ZN Satu mare 4 decembrie 2015

36
PUBLICITATE: 0732.669.449 SATU MARE 4- 17 DECEMBRIE, 2015 AGENDA TA DE TIMP LIBER

description

 

Transcript of ZN Satu mare 4 decembrie 2015

Page 1: ZN Satu mare 4 decembrie 2015

PUBLICITATE:

0732.669.449

SATU MARE 4- 17 DECEMBRIE, 2015 AGENDA TA DE TIMP LIBER

Page 2: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 3: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 4: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 5: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 6: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 7: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 8: ZN Satu mare 4 decembrie 2015

CITY FILMS PREMIERE

8

Titlu original:KRAMPUS

Gen: Comedie horrorCu: Adam Scott, Toni Collette, David Koe-chner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Emjay Anthony, Stefania Lavie Owen și Krista StadlerRegia: Michael Dou-gherty

Distribuit de Ro Image 2000Premiera în România 4 decembrie

că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care își pierd spiritul de sărbătoare dezlănțuie furia lui Krampus, o forță demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun. Asupra familiei lui Max se dezlănțuie iadul, căci toate îndrăgitele simboluri de Crăciun prind viață și îi aruncă în asediu, învrăjbindu-i unul împotriva altuia, declanșând un adevărat război pentru supraviețuire.

NU CREZI ÎN MAGIA CRĂCIUNULUI? POATE AR FI MAI BINE SĂ ÎȚI SCHIMBI PĂREREA... CINE NU SE BUCURĂ CĂ VIN SĂRBĂTORILE, DEZLĂNȚUIE FURIA LUI KRAMPUS, ÎN CINEMATOGRAFE.

KRAMPUS. SPAIMA CRĂCIUNULUI

„Krampus. Spaima Crăciunului” este

o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.Max (Emjay Anthony) își pierde interesul față de sărbătorile de iarnă și refuză să se mai bucure

DISTRIBUȚIA e formată din Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen și Krista Stadler. Krampus și subalternii săi fioroși sunt rezultatul eforturilor combinate ale companiilor Weta Workshop și Weta Digital, ambele renumite pentru realizările spectaculoase din trilogiile The Lord of the Rings și The Hobbit, sau din King Kong, printre altele.

Titlu original:In the Heart of the Sea

Regia: Ron HowardScenariul: Charles LeavittCu: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Bren-dan GleesonGen: aventură, acțiuneDurata: 121 min

Distribuit de Freeman Entertainment

Premiera în România 4 decembrie

oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg şi de a-şi duce la ţărm echipajul. Secundul său, în schimb, devine obsedat de dorinţa de a captura fioroasa balenă. „Moby-Dick” nu relatează decât jumătate din poveste. „În inima mării”, pe de alta parte, surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă.

ÎN 1820, AMBARCAŢIUNEA ESSEX A FOST ATACATĂ ŞI DISTRUSĂ DE O BALENĂ URIAȘĂ. APOI A FOST SCRISĂ CARTEA „MOBY-DICK”.

ÎN INIMA MĂRII

Regizorul Ron Howard aduce pe

marile ecrane aventura „În inima mării”, o poveste dramatică despre expediţia vaporului Essex, inspirată din best-sellerul omonim semnat de Nathaniel Philbrick. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă. Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică şi disperare,

DISTRIBUȚIE DE EXCEPȚIE O producţie Warner Bros. Pictures, filmul „În inima mării” reuneşte o distribuţie de excepţie din care fac parte Chris Hemsworth, Owen Chase, Benjamin Walker, Cillian Murphy sau Tom Holland.

Page 9: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 10: ZN Satu mare 4 decembrie 2015

CITY LIFESTYLE SPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

10

Page 11: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 12: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 13: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 14: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 15: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 16: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 17: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 18: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 19: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 20: ZN Satu mare 4 decembrie 2015

CITY LIFESTYLE HOROSCOP

17

berbec

leu

săgetător

Luna decembrie 2015 este foarte pasională pentru Ber-beci, dar implică şi unele ris-curi. Ai tendinţa să “dai năva-lă”, ceea ce îl poate face pe ce-lălalt să se situeze în defensivă. De asemenea, ai tendința de a răspunde instantaneu la pro-vocări, fără să gândești înainte, ceea ce poate conduce la con-flicte nedorite ori la implicarea în legături nesăbuite.

Influenţele Soarelui și ale lui Saturn se cumulează în acest interval, generând o perioadă de emoţii intense şi eveni-mente semnificative. Firea ta, pasională din naştere, devine şi mai pasională, instinctul tău sexual capătă şi mai mult avânt, iar scânteia iubirii se poate aprinde oricând. Senti-mentele preiau controlul şi-ţi determină deciziile.

Decembrie 2015 începe promi-ţător pentru Săgetători. În prima decadă Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, este chiar în Săgetător, iar în primele cinci zile, Venus, planeta iubirii, este şi ea într-o poziţie avantajoasă.Ar trebui să profiţi de această “fereastră” luminoasă, fiindcă ulterior intri într-o zonă gri, unde poţi întâlni frustrarea, dezamăgi-rea, însingurarea sau stagnarea.

taur

fecioară

caprion

gemeni

balanţă

vărsător

rac

scorpion

pești

În prima decadă din decem-brie 2015 Taurii nu au destulă libertate de mişcare în plan sentimental, sau se situează pe o poziţie oarecum subordona-tă în viața de cuplu.Şansele la fericire cresc vizi-bil după 11 decembrie, când Venus, planeta iubirii şi a ar-moniei, intră în casa cuplului Taurului.

Poziţia lui Venus scoate încă o dată în evidenţă atracţia pe care o ai pentru persoane inte-ligente, bine informate, agere, curioase, deschise spre nou. Totul devine şi mai vizibil după data de 10 decembrie, când Mercur, stăpânul Fecioarei, in-tră în casa iubirii şi a sexualităţii Fecioarei.Perioada are accente pasiona-le şi poate să aducă experien-ţe inedite, stimulante şi pline de savoare.

Pentru Capricorni, în decem-brie 2015 raţiunea şi simţirea merg mână-n mână.

Pe de-o parte, Venus, plane-ta dragostei şi stăpâna casei erotismului Capricornului, se află într-un semn pasional şi într-o casă favorizantă; pe de altă parte, Mercur, planeta lo-gicii, este prezent în cea mai mare parte a lunii decembrie 2015 chiar în Capricorn.

Până pe 10 decembrie, în casa relaţiilor Gemenilor se află şi Mercur (însuși guvernatorul Gemenilor), care accentuează aceste tendinţe. În plus, casa iubirii şi a sexului Gemenilor este impulsionată de arzătorul Marte pe tot parcursul lunii, iar Venus, planeta dragostei, pe-trece primele 4 zile din decem-brie în casa iubirii Gemenilor şi ultimele 3 zile în casa cuplului Gemenilor.

În decembrie 2015 Marte este, însă, stresat de aspec-tele distonante pe care le formează cu Uranus şi Pluto. Prin urmare, uneori o poate lua razna, îndemnându-te să forţezi nota, să te implici în legături riscante sau nepotri-vite, să nu ai destulă răbdare şi bunăvoinţă cu celălalt, să încerci să-ţi impui punctul de vedere într-un mod lipsit de tact.

Soarele (stăpânul casei cu-plului Vărsătorului), Venus (planeta pasiunii) şi Marte (planeta dorinţei) se află în cele trei case de miază-zi ale Vărsătorului, semn că în de-cembrie 2015 viaţa relaţională a Vărsătorilor este strâns co-nectată cu cariera, activităţile sociale sau de grup, studiile şi călătoriile.

Cu Venus în casa iubirii şi a plăcerilor Racului, luna de-cembrie 2015 este îmbibată de senzualitate. Disponibili-tatea sentimentală şi sexuală a Racilor este amplificată, iar lucrurile se aranjează de aşa natură încât să creeze un cadru propice flirtului, îndră-gostirii şi jocurilor amoroase.

Dacă eşti single, ar fi bine să socializezi cât mai mult în această perioadă. Faci o im-presie bună, oamenii te plac, poţi lega noi prietenii sau legături utile carierei şi, mai ales, ai ocazia să-ţi întâlneşti jumătatea.Dacă ai deja o relaţie, atmo-sfera din cuplu este marcată de tandreţe, bunăvoinţă, înţe-legere şi armonie.

După 10 decembrie, Mercur intră în casa a unsprezecea a Peștilor, care are de-a face cu prietenii, distracţiile şi activităţile colective. Se poate să socializezi intens alături de perechea ta, sau să vă implicaţi activ într-un proiect de grup, ori să întâlneşti pe cineva la un spectacol sau la un congres etc. Lucrurile se desfăşoară intens, uneori chiar prea intens.

E SCRIS ÎN STELE!

DECEMBRIE 2015NIMIC NU ESTE ÎNTÂMPLĂTOR ÎN LUMEA ASTA. SE SPUNE CĂ DESTINUL NOSTRU ESTE SCRIS ÎN STELE. AFLĂ CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE ÎN PERIOADA CARE URMEAZĂ! DESCOPERĂ SECRETELE DESTINULUI TĂU!

Page 21: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 22: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 23: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 24: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 25: ZN Satu mare 4 decembrie 2015

CITY LIFESTYLE SPORT, MODĂ, FRUMUSEȚE

12

Vine iarna și oricât de atenți am fi cu podoaba capilară,

tot are nevoie de mai multă îngrijire decât în mod obișnuit. Sperăm ca sfaturile noastre să fie binevenite chiar și în cazul bărbaților. Da, știm că și vouă vă place în ultima perioa-dă să vă prindeți părul în coc. :)

Coșmarul părului iarna este că-ciula. Știi și tu cum e să-ți dai

jos căciula și părul să fie ori turtit,

ori electrizat de parcă ai văzut fantoma Crăciu-nului. Hidratarea este foarte importantă în acest caz. Foloseşte cel puţin o dată pe săptămână un tratament sau o mască de păr puternic hidratante. În sezonul rece, de mare folos poate fi balsamul pentru păr uscat care previne electrizarea şi

CUM PROTEJEZI PODOABA CAPILARĂ ÎN SEZONUL RECE?

despicarea firelor.

Ca să ai un păr sănătos iarna treci mai des pe la salon și taie vârfurile părului. În plus,

și tu te vei simți mai răsfățată... sau răsfățat dacă ne adresăm și băieților cu sau fără coc, dar atenți la look-ul lor. :)

Părul casant sau uscat poate fi cauzat de un deficit de fier, zinc sau vitamina C. Mai

lasă fast food-ul iarna și încearcă să mănânci mai sănătos. Părul tău se va simți mai bine odată cu tine.

Page 26: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 27: ZN Satu mare 4 decembrie 2015

CITY FILMS PREMIERE

10

Titlul original: Savva 3D

Gen: Animaţie Regia: Maksim Fadeev Scenariul: Aleksandr Chistyakov, Maksim Fadeev Distribuţia: Milla Jovovich, Sharon Stone, Joe Pesci, Whoopi Goldberg, Jim Cummings, Will Chase, Geoffrey Cantor

Premiera: 11 decembrie

armonia şi liniştea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă satul. Savva, un băieţel ascultător de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a prietenilor îi revine unui copil care trebuie să găsească o soluţie miraculoasă. Singur într-o pădure uriaşă, Savva va cunoaşte noi personaje fantastice şi îşi va face prieteni de nădejde.

O POVESTE MAGICĂ DESPRE CURAJ ȘI PRIETENIE

SAVVA: INIMĂ DE RĂZBOINIC

Animaţia „Savva: inimă de războinic”

îi va încânta pe copii în preajma sărbătorilor de iarnă. Filmul distribuit de Freeman Entertainment prezintă o aventură fantastică, plină de eroi amuzanţi, umor şi culoare. Într-o pădure fermecată, locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi

SAVVA pornește într-o călătorie plină de peripeţii, pentru a ajunge şi a cere ajutor Magicianului de pe Munte. Saava va fi însoţit de o creatură roz numită Puffy, de lupul alb Angee şi se va întâlni cu Armata Maimuţelor.

O animaţie spectaculoasă destinată celor mici, „Savva: inimă de războinic” aduce pe marile ecrane cele mai curajoase aventuri şi o călătorie interesantă până la capătul pământului.

Page 28: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 29: ZN Satu mare 4 decembrie 2015

CITY FILMS PREMIERE

8

Titlu original:Secret in Their Eyes

Gen: Mister, ThrillerCu: AJulia Roberts, Chiwetel Ejiofor, Nicole KidmanScenariul și Regia: Billy Ray

Distribuit de RO IMAGE 2000 ȘI PROROM DISTRIBUTION

Premiera în România 4 decembrie

Acum, 13 ani mai târziu, după ce l-a căutat obsesiv pe ucigaș, Ray descoperă, în sfârșit, un nou indiciu despre care e convins că îl va ajuta să rezolve cazul, să-l prindă pe criminal și să aducă liniștea sufletească membrilor echipei sale. Dar nimeni nu e pregătit pentru secretul șocant pe care îl va aduce la iveală efectul distructiv al răzbunării personale asupra sufletului omenesc.Trecutul și prezentul se întrețes pe măsură ce misterul își arată profunzimi din ce

CÂT DE DEPARTE AR MERGE CINEVA PENTRU A ÎNDREPTA UN RĂU INEXPLICABIL?

SECRETUL

O echipă strâns sudată de

investigatori FBI formată din Ray (Chiwetel Ejiofor) și Jess (Julia Roberts), alături de procurorul districtual care îi supervizează, Claire (Nicole Kidman), e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.

SECRETUL / SECRET IN THEIR EYES este scris și regizat de Billy Ray (Captain Phillips, The Hunger Games), nominalizat la Oscar, și produs de Mark Johnson (Rain Man, “Breaking Bad”), laureat cu Oscar. Secretul / Secret in Their Eyes este un thriller intens care îi are în distribuție pe Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman și Julia Roberts.

Page 30: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 31: ZN Satu mare 4 decembrie 2015

în regulă pe tine. Așa ajungem la pasul 1: alege o croială care să ți se potrivească.

Când mergi la cumpărarea rochiei nu uita să iei cu tine pe cineva de încredere: în contextul acesta, pe cineva care să își spună verde în față. Nu ai vrea să te trezești că ai dat o groază de bani (pentru că da, rochiile de mireasă sunt scumpe) pe

ceva care arată pe tine ca pe un gard.

Probează cât mai multe modele, chiar și unele care nu îți plac în mod deosebit. Îți va fi mult mai ușor să te hotărăști ce anume cauți.

Cel mai important lucru: nu te grăbi. Nu trebuie să te hotărăști nici la prima, nici la a doua probă, doar rochia asta o vei purta o dată în viață.

DE LA VIS LA REALITATE: ROCHIA DE MIREASĂ

Multe fete se visează într-o

rochie de mireasă de prințesă. Lucrurile stau puțin altfel când e pe bune… Vorba aceea: socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg. Șansele sunt ca acea rochie la care visai mai demult să nu arate tocmai

CU MII DE VARIANTE DE MODEL ȘI MATERI-AL, ALEGEREA ROCHIEI PERFECTE POATE FI CEL PUȚIN COMPLI-CATĂ.

CITY SPECIAL EVENTS EVENIMENTE SPECIALE

6

Page 32: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 33: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 34: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 35: ZN Satu mare 4 decembrie 2015
Page 36: ZN Satu mare 4 decembrie 2015

PUBLICITATE:

0732.669.449

SATU MARE 4- 17 DECEMBRIE, 2015AGENDA TA DE TIMP LIBER