Ppc pentru o promovare online eficienta

download Ppc pentru o promovare online eficienta

of 15

 • date post

  24-May-2015
 • Category

  Business

 • view

  324
 • download

  5

Embed Size (px)

Transcript of Ppc pentru o promovare online eficienta

 • 1. PPC pentruo promovare online eficienta
  www.etiquettes.ro
  office@etiquettes.ro

2. PublicitateaPPC prezintasinumeroasebeneficiidarsiuneledezavantajepe care trebuiesa le luati in considerare. Dar ceeste exact publicitatea PPC siceitipoateoferi ea pentruafacere?
3. In conditiileactuale, afacerileiau tot felul de masuri de austeritatecandestevorba de bugetul de marketing. Acestlucru se datoreazapreturilormaripentrupublicitatea print sau TV.
Totusiexistaanumiteactiunipe care le pot intreprindeoamenii de afaceripentru a-siaduceproduselemaiaproape de clientisimetodaeste: Internet marketing-ul.
4. Un serviciucare a crescutpopularitateainternet marketing-uluiestepublicitatea PPC. Aceastaeste o tehnicafolosita in marketing-ulmotoarelor de cautarecepresupuneplataunorsume de bani de fiecare data cand un utilizatoracceseazaanuntul tau.
5. De obiceiplasareaanuntuluiesterealizataprintr-un proces de licitare. Dacalicitezisumaceamai mare pentrucuvintelesaufrazele tale cheieaiasiguratloculcelmai bun in motoarele de cautare. Asigura-tedoar ca anuntulisi face treabasiprimestiaccesarile de care ainevoiepentruafacereata.
6. Beneficiilepublicitatii PPC:
1. Rezultateleapardupadoarcatevazilesauchiarcateva ore.
7. 2. Nu trebuiesaaiobligatoriu un site optimizatpentrumotoarele de cautare (SEO).
8. 3. Potisafolosestiorice motor de cautaredisponibil.
9. 4. Potisaintroducioricecuvantcheie, saveziceefect are asupra business-ului tau siilpotipastrasauschimba in functie de accesarilepe care le genereaza.
10. Dezavantajelepublicitatii PPC:
1. Plata fixa in fiecarelunacatremotorul de cautarepe care ilalegi.
11. 2. Plata pentrufiecare click peanunt. Uneorivizitatorii pot fichiar din parteaconcurenteisauutilizatori care se joaca cu motoarele de cautare. Si acestlucrutepoate face sapierzisumeimportante de bani.
12. 3. Incapacitateade platapentrulunileurmatoareva genera excludereaanuntului tau din motoarele de cautare.
13. 4. Acesttip de publicitatepoatefifolositadoarpetermenscurtpentru ca estedificil de gestionatpetermenmai lung.
14. 5. CosturilePPC pot devenidestul de maripe o perioadalunga de timp, de aceea, artrebuiopritedupafinalizareauneicampanii.
15. www.etiquettes.ro
office@etiquettes.ro