· PDF fileSECTIA PSIHIATRIE CRONICI ... si il informeaza asupra starii de la internare si ......

7

Transcript of · PDF fileSECTIA PSIHIATRIE CRONICI ... si il informeaza asupra starii de la internare si ......

Page 1: · PDF fileSECTIA PSIHIATRIE CRONICI ... si il informeaza asupra starii de la internare si ... si intocmeste planul de ingrijire; 2. Efectueaza urmatoarele tehnici:
Page 2: · PDF fileSECTIA PSIHIATRIE CRONICI ... si il informeaza asupra starii de la internare si ... si intocmeste planul de ingrijire; 2. Efectueaza urmatoarele tehnici:
Page 3: · PDF fileSECTIA PSIHIATRIE CRONICI ... si il informeaza asupra starii de la internare si ... si intocmeste planul de ingrijire; 2. Efectueaza urmatoarele tehnici:
Page 4: · PDF fileSECTIA PSIHIATRIE CRONICI ... si il informeaza asupra starii de la internare si ... si intocmeste planul de ingrijire; 2. Efectueaza urmatoarele tehnici:
Page 5: · PDF fileSECTIA PSIHIATRIE CRONICI ... si il informeaza asupra starii de la internare si ... si intocmeste planul de ingrijire; 2. Efectueaza urmatoarele tehnici:
Page 6: · PDF fileSECTIA PSIHIATRIE CRONICI ... si il informeaza asupra starii de la internare si ... si intocmeste planul de ingrijire; 2. Efectueaza urmatoarele tehnici:
Page 7: · PDF fileSECTIA PSIHIATRIE CRONICI ... si il informeaza asupra starii de la internare si ... si intocmeste planul de ingrijire; 2. Efectueaza urmatoarele tehnici: