APLICATIILE PREFERATE ALE TELEFONULUI MEU.

Post on 20-Jul-2015

14 views 1 download

Transcript of APLICATIILE PREFERATE ALE TELEFONULUI MEU.

Moraru elena

clasa a VII-a A.

-WhatsApp

-Facebook

-Instagram

-Ask.fm

WhatsApp Messenger este o aplicație de mesagerie multiplataformă pentru telefoane mobile ce vă permite să trimiteți mesaje pentru a nu mai plăti serviciul SMS. WhatsApp Messenger este disponibil pentru iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone și Nokia.

Facebook este un site web de tip rețea de socializare din Internet, creat de către Mark Zuckerberg în anul 2004 pentru a oferi posibilitatea de a contacta persoane apropiate .

Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețea socială care oferă utilizatorilor posibilitatea să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale, și să le distribuie pe o varietate de rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr și Flickr.

Ask.fm este o retea de socializare creata cu scopul de a permite utilizatorilor sa posteze intrebari pe profilele altora si sa dea raspunsuri pe propriile profile. Websitul a fost creat in Latvia, dar, in scurt timp, a crescut in popularitate in multe alte tari si, in prezent, inregistreaza un numar de 80 de milioane de utilizatori. El poate fi vizitat prin simpla accesare a ask.fm si este disponibil in prezent in 38 de limbi.

1.

2.

3.

4.