Bulgaria 2013

Post on 27-Jun-2015

165 views 5 download

Transcript of Bulgaria 2013

Proiect Comenius

Bulgaria 2013

Rotaru Iulia Clasa a VII-a A

Pentru început…Cu sprijinul şi ajutorul profesorilor, ni s-a dat oportunitatea de a vizita, în cadrul proiectului Comenius “Show me your school, I’ll show you mine”, o şcoală din Bulgaria şi nu numai.

Prima zi.

Luni, toţi copiii şi profesorii am fost în excursie de dimineaţă până seara, si am vizitat oraşul Triavna. Triavna

Marţi, am pornit spre şcoala “Mati Bolgaria”.

Acolo, am avut parte de o primire foarte călduroasă cu mâncare tradiţională la intrarea în şcoală, cu cântece şi dansuri. Am vizitat clasele din Şcoala Mati Bolgaria din Kazanlak, iar la prânz, cei mici, ne-au oferit un adevărat festin.

Jocul literelorCăutăm… …şi găsim..

În acest joc a trebuit să căutam câte o literă ascunsă în fiecare clasă…

Într-un final, reuşim să găsim toate literele…

….care formau numele proiectului COMENIUS !!

Cea de-a treia zi

În ziua de miercuri, însoţiţi de o profesoară de la şcoala parteneră, ne-am îndreptat spre şcoală. Acolo am participat la un workshop de pictură, am jucat volei şi am făcut cunoştinţă cu ceilalţi elevi.

...în aceeaşi zi..la muzeu

După activitatea de la şcoală, am pornit cu toţii spre muzeu , unde ne-am întâlnit cu profesorii. Aici am văzut artefacte.

În ultima zi de activitate, am vizitat Plovdiv.

Joi am fost Plovdiv. În prima jumătate a zilei, am vizitat câteva case muzeu din secolul al XIX-lea, dar şi partea veche a oraşului, iar in cealaltă jumătate am fost la shopping pentru a cumpăra suveniruri.

Ultima zi..

Vineri dimineaţă la ora 9, ne-am întâlnit la hotel cu copiii din Turcia şi Bulgaria pentru a ne lua rămas-bun. A fost dificil, fiindcă în această săptămână am comunicat mult cu aceştia şi ne-am împrietenit.

Acea săptămână a fost foarte specială!

Mulţumim, COMENIUS!!