Brezoaie Ian.2013

Post on 14-Nov-2015

35 views 2 download

description

PDF

Transcript of Brezoaie Ian.2013

  • Biroul Naional AMECCalea Turniorului 90 Sibiu 550048 RomniaTel. +40269-229994Email: amec.cef@rdslink.ro

    tiri din BZZ Z ...IanuaRIE 2013

    tiu de acum c Domnul scap pe unsul Su i-i va rspunde din ceruri, din locaul Lui cel sfnt, prin ajutorul atotputernic al dreptei Sale. Unii se bizuie pe carele lor, alii pe caii lor;

    dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Ei se ndoaie i cad; dar noi ne ridicm i rmnem n picioare.

    Psalmul 20:6-8

    Drag partener de rugciune,

    Avem aceeai certitudine ca i psalmistul, c Domnul va rspunde din cer la momentul potrivit, hotrt de El, i ceea ce trebuie s facem noi este s ne bizuim n orice situaie pe Domnul Dumnezeul nostru. El va fi cu noi n toate lucrurile, i datorit Lui vom rmne n picioare. Cei mai muli se bazeaz pe ceea ce dein ei, dar noi ne bazm pe Domnul. tim c El ne va sprijini i n continuare n lucrarea de evanghelizare a copiilor din judeul Buzu.

    Dorim s v facem cunoscute cteva lucrri n care Domnul ne-a sprijinit, rspunznd astfel multor rugciuni pe care le-am adus mpreun naintea Lui.

    Lucrarea n Grupurile Vestea Bun (GVB) este deosebit, deoarece avem posibilitatea de a merge n fiecare loc odat pe sptmn.

    GVB de la Maxenu a fost nchis mult vreme. Cu ajutorul Domnului n acest loc am fcut evanghelizri n timpul verii, i acum mergem acolo cu fratele Daniel, din comitetul local. La program particip aproximativ 25 de copii, 30 de adolesceni i uneori 2-3 aduli. Ne rugm ca Domnul s mntuiasc pe ct mai muli dintre ei.

    Alt GVB l avem la Mteti, unde vin s asculte Cuvntul copiii gazdei, copiii din vecintate, i uneori dou-trei mmici.

    GVB din Tisu este un grup la care mergem regulat, i la care particip aproximativ 20 de copii.

    Credem c Domnul va lucra i la inima copiilor din aceast localitate.

    La GVB din Cndeti particip aproximativ 50 de copii, dar i 15 aduli. Este o lucrare deosebit sunt copii romi i copii romni mpreun. Domnul s lucreze i n acest grup.

    Alt grup l avem la Policiori, unde sunt dou grupe de vrst copii i adolesceni. n total sunt aproximativ 50 de persoane. La acest grup fratele Emil, care a venit din Republica Moldova, lucreaz cu ei n fiecare zi. l ludm pe Domnul pentru aceasta.

    La Cmpeni este cel mai vechi GVB pe care l avem. Au trecut deja cteva generaii de copii prin acest grup, i credem c Domnul va mntui pe muli dintre ei. n prezent particip la progra-me 15 copii, 15 adolesceni i 15 aduli, i l ludm pe Domnul pentru fiecare dintre ei. n desfurarea programelor suntem ajutai i de o echipa de frai i surori din judeul Prahova.

    La Pogonele este un GVB la care mergem s ajutm. Aici sunt nvtori instruii, i uneori au nevoie de ncura-jare. Ne rugm s putem s facem aceasta ct mai des.

    Ludm pe Domnul pentru toate lunile n care am putut merge regulat la aceste grupuri. n luna noiembrie am avut probleme financiare mai mari, i datorit acestui lucru am oprit lucrarea timp de trei sptmni. Dorim s ne punem ncrederea n Domnul pentru continuarea lucrrii n GVB, i ne bizu-im pe Domnul, cci lucrarea este a Lui.

    Roag-te mpreun cu noi pentru mntuirea copiilor i adolescenilor din GVB, care n fiecare sptmn ascult Cuvntul Domnului. Dac vrei s o faci mai specific iat zilele n care mergem la fiecare din grupuri: mari Maxenu; miercuri Mteti; joi Tisu; vineri Policiori; smbt - Pogonele i Cndeti; duminic Cmpeni.

    Roag-te s putem continua lucrarea n fiecare din aceste grupuri, i s avem resurse financiare pentru acestea lun de lun.

    Brezoaie Cosmin i TatianaStr. unirii, Bl. 137, ap. 11, Buzu 120282 RomniaTel. 0745-759517Email: cosmin_tatiana@yahoo.com

  • Banii pot f i oferii personal lucrtorului, trimii prin mandat potal la adresa biroului sau prin banc la:Banca Comercial Romn Sibiu, Cont: RO21 RNCB 0360 5905 0001 sau RO79RNCB0318031089020002

    asociaia Misionar pentru Educarea Copiilor (pentru familia Brezoaie)

    Anul acesta, de srbtori, am avut ocazia din nou s vedem cum lucreaz Dumnezeu. La nceputul anului am avut o viziune pentru srbtori, i anume s strngem 300 de cutii de pantofi, pentru a le umple cu cadouri, pentru copiii din zona noastr. Dum-nezeu a binecuvntat acest gnd, iar la sfritul anului aveam strnse 450 de cutii, care au fost umplute cu lucruri frumoase i cu dulciuri. Dumnezeu a fost bun cu noi, i mai multe familii din biserica din Buzu au fcut 50 de cadouri; de asemenea organizaia OM Romnia ne-a dat 200 de cutii, care au fost fcute de familii din Romania, i ne-au ajutat i n distribuirea lor; am fost ajutai i de OCC International cu 250 de pachete din dou locuri din ar. Astfel, folosind toate aceste cado-uri am mers cu Evanghelia la 950 de copii din coli i grdinie, unde avem posibilitatea s mergem cel puin o dat pe lun. La copiii din GVB nu am dat cadouri, dar am putut s le oferim

    o ciocolat i o portocal. Cu ajutorul Domnului au fost inute n total 33 de programe, la care au participat aproxi-mativ 1.300 de copii. Ludm pe Domnul pentru toi cei care au ascul-tat Cuvntul Domnului cu ocazia srbtorilor. Mulumim pentru partea care ai luat-o la realizarea acestui pro-iect. Domnul s-i rsplteasc! Copiii au fost foarte bucuroi pentru cadoul primit, i au ascultat cu atenie mesajul despre naterea Mntuitorului. Unul din copiii de la coala din C.A. Rosetti a fost aa de ptruns de mesajul colindului, nct printre lacrimi a spus: Nu trebuia s fie El pedepsit!

    Roag-te ca smna semnat cu ocazia srbtorilor s se ntoarc cu rod pentru slava Domnului. Roag-te i pentru banii necesari de a merge cel puin odat pe lun n fiecare din locu-rile care le-am evanghelizat cu ocazia srbtorilor, i n coli i grdinie. Uile sunt deschise, copiii ne ateapt, iar noi avem dorina s mergem.

    Ne rugm ca Domnul s ne folo-seasc la cursurile de instruire de la Sibiu i Dorohoi, la care vom preda n aceast primvar.

    Cu ajutorul Domnului i mpre-un cu comitetul local dorim s organizm conferina local pentru nvtorii de copii din zona Buzu, care se va desfura n data de 23 martie, ora 10. Tema conferinei este: Problemele cu care se confrunt copiii. Roag-te ca Domnul s lucreze cu aceast ocazie, nvtorii s fie ncurajai, i lucrarea n mijlocul copiilor s progreseze. Te invitm cu drag la aceasta conferin!

    n ultima perioad maina care o folosim pentru lucrare ne tot face probleme. Drag partener, roag-te mpreun cu noi i pentru a avea resurse financiare s reparm maina. Dup cum poate ti deja, n calitate de misionari suntem responsabili de gsirea de sprijin financiar pentru desfurarea lucrrii lunare i pentru

    reparaiile mainii, i acesta l primim prin donaii de la diferite persoane sau biserici. Apreciem orice donaie, i de asemenea rugciunile tale. Domnul s te binecuvnteze!

    Dorina noastr este ne ncredem n Domnul pentru orice lucru, fiind contieni c lucrarea din Buzu este a Lui. De aceea, Lui i se cuvine toat slava pentru toat lucrarea care s-a fcut! Mulumim foarte mult pentru sprijinul care ni-l oferi. Fie ca El s-i rsplteasc orice efort care-l faci n rugciune sau financiar pentru aceast lucrare!

    Cu apreciere, Cosmin, Tatiana

    Robert, Rebeca i Naomi