New Microsoft Word Document (3)

Post on 10-Dec-2015

213 views 1 download

description

ghbhbhbhk

Transcript of New Microsoft Word Document (3)

Colegiul Economic “Mihail Kogalniceanu” Focsani

Plan de afaceri F.E. GREEN NATURE S.R.L.

Profesor coordonator: Tudor Mihaela

Manager general: Vasilica Căpătana

Compartiment Marketing: Anton Tiberius

Compartiment Vanzari: Florina Gălățanu

Cuprins

1. Informatii generale2. Descrierea firmei3. Managementul firmei4. Utilizarea noilor tehnologii si promovarea

societatii informationale5. Ideea de afaceri6. Finantarea afacerii7. Marketingul afacerii8. Perspective de dezvoltare9. Analiza SWOT a F.E. COFFEE TRIP S.R.L.

1. Informatii generale

Numele firmei infiintate de clasa a XI-a G,D,B a Colegiului Economic“Mihail Kogalniceanu”Focsani, este F.E. COFFEE TRIP S.R.L.Sediul firmei de exercitiu este: B-dul Garii, nr. 25, Focsani.Motto-ul firmei este:“”Cei care doresc sa ne contacteze pot accesa adresa de e-mail : greennature97@yahoo. com sau site-ul: Forma juridica a firmei de exercitiu este S.R.L. , firma cu asociat unic.

2. Descrierea firmei

Obiect de activitate: Comert cu ridicata cu cafea, ceai, cacao si condimente.Cod CAEN: 4775 - Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie, in magazine specializate4729 - Comert cu amanuntul al altor produse alimentare, in magazine specializate4776 - Comert cu amanuntul al florilor, plantelor si semintelor; comert cu amanuntul al animalelor de companie si a hranei pentru acestea, in magazine specializate Misiune: Garantarea unor produse de cea mai inalta calitate.Viziune: Cresterea gradului de satisfactie a clientilor nostri.

Obiective: Extinderea afacerii pe teritoriul intregii tari si cresterea profitului cu 25%.Firma F.E. COFFEE TRIP S.R.L. are un capital social de 200.000 de lei, impartiti in 20.000 de actiuni.

Numarul de asociati este de 4, acestia fiind:Vasilica CăpătanaAnton TiberiusFlorina GălățanuAndreea RaduFirma a fost infiintata in luna martie 2015 avand ca durata de implementare 6 luni.