, feng shui, tigru, cal, caine

Transcript of Triunghiul Altruist

Triunghiul altruist

Tigru – Cal – Câine

Este triunghiul format din semnele lunare cu tendin ele cele mai țexpansive care exercită o influen ă pur repulsivă fa ă de orice tentativă de ț țalternare a echilibrului sau fa ă de orice ac iune de constrângere. Sunt ț țsemne lunare care servesc cel mai bine umanitatea, prin dinamism i șcreativitate. Aceste semne vor promova tot timpul în elegerea, armonia i ț școmunicarea la o scară cât mai mare.

Este triunghiul predestinat să aibă legături solide i durabile cu șsocietatea i grupul din care face parte i în general cu toate persoanele cu ș șcare vor intra în contact. Un triunghi al idealului, reprezentan ii acestui trioț ac ionează mai mult din impuls fiind totodată foarte aten i să nu ț țdepă ească limitele standardelor propriei con tiin e.ș ș ț

Sunt proprii sfătuitori i îi stimulează pe cei din jur la ac iuni similareș ț exemplului spiritului lor elevat i al personalită ii lor active, uneori chiar la ș țlimita agresivită ii. Extroverti i, energetici, inamici ai injusti iei i ai ț ț ț șnedreptă ilor de tot felul, vor înfăptui pentru comunitate lucruri de țneimaginat. În fond, este trioul cu cele mai alese calită i altruiste din tot țciclul.