Romaltyn - Marturii

download Romaltyn - Marturii

of 6

 • date post

  07-Aug-2015
 • Category

  Services

 • view

  18
 • download

  4

Embed Size (px)

Transcript of Romaltyn - Marturii

 1. 1. MRTURII ROMALTYN MINING
 2. 2. ILIE CRCIUN POP RESPONSABIL ENERGETIC I NTREINERE ELECTROMECANIC n decursul anilor, am dezvoltat o colaborare strns n colectivul electromecanic i cu efii ierarhici, reuind ntotdeauna s rezolvm orice probleme aprute. Condiiile de munc au fost i sunt asigurate, exist dotare cu echipament de lucru i protecie, cu scule i dispozitive din cele mai bune. Drepturile salariale au fost achitate la timp i integral. Sunt pregtit s fac fa provocrilor viitoare i am cea mai mare dorin sa repornim uzina la parametrii proiectai. A lucra n Romaltyn este o satisfacie deosebit; am ocazia s m perfecionez continuu pe linie profesional i s asigur familiei un trai de via normal, datorat siguranei locului de munc.
 3. 3. ADRIAN POPA EF SERVICIU ACHIZIII I IMPORT-EXPORT A lucra la ROMALTYN MINING este o mare responsabilitate att PROFESIONAL, pentru c implic abiliti i cunotine temeinice pentru un proiect UNICAT n ROMNIA pn la ora actual, dar mai ales CIVIC. Spun civic pentru c, practic, se rezolv prin profilul de activitate al societii o MARE PROBLEM pentru ntreg oraul aceea a polurii continue, datorit depozitelor miniere create de-a lungul anilor, care polueaz sistematic mediul prin apele de infiltraie.
 4. 4. AUREL ZAHARIA - EF IAZUL DE DECANTARE AURUL Romaltyn este pentru mine a doua ans de a- mi exercita meseria acas, aproape de familie, n condiii de performan organizatoric i tehnologic, ntr-un colectiv care te predispune la a-i dori mai mult i unde recompensa este pe msura efortului.
 5. 5. RDUCU GHIA GESTIONAR Muli consider un loc de munc avantajos locul de munc unde ai ct se poate de multe beneficii i eti foarte bine pltit. Eu cred c un loc de munc avantajos este cldit datorit relaiilor i experienelor zilnice dintre angajai. Cred c sunt trei principii dup care trebuie s te ghidezi dac i caui locul de munc cel mai potrivit: MNDRIE de a face ceea ce faci, NCREDERE n oamenii cu care lucrezi i PLCEREA de a lucra cu colegii. Fac parte din echipa Romaltyn Mining nc de la nceputuri, am lucrat i lucrez cu oameni n care am ncredere i m bucur n fiecare minut de ceea ce fac alturi de colegii mei. Pentru mine, acesta este cel mai avantajos loc de munc.
 6. 6. SURSA: http://www.romaltyn.ro/marturii/