Seniori 55 +.2015

4
Baza de Odihnă şi Tratament Recuperator Procopie şi Elisabeta - Dorna Arini Baza de Tratament foloseşte pentru oaspeţii noştri, toate noutăţile în materie de sănătate. Procedurile şi tehnicile specifice la care se adaugă factorul natural de cură – climatul subalpin cu aeronizare negativă, se adreseaza afectiunilor din: reumatologie, cardiologie, recuperare fizică, medicina sportivă, dermatologie, boli metabolice şi de nutriţie, neurologie . Procedurile care se efectueaza sunt : hidroterapie în ozon, diatermia medicala , băi de plante naturale, băi galvanice, împachetari cu namol de Techirghiol, electroterapie, masaje terapeutice şi de relaxare, sauna uscata şi umedă.

description

Seniori 55 +.2015

Transcript of Seniori 55 +.2015

Page 1: Seniori 55 +.2015

Baza de Odihnă şi Tratament Recuperator

Procopie şi Elisabeta - Dorna Arini

Baza de Tratament foloseşte pentru oaspeţii noştri, toate noutăţile în materie de sănătate.

Procedurile şi tehnicile specifice la care se adaugă factorul natural de cură – climatul subalpin cu aeronizare negativă, se adreseaza afectiunilor din: reumatologie, cardiologie, recuperare fizică, medicina sportivă, dermatologie, boli metabolice şi de nutriţie, neurologie .

Procedurile care se efectueaza sunt : hidroterapie în ozon, diatermia medicala , băi de plante naturale, băi galvanice, împachetari cu namol de Techirghiol, electroterapie, masaje terapeutice şi de relaxare, sauna uscata şi umedă.

Page 2: Seniori 55 +.2015

SENIORI 55+

TARIF = 120 lei/pers/zi. Valabila in perioada: 1sept.- 20 dec.2015

Tariful este valabil pentru un sejur de minim 6 nopti. Tariful cuprinde: cazare + pensiune completa + 3 proceduri de tratament pe zi de persoana.Toate mesele

se servesc in sistem bufet suedez. Tariful este de persoana – loc in camera dubla. Suplimentul pentru camera single este 15 lei/zi.

Facilitati:- parcare;- internet wireless, cablu TV, LCD, frigider - minibar, telefon, baie cu cada sau duş, încălzire centrală, lift .- jocuri: rummy,table, sah , carti, tenis de masa.- proceduri electroterapie, sauna umeda, masaje terapeutice si de relaxare,bai de plante naturale, hidroterapie in ozon, diatermie medicala,impachetari cu namol de Techirghiol, bai galvanice, kinetoterapie,etc.- posibilitatea de a participa la slujbele religioase de la biserica din incinta Manastirii Acoperamantul Maicii Domnului.- punct de plecare spre manastirile din Bucovina, Neamt, Maramures.Conditii: Cel putin unul din beneficiarii ofertei / camera sa fi implinit varsta de 55 ani.

Page 3: Seniori 55 +.2015

In baza biletului de trimitere de la medicul de familie, dovada de asigurat CAS (adeverinta salariat/cupon de pensie), copie BI/CI , card de sanatate se efectueaza 2 proceduri suplimentare/zi.

Este timpul sa iti rezervi cateva zile pentru sanatatea ta!