Solidworks Premium 2012

8
SOLIDWORKS PREMIUM 2012 Proiectul care va conduce afacerea UN SINGUR PACHET CARE REZOLVA TOATE PROVOCARILE DE PROIECTARE. SolidWorks® Premium 2012 va ofera functionalitati usor de utilizat, puternice, care conduc la cresterea productivitatii si la obtinerea unui design inovativ. Acesta automatizeaza operatiile pe care le utilizati cel mai des si va permite sa scurtati si sa accelerati ciclul de dezvoltare al produselor. Puteti defini si valida foarte rapid geometria, modalitatea de asamblare si functionalitatea produselor dvs, si, in plus, puteti comunica echipei sau clientilor foarte clar conceptele dvs. Parte componenta a unei game de solutii pentru dezvoltarea produselor, oferit de SolidWorks – acoperind parte de proiectare, simulare, sustenabilitate, comunicare tehnica si management al datelor - SolidWorks Premium 2012 reprezinta o platforma completa dedicata inginerilor si proiectantilor. Oferind instrumente dedicate pentru repere din tabla, asamblare prin sudura, trasee de conducte si cabluri, suprafete, matrite precum si o biblioteca cuprinzatoare de piese, SolidWorks Premium 2012 va ajuta sa lucrati mai eficient, si sa luati cele mai bune decizii referitoare la produs, pe tot parcursul dezvoltarii acestuia. INVATATI RAPID, LUCRATI RAPID FOLOSIND UN SISTEM INTUITIV SolidWorks combina usurinta in utilizare cu o gama larga de personalizari, astfel incat noii utilizatori pot invata foarte rapid, iar cei experimentati pot lucra si mai rapid. Invatati rapid Gandita astfel incat sa va faca productivi instantaneu, interfata SolidWorks este usor de invatat si utilizat. Meniuri “in context” apar pe butonul dreapta mouse la momentul potrivit. Toolbar-urile sunt organizate dupa functiile de proiectare pentru acces rapid. Automated Command Search va permite sa ajungeti instantaneu la comanda dorita. Un set complet de tutoriale si documentatie suport va ajuta sa avansati intr-un ritm foarte rapid. CREATI SI COMUNICATI SolidWorks Premium 2012 este o solutie de proiectare 3D completa, care va permite sa generati, validati, transmite si manageria proiectele produselor dvs. Integrand instrumente puternice de design in care se includ modelarea pieselor, ansamblurilor si desenelor de executie, simularea comportamentului sub actiunea incarcarilor, predictia costurilor, randarea imaginilor, animatie si managementul datelor de produs, SolidWorks Premium face ca dezvoltarea si comunicarea ideilor sa fie simpla, rapida si mai inteligenta. .

Transcript of Solidworks Premium 2012

  • SOLIDWORKS PREMIUM 2012 Proiectul care va conduce afacerea

    UN SINGUR PACHET CARE REZOLVA TOATE PROVOCARILE DE PROIECTARE. SolidWorks Premium 2012 va ofera functionalitati usor de utilizat, puternice, care conduc la cresterea productivitatii si la obtinerea unui design inovativ. Acesta automatizeaza operatiile pe care le utilizati cel mai des si va permite sa scurtati si sa accelerati ciclul de dezvoltare al produselor. Puteti defini si valida foarte rapid geometria, modalitatea de asamblare si functionalitatea produselor dvs, si, in plus, puteti comunica echipei sau clientilor foarte clar conceptele dvs.

    Parte componenta a unei game de solutii pentru dezvoltarea produselor, oferit de SolidWorks acoperind parte de proiectare, simulare, sustenabilitate, comunicare tehnica si management al datelor - SolidWorks Premium 2012 reprezinta o platforma completa dedicata inginerilor si proiectantilor. Oferind instrumente dedicate pentru repere din tabla, asamblare prin sudura, trasee de conducte si cabluri, suprafete, matrite precum si o biblioteca cuprinzatoare de piese, SolidWorks Premium 2012 va ajuta sa lucrati mai eficient, si sa luati cele mai bune decizii referitoare la produs, pe tot parcursul dezvoltarii acestuia.

    INVATATI RAPID, LUCRATI RAPID FOLOSIND UN SISTEM INTUITIV SolidWorks combina usurinta in utilizare cu o gama larga de personalizari, astfel incat noii utilizatori pot invata foarte rapid, iar cei experimentati pot lucra si mai rapid. Invatati rapid Gandita astfel incat sa va faca productivi instantaneu, interfata SolidWorks este usor de invatat si utilizat. Meniuri in context apar pe butonul dreapta mouse la momentul potrivit. Toolbar-urile sunt organizate dupa functiile de proiectare pentru acces rapid. Automated Command Search va permite sa ajungeti instantaneu la comanda dorita. Un set complet de tutoriale si documentatie suport va ajuta sa avansati intr-un ritm foarte rapid.

    CREATI SI COMUNICATI

    SolidWorks Premium 2012 este o solutie de proiectare 3D completa, care va permite sa generati, validati, transmite si manageria proiectele produselor dvs. Integrand instrumente puternice de design in care se includ modelarea pieselor, ansamblurilor si desenelor de executie, simularea comportamentului sub actiunea incarcarilor, predictia costurilor, randarea imaginilor, animatie si managementul datelor de produs, SolidWorks Premium face ca dezvoltarea si comunicarea ideilor sa fie simpla, rapida si mai inteligenta. .

  • Munciti rapid Personalizarea facila a interfetei SolidWorks va permite sa va cresteti semnificativ productivitatea. Puteti personaliza toolbar-uri meniuri in context, prescurtari, setari ale mediului de lucru. Capabilitatea mouse gesture va ofera un acces rapid prin miscarea mouseului. Realizati automatizarea functiilor de proiectare prin proceduri API.

    Capabilitatile Intelligent design si detailing Capabilitatile Intelligent design si detailing imbunatatesc performatele utilizatorilor prin detectarea si rezolvarea automata a provocarilor care tin de modelare sau detalii si care pot fi considerate frustrante de noii utilizatori sau plictisitoare si consumatoare de timp de catre cei experimentati

    TRECETI RAPID DE LA IDEE LA REALITATE Faceti rapid tranzitia ideilor dvs de la concept la lansarea pe piata folosind ca fundament modelarea 3D.

    Modelare piese si ansambluri SolidWorks Premium va permite sa proiectati produse dintr-o gama larga de industrii si aplicatii.

    Modelarea solidelor 3D: creati si editati piese 3D; desenele de executie si ansamblurile se vor updata rapid in concordanta cu modificarile pieselor.

    Capabilitati pentru proiectarea ansamblurilor mari: Generati si manageriati proiecte de dimensiuni foarte mari, lucrand fie in modul detaliat fie in varianta simplificata.

    Suprafete avansate: creati si editati geometrii complexe ale solidelor sau suprafetelor incluzand suprafete stilizate sau cu curbura continua (C2)

    Repere din tabla: plecati de la zero sau convertiti piesa 3D la o carcasa de tabla incluzand desfasurata obtinuta automat si tinand cont de compensarea lungimii indoirilor.

    Suduri: proiectati rapid structuri sudate continand elemente structurale standardizate, gusee, capace, placi, inclusiv o biblioteca predefinita de elemente structurale

    Proiectare matrite: proiectarea pieselor componente ale matritelor si a sculelor necesare produserii acestora, inclusiv cavitati si miezuri, inclinari suprafete de separate

    Proiectare trasee conducte/tevi: generati si documentati sistemele in varianta 3D, inclusiv trasee de conducte si tevi utilizand tabele de componenta (BOM) complete.

    Proiectare trasee electrice importati informatiile referitoare la conexiunile electrice, generati si documentati traseele electrice obtinand tabele de componenta (BOM) complete.

    Accelerati procesul de proiectare si simulare a masinilor folosind functionalitatile incluse pentru structuri sudate, desene de executie si alte procese.

  • SOLIDWORKS A FOST SINGURA SOLUTIE CARE INTEGRA INSTRUMENTE PENTRU PROIECTARE, TRASEE CONDUCTE, ELEMENTE STRUCTURALE, SIMULARE SI DOCUMENTARE.

    Orlando Linero, Plant Designer, Eastern Power Limited

    Automatizare si reutilizarea proiectelor Accelerati dezvoltarea noilor proiecte reutilizand proiectele existente si folosind instrumentele de automatizare a proiectarii oferite de SolidWorks.

    SolidWorks Search: cautati orice fisier pe calculatorul dvs., in retea, sistemul PDM SolidWorks sau pe Internet.

    Automatizarea proiectarii: Automatizarea sarcinilor de proiectare repetitive incluzand piese, ansambluri si generarea desenelor de executie folosind DriveWorksXpress

    Configuratii: creati automat versiuni multiple ale pieselor si ansamblurilor si salvati-le in acelasi fisier pentru a avea o referinta unica mai usor de folosit.

    Design Library: salvati piesele, operatiile, templateurile si multe altele folosite frecvent pentru a avea un acces facil.

    Modele 3D ale furnizorilor: Reduceti timpul de proiectare folosind cataloagele de modele 3D si 2D din 3D ContentCentral

    Smart Components si Smart Fasteners: reduceti timpul alocat ansamblurilor si promovati standardizarea folosind componente inteligente care se dimensioneaza si asambleaza automat, in plus, acestea putand genera si gaurile sau decuparile necesare montajului daca este necesar.

    Component Library: SolidWorks Toolbox pune la dispozitie peste un million de componente care pot fi adaugate in ansamblurile dvs.

    Animatii si randari fotorealistice. Comunicati foarte rapid si clar conceptele dvs. folosind instrumente vizuale cu impact puternic.

    Photoview 360: genereaza imagini fotorealistice si animatii rapid, fara a fi necesar sa va dovediti un expert in grafica.

    Walk-through/fly-through animations: Obtineti un tur virtual prin proiectul dvs printr-o inregistrare video care va ajuta sa explicati celorlalti mult mai usor intentiile.

    Assembly animation: demonstrati functionalitatea de baza adaugand elemente de miscare, gravitatie sau contact intre componente, deplasand manual componentele, inregistrand si salvand rezultatul in format video.

    Randarea fotorealistica va permite sa transmiteti ideile foarte usor fara a fi nevoie de prototipuri fizice.

  • SolidWorks Premium 2012 accelereaza generarea desenelor de executie ale ansamblurilor premitand asezarea vederilor explodate predefinite prin drag & drop din View Palette.

    2D drawings Generati rapid desene de executie 2D, care sa transmita rapid si foarte clar cum produsele trebuie fabricate si asamblate.

    Automatic Drawing View creation: pur si simplu drag and drop modelul 3D intr-un template de desen de executie pentru a genera vederi, cu sau fara muchii ascunse; generati automat orice tip de vedere: izometrica, sectiune, sectiune partial sau detalii.

    Automated Drawing View updates: pastrati

    sincronizarea vederilor din desenele de executie cu updatarea pieselor sau ansamblurilor 3D.

    Dimensionare: generare si amplasare automata a dimensiunilor si tolerantelor; dimensiunile care s-au modificat fata de ultima salvare sunt prezentate supraluminat.

    Bill of Materials (BOM): Generarea automata a tabelelor de componenta (BOM) cu numerotarea reperelor si liste de taiere pentru asambluri sudate, care se updateaza la modificarea modelului 3D; exportarea BOM direct din ansamblul 3D sau desenul de executie pentru imprimare sau sisteme ERP si MRP.

    Annotations: completati desenul adaugand toate tabelele simblorile, notele, tolerantele, necesare.

    Standards checking: comparati desenele dvs cu standardele de firma pentru a asigura deplina compatibilitate folosind instrumentul SolidWorks Design Checker

    Drawing control: controlul reviziilor desenelor de executie prin compararea grafica a acestora pentru a intelege difertentele aparute.

  • INOVAREA NE-A AJUTAT SA CASTIGAM O PARTE IMPORTANTA DIN PIATA PE CARE O DETINEM, IAR SOLIDWORKS ESTE UNUL DIN INSTRUMENTELE CARE NE-AU AJUTAT SA INOVAM LIBER.

    Kai Birger Olsen, Engineering Director, Ramboll Offshore Wind

    SIMULAREA VA ASIGURA DE FAPTUL CA IDEILE DVS VOR FUNCTIONA ASA CUM AU FOST IMAGINATE. Testati virtual proiectele dvs. pe parcursul dezvoltarii utilizand instrumente construite pentru proiectantii sau inginerii care isi cunosc cel mai bine produsul. Eliminati astfel riscurile inerente aparute la orice inovare, reducand concomitent si numarul de prototipuri fizice necesare, economisind bani si definitivand produsul mult mai rapid.

    Motion simulation SolidWorks Motion verifica cinematica produselor dvs., pentru a confirma daca acestea indeplinesc scopurile stabilite in timpul ciclului de proiectare.

    Structural validation Identificati usor zonele predispuse la cedare si evaluati modificarile produsului pentru a obtine unul de o calitate ridicata.

    Sustainability Folositi SolidWorks SustainabilityXpress pentru a evalua impactul asupra mediului al produsului dvs. si optimizati selectia materialului, si geometria piesei Fluid flow simulation SolidWorks FloXpress ofera date despre comportamentul unei curgeri de fluid si rapoarte asociate acestuia

    Evaluati fortele si tensiunile intre piesele in contact utilizand functionalitatile incluse in SolidWorks Premium.

  • ATINGETI TINTELE DE COST IMPUSE SI EXECUTATI PROIECTUL CORECT, DINTR-O SINGURA INCERCARE. Folositi instrumentele oferite de SolidWorks Premium pentru a verifca daca proiectul dvs poate fi produs, inainte de realizarea executiei propriu-zise pentru a reduce semificativ rebuturile si costurile.

    Estimare costuri Automatic cost estimation: estimati automat costurile de

    executie ale pieselor folosind templateurile predefinite; proiectantii pot lua mai rapid decizii corecte, mai informate legate de costurile de executie; producatorii isi pot automatiza procedurile de ofertare.

    Customizable manufacturing settings: templateurile de executie sunt personalizabile, permitand introducerea datelor de cost si executie specifice, cum ar fi de exemplu: material, ore de munca, viteze si avansuri ale masinilor si costuri.

    Eliminarea interferentelor Collision and interference detection: verificarea

    interferentelor a coliziunilor si a distantelor minime impuse intre componentele din proiect pentru a asigura o functionare corecta.

    Hole alignment checks in assembly design: eliminati greselile de aliniere intre gaurile componentelor asamblate pentru a asigura o potrivire si o asamblare perfecta a organelor de asamblare, inca inaintea procesului de executie.

    Tolerance stack-up analysis: folositi SolidWorks TolAnalyst pentru a verifica automat efectele tolerantelor asupra pieselor si ansamblurilor pentru a asigura o potrivire perfecta a pieselor in contextul ansamblurilor.

    Sisteme rutate Electrical harness manufacturing: obtinerea automata a

    desfasuratei traseelor de cabluri pentru a genera desene care contin elementele de conectare si liste de material pentru executia reperelor electrice.

    Pipe-spool functionality: proiectati complet retele de tevi si conducte si impartiti-le in sectiuni pentru a obtine o mai buna modalitate de executie si transport;

    Proiectati pentru executie DFMXpress: Folositi SolidWorks DFMXpress pentru a verifica

    daca anumite aspecte legate de proiectul dvs sunt imposibil de realizat sau au costuri excesive

    Comparati piesele sau desenele de executie: folositi instrumentele avute la dispozitie pentru compararea grafica a pieselor si desenelor de executie pentru a vizualiza diferentele intre doua versiuni ale unei piese sau desene, de ori de cate ori apar modificari in proiect.

    Verificarea inclinarii, a subtaierilor si a grosimii peretilor: Verificati automat problemele referitoare la inclinare, subtaieri si grosimi de pereti care apar in piesele realizate prin procedee de matritare sau turnare.

    Sheet metal flat pattern: Obtineti automat desfasurata pentru piesele din tabla proiectate si documentati-le in vederea prelucrarii; include compensarea indoirilor pentru a asigura un semifabricat corect pentru productie.

    Exportul datelor pentru productie 3D for rapid prototyping: exportul in format STL sau in alte

    formate de fisiere adecvate pentru prototipare rapida, direct din SolidWorks.

    Output 2D manufacturing data: Exportati automat fisiere in

    format DWG si DXF capabile a fi citite de masinile CNC, direct din SolidWorks.

    Accelerati procesul de pregatire a productiei: generati

    automat iesiri sub forma tabele de gauri, liste de taiere, liste de indoire a traseelor de tevi capabile a fi preluate de CNC.

    3D CAM partner integration: generati automat traseele de scula pentru CNC-uri, direct din SolidWorks,fara a fi nevoie de programe de conversie si transfer- folosind produsele CAM din Certified Gold Solution partners

    Costing tool ajuta proiectantii sa ia mai rapid si mai corect decizii bazate pe costurile de executie si ajuta producatorii sa isi automatizeze procesele de ofertare.

  • COLABORATI SI COMUNICATI-VA IDEILE MULT MAI RAPID. Transmiteti datele CAD tuturor partenerilor si colaborati rapid si usor in proiectele avute.

    Schimbul datelor Import/export: convertiti datele CAD intr-un format care sa vina in intampinarea dorintelor inclusiv

    fisiere IFC pentru interactiunea cu programul AEC.

    Date 2D DWG existente: mentineti proiectele existente in format 2D folosind intrumentele 2D oferite de SolidWorks

    Automatic Feature Recognition: convertiti automat datele CAD non SolidWorks pentru ca proiectele ulterioare sa fie modificate mai rapid si mai usor.

    ECAD-MCAD data exchange: Utilizarea CircuitWorks pune la dispozitie o trasmitere bidirectionala a datelor de proiectare intre proiectantii mecanici si cei electrici.

    Import scanned data: Folositi SolidWorks ScanTo3D pentru a converti datele scanate in date CAD SolidWorks pentru a facilita ingineria inversa.

    Deschideti rapid ansamblurile de dimensiuni mari pentru vizualizare folosind Large Design Review, care include listarea completa a componentelor, masuratori, sectiuni si walk-through.

    Instrumente de colaborare Large Design Review: deschidere rapida, navigare, walk-through, masuratori, sectiuni si crearea de

    vederi cu comentarii, a ansamblurilor de dimensiuni mari. Foarte util pentru a comunica clar si rapid proiectul echipei dvs.

    eDrawings: previzualizati atat desene 2D cat si date 3D folosind un tip de fisier compact perfect potrivit comunicarii via mail; edrawing suporta fisiere de tip SolidWorks, DWG, numeroase alte formate CAD si permite vizualizari prin rotire si zoom, masurare, sectionare si dezasamblare virtuala.

    Protejati proprietatea intelectuala: Utilizati SolidWorks Defeature technology pentru a ascunde diverse aspecte ale proiectelor dvs inainte de a transmite datele dvs de proiectare.

    SolidWorks Product Data Management (PDM) Managementul datelor: manageriati datele de proiectare utilizand controlul automat al reviziilor

    securitatea datelor si controlul accesului.

    Gasiti datele: cautarea componentelor pentru utilizarea in noile proiecte, gasirea datelor existente pentru reutizare, economisind costuri si timp in procesul de dezvoltare.

  • UTILIZAM ACUM PDM SOFTWARE ATAT PENTRU REVIZII CAT SI PENTRU CONTROLUL ELECTRONIC AL DATELOR, LUCRU CARE NE OFERA POSIBILITATEA DE A AVEA PERMANENT UN BACKUP ELECTRONIC NECESAR, CONFORM REGLEMENTARILOR FDA (FOOD AND DRUG ADMINISTRATION).

    IMPORT/EXPORT DE DATE

    Translatorii integrati in SolidWorks Premium 2012 va permit exportul datelor create intr-o larga varietate de formate, pentru diverse aplicatii, incluzand:

    Patrick Brown, R&D Engineer, Berchtold Corporation

    SUPORT SI INSTRUIRE Acces la o retea mondiala pentru instruire si suport tehnic Dassault Systmes SolidWorks Corp pune la dispozitie o gama larga de instrumente si resurse dedicate instruirii si suportului tehnic: tutorial, help online, bloguri, forumuri SolidWorks user group network (www.SWUGN.org) precum si oretea cuprinzatoare de reselleri locali.

    Intrand in reteaua globala a utilizatorilor SolidWorks puteti comunica cele mai bune practice, invata modalitati de lucru rapid, pentru a depasi provocarile intalnite. Toti reselleri nostrii localizati la nivel mondial lucreaza pentru a va ajuta sa deveniti mai rapizi, mai eficienti. Avand avantajul unei medii de 10 ani de existenta in domeniul CAD si focalizati pe SolidWorks reselleri va pot oferi suport tehnic, instruire continua, servicii personalizate pentru a va asigura succesul.

    PDF STEP IGES DWG DXF OBJ 3DS Parasolid Pro/ENGINEER IAM

    (Autodesk Inventor) IPT

    (Autodesk Inventor) Mechanical Desktop Unigraphics PAR (Solid Edge) CADKEY Rhino IDF

    IFC SAT (ACIS) VDA-FS VRML STL U3D (Universal 3D) TIFF JPG AI

    (Adobe Illustrator) PSD

    (Adobe Photoshop) 3D XML CGR

    (CATIA graphics) HCG

    (CATIA highly compressed graphics)

    HSF (Hoops)

    SOLUTIILE SOLIDWORKS DE DEZVOLTARE A PRODUSELOR SolidWorks maximizeaza productivitatea resurselor dvs pentru a obtine produse mai bune, mai

    rapid la un cost competitiv. Pentru a descoperi intraga gama de solutii oferite de SolidWorks in domenil proiectarii, simularii, comunicarii si al managementului de date vizitati

    STANDARDE

    www.solidworks.com/products2012.

    ANSI

    GOST

    BSI

    ISO

    DIN

    JIS GB

    Referitor la necesitatile de sistem, va rugam vizitati link: www.solidworks.com/systemrequirements

    Vizitati www.solidworks.com/premium sau contactati CADWORKS reseller autorizat al SolidWorks pentru a afla mai multe.

    www.solidworks.com