RAVASE 2016

download RAVASE 2016

of 4

description

Ravase pentru noul an

Transcript of RAVASE 2016

Niciodata sa nu-ti uiti prietenii! In special pe cei care au sa-ti dea bani. Cel pe care il iubesti e mai aproape decat crezi. Rabdarea ta va fi rasplatita cu totul. Nu doar petrece timpul. Investeste-l! Cand nu mai ai in ce sa crezi, poti sa crezi intr-o noua pereche de pantofi. Oricat vei vorbi, nu vei plictisi pe nimeni. Tot ce-ti vei dori va fi pe raft, vei gasi numarul tau si va fi la promotie.1. Dragostea incepe cu ochii.2. Ar trebui sa iti pui o expresie mai draguta pe fata.3. Stii cum sa fii critic cu umor si sarm.4. Ai o mana norocoasa.5. O sa profiti prin experienta.6. Cu putina rabdare totul o sa fie ok.7. Norocul este gasit la sfarsitul curcubeului.8. O sa primesti o amenda.9. Esti intotdeauna pregatit pentru aventura.10. urmatoarele examene o sa aduca rezultate bune.11. Ai rabdare, vestile bune o sa ajunga.12. Pentru orice lucru de care te ocupi cu seriozitate o sa fii rasplatit.13. Aratai bucuria si satisfacerea.14. Argumentele tale te vor duce la succes.15. Esti un master in pornirea problemelor.16. Eforturile tale vor fi rasplatite.17. Ideile tale sunt nepretuite.18. Crezi in viitor si in progres.19. O zi norocoasa.20. Ai o dorinta pentru perfectiune.21. Totul e pregatit pentru o surpriza.22. Nu te mai stresa asa repede.23. Fa-ti timp pt hobby-urile tale.24. perfect! Stii ce vrei25. Nu dezamagi increderea altora.26. Daca lucrezi mult o sa ai succes.27. O sa trebuiasca sa faci ore suplimentare pt a-ti atinge telul.28. Anul viitor nu o sa primesti amenzi.29. Cei ce intreaba primesc raspunsuri.30. O sa fii prezent la mai multe petreceri decat anul trecut.31. Cu buna dispozitie si cu energeia ta o sa ii faci pe altii fericiti.32. Tot ce ii doresti vecinului o sa se intoarca impotriva ta.33. frumusetea adevarata se ascunde sub lucrurile simple.34. Varsta aduce expreienta si par carunt.35. Ar trebui sa faci ceva extravagant sa scapi de rutina.36. Femeile si banii conduc lumea.37. Fii rabdator si optimistic.38. Ai impachetat deja bagajele ?39. O discutie calma evita neintelegerile.40. Luna viitoare nu o sa mai ai atatea responsabilitati.41. Nu mai fii asa sensibil.42. O sa fii surprins de ce ascunde in spatele unor masti.1. " Norocul vine cnd ai cel mai tare nevoie de el. "

2. " Mancarea boului, nu o mnnc vaca. " - Nu te bga n treburile altora.

3. " Ochiul altuia vede mai exigent dect al tu. "

4. " Cum i vei aterne, aa vei dormi. "

5. " Vntul doboar copacul cu rdacina mai slab! "

6. " Tot ce se bate de la obisnuit, deranjeaza. neobisnuitul e intotdeauna suspect pana ce lumea se familiarizeaza cu el, banalizandu-l "

7. " Indrazneala omului superior o numim cutezanta, si o pretuim. indrazneala prostului o numim tupeu, si o dispretuim. dar cand aceasta din urma e incununata de succes, orice comentariu e de prisos: ramanem fara replica ".

8 :" Un an dintr-o viata este o viata rezumata intr-un an. caci an dupa an repetam, o data cu aceleasi anotimpuri, aceleasi idei despre lume si viata. "

9. " Cu cat suntem mai stersi si mai timizi, cu atat ne aratam mai trufasi, cu cat suntem mai vulnerabili, cu atat suntem iritabili, pentru ca nu ne-am putut afirma, pretindem ca am ales anonimatul. "

10. " Indoiala e o moneda cu doua fete: cine o priveste trebuie sa le aiba in vedere pe amandoua. "1"Timpul le va rezolva pe toate, ai speranta si va fi totul bine"2"Vei gasi sprijin in persoana pe care nu o credeai capabila de sentimente"3"Banii sunt radacina tuturor relelor de pe pamantDar nimeni nu supravietuieste fara radacini."4"Tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape"5"Fii recunoscator pentru lucrurile care le detii"6"Nu spune nu niciodata"7"Frumusetea perfecta consta in ingrijirea sufletului"8"Nu te lasa pacalit de aparente."9"Oprestete din a mai cauta ceea ce cauti, intr-o zi va veni singur la tine"10"Priveste mereu inainte indiferent de ce vor spune ceilalti"sper cas bune de ceva..."cineva te iubeste... si e in camera astaaa""bai nene! o sa fi presedinte""mananci cam multe ravase bah slabeste!""soarta iti spune: mai ingrasa-te!""vei avea o soarta...grasa!""vei divorta in 2021!""nu ma injura dar esti prea ...MARE""mai bine nu mai manca te ingrasi!""ravasa cu surpriza: ai castigat la loto!""bucura-te de vitata!""la tine nu va veni moartea!""inima ta e... rosie!""vei juca intr-o piesa de teatru nene!""mai lasa netu' ba!""nu iti face griji! te protejeaza paturicaa""ai nevoie de un hobby!""lasa-te de fumat!""criza a ramas la tine""calmeaza-te nimeni nu te iubeste!""fa fitness""ba nene te ingrasi! lasa-te de ravase!"