Zn Bucuresti 10 iunie 2016

68
BUCUREȘTI 10 - 16 IUNIE 2016 www.zilesinopti.ro AGENDA TA DE TIMP LIBER

description

 

Transcript of Zn Bucuresti 10 iunie 2016

Page 1: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

BUCUREȘTI10 - 16 IUNIE 2016

www.zilesinopti.ro

AGENDA TA DE TIMP LIBER

Page 2: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 3: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 4: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

4

HEDWIG AND THE ANGRY INCH: THE MISSING HALF

@ POINTSTREET DELIVERY 2016

@ STRADA ARTHUR VERONA

ANDRÉ RIEU &JOHANN STRAUSS

ORCHESTRA@ PIAȚA CONSTITUȚIEI

ROBIN AND THE BACKSTABBERS@ GRĂDINA CU FILME

ÎN REVISTĂ CITY FILMS

PREMIERĂ: Warcraft. ÎnceputulPAG. 6

CITY FILMSPREMIERĂ: Oachi, prințul din junglăPAG. 8

CITY VOICEINTERVIUBogdan Dumitrache revine la cinema în “Dublu”PAG. 14 /BUCURESTI

10.06MUSICAL

HEDWIG AND THE ANGRY INCH: THE MISSING HALFPoint Ora 21,00

11,12.06CONCERT

ANDRÉ RIEU & JOHANN STRAUSS ORCHESTRAPiața Constituției Ora 20,30

10.06EVENIMENT

STREET DELIVERY 2016

Strada Arthur Verona 10-12 iunie

10.06CONCERT

ROBIN AND THE BACKSTABBERSGrădina cu Filme

Ora 20,30

Page 5: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 6: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY FILMSPREMIERE

6

PREMIERĂ: WARCRAFT. ÎNCEPUTUL

Din 10 iunie lumea fantastică din ținutul magic Azeroth va fi proiectată pe marile

ecrane din cinematografe. Personajele din celebrul joc „Warcraft” prind viață și își prezintă povestea de la început.

Filmul respectă întocmai jocul video creat de Blizzard Entertainment și prezintă conflictul dintre cele două lumi vrăjmașe: cea a oamenilor și cea a orcilor. Tărâmul magic Azeroth e locuit de rasa umană. Războinicii orci încearcă să supraviețuiască și fug din lumea lor aflată pe moarte, pentru a coloniza o alta. Astfel începe războiul dintre cele două culturi, cu bătălii epice și eroi luptători, gata să înfrunte moartea pentru a salva lumile pe care le conduc.

Când se deschide portalul care leagă cele două lumi, o armată e pusă față în față cu distrugerea, și cealaltă, cu extincția. Aflați în tabere opuse, Anduin Lothar, generalul armatei oamenilor, și Durotan, conducătorul orcilor, se vor înfrunta

WARCRAFT. ÎNCEPUTUL Titlu original: Warcraft Regia: Duncan Jones Cu: Travis Fimmel, Paula Patton, Clancy Brown, Ben Foster Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic Durata: 123 minute Premiera: 10 iunie Distribuit de Ro Image 2000

TRAILER

ACŢIUNE, AVENTURI, FANTASTIC10 IUNIE

într-o bătălie care va decide soarta familiei, poporului și căminului lor. Așa începe o poveste epopeică despre putere și sacrificiu, în care războiul are multe fețe, și unde fiecare luptă pentru ceva.

Personajul principal, Anduin Lothar, este interpretat de Travis Fimmel, cunoscut din serialul „Vikings”, iar din distribuție mai fac parte Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky și Daniel Wu.

O LUPTĂ EPICĂ ESTE PE CALE SĂ ÎNCEAPĂ!

Actorul Travis Fimmel a declarat că atunci când vom merge la cinema la Warcraft trebuie să ne așteptăm să fim „cufundați într-o lume cu atâta imaginație și creaturi extraordinare, griffini și elfi, o mulțime de rase și culturi! Nu e ca pe Pământ. E ca o escapadă din realitate.”

Page 7: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 8: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY FILMSPREMIERE

8

O altă animație

așteptată în această vară este „The Secret Life of Pets/ Singuri

acasă”, ce va avea premiera pe

5 august. Dacă vă întrebați ce

fac animăluțele voastre de compa-nie când le lăsați

singure acasă, acum veți putea

să vă faceți o idee! Trailerul este pe

cinemap.ro.

RIBBIT

REGIA: CHUCK POWERS Cu: Russell Peters, Sean Astin, Tim Curry Gen: Animație, Aventuri Premiera: 10 iunieDistribuit de Cine Europa

PREMIERĂ: OACHI, PRINȚUL DIN JUNGLĂ

Cum e să fii broscuță și să nu suporția apa? Oachi trece

printr-o adevărată criză de identitate. Simte că locul lui nu este printre neamul broscăresc şi îşi pune mii de întrebări despre viaţă... Pleacă astfel într-o călătorie importantă, alături de o veveriță zburătoare ca să afle adevărul şi să își găsească locul lui în lume. Cei doi vor străbate uimitoarea pădure amazoniană, pentru a afla răspunsul la marile secrete ale vieţii. În drumul lor se vor întâlni cu o mulţime de personaje, care mai de care mai colorate şi mai diferite. „Oachi, prințul din jungle” este o animație non-Hollywoodiană, care promite să cucerească publicul de toate vârstele.

ȘTIRE

TRAILER

ANIMAȚIE, AVENTURI10 IUNIE

O BROSCUȚĂ CAUTĂ RĂSPUNSUL LA MARILE SECRETE ALE VIEŢII

Page 9: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 10: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY LIFESTYLE SPORT, MODA, FRUMUSETE

10

IMPLANT DE PĂRLA CLINICANA

IMPLANTUL DE PĂR A DEVENIT O NECESITATE ȘI O MODĂ. ASTA PENTRU CĂ OAMENII AU ACCEPTAT CĂ NU E O FIȚĂ, CI O NECESITATE.

DE CE CLINICANA?Clinicana este o companie

medicală condusă de personal medical atestat (doctori, farmaciști și asistente) fiind în întregime cadre medicale care au abilitatea de a vorbi diferite limbi străine, permițându-le astfel să interacționeze cu pacienții fără a mai fi nevoie de intermediari sau translatori care nu sunt calificați medical.

Clinicana folosește ca metodă de transplant metoda FUE.

Etapele transplantului de păr prin metoda FUE:

1. Desenarea unei linii a părului înainte de începerea procedurii, folosind un marker special, în concordanță cu dorința pacientului.

2. Extracția foliculilor de păr folosind un perforator de specialitate fără a dăuna zonei donatoare, care se află în spatele capului, între urechi și gât.

3. Pregătirea foliculilor extrași și păstrarea lor într-un mediu nutritiv.

4. Efectuarea unor găuri minuscule în scalp folosind un ac, în concordanță cu numărul de foliculi extrași.

5. Plasarea grefelor în găurile efectuate.

AVANTAJELE TRANSPLANTULUI DE PAR PRIN METODA FUE

FUE este cea mai buna si cea mai comuna metoda pentru transplantul de par din diferite motive:

• Lipsa cicatricilor după tratament, fiind folosite aparaturi moderne.

• Cicatricile cauzate de operație vor disparea in maxim 10 zile de la interventie.

• Extragerea unui număr mare de foliculi într-o singura sesiune.Echipa noastră profesionistă poate extrage până la 6500 de foliculi într-o singura sesiune.

Page 11: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 12: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY STORIES12TIFF 2016

CUM ARATĂ TIFF DUPĂ 15 ANIDE MONICA FELEA

Alegeri

La TIFF mereu se întâmplă câte ceva – ai cel puțin 5 filme între care să alegi, unul-două evenimente speciale (un concert, o proiecție înafara orașului – la un castel sau pe un deal), un TIFF Lounge unde vorbește unul dintre invitații festivalului căruia poți să îi pui ce întrebări vrei. Dacă la toate aceste alternative într-un singur moment al zilei adaugi posibilitatea de a ieși la o bere cu prietenii cinefili la Casa TIFF (unde sigur

Deschiderea Festivalului Internațional de Film Transilvania a adunat în

Piața Unirii din Cluj Napoca 3,000 de oameni. Cam câți spectatori face un film românesc mediu spre bun în primul weekend de lansare în toată România. Sau, dacă nu sunteți “din industrie”, cam 5% din spectatorii pe care Arena Națională îi are la un meci de fotbal România-Franța. Par puțini dacă o gândim așa, dar pentru un eveniment cultural în România este enorm. Asta zice multe și despre nivelul la care a ajuns TIFF, dar și despre nivelul de interes al românilor pentru film “de artă” (a se înțelege film care n-a fost produs la Hollywood și pe care nu o să-l vezi rulând în cinematografele din mall-uri).

Poate că pasionații de film au început să strâmbe din nas. Nu pentru că ar fi scăzut vreo clipă calitatea filmelor din TIFF, ci pentru că a devenit ceva foarte mare și și-a pierdut din intimidate. Asta dacă ne gandim la comparația cu numărul de spectatori ai unui film românesc. Dacă ne gândim la Arena Națională, atunci TIFF este încă un festival mic.

găsești un actor, un regizor sau pur și simplu pe cineva cu care poți vorbi despre un film) sau la o masă în Cluj unde vei mânca bine dar unde vei aștepta măcar o oră după mâncare, atunci ai să înțelegi că TIFF e un festival enorm.

Clujul se schimbă pentru 10 zile

Un festival care dă peste cap un oraș mare precum Clujul. Un festival care trezește un oraș, care blochează Piața Unirii

Page 13: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY STORIES13TIFF 2016

în fiecare seară, care umple cafenelele și restaurantele cu oameni, colorează străzile cu vizualul ce se schimbă în fiecare an, transformă oamenii în membrii ai echipei TIFF, golește liceele și transformă liceenii în voluntari, oamenii obișnuiți în cinefili și pasionații de cinema în critici sau regizori. Nu e de mirare că în fiecare an crește competiția locală și interesul clujenilor pentru film. Cum nu e de mirare că anul acesta, premiul pentru debut în cadrul Zilelor Filmului Românesc l-a câștigat un baiat din cluj de doar 24 ani, Ion Indolean pentru filmul Discordia.

Atât de mult a crescut TIFFul un oraș, la fel cum a crescut și TIFFul în el.

Ce înseamnă asta în cifre? Dacă ne uităm pe cifrele de anii trecuți și adăugăm un procent de 10% cu cât crește TIFF în fiecare an, înseamnă aproape 500 de proiecții de film, peste 80,000 de plătitori de bilete, peste 1000 de invitați din România și străinătate. Acum să încercăm să traducem aceste cifre în viața economică a orașului. Sunt niște lucruri ce cu siguranță pot fi cuantificabile de către cei ce se ocupă cu asta, noi putem doar să ne închipuim.

CU CE RĂMÂIDUPĂ TIFF?

Cu sentimental că ai ieșit dintr-o lume despre care tu nu știi nimic dar din care poți fi, că ai fost parte la ceva extraordinar, despre care tu auzi doar la televizor. Te trezesti brusc într-o altă lume, în care grijile sunt altele și alegerile nu mai au legătură cu filmele. Ci cu oamenii, cu primăriile, cu ce faci azi. La TIFF e de fapt simplu: ai de ales între 5 filme, un TIFF lounge, evenimente special sau întâlniri cu prietenii. Sau poți să o vezi pe Sophia Loren sau Mădălina Ghenea.

Page 14: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY STORIESCOVERSTORY

14

BOGDAN DUMITRACHE REVINE LA CINEMA ÎN “DUBLU”UN INTERVIU DEMONICA FELEA

FILMUL ÎI ARE ÎN DISTRIBUȚIE PE BOGDAN DUMITRACHE, MARIA DINULESCU, CORINA MOISE, DORIAN BOGUȚĂ, TEODOR CORBAN, ANDREI MATEIU, VIRGIL AIOANEI, COSMINA STRATAN, ȘTEFANA SAMFIRA.

După ce la începutul anului ai avut premiera filmului „Miracolul din Tekir” regizat de Ruxandra Zenide, în iunie te întorci pe marile ecrane într-un debut regizat tot de o femeie – Dublu de Catrinel Dănăiață. Cum e să lucrezi cu regizoare femei?

Am mai lucrat si in trecut cu femei, cu Iulia Rugină

în mediumetrajul ”Captivi de Craciun”, de exemplu. Eu nu am simțit diferente , aș putea spune că femeile au ceva mai mult tact.

În „Dublu” ești un arhitect de succes dar aflat la criza de 40 de ani. Cat de mult te identifici cu personajul? Cât de mult ai empatizat cu el?

Hai să zicem că această “criză” este ca o răceala

pe care am luat-o și eu pe perioada filmării. Înțeleg că aproape tot filmul a fost turnat noaptea. Cum a fost atmosfera? A fost ca un team building?

O zi de filmare e lungă și dificilă. În special când

sunt filmări de noapte, atunci când dozajul de energie trebuie bine calculat, altfel riști să dormi pe tine și să joci la fel. Partea bună venea după filmare, dimineața devreme, pe la răsărit, când mă băgam în camionul de electrică cu baieții la bere.

Cât de diferit este personajul tău din Dublu față de celelalte roluri pe care le-ai jucat?

Mi-a placut acest rol, este divers, cânt, râd, dansez,

Unul dintre cei mai populari actori de film din România, Bogdan Dumitrache, revine luna aeasta pe marile ecrane în “Dublu”, regizat de Catrinel Dănăiață. „DUBLU” spune povestea lui George, un arhitect aproape de succes cu o relație aproape eșuată și o viață aproape sufocantă. Când viața e un continuu deadline devii prizonierul propriei existențe.

Page 15: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY STORIESCOVERSTORY

15

PDESPREFILM

DUBLU” este un film septic, care vorbește despre depresie, izolare și lipsă de maturitate”, declară Catrinel Dănăiață. „Este inspirat din realitatea care ne înconjoară și mai ales din faptul că de cele mai multe ori detalii insignifiante din viață devin adevărate celule negre care ne transformă în persoane depresive și lipsite de apărare. Povestea lui George poate fi povestea oricăruia dintre noi. Mai devreme sau mai târziu criza vârstei de mijloc ne va lovi pe toți”, adaugă regizoarea aflată la primul lungmetraj.

PREMIERA

Scenariul a fost scris de Alexandra Axinte, Andreea Borțun și Catrinel Dănăiață, imaginea poartă semnătura lui Pătru Păunescu, sound designer Andy Vasilescu, montajul a fost realizat de Theodora Penciu. Scenografia este semnată de Grigore Pușcariu, machiajul a fost realizat de Nastasia Mateiu. Producător Gabi Antal, coproducător Ada Solomon. În România filmul va avea premiera în cinematografe pe 17 iunie, película fiind distribuită de microFILM.

beau, e un personaj cu o plajă emoțională largă pe care nu o întâlnesc foarte des.

Dacă ai schimba ceva la personajul tău, ce ai face?

Eram cam gras când am început acest film, aș slăbi puțin.

Dă-ne cinci motive pentru care publicul ar trebui să vadă filmul „Dublu”.

Nu trebuie, Dacă totuși vor, merită pentru că este un

film bun. A fost o echipă tânără și determinată, care a pus multă pasiune în acest film și acest lucru se vede. Vreau să-i menționez si pe colegii Pătru Păunescu, Grigore Pușcariu, Alma Ungureanu, Catrinel Dănăiață și toți ceilalți care au lucrat alături de noi. „Dublu” este diferit,dinamic, divers.

Un restaturant din București pe care îl frecventezi și pe care ni l-ai recomanda: Unico Vero

O cafenea/o ceainărie: La un ceai

Un pub/club: A3

O modalitate de a-ți petrece timpul liber în București: Piscina Floreasca

Page 16: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

10 - 16 iunie

Calea Vitan 55-59B U C U R E Ş T I M A L LHOLLYWOOD MULTIPLEX

Rezervări - Telefon: 021.327.70.20; 021.327.70.21; 021.327.70.22; tickets.hmplx.rowww.hmultiplex.ro

© 2

016

Hol

lyw

ood

Mul

tiple

x

AVANPREMIERĂNow You See Me: The Second Act A.P.-12Now you see mee: Jaful perfect 2 Miercuri, Joi 18:45 19:45 22:30

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows A.P.-12Țestoasele Ninja 2 Vineri, Sâmbătă, Miercuri 13:30 18:00 20:30 23:00Duminică 13:30 18:00 20:30Luni, Marți, Joi 17:15 19:45 22:15

X-Men: Apocalypse A.P.-12X-Men: Apocalypse Vineri, Sâmbătă, Miercuri 14:15 17:30 19:15 20:45 22:30 23:45Duminică 14:15 17:30 19:15 20:45 22:30Luni, Marți, Joi 17:30 19:15 20:45 22:30

Alice Through the Looking Glass A.P.-12Alice în Țara Oglinzilor Vineri-Duminică, Miercuri 12:45 15:15 17:45 20:15Luni, Marți, Joi 15:15 17:45 20:15

PREMIERĂRibbit - dublat A.G.Oachi, prințul din junglă Vineri, Miercuri 16:00Sâmbătă, Duminică 12:00 16:00Luni, Marți, Joi 15:15

Money Monster N-15Mașina de bani Vineri, Miercuri 14:15 16:45 19:00 21:15 22:15 23:30Sâmbătă 11:45 14:15 16:45 19:00 21:15 22:15 23:30Duminică 11:45 14:15 16:45 19:00 21:15 22:15Luni, Marți, Joi 14:15 16:45 19:00 21:15 22:15

Bacalaureat A.P.-12Bacalaureat Vineri-Joi 19:30

Mother’s Day A.G.Mamă, ce zi ! Vineri, Luni, Marți 16:15 18:45Sâmbătă, Duminică 11:30 16:15 18:45Miercuri, Joi 16:15

PREMIERĂRibbit - dublat A.G.Oachi, prințul din junglă Vineri, Miercuri 13:15 15:30 17:30Sâmbătă, Duminică 11:15 13:15 15:30 17:30Luni, Marți, Joi 15:30 17:30

Neighbours 2: Sorority Rising N-15Vecini de coșmar 2 Vineri, Sâmbătă 14:00 21:30 23:30Duminică-Marți 14:00 21:30Miercuri, Joi 14:00

Robinson Crusoe - dublat A.G.Robinson Crusoe Sâmbătă, Duminică 11:30

The Angry Birds Movie - dublat A.G.Angry Birds - Filmul Vineri, Luni-Joi 14:45 17:00Sâmbătă, Duminică 11:00 12:30 14:45 17:00

Captain America: Civil War A.P.-12Capitanul America: Razboiul Civil Vineri-Joi 22:45

PREMIERĂWarcraft A.P. 12Warcraft. Începutul Vineri, Sâmbătă, Miercuri 12:45 13:45 15:30 16:30 18:15 19:15 21:00 22:00 23:45Duminică 12:45 13:45 15:30 16:30 18:15 19:15 21:00 22:00Luni, Marți, Joi 14:00 15:30 16:30 18:15 19:15 21:00 22:00

The Nice Guys N-15Super băieți Vineri, Luni, Marți 14:30 17:15 19:45 22:15Sâmbătă, Duminică 11:45 14:30 17:15 19:45 22:15Miercuri, Joi 14:30 17:15 21:30

Page 17: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

10 - 16 iunie

Calea Vitan 55-59B U C U R E Ş T I M A L LHOLLYWOOD MULTIPLEX

Rezervări - Telefon: 021.327.70.20; 021.327.70.21; 021.327.70.22; tickets.hmplx.rowww.hmultiplex.ro

© 2

016

Hol

lyw

ood

Mul

tiple

x

AVANPREMIERĂNow You See Me: The Second Act A.P.-12Now you see mee: Jaful perfect 2 Miercuri, Joi 18:45 19:45 22:30

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows A.P.-12Țestoasele Ninja 2 Vineri, Sâmbătă, Miercuri 13:30 18:00 20:30 23:00Duminică 13:30 18:00 20:30Luni, Marți, Joi 17:15 19:45 22:15

X-Men: Apocalypse A.P.-12X-Men: Apocalypse Vineri, Sâmbătă, Miercuri 14:15 17:30 19:15 20:45 22:30 23:45Duminică 14:15 17:30 19:15 20:45 22:30Luni, Marți, Joi 17:30 19:15 20:45 22:30

Alice Through the Looking Glass A.P.-12Alice în Țara Oglinzilor Vineri-Duminică, Miercuri 12:45 15:15 17:45 20:15Luni, Marți, Joi 15:15 17:45 20:15

PREMIERĂRibbit - dublat A.G.Oachi, prințul din junglă Vineri, Miercuri 16:00Sâmbătă, Duminică 12:00 16:00Luni, Marți, Joi 15:15

Money Monster N-15Mașina de bani Vineri, Miercuri 14:15 16:45 19:00 21:15 22:15 23:30Sâmbătă 11:45 14:15 16:45 19:00 21:15 22:15 23:30Duminică 11:45 14:15 16:45 19:00 21:15 22:15Luni, Marți, Joi 14:15 16:45 19:00 21:15 22:15

Bacalaureat A.P.-12Bacalaureat Vineri-Joi 19:30

Mother’s Day A.G.Mamă, ce zi ! Vineri, Luni, Marți 16:15 18:45Sâmbătă, Duminică 11:30 16:15 18:45Miercuri, Joi 16:15

PREMIERĂRibbit - dublat A.G.Oachi, prințul din junglă Vineri, Miercuri 13:15 15:30 17:30Sâmbătă, Duminică 11:15 13:15 15:30 17:30Luni, Marți, Joi 15:30 17:30

Neighbours 2: Sorority Rising N-15Vecini de coșmar 2 Vineri, Sâmbătă 14:00 21:30 23:30Duminică-Marți 14:00 21:30Miercuri, Joi 14:00

Robinson Crusoe - dublat A.G.Robinson Crusoe Sâmbătă, Duminică 11:30

The Angry Birds Movie - dublat A.G.Angry Birds - Filmul Vineri, Luni-Joi 14:45 17:00Sâmbătă, Duminică 11:00 12:30 14:45 17:00

Captain America: Civil War A.P.-12Capitanul America: Razboiul Civil Vineri-Joi 22:45

PREMIERĂWarcraft A.P. 12Warcraft. Începutul Vineri, Sâmbătă, Miercuri 12:45 13:45 15:30 16:30 18:15 19:15 21:00 22:00 23:45Duminică 12:45 13:45 15:30 16:30 18:15 19:15 21:00 22:00Luni, Marți, Joi 14:00 15:30 16:30 18:15 19:15 21:00 22:00

The Nice Guys N-15Super băieți Vineri, Luni, Marți 14:30 17:15 19:45 22:15Sâmbătă, Duminică 11:45 14:30 17:15 19:45 22:15Miercuri, Joi 14:30 17:15 21:30

Page 18: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 19: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 20: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 21: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 22: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CINEMA CITY COTROCENIAFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00www.cinemacity.ro

Cine

ma

City

își r

ezer

vă d

rept

ul d

e a

oper

a m

odifi

cări

în p

rogr

am.

VIP PROGRAM 10 - 16 IUNIE 2016TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL Rating Gen DIMINEAŢA

10:00 - 13:00DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂNOW YOU SEE ME: JAFUL PERFECT 2 2D / NOW YOU SEE ME 2 2D

AC, CO

Mi 19:20, 21:50

J 19:30, 22:10

PREMIERĂWARCRAFT. ÎNCEPUTUL $ / WARCRAFT $

AP-12 AC, AV

V, L - Ma 14:00, 16:30 19:00, 20:00, 21:30, 22:30

S - D 11:30 14:00, 16:30 19:00, 20:00, 21:30, 22:30

Mi - J 14:00, 16:30 19:00, 21:30

MAȘINA DE BANI 2D / MONEY MONSTER 2D AP-12 CR, DR

V 21:40

S - Ma 19:40, 22:00

Mi - J 19:50, 22:00

ȚESTOASELE NINJA 2 $ / TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF SHADOWS 2 $

AP-12 AC, AV

V, L - Ma 15:10 17:30

S - D 12:50 15:10 17:30

Mi 14:10, 16:50

J 14:50 17:10

SUPER BĂIEȚI 2D / THE NICE GUYS 2D N-15 CR, MI

V 16:20

S - Ma 17:10

Mi - J 17:00

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR $ / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS $

AG AV, FA

V 14:00

S - D 12:10 14:40

L - J 14:40

PROGRAM 10 - 16 IUNIE 2016TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL Rating Gen DIMINEAŢA

10:00 - 13:00DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂNOW YOU SEE ME: JAFUL PERFECT 2 2D / NOW YOU SEE ME 2 2D

AC, CO

Mi 20:00, 22:30

J 19:50, 22:30

PREMIERĂWARCRAFT. ÎNCEPUTUL $ / WARCRAFT $

AP-12 AC, AV

V, L - Ma, J 12:00 13:20, 14:30, 15:50 17:00, 18:20, 19:30, 20:50, 22:00

S - D 11:30, 12:00 13:20, 14:30, 15:50 17:00, 18:20, 19:30, 20:50, 22:00

Mi 12:00 13:00, 14:30, 15:50 17:00, 18:20, 19:45, 20:50, 22:00

MAȘINA DE BANI 2D / MONEY MONSTER 2D AP-12 CR, DR

V, L - Ma 15:30 17:30, 19:40, 21:50

S - D 11:30 13:30, 15:30 17:30, 19:40, 21:50

Mi - J 15:30 17:30, 20:00, 22:10

ȚESTOASELE NINJA 2 $ / TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF SHADOWS 2 $

AP-12 AC, AV

V, L - Mi 15:00 17:20, 19:50, 22:30

S - D 12:30 15:00 17:20, 19:50, 22:30

J 15:00 17:20, 19:40, 22:30

SUPER BĂIEȚI 2D / THE NICE GUYS 2D N-15 CR, MI

V, L - Ma, J 13:10, 14:30, 15:40, 16:50

18:10, 19:20, 20:30, 21:40, 22:50

S - D 11:00, 12:10 13:20, 14:30, 15:40, 16:50

18:10, 19:20, 20:30, 21:40, 22:50

Mi 12:30 14:30, 15:00, 16:50 17:40, 19:20, 20:50, 21:40, 22:55

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR $ / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS $

AG AV, FA

V, L - Ma, J 14:20, 16:40 19:00, 20:40, 21:20

S - D 12:00 14:20, 16:40 19:00, 20:40, 21:20

Mi 14:20, 16:40 19:00, 20:40, 21:20, 22:20

Page 23: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CINEMA CITY COTROCENIAFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00www.cinemacity.ro

Cine

ma

City

își r

ezer

vă d

rept

ul d

e a

oper

a m

odifi

cări

în p

rogr

am.

TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL Rating Gen DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

X-MEN: APOCALYPSE $ / X-MEN: APOCALYPSE $ AP-12 AC, AV

V, L - Ma, J 14:20 17:20, 20:10, 22:10

S - D 11:20 14:10 17:20, 20:10, 21:50

Mi 16:30 19:30, 21:50

VECINI DE COȘMAR 2 2D / NEIGHBORS 2: SORORITY RISING 2 2D N-15 CO

V, L - J 13:50, 15:50 17:50, 20:00, 22:00

S - D 11:50 13:50, 15:50 17:50, 20:00, 22:00

BACALAUREAT 2D / BACALAUREAT 2D AP-12 DR

V, L - J 17:00, 19:40, 22:10

S - D 11:20 13:50, 16:30 19:10, 21:50

ANGRY BIRDS FILMUL $ / THE ANGRY BIRDS MOVIE $ AG AN, CO V - J 18:30

HOLOGRAMA PENTRU REGE 2D / A HOLOGRAM FOR THE KING 2D AP-12 CO, DR

V, L - J 19:00

S - D 14:40 19:00

ANGRY BIRDS FILMUL $ DUBLAT / THE ANGRY BIRDS MOVIE $ DUBBED

AG AN, CO

V, L - Ma, J 13:50, 15:50 17:50, 20:00

S - D 11:00 13:10, 15:20 17:30, 19:40

Mi 13:50, 15:30 17:30

MAMĂ, CE ZI! 2D / MOTHER'S DAY 2D AG CO, RO V - J 11:40 14:20, 16:40 19:10, 21:40

CĂPITANUL AMERICA: RĂZBOIUL CIVIL $ / CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR $

AP-12 AC, SF

V - Ma, J 19:30, 22:15

Mi 22:15

ROBINSON CRUSOE 2D DUBLAT / ROBINSON CRUSOE 2D DUBBED AG AN V - J 12:20

ROBINSON CRUSOE $ DUBLAT / ROBINSON CRUSOE $ DUBBED S - D 12:10 16:30

ATAC DE ZIUA NAȚIONALĂ 2D / BASTILLE DAY 2D N-15 AC

V - Ma, J 16:20 18:30, 20:40, 22:40

Mi 16:20 18:40

MR. RIGHT. UN IUBIT...MORTAL 2D / MR. RIGHT 2D N-15 AC, CO

V, L - Ma 20:00, 22:10

S - D 11:20 20:00, 22:10

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT / JUNGLE BOOK $ DUBBED AG AV, DR

V, L - Ma, J 12:10 17:10

S - D 11:00 14:40 17:10

Mi 12:10 14:20 17:10

ȘEFA 2D / THE BOSS 2D AP-12 CO

V, L - J 16:50

S - D 12:30 16:50

CRIMINAL 2D / CRIMINAL 2D N-15 AC, DR V - J 17:40, 21:10

BARBIE ÎN ECHIPA SPIOANELOR 2D DUBLAT / BARBIE: SPY SQUAD 2D DUBBED

AG AN V - J 14:30

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT / ZOOTOPIA $ DUBBED AG AC, AN S - D 14:10

BUNICUL DEZLĂNŢUIT 2D / DIRTY GRANDPA 2D N-15 CO S - D 13:20, 15:30

Page 24: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

Cine

ma

City

își r

ezer

vă d

rept

ul d

e a

oper

a m

odifi

cări

în p

rogr

am.

SALA CINEMA CITY COTROCENIAFI Palace Cotroceni, Etaj 1, Rezervări 021.407.00.00www.cinemacity.ro

AVENTURI AV ACŢIUNE AC ANIMAŢIE AN COMEDIE CO DRAMĂ DR FANTASTIC FA THRILLER TH HORROR H

LEGENDA

Cine

ma

City

își r

ezer

vă d

rept

ul d

e a

oper

a m

odifi

cări

în p

rogr

am.

WARCRAFT. ÎNCEPUTULRegia: Duncan JonesCu: Travis Fimmel, Paula Patton, Clancy Brown, Ben FosterGen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth.

PROGRAM 10 - 16 IUNIE 2016TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL Rating Gen DIMINEAŢA

10:00 - 13:00DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

PREMIERĂWARCRAFT. ÎNCEPUTUL $ / WARCRAFT $

AP-12 AC, AV V - J 12:50 15:20 17:50, 20:20, 22:50

Page 25: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

Partener:Rezervări: 021 407 00 00 / www.cinemacity.ro

Page 26: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

Cine

ma

City

își r

ezer

vă d

rept

ul d

e a

oper

a m

odifi

cări

în p

rogr

am.

CINEMA CITY SUN PLAZACalea Văcărești nr. 391, etaj 2, sector 4, rezervări: 021-386 0600www.cinemacity.ro

PROGRAM 10 - 16 IUNIE 2016TITLU FILM ROMÂNĂ / ORIGINAL Rating Gen DIMINEAŢA

10:00 - 13:00DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂNOW YOU SEE ME: JAFUL PERFECT 2 2D / NOW YOU SEE ME 2 2D

AC, CO Mi - J 19:30, 22:10

PREMIERĂWARCRAFT. ÎNCEPUTUL $ / WARCRAFT $

AP-12 AC, AVV, L - J 12:40 14:10, 15:10, 16:40 17:40, 19:10, 20:10,

21:40, 22:40

S - D 11:40, 12:40 14:10, 15:10, 16:40 17:40, 19:10, 20:10, 21:40, 22:40

MAȘINA DE BANI 2D / MONEY MONSTER 2D AP-12 CR, DR

V, L - Ma 13:10, 15:30 17:40, 19:40, 22:00

S - D 11:00 13:10, 15:30 17:40, 19:40, 22:00

Mi - J 13:10, 15:20 17:20, 20:00, 22:00

ȚESTOASELE NINJA 2 $ / TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF SHADOWS 2 $

AP-12 AC, AV V - J 14:50 17:20, 19:50, 22:10

SUPER BĂIEȚI 2D / THE NICE GUYS 2D N-15 CR, MIV, L - J 12:30 14:00, 15:00, 16:20 17:30, 19:00, 20:00,

21:30, 22:30

S - D 11:40, 12:30 14:00, 15:00, 16:20 17:30, 19:00, 20:00, 21:30, 22:30

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR $ / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS $

AG AV, FAV, L - J 14:10, 16:30 18:50, 21:10

S - D 11:20 14:10, 16:30 18:50, 21:10

X-MEN: APOCALYPSE $ / X-MEN: APOCALYPSE $ AP-12 AC, AV V - J 14:50 18:00, 20:50, 21:50

VECINI DE COȘMAR 2 2D / NEIGHBORS 2: SORORITY RISING 2 2D N-15 CO V - J 12:20 14:20, 16:20 18:30, 20:30, 22:30

BACALAUREAT 2D / BACALAUREAT 2D AP-12 DRV, L - J 13:30, 16:00 18:40, 21:20

S - D 11:00 13:30, 16:00 18:40, 21:20

HOLOGRAMA PENTRU REGE 2D / A HOLOGRAM FOR THE KING 2D AP-12 CO, DRV - Ma 15:10 19:30

Mi - J 15:10

ANGRY BIRDS FILMUL $ DUBLAT / THE ANGRY BIRDS MOVIE $ DUBBED

AG AN, COV, L - J 13:10, 15:20 17:30, 19:40

S - D 11:00 13:10, 15:20 17:30, 19:40

MAMĂ, CE ZI! 2D / MOTHER'S DAY 2D AG CO, RO V - J 12:30 15:00 17:40, 20:10, 22:40

CĂPITANUL AMERICA: RĂZBOIUL CIVIL $ / CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR $

AP-12 AC, SF V - J 20:30

ROBINSON CRUSOE $ DUBLAT / ROBINSON CRUSOE $ DUBBED AG AN V - J 12:40

ATAC DE ZIUA NAȚIONALĂ 2D / BASTILLE DAY 2D N-15 AC

V, L - Ma 13:50, 15:50 17:50, 19:50

S - D 11:50 13:50, 15:50 17:50, 19:50

Mi - J 13:50, 15:50 17:50, 19:30

MR. RIGHT. UN IUBIT...MORTAL 2D / MR. RIGHT 2D N-15 AC, COV - Ma 17:20, 21:50

Mi - J 17:20

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT / JUNGLE BOOK $ DUBBED AG AV, DR V - J 12:00 13:40, 16:00 18:10

ȘEFA 2D / THE BOSS 2D AP-12 CO V - J 21:40

BARBIE ÎN ECHIPA SPIOANELOR 2D DUBLAT / BARBIE: SPY SQUAD 2D DUBBED

AG ANV, L - J 13:20

S - D 11:40 13:20

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT / ZOOTOPIA $ DUBBED AG AC, AN V - J 12:30

Page 27: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CINEMA CITY MEGA MALLPierre de Coubertin nr. 3-5, lângă Arena NaționalăRezervări: 0372 839 066, www.cinemacity.ro

TITLU FILM

Rat

ing

Gen

DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERANOW YOU SEE ME: JAFUL PERFECT 2 2D / NOW YOU SEE ME 2 2D

AC,

CO

Mi - J 22:50

ȚESTOASELE NINJA 2 $/TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF SHADOWS 2 $

AP-

12

AC,

AV

V, L - Ma 20:30, 22:50

S - D 11:10 20:30, 22:50

Mi - J 20:30

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR $ / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS $

AG

AV, F

A

V - J 13:30, 15:50 18:10

TITLU FILM

Rat

ing

Gen

DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

AVANPREMIERĂNOW YOU SEE ME: JAFUL PERFECT 2 2D / NOW YOU SEE ME 2 2D

AC,

CO

Mi - J 19:30, 22:10

PREMIERĂWARCRAFT. ÎNCEPUTUL $ / WARCRAFT $

AP-

12

AC,

AV

V, L - Mi 12:30 14:00, 15:00,

16:30

17:30, 19:00, 20:00, 21:30,

22:30

S - D 11:30, 12:30 14:00, 15:00, 16:30

17:30, 19:00, 20:00, 21:30,

22:30

J 12:00, 12:30 14:20, 15:00, 16:50

17:30, 19:20, 20:00, 21:50,

22:30

MAȘINA DE BANI 2D / MONEY MONSTER 2D A

P-12

CR, D

R

V, L - Ma 13:40, 15:50 18:00, 20:10,

22:10

S - D 11:30 13:40, 15:50 18:00, 20:10, 22:10

Mi - J 13:10, 15:20 17:20, 20:10, 22:20

ȚESTOASELE NINJA 2 $/TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES : OUT OF SHADOWS 2 $

AP-

12

AC,

AV

V - J 14:20 17:00, 19:20, 21:40

SUPER BĂIEȚI 2D / THE NICE GUYS 2D N

-15

CR, M

I

V, L - J 13:00, 14:20, 15:30

17:50, 19:10, 20:20, 21:30,

22:40

S - D 12:00 13:00, 14:20, 15:30

17:50, 19:10, 20:20, 21:30,

22:40

ALICE ÎN ȚARA OGLINZILOR $ / ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS $

AG

AV, F

A

V, L - Mi 12:20 13:00, 15:20 19:30, 21:50

S - D 12:00 13:00, 15:20 19:30, 21:50

J 12:00 13:00, 15:20 19:00, 19:30, 21:30

X-MEN: APOCALYPSE $ / X-MEN: APOCALYPSE $ A

P-12

AC,

AV

V - Mi 17:50, 20:50, 21:50

J 17:50, 20:50, 22:00

TITLU FILM

Rat

ing

Gen

DIMINEAŢA10:00 - 13:00

DUPĂ-AMIAZĂ13:00 - 17:00

SEARA17:00 - 24:00

VECINI DE COȘMAR 2 2D / NEIGHBORS 2: SORORITY RISING 2 2D

N-1

5

CO V - J 12:40 14:40, 16:40 18:40, 21:00

BACALAUREAT 2D / BACALAUREAT 2D A

P-12

DR

V, L - J 15:00 17:50, 20:30

S - D 12:20 15:00 17:50, 20:30

HOLOGRAMA PENTRU REGE 2D / A HOLOGRAM FOR THE KING 2D

AP-

12

CO, D

R

V - J 18:10

ANGRY BIRDS FILMUL $ DUBLAT / THE ANGRY BIRDS MOVIE $ DUBBED

AG

AN

, CO

V, L - Mi 12:00 13:20, 15:30 17:30, 19:40

S - D 11:20 13:20, 15:30 17:30, 19:40

J 13:20, 15:30 17:30

MAMĂ, CE ZI! 2D / MOTHER'S DAY 2D A

G

CO, R

O

V - J 12:00 14:30 17:10, 19:40, 22:00

ROBINSON CRUSOE 2D DUBLAT / ROBINSON CRUSOE 2D DUBBED

AG

AN S - D 11:00

ROBINSON CRUSOE $ DUBLAT / ROBINSON CRUSOE $ DUBBED

S - D 11:00

ATAC DE ZIUA NAȚIONALĂ 2D / BASTILLE DAY 2D

N-1

5

AC V - Ma 20:20

CARTEA JUNGLEI $ DUBLAT / JUNGLE BOOK $ DUBBED

AG

AV, D

R

V, L - Mi 17:10

S - D 12:20 17:10

J 16:40

ȘEFA 2D / THE BOSS 2D A

P-12

CO V - J 16:00

CRIMINAL 2D / CRIMINAL 2D N

-15

AC,

DR

V - Ma 16:40 22:20

Mi - J 16:40

BARBIE ÎN ECHIPA SPIOANELOR 2D DUBLAT / BARBIE: SPY SQUAD 2D DUBBED

AG

AN V - J 12:10 14:10

ZOOTROPOLIS $ DUBLAT / ZOOTOPIA $ DUBBED

AG

AC,

AN

V - Mi 14:50

J 14:30

PROGRAM 10 - 16 IUNIE 2016

Page 28: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY CULT28TEATRU

BUCUREȘTI. INSTALAȚIE UMANĂ

BUCUREȘTIUL NE REPREZINTĂ PE TOȚI. ESTE AȘA CUM ÎL ÎNGRIJIM, AȘA CUM ÎL CONSTRUIM, AȘA CUM ÎI PERMITEM SĂ SE DEZVOLTE. ESTE ORAȘUL ÎN CARE STU-DIEM, LUCRĂM, TRĂIM. SPAȚIUL CARE NE PLACE SAU PE CARE ÎL DISPREȚUIM, CARE NE ÎNFURIE, SAU CARE NE FACE SĂ RÂDEM ÎN HOHOTE. CAPITALA CU GROPI ȘI STRĂZI AGLO-MERATE, DAR ȘI LOCUL CARE NE DEZVĂLUIE UNEORI SPAȚII MAGICE.

BUCUREȘTI.INSTALAȚIE UMANĂ

Un spectacol devised de: Nicholas Cațianis, Irina Crăiță-Mândră, Andu Dumitrescu, Florin Fieroiu, Ada Galeș, Dumitru Georgescu, Flavia Giurgiu, Vlaicu Golcea, Denis Hanganu, Ada Lupu, Ilinca Manolache, Ioana Marchidan, Dana Marineci, Radu-Alexandru Nica, Ciprian NiculaPerformeri: Nicholas Cațianis, Ada Galeș, Dumitru Georgescu, Flavia Giurgiu, Denis Hanganu, Ilinca Manolache, Ioana Marchidan, Dana Marineci, Ciprian NiculaDramaturgia: Ada Lupu, Florin Fieroiu, Radu-Alexandru NicaUn spectacol coordonat de Radu-Alexandru Nica după un concept de Florin FieroiuConcept și realizare instalație video / obiect / deformance intro: Andu DumitrescuMișcare scenică: Florin FieroiuMuzică originală și sound design: Vlaicu GolceaAsistent regie: Irina Crăiță-MândrăProducător: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului BucureștiDurată spectacol: 65 minutePreț bilet: 50 lei / 25 lei (pentru studenți și pensionari)

Spiritul acestui oraș, cu contrastele lui violente, cu

energia lui adesea debordantă și agresivă, cu umorul său coroziv, dar și cu candoarea și frumusețea lui surprinzătoare, este punctul de pornire al unui spectacol de teatru. Un spectacol sincretic, care îmbină dansul, muzica, arta plastică și video, teatrul, performance-ul într-un mixaj original, care reprezintă oglinda fidelă și democratică a întâlnirii dintre mai mulți artiști. O instalație teatrală, un spectacol ofensiv, secvențial, frontal, angajat politic.

București. Instalație umană este o oglindă mozaicată a tuturor celor care au contribuit la el. Arată Bucureștiul așa cum îl percepe acest grup de artiști, fără a-și propune să fiepolitically correct. Îți arată imaginea unui oraș pe care o poți recunoaște sau pe care o poți contesta, dar care, cu siguranță, nu te va lăsa indiferent.

Page 29: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

11 & 12 IUNIE 2016 · BUCUREȘTIPIAȚA CONSTITUȚIEI

WWW.EVENTIM.RO

Page 30: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY CULT30PROGRAM TEATRU

VINERI10.06

19:00TEATRU

TOŢI FIII MEITeatrul Naţional Ion

Luca Caragiale - Sala Mare, Bucureşti

19:00TEATRU

STEAUA FĂRĂ NUMETeatrul de comedie

- Sala Radu Beligan, Bucureşti

19:00TEATRU

BLACKBIRDUnTeatru, Bucureşti

19:00TEATRU

TREI GENERAŢIITeatrul Odeon, Sala Majestic, Bucureşti

19:00TEATRU

DUMNEZEUL DE A DOUA ZI

Godot Cafe-Teatru, Bucureşti

19:30TEATRU

CÂND TIMPUL NU SE MIŞCĂ

Teatrul Odeon, Sala Studio, Bucureşti

19:30TEATRU

NINA SAU DESPRE FRAGILITATEA

PESCĂRUŞILOR ÎMPĂIAŢI

Teatrul de comedie - Sala Studio, Bucureşti

20:00TEATRU

7 DINTR-O LOVITURĂTeatrul Metropolis,

Bucureşti

20:00TEATRU

MEDEEA - MAMA MEA

Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale - Sala

Pictura, Bucureşti

20:00TEATRU

HEDWIG AND THE ANGRY INCH - THE

MISSING HALFPOINT, Bucureşti

SÂMBĂTĂ11.06

18:00TEATRU

DOMNUL IBRAHIM ŞI FLORILE CORANULUI

Teatrul Metropolis, Bucureşti

19:00TEATRU

BANI DIN CERTeatrul de comedie

- Sala Radu Beligan, Bucureşti

19:00TEATRU

EFECTE COLATERALETeatrul Mic, Bucureşti

19:00TEATRU

LA ŢIGĂNCIUnTeatru, Bucureşti

19:30TEATRU

BÂRFE, ZVONURI ȘI MINCIUNI

Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale - Sala

Studio, Bucureşti

19:30TEATRU

DE VÂNZARETeatrul Odeon, Sala

Studio, Bucureşti

20:00TEATRU

CINCI FEMEI DE TRANZIŢIE

Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale - Sala

Pictura, Bucureşti

20:15TEATRU

ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE

Teatrul de Artă, Bucureşti

DUMINICĂ12.06

17:00TEATRU

DATOR VÂNDUTTeatrul Metropolis,

Bucureşti

19:00TEATRU

VEGHEUnTeatru, Bucureşti

19:00TEATRU

STEAUA FĂRĂ NUMECentrul Cultural pentru

UNESCO Nicolae Bălcescu, Bucureşti

19:00TEATRU

POKERTeatrul de comedie

- Sala Radu Beligan, Bucureşti

19:00TEATRU

JOC DE PISICICreart , Bucureşti

Page 31: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 32: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY CULT32PROGRAM TEATRU

19:00TEATRU

CUTIA PANDOREITeatrul Lucia Sturdza

Bulandra Sala Liviu Ciulei, Bucureşti

19:30TEATRU

KAFKA. 5 VISETeatrul Odeon, Sala

Studio, Bucureşti

19:30TEATRU

IDOLUL ŞI ION ANAPODA

Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale - Sala

Atelier, Bucureşti

19:30TEATRU

FURTUNATeatrul Naţional Ion

Luca Caragiale - Sala Mare, Bucureşti

20:00TEATRU

(D)EFECTUL PLACEBOTeatrul Naţional Ion

Luca Caragiale - Sala Mică, Bucureşti

20:00TEATRU

BUCUREŞTI. INSTALAŢIE UMANĂ

Hanul Gabroveni, Bucureşti

20:00TEATRU

DATOR VÂNDUTTeatrul Metropolis,

Bucureşti

20:00TEATRU

INTERZIS SUB 18 ANITeatrul Excelsior,

Bucureşti

21:00TEATRU

DOMNUL IBRAHIM ŞI FLORILE CORANULUI

Teatrul Metropolis, Bucureşti

LUNI13.06

19:00TEATRU

O NOAPTE FURTUNOASĂ

Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae

Bălcescu, Bucureşti

MARȚI14.06

19:00TEATRU

NOUL LOCATARTeatrul de comedie

- Sala Radu Beligan, Bucureşti

20:00TEATRU

ARE NEVOIE DE MULTĂ ATENŢIE

UnTeatru, Bucureşti

20:00TEATRU

INCENDIITeatrul Lucia Sturdza

Bulandra Sala Toma Caragiu, Bucureşti

20:00TEATRU

DINEU CU PROŞTITeatrul Naţional Ion

Luca Caragiale - Sala Mare, Bucureşti

20:00TEATRU

ALLEGRO MA NON TROPPO

Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale - Sala

Pictura, Bucureşti

MIERCURI15.06

19:00TEATRU

O NOAPTE FURTUNOASĂ

Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae

Bălcescu, Bucureşti

20:00TEATRU

MEDEEA - MAMA MEA

Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale - Sala

Pictura, Bucureşti

JOI16.06

19:00TEATRU

VOIAJUL DOMNULUI PERRICHON

Teatrul Lucia Sturdza Bulandra Sala Liviu

Ciulei, Bucureşti

19:00TEATRU

FAMILY AFFAIRSTeatrul Odeon, Sala Majestic, Bucureşti

19:30TEATRU

DEMONUL MUNTELUI (ADACHI-GA-HARA)

Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale - Sala

Studio, Bucureşti

20:00TEATRU

CINCI FEMEI DE TRANZIŢIE

Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale - Sala

Pictura, Bucureşti

20:00TEATRU

OMUL CARE A VĂZUT MOARTEA

Teatrul Naţional Ion Luca Caragiale - Sala

Pictura, Bucureşti

Page 33: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 34: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

EURO 2016FRANCE

GRUPA B

WAL11 iunie19:00

BordeauxSVK

ENG11 iunie22:00

MarseilleRUS

RUS15 iunie16:00Lille

SUI

ENG16 iunie16:00Lens

WAL

RUS20 iunie22:00

ToulouseWAL

SVK20 iunie22:00

St.-ÉtienneENG

25 iunie, 16:00, St.-Étienne

2A

2C

MECI 1

GRUPA A

FRA10 iunie22:00

St. Denis ROU

ALB11 iunie16:00Lens

SUI

ROU11 iunie19:00Paris

SUI

FRA15 iunie22:00

MarseilleALB

ROU19 iunie22:00Lyon

ALB

SUI19 iunie22:00Lille

FRA

POL12 iunie19:00Nice

NIR

GER12 iunie22:00Lille

UKR

UKR16 iunie19:00Lyon

NIR

GER16 iunie22:00

St. DenisPOL

UKR21 iunie19:00

MarseillePOL

NIR21 iunie19:00Paris

GER

GRUPA C

GRUPA E

IRL13 iunie19:00

St. Denis SWE

BEL13 iunie22:00Lyon

ITA

ITA17 iunie16:00

Toulouse SWE

BEL18 iunie16:00

BordeauxIRL

ITA19 iunie22:00Lille

IRL

SWE19 iunie22:00Nice

BEL

TUR12 iunie16:00Paris

CRO

ESP13 iunie16:00

Toulouse CZE

CZE17 iunie19:00

St.-ÉtienneCRO

ESP17 iunie22:00Nice

TUR

CZE21 iunie22:00Lens

TUR

CRO21 iunie22:00

BordeauxESP

GRUPA D

AUT14 iunie22:00

BordeauxHUN

POR14 iunie22:00

St.-Étienne ISL

ISL18 iunie19:00

Marseille HUN

POR18 iunie22:00Paris

AUT

ISL22 iunie22:00

St. DenisAUT

HUN22 iunie19:00Lyon

POR

GRUPA F

6 iulie, 22:00, Lyon

SEMIFINALA 17 iulie, 22:00, Marseille

SEMIFINALA 2

30 Iunie, 22:00, Marseille

SFERTUL 11 Iulie, 22:00, Lille

SFERTUL 22 iulie, 22:00, Bordeaux

SFERTUL 33 iulie, 22:00, St.-Denis

SFERTUL 4

MECI 225 iunie, 19:00, Paris

1B

3ACD

MECI 526 iunie, 19:00, Lille

1C

3ABF

MECI 425 iunie, 22:00, Lens

1A

3CDE

MECI 827 iunie, 22:00, Nice

2B

2F

MECI 727 iunie, 19:00, St.-Denis

1E

2D

MECI 626 iunie, 22:00, Toulouse

1F

2E

MECI 325 iunie, 22:00, Lens

1D

3BEF

FINALA10 iulie, 22:00, St. Denis

MECI 1

SFERTUL 1

SEMIFINALA 1

SEMIFINALA 2

SFERTUL 3SFERTUL 2 SFERTUL 4

OPTIMI OPTIMI

MECI 5MECI 2 MECI 4MECI 3 MECI 7MECI 6 MECI 8

Page 35: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

EURO 2016FRANCE

GRUPA B

WAL11 iunie19:00

BordeauxSVK

ENG11 iunie22:00

MarseilleRUS

RUS15 iunie16:00Lille

SUI

ENG16 iunie16:00Lens

WAL

RUS20 iunie22:00

ToulouseWAL

SVK20 iunie22:00

St.-ÉtienneENG

25 iunie, 16:00, St.-Étienne

2A

2C

MECI 1

GRUPA A

FRA10 iunie22:00

St. Denis ROU

ALB11 iunie16:00Lens

SUI

ROU11 iunie19:00Paris

SUI

FRA15 iunie22:00

MarseilleALB

ROU19 iunie22:00Lyon

ALB

SUI19 iunie22:00Lille

FRA

POL12 iunie19:00Nice

NIR

GER12 iunie22:00Lille

UKR

UKR16 iunie19:00Lyon

NIR

GER16 iunie22:00

St. DenisPOL

UKR21 iunie19:00

MarseillePOL

NIR21 iunie19:00Paris

GER

GRUPA C

GRUPA E

IRL13 iunie19:00

St. Denis SWE

BEL13 iunie22:00Lyon

ITA

ITA17 iunie16:00

Toulouse SWE

BEL18 iunie16:00

BordeauxIRL

ITA19 iunie22:00Lille

IRL

SWE19 iunie22:00Nice

BEL

TUR12 iunie16:00Paris

CRO

ESP13 iunie16:00

Toulouse CZE

CZE17 iunie19:00

St.-ÉtienneCRO

ESP17 iunie22:00Nice

TUR

CZE21 iunie22:00Lens

TUR

CRO21 iunie22:00

BordeauxESP

GRUPA D

AUT14 iunie22:00

BordeauxHUN

POR14 iunie22:00

St.-Étienne ISL

ISL18 iunie19:00

Marseille HUN

POR18 iunie22:00Paris

AUT

ISL22 iunie22:00

St. DenisAUT

HUN22 iunie19:00Lyon

POR

GRUPA F

6 iulie, 22:00, Lyon

SEMIFINALA 17 iulie, 22:00, Marseille

SEMIFINALA 2

30 Iunie, 22:00, Marseille

SFERTUL 11 Iulie, 22:00, Lille

SFERTUL 22 iulie, 22:00, Bordeaux

SFERTUL 33 iulie, 22:00, St.-Denis

SFERTUL 4

MECI 225 iunie, 19:00, Paris

1B

3ACD

MECI 526 iunie, 19:00, Lille

1C

3ABF

MECI 425 iunie, 22:00, Lens

1A

3CDE

MECI 827 iunie, 22:00, Nice

2B

2F

MECI 727 iunie, 19:00, St.-Denis

1E

2D

MECI 626 iunie, 22:00, Toulouse

1F

2E

MECI 325 iunie, 22:00, Lens

1D

3BEF

FINALA10 iulie, 22:00, St. Denis

MECI 1

SFERTUL 1

SEMIFINALA 1

SEMIFINALA 2

SFERTUL 3SFERTUL 2 SFERTUL 4

OPTIMI OPTIMI

MECI 5MECI 2 MECI 4MECI 3 MECI 7MECI 6 MECI 8

Page 36: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTS36RECOMANDARE

O LUNĂ PÂNĂ LA GĂRÂNA JAZZ FESTIVAL

ORGANIZATORII MARCHEAZĂ 20 DE ANI DE GĂRÂNA JAZZ FESTIVAL CU 90 DE ARTIȘTI ȘI 3 SCENE AMPLASATE ÎN VÂRF DE MUNTE

Iubitorii jazz-ului sunt invitați la cinci zile pline de concerte și

experimente muzicale îndrăznețe, în perioada 7-11 iulie, în Poiana Lupului, Hanul La Răscruce și la Biserica Catolică Văliug.

Maestrul jazz-ului american, Jack Dejohnette, va împărți aceeași scenă cu Arild Andersen, Kari Ikonen Trio, Magnus Öström Band și mulți alții. Festivalul îl readuce în România pe Carlos Bica, cel mai prolific contrabasist portughez, alături de proiectul de succes AZUL. Și acesta împinește tot 20 de ani de la prima apariție în fața publicului larg. Pe 7 iulie, vibrațiile muzicii portugheze vor încălzi atmosfera nopților răcoroase din Gărâna cu un concert spectaculos.

Pe 10 iulie, scena Hanul la Răscruce, dedicată proiectelor de jazz românești, se va bucura de prezența artiștilor Mircea Tiberian (pian), Chris Dahlgren (chitară bass) și John Betsch (tobe) alături de invitatul special

Liviu Butoi (saxofon, flaut). Pe aceeași scenă vor concerta și Sebastian Spanache Trio, Emil Bâzgă Quartet, Sorin Zlat Trio și grupul Jazzybit.

În ultimii 20 de ani, peste 50.000 de spectatori și numeroși artiști cu renume internațional au împărtașit experiența muzicii jazz de avangardă ascultată sub cerul liber în micul sat din inima Banatului. Biletele pentru Gărâna Jazz Festival 2016 pot fi cumpărate online, pe site-ul biletmaster.ro sau de la fața locului, din Poiana Lupului, în limita locurilor disponibile.

Page 37: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDARI PROGRAM

37

BURGERI DIN TOATĂ LUMEA VIN ÎN TURNEU LA HARD ROCK CAFE

GURMANZII AU MOTIVE ÎN PLUS SĂ TREACĂ PE LA HARD ROCK CAFE ÎN IUNIE ŞI IULIE: LINE-UP-UL “WORLD BURGER TOUR”! STARURILE CE ADUC SAVOAREA ŢINUTURILOR ÎNDEPĂRTATE PE “SCENA” DIN BUCUREŞTI SOSESC DIN SUA, SPANIA, GRECIA ŞI INDIA.

El Torro – combinaţie irezistibilă de vită Angus cu ardei gras la grătar, bucăţele de brânză de capră, salată rucola şi sos Romesco vine din Spania. Dorul de plajă şi de mare poate fi alinat cu un Greek Burger, în care regăsim vestitul sos Tzatziki, rucola, roşie şi un amestec de brânză Feta cu capere, măsline negre, ardei gras şi ceapă. Iar Atomic Burger este o tentaţie la fel de luxuriantă precum oraşul din

care provine - originar din Las Vegas, el contopeşte carnea din vită Angus gătită la perfecţie cu o explozie de arome din ceapă prăjită, ardei jalapenos, salată rucola, roşie şi brânză.

Şi gusturile vegetarienilor vor fi satisfăcute: Kefta Burger le va delecta papilele gustative cu un amestec surprinzător din cartofi, ciuperci Shitakes şi Portabella, reducţie de oţet balsamic, orz, cimbru şi condimente.

Toţi burgerii sunt acompaniaţi de cartofi prăjiţi şi pot fi savuraţi alături de unul din cocktailurile răcoroase ce îi însoţesc în turneu. Cei care apreciază ginul pot opta pentru Crisp Sipper, iubitorii de whiskey au la dispoziţie All Jacked Up, romul Malibu e în prim plan în Melonpalooza, vodca infuzată cu piper şi sirop de ghimbir face senzaţie în Sweet & Fiery, iar cine nu doreşte să consume alcool poate alege Black Cherry Lemonade.

Page 38: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY CULT38CARTE

PRIMUL ROMAN CÂȘTIGĂTOR AL INTERNATIONAL PRIZE FOR ARABIC FICTION

CARTE:OAZA DE LA ASFINȚITBAHA TAHIR

Căpitanul Mahmud Abd

el-Zahir pleacă alături de Catherine, soția sa irlandeză, către îndepărtata și sălbatica Oaza Siwa, al cărei guvernator a fost ales. Întocmai ca Egiptul lui

Editura Polirom

Preț 35 lei

„Oaza de la asfințit este un roman ambițios, ale cărui personaje evoluează mai degrabă ca niște simboluri decât ca oameni în carne și oase. Romanul lui Baha Tahir oferă o privire bine-venită asupra unei perioade zbuciumate din istoria Egiptului, însoțită de portretul unui personaj extraordinar, dispărut sub barbaria vremurilor: Alexandru cel Mare.” _THE GUARDIAN

Mahmud sau ca Irlanda lui Catherine, Oaza este un loc al ocupațiilor fără șir și al conflictelor sîngeroase, transmise ca un blestem de familie din generație în generație. Cu toate astea, destinul împărtășit nu le ușurează strădania de a se înțelege unii pe alții. Sub soarele necruțător din deșert, fiecare își trăiește propriul conflict, propria dramă: Mahmud, pe cea a istoriei recente a țării sale și a rolului său în ea, Catherine, căutarea

febrilă a mormântului lui Alexandru cel Mare, care s-ar putea ascunde în Oaza, iar localnicii, intrigile politice împotriva străinilor, dar și a rivalilor din interior. În fundal, confruntarea între aceste interese care se intersectează și se ciocnesc pregătește terenul pentru o inevitabilă tragedie.

Page 39: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 40: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY CULTCARTE, MUZICA, SPECTACOL

40

FESTIVAL TEATRUAUDIENCE AWARD FILM FESTIVAL 2016 @CINEMA ELVIRA POPESCU

ALLEGRO MA NON TROPPO @TEATRUL NAŢIONAL ION LUCA CARAGIALE

Unde: Cinema Elvira PopescuCand: 10 și 12 iunieOrele: 10:00

Preț: 10 și 15 lei

Unde: TNB Sala PicturaCand: marți, 14 iunieOrele: 20:00

Preț: 44.00 LEI

Realizatori: MARIA BALABAȘCand: de luni până vineri, de la ora 09:00 - 09:55

Frecvență: 101.3 FMOnline: http://www.radioromaniacultural.ro/

Dimineaţa crossover a început, în urmă cu 8 ani, din cea mai pură dorinţă de a face radio şi de a

inventa un spaţiu care să permită difuzarea celor mai diverse stiluri muzicale, într-o libertate controlată de bun simţ şi respect faţă de public. Muzica înseamnă motivul, sursa şi puterea acestei emisiuni. Arta con-temporană, interviurile şi cântările live se adaugă firesc acestei experienţe. Cu timpul, să asculţi Dimineaţa crossover devine un mod de viaţă. În fiecare zi, de luni până vineri, de la 9:00 - 9:55. În fm, la Radio România Cultural şi pe www.radioromaniacultural.ro

Filme răsplătite cu premiul publicului în marile festiva-luri ale lumii care conferă asemenea distincții: Sun-dance FF, Toronto FF, Berlin FF, Rotterdam FF precum și alte filme cu mare impact la public. Proiecțiile vor avea loc în aer liber în curtea TIAB (str. Arthur Verona, nr. 17) și la cinema Elvire Popesco (Bd. Dacia, nr.77), festivalul fiind organizat în parteneriat și în aceeași perioadă cu Street Delivery.

O comedie sentimentală, cu încurcături amoroase şi suspansuri dramatice. O satiră de moravuri cu un milionar, o soţie şi un dra-maturg, alături de alte per-sonaje pitoreşti - o amantă, un samsar, o slujnică - vă va ţine, timp de o oră şi jumă-tate, captivaţi de farmecul şi savoarea epocii interbeli-ce. O piesă din dramaturgia uitată a lui Minulescu - au-tor dramatic jucat cu mare succes pe vremea sa.

DIMINEAŢA CROSSOVERLUNI-VINERI 09:00 - 09:55

LIVE

DE ASCULTAT

Page 41: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 42: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTS42EURO 2016

ROMÂNIA ECHIPA CONFIRMATĂ LA EURO 2016

CEL MAI BUN 11 DIN TOATE TIMPURILE LA EURO

Fără un lider autoritar în echipă, România este conform site ului oficial uefa.com - o

echipă impredictibilă, fapt de monstrat și în amicalul contra Ucrainei când, după 12 minute de foc în care a încasat trei goluri din greșeli individuale în apărare, puterea grupului de jucători a determinat o revenire spectaculoasă - românii fiind aproape de egalare (meciul România-Ucraina s-a încheiat cu scorul de 3-4).

Echipa probabilă conform aceluiași site: România: Tătărușanu; Săpunaru,

Chiricheș, Grigore, Raț; Pintilii, Hoban; Popa, Stanciu, Stancu; Andone.

Uefa împreună cu Primăria orașului

Paris și Centrul Hip Hop Arts La Place, au anunțat rezultatele unui sondaj - la care au participat 3,5 milioane de fani - pentru stabilirea celui mai bun 11 din toate timpurile de la Euro, în cadrul unei ceremonii la primăria Parisului. Un grup de 11 artiști graffiti au pictat chipurile celor 11 fotbaliști aleși în urma acestui sondaj, pe un suport temporar plasat la intrarea în Dalle Fougère Gardens din Paris. Cei 11 au fost aleși în urma voturilor online pe

euro2016.com și twitter, dintr-un grup de 50 de jucători aleși după mai multe criterii (a jucat în cel puțin o semifinală, a fost ales în echipa turneului final, a încheiat un turneu între golgeteri, a fost autorul unei faze memorabile). Portar: Gianluigi Buffon, Apărători: Paolo Maldini, Franz Beckenbauer, Carles Puyol, Philipp Lahm, Mijlocași: Andrés Iniesta, Andrea Pirlo, Zinédine Zidane, Atacanți: Cristiano Ronaldo, Thierry Henry, Marco van Basten (sursa: uefa.com)

Cel mai bun rezultat la Euro sferturi de finală 2000

Antrenor Anghel Iordănescu

Golgheter din toate timpurile– Gheorghe Hagi, Adrian Mutu (35); curent – Ciprian Marica (25)

Cele mai multe selecții

toate timpurile – Dorinel Munteanu (134); curent – Răzvan Raţ (108)

Federația 1909 - anul înființăriiNickname Tricolorii

Stadion Arena Națională, București

MECIURI MEMORABILE ALE ROMÎNIEI LA EURO

14/10/2007: România 1-0 Olanda, UEFA EURO 2008 calificări.Dorin Goian autorul golului primei victorii românești contra Olandei.

20/06/2000: România 3-2 Anglia, UEFA EURO 2000 grupe.Ionel Ganea gol din penalty în minultul 89, a asigurat calificarea în sferturi.

05/06/1999: România 2-0 Ungaria, UEFA EURO 2000 calificări. Gheorghe Hagi a avut un răsunător comeback după retragere, România a învins echipa maghiară cu 2-0 și s-a calificat la turneul final.

PRIMUL 11, ÎN OPINIA SPECIALIȘTILOR UEFA.COM

Gheorghe Hagi. foto: www.o-posts.com

Anghel Iordănescu. foto: www.infoziare.ro

UNDE VEDEM EURO 2016RECOMANDĂRI:

HALFTIME SPORTPUB

0768 585 148Gabroveni, 14

FREDDO BAR &LOUNGE

0722 373 336Smardan, 24

CHAMPIONS SPORTS BAR

021 403 1917 Calea 13 Septembrie, 90

ST PATRICK IRISH PUB

0755 110 008Smardan, 23-25

THE HARP

0735 554 455 Bibescu Voda, 1

TRAFIC LOUNGE

0741 493 514 Bd. Burebista, 2

BERARIA HANUL CU TEI

0727 571 371Lipscani, 63-65

OKTOBERFEST PUB

0763 233 333 Selari, 9-11/ Franceza, 3

BORDO CAFFE & PUB

0768 789 979Primo Nebiolo, 1A

5,3 MILIOANE DE VOTURI PENTRU CEL MAI BUN 11 AL TUTUROR TIMPURILOR LA EURO

Page 43: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 44: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY CULT44PROGRAM CONCERTE

ROCK ALTERNATIV

CONCERT SIMFONIC

ROBIN AND THE BACKSTABBERS @GRĂDINA CU FILME

ANDRE RIEU @ PIAŢA CONSTITUŢIEI

Unde: Grădina cu filme din BucureștiCand: Vineri, 10 iunieOrele: 20:30

Preț: eventim și casa de bilete Creart

Unde: Piața ConstituțieiCand: Sâmbătă, 11 iunieOrele: 20.30

Preț: de la 172,8 lei

VINERI10.06

19:30CONCERTE

FRIENDS FOR FRIENDS STICKS

N STONES, AEON BLANK, BLAME

HOFMANNQuantic Pub 2 ,

Bucureşti

20:00CONCERTE

SUMMER JAZZ COCKTAIL WITH ANDRA & INGRID

Time In Bistro, Bucureşti

20:30CONCERTE

ROBIN AND THE BACKSTABBERS

Grădina cu Filme din București, Bucureşti

22:00PETRECERI

STAG PARTYClub XS, Bucureşti

22:00PETRECERI

HOUSE NATIONotto.bucharest,

Bucureşti

SÂMBĂTĂ11.06

20:30CONCERTE

ANDRE RIEUPiaţa Constituţiei,

Bucureşti

14:00PETRECERI

CABAL 01 – JACQUES GREENE, PUBLIC

LOVER, BOGMAN, AMBER AMBER

Grădina Botanică, Bucureşti

22:00PETRECERI

BACHELOR PARTYClub XS, Bucureşti

DUMINICĂ12.06

20:30CONCERTE

ANDRE RIEUPiaţa Constituţiei,

Bucureşti

JOI16.06

22:00PETRECERI

TĂRĂBOI DE JOI - TOTUL ÎMPĂRȚIT

LA DOIB52 The Club, Bucureşti

ÎNCE

ARCĂ

ŞI Z

ILE

ŞI N

OP

ŢI PE

NTR

U S

MA

RTP

HO

NE

GOO

GLE

PLA

YA

PP S

TOR

E

D E S C A R C ĂA P L I C A T I A

Page 45: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 46: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTS46RECOMANDARE

UNTOLD, THE WORLD CAPITAL OF NIGHT AND MAGIC

În perioada 4-7 august, la Cluj Napoca, vor urca pe cele

10 scene ale Festivalului UNTOLD peste 150 de artiști atât din România cât și din întreaga lume. Până acum au fost vândute peste 45.000 de abonamente!

Conceptul creativ al UNTOLD 2016 pornește de la poveștile nespuse ale Transilvaniei. În acest an organizatorii vor să exploateze mitologia nopții, acolo unde Transilvania se înscrie cu succes datorită sutelor de legende povestite sau scrise. „Transilvania poate fi considerată la ora actuală cel mai de succes brand

al României și prin asocierea cu cel mai bun festival ne dorim sa creăm pe termen lung, Universul UNTOLD: îmbinarea perfectă dintre mitologia nopții și magia tărâmului transilvanean. Forța festivalului vine tocmai din istoria regiunii, Clujul fiind și în trecut și în prezent, polul de interes al Transilvaniei.

Personajul principal care face posibila legătura dintre cele două lumi este Magicianul, singurul care poate călători în timp și poate aduce magia trecutului în prezent. Magicianul are la îndemână simboluri specifice transilvănene. Oglinda este portalul care trasează

granița dintre lumi, Luna este cea care luminează tot ceea ce este nevăzut, Constelația Lira, fiind harpa lui Orpheus poate trezi la viață orice prin muzica ei, Copacii insuflețiți, zânele și celelalte elemente, vin să completeze atmosfera de magie și povestea. Toate aceste simboluri se vor regăsi în festival în decorațiuni și activări.”, transmit organizatorii.

PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROMÂNIA, FESTIVALUL UNTOLD VA ADUCE PE ACEEAȘI SCENĂ, TOP 5 DJ AI LUMII: ARMIN VAN BUUREN, TIESTO, MARTIN GARRIX, HARDWELL, DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE ȘI AFROJACK.

PROGRAMUL PE ZILE LA

UNTOLD 2016

Page 47: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 48: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY BREAK 48BRAȘOV

COROANA BRAŞOVULUI xxx

Aflat la 10 minute de plimbare faţă de Piaţa Sfatu-lui şi la 5 minute faţă de Poarta Schei, în imediata apropiere a Primei Şcoli Româneşti, Coroana Bra-şovului este primul hotel din Şcheii Braşovului.

Adress: Braşov, Strada Doctor Vasile Saftu, nr. 1, Tel.: 0268 513 866, Fax +40-268-513862, [email protected] fb: Hotel Coroana Brasovului ***, web: coroana-brasovului.ro

CASA CRANŢA xxx

Situat în centrul vechi al oraşului Braşov, într-o zonă verde la poalele Muntelui Tâmpa, cu un restaurant în stil clasic cu preparate din bucătăria internaţională, Wi-Fi gra-tuit şi o sală de jocuri. booking.com: 9 / 10.

Adress: Brașov, Str. Mr. Cranţa, nr. 3A2, Tel.: 0268.476.992, 0740.117.812 e-mail: [email protected], web: casacranta.ro/

COMPLEX EDENxxx

Localizat într-un peisaj încântător, la marginea pădurii în staţiunea Pre-deal, vă oferă un confort deosebit, într-o atmosferă caldă şi intimă la cele mai bune preţuri. 47 de came-re în hotel si 2 vile. booking.com: 9/10.

Adress: Predeal, Str. Neagoe Basarab, nr. 7, Tel.: 0268 456 379, 0740 900 400, [email protected] web: edenhotel.ro

Page 49: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 50: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY NIGHTLIFE 50SALOANE DE MASAJ

Page 51: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY GRAM18OAMENI ȘI LOCURI

MARE PUBLICITATE

REGIA MGSIValeria [email protected]

EDIŢIA de BUCUR EȘTIapare săptămânal - gratuit nr. 23 (332), 10 - 16 iunie 2016 Redactor-șefMonica [email protected] SenioriIna [email protected] [email protected]

Andrei Radu [email protected] [email protected] Ghiţă[email protected] Mica publicitateDaniel GheorgheCoordonator Vânzări0731 791 [email protected]

Ediţiile Zile și nopţi în România: 235.000 exemplare lunar.

Săptămânale: Bucureşti, Cluj, Timişoara / Arad.

Bilunare: Braşov (Poiana Braşov, Valea Prahovei, Bran-Moeciu), Iaşi, Sibiu (Mediaş), Bacău / Piatra Neamţ / Roman, Baia Mare, Satu Mare, Galaţi / Brăila, Oradea (Felix, 1Mai), Piteşti, Bistriţa, Suceava (Rădăuţi), Tg. Mureş.

Dacă doriţi să semnalaţi un eveniment: e-mail [email protected]. Redacţia nu îşi asumă responsabilitatea pentru modificările survenite ulterior.

Layout & DTP

Claudiu Oană[email protected]

Distribuţie

Dan [email protected]

Juridic

Cabinet de avocatură Radu Sora0744 592 595, [email protected]

Zile și Nopţi este membru BRAT Suplimente Zile şi Nopţi

Câștigătorii TIFF 2016

Page 52: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY NIGHTLIFE BARURI, CLUBURI, CAFENELE

17

CASAWARSTAINER

În atmosferă de veselie și voie bună, clienții sunt serviți cu sortimente de bere gustoasă la halbe brumate care dreg bine gustările de cârnați nemțești și specialități tradiționale. Pentru seri de prietenie la bere aveți parte de muzică live bavareză și formații cunoscute.

BERĂRIA GERMANĂ Calea Rahovei 157 Telefon: 0737.500.150 , 0737.500.151

BERĂRIA GERMANĂ

Filtrate, nefiltrate, la metru, la sticlă, la draft berile germane sunt la ele casă pe Uverturii. Berăria spaţioasă și lispită de orice mofturi își asumă specificul oferind și ocazia unei mici incurisuni prin bucătăria germană. Un weiss de băut și ceva pe bază de wurști, cu bonus muzical ocazional.

CASA WARSTAINER Blv. Uverturii 132 Tel: 0732 919 524

preţ: xxxxx plus: un loc plin de viaţă minus: localizat cam excentric capacitate: mare

Foarte prietenos, zgomotos, cu bibliotecă și decor urban, cu cocktailuri bine făcute. Pe timp de vară, locul are una dintre cele mai spațioase și frumoase terase din București, cu hamace și loc de joacă pentru copii. Pe timpul iernii, un loc bun de făcut petreceri intime, în subsolul barului.

J’AI BISTROT Calea Grivitei nr. 55 Tel.: 031 426 20 47

preţ: xxxxx plus: terasa verde și fără asflat de pe timpul verii minus: baia aflată în exterior, Capacitate: mare pe timp de vară, mică în sezo-nul rece

J’AI BISTROTORIGO

La 2 pași de Energiea se află una dintre cele mai bune locuri unde poți bea o cafea în București. Cafeneaua este deschisă de Mihai Panfil, unul dintre cei mai talentați și apreciați barista din România. Se pune accentual pe educarea clienților în domeniul cafelelor, nu se fumează (pentru a nu strica gustul cafelei), iar atmosfera este foarte prietenoasă.

ORIGO Str. Lipscani, nr. 9 Tel.: 0757 086 689

preţ: xxxxx plus: lecțiile despre ca-fea, amplasamentul central și clientele selectă minus: găsești cu greu o masă capacitate: mică

Cu sigranță cel mai mare loc în București (4975 mp desfăsurați la care se adaugă suprafața exterioară dedicată terasei și parcărilor de 3200 mp.), berăria în care ai șanse să nu te întâlnești cu oameni cunoscuți deși vă aflați în același timp în același loc. În Berăria H se întâmplă foarte multe evenimente, concerte pe toate gusturile și din toate genurile.

BERĂRIA H Şos. Kiseleff 32, Parc Herăs-trău, Tel 0733 927 861

preţ: xxxxx plus: atmosferă, muzică alternative, concerte internaționale. Minus: în unele seri devine neîncăpător capacitate: foarte mare

BERĂRIA H

Mereu plin, mereu aceeași oameni. Un loc familiar, “patria hipsterilor bucureșteni”, unde oamenii se cunosc între ei, iar cei noi veniți devin rapid membrii familiei. O terasă superbă și foarte aglomerată pet imp de vară, cu oameni care stau în picioare și vorbesc. Se vorbește mult în Control. Pe terasă sau în club. Se întâmplă concerte și proiecții de film.

BCLUB CONTROL Str. Constantin Mille, nr. 4 Tel 0725.345.345

preţ: xxxxx plus: atmosferă, muzică alternative, concerte internaționale. minus: în unele seri devine neîncăpător. Capacitate: mare

CLUB CONTROL

preţ: xxxxx Plus: capacitatea mare, un loc ideal de văzut meciuriMinus: dacă ești la regim sau ți-ai propus un regim alimentar mai ușor, nu prea găsești variante în meniuCapacitate: mare

preţ: xxxxx plus: ambient, șarm și boemă autentică minus: localizat poate cam boem pentru gustul uncapacitate: mică

Invenție orientală ceaiul are exotism și ceva ezoterie. Ramayana și-a ales un decor puternic influențat de orientul din basme și au avut destulă inspirație și atunci când vine vorba de detalii. De la ceianice la biscuți și de la butonul dis-cret pentru apelat silențios barul totul a fost conceput fidel luxuriei, relaxării și misticismului oriental.

RAMAYANA

PÂRCĂLAB BALDOVIN 11

TEL: 0788 595 595

RAMAYANA

Ceaiul înseamnă căldură și comfort, dar și tradiție. Vlaicu aproximează just comfortul „de la gura sobei” și localul prietenos are o selecție remarcabilă de ceaiuri și alimente complementare (prăjituri, fursecuri). Amestecul ambiental are ceva romantism, ceva modernitate „chill” și nu în ultimul rând o căldură primitoare.

CEAI LA VLAICU

AUREL VLAICU 47

TEL: 0727609699

preţ: xxxxx plus: deserturi apetisante minus: meniu exclusiv ne-alcoolic capacitate: mare

CEAI LA VLAICU

Page 53: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

16

Unul dintre cele mai appreciate restaurant grecești din Capitală. Așezat pe malul lacului, cu produse aduse direct din patria mamă. O parte din sentimentul „de acasă” al grecilor care locuiesc în România, unde doamna Zisi Evanthia împreună cu soțul și chef bucătarul, gătesc zi de zi mâncăruri tradiționale delicioase.

AVROSIA Pipera, str. Drumul Bisericii, nr. 11, Tel: 0722227465

preţ: xxxxx plus: mielul, peștele și fructele de mare, minus: situate destul de departe de centru, capaci-tate: mare

Dianei 4 este un local alternativ care găzduieşte petreceri, concerte şi evenimente private într-o atmosferă familială. Meniul este vast și divers și acoperă aproape orice gust, de la ceaiuri și retete proprii de cafea și răcoritoare până la lista de zeci de vinuri servite la pahar, single malt-uri, romuri, bere artizanală și mâncare sănătoasă dupa rețete autentice, cuingrediente originale și BIO.

DIANEI 4 Str. Dianei, Nr. 4 tel.: 0745208186

preţ: xxxxx plus: atmosfera relaxată, public boem, istorie capacitate: mare

AVROSIADIANEI 4

Declarat restaurantul anului 2014, este axat pe bucătărie românească boierească, o bucătărie situată între bucătăria ţărănească şi bucătăria fină. Decorul este unul interbelic, cu fețe de masă albe și atmosferă plăcută. Meniu variat, ce include și bucătăria numită “urbană”.

ZEXE Bd. Aviatorilor Nr. 19 Tel: 021.222.50.98; 0731.333.411

preţ: xxxxx plus: decor, varietatea meniurilor minus: prețurile, destul de ridicate capacitate: mare

Lacrimi și Sfinți este un restaurant românesc atipic cu o bucătărie modernă / contemporană. Rețete vechi de 100 de ani sunt reinterpretate și reașezate, arome pierdute, arome inventate, toate la un loc. Mircea Dinescu redescoperă și reinventează în bucătăria de la Lacrimi și Sfinți. Un loc foarte populat de turiști străini.

LACRIMI ȘI SFINȚI Str. Șepcari nr.16, Centrul Vechi Tel: 0725 558 286, 0372 773 999

preţ: xxxxx plus: autentic, vin de calitate, decorat impecabil minus: destul de aglomerat, capacitate: mare

ZEXELACRIMI ȘI SFINȚI

Alt Shift a fost deschis în septembrie 2014, în clădirea unde se află popularul club Control, iar numele îi vine de la primul restaurant pe care l-au deschis proprietarii în 2010, între Piata Lahovari și Gradina Icoanei, cu numele Shift. Mâncarea seaman foarte bine cu cea din Shift, cu mențiunea că după miezul nopții se activează meniul Night Shift, cu supe și pizza pentru petrecăreți.

ALT SHIFT Str. Constantin Mille, nr. 4 Tel: 0727 316 245

Program: 12.00 pm – 5.00 am www.altshift.ro

preţ: xxxxx plus: autentic și atent la toate detaliile imaginabile minus: preţuri de mare lux capacitate: mare

Zen Sushi face un pas în întâmpinarea celor mai alese dorinţe gastronomice, așteptându-vă cu un meniu variat în cele doua locaţii din București: zona Piaţa Victoriei (str. Grigore Alexandrescu 56) și zona Tineretului (Calea Șerban Vodă 86). Vă așteptăm cu beţele deschise!

ZEN SUSHI VICTORIEI Grigore Alexandrescu, nr. 56 Tel.: 0721755455, 0752022594 Program: luni- sâmbătă 12.00 - 23.00; duminică 13.00 - 22.30

ZEN SUSHI TINERETULUI Calea Şerban Vodă, nr. 86 Tel.: 0722961643, 0767232094 Program: luni- sâmbătă 12.00 - 23.00; duminică 13.00 - 22.30

ZEN SUSHI DOROBANȚI George Călinescu 15, sector 1 Tel. 0722161718 Program: luni - sâmbătă 12.00 - 23.00; duminică 13.00 - 22.30 Teppanyaki doar cu rezervare.

ALT SHIFT ZEN SUSHI

Page 54: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 55: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY FOOD GASTRONOMIE

14

În zona Pieței Victoriei, la intrarea

pe Ion Mihalache, la numărul 23, se află o casă. Dacă o privești din stradă, aduce cu o casă grecească, cu ferestre albastre și aer primitor. Înăuntru, două camere cu câteva mese și miros de mâncare ca la mama acasă.

Câteva feluri de mâncare, altele în fiecare zi, o mână de oameni amabili care gătesc și te servesc și meniuri la

ofertă. Mâncare gustoasă, cu ingrediente naturale, care să-ți hrănească mintea și să te ungă pe suflet. Și colateral să-ți umple stomacul, în mod bine meritat.

Prețuri:Supe crème, ciorbe – 9 lei

Felul 2 (aripioare corcante, burger, cotlet, gratare) – între 10 și 15 leiGarnituri: între 6 și 9 leiSalate: 6 leiDeserturi: 8-12 leiMeniuri: 20-25 leiMeniu în așteptare 15 lei (concept menit să ajute oamenii fără ajutor)

“Vrem să păstrăm vii rețetele de familie. Gătim vegetarian, raw vegan, cu carne, prăjim, coacem, frământăm. Totul cu ingrediente premium și tehnici de bun simț.”

SUPAPA

Program: Luni - Vineri 11:00 - 16:00Adresa: Bulevardul Ion Mihalache nr. 23, sector 1, BucurestiTelefon: 0721 212 965

Web: http://www.supapata.rohttp://www.facebook.com/supapata

Page 56: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 57: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDARI PROGRAM

12

MIERCURI15.06

RECOMANDĂRI:

19,00TEATRU

O NOAPTE FURTUNOASĂ

Centrul Cultural Nicolae Bălcescu

20,00TEATRU

MEDEEA - MAMA MEA

Teatrul Național I.L.Caragiale

10.00EXPO

EXPOZIȚIA NR. 29 - ARA ART

Hotel Casa Capșa 13-15 iunie

Ora 16,15FILM

OACHI, PRINȚUL DIN JUNGLĂ 3D DUBLAT

Movieplex Cinema

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai, într-o zi cu soare, deși

nici măcar nu mai contează cum era, Dumnezeu a vrut să-i facă o glumă baciului moldovean și să-l facă jertfa poporului său. Doar că Mioritza noastră nu s-a resemnat, s-a uitat stânga dreapta, a analizat toate posibilitățile și și-a băgat coada stufoasă în treburile prea înalte. Panică în ceruri! Despre mituri, laitmotive și moarte într-o ora și ceva de: cum-ar-fi-dac-ar-fi-Dumnezeu-un-pic-mai-om...

Sau balada noastră din TRISTORY, trilogia emoțiilor tradițional închipuite.

Izvod: inspirat de Miorița și scris de Daniel Chirilă

Imaginator: Daniel Chirilă

Când: Miercuri, 15 iunieUnde: Teatrul LUNI de la Green Hours

Ora: 20,00

TEATRUFAMILY AFFAIRS

TEATRU ALTERNATIVMIORITZA. BALADA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELE

JOI16.06

RECOMANDĂRI:

19,00TEATRU

VOIAJUL DOMNULUI PERRICHON

Teatrul Bulandra

20,00TEATRU

CINCI FEMEI DE TRANZIŢIE

Teatrul Național I.L.Caragiale

20,00TEATRU

TRĂDARE Unteatru

22,00PARTY

TĂRĂBOI DE JOI - TOTUL ÎMPĂRȚIT

LA DOIB52

Rosa Liksom este scriitoare şi artist plastic, născută în Laponia,

în 1958. Mărturiseşte că scrisul şi arta în general sunt o formă de a exista pentru ea. Considerată un copil teribil al literaturii finlandeze şi o anarhistă neastâmpărată, Liksom îşi păstrează aceste trăsături şi ca dramaturg. Family affairs, piesa ei de debut din 1993, este teatru trash autentic şi spumos, o operă junk care ia în răspăr toate tabu-urile. Tratând despre drepturile animalelor, schimbările climatice, economia bazată pe o piaţă insaţiabilă, mişcarea de eliberare a bărbaţilor exploataţi de soţii şi de copii, Family affairs este o satiră contemporană originală, rar întâlnită pe scenele noastre.

Unde: Joi, 16 iunieCand: Teatrul OdeonOrele: 19,00

Page 58: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

July 4PREMIERE

at SUMMER theaterherastrau Park

Bucharest

July 5FINALE

at SUMMER theaterherastrau Park

BucharestSOLD OUT

Philip Glass& Kronos QuartetDRACULA : THE MUSIC & FILM

Romanian PremiereCONDUCTOR MICHAEL RIESMAN

presented by Powered by MEDIA PARTNERS PARTNERS

Pe aceeași frecvență cu tine

Bucuresti fm

Page 59: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDARI PROGRAM

10

MARȚI14.06

RECOMANDĂRI:

19,00TEATRU

COMEDII CU GOROBETE

Creart

19,00TEATRU

NOUL LOCATARTeatrul de Comedie

20,00TEATRU

INCENDIITeatrul Bulandra

20,00TEATRU

TE IUBESC! TE IUBESC?

Godot Café Teatru

Iată de ce TNB doreşte să readucă în actualitate dramaturgia uitată a

lui Minulescu, prezentând piesa „Allegro, ma non troppo”.

O comedie sentimentală, cu încurcături amoroase şi suspansuri dramatice. O satiră de moravuri cu un milionar, o soţie şi un dramaturg, alături de alte personaje pitoreşti - o amantă, un samsar, o slujnică - vă va ţine, timp de o oră şi jumătate, captivaţi de farmecul şi savoarea epocii interbelice.

Când: Marți, 14 iunieUnde: Teatrul Național I.L.Caragiale

Ora: 20,00

TEATRUALLEGRO MA NON TROPPOAUTOR DRAMATIC JUCAT CU MARE SUCCES PE VREMEA SA, ION MINULESCU (1881 - 1944) ESTE CUNOSCUT ASTĂZI MAI ALES CA POET AL ROMANŢELOR. TEATRUL SĂU MERITĂ A FI REDESCOPERIT PENTRU DIALOGURILE VII, UMORUL ALERT, NATURALEŢEA POVEŞTII, VERVA INTELECTUALĂ, ORIGINALITATEA SCRIITURII.

Page 60: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY BREAK TURISM

9

TRANSILVANIAN BRUNCH ESTE ORGANIZAT DE ASOCIATIA MY TRANSYLVANIA

TRANSILVANIAN BRUNCH @ 28 MAI LA HOSMAN, 25 IUNIE LA VESEUD

Transilvanian Brunch a apărut la începutul anului

2008 ca o iniţiativa a asociatiei GAL Microregiunea Hârtibaciu. Pornit ca o simplă întâlnire “cu bucate” între prieteni, s-a extins pe principiul de cunoaştere reciprocă şi colaborare în Colinele Transilvaniei, dar şi ca un exerciţiu de promovare a produselor locale. În ultima sâmbătă a fiecărei luni, din mai până în septembrie, în satele din zona Podișul Hârtibaciului-Târnava

Mare (jud.SB, BV, MS), are loc un astfel de eveniment pe care unii l-ar numi culinar, alţii i-ar zice cultural. Pe scurt, este o ocazie ce pune în valoare la fiecare ediţie un sat, o livadă, o gospodărie tradiţională, un monument istoric sau o comunitate. Produsele folosite la prepararea mâncărurilor provin din gospodăriile locale, iar reţetele sunt rezultatul a sute de ani de convieţuire multietnică: de la specialităţi de brânzeturi şi ciorbe românesti până

la székelykáposzta şi hanklichul sasesc. Iar pentru fiecare pahar de palincă băut trebuie să spuneţi inainte: primeşte-l Doamne şi pe ăsta! Programul unui Brunch este de la 11.00 la 15.00, iar cu 75 Ron de persoană (alcoolul nu este inclus, iar copiii sub 14 ani nu plătesc), poţi avea acestă experinţă în fiecare lună. Așadar, vă așteptăm în 28 mai, la Transilvanian Brunch – Hosman și în 25 iunie la Transilvanian Brunch – Veseud.

Unde: Hosman și VeseudAdresa: Podișul Hârtibaciu/Târnava Mare

Tel.: 0745-BRUNCH (0745-278.624).data: 28 mai și 25 iunieWeb: mytransylvania.ro

FB: MyTransilvania

SCANEAZĂPENTRU DETALII

CREDIT FOTO:MYTRANSILVANIA.RO

Page 61: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDARI PROGRAM

8

LUNI13.06

RECOMANDĂRI:

19,00TEATRU

O NOAPTE FURTUNOASĂ

Centrul Cultural Nicolae Bălcescu

20,00TEATRU

CAFENEAUATeatrul Național

I.L.Caragiale

19,30CINEMA

BACALAUREATHollywood Multiplex

18,30CURS

CURS AFTER WORK DE MAKE-UP PENTRU

ÎNCEPĂTORIAcademiei 7

„ESTE UN SPECTACOL POST MODERN, RECOMANDAT SPECTACTORILOR DEZINHIBAŢI ŞI LIPSIŢI DE PREJUDECĂŢI, UN SPECTACOL NECONVENŢIONAL, CARE ANULEAZĂ LIMITA DINTRE ACTORI ŞI SPECTATORI. DE FAPT NU E UN SPECTACOL, E VIAŢA FIECĂRUIA”, CHRIS SIMION.

TEATRUDRAGOSTEA DUREAZĂ TREI ANI

O punere în scenă reuşită a romanului, care este unul foarte

dificil de adaptat pentru teatru. Mi-a plăcut foarte mult structura regizorală foarte clar conturată, modul neconvenţional de punere în scenă şi jocul excelent al actorilor. Am încercat, în carte, să fac lumea să râdă pe seama divorţului şi a problemelor sentimentale, iar piesa reuşeşte din plin acest lucru. Dacă e ceva rău în piesă asta e că durează prea puţin. Ar trebui să dureze trei ani”, Frederic Beigbeder.

Când: Luni, 13 iunieUnde: Godot Café Teatru

Ora: 20,00

Page 62: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDARI PROGRAM

7

DUMINICĂ12.06

RECOMANDĂRI:

17,00TEATRU

DATOR VÂNDUTTeatrul Metropolis

19,30TEATRU

KAFKA. 5 VISETeatrul odeon, Sala

Studio

19,30TEATRU

FURTUNATeatrul Național

București, Sala Mare

20,00TEATRU

ALTERNATIV

BUCUREŞTI. INSTALAŢIE UMANĂ

Hanul Gabroveni

VIOLONISTUL ŞI COMPOZITORUL OLANDEZ ANDRÉ RIEU ŞI ORCHESTRA JOHANN STRAUSS ANUNȚĂ UN SHOW EXTRAORDINAR, CARE VA CUPRINDE UN NOU PROGRAM ARTISTIC DESĂVÂRŞIT.

CONCERTANDRÉ RIEU & JOHANN STRAUSS ORCHESTRA

Declarându-se îndrăgostit de România, în concertele sale de

la Maastricht, Rieu a promovat cultura românească, muzica şi dansurile tradiţionale, prin prezenţa remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir. În urma tragediei din clubul Colectiv din Bucureşti, din 30 octombrie, Rieu a dăruit, în semn de solidaritate cu victimele incendiului, încasările care îi reveneau din vânzarea DVD-ului „Live în Bucureşti”, lansat în urmă cu câteva săptămâni. În luna noiembrie, muzicianul a primit titlul de ambasador onorific al Bucureştiului.

Când: Duminică, 12 iunieUnde: Piața Constituției

Ora: 20,30

Page 63: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDARI PROGRAM

6

SÂMBĂTĂ11.06

RECOMANDĂRI:

18,00TEATRU

DOMNUL IBRAHIM ŞI FLORILE CORANULUI

Teatrul Metropolis

19,00TEATRU

EFECTE COLATERALETeatrul Mic

20,30CONCERT

ANDRÉ RIEU & JOHANN STRAUSS

ORCHESTRAPiața Constituției

22,00PARTY

BACHELOR PARTYClub XS

STREET DELIVERY 2016

La Street Delivery se adună în fiecare an oameni din diferite

colțuri ale orașului care creează lucruri în comunitățile lor și care, împreună, prin munca lor de zi cu zi, schimbă lumea — bucată cu bucată, șurub cu șurub, stradă cu stradă. În 2016 se aduc laolaltă noua generație de makeri (designeri de produs, de modă, ilustratori, arhitecți, artiști 3D, programatori șamd) și meșteșugarii tradiționali (cizmari, ceasornicari, tâmplari, croitori, șelari, ceaprazari etc). Se construiesc punți între meseriași vechi și noi pentru un schimb de tehnici și viziuni din care să iasă scântei. Se integrează instrumente, se contopesc cunoștințe și se inventează noi moduri de interacțiune cu obiecte și meserii pe care nu le putem face uitate.

Ce pot să creeze împreună un cizmar și un artist 3D? Dar un designer de produs și un pălărier, un programator și un tocilar, un DJ și un ceasornicar? Abia așteptăm să vedem!

Când: 10-12 iunieUnde: Strada Arthur Verona

Page 64: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 65: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY EVENTSRECOMANDARI PROGRAM

4

VINERI10.06

RECOMANDĂRI:

10,00TEATRU PENTRU

COPII

DEGEŢICATeatrul Excelsior

19,00TEATRU

BLACKBIRDUnteatru

20,30CONCERT

ROBIN AND THE BACKSTABBERSGrădina cu Filme

21,00MUSICAL

HEDWIG AND THE ANGRY INCH: THE

MISSING HALFPoint

FILMAUDIENCE AWARD FILM FESTIVAL

Preferatele publicului din mari-le festivaluri internaționale care

conferă premii pe baza voturilor date de spectatori, precum Sundance FF, Toronto FF, Berlin FF, Rotterdam FF vor fi prezen-tate în București în cadrul Audience Award Film Festival. Vineri 10 iunie la ora 18:00, festivalul se va deschide la cinema Elvire Popesco cu filmul care a câștigat premiul publicului la Berlin anul acesta, Junction 48. De la ora 20 va rula la același cinema-tograf câștigătorul premiului publicului de la Rotterdam, filmul danez Land of Mine, iar la miezul nopții, după meciul România-Franța, va avea loc în curtea TIAB prima proiecție publică în România cu Zelig, super-comedia lui Woody Allen, introdusă de regizorul Nae Caranfil, ambasadorul pri-mei ediții a Audience Award Film Festival.

Când: Vineri, 10 iunie

Unde: Cinema Elvira Popescu, curtea TIAB (Str. Verona nr. 17)

FILMELE PREMIATE DE PUBLIC LA BERLIN, SUNDANCE, TORONTO ȘI ROTTERDAM

Page 66: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

CITY ESSENTIALS DE VĂZUT

3

MIORITZA. BALADA NOASTRĂCEA DE TOATE ZILELE

@ TEATRUL LUNI DE LA GREEN HOURSAUDIENCE AWARD FILM FESTIVAL

@ CINEMA ELVIRA POPESCU

BUCUREŞTI. INSTALAŢIE UMANĂ@ HANUL GABROVENI

FAMILY AFFAIRS@ TEATRUL ODEON

ÎN REVISTĂ CITY EVENTS

FILMAudience Award Film FestivalPAG. 4

CITY EVENTSCONCERTAndré Rieu & Johann Strauss OrchestraPAG. 7

CITY FOODGASTRONOMIE:SupapaPAG. 14 /BUCURESTI

15.06TEATRU ALTERNATIV

MIORITZA. BALADA NOASTRĂ CEA DE TOATE ZILELETeatrul LUNI de la Green Hours Ora 20,00

16.06TEATRU

FAMILY AFFAIRSTeatrul Odeon Ora 19,00

12.06TEATRU

BUCUREŞTI. INSTALAŢIE UMANĂ

Hanul Gabroveni Ora 20,00

10-12.06FILM

AUDIENCE AWARD FILM FESTIVAL

(FILMELE PREMIATE DE PUBLIC LA

BERLIN, SUNDANCE, TORONTO ȘI

ROTTERDAM)Cinema Elvira Popescu,

curtea TIAB (Str. Verona nr. 17)

Page 67: Zn Bucuresti 10 iunie 2016
Page 68: Zn Bucuresti 10 iunie 2016

BUCUREȘTI10 - 16 IUNIE 2016

www.zilesinopti.ro

AGENDA TA DE TIMP LIBER