Regulament de participare JSU 2011

4
2011 Regulament de participare Junior Summer University Editia a IV-a Iulie 2011 I. ORGANIZATORI Art 1.,Junior Summer University’’ este un proiect implementat de Organizaţia Studenţilor din Universitatea ,,Babeş Bolyai’’, denumită în continuare Organizator. Perioada de desfăşurare a activităţilor din cadrul proiectului este intervalul 14 - 29 iulie 2011, în Centrul Universitar Cluj-Napoca. II. PARTICIPANŢI Art 2. Pentru a deveni beneficiar al proiectului vei fi evaluat în funcţie de câteva criterii: - să fii mândru absolvent al clasei a XI-a în anul curent; - să completezi corect, fără lene şi omiteri, formularul de înscriere şi să-l trimiţi organizatorilor în timp util, adică până la data de 15 iunie 2011. - să fii onorabilul posesor al unui formular de recomandare completat de către diriginte sau unul dintre profi, pe care îl descarci de pe site şi apoi să-l trimiţi scanat la adresa jsu.osubb[at]gmail.com împreună cu formularul de înscriere. - dacă nu eşti încă major, asta este! Îţi cerem şi o adeverinţă de la părinţi, scrisă de mână, prin care să constate faptul că sunt de acord cu tot ce ai plănuit pentru şederea ta aici. O vei trimite scanată o dată cu formlarele de înscriere şi recomandare

description

Regulament de participare JSU 2011

Transcript of Regulament de participare JSU 2011

Page 1: Regulament de participare JSU 2011

2011

Regulament de participare Junior Summer University

Editia a IV-a

Iulie 2011

I. ORGANIZATORI

Art 1.,Junior Summer University’’ este un proiect implementat de Organizaţia Studenţilor din Universitatea ,,Babeş Bolyai’’, denumită în continuare Organizator. Perioada de desfăşurare a activităţilor din cadrul proiectului este intervalul 14 - 29 iulie 2011, în Centrul Universitar Cluj-Napoca.

II. PARTICIPANŢI

Art 2. Pentru a deveni beneficiar al proiectului vei fi evaluat în funcţie de câteva criterii:- să fii mândru absolvent al clasei a XI-a în anul curent;- să completezi corect, fără lene şi omiteri, formularul de înscriere şi să-l trimiţi organizatorilor în timp util, adică până la data de 15 iunie 2011.- să fii onorabilul posesor al unui formular de recomandare completat de către diriginte sau unul dintre profi, pe care îl descarci de pe site şi apoi să-l trimiţi scanat la adresa jsu.osubb[at]gmail.com împreună cu formularul de înscriere. - dacă nu eşti încă major, asta este! Îţi cerem şi o adeverinţă de la părinţi, scrisă de mână, prin care să constate faptul că sunt de acord cu tot ce ai plănuit pentru şederea ta aici. O vei trimite scanată o dată cu formlarele de înscriere şi recomandare şi o vei prezenta organizatorilor în ziua cazării tale la Cluj. - Dacă ai îndeplinit criteriile, nu ai decât de aşteptat până la data de 22 iunie 2011 când te vei regăsi sau nu pe lista participanţilor care va fi afişată pe site.

Art 3. Părinţii trebuie să menţioneze dacă există nereguli în starea ta de sănătate, având în vedere că nu au permisiunea să participe la proiect persoanele care suferă de boli contagioase.

III. EVALUAREA APLICATIILOR

Art.4. (1)Evaluarea aplicaţiilor şi repartizarea pe facultăţi se face in funcţie de următoarele criterii

evaluarea Motivatiei activitatati extracurriculare

Page 2: Regulament de participare JSU 2011

2011 Formularele completate cu grija, fara a fi omise raspunsuri la intrebari respectarea deadline-ului de trimitere a aplicatiilor. Exprimarea coerenta si capacitatea de argumentare a participantului

(2)Dacă vrei să aflii mai multe despre criteriile de evaluare si repartizare intră la secţiunea UTILE Precizari cu privire la evaluarea aplicatiilor si repartizarea pe facultati. <http://jsu.osubb.ro/utile.php>

IV. ORGANIZARE

Art 5. Taxa de participare de 250 RON reprezintă confirmarea locului în proiect şi asigură gustul vieţii de cămin, unde vei fi cazat timp de 2 săptămâni, vei primi 2 mese studenţeşti pe zi, precum şi restul activităţilor pe care le regăseşti în program. Banii vor ajunge la noi doar dacă îi depui în contul RO49BTRL01301205A34507XX, la Banca Transilvania, în perioada 22 iunie – 30 iunie 2011, titular cont: Organizaţia Studenţilor din Universitatea « Babeş-Bolyai » (OSUBB). Folosiţi datele voastre personale (nume, prenume) când faceţi transferul.lista finală cu participanţii care îşi confirma locul va fi afişată la data de 3 iulie 2010.

Art.6. (1)Dacă ţi-ai confirmat locul vei participa obligatoriu la programul educaţional de la o facultate după cum urmează:

- Cinci zile cursuri – două-trei cursuri de profil/zi- Două zile presesiune- Trei zile sesiune (examene)

(2) Optional, vei putea lua parte la cursuri din cadrul tuturor facultăţilor care intra în program, activitate pe care v-o recomandăm la toţi. În cazul în care un participant urmează cursurile de la doua facultăţi, examenele vor putea fi susţinute la facultatea pe care participanţii o aleg – astfel de modificari vor fi discutate cu coordonatorul fiecarui grup de elevi.

Art 6. Marele grup de participanţi JSU va fi unul eterogen, ceea ce înseamnă că vei împărţi activităţile desfăşurate în aceste două săptămâni cu elevi din toată ţara. Singurul criteriu de creare a unor mini-grupuri va fi facultatea pentru care optaţi. Acestea vor fi coordonate şi supravegheate de către organizatori.

Art 7. Ca să evităm incidente de orice fel, vei împărţi camera de cămin cu persoane de acelaşi sex şi nu vei avea în posesie nici un element din următoarea serie: materiale toxice, materiale inflamabile/explozibili (ex. artificii), stupefiante, alcool.

Art 8.. Veţi fi cu toţii absolut egali în drepturi şi obligaţii, dar şi în gradul de libertate acordat. Astfel, nu vi se vor impune ore de culcare sau trezire, fiecare fiind responsabil de gestionarea timpului propriu...bineînţeles, în concordanţă cu programul zilnic. Participarea la cursuri este obligatorie şi ne rezervăm dreptul de a elimina din proiect pe cei care chiulesc repetat de la

Page 3: Regulament de participare JSU 2011

2011programul de cursuri.

Art 9. Vei fi responsabil pentru orice tip de acţiune întreprinzi, neexistând obligaţia asumării răspunderii de către organizatori, în cazul incidentelor provocate de către participanţi.