Echinoctiu Martie

Post on 15-Sep-2015

6 views 0 download

description

Echinoctiu Martie, martie este luna martisorului, luna primaverii vesnice.

Transcript of Echinoctiu Martie

Vino cu noi in inima Daciei la Sarmisegetusa Regia, sa-ti cunosti stramosii prin povestea nemuritoare a sangelui din care ne tragem, prin legendele vii ce traiesc in grai.

Vrei sa vii intr-o calatorie zalmoxiana sa simti mirosul primaverii, al ghioceilor si al povestilor frumoase? Urmeaza-ne in perioada echinoctiului de primavara, 20-22 martie 2015, la Platoul Vartoapelor cu Poiana de ghiocei si Pestera de la Vartoape, la cetatile dacice : Sarmisegetusa Regia, Costesti , Manastirea Prislop cu mormantul Parintelui Arsenie Boca si grota Sf. Ioan de la Prislop.Ne dorim ca aceasta calatorie sa porneasca din sufletul vostru liber -care sa se intalneasca cu sufletele vechilor daci- asa cum a pornit focul spiritualitatii de la mormantul parintelui Arsenie Boca.Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele ntregului neam, de aici curge izvorul vieii, aici poi s traiesti sentimentul c eti un om liber i detaat , poi s te nati a doua oar, poi s zbori unde visezi, aici aripile i se desfac i inima i se deschide. Esti tu insuti!Vino alaturi de noi sa-ti cunosti stramosii prin povestea nemuritoare a sangelui din care ne tragem, prin legendele vii ce traiesc in grai.Platoul Vartoapelor este un loc cu totul special. Este inceputul i sfritul, este acel trm descris de Ispirescu, fiind acela al tineretii fra batranee i al vieii fr de moarte.Este Taramul Primaverii vesnice, acel trm unde treci grania ntre curaj si frica, adevr i minciun, ntre dreptate i nedreptate.Acela este raiul pe care il vism dar nu suntem pregtii s-l clcm. Cei care simt chemarea si vor ca noptile de echinoctiu sa ii gaseasca la cetatile dacice, sunt rugati sa confirme participarea lor la nr. de telefon: 0771 651 684/ 0740 056 391 sau 0760 027 944 pana la data de 09 martie 2015.Calauza noastra pe tot parcursul calatoriei va fi Vasile Sarmi, om despre care multi au auzit. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.

Vasile, singurul povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor ,vine sa ne spuna legende si povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci.ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cati altii in zece. O sa ne spuna despre muntele Gugu si despre marele cristal a carui putere se manifesta din zi in zi mai mult. Povesti povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Costul acestei calatorii este: 430 lei/persoana in camera dubla 400 lei/ pers in camera tripla si include: Cazare, demipensiune (mic dejun si cina consistenta), ghidajul, meditatii libere, legende si povesti si voia buna pe parcursul celor 3 zile.Transportul se face cu masina personala. Pentru cei care nu au masina, putem inchiria un microbuz din Bucuresti.

Rezervarea unui loc in aceasta calatorie se face prin achitarea unui avans de 200lei .Pentru inscrieri si alte detalii sunati la unul din nr.de tel: 0771 651 684/ 0740056391/ 0760 027 944 sau pe facebook: Initieri zalmoxiene

Programul calatoriei este cuprins intre 20.03. 2015 22.03.2015, cu plecare de vineri la ora 08:00, vizitarea mormantului Arsenie Boca , sosire la pensiune si plecarea in data de 22.03.2015

Ghid ne va fi Vasile Sarmi, om despre care multi au auzit. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetuza, Constantin Daicoviciu.Vasile Sarmi, singurul ghid spiritual al cetatii dacice Sarmizegetusa si paznic de zeci de ani al acestui loc sacru, vine sa ne spuna povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cat altii in zece.O sa ne spuna despre muntele Gugu si despre marele cristal a carui putere se manifesta din zi in zi mai mult. Povesti povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri inedite care va vor apropia de sufletul vostru batran si intelept, veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.Traim timpuri cand energia pastrata acolo s-a trezit in constiinta neamului. A venit timpul sa ne cunoastem istoria ca sa ne readucem aminte de ce am ales sa venim aici, dintre toate tarile din lume. Vasile este printre noi, oameni care am fost acolodemult .in acele timpuri. Poate ca amintirile nu vi s-au intors inca. De aceea e bine sa veniti in zona, sa vizitati cetatile si veti realiza ca si voi veniti tot de-acolode-atunci...Vizitand cetatile dacice veti intelege ca dacii prin constructiile lor ne-au lasat un mesaj. Acesta va fi mesajul sufletului vostru, care va va apropia de stramosii nostri, dacii, care traiau in perfecta armonie cu natura si cu cosmosul.https://www.facebook.com/descoperaromania.discoverromania/photos/a.266180483483036.43853.266172306817187/460569084044174/?type=1&theater

La multi ani! Un an binecuvantat s-aveti cu daruri la fel de minunate pentru toti abonatii editurii For you. Cu profund respect si recunostinta doresc sa va multumesc pentru sprijinul neconditionat pe care mi l-ati acordat in toate calatoriile de suflet de la Sarmisegetusa. Va rog ca si anul acesta sa ma sustineti in continuare pentru a reaprinde flacara stramoseasca in sufletele dacilor de pe acest pamant sacru in care ne-am nascut . Va transmit o prima calatorie de suflet din acest an pentru a le reaminti oamenilor cine suntem, care ne sunt radacinile si care este legatura noastra cu natura si cu stramosii daci precum si toate gandurile bune de sanatate, liniste si pace de la Sarmisegetusa. Sa fiti binecuvantata!

Cu recunostinta,Vasile Aurel de la Sarmisegetusa

CALATORIE DE SUFLET IN INIMA DACIEI (ECHINOCTIU DE PRIMAVARA)

- SARMISEGETUSA -

Vrei sa vii intr-o calatorie zalmoxiana sa simti mirosul primaverii, al ghioceilor si al povestilor frumoase?

Urmeaza-ne in perioada echinoctiului de primavara, 20-22 martie 2015, la Platoul Vartoapelor cu Poiana de ghiocei si Pestera de la Vartoape, la cetatile dacice : Sarmisegetusa Regia, Costesti si la mormantul Parintelui Arsenie Boca si grota Sf. Ioan de la Prislop.

Ne dorim ca aceasta calatorie sa porneasca din sufletul vostru liber -care sa se intalneasca cu sufletele vechilor daci- asa cum a pornit focul spiritualitatii de la mormantul parintelui Arsenie Boca.

Din inima Daciei, Sarmisegetusa, au luat nastere legendele ntregului neam, de aici curge izvorul vieii, aici poi s traiesti sentimentul c eti un om liber i detaat , poi s te nati a doua oar, poi s zbori unde visezi, aici aripile i se desfac i inima i se deschide. Esti tu insuti! Daca si tu iti doresti sa simti aceste trairi inaltatoare, vino sa-ti cunosti stramosii prin povestea nemuritoare a sangelui din care ne tragem, prin legendele vii ce traiesc in grai.

Platoul Vartoapelor este un loc cu totul special. Este inceputul i sfritul, este acel trm descris de Ispirescu, fiind acela al tineretii fra batranee i al vieii fr de moarte.Este Taramul Primaverii vesnice, acel trm unde treci grania ntre curaj si frica, intre adevr i minciun, ntre dreptate i nedreptate.

Toti cei care simt chemarea si vor ca noptile de echinoctiu sa ii gaseasca la cetatile dacice, sunt rugati sa confirme participarea lor la nr. de telefon: 0771 651 684/ 0740 056 391 sau 0760 027 944 pana la data de 09 martie 2015.

Calauza noastra pe tot parcursul calatoriei va fi Vasile Sarmi, om despre care multi au auzit. Vasile a copilarit printre cadranele solare antice si a invatat totul despre cetatile dacice si Muntii Orastiei crescand pe picioarele celui care a sapat la Sarmisegetusa, Constantin Daicoviciu.

Vasile, singurul povestitor autentic despre locurile sacre ale dacilor ,vine sa ne spuna legende si povesti despre dacii care mureau razand, despre copiii daci care aprindeau focul cu privirea, despre preotesele care duceau taina magiei peste veacuri. O sa ne povesteasca despre scoala de initiere a copiilor daci.ca nu degeaba aici Fat-Frumos crestea intr-o zi cati altii in zece. O sa ne spuna despre muntele Gugu si despre marele cristal a carui putere se manifesta din zi in zi mai mult. Povesti povesti despre blajini si iele, despre fiintele minunate care se ascund privirilor dar care ne asteapta sa traim impreuna cu ele minunea creatiei, creand.

Vasile are capacitatea de a-ti trezi interesul si dorinta de cunoastere despre viata strabunilor. Insa nu ca din carti, ci din viata traita. De la el veti afla lucruri simple care va vor apropia de sufletul vostru batran , veti putea impartasi din experientele traite si cine stie ... Poate veti intelege mai mult din calea voastra vorbind cu el.

Costul calatoriei este: 450 lei/persoana in camera dubla420 lei/ pers in camera tripla si include: Cazare la pensiune 3*, demipensiune (mic dejun si o cina consistenta), ghidajul, meditatii libere, legende si povesti si voia buna pe parcursul celor 3 zile.

Transportul se face cu masina personala. Pentru cei care nu au masina, putem inchiria un microbuz din Bucuresti.

Pentru inscrieri si alte detalii sunati la unul din nr.de tel: 0771 651 684/ 0740056391/ 0760 027 944 sau pe facebook: Initieri zalmoxiene.

https://www.facebook.com/events/1795606417330220/