Transformați - Universal Robots

of 10 /10
E-book: Transform the way your business operates. Transformați producția. Vă ajutăm să vă pregătiți pentru un viitor mai bun. 2021

Transcript of Transformați - Universal Robots

Page 1: Transformați - Universal Robots

E-book: Transform the way your business operates.

Transformați producția.

Vă ajutăm să vă pregătiți pentru un viitor mai bun. 2021

Page 2: Transformați - Universal Robots

Roboții colaborativi (coboții) reprezintă un mare beneficiu pentru companiile de toate dimensiunile. Pot schimba modul de lucru , devenind parte a procesului de lucru al angajaților și pot contribui în mod constant la creșterea nivelului de producție. Cresc siguranța și productivitatea la locul de muncă, asigurând creativitatea în muncă.

Cu toate acestea, multe IMM-uri sunt cât de cât reticente în a face un pas în acest sens. Predomină convingerea că automatizarea este costisitoare, mult prea complexă din punct de vedere al spațiului și al cunoștințelor de programare și că necesită un personal special instruit. Unele întreprinderi mai mici au înțeles că automatizarea este necesară pentru dezvoltarea lor, dar sunt îngrijorate de complexitatea implementării și de investițiile mari, cu amortizare pe termen lung.

Din fericire, realitatea este cu totul alta. Compania Universal Robots a dezvoltat coboți pentru companii de orice mărime și pentru nevoile particulare ale acestora. În zilele noastre, automatizarea nu poate fi în niciun caz considerată un lux, ci o necesitate.

În lumea incertă de astăzi, coboții pot ajuta IMM-urile să facă față furtunii fără a fi nevoite să aibă cheltuieli exorbitante. De la ambalare și paletizare, până la sablare și sudare, coboții pot prelua o gamă întreagă de sarcini solicitante și pot elibera forța de muncă a cărei experiență profesională poate fi aplicată în altă parte.

Automatizarea poate fi utilizată în aproape orice domeniu. În această broșură prezentăm câteva dintre cele mai evidente probleme pentru IMM-uri și modalitățile prin care coboții pot ajuta la rezolvarea lor.

Îmbunătățiți-vă procedurile de proces și creșteți nivelul rezultatelor.

02E-book: Transform the way your business operates.

Page 3: Transformați - Universal Robots

În aceste vremuri, se poate înțelege că IMM-urile sunt atente în ceea ce privește investițiile în tehnologii și echipamente noi. Prin urmare, investiția în automatizare trebuie să aibă o amortizare rapidă și costuri cât mai mici. De asemenea, trebuie să fie suficient de flexibilă pentru a se adapta nevoilor viitoare de producție.

Coboții noștri aduc un plus de valoare semnificativ companiilor de toate dimensiunile, fără a crește costurile asociate automatizării industriale generale. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la programarea complicată, la configurarea îndelungată sau la reorganizarea întregii producții datorită celulelor de producție protejate.

Coboții pot fi utilizați conform cerințelor dumneavoastră. Cu un ecosistem de software și aplicații integrate, coboții devin ajutoare și, în același timp, colaboratori.

O investiție excelentă, în locul unei decizii eronate.

03Section 1 / Section 2 / Section 3 / Section 4 / Section 5 / Section 6 / Section 7 / Section 8 / Section 9 / Section 10E-book: Transform the way your business operates.

Page 4: Transformați - Universal Robots

Investiția inițială

Coboții sunt de câteva ori mai accesibili din punct de vedere al prețului decât roboții industriali tradiționali.

Amortizarea

Investiția în coboți Universal Robots este amortizată de obicei de într-un an.

Siguri și colaborativi

Conform evaluării riscurilor, coboții Universal Robots sunt capabili de muncă colaborativă și, datorită celor 17 funcții configurabile cu care sunt echipați, pot reduce eficient și fără complicații riscurile de la locul de muncă.

Instalare și configurări rapide

Sunt suficient 60 de minute pentru a despacheta, monta și programe coboții pentru primele operațiuni simple.

×56+/–

1760

Siguranța sau cum se pot preveni accidentele.

Roboții industriali convenționali necesită spațiu pentru reglaje și trebuie să fie amplasați în spații prevăzute cu echipamente de siguranță. Diferit de acest aspect, coboții, datorită principiului construcției lor, lucrează laolaltă cu angajații, într-un spațiu de lucru comun (totul fiind supus procesului de evaluare a riscurilor). Principiul tehnic de detectare a forțelor poate opri coboții Universal Robots imediat ce intră în contact cu un om. Acest lucru

minimizează și elimină un potențial risc de rănire. Și nu doar atât. Coboții elimină și elementele de pericol ergonomic la care sunt expuși angajații ce lucrează în mediul de atelier. Prin preluarea unor sarcini de lucru monotone, murdare, periculoase sau grele, pentru care nu există personal disponibil, coboții reduc riscul de rănire datorat oboselii și reprezintă un mijloc de protecție preventivă a forței de muncă - și, prin aceasta, a profitul companiei dvs.

04Section 1 / Section 2 / Section 3 / Section 4 / Section 5 / Section 6 / Section 7 / Section 8 / Section 9 / Section 10E-book: Transform the way your business operates.

Page 5: Transformați - Universal Robots

Thanks to e-Series cobots, manufacturers are providing the tools surgeons need to help restore sight for thousands of people.

Programare simplă, chiar și pentru laici.

În sectorul IMM-urilor, este ceva fezabil să se ia în considerare angajarea unui programator de robot specializat. Costurile asociate cu acesta reprezintă una dintre barierele în calea automatizării. De aceea, companie Universal Robots se concentrează pe simplificarea la minimum a operării și programării coboților, pentru oricine. Utilizăm o interfață specială, numită Polyscope, concepută pentru începători. Avem și un portal de instruire online, unde puteți învăța să reglați și să configurați cobotul cu ușurință și rapiditate

prin intermediul seminarelor web profesionale. De asemenea, avem centre de instruire în toată Europa Centrală și de Est, care oferă cursuri rapide și ușoare. Acestea, în doar patru zile, vă vor antrena la cel mai înalt nivel de programare tehnică.

Întreprinderile mici și mijlocii nu își pot permite să piardă timpul. Punerea în funcțiune a unui robot industrial convențional durează câteva săptămâni. În numai câteva ore, puteți programa un cobot pentru sarcini simple, cu rezultate vizibile.

05Section 1 / Section 2 / Section 3 / Section 4 / Section 5 / Section 6 / Section 7 / Section 8 / Section 9 / Section 10E-book: Transform the way your business operates.

Page 6: Transformați - Universal Robots

Studiu de caz Bloom in a Box

“Am cumpărat primul cobot Universal Robots doar pentru plierea și ambalarea florilor în cutii. Din cauza circumstanțelor generate de COVID-19, condițiile noastre s-au schimbat și a trebuit să ne reconsiderăm rapid planurile. Rezultatul acestei schimbări în strategia companiei a fost concentrarea pe producția de PPE (Echipament de protecție personală). Cobotul Universal Robots chiar ne-a ușurat această schimbare. Reprogramarea a fost simplă și instalația de producție a PPE a început să funcționeze aproape imediat.

Cobotul ne-a permis să reacționăm rapid și să menținem profitabilitatea afacerii. Tot la fel de simplu va fi și reprogramare lui pentru ambalarea florilor”. Tom Reardon

Director tehnic Bloom in a Box

06Section 1 / Section 2 / Section 3 / Section 4 / Section 5 / Section 6 / Section 7 / Section 8 / Section 9 / Section 10E-book: Transform the way your business operates.

Page 7: Transformați - Universal Robots

Creșterea capacității procesului de producție, fără a crește numărul de angajați.Întreprinderile mici și mijlocii lucrează adesea cu loturi mici de producție și trebuie să poată schimba rapid producția în funcție de cerințele pieței. Automatizarea industrială convențională poate limita capacitatea IMM-urilor necesară pentru a transforma procesul de producție.

Diferit de aceasta, coboții sunt ușori și nu au nevoie de mult spațiu. Aceștia pot fi mutați în funcție de nevoile operaționale și vă ajută să vă adaptați rapid la condițiile în schimbare, ceea ce veți aprecia în final.

De obicei, reconfigurarea pentru o nouă operațiune de lucru durează cca. 30 de minute. Acest lucru este perfect pentru producția de serie mică. Coboții pot stoca setările anterioare, astfel încât odată creat, un program să poată fi reutilizat și modificat.

07Section 1 / Section 2 / Section 3 / Section 4 / Section 5 / Section 6 / Section 7 / Section 8 / Section 9 / Section 10E-book: Transform the way your business operates.

Page 8: Transformați - Universal Robots

Studiu de caz B-Loony

“Când am văzut robotul colaborativ UR3 în acțiune, am știut că am găsit ceea ce îmi trebuie. Toate produsele noastre sunt adaptate nevoilor clienților și nu avem spațiul de producție necesar pentru roboții industriali. Cabinele și barierele de protecție ar fi și ele o problemă pentru noi. Am știut din prima cum am putea implementa coboții în unitatea noastră”.

James Clephan

Director de unitate B-Loony

08Section 1 / Section 2 / Section 3 / Section 4 / Section 5 / Section 6 / Section 7 / Section 8 / Section 9 / Section 10E-book: Transform the way your business operates.

Page 9: Transformați - Universal Robots

Thanks to e-Series cobots, manufacturers are providing the tools surgeons need to help restore sight for thousands of people.

Întreaga producție va funcționa mai rapid.

Mulți angajați sunt îngrijorați de faptul că coboții le vor lua locul de muncă. Coboții noștri sunt concepuți pentru a lucra cu oameni, nu pentru a-i înlocui. Aceștia preiau operațiuni de lucru monotone, repetitive, murdare și periculoase, pentru care oamenii nu sunt disponibili, permițând angajaților să execute operațiuni mai creative în altă parte, cum ar fi operațiuni strategice sau

acolo unde este necesară o abordare creativă. Coboții trebuie percepuți ca niște instrumente care simplifică viața oamenilor și care le îmbunătățesc standardele muncii. Avem mijloacele tehnice care permit o utilizare mai productivă a forței de muncă, cu profituri mai bune și o satisfacție mai mare. Și dumneavoastră puteți avea, chiar astăzi.

09Section 1 / Section 2 / Section 3 / Section 4 / Section 5 / Section 6 / Section 7 / Section 8 / Section 9 / Section 10E-book: Transform the way your business operates.

Page 10: Transformați - Universal Robots

Indiferent de ce nevoi are afacerea dvs., coboții vă vor ajuta să vă descurcați și să creați un nou standard. Rezervați-vă o consultație cu un expert de la Universal Robot și aflați care sunt opțiunile noastre flexibile de plată.

Nu a existat niciodată un moment mai potrivit pentru a vă relansa producția. Începeți chiar astăzi.

Compania Universal Robots a fost înființată în anul 2005. S-a orientat spre tehnologii de aplicare a brațelor robotizate mici, ieftine, ușor de utilizat, care să funcționeze în siguranță.

Din 2008, când a fost lansat pe piață primul robot colaborativ (cobot), creștem semnificativ și avem deja peste 50 000 de coboți instalați în întreaga lume. Compania face parte din grupul Teradyne Inc., cu sediul în

Odense, Danemarca, și are filiale în Statele Unite, Germania, Franța, Spania, Italia, Republica Cehă, Polonia, Ungaria, România, Rusia, Turcia, China, India , Singapore, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan și Mexic.

Mai multe informații se găsesc pe site-ul web: www.universal-robots.com sau pe blogul: www.universal-robots.com/blog

Faceți clic pentru a deschide un seminar web pentru IMM-uri.

Rezervați o întâlnire online cu un specialist al nostru.

10Section 1 / Section 2 / Section 3 / Section 4 / Section 5 / Section 6 / Section 7 / Section 8 / Section 9 / Section 10E-book: Transform the way your business operates.