Sal Rachele și Fondatorii în România -- 5-7 Octombrie 2012

download Sal Rachele și Fondatorii în România -- 5-7 Octombrie 2012

of 3

description

Sal Rachele și Fondatorii în România -- 5-7 Octombrie 2012, la București

Transcript of Sal Rachele și Fondatorii în România -- 5-7 Octombrie 2012

Sal Rachele si Fondatorii in Romania -- 5-7 Octombrie 2012Dragi prieteni, Va anuntam cu bucurie ca Sal Rachele vine in toamna in Romania. Cu aceasta ocazie, am organizat un eveniment de 3 zile, intre 5 si 7 octombrie 2012, la Bucuresti. Desi pana la eveniment au mai ramas 5 luni, locurile se ocupa intr-un ritm foarte rapid (etapa obligatorie de pre-inregistrare se incheie la 31 mai 2012). Este necesar ca cei ce doresc sa participe la eveniment sa se preinregistreze si sa achite un avans, urmand ca biletele sa poata fi achizitionate in decursul lunii Septembrie 2012 (restul detaliilor evenimentului se gasesc aici: www.fondatorii2012.info ). Evenimentul va fi unul intensiv (circa 17 ore, pe parcursul celor 3 zile), programul fiind urmatorul:

Ziua 1O seara cu Fondatorii, prezentat de Sal Rachele (traducere in limba romana asigurata) Vineri seara, durata estimata 2:30 h (probabil 18:30 - 21 sau 19:00 - 21:30)

Introducere in dinamica transformarilor planetareSal si ghizii sai spirituali, Fondatorii, vor detalia stiintific transformarile ce au loc, impreuna cu ultimele proiectii privind situatia economica si politica zonei noastre geografice si in lume, potentialele privind conflictele si pacea, modificarile climatice si geofizice, detalii privind locatii sigure de trait in anii care vin, stiluri de viata bazate pe dezvoltare si abundenta mai degraba decat pe supravietuire, si multe altele. Sal va face channeling pentru Fondatori, fiinte de Lumina Pura din cea de a 12 dimensiune, care viziteaza Pamantul de fiecare data cand au loc transformari profunde, pentru a oferi din iubirea si intelepciunea lor.

Ziua a 2-aPregatirea sufletului pentru transformarile planetare si inaltare, prezentat de Sal Rachele (traducere in limba romana asigurata) Sambata, durata estimata: 8 ore (probabil: 10:00 - 18: 00 sau 09:30 - 17:30)

Vindecarea si evolutia celor 6 corpuri mai denseVindecarea totala - o metoda cuprinzatoare privind cele 6 niveluri de vindecare (fizic,

emotional, mental, astral, eteric, cauzal), cum sa accesati fiecare nivel si sa eliberati blocajele si distorsiunile, cum sa aduceti in armonie cele 6 niveluri. Este inclusa o procedura detaliata despre cum sa fie obtinuta o vindecare totala si permanenta a tuturor nivelurilor fiintei, include meditatii calauzite, channeling constient, introducere in vindecarea liniei temporale si mai ales in conexiunea cu viitorul, multe alte aspecte ale vindecarii, ca precursor al evolutiei inalte si inaltarii. Participantii sunt rugati sa vina imbracati cu haine confortabile pentru meditatie si pregatiti pentru schimbari pozitive majore.

Ziua a 3-aAscensiunea si transformarile planetare Duminica, durata estimata: 6 ore (probabil intre 10:00 - 16: 00 sau 09:30 - 15:30)

Programul Maestru, tiparul inaltariiCe este ascensiunea ? Cum se manifesta ? Cand se manifesta ? In acest workshop, Sal impreuna cu Fondatorii vor detalia procesul evolutiei sufletului si transformarea fiintei umane intr-o fiinta stralucitoare de Lumina. Sunt incluse sesiuni de channeling constient cu Fondatorii si meditatii calauzite de initiere a inaltarii. Include informatii despre procesul ascensiunii, ce inseamna el pentru corpul fizic, cum sa fie declansat procesul transformarii corpului fizic in corp cristalin nemuritor, meditatii privind mediul optim de creare si dezvoltare a Vehiculului de Lumina Merkaba, metode de acces la Codurile Sacre de sunet si lumina, meditatii de initiere a ascensiunii, tonuri sacre. Participantii sunt rugati sa vina imbracati cu haine confortabile pentru meditatie si pregatiti pentru schimbari pozitive majore. Timp de cateva zile, Sal va fi disponibil si pentru sesiuni individuale. Informatii suplimentare, de asemenea, gasiti pe site-ul www.fondatorii2012.info.

Cei ce nu au vazut inca emisiunea cu Sal Rachele si Fondatorii o pot urmari aici: http://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA (cu subtitrare in limba romana).

Pe 23 mai 2012 va aparea si cartea "Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030", scrisa de Sal Rachele in colaborare cu Fondatorii http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/pamantul-se-trezeste-profetii-20122030.html (clic pentru a vedea cuprinsul). Puteti efectua precomenzi, coletele fiind expediate imediat dupa lansarea cartii, in ordinea primirii precomenzilor, prin Posta Romana (cu ramburs). Precomenzile beneficiaza de un discount de 10%. ________________________________

Sal Rachele are o experienta de peste 35 de ani in explorarea potentialului uman. Este autorul cartilor "Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030", "Transformari planetare 2012-2030: Mesaje de la Fondatori" si "Viata la frontiera cunoasterii" si a transmis numeroase mesaje de la ET iluminati, ingeri si maestri inaltati. Este co-fondator al "Sananda Mystery School", un curs online condus de Sananda, supraconstiinta lui Iisus. Sal organizeaza numeroase workshop-uri si seminarii in lume cu teme dedicate vindecarii si inaltarii. Procedura sa, "vindecarea liniei temporale", este o forma unica de terapie ce permite sufletelor sa isi vindece traumele din copilarie si din vietile trecute. Sal este de asemenea si pianist, producand inregistrari de muzica de meditatie originala. Pentru mai multe informatii cu privire la Sal si la activitatea sa, vizitati site-ul www.salrachele.com . Celor ce inteleg limba engleza, le recomandam si lecturile audio de pe site-ul mai sus mentionat, intrucat contin si alte informatii, care nu se afla in carti (transmisiuni de la Fondatori, arcturieni, Leah, Sananda). __________________ http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/pamantul-se-trezeste-profetii-20122030.html - Pamantul se trezeste: Profetii 2012-2030 (Sal Rachele si Fondatorii) http://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030 http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/transformari-planetare-2012-2030.html Transformari Planetare 2012-2030 (Mesaje de la Fondatori) http://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030 http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/viata-la-frontiera-cunoasterii.html - Viata la Frontiera Cunoasterii (Sal Rachele) http://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/conexiunea-lira-pamant.html - Conexiunea Lira/Pamant http://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant -