Titeloverzicht 2015

27
Titeloverzicht

description

Titeloverzicht Caplan-boeken 2015

Transcript of Titeloverzicht 2015

Page 1: Titeloverzicht 2015

Titeloverzicht

Page 2: Titeloverzicht 2015

2 3

100 groene smoothies

Het is een fenomeen dat steeds vaker opduikt: de groene smoot-hie. Begrijpelijk, want niet alleen zijn groene smoothies een makke-lijke en snelle manier om je dage-lijkse hoeveelheid groenten op te schroeven; ze zijn vooral erg lek-ker. De mogelijkheden zijn einde-loos, maar: met welke ingrediënten maak je zo’n groen(t)e smoothie nou echt lekker? Op die vraag geeft dit boek in maar liefst honderd recepten antwoord. Goed voor 85 verschillende smoothies, en 15 sap-jes uit de slowjuicer. Gegarandeerd gezond genieten.

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789079383009

Prijs:€ 24,95

Pagina’s:280

Hardcover

100 GroeneSmoothies

T hea Sp ie r ings

He t comp le te na s la gwerk voor gezonde drank jes met g roen te u i t de b lender !

G roene

Het is een fenomeen dat steeds vaker opduikt: de groene smoo-thie. Begrijpelijk, want niet al-leen zijn groene smoothies een makkelijke en snelle manier om je dagelijkse hoeveelheid groenten op te schroeven; ze zijn vooral erg lekker. De moge-lijkheden zijn eindeloos, maar: met welke ingrediënten maak je zo’n groen(t)e smoothie nou echt lekker? Op die vraag geeft dit boek in maar liefst honderd recepten antwoord. Goed voor 85 verschillende smoothies, en 15 sapjes uit de slowjuicer. Ge-garandeerd gezond genieten.

100 GroeneSmoo t h i e s

100 Groene Smoothies

G EG A R A NDEER DG E ZO ND

G E N I E T E N

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

alles kip & ei

De reclamecampagnes voor kip & ei staan in ons collectieve geheugen gegrift. Wie kent niet de slogans als ‘Breek de dag, tik ’n eitje’ en ‘Kip, ’t meest veelzijdige stukje vlees’? De reclame van de pluimveesector heeft er mede voor gezorgd dat kip- & ei producten een vanzelfsprekend on-derdeel zijn geworden van ons da-gelijks menu.Dit boek neemt je mee op een reis door de historie van de kip- en ei reclame. Het duikt in de ach-tergronden van de campagnes en bevat tal van anekdotes en smake-lijke wetenswaardigheden. Het boek gaat ook in op de culinaire trends van de afgelopen decennia en laat zien welke rijke variatie kip & ei te bieden hebben. De vele recepten van vroe-ger tot nu maken Alles Kip & Ei? tot een genoegen voor de liefhebber!

Auteur:Wilbert Schreurs

ISBN:9789087241544

Prijs:€ 19,95

Pagina’s:164

Hardcover

Page 3: Titeloverzicht 2015

4 5

Antipasti

Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de Italiaan is een maal-tijd niet compleet zonder een klein, eenvoudig, maar altijd tot de verbeel-ding sprekend gerechtje: de antipas-to. Maar antipasti lenen zich ook uit-stekend als zelfstandig voorgerecht of als luchtige lunch. En een aantal verschillende antipasti bij elkaar vormen al snel een feestelijke hoofd-maaltijd. Dit boek bevat ruim 80 recepten van Italiaanse bodem, waarmee u zelf aan de slag kunt. Haal de smaak van Italië in huis met Antipasti!

Auteur:Gerard Reijmer

ISBN:9789076218533

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:180

Hardcover

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Als eten even moeilijk is

Vitaminerijke smoothies, gezonde ontbijtjes, feestelijke gerechten; dit kookboek is een verademing voor mensen met eetproblemen. Het staat vol met smakelijke gerechten, die rekening houden met de speci-ale eetwensen. Zodat ook zij eindelijk eens kunnen genieten van zo’n gezel-lige maaltijd met familie of vrienden. Dit sociale aspect krijgt in dit kook-boek bijzondere aandacht. Met tips en adviezen waar anderen op kunnen letten als zij voor deze mensen koken.Als eten even moeilijk is... is een kookboek speciaal voor mensen met eetproblemen zoals slikken, drinken, kauwen, reuk- of smaakuitval. Alle gerechten zijn beproefd en bewezen dankzij de professionele inbreng van een chefkok, logopedist, diëtist en de praktische adviezen van ervarings-deskundigen. Als eten even moeilijk is... is een boek dat u moeiteloos laat genieten van lekker eten.

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087241063

Prijs:€ 12,95

Pagina’s:128

Hardcover

Vitaminerijke smoothies, gezonde ontbijtjes, feestelijke gerechten; dit kookboek is een verademing voor mensen met eetproblemen. Het staat vol met smakelijke gerechten, die rekening houden met de speciale eetwensen. Zodat ook zij eindelijk eens kunnen genieten van zo’n gezellige maaltijd met familie of vrienden. Dit sociale aspect krijgt in dit kookboek bijzondere aandacht. Met tips en adviezen waar anderen op kunnen letten als zij voor deze mensen koken.

‘Als eten even moeilijk is…, is een kookboek speciaal voor mensen met eetproblemen zoals slikken, drinken, kauwen, reuk- of smaakuitval. Alle gerechten zijn beproefd en bewezen dankzij de professionele inbreng van een chefkok, logopedist, diëtist en de praktische adviezen van ervaringsdeskundigen.‘Als eten even moeilijk is…’ is een boek dat u moeiteloos laat genieten van lekker eten.

ISBN 978-90-8724-106-3

Als eteneven moeilijk is

50 smakelijke gerechten

Page 4: Titeloverzicht 2015

6 7

WELLNESS COOKING - basics

Lekker eten en je gezond en fit voelen, zonder er veel moeite voor te hoeven doen: wie wil dat niet? Dit kookboek vormt de basis voor een moderne, gezonde levensstijl, waarin gezond-heid, gemak en genieten centraal staan. Want wellness - een samen-trekking van well-being en fit-ness - staat voor balans in ons leven. Zodat we na een drukke werkdag goed kun-nen eten, zónder extra stress in de keuken. Met Wellness Cooking wordt gezond en lekker eten een manier van leven. Geen taak erbij, geen uren achter het fornuis, maar een aan-gename lifestyle met veel ruimte om te genieten!

Auteur:Marianna Wesselink

ISBN:9789076218595

Prijs:€ 15,95

Pagina’s:156

Hardcover

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Asperges

De voorjaarsgroente bij uitstek is natuurlijk de asperge. Ieder jaar weer kijken veel mensen reikhalzend uit naar het ‘witte goud’. Dankzij zijn betoverende, fijne smaak is de asperge al duizenden jaren geliefd - bij Egyptische farao’s en Romeinse keizers net zo goed als bij moderne levensgenieters. Dit kookboek bevat 80 verrukkelijke, veelzijdige recepten die de asperge van zijn lekkerste kant laten zien. Een boek om veel uit te koken!

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789076218632

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:180

Hardcover

Page 5: Titeloverzicht 2015

8 9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Cantina

Geen land waar zo buiten de deur geleefd wordt als Mexico. Er zijn talloze eettentjes, zoals de drukke, volkse cantinas, en eenvoudige stal-letjes langs de weg en op markten. De heerlijke geuren van de speci-ale kruiden- en specerijenmixen van de Mexicaanse keuken zetten iedereen aan tot proeven en eten. Hoewel de bekende tortilla een belang-rijke rol speelt, gaat de Mexicaanse keuken veel verder. Ingrediënten als bonen, vlees, vis, groenten, kruiden en specerijen zorgen voor een enorme variatie. De hele dag door, want in dit boek vindt u recepten voor antojitos (hapjes die je overal kunt eten), het middageten, avondeten en natuurlijk het hoogtepunt van de dag: la fiesta!

Auteur:Jean-Pierre Vincken

ISBN:9789076218694

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:180

Paperback

Bier en spijs

Biersommelier Fiona de Lange en chef-kok Jo Vaessen hebben elkaar gevonden in hun passie voor bier en gastronomie. Van die liefde is Bier & Spijs het smakelijke resultaat. Een kookboek met 70 recepten met bijpassende biersuggestie. Want bier past eigenlijk veel beter bij de maaltijd dan wijn, zo is hun gedeelde mening. Wijn is maar een druif. Bier kent oneindig veel meer smaken, omdat het een enorme vari-atie aan mout, hop, kruiden en gist kan bevatten. Daar valt dus veel beter mee te combineren. Verrassend goed zelfs, want het juiste bier tilt het gerecht naar een hoger niveau. Proef het zelf!

Auteur:Fiona de Lange & Jo Vaessen

ISBN:9789087241513

Prijs:€ 24,95

Pagina’s:176

Hardcover

EEn bEtErE combinatiE bEstaat Er niEt

Biersommelier Fiona de Lange en chef-kok Jo Vaessen hebben elkaar gevonden in hun passie voor bier en gastronomie. Van die liefde is Bier & Spijs het smakelijke resultaat. Een kookboek met 70 recepten met bijpassende biersuggestie. Want bier past eigenlijk veel beter bij de maaltijd dan wijn, zo is hun gedeelde mening. Wijn is maar een druif. Bier kent oneindig veel meer smaken, omdat het een enorme variatie aan mout, hop, kruiden en gist kan bevatten. Daar valt dus veel beter mee te combineren. Verrassend goed zelfs, want het juiste bier tilt het gerecht naar een hoger niveau. Proef het zelf!

Page 6: Titeloverzicht 2015

10 11

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Dineren in stijl

Iedereen wil thuis wel eens een luxe etentje geven om vrienden, familie of relaties te verrassen. Stijlvol tafelen staat immers symbool voor gastvrij-heid en gezelligheid. Met dit boek kan iedereen een stijlvol meergangen- diner op tafel zetten. De acht complete menu’s zijn aangevuld met informatie en tips over etiquette, tafelaankleding en de juiste ambiance. De perfecte gastheer of gastvrouw? Dat wordt u met dit boek eenvoudig vanzelf.

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087240998

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:96

Hardcover

Carpaccio

Vroeger wist je precies wat er kwam wanneer je in een restaurant car-paccio bestelde: flinterdun gesneden plakjes ossenhaas, besprenkeld met carpaccio bestelde: flinterdun gesne-den plakjes ossenhaas, besprenkeld met vinaigrette, parmezaanse kaas en pijnboompitten. Maar tegen-woordig kan de eter voor aardige verrassingen komen te staan. We gebruiken de term ‘carpaccio’ nu namelijk ook om een bereidingswijze aan te duiden. Alles wat in heel dunne plakjes gesneden op een bord of schaal wordt geserveerd, krijgt de naam carpaccio. En dat je daarmee alle kanten op kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschillende carpaccio-recepten. Heerlijke gerechten die u kunt serveren als hapje, voorgerecht of - als het gaat om carpaccio’s ge-maakt van fruit - als onweerstaan-baar nagerecht.

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789076218991

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:180

Hardcover

Vroeger wist je precies wat er kwam wan-neer je in een restaurant carpaccio bestel-de: flinterdun gesneden plakjes ossenhaas,besprenkeld met vinaigrette, parmezaansekaas en pijnboompitten. Maar tegenwoor-dig kan de eter voor aardige verrassingenkomen te staan. We gebruiken de term‘carpaccio’ nu namelijk ook om een berei-dingswijze aan te duiden. Alles wat in heeldunne plakjes gesneden op een bord ofschaal wordt geserveerd, krijgt de naamcarpaccio. En dat je daarmee alle kantenop kunt, laten we zien in dit carpaccio-kookboek. Carpaccio! bevat 80 verschil-lende carpacciorecepten. Heerlijke gerech-ten die u kunt serveren als hapje, voor-gerecht of - als het gaat om carpaccio’sgemaakt van fruit - als onweerstaanbaarnagerecht.

MIL

LER

MILLER

Carpaccio!

Carpaccio!

80 FLINTERDUNNE GERECHTEN

00 Carpaccio cover 23-04-2004 15:32 Pagina 1

Page 7: Titeloverzicht 2015

12 13

Eurokookboek

Dit eurokookboek voert de lezer mee naar de keukens van twaalf Europese landen. Hoe zeer de smaken van de landen ook verschillen, er zijn ook genoeg overeenkomsten te ontdek-ken: zo heeft de Belgische waterzooi veel weg van de Franse bouillabaisse. In Duitsland, Ierland en Nederland zet de aardappel in veel gerechten de toon. En Spanjaarden en Portugezen zijn grote liefhebbers van knoflook en olijfolie. Verhalen over de twaalf landen en hun eetcultuur brengen de lezer in Europese sferen; van het hoge noorden waar de Finnen in sauna’s hun hammen roken tot het mediterrane zuiden waar zondoor-drenkte geuren en smaken overheer-sen. In het Eurokookboek zijn twaalf viergangenmenu’s opgenomen. Met als indeling voorgerecht, soep, hoofd-gerecht en dessert geeft het boek per land een mooi overzicht van type-rende aroma’s, gewassen en berei-dingswijzen.

Auteur:Aemily Postma

ISBN:9789076218311

Prijs:€ 15,99

Pagina’s:154

Hardcover

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Dressing & vinaigrette

Dressings en vinaigrettes zijn echt niet alleen voor over een salade! Een juiste dressing maakt ook een vis- of vleesgerecht helemaal af. Een goede dressing of vinaigrette is dan ook een kroon op het gerecht. Soms aan- vullend, soms verrassend waardoor een heel ander effect wordt bereikt. Wining&Diningkok Thea Spierings deelt haar geheime recepten die als kenmerk hebben dat ze gemak-kelijk te maken, maar wel heel ge-raffineerd zijn. Zo kan elke thuiskok culinaire gerechten serveren met een minimum aan inspanning. Thea vertelt de kneepjes van het maken van maar liefst 40 dressings en vinai-grettes alsof je bij haar in de keuken zit. Laat je inspireren en je gerechten zullen nooit meer hetzelfde zijn.

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087241124

Prijs:€ 9,95

Pagina’s:96

Hardcover

Page 8: Titeloverzicht 2015

14 15

food4friends lekker buiten

De zomer is de tijd bij uitstek om buiten te eten en te genieten. Elke gelegenheid kun je aangrijpen om er een feestje van te maken. Iets te vieren? Iedereen is er, heerlijk om al je vrienden weer bij elkaar te hebben. Een tuin vol visite, rondrennende kin-deren, glaasje wijn. Natuurlijk gaan jullie lekker samen eten. Hapjes, of juist een lekker lang zomeravond diner. Eten is gezelligheid. Door de heerlijkheden die je serveert, creëer je direct een bepaalde sfeer. Er is geen betere manier om tijd met je vrienden door te brengen. Waar het eigenlijk allemaal om gaat: hoe plan je een gezellige avond of middag zo datje zelf net zo kunt genieten als je gasten. Zonder aan een stuk door gestresst in de keuken te hoeven staan. Een boek vol slimme trucs en heerlijke recepten om je feestje van begin tot eind op rolletjes te laten lopen. Geniet, de hele zomer lang!

Auteur:Désirée Verkaar

ISBN:9789076218793

Prijs:€ 19,95

Pagina’s:196

Paperback

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Feestelijk biologisch i.s.m. Ekoplaza

Feestelijk, smaakvol en verantwoord tafelen: het kan eenvoudig met bio- logische producten. Bij deze producten spelen milieu en duur-zaamheid een belangrijke rol: boeren en tuinders geven de grond goede herstelkansen waardoor producten de smaak krijgen die ze verdienen. Bio- logisch staat voor eerlijk en puur. Zonder giftige, chemische bestrij-dingsmiddelen geteeld en in een tempo dat de natuur aangeeft. Elk product heeft een eigen verhaal en dat proef je. Biologisch eten is een gezonde keuze en geeft daardoor een extra dimensie aan elk feeste-lijk diner. Probeer het zelf met deze vijf feestelijke, biologische menu’s en laat de smaak je overtuigen.

ISBN:9789087241421

Prijs:€ 12,95

Pagina’s:96

Hardcover

Feestelijk, smaakvol en verantwoord tafelen: het kan eenvoudig met biologische

producten. Bij deze producten spelen milieu en duurzaamheid een belangrijke rol:

boeren en tuinders geven de grond goede herstelkansen waardoor producten de

smaak krijgen die ze verdienen. Biologisch staat voor eerlijk en puur. Zonder giftige,

chemische bestrijdingsmiddelen geteeld en in een tempo dat de natuur aangeeft.

Elk product heeft een eigen verhaal en dat proef je. Biologisch eten is een gezonde

keuze en geeft daardoor een extra dimensie aan elk feestelijk diner. Probeer het zelf

met deze vijf feestelijke, biologische menu’s en laat de smaak je overtuigen.

FeestelijkBiologisch

5 heerlijke menu’s met een verhaal

Page 9: Titeloverzicht 2015

16 17

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Geheim van de achtbaan

Alex, David, Boris en Nikki zijn dikke vrienden. Onder aanvoering van de dappere Alex beleven ze allerlei avonturen. Op een dag komen ze via pretpark Aigamul in de wondere wereld van Lumagia terecht. En wat ze daar meemaken is zelfs voor Alex af en toe te eng! Ze ontmoeten Jammie O., een kleine mopperende kok. Via een meer vol slagroom en een rots van drop bereiken ze zijn gekke keuken vol met spruitjes- pletters en ijsovens. Hij probeert de strijd te winnen van de zuurlap-pen. Alex en haar vrienden besluiten Jammie O. te helpen. Hadden ze dat maar nooit gedaan... Zullen ze de gemene zuurlappen kunnen tegen-houden? Zal het lieve getikte eitje hen aan het recept helpen? En zullen ze ooit nog kunnen terugkeren?

Auteur:Lisa Loman

ISBN:9789079383030

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:192

Hardcover

food4friends lekker Thuis

Zodra de herfstregen tegen de ramen slaat en de eerste nachtvorst zich aandient, is het weer tijd voor cocooning. Tijd om te genieten van de gezelligheid binnenshuis en van al je vrienden. Een warm vuurtje in de open haard, sfeervolle kaarsjes op tafel; laat de gasten maar komen. Een huis vol mensen, ouders en kinderen, familie en buren. Iedereen is welkom. Wat is er niet leuker dan mensen gastvrij ontvangen en verrassen met een fantastisch menu of een buffet vol heerlijkheden? Lekker lang tafe-len en bijkletsen. Eten betekent gezel-ligheid. Om zo te feesten hoef je geen speciale gelegenheid af te wachten. Maar hoe plan je zo’n dag of avond met al je vrienden om je heen? En dan liefst zo dat je zelf niet voort- durend in de weer bent en volledig kunt opgaan in het feestgewoel. Dit boek staat vol heerlijke recepten met handige adviezen en tips voor een praktische aanpak. Een brunch voor tien personen, een sfeervol diner of een extravagante party met cocktails en tapas.

Auteur:Désirée Verkaar

ISBN:9789087240080

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:196

Paperback

Page 10: Titeloverzicht 2015

18 19

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Grenzeloos genieten

Hier ligt voor u Grenzeloos Genieten. Een kookboek dat diep reikt in de keukens van Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. In prin-cipe kan iedereen met de recepten in dit boek uit de voeten. De recepten zijn authentiek en tegelijkertijd zeer goed maakbaar voor de gemiddeld thuiskok. Ze brengen geuren en sma-ken van de hele wereld tot leven in de eigen keuken. De ingrediënten zijn doorgaans goed verkrijgbaar bij de betere supermarkt. Bovendien kent de gevarieerde en kleurrijke verza-meling voor-, hoofd-, en nagerechteneenvoudige bereidingswijzen. Gren-zeloos Genieten nodigt uit gerechten uit alle werelddelen te combineren in een internationaal menu, een uitge-breid hapjesbuffet of een barbecue met mondiale uitstraling. Dat wordt dus Grenzeloos Genieten!

Auteur:Aemily Postma

ISBN:9789076218908

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:144

Paperback

Gerech ten van a l l e con t i nen ten

Grenzeloos

GENIETEN

Grenzeloos genieten neemt de lezer mee op een culinaire ontdekkingsreis langs alle delen van de wereld. Wie de gerechten bereidt, proeft impliciet de geschiedenis van de landen. Want had Columbus Zuid-Amerika niet ontdekt, dan zouden de Hongaren nu geen goulash met peper en paprika eten. En zonder het bestuur van de machtige Habsburgers, misten de taarten in de Weense koffiehuizen beslist hun keizerlijke allure. De keukens van de wereld zijn voortdurend in beweging. Recepten en ingrediënten reizen mee over de continenten, waardoor steeds weer nieuwe invloeden en combinaties ont-staan. Dit kookboek staat vol met gerechten waarin al het goede van de wereld verwerkt is; riviervis uit Luxemburg, kersen uit Chili, ananas uit Zuid-Afrika. Maar ook kreeft uit Canada, dadels uit het Midden-Oosten, kaviaar uit Rusland en pecannoten uit de Verenigde Staten.Grenzeloos genieten brengt gerechten en bereidingswijzen van ver naar de vertrouwde keuken thuis. Met een keur aan eenvoudig te bereiden voor-, hoofd- en nagerechten kan iedereen internationale menu’s samenstellen, exotische barbecues organiseren en verras-sende borrelhapjes maken. De anekdotes en verhalen die achter de gerechten schuilgaan, geven een avond internationaal tafelen extra geur en smaak.

Gre

nzelo

os G

ENIETEN

Hier ligt voor u Grenzeloos Genieten. Een kookboek dat diep reikt in de keukens van Europa, Azië, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. In principe kan iedereen met de recepten in dit boek uit de voeten. De recepten zijn authentiek en tegelijkertijd zeer goed maakbaar voor de gemiddelde thuiskok. Ze brengen geuren en smaken van de hele wereld tot leven in de eigen keuken. De ingrediënten zijn doorgaans goed verkrijgbaar bij de betere supermarkt. Bovendien kent de gevarieerde en kleurrijke verzameling voor-, hoofd-, en nagerechten eenvoudige bereidingswijzen. Grenzeloos Genieten nodigt uit gerechten uit alle werelddelen te combineren in een internationaal menu, een uitgebreid hapjesbuffet of een barbeque met mondiale uitstraling. Dat wordt dus Grenzeloos Genieten!

Laser Proof

GEZOND ONTBIJTEN

“Wat moet ik nu gaan eten?”“Ik mis recepten in je boek!”“Waarom schrijf je geen kookboek?

Deze reacties kreeg Ineke naar aan-leiding van haar boek Met Verstand Gezond. Het idee voor een reeks ge-zondheidsboekjes was geboren. Ge-zond Ontbijten is de eerste uit deze reeks, en daarmee misschien wel meteen de belangrijkste. Want het ontbijt legt de basis voor de hele dag. Wanneer je je dag goed start met een gezond ontbijt, heb je daar de hele dag profijt en plezier van. Maar daarnaast moet ontbijten natuurlijk ook gewoon lekker zijn. En dat gezond en lekker ontbijten heel goed samen kan gaan, dat bewijst dit boek met 56 recepten.

Auteur:Ineke Haisma

ISBN:9789087241537

Prijs:€ 17,50

Pagina’s:164

Hardcover

Page 11: Titeloverzicht 2015

20 21

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

india

Het kookboek India, land van 1001 smaken is een weerspiegeling van alle smaken en geuren die dit kleurrijke land te bieden heeft. De keuken van India is namelijk onuit-puttelijk veelzijdig. Het is een keuken van alle windstreken, met uitersten en verschillen waarachter geloof en levenswijsheden schuilgaan. Want in India gaan voeding en spiritualiteit hand in hand. De Indiase keuken kent echter één grote gemene deler: het gebruik van kruiden en specerijen. Een snufje meer of minder kan een gerecht een totaal andere smaak geven. De recepten in dit boek zijn een kennismaking met al die diver-se geuren en smaken, verpakt in chutneys en curry’s, raita’s en dal-gerechten. Tijdens het koken ontdekt u de magie van het kruiden mengen en raakt u ongetwijfeld in de ban van deze exotische keuken.

Auteur:Simone de Clercq

ISBN:9789087240066

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:160

Paperback

Heerlijk Hollands

Door de groeiende populariteit van de buitenlandse keukens en produc-ten worden oerhollandse recepten en gewassen steeds minder bereid in de Nederlandse huishoudens. Sterker nog, sommige Nederlandse groenten zijn zo in de vergetelheid geraakt, dat weinig mensen ze nog kennen. Zonde! Heerlijk Hollands laat je opnieuw kennismaken met heerlijke seizoensproducten en recepten van Hollandse bodem. Naast elk gerecht geven we een tip voor een vernieuwende twist aan de traditie. Herontdek de krachtige, pure smaak van snoek, rabarber of snijbonen. Zie hoe eenvoudig, maar heerlijk een hazenpeper, raapste-lenstamppot of bloemkoolsoep kun-nen zijn. Ontdek het geheim van de Hollandse keuken!

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087240851

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:144

Paperback

Page 12: Titeloverzicht 2015

22 23

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Ketchup kookboek

Wie kan zonder ketchup? ’s Werelds populairste rode saus is niet alleen lekker op hamburgers en tosti’s; er zijn onvermoede culinaire hoog-standjes mee te creëeren. Van de klassieke cocktailsaus tot sushi met sesamketchup, van pittige lamscurry tot zachte, romige mosselsoep: de unieke eigenschappen van de ver-trouwde tomatensaus lenen zich voor vele verfijnde toepassingen. Dit boek laat je - met een knipoog - ken-nismaken met tomatenketchup in al zijn vrolijke veelzijdigheid. Het ver-haalt over de liefdesgeschiedenis tussen ketchup en tomaat, ketchup’s heilzame invloed op de gezondheid en zijn (bescheiden) rol in literatuur en film... Daarnaast staat dit boek natuurlijk boordevol verrukkelijke en zeer verrassende ketchuprecepten. Voor iedereen die gek is op ketchup, voor iedereen die gek is op koken én voor iedereen die zich door ketchup wil laten overtuigen.

Auteur:Désirée Verkaar

ISBN:9789076218755

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:148

Paperback

ketchupkookboekWie kan zonder ketchup? ’s Werelds populairste rode saus is niet alleen lekker op hambur-gers en tosti’s; er zijn onvermoede culinaire hoogstandjes mee te creëren. Van de klassieke cocktailsaus tot sushi met sesamketchup, van pittige lamscurry tot zachte, romige mosselsoep: de unieke eigenschappen van de vertrouwde tomatensaus lenen zich voor vele verfijnde toepassingen. Dit boek laat je - met een knipoog - kennismaken met tomaten- ketchup in al zijn vrolijke veelzijdigheid. Het verhaalt over de liefdesgeschiedenis tussen ketchup en tomaat, ketchups heilzame invloed op de gezondheid, zijn (bescheiden) rol in literatuur en film… Daarnaast staat dit boek natuurlijk boordevol verrukkelijke en zeer verrassende ketchuprecepten. Voor iedereen die gek is op ketchup, voor iedereen die gek is op koken én voor iedereen die zich door ketchup wil laten overtuigen.

ketchupkookboek57 verrassende & verrukkelijke recepten met tomatenketchup

désirée verkaar

ke

tc

hu

pk

oo

kb

oe

kM

ILLER

ITALIAN INSPIRATIONAuthent iek I ta l iaans voor famil ie & vr ienden met veel recepten en t ips

ITALIA

N IN

SPIR

AT

ION

ITALIANEN HOUDEN NIET VAN LEKKER ETEN, ZE ZIJN ER VERSLAAFD AAN. ETEN IS

VOOR HEN MEER DAN ZOMAAR WAT OP JE BORD GOOIEN. HET IS LIEFDE, PASSIE

EN NOG VAKER EEN WAAR FAMILIEFEEST. ITALIË HEEFT DAN OOK EEN RIJKE CULI-

NAIRE TRADITIE MET TALLOZE SPECIALITEITEN. IN ITALIAN INSPIRATION MAAKT

U KENNIS MET DEZE SPECIALITEITEN EN LEEST U ALLES OVER DE ITALIAANSE EET-

GEWOONTEN. BOVENDIEN VINDT U IN DIT KOOKBOEK VERASSENDE WETENS-

WAARDIGHEDEN: WAAROM VERMOMDE FERDINAND I VAN BOURBON ZICH ALS

HIJ PIZZA GING ETEN? WIE VOND HET IJS UIT? EN WAAROM WILDE DE KATHO-

LIEKE KERK KOFFIE IN ITALIË AANVANKELIJK VERBIEDEN? MAAR U LEEST OOK ALLES

OVER HET PROEVEN VAN WIJNEN, HET GEHEIM VAN EEN SMEUÏGE RISOTTO EN

HET KOKEN VAN EEN PERFECTE PASTA. DAARNAAST STAAT DIT BOEK BOORDEVOL

INSPIRERENDE EN HELDER BESCHREVEN RECEPTEN WAARMEE U DIRECT ZELF AAN

DE SLAG KUNT. WANT ITALIAANS ETEN IS NIET ALLEEN ERG LEKKER, HET IS OOK

NOG EENS ONTZETTEND LEUK OM KLAAR TE MAKEN. BUON APPETITO!

ISBN 978-90-76218-85-4 MIL

LE

R

Italian inspiration

Italianen houden niet van lekker eten; ze zijn er verslaafd aan. Het is liefde, passie en nog vaker een waar fami-liefeest. Italië heeft dan ook een rijke culinaire traditie met talloze specia-liteiten. In Italian Inspiration maakt u kennis met deze specialiteiten en leest u alles over de Italiaanse eetgewoonten. Bovendien vindt u in dit kookboek verrassende wetens-waardigheden: waarom vermomde Ferdinand I van Bourbon zich als hij pizza ging eten? Wie vond het ijs uit? En waarom wilde de katholieke kerk koffie in Italië aanvankelijk verbieden? Maar u leest ook alles over het proe-ven van wijnen, het geheim van een smeuïge risotto en het koken van een perfecte pasta. Daarnaast staat dit boek boordevol inspirerende recepten waarmee u direct zelf aan de slag kunt. Want Italiaans eten is niet alleen erg lekker, het is ook nog eens ontzettend leuk om te maken. BuonAppetito!

Auteur:Mara Grimm

ISBN:9789076218854

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:144

Paperback

Page 13: Titeloverzicht 2015

24 25

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Koken met passie: Tomaat

De tomaat is een echte ster in de keuken. Je kunt deze zonnige mooie vrucht gebruiken in de meest uiteenlopende gerechten. Rauw, geroosterd, gegrild en gekookt: met tomaten kan alles! Er zijn steeds meer heerlijke tomatensoorten te koop: klein en zoet, groot en stevig, en zelfs gele en oranje tomaten. Dit oogstrelende boekje geeft je 40 nieuwe en inspirerende idee’n om ze te gebruiken. Geniet het hele jaar van tomaten, van zomerse salades tot hartverwarmende soepen!

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087240370

Prijs:€ 9,95

Pagina’s:96

Hardcover

Laser Proof

Mosterd is een oud en zeer veelzijdig product. Door

de eeuwen heen is de mosterd zelfs één van de meest

populaire smaakmakers gebleken. Koken met mosterd

neemt je mee in de wondere wereld van mosterd. Naast

56 recepten voor de meest uiteenlopende gerechten

vind je in dit boek ook een heleboel nuttige informatie

en leuke weetjes. Laat je verrassen door de recepten en

experimenteer met de verschillende soorten mosterd.

Ontdek dat mosterd ineens heel anders smaakt als het

in gerechten is verwerkt. Maar bovenal, geniet van al

het lekkers...

Koken met mosterd

Mosterd is een oud en zeer veel- zijdig product. Door de eeuwen heen is de mosterd zelfs één van de meest populaire smaakmakers gebleken. Koken met mosterd neemt je mee in de wondere wereld van mosterd. Naast 56 recepten voor de meest uiteenlopende gerechten, vind je in dit boek ook een heleboel nuttige informatie en leuke weetjes. Laat je verrassen door de recepten en experimenteer met de verschillende soorten mosterd. Ontdek dat mos-terd ineens heel anders smaakt als het in gerechten is verwerkt. Maar bovenal, geniet van al het lekkers...

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087240332

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:144

Paperback

Page 14: Titeloverzicht 2015

26 27

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Koken met passie: Zalm

Een vis zo mooi van structuur en lekker van smaak als zalm, nodigt natuurlijk uit tot kokkerellen. Grillen, bakken, stomen, pocheren of flinter-dun gesneden op een voorverwarmd bord garen; het kan allemaal! Kies een mooie moot, een stuk filet van de beste kwaliteit of de ingeblikte ver-sie en laat je fantasie de vrije loop. Met een vis die in de basis zo veel-zijdig is, kun je praktisch niet de mist ingaan. In dit boekje vindt je 40 sma-kelijke recepten ter inspiratie. Nieuwe interpretaties van klassiekers en verrassende wereldse creaties, om eindeloos mee te variëren!

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087241308

Prijs:€ 9,95

Pagina’s:96

Hardcover

Thea Spierings

ZalmZalm

caplan

Zalm

Zalm

9 7 8 9 0 8 7 2 4 1 3 0 8

Een vis zo mooi van structuur en lekker van smaak als zalm,

nodigt natuurlijk uit tot kokkerellen. Grillen, bakken, stomen,

pocheren of flinterdun gesneden op een voorverwarmd bord

garen; het kan allemaal! Kies een mooie moot, een stuk

filet van de beste kwaliteit of de ingeblikte versie en laat je

fantasie de vrije loop. Met een vis die in de basis zo veelzijdig

is, kun je praktisch niet de mist ingaan. In dit boekje vind je 40

smakelijke recepten ter inspiratie. Nieuwe interpretaties van

klassiekers en verrassende wereldse creaties, om eindeloos

mee te variëren!

caplanISBN 9789087241308

Koken met passie: Tonijn

Tonijn is een heerlijke, gezonde en veelzijdige vis. Dit boekje nodigt je in 40 smakelijke recepten uit om er eens iets heel anders mee te doen! Zowel verse tonijn als tonijn uit blik komen aan bod, in een variatie aan warme en koude gerechten. Je vindt ideeën voor nieuwe versies van klassiekers als tonijnsalade en gegrilde tonijn, maar ook wereld- gerechten die je zullen verrassen met hun bijzondere en exotische smaken. Ga op avontuur met tonijn!

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087241018

Prijs:€ 9,95

Pagina’s:104

Hardcover

Page 15: Titeloverzicht 2015

28 29

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Lekker gezond 50

Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Waarom een life-styleboek speciaal voor mannen? Omdat mannen anders in elkaar zit-ten dan vrouwen. Ze hebben andere hormonen en kennen andere gezond-heidsproblemen. Mannen doen en denken ook anders dan vrouwen. Ze wuiven klachten gemakkelijk weg en praten er liever niet over. Maar, dit boek is niet alleen interessant voor mannen. Vrouwen merken het name-lijk ook als hun man niet goed in zijn vel zit, maar zij weten soms niet wat zij daaraan kunnen doen. Daarnaast is het vaak de vrouw die de gezond-heid van de man in de gaten houdt. Gelukkig maar.

Auteur:Han de Hond

ISBN:9789087240134

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:160

Paperback

Lekker GEZOND50+ Hét lifestyleboek voor mannen met 60 recepten en tips

Han de Hond

Lekker Gezond 50+ is een praktisch handboek voor en over de ouder wordende man. Wie dit boek leest, kan sneller inschatten of er al dan niet sprake is van een onschuldige klacht. Daar-naast staan in dit boek meer dan 60 heerlijke recepten en tips. Vreemd? Nee, want gezond en lekker eten werkt preventief en kan specifieke mannenproblemen zelfs voorkomen. Zo bestaat er een directe relatie tussen overgewicht en erectiestoornissen. Een paar kilo minder en uw leven kan flink veranderen!

Waarom een lifestyleboek speciaal voor mannen? Omdat man-nen anders in elkaar zitten dan vrouwen. Ze hebben andere hormonen en kennen andere gezondheidsproblemen. Mannen doen en denken ook anders dan vrouwen. Ze wuiven klachten gemakkelijk weg en praten er liever niet over. Prostaatklachten of plasproblemen, daar begin je toch niet over tegen je vrienden! Maar dit boek is ook bedoeld voor vrouwen. Vrouwen merken dat hun man niet goed in zijn vel zit, maar niet weten waarom. Het is nog vaak de vrouw die de gezondheid van haar man in de gaten houdt. Gelukkig maar.

Lekker GEZ

ON

D 50+M

ILLER

www.lekker-gezond.nl

VOOR EENFIT LIJF!

Han de Hond is geboren in 1953. Na zijn studie

geneeskunde heeft hij zich gespecialiseerd in de

urologie.Tot 2002 is De Hond actief geweest als

uroloog. Op dit moment houdt Han zich vooral

bezig met lifestyleproblematiek van met name

de ouderwordende man.

Han heeft zich tot doel gesteld om de problemen

die iedere man kan tegenkomen, bespreekbaar

en inzichtelijk te maken. Zo hoopt hij taboes

te doorbreken. Op deze manier wil hij een

constructieve bijdrage leveren aan de gezond-

heid van mannen boven de 50 jaar.

Omdat overgewicht een enorme invloed heeft

op onze gezondheid heeft Han een methode

ontwikkeld, die mensen in staat stelt op

gewicht te komen en te blijven en toch lekker

te eten. Deze methode is inmiddels door veel

mannen en vrouwen met succes toegepast.

MILLER

De mannenkliniekEen nieuwe ontwikkeling is het ontstaan van

mannenklinieken. Veel van de in dit boek

beschreven problemen hebben een relatie met

elkaar. Daarom is er in een mannenkliniek niet

alleen aandacht voor één probleem, maar wordt

de man in zijn totaliteit bekeken.

Het doel van deze klinieken is om het gezond-

heidsbewustzijn van mannen te vergroten en

taboe’ s te doorbreken. De klinieken zijn buiten

het ziekenhuis geplaatst, zodat de drempel om

binnen te stappen lager ligt. Er hangt een onge-

dwongen sfeer en er is veel persoonlijke aan-

dacht. Hierdoor zijn ‘moeilijke’ mannenzaken

eenvoudiger te bespreken.

De mannenklinieken hebben zich toegelegd op

plasklachten, opsporing van prostaatkanker in

een vroeg stadium, erectiestoornissen, hormo-

nale veranderingen bij de man en lifestyle-pro-

blematiek. Eventuele relaties tussen de verschil-

lende problemen komen zo sneller aan het licht.

De man krijgt duidelijk te horen welke risico´s

hij loopt.

!TIP Herkent u een van de genoemde items of

wilt u preventief weten hoe uw gezondheid er

voor staat, denk dan eens aan een mannenkli-

niek. Meestal weet u in een consult van onge-

veer 1 - 2 uur waar u aan toe bent en waar u op

moet letten. Want – en daar zult u het toch mee

eens zijn – u kunt de besproken gezondheids-

problemen uit dit boek maar beter voor zijn!

60 gezonde recepten voor kinderen

Le

kk

er &

be

taa

lba

ar

Gezond eten is voor iedereen belangrijk, maar voor kinderen misschien nog wel het meest. Kinderen zijn namelijk in de groei, en kunnen daarbij alle hulp gebruiken. In Lekker & Betaalbaar staan daarom 60 gezonde en lekkere recepten voor kinderen. Alle recepten zijn voedzaam en niet duur; de meeste recepten zijn voor minder dan € 3,00 per portie op tafel te zetten.

Lekker & Betaalbaar is een samenwerking tussen biologische supermarktketen Ekoplaza, uitgeverij Caplan en het Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp helpt kinderen die opgroeien in armoede waar mogelijk: met een fiets bijvoorbeeld, of een bril. Dit kookboek is een praktisch hulpmiddel om kinderen op een betaalbare manier gezond te laten eten. Want een goede gezond-heid mag dan je kostbaarste bezit zijn, het mag niet zo zijn dat dit voor een grote groep kinderen onbetaalbaar is.

Lekker & betaalbaar

Gezond eten is voor iedereen belang-rijk, maar voor kinderen misschien nog wel het meest. Kinderen zijn namelijk in de groei, en kunnen daar-bij alle hulp gebruiken. In Lekker & Betaalbaar staan daarom 60 ge-zonde en lekkere recepten voor kin-deren. Alle recepten zijn voedzaam en niet duur; de meeste recepten zijn voor minder dan €3,00 per portie op tafel te zetten. Lekker & Betaalbaar is een samenwerking tussen biolo-gische supermarktketen Ekoplaza, uitgeverij Caplan en het Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp helpt kinderen die opgroeien in armoede waar mogelijk: met een fiets bijvoor-beeld, of een bril. Dit kookboek is een praktisch hulpmiddel om kinderen op een betaalbare manier gezond te laten eten. Want een goede gezond-heid mag dan je kostbaarste bezit zijn, het mag niet zo zijn dat dit voor een grote groep kinderen onbetaal-baar is.

Auteur:Nationaal Fonds Kinderhulp

ISBN:9789087241520

Prijs:€ 16,95

Pagina’s:152

Hardcover

Page 16: Titeloverzicht 2015

30 31

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Lekker gezond Omgega 3

Vet, is dat niet slecht voor de gezond-heid? Nee, niet altijd. Er zijn vetten die u gerust op het menu kunt zet-ten. Sterker nog, die onmisbaar zijn voor een gezond leven! Omega-3 is zo’n vetzuur: het is net zo belangrijk voor ons lichaam als vitamines en mineralen. Toch bevat onze voeding over het algemeen veel te weinig van dit gezonde type vet. Met dit kook-boek brengt u daar verandering in. Op een makkelijke en zeer smakelij-ke manier. Omega-3 legt de theorie achter het belang van de juiste vet-zuren uit. Bovendien geeft het meer dan 55 verrassende recepten, gebaseerd op het mediterrane menu, waarin een evenwichtige con-sumptie van gezonde vetten cen-traal staat. Dat betekent veel verse groenten, vis, noten en zaden. Of anders gezegd: elke dag lekker eten!

Auteur:Margriet van Aalten

ISBN:9789076218953

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:160

Paperback

Lekker GEZONDOmega-3 Met meer dan 55 recepten en tips

Margriet van Aalten

Vet, is dat niet slecht voor de gezondheid? Nee, niet altijd. Er zijn vetten die u gerust op het menu kunt zetten. Sterker nog, die onmisbaar zijn voor een gezond leven! Omega-3 is zo’n vet-zuur: het is net zo belangrijk voor ons lichaam als vitamines en mineralen. Toch bevat onze voeding over het algemeen veel te weinig van dit gezonde type vet.

Met dit kookboek brengt u daar verandering in. Op een mak-kelijke en een zeer smakelijke manier. Omega-3 legt de theorie achter het belang van de juiste vetzuren uit. Bovendien geeft het meer dan 55 verrassende recepten, gebaseerd op het mediter-rane menu, waarin een evenwichtige consumptie van gezonde vetten centraal staat. Dat betekent veel verse groenten, vis, noten en zaden. Of anders gezegd: elke dag lekker eten!

Laser Proof

MILLER

Lekker GEZ

ON

D Om

ega-3

MIL

LER

GEZONDONMISBAREVETTEN!

www.lekker-gezond.nl

Lekker GEZONDGewicht Dè afslankmethode met meer dan 60 recepten en tips

Han de Hond

Wie kent het niet? Er moeten nu echt een paar kilo’s af! Of misschien zelfs meer dan een paar. Gezond zijn is nu eenmaal onlosmakelijk verbonden met ons gewicht. Voor velen blijft dat gewicht een eeuwige strijd en een dieet blijkt meestal een korte termijnoplossing. Maar zo moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn! Om voorgoed een einde aan te maken aan het jo-jo effect, heeft medisch specialist Han de Hond een nieuwe afslank-methode ontwikkeld. Deze methode is gebaseerd op kennis van onze voeding, waarbij u afvalt en belangrijker nog op gewicht blijft!Calorieen tellen of honger lijden is verleden tijd. De juiste combinatie van voeding, daar gaat het bij deze methode om. En dat betekent dus gewoon lekker eten. Om dit te onderstrepen heeft Han meer dan 60 heerlijke recepten ontwikkeld die ge-garandeerd zorgen voor een smakelijke en gezonde maaltijd.De methode is met succes toegepast bij vele mannen en vrouwen. Neem de proef op de som en ontdek eindelijk dé methode om af te vallen, blijvend een gezond gewicht te houden en toch heerlijk te eten.

MILLER

Lekker GEZ

ON

D Gew

icht

MIL

LER

Han de Hond is geboren in 1953. Na zijn studie

geneeskunde heeft hij zich gespecialiseerd in de

urologie.Tot 2002 is De Hond actief geweest als

uroloog. Op dit moment houdt Han zich vooral

bezig met lifestyleproblematiek van met name

de ouderwordende man. Het accent hierbij ligt

op overgewicht.

Vanuit deze optiek heeft Han een methode

ontwikkeld die mensen in staat stelt op gewicht

te komen en te blijven en toch lekker te eten.

Als gepassioneerd amateurkok heeft hij zich

hiervoor mede laten inspireren door een

driesterren kok uit Frankrijk - Michel Guerard -.

Al in zijn studententijd bleek Han dat door het

volgen van diens receptuur gewichtsverminde-

ring zeer haalbaar was, ook voor lekkerbekken.

De methode van Han de Hond is inmiddels

reeds door velen - mannen én vrouwen - toege-

past en succesvol bevonden.

BEWEZENRESULTAAT!

www.lekker-gezond.nl

Lekker gezond gewicht

Wie kent het niet? Er moeten nu echt een paar kilo’s af! Of misschien zelfs meer dan een paar. Gezond zijn is nu eenmaal onlosmakelijk ver-bonden met ons gewicht. Voor velen blijft dat gewicht een eeuwige strijd en een dieet blijkt meestal een korte termijnoplossing. Maar zo moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn! Om voorgoed een einde aan te maken aan het jojoeffect, heeft medisch specialist Han de Hond een nieuwe afslankmethode ontwikkeld. Deze methode is gebaseerd op kennis van onze voeding, waarbij u afvalt en, belangrijker nog, op gewicht blijft! Calorieën tellen of honger lijden is verleden tijd. De juiste combinatie van voeding, daar gaat het bij deze methode om. En dat betekent dus gewoon lekker eten.

Auteur:Han de Hond

ISBN:9789076218786

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:160

Paperback

Page 17: Titeloverzicht 2015

32 33

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Levertranen

In mei 2005 krijgt Bert Vanheste als een donderslag bij heldere hemel te horen dat hij ongeneeslijk ziek is. Hij weigert het hoofd in de schoot te leggen en vecht. Voor zijn leven. Voor het Vlaams Cultureel Centrum dat hij in Nijmegen wil stichten. En hij schrijft een roman, waarin zijn alter ego Joris Lammerant op zoek gaat naar de kiemcellen van de moed die hij toch nog kan opbrengen om door te gaan. Die zoekt hij in zijn eigen leven.

Auteur:Bert Vanheste

ISBN:9789087240455

Prijs:€ 18,95

Pagina’s:264

Hardcover

Lekker GEZONDZwanger Met meer dan 60 recepten en tips

En dan ben je zwanger! Een heerlijke tijd breekt aan: dromen over de baby, namen verzinnen, kleertjes uitzoeken... Maar ook een tijd vol vragen: wat mag ik wel eten en wat niet? Mag ik nog sporten? Fietsen, wandelen, tillen en klussen? En wat moet er allemaal worden geregeld? Lekker Gezond Zwanger geeft antwoord op veel vragen. Met veel recepten, handige tips en wetenswaardigheden biedt dit boek je graag een steuntje in de rug in de maanden die voor je liggen. Recepten om ‘s avonds in een handomdraai op tafel te zetten, maar ook uitgebreide lunchgerechten voor op die shopdag met je moeder, voedzame borrelhapjes voor met de aanstaande vader op de bank en alcoholvrije alternatieven voor de wijn die daarbij hoort. Niet alleen voor tijdens de zwanger-schap, maar ook voor als jullie kindje er is en jullie een echt gezin worden. Want niet alleen je leven ziet er dan anders uit, ook op tafel moet je op sommige dingen extra letten.Lekker Gezond Zwanger wil je daar graag bij helpen. Zodat jij alle tijd en rust overhoudt om ontspannen te genieten van een tijd die je nooit meer zult vergeten.

MILLER

Lekker GEZ

ON

D Zw

ang

erM

ILLER

www.lekker-gezond.nl

Esther Hendriks

vOOR jOu& jE baby!

Lekker gezond zwanger

En dan ben je zwanger! Een heer-lijke tijd breekt aan: dromen over de baby, namen verzinnen, kleertjes uitzoeken... Maar ook een tijd vol vragen: wat mag ik wel eten en wat niet? Mag ik nog sporten? Fietsen, wandelen, tillen en klussen? En wat moet er allemaal worden geregeld? Lekker Gezond Zwanger geeft ant-woord op veel vragen. Met veel recepten, handige tips en wetens-waardigheden biedt dit boek je graag een steuntje in de rug in de maanden die voor je liggen. Zodat jij alle tijd en rust overhoudt om ontspannen te genieten van een tijd die je nooit meer zult vergeten.

Auteur:Esther Hendriks

ISBN:9789076218977

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:160

Paperback

Page 18: Titeloverzicht 2015

34 35

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Paddenstoelen

De Azteken zagen ze als goden- voedsel en bij de oude Egyptenaren mochten alleen de farao’s ze eten. Nog steeds spreekt geen ander ingrediënt meer tot de verbeelding. Paddenstoelen onthult de ware magie van champignons, porto- bello’s, shiitakes, oesterzwammen, cantharellen, porcini, morieljes en truffels in 80 gevarieerde no- nonsense recepten. Of je nu zin hebt in een klassieke champignonsoep, een geurige risotto met cantharel-len of eens wilt experimenteren met de befaamde smaak van truffels, je vindt het allemaal in dit kookboek. Het ultieme boek voor iedereen met een passie voor paddenstoelen.

Auteur:Annemarie van Hooft

ISBN:9789087240073

Prijs:€ 16,99

Pagina’s:180

Hardcover

LokantaDE TURKSE KEUKEN

LokantaD

E T

UR

KS

E K

EU

KE

NM

ILLER

LokantaDe eeuwenoude Turkse keuken staat garant

voor smaak, verfijning en vooral veel eetplezier. In dit boek zijn meer dan zeventig traditionele en

vernieuwende recepten uit Turkije gebundeld. Bovendien bevat het handige kooktips en leuke

wetenswaardigheden. Door de eenvoudige basistechnieken zijn de gerechten makkelijk

klaar te maken. Tevens helpt dit boek u de juiste ingrediënten te kiezen en zo het mediterrane

genieten in huis te halen. Lokanta is een kook-boek voor iedereen die zich wil laten verleiden

door de gulle smaken van Turkije.

Yarasin - eet smakelijk!

Laser Proof

Lokanta

De eeuwenoude Turkse keuken staat garant voor smaak, verfijning en vooral veel eetplezier. In dit boek zijn meer dan zeventig traditionele en vernieuwende recepten uit Tur-kije gebundeld. Bovendien bevat het handige kooktips en leuke wetens-waardigheden. Door de eenvoudige basistechnieken zijn de gerechten makkelijk klaar te maken. Tevens helpt dit boek u de juiste ingrediën-ten te kiezen en zo het mediterrane genieten in huis te halen. Lokanta is een kookboek voor iedereen die zich wil laten verleiden door de gulle smaken van Turkije. Afiyet olsun - eet smakelijk!

Auteur:Aynur Dogan

ISBN:9789076218700

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:180

Paperback

Page 19: Titeloverzicht 2015

36 37

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Pasta & noedels

Italiaanse pasta en Aziatische noedels delen eenzelfde filosofie: behandel ze met zorg en aandacht, maar houd het simpel en laat de pure smaken voor zichzelf spreken. Geen wonder dat ze perfect passen in onze moderne keuken, die licht, smaak-vol en niet te ingewikkeld moet zijn. Dit eeuwenoude basisvoedsel is nog helemaal van deze tijd! Wining& Dining-kok Thea Spierings onthult 40 van haar favoriete recepten met al die verschillende deegwaren. Van geurige Thaise noedelsoep tot fijne spaghetti met garnaaltjes en tomaat... Haar inspiratie komt uit alle windstreken, maar allemaal zijn ze gezond, verrassend en eenvou-dig te bereiden. Met Thea’s tips en aanwijzingen laat je pasta en noedels schitteren als nooit tevoren!

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087240042

Prijs:€ 3,95

Pagina’s:96

Paperback

Party!

75 snacks, appetizers, desserts and menu’s with the right choice of wine.

MIL

LER

MILLER

Party!

9 7 8 9 0 8 7 2 4 0 9 4 3

MILLER

PartyJean-Pierre Vincken

PartyParty! is a book full of wonderful dishes and menus which

are even more appetizing served with the correct choice of

wine. Choosing the right wine with a particular dish is an art

in itself. To make this easier for you, this book gives you a

delicious wine suggestion for every recipe. Be the perfect

host or hostess and create your own culinary party!

Party

Tijd voor een feestje? Trek de flessen champagne of andere prachtige mousserende wijnen maar open. Deze frisse wijnen met hun lichte belletjes lijken onlosmake-lijk verbonden te zijn met feestelijke gelegenheden. Party! is een boek vol heerlijke gerechten en menu’s die nog lekkerder smaken wanneer u er een passende wijn bij drinkt. Het is een kunst om de juiste wijn bij het juiste gerecht te schenken. Om het u gemakkelijk te maken, doet dit boek u bij elk gerecht een heerlijke wijn- suggestie. Maak van uzelf de perfec-te gastvrouw of gastheer en creëer uw eigen culinaire party!

Auteur:Jean-Pierre Vincken

ISBN:9789087240127

Prijs:€ 9,95

Pagina’s:180

Paperback

Page 20: Titeloverzicht 2015

38 39

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

ItaliëPROEF

W I J N E N E N G E R E C H T E N U I T A L L E S T R E K E N

Proef italie

Italië is nog steeds één van die landen waar de mensen eten en drinken met passie. Waar het gesprek een hele avond over het beste recept voor minestrone kan gaan. En waar elk dorp zijn eigen wijn de allerbeste van de wereld vindt. Het leven in Nederland is anders. Maar goed eten en lekkere wijn drinken kan hier ook. Zeker met behulp van dit boek. Want in Proef Italië komen alle Italiaanse wijnregio’s aan bod. De soms complexe Italiaanse wijnwereld wordt helder uiteengezet. Boven-dien krijgt u per regio authentieke recepten met een wijnsuggestie erbij. Een heerlijk boek voor wie van eten, wijn én de combinatie daarvan houdt.

Auteur:Jasper Aertsen

ISBN:9789087240004

Prijs:€ 16,95

Pagina’s:180

Paperback

Pesto & tapenade

Tapenade en pesto zijn in een paar jaar tijd enorm populair geworden. Terecht, want het zijn ongelofelijk lekkere en veelzijdige smeersels. Ze zijn heerlijk op brood en toast en ideaal als smaakmaker voor pasta, vlees, vis, salade en saus. Dit boekje is een ode aan de authentieke pesto en tapenade. Met respect voor de oorspronkelijke receptuur heeft Thea Spierings fantasierijke variaties op deze klassiekers bedacht. De mees-te met geurige mediterrane kruiden en groentes, maar ook enkele met oer-Hollandse ingrediënten. Met veel humor vertelt Thea waar ze de inspiratie voor haar ‘prutjes’ van-daan haalt. Bij elk recept geeft ze smakelijke serveertips.

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087241148

Prijs:€ 9,95

Pagina’s:96,

Hardcover

Page 21: Titeloverzicht 2015

40 41

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Rijst & Risotto

Rijst vormt het basisvoedsel voor miljarden mensen en wordt al 15.000 jaar verbouwd. Hoeveel prachtige rijstgerechten moeten er wel niet bestaan? Toch zien wij rijst meestal als bijgerecht, simpel gekookt als vervanging voor aardappelen of pas-ta. In dit boek vind je 40 recepten waarin voor rijst nu eens de hoofd-rol is weggelegd. Wining&Dining-kok Thea Spierings laat zien hoe je rijst soorten uit de hele wereld optimaal tot hun recht laat komen. Speciale aandacht besteedt ze aan haar fa-voriete rijstgerecht: risotto. Met haar tips en trucs maak je perfect smeuïge risotto en vele andere originele rijstgerechten. Een boekje vol inspiratie: rijst hoeft nooit meer saai te zijn!

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087240028

Prijs:€ 3,95

Pagina’s:96

Paperback

Cover Spanje.indd 1 18-07-2006 14:03:53

Proef spanje

Spanje telt de meeste vierkante meters wijnbouwgebied ter wereld. Volop ruimte om een enorme vari-atie aan prachtige wijnen en sherry’s te produceren. Fruitige en smaak-volle dranken, die helemaal tot hun recht komen naast een Spaans ge-recht. De Spaanse keuken is net als de wijnen stoer, royaal en zonder opsmuk, maar wel vol van krachtige mediterrane smaken. Een Spanjaard neemt tijd voor de maaltijd. Met sfeer en goede smaak bereiken ze de optimale sensatie. Proef Spanje gaat in op die uitmuntende wijn-spijs- combinaties per streek. Verrukkelijke wijnen uit de bergen, die groeien in kwaliteit naast een plaatselijke wild-schotel. Frisse wijnen van de kust, die samengaan met de zilte smaak van de zee. Droge sherry’s uit het zui-den die temperament geven aan een bordje tapas. Elke Spaanse streek heeft zijn hoogtepunt, in het glas én op het bord!

Auteur:Jean-Pierre Vincken

ISBN:9789076218748

Prijs:€ 16,95

Pagina’s:180

Paperback

Page 22: Titeloverzicht 2015

42 43

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Sappen & Smoothies4 0 E E N V O U D I G E E N V E E L Z I J D I G E R E C E P T E N

Sa

pp

en

& S

mooth

ies

Elke dag vers sap drinken is de ideale manier om gezond te worden en te blijven. Neem een lekkere voedzame smoothie als ontbijt, of een fruitig sapje als verfrissende dorstlesser. Alle recepten in dit boek zijn snel en makkelijk te maken met de meest uiteenlopende ingrediënten. Wining&Diningkok Thea Spierings verrast je in dit boek met veertig recepten voor de heerlijkste sappen en smoothies. Bovendien vertelt ze waar welk sapje goed voor is. Sappen en smoothies zijn het perfecte opkikkertje en of ze nu voedzaam, fris of gezond zijn, ze smaken altijd naar meer...

THEA SPIERINGS

caplan

caplan

ISBN 978-90-8724-113-1

9 7 8 9 0 8 7 2 4 1 1 3 1

Sappen & smoothies

Elke dag vers sap drinken is de ideale manier om gezond te worden en te blijven. Neem een lek-kere voedzame smoothie als ontbijt, of een fruitig sapje als verfrissende dorstlesser. Alle recepten in dit boek zijn snel en makkelijk te maken met de meest uiteenlopende ingre-diënten. Wining&Dining kok Thea Spierings verrast je in dit boek met 40 recepten voor de heerlijkste sap-pen en smoothies. Bovendien vertelt ze waar welk sapje goed voor is. Sap-pen en smoothies zijn het perfecte opkikkertje en of ze nu voedzaam, fris of gezond zijn, ze smaken altijd naar meer...

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087241131

Prijs:€ 9,95

Pagina’s:96

Hardcover

Sala

des!

In Salades! vindt u meer dan 75 frisse en toegankelijke recepten; van de traditionele klassiekers tot nieuwe wereldse smaken. Gelukkig denken we bij een salade allang niet meer aan het stan-daard schaaltje sla, komkommer en tomaat. Salades zijn er voor elke gelegenheid, en dat bewijst dit heerlijke saladeboek eens te meer: als een lekkere lichte lunch, als volledige maaltijd op een warme zomeravond of als gezond bijgerecht op een doorde-weekse dag. Laat u inspireren en u zult zien dat uw creativiteit geen beperkingen heeft!

Salades!

Salades!

Thea Spierings

M e e r d a n 7 5 v e r r a s s e n d e s a l a d e s

Salades!

In Salades! vindt u meer dan 75 frisse en toegankelijke recepten; van de traditionele klassiekers tot nieuwe wereldse smaken. Gelukkig denken we bij een salade allang niet meer aan het standaard schaaltje sla, komkommer en tomaat. Salades zijn er voor elke gelegenheid, en dat bewijst dit heerlijke saladeboek eens te meer: als een lekkere lichte lunch, als volledige maaltijd op een warme zomeravond of als gezond bijgerecht op een doordeweekse dag. Laat u inspireren en u zult zien dat uw creativiteit geen beperkingen heeft!

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087241506

Prijs:€ 19,95

Pagina’s:192

Hardcover

Page 23: Titeloverzicht 2015

44 45

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Soep!Het meest complete soepenboekm e t m e e r d a n 8 0 o v e r H e e r l i j k e o r i g i n e l e r e c e p t e n

Soep

Soep is altijd en overal geliefd geweest. En vandaag de dag populairder dan ooit. Dit veelzijdige, verrassende en universele gerecht is niet meer uit ons leven weg te denken. Soep is hartverwarmend en staat voor nostalgie, gastvrijheid en genot. Met de verrassende recep-ten in dit kookboek kan iedereen die gezond en gevarieerd wil eten zelf aan de slag. Een ijskoude gazpacho, een stevige minestrone of gewoon een oer-Hollandse groentesoep met ballen, Soep! geeft recepten voor meer dan 80 soepen voor ieder moment van de dag. En welke soep u ook kiest, hij smaak beslist naar méér!

Auteur:Gerard Reijmer

ISBN:9789076218588

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:180

Hardcover

kinderkookboek75 recepten met

tips, leuke mopjes

over eten en ideeën om

het extra lekker te

maken...

covers.indd 3 04-09-2009 09:38:04

Snufje zout & snufje geluk

Van eten kun je erg vrolijk worden. Omdat het goede herinneringen oproept aan een leuke tijd, of omdat je een goed gevoel krijgt van samen koken en samen aan tafel zitten. In Snufje Zout & Snufje Geluk staan 75 recepten waarvan je gelukkig wordt: feestelijk eten, kindertraktaties, toetjes, taarten... Gerechten die kinderen alleen – of met een beetje hulp – zelf kunnen bereiden.

Auteur:Nationaal Hulp Kinderfonds

ISBN:9789087242183

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:188

Hardcover

Page 24: Titeloverzicht 2015

46 47

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Taco s & Tortilla s

Tortilla’s zijn van een kortstondige hype uitgegroeid tot een vast onder-deel van onze nationale keuken. Geen wonder, want je kunt er letterlijk alle kanten mee op. Ze zijn een super- snelle snack of een complete, uit-gebreide maaltijd. Authentiek Mexicaans of heel Europees. Ont-bijt, lunch, diner of tussendoortje. Wining&Dining-kok Thea Spierings laat zien hoe veelzijdig tortilla’s en taco’s zijn. Haar favoriete recep-ten zijn voor een deel geïnspireerd op de kruidige Mexicaanse keuken, maar vooral modern en fantasievol. In een handomdraai maak je ver-rassende vullingen voor (al dan niet zelfgemaakte) taco’s, enchilada’s of burrito’s. Dit boekje biedt genoeg inspiratie om de tortilla steeds weer opnieuw uit te vinden.

Auteur:Thea Spierings

ISBN:9789087240035

Prijs:€ 3,95

Pagina’s:96

Paperback

Voed jezelf met natuurlijk krachtvoer voor maximale prestaties

SUPERSNEL herstel is voor mannen en vrouwen die al gezond zijn, maar nog sterker, fitter en gezonder willen worden.

Het verschaft praktische inzichten hoe je jezelf met behulp van de juiste natuurlijke, biologische voeding op korte en lange termijn en zowel je lichaam als geest, in topconditie krijgt. Of je nou een (top)sporter bent of op een ander gebied ambities hebt, dit boek geeft je een lichamelijke en mentale boost. Zodat je iedere dag maximaal kan presteren.

Supersnel herstel:* Verlaagt je vetpercentage * Vergroot je spierkracht en uithoudingsvermogen* Verbetert slaap en seks* Maakt je vrolijk en energiek! * Is milieuvriendelijk* Geeft direct resultaat

JANNEKE VAN DER MEULEN is professioneeltopsporter. Ze heeft daarnaast een druk bestaanwaarin ze alleen succesvol kan zijn met behulpvan natuurlijke voeding. Ze heeft een passie voorbiologische-dynamische levensmiddelen. Voor optimaalherstel en maximale sportprestaties bereidt ze iederedag (de lekkerste) gerechten van producten vanuitsluitend biologische of wild geoogste oorsprong. Zegelooft heilig in het belang van een gezond systeem.“Als je topfit wil zijn en maximaal wil herstellen enpresteren in je sport, is naast hard trainen en ‘s nachtslekker lang slapen, de gezondheid van wat je eet endrinkt cruciaal!”www.jannekevandermeulen.nlFo

to: K

atie

Ste

enm

an

Janneke van der Meulen

INCLUSIEFrecepten voor

MAXIMALE PRESTATIES

VOEDING VOOR SUCCES

cover 01 2015 Myrthe.indd 1 30-01-15 14:51

Supersnel herstel

Supersnel Herstel is voor mannen en vrouwen die al gezond zijn, maar nog sterker, fitter en gezonder willen worden. Het verschaft praktische inzichten hoe je jezelf met behulp van de juiste natuurlijke, biologi-sche voeding op korte en lange termijn en zowel je lichaam als geest, in top- conditie krijgt. Of je nou een (top)sporter bent of op een ander gebied ambities hebt, dit boek geeft je een lichamelijke en mentale boost. Zodat je iedere dag maximaal kunt presteren.

Auteur:Janneke van der Meulen

ISBN:9789087241476

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:152

Paperback

Page 25: Titeloverzicht 2015

48 49

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Toast!

Wie eenmaal een geroosterd brood-je met boter en jam of een tosti ham-kaas achter de kiezen heeft, verlangt meteen naar meer. Liefhebbers van knapperige toast, tosti’s en an-dere broodsnacks kunnen hun hart ophalen met dit kookboek. Toast! laat in 80 creatieve en vernieuwende recepten zien hoe u van een simpele boterham in een handomdraai de lekkerste tosti’s, toastjes, hapjes en snacks maakt. Een boek vol crispy & crunchy inspiratie!

Auteur:Loes Verhoeven

ISBN:9789076218984

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:180

Hardcover

Tapas!Tapas!

MILLER

Banderil las, piperrada, empanadas, gambas a

la plan

cha, to

rtilla de p

atatas, albó

nd

igas en

no

g

veel meer authentieke recepten voor overheerlijke

Sp

aan

se b

orr

elh

apje

s en

tu

ssen

do

ort

jes.

Tapas eten maakt net zozeer deel uit van een dag uit het Spaanse leven als ontbijten, lunchen, siësta houden en dineren. Of meer nog. Hoe klein of eenvoudig tapas ook mogen zijn, ze staan voor een bepaalde houding, een relaxte levensstijl waarin de tijd wordt genomen voor smakelijk genieten en ontspannen samenzijn.Met dit kookboek kunt u zelf aan de slag met ruim 80 overheerlijke tapas recepten.

00 Cover TAPASvertaling.indd 1 01-12-2008 12:41:05

Tapas!

Tapas eten maakt net zozeer deel uit van een dag uit het Spaanse leven als ontbijten, lunchen, siësta houden en dineren. Hoe klein of eenvoudig tapas ook mogen zijn, ze staan voor een bepaalde houding, een relaxte levensstijl waarin de tijd wordt genomen voor smakelijk genieten en ontspannen samenzijn. Met dit kookboek kunt u zelf aan de slag met ruim 80 overheerlijke tapas-recep-ten.

Auteur:Margriet van Aalten

ISBN:9789076218779

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:180

Hardcover

Page 26: Titeloverzicht 2015

50 51

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

Zoet!

Kaneel-ijstaart, zoete broodjes, chocolade muffins, gevulde bonbons. Mmm, het water loopt je in de mond, bij de namen alleen al. Praat over zoet, en bij veel mensen komt er als vanzelf een glimlach om de mond. En dat is niet voor niets. Zoetigheid staat voor genieten, verwennen en gezelligheid. Een beetje zondigen, een moment voor jezelf. Met Zoet! kun je alle kanten op. Iets te snoepen bij de koffie of de finishing touch van een lekker dineetje? Zoet! biedt 80 recepten voor de lekkerste desserts, taarten en koekjes, voor elk moment van de dag. Een absolute must in de keuken voor iedereen die gek is op zoet.

Auteur:Maaike van Helmond

ISBN:9789087240097

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:192

Hardcover

Kaneel-ijstaart, zoete broodjes, chocolade muffins, gevulde bonbons. Mmm, het water loopt je in de mond, bij de namen alleen al. Praat over zoet, en bij veel mensen komt er als vanzelf een glimlach om de mond. En dat is niet voor niets. Zoetigheid staat voor genieten, verwennen en gezelligheid. Een beetje zondigen, een moment voor jezelf.Met Zoet! kun je alle kanten op. Iets te snoepen bij de koffie of de finishing touch van een lekker dineetje? Zoet! biedt 80 recepten voor de lekkerste desserts, taarten en koekjes, voor elk moment van de dag.Een absolute must in de keuken voor iedereen die gek is op zoet.

Zoet!

MILLER

Zo

et!

MIL

LER

80 recepten voor de lekkerste desserts, taarten en koffiesnacks

Zoet!

Cover zoet_druk.indd 1 01-12-2008 12:48:53

Vlucht langs de afgrond

Welkom in de wereld van Lumagia. Alex, Nikki, David en Boris wonen vlakbij een vervallen pretpark. Als ze echt niks meer te doen hebben, gaan ze daar spelen, ook al mogen ze dat helemaal niet! Op een dag stui-tert hun voetbal weg en komen ze ongewild in de onderwereld van Lumagia terecht. Een fantasiewereld waar ‘Magniets’ een andere illustere figuurtjes de dienst uitmaken.

Auteur:Lisa Loman

ISBN:9789079383047

Prijs:€ 14,95

Pagina’s:192

Hardcover

Page 27: Titeloverzicht 2015