Daca Primiti de La RDS Un Asemenea Model de Modem

Post on 19-Jan-2016

4 views 0 download

description

yriuyi

Transcript of Daca Primiti de La RDS Un Asemenea Model de Modem

Daca primiti de la RDS un asemenea model de modem (ZTE MF110) configurarea se face astfel:1. Instalati aplicatia Join Air aflat pe modem (o sa apara prima data sub forma de stick usb; aplicatia se afla in folderul Mac)2. De la "Default Configuration" alegeti varianta "edit configuration"3. Se creeaza o configurare noua (eu am creato sub numele "default")4. Se selecteaza configurarea nou creata, si se apasa butonul "Edit"5. Se adauga in campul "Telephone number" numarul *99#6. Pentru a va conecta apasati butonul "Connect"

De fiecare data cand veti introduce modemul, programul va porni, deci nu este nevoie sa folositi setarile din System Preferences -> Network. De altfel mie nici nu mi-a mers sa dau connect din System Preferences -> Network, ce-i drept ca nici nu am sapat destul si m-am multumit cu softul Join Air

Totuși am reușit să-l fac să meargă cu VMCLite-ul de la Vodafone. Am umblat la setări și am șters tot ceea ce ținea de Vodafone, am trecut la dial number *99#, la username RDS și la password INTERNET (cred că merge orice aici).