Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

121
SPEAKERII BUSINESS DAYS

description

Putine sunt evenimentele care strang laolalta atatia oameni valorosi si cu siguranta aproape inexistente in Romania. O suita de antreprenori de succes, manageri de top din companii nationale si multinationale, experti, specialisti din diverse domenii, analisti si economisti, traneri, coachi, speakeri de top. Toti uniti de un singur scop: acela de a inspira, motiva, ajuta mediul de afaceri din Romania si pentru crearea unei culturi antreprenoriale sanatoase in Romania. Toate astea la Bucuresti Business Days.

Transcript of Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Page 1: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

SPEAKERII BUSINESS DAYS

Page 2: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

O suita de oameni de valoare, antreprenori de succes, top manageri in companii multinationale, specialisti, experti, performeri in diverse domenii

Page 3: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Lorand Soares-Szasz

• A inceput ca si gradinar si in mai putin de 3 ani a ajuns sa lucreze la cea mai mare firma de Business Coaching din lume, ca si Manager de Dezvoltare a Afacerii.

• A castigat numeroase premii, printre care “European #1 Business Development Manager” in cadrul firmei, prin care i-au fost recunoscute munca si rezultatele.

• Cu experienta pe care a acumulat-o in consultanta de afaceri si cu bagajul de cunostinte din domeniul afacerilor a hotarat sa infiinteze firma Coaching4You, aducand conceptul de Business Coaching in Romania. A lucrat si lucreaza cu zeci de firme de succes, in programe de mentoring.

• A organizat mai mult de 300 de seminarii in afaceri, la care au participat peste de 5000 de oameni de afaceri.

• A lucrat cu peste de 100 de firme in programe de business coaching si mentoring.

• A organizat peste 100 de traininguri in Vanzari, Marketing, Comunicare, Fidelizare Clienti si Echipa avand ca si clienti cele mai respectate firme din Portugalia si Romania.

Page 4: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Razvan Tudor

• Razvan este consultant si trainer, antreprenor si fost jurnalist. Dar inainte de toate a fost, este si ramane un comunicator si un povestitor plin de curiozitate. A lucrat ca student in presa scrisa si vorbita, aproape un deceniu in domeniul bursier (la confluenta dintre marketing si managementul riscului) si ulterior in consultanta in mangement. A invatat sa vada lucrurile din toate perspectivele si pentru ca iubeste cuvintele si comunicarea a devenit si antreprenor cu o afacere in domeniul traducerilor: Traducembine.

• Absolvent de stiinte economice, Razvan s-a specializat si in managementul riscului prin programe de formare in Romania si in strainatate din care mentionam: Risk Management Program dezvoltat de Georgetown University, in Statele Unite.

• Razvan Tudor este si membru fondator al Asociatiei de Managementul Riscului din Romania si a fost si este unul dintre promotorii acestui concept. Peste 5 ani si-a dedicat promovarii proiectelor legate de managementul riscului si tranzactionarea instrumentelor financiare derivate, fiind cel care l-a convins pe Nassim Taleb sa viziteze Romania, in 2005, si sa conferentieze in cadrul unui forum de management al riscului pe care il organiza.

• Razvan Tudor a sustinut in ultimii ani peste 50 de prelegeri deschise sau dedicate, in domenii extrem de variate precum: Managementul Riscurilor Financiare, Fundamentele Managementului Riscului, Introducere în Managementul Riscului, Tranzactionarea Instrumentelor Financiare Derivate (Contractele cu opţiuni), Simulare Monte Carlo, Enterprise Risk Management.

Page 5: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Florian Libocor

• Economist sef al BRD-GSG, banca in care lucreaza incepand cu anul 2002.

• Este membru fondator al Asociatiei Analistilor Financiar Bancari din Romania.

• Este licentiat in economie.

Page 6: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mircea Munteanu

• De loc de la Nades, din Ardeal, abolvent de scoli inalte de sociologie si politiologie, cu experienta in media, cercetari sociologice si vandut orice, dau curs glasului strabunilor care ma cheama sa lucrez paminturile natale.

• Astfel, sunt pe cale de-a amenaja o exploatatie agricola de nisa, care bine marketizata aduce deja diverse beneficii.

• Despre astea si despre combinatia intre pamant si biti care gestioneaza fabrici si destine, vom vorbi la Business Days.

Page 7: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Voicu Oprean

• Voicu Oprean este Director General al AROBS Transilvania Software, companie specializata in dezvoltarea de solutii software in domeniul navigatiei GPS, aplicatii pentru telefoane mobile si o vasta experienta in outsorcing pentru industria de turism, banking, transport, sanatate si auto.

• El a infiintat AROBS in iunie 1998 cu scopul de a le demonstara tinerilor programatori ca isi pot construi o cariera de succes in dezvoltarea de software si in Romania, fara a mai fi nevoiti sa emigreze.

• Cei 14 ani de succes si dezvoltare pe care compania i-a cunoscut se datoreaza acestor specialisti IT care lucreaza pentru proiecte de mare anvergura atat pentru clienti din strainatate cat si pentru clienti din Romania.

• In 2012, AROBS inseamna o companie cu 6 sedii in tara si strainatate (Cluj, Bucuresti, Iasi, Budapesta, Chisinau si San Diego) in care isi desfasoara activitatea peste 300 de specialisti. Acestia sustin si dezvolta permanent activitatea celor 3 linii principale de business:

• - Dezvoltarea de solutii software in regim outsourcing pentru clienti din Finlanda, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Canada, Olanda, Germania si SUA

• - Solutii software dedicate pietei interne: peste 1300 de clienti B2B pentru aplicatiile de monitorizare a parcului auto prin GPS, aplicatii SFA si CRM de automatizare a vanzarilor

• - Distributie de sisteme de navigatie GPS in Romania si Europa de Est. Smailo, brandul propriu AROBS a devenit in ianuarie 2012 cel mai bine vandut sistem de navigatie din Romania iar impreuna cu restul brandurilor din portofoliu (Mio si Becker) au pozitionat compania ca si cel mai mare distribuitor se navigatoare GPS din tara.

Page 8: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Iulian Sorescu

• Iulian Sorescu este membru ACCA UK, CECCAR şi CAFR. Prin grupul de practică financiară oferim clienţilor noştri consultanţă extinsă în toate problemele de afaceri şi financiare, precum consultanţă financiară, due diligence financiar, audit financiar conform IFRS, GAAP SUA/Germania şi standardelor româneşti, raportare financiară şi controlling, contabilitate, salarizare.

• Dl. Sorescu sprijină clienţii noştri în îmbunătăţirea/menţinerea performanţelor lor financiare prin asistarea şi monitorizarea activităţilor acestora interne şi optimizarea structurilor lor. In ultimii ani dl. Sorescu a dezvoltat departamentul nostru de Ajutoare de stat.

• Echipa noastra a asistat cu succes multe companii internationale in vederea obţinerii acordului de finanţare pentru ajutor de stat, prin pregătirea planului de afaceri, a studiului tehnic şi economic, precum si asistenta in relatia cu Ministerul Finanţelor Publice. Proiectele au constat fie în extinderea producţiei, a business ului companiilor internationale respective, fie in investitii greenfield.

Page 9: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ivan Patzaichin

• Celebru canoist roman, cvadruplu laureat cu aur la Jocurile Olimpice de vara din 1968, 1972, 1980 si 1984 si triplu laureat cu argint.

• Palmares olimpic: aur Mexico 1968 canoe C2 – 1.000 m; aur München 1972 canoe C1 – 1.000 m; argint Munchen 1972 canoe C2 – 1.000 m; aur Moscova 1980 canoe C2 – 1.000 m; argint Moscova 1980 canoe C2 – 500 m Aur Los Angeles 1984 canoe C2 – 1.000 m Argint Los Angeles 1984 canoe C2 – 500 m.

• A fost de 8 ori campion mondial, o data european si de 50 de ori national.

• Ca antrenor, a cucerit peste 100 de titluri la Olimpiade, Campionate Mondiale, Europene, Balcaniade si Nationale.

• A fost decorat cu “Meritul Sportiv clasa 1” si “Colanul de Platina”, cea mai inalta distinctie acordata de Comitetul International Olimpic.

• Studii: A absolvit Institutul de Educatie Fizica si Sport in 1975 si a devenit membru al Clubului Sportiv Dinamo din Bucuresti.

• Ivan Patzaichin este si initiatorul proiectului Rowmania, o campanie nationala avand ca scop promovarea miscarii fizice prin folosirea ambarcatiunilor cu vasle, pentru o mai buna intelegere si interpretare a naturii.

Page 10: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Teodorb Frolu

• De formatie architect, Teodor Frolu este un antreprenor in industrii creative (comunicare, arhitectura si regenerare urbana, investitii in cladiri de patrimoniu), co-managing partner la DC Communication - una dintre primele companii de comunicare din Romania. Este pasionat de dezvoltare si crede in capacitatea de inovatie agrupurilor multidisciplinare, considera ca proiectele inovatoare si colaborative, sensibile la contexte istorice si la valorificarea pragmatica a memoriei culturale nu pot pot fi realizate de specialisti fara contributia comunitatii si implicarea acesteia intr-un mod participativ. In fond, combina traditia cu modernitatea, stimuland schimbarea economica si sociala prin instrumente care isi au originea in industria creativa.

• Este un antreprenor ce lucreaza in echipa neavand nici un business ca unic actionar. Ca membru fondator al Asociatiei Grupul de initiativa Radu Anton Roman este un promotor al producatorilor traditionali si organizator al Targul Taranului ce a devenit in acest an prima piata din Europa de Est acreditata Slow food International. A conceput platforma creativa The ARK- Bursa mafurilor , salvand de la prabusire ruinele unei cladiri monument istoric aflata in stare de colaps, investind in proiectul de revitalizare urbana E-Uranus.

• Nascut in 1965, a absolvit Universitatea de Arhitectura “ Ion Mincu” Bucuresti. Este presedinte al Centrului International de Arta Contemporana, membru al IPRA (International Public Relations Association), membru fondator al catorva organizatii culturale si de regenerare urbana, autor.

• De asemenea, este partener cu Ivan Patzaichin in proiectul Rowmania.

Page 11: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mihai Stanescu

• Fondatorul companiei RoCoach, prima companie care furnizeaza servicii exclusive de coaching in Romania are la activ peste 3.500 de ore de executive & business coaching.

• In ultimii 10 ani a implementat proiecte de dezvoltare organizationala prin coaching cu peste 100 de companii private din Romania si Sud-Estul Europei (Austria, Grecia, Ungaria, Bulgaria).

• Proiectele de coaching pe care le-a dezvoltat si implementat se concentrează pe:

• dezvoltarea capacitatilor de management operational, tactic si strategic;

• transformarea modelelor de afaceri ale antreprenorilor catre atingerea succesului in business;

• acompanierea liderilor de business in generarea si implementarea de viziuni noi si în gasirea de noi nise de dezvoltare;

• schimbarea de cultura organizationala: comportamente, relatii, tipuri de interactiuni intre persoanele-cheie din companii;

• facilitarea accesului companiilor-client la nivele superioare de business: strategii noi, securizarea investitiilor in dezvoltare, cresterea cifrei de afaceri, implementarea de noi produse si servicii;

• acompanierea liderilor de business in schimbarea mentalitătilor si a structurilor invechite.

• In prezent, este membru al Federatiei Internationale de Coaching (ICF), al European Mentoring & Coaching Council (EMCC) si membru fondator al Asociatiei Romane pentru Coaching (ARC). De asemenea, e membru al catorva retele internationale de coaching si consultanta.

Page 12: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Florin Campeanu

• Florin este speaker international si trainer acreditat. A fost invitat sa vorbeasca la numeroase conferinte si seminarii organizate de SIPA (Specialized Information Publishers Association) la Washington, Miami, Londra si Munchen, dar si la evenimente precum World Franchise Days si Business Days.

• Avand experienta in jurinalism, management si marketing direct si online, Florin a realizat cu succes trecerea de la un grup de editura traditional la un puternic grup de consultanta, ducand Rentrop&Straton in era digitala si consolidandu-i pozitia de lider al informatiilor specializate.

Page 13: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Nicu Zegheanu

• Trainer, executive coach si consultant, Nicu are o experienta practica de peste 7 ani in domeniul resurselor umane, in special in partea de dezvoltare: soft-skills training, consultanta manageriala, executive coaching, managementul performantei, recrutare si selectie.

• Detine un master european in educatia adultilor si o certificare pentru utilizarea instrumentului de analiza comportamentala ‘Predictiv Index’. In 2008 a castigat premiul ‘Cea mai buna prezentare la Business-Edu’08′; in conferinta de Resurse Umane, prezentare cu tema: ‘Tehnici de intervievare comportamentala’.

• Nicu are in portofoliul peste 40 de companii nationale si multinationale in care a desfasurat programe de training si consultanta. Despre dezvoltare are o viziune clara: Crede, Actioneaza si Reuseste (C.A.R). Acesta este in vizunea lui CAR-ul ce te va implini.

Page 14: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Bogdan Grosu

• Cu o pregatire universitara in domeniul ingineriei economice industriale si peste 8 ani de experienta in training, Bogdan Grosu a contribuit prin solutiile oferite la succesul companiilor care acorda o mare importanta relatiilor cu clientii. De asemenea Bogdan este un trainer foarte potrivit, prin experienta si stilul sau, pentru dezvoltarea unor abilitati de comunicare si prezentare.

• Cunostintele si experienta sa au fost dobandite intr-o activitate de durata in operatiunile de relatii cu clientii, avand de-a face cu o paleta extrem de larga de situatii. A lucrat pentru Connex in calitate de Customer Service Representative cu toata gama de clienti, oferind suport pentru servicii de date si internet. Informatiile si cunostintele dobandite le-a valorificat mai tarziu in programe de training si dezvoltare a angajatilor din departamentul de operatiuni clienti, devenind consultant intern.

• In ultimii 7 ani, alaturi de echipa TMI Romania, Bogdan a avut roluri cheie in proiectele de dezvoltare si implementare a unor programe de training si consultanta pentru companii din domenii variate, de la telecomunicatii si asigurari pana la banking. Sustine peste 100 de zile de training si consultanta pe an, pe tematici ca: abilitatile de comunicare, prezentare si elemente de cultura organizationala sanatoasa. A construit programe integrate de consultanta si training pentru imbunatatirea interactiunilor cu clientii, in cadrul companiilor client, livrand solutii complete pentru evaluarea calitatii serviciilor oferite si pentru recunoasterea si recompensarea performantei.

• O alta arie de expertiza este cea de comunicare cu clientii interni, implicandu-se in programe de cultura organizationala si comunicare cu colegii.

• A sustinut cursuri la peste 100 de companii. Se remarca prin oferirea de solutii practice la provocarile intalnite de companii si de participanti.

Page 15: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Laszlo Pacso

• Laszlo Pacso este organizatorul principal al proiectului Business Days, cu o experienta de peste 15 ani atat in domeniul vanzarilor si al negocierilor, cat si in gestionarea si coordonarea proiectelor antreprenoriale.

• A creat de la zero o companie in domeniul telefoniei mobile, a coordonat proiectul de rebranding, repozitionarea pe piata si integrarea in structura grupului de firme al unei companii mari din domeniul farmaceutic.

• De asemenea, este fondatorul JCI Targu Mures si a avut o contributie semnificativa in dinamizarea mediului de afaceri din Targu Mures prin organizarea pe durata unui an a peste 20 de evenimente dedicate mediului de afaceri, prin promovarea potentialului investitional si turistic al regiunii.

Page 16: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Valentin Tuca

• Valentin TUCA se alatura in 2011 AON cu o experienta de peste 15 ani in brokerajul de asigurari din tara noastra, fiind cel care a deschis operatiunile brokerului MARSH in Romania, companie pentru care a lucrat timp de 10 ani. Ulterior, a preluat conducerea asiguratorului CLAL Romania (actuala PLATINUM Asigurari), detinand functia de Director General pana in luna iunie 2009, si si-a infiintat si propria companie in domeniul consultantei de managementul riscului si de optimizare a costului cu asigurarile – VALTMAN Consulting.

• Prezenta remarcabila pe piata romaneasca a asigurarilor, Valentin TUCA este un om cu opinii ferme si competenta demonstrata, recunoscut si apreciat de catre colegii de breasla ca un adevarat profesionist in domeniu.

Page 17: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Simona Bonghez

• Crede cu tarie in puterea jocului si a metaforei si ii place ca sesiunile ei de training sa fie distractive si interactive, in asa fel incat participantii sa acumuleze informatii intr-o maniera cat mai placuta.

• Desi are background in IT, cariera ei profesionala s-a indreptat catre zona de training si consultanta.Experienta de peste 15 ani in management de proiect (dovedita prin cele trei certificari internationale oferite de Project Management Institute, International Project Management Association si UK Officefor Government Commerce), coroborata cu cei peste 12 ani de experienta in instruirea adultilor silivrarea de traininguri de management de proiect, reprezinta la ora actuala principalele ei atu-uri inactivitatea de training si consultanta in acest domeniu.

• Simona sustine traininguri pentru pregatirea in vederea certificarii PMP, sesiuni de instruire in vedereacertificarii IPMA precum si consultanta in management de proiect si management (in special in managementul schimbarii, managementul proceselor, design organizational, management strategic si planificare de afaceri).

• Chiar daca experienta este, intr-adevar, un aspect decisiv in activitatea ei, Simona considera ca nu ar fi reusit fara buna dispozitie si umor.

Page 18: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Marius Radu

• Marius Radu are peste 8 ani de activitate in domeniul fondurilor nerambursabile din surse europene si nationale, din care 3 in finantare si 5 de consultanta, beneficiind de o experienta solida in managementul proiectelor derulate de IMM-uri si companii mari.

• Marius coordoneaza in prezent Departamentul de Fonduri Europene din cadrul Diviziei Corporate Investment Banking si Private Banking a UniCredit Tiriac Bank, parte a UniCredit Group.

• Departamentul de Fonduri Europene implementeaza, de asemenea, conventiile semnate la nivelul Bancii cu institutii nationale de garantare, precum: FNGCIMM, FGCR, EXIMBank, dar si internationale: Fondul European de Investitii (FEI) pentru instrumentul JEREMIE.

• Alte tipuri de conventii gestionate la nivelul departamentului: Programul Kogalniceanu (prin care se acorda subventii de dobanda din fonduri nationale, sub regula “de minimis”) si conventiile semnate cu APIA pentru subventiile din agricultura si dezvoltare rurala.

• Marius considera ca increderea este unul dintre elementele importante in managementul riscului si luarea deciziilor si ca reusita este rezultanta abilitatilor, parteneriatului, curajului si sansei.

Page 19: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Florin Stoleriu

• Florin este pasionat de vanzari si in general de relatiile constructive dintre companii si clientii acestora. Parcursul profesional inseamna mai mult de 15 ani de experienta in domeniul comercial in companii de top din Romania. A lucrat pe rand pentru Indesit Romania, Fabryo Corporation si peste 10 ani in industria berii pentru Bergenbier. A avut sansa sa intelega mecanismele vanzarilor atat pentru canalul de vanzari traditional, cat si pentru retailul modern.

• Si-a completat experienta de om de vanzari si cu laturile fascinante ale marketingului si trade marketingului lucrand ca senior brand manager si Trade Marketing manager. Diversitatea a insemnat pentru Florin dezvoltare profesionala si personala. La inceputul anului 2012 a intrat in randul antreprenorilor demarand proiectul salesadvisor.ro. Ajuta companiile sa utilizeze metode si instrumente de lucru potrivite pentru a vinde mai mult si mai profitabil.

• De asemenea, cred ca excelenta in vanzari este un parcurs si nu o stare in sine. Florin este convins ca oamenii buni fac lucrurile sa se intample, de aceea cred cu tarie in puterea unei forte de vanzari bine motivate, structurata corespunzator si disciplinata in procesul de vanzare.

Page 20: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Dan Berinde

• Dan este inginer si Executive M.B.A. Timp de 10 ani a predat management la Universitatea Tehnica din Iasi, iar urmatorii 10 ani a condus procese de restructurare in companii din domenii diverse, alimentar, textile, constructii, financiare.

• In toate cazurile, procesele de schimbare s-au bazat pe utilizarea metodologiei ARL-Action.Reflection.Learning, dezvoltata de compania americana LIM-Leadership in International Management.

• Acum, Dan isi propune sa sprijine formarea de Team Coachi in companiile ce opereaza in Romania, proiect ce se numeste, din aces an, LIM Eastern Europe.

Page 21: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Diana Vitan

• Diana Vitan. 32 de ani. Absolventa a Universitatii Politehnica Timisoara, sectia Inginerie Manageriala si Tehnologica-Mecanica, a Facultatii de Drept si programului academic Excelenta in Vanzari, dupa 8 ani de experienta in antreprenoriat ( Ancor Industry -managing partner timp de 4 ani dezvoltand de la un magazin, o linie de distributie en-gros, 3 magazine si o fabrica , cu linie de productie, brand propriu si distributie la nivel national) , sales (Romtelecom -corporate key account manager timp de aproape 3 ani) si management ( Hansen Grup – Director Regional ), isi incepe activitatea ca trainer pe vanzari si pe product in cadrul companiei Life Care Corp in 2008, unde isi dezvolta si o retea de mlm, de aprox 7000 de parteneri.

• Impreuna cu inca doi colegi pune bazele unei scoli de dezvoltare personala dedicata partenerilor acestei companii, Blue Diamond, care il are ca prim invitat de onoare in Romania intr-un seminar de exceptie,in iulie 2010, pe renumitul Paul Martinelli , care revenind in octombrie in Romania, o ia ucenica intr-un proces intensiv de modelare pe traning, speaking si coach. Inregistreaza impreuna la Londra in feb 2011 , Power Principles in limba romana, urmand ca Diana sa devina teaching partner pt Paul Martinelli, incepand cu celebrul eveniment Map Your Future si mai apoi Your Turning Point, unde cei doi au impartit scena

• In 3 martie 2012, se inaugureaza Diana Vitan -Consulting & Training prin prisma careia lanseaza cu succes pachetele educationale pe sales, public speaking , pozitionare cat si dezvoltare personala, odata cu programul Capu’ Sus, care se vrea un “aer proaspat” in domeniu, aducand in peisajul educational romanesc o combinatie de scoala americana cu influente britanice, balcanizata dupa cerintele dinamicii pietei.

Page 22: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Andy Szekely

• Contabil, jurnalist, organizator de evenimente, manager si antreprenor. A renuntat insa la toate acestea pentru a-i invata pe oamenii de afaceri sa prospere, iar acum este trainer, autor, coach şi public speaker, cu experienţă de peste 11 ani in training. A folosit extensiv uneltele LAB Profile pentru livrarea de traininguri de vânzări, persuasiune şi coaching. A publicat prima carte de programare neurolingvistica in Romania, “Calea Succesului” si a inregistrat 5 CD-uri audio educationale si 10 manuale de training.

• Andy conduce grupul de firme AS şi este membru fondator al Fundaţiei Alpha Leadership prin care oferă servicii de training, coaching şi consultanţă pentru organizaţii şi întreprinzători. Este deasemenea implicat in proiectul Boot Camp pentru dezvoltare personala si profesionala pentru adulti.

• Ca NLP Master Practitioner şi Trainer cu dublă formare (2003 şi 2006), Andy susţine programe pentru dezvoltarea personală şi profesională, sub formă de seminarii deschise sau training pentru companii.

Page 23: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Florentin Banu

• Florentin Banu, fost campion roman de badminton, este autorul a doua mari afaceri de succes pe piata romaneasca: S.C. Joe I.B.C S.R.L. (afacere incununata de succesul cu care s-a efectuat vanzarea societatii catre Nestle, producator mondial din industria alimentara) si lantul de supermarket-uri S.C. Artima R.I.C. (firma ce a fost vanduta concernului polonez PEF Investment, in luna martie a anului 2005, devenind ulterior lantul de supermarket-uri „Carrefour”).

• Povestea lui este un exemplu extraordinar de initiativa, care a ajutat Timisoara sa ajunga acolo unde este astazi. In Viena, a lucrat ca antrenor de badminton, roofer, bucatar-pizza si sofer de taxi. Privind inapoi, Florentin Banu explica: “Am condus un taxi la Viena pentru aproape 3 ani. Am facut toate planurile mele de afaceri si calculele in taxi. Ori de cate ori am fost in asteptare de clienti, am planificat si visat … cu speranta ca odata se va intampla. Si am ajuns sa traiesc asta.”

• Omul de afaceri timisorean se concentreaza, in prezent, pe sustinerea celor trei business-uri pe care le detine. Impreuna cu fratele sau, controleaza, prin intermediul grupului Banuinvest, trei afaceri – Banuconstruct (dezvoltarea si construirea de imobiliare in Timisoara), Banusport (un complex sportiv dezvoltat in Timisoara) si Interpart Production (afacere cu mase plastice si matrite, in special pentru industria auto).

Page 24: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Bogdan Comanescu

• Este Directorul General Accelera, dezvoltator comercial, consultant si trainer de vanzari. Are 20 de ani de experienta nationala si internationala in vanzari, managementul vazarilor si dezvoltarea comerciala a afacerilor.

• La inceputul lui ’90 a avut primul contact cu antreprenoriatul pe cand detinea o afacere in domeniul auto, iar in ’94 a lucrat intr-o companie austriaca. Patru ani mai tarziu, a intrat in grupul Accor si, de atunci, nu s-a mai despartit de companie. In 2005, Bogdan Comanescu a revenit la antreprenoriat odata cu lansarea Accelera in Romania.

• În anul 2000 omul de afaceri a simtit nevoia unei schimbari puternice în cariera. Dintre toate activitatile grupului Accor la nivel mondial, care reuneste 4.000 de firme, antreprenorul a ales deschiderea unei filiale Accor în România prin Academia Accor, a carei activitate l-a fascinat înca din 1998.

Page 25: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Gabriel Biris

• Partener fondator al companiei Biris Goran, Gabriel Biris este considerat unul dintre cei mai buni lideri fiscali din tara, fiind focusat pe toate aspectele legate de impozitare. Editiile “Chambers Europe” si “PLC Which Lawyer”, in 2009, ii recunosc reputatia, declarandu-l “singurul lider fiscal roman”.

• Tanarul avocat Gabriel Biris este unul dintre cei mai cunoscuti consultati de fiscalitate din România. Lucreaza in domeniu de 12 ani, perioada in care a fost angajatul unor importante companii de consultanta care activeaza pe piata autohtona, iar de anul trecut a decis, alaturi de alti 3 parteneri, sa isi deschida propria casa de avocatura.

• A absolvit Facultatea de Electrotehnica si Telecomunicatii si Facultatea de Drept, iar in 2000 a devenit membru in Baroul Bucuresti.

Page 26: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Felix Daniliuc

• Felix Daniliuc are o experienta de peste 18 ani in domeniul financiar-bancar, in activitati precum: trade finance, custodie, cash management, retail banking, coordonare retea sucursale si vanzari directe, din luna ianuarie 2010 ocupand functia de Director General al Raiffeisen Leasing.y

• In perioada 2007-2009 a ocupat pozitia de Director de Vanzari directe in cadrul Raiffeisen Bank. Anterior, timp de doi ani, a fost director de retail in cadrul aceleiasi banci. Este absolvent al Institutului Politehnic si al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar dupa finalizarea studiilor a lucrat in domeniul financiar-bancar in cadrul unor institutii de renume precum: Raiffeisen Bank, ING Bank si Tiriac Bank.

Page 27: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Cristian Nacu

• Cristian Nacu este partener la Enterprise Investors si sef al Reprezentantei EI in Romania. Enterprise Investors este membru al SEEPEA din 2005 si este cea mai veche si una dintre cele mai mari firme de private equity din Europa Centrala si de Est. Enterprise Investors administreaza capital ce totalizeaza 1,7 miliarde de euro prin 7 fonduri. Cele mai importante investitii conduse de Cristian Nacu in Romania pana acum sunt in Macon Deva, Siveco si Profi.

• Inainte de Enterprise Investors, Nacu a lucrat pentru International Finance Corporation – divizia de investitii a Bancii Mondiale. A lucrat de asemenea si pentru Guvernul Romaniei, pentru care a administrat unul dintre cele mai mari portofolii de privatizare, finalizand 25 de privatizari.

Page 28: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Marius Ghenea

• Este unul dintre cei mai importanti antreprenori romani din online. Pentru multi este cunoscut ca unul dintre cei cinci investitori prezenti in emisiunea Arena Leilor.

• Este un prosper om de afaceri si unul dintre fondatorii Flamingo. In prezent este presedintele grupului Fit Distribution, dezvoltatorul magazinelor online PCfun si ElectroFun. Acum doi ani, a achizitionat ShopIT si PC Garage, unul din cei mai mari retaileri online locali, intr-o tranzactie despre care omul de afaceri afirma ca este “cea mai importanta consolidare din intreg retailul online romanesc de la inceputuri si pana in prezent”.

• Prin achizitiile sale, antreprenorul creeaza un grup cu afaceri anuale de aproape 30 de milioane de euro.

Page 29: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ioana Vartosu

• Dr. Vartosu Ioana, medic, trainer si public speaker si-a gasit vocatia oferind suportul necesar si toate cunostiintele sale viitorilor si proaspetilor parinti in cadrul Asociatiei Scoala mamei Junior de aproape 10 ani, pe care a si fondat-o.

• De-a lungul anilor, sub motto-ul „Fii mamica fara frica!” a dezvoltat o serie de programe pentru femeile insarcinate ( cursuri prenatale, de puericultura si postnatale, gimnastica aerobica si acvatica, consiliere psihologica, masaj), pentru copii mici ( gimnastica acvatica, masaj) si pentru parinti ( cursuri, consiliere psihologica).

• Comunitatea creata intre timp de parintii care i-au trecut pragul se implica in diverse actiuni si campanii caritabile organizate prin asociatia care o reprezinta.

• Pentru a veni in sprijinul viitorilor parinti cu informatii corecte despre cresterea si ingrijirea copilului a initiat si dezvoltat proiectul „Curs de puericultura”, care prin intermediul siteului ofera cursuri prenatale si de puericultura gratuit oricarui cuplu care asteapta un copil.

• In prezent este moderatoarea unei emisiuni medicale „Tableta de sanatate” pentru TVR3 si TVR Timisoara, care in anul 2012 a primit premiul pentru cea mai buna emisiunea gen talk-show din Romania, in cadrul festivalului „Simfest”, fiind inovatoare prin interactivitatea cu publicul.

• Peste 6.000 parinti informati si 2500 copiii, peste 20 campanii umanitare cu zeci de copii ajutati,peste 10 titluri de carti si materiale video stau in dreptul unei doctorite de suflet, Ioana Vartosu.

Page 30: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Petrus Stuparu

• Şi-a inceput cariera livrând cursuri de Engleză şi facilitând diferite workshopuri în facultate, concentrându-se apoi pe customer service şi proiecte de vânzări. S-a îndreptat apoi către zona antreprenorială, înființând o companie de import-export și distribuție. Compania sa a reușit, încă din primul an de existență, să acceseze magazinele relevante în domeniu și să se impună în mediul on-line prin campanii surprinzătoare pe social media.

• Petruş este licenţiat de către compania canadiană Eagle’s Flight (Canada) pentru susţinerea programelor de învăţare experienţială. El susţine cursuri de vânzări, customer care și dezvoltare personala

• Ca speaker, Petruș livrează discursuri cu scop de învățare, dar și discursuri motivaționale. Impactul discursurilor ținute de el trece dincolo de simpla transmitere de informații. El reușește să genereze reacții la nivel emoțional și la nivelul deciziilor individuale. Cunoașterea mai multor limbi străine (engleză, italiană și spaniolă) precum și abilitățile sale de adaptare în comunicarea interculturală, l-au recomandat pe Petruș pentru programe destinate unor echipe eterogene incluzând persoane de diferite naționalități. El a facilitat astfel de programe atât în România cât și în alte locații din Europa

Page 31: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ciprian Stavar

• Consultant in marketing si comunicare interactiva – are peste 11 ani de experienta in marketingul online si este unul din pionierii publicitatii online din Romania.

• De numele lui se leaga primul adserver performant dezvoltat de Softure (achizitionat ulterior de NetBridge Investments), dar si primele campanii online pentru branduri ca Peugeot, Citroen, DHL, Axe, ABN-AMRO Bank. Activitatea din agentii (Mindshare Media – Ogilvy Group; new/media – thegroup) este dublată cu experienta de publisher online in cadrul Vodanet si WorldBynet. Incepand din martie 2008, este Guerrilla Marketing ® Certified Practitioner/Online specialist in, dupa ce a vandut participatia detinuta in cadrul agentiei new/media relocandu-se la Sibiu.

• Preocuparea sa pentru educarea pietii de publicitate online din Romania s-a concretizat in zeci de traininguri catre clienti si agentii de publicitate, participarea ca speaker la conferintele de marketing si realizarea forumului Marketing 24/7 ajuns in 2011 la editia a IV-a (www.marketing247.ro).

Page 32: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Calin Iepure

• Public speaker, trainer, antreprenor si consultant in business online, Calin este fondator si Managing Partner la TrainingMasters Consulting – o companie care a pornit la drum din dorinta de a organiza si furniza programe de training personalizate.

• Este Outstanding Toastmaster, Competent Communicator si Advanced Leader Bronze în cadrul primului club Toastmasters din Romania – una dintre cele mai importante organizaţii de public speaking și leadership din lume.

• Este licențiat în Managementul Schimbării și Dezvoltării Organizaționale, în Informatică și în Inteligență Artificială și Calcul Distribuit.

• Călin consideră că “oamenii de succes sunt cei care invata, iar acest proces trebuie sa fie unul permanent.” Scopul său este, la fel ca si in cazul filosofiei japoneze Kaizen, imbunatatirea continua.

• Citatul său preferat este: “Secretul succesului in viata este sa fii pregatit atunci cand a venit timpul!” – Benjamin Disraeli.

Page 33: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Alex Dragan

• Fost sportiv de performanta, Alex Dragan, este orientat catre atingerea celor mai bune rezultate si catre obtinerea potentialului maxim al fiecarui om.

• In prezent este fondatorul Academiei de Stil, ce are ca misiune oferirea sfaturilor, ideilor si vine in ajutorarea barbatilor din Romania in alegerea stilului vestimentar adecvat.

• “Prin constientizarea faptului ca haina spune o poveste despre tine, vei deveni mai atent si mai creativ atunci cand vine vorba despre alegerea costumului, a pantofilor sau a cravatei pe care o porti.” Alex Dragan

Page 34: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Dragos Popescu

• Dragos Popescu si-a construit cariera de consultant si trainer pornind de la o solida experienta directa in business. A ocupat pozitii manageriale de varf, in particular in industria telecom (Sales Manager – Bel Pagette, Customer Service Manager – Vodafone, Operations / Country Manager – Motorola).

• A fost si este implicat activ, in calitate de consultant, in proiecte de analiza si optimizare de business, atat in telecomunicatii, dar si in industria grea sau FMCG / logistica / distributie.

• Sustine in mod curent sesiuni de training, cu precadere in domeniile: Vanzari si Negociere, Marketing, Finante, Bugete si Analiza Financiara, Business Management, Project Management. Cursurile sale sunt puternic interactive si sunt intotdeauna insotite de exempificari practice si instrumente concrete, dezvoltate si/sau dobandite de Dragos in experienta sa de business. O picatura (sau mai multe) de umor transforma, de fiecare data, cursurile sustinute de el in experiente placute si memorabile.

• Detine un titlu MBA (Finance & Business Administration – Motorola Business University, 1999) si este absolvent a numeroase programe / cursuri de dezvoltare profesionala, atat in domenii de specialitate (Project Management, Marketing, Business Analysis, Finance) cat si de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si pedagogice, sustinute de prestigiosi furnizori precum Business Foundation Institute, Holden, Achieve Global, etc

Page 35: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Calin Biris

• Calin Biris este “crocodilul” de marketing de la Trilulilu si un membru activ al IAA YP Cluj.

• A fost Team leader si Project leader la AIESEC.

• Este o persoana activa in mediul online, iar offline il puteti vedea atat la intalnirile de business cat si la cele de “socializare”.

Page 36: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Andrea Filip

• Andrea Filip (www.andreafilip.com) este trainer si coach ThetaHealing si antreprenoare pasionata de evolutia constiintei.

• Fondatoare a primului Centru de Dezvoltare a Carierei din Romania in 2002, a contribuit la dezvoltarea personala si profesionala a peste 40.000 de tineri. Pentru rezultatele deosebite ale ei si ale organizatiei sale a fost apreciata si recunoscuta de multiple organizatii nationale si internationale ca si antreprenor social www.careercenter.ro

• Impreuna cu sotul ei au dezvoltat o afacere de consultanta in logistica (supply chain), pe principii de excelenta in afaceri si integritate, www.onactive.ro

• Trainer cu peste 10 ani experienta, impartaseste din experienta si cunoasterea acumulata prin cursurile care le ofera. Acestea sunt multiple, pe teme de actualitate, care ofera salturi in performanta personala si de business (ThetaHealing – www.theta-healing.ro, Antreprenoriat, Evolutie si constiinta, s.a.)

Page 37: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Octavian Pantis

• Octavian este managing director al firmei TMI Training & Consulting (www.tmi.ro), companie pe care o conduce din 1999, cand a deschis in Romania biroul companiei internationale de training si consultanta TMI.

• El este absolvent de Stiinte Economice – Relatii Economice Internationale si si-a continuat studiile cu specializari in marketing si antreprenoriat. Are o certificare internationala conferita de TMI pentru a conduce o serie de programe de training si consultanta. Este Certified Professional Behavior Analyst (CPBA) si Certified Professional Values Analyst (CPVA) de catre Success Insights International.

• A castigat premiile “Trainer of the Year” in 2010 si “Best Speaker” la Conferinta Training 2007. Octavian este membru al Professional Speakers Association for Europe.

• El este autorul celor mai bine vandute audiobookuri din colectia self help editata de Humanitas Multimedia, audiobookuri cu tema Time Management si Practical Leadership.

Page 38: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Eusebiu Burcas

• Fondator Burcash – program independent de educatie financiara, Senior Consultant & Trainer. Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice–Cluj, a lansat prima afacere proprie in anul II de facultate. Dupa absolvire a activat ca si broker pe piata de capital, apoi in domeniul vanzarilor ajungand in scurt timp director de vanzari.

• Initiator al unor proiecte de succes in domeniul afacerilor online (www.kestionare.ro, www.salesjobs.ro). Eusebiu este constant preocupat de “dezvoltarea echipelor de marketing si vanzari din companiile romanesti“ dezvolta si livreaza programe de training de negocieri, vanzari consultative, marketing strategic, management de produs, s.a. Printre clientii sai se numara City Pharma, Beiersdorf, E.ON Gaz, EURO GSM, Relad Pharma, Safilar, Leo Burnett&Target.

• Este autor a numeroase articole in reviste de specialitate, este membru al Consiliului Director al AMCOR, membru al ISMM, AMA si HR Club.

Page 39: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Adrian Ilovan

• Adrian Ilovan este detinatorul firmei Netlogiq, ce se ocupa de dezvoltarea si promovarea site-urilor.

• Pana in prezent detine peste 300 de proiecte de marketing. Obiectivele companiei sunt:

• analizarea nevoilor clientilor si crearea unei strategii de marketing

• dezvoltarea de site-uri si aplicatii web-based

• promovarea site-urilor prin intermediul SEO si marketing online

• Adrian este absolvent al Facultatii de Business Management din cadrul Universitatii “Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Page 40: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Madalina Uceanu

• Este reprezentantul Career Advisor, companie care ofera servicii de management al carierei si consultanta in resurse umane. Career Advisor este initiatorul proiectului online www.portalhr.ro, care se doreste a fi principala resursa online pentru informatii de calitate si atent selectate referitoare la aria resurselor umane.

• Are o experienta de peste 16 ani in domeniul Executive Search si consultantei in HR, si este si professor asociat pentru cursul de Management al Resurselor Umane in cadrul MBA-ului Romano – Canadian, fiind licentiata in utilizarea unor instrumente precum Human Synergistics, Thomas International si Myers Briggs Type Inventory.

• Absolventa a Academiei de Studii Economice – sectia Relatii Economice Internationale, Madalina si-a completat studiile cu diverse cursuri in domeniul Managementului Resurselor Umane, Vanzari, Recrutare, Consultanta Management, iar in prezent este studenta in cadrul Corporate Coach University si Career Coaching International.

Page 41: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ruxandra Bandila

• Ruxandra Bandila este Director de Marketing si Dezvoltare pentru PwC Romania coordonand de asemenea si activitatea din Europa de Sud-Est.

• Inainte de a lucra la PwC, Ruxandra a avut functia de Director Executiv al Consiliului Investitorilor Straini, contribuind activ la cresterea profilului organizatiei si la solutionarea problemelor mediului de afaceri.

• Anterior, a fost inalt functionar ONU, sef al departamentului social-economic in cadrul Programului NaTiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). In perioada 1996-1998, a fost directorul Proiectului de Reabilitare a Scolilor, in valoare de 130 milioane USD, finantat de catre Banca Mondiala. In perioada 1991-1996, a lucrat in Franta, in cadrul mai multor proiecte derulate de Agentia Franceza de Energie si Protectia Mediului – ADEME.

• Ruxandra a obtinut titlul de doctor in Energetica la École des Mines de Paris in 1996. Este membru al European Association of Communications Directors.

Page 42: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ovidiu Toader

• Ovidiu Toader are 37 de ani si este directorul firmei Hafele Romania. Prima afacere, Minerva com, a inceput-o in studentie, in ianuarie 1997, dupa ce a lucrat o perioada ca reprezentant de vanzari pe domeniul distributiei de accesorii pentru o importanta firma de mobila din Timisoara.

• Un an mai tarziu a inceput sa colaboreze cu firma elvetiana Franke (unul dintre cei mai importanti producatori de chiuvete din inox si electrocasnice incorporabile), ceea ce a permis dezvoltarea ulterioara si mai accentuata a propriei afaceri. In 1999, afacerea s-a extins si in Arad si Oradea, iar in 2000 firma a devenit distribuitorul numarul unu al firmei Franke in Romania, cu show-room-uri in Timisoara, Arad, Oradea si Sibiu. Mai apoi in alte 5 orase mari din Romania si in Republica Moldova in 2008 avand cifra de afaceri de 5,4 mil de euro.

• In 2009 a vandut afacerea catre liderul mondial in distributia de feronerie pentru mobila si cladiri Hafele GmbH din Germania, infiintand astfel subsidiara acesteia Hafele Romania.

• Ovidiu este absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.

Page 43: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Sandor Kasza

• Speaker, trainer, consultant si coach. Sandor imbina cu succes ratiunea si pragmatismul profesiei de inginer, cu pasiunea sa pentru spiritualitate, psihologie, filosofie si arta. Dezvoltandu-si in timp latura antreprenoriala, azi este si proprietarul mai multor afaceri in domeniul comercial si al serviciilor. Este fondatorul primei platforme comerciale si de afaceri, destinata realizarii si sustinerii intereselor comerciale si de afaceri ale partenerilor sai asociati.

• Este licentiat in Medierea conflictelor, Negocieri, Leadership, Managementul afacerilor, Competente manageriale si antreprenoriale, Managementul schimbarii, Procese decizionale, Tehnici de Programare Neuro Lingvistica, Tehnici de vindecare energetica si intarire a vointei.

• Sandor este presedintele Asociatiei APK (destinat formarii si dezvoltarii spiritului antreprenorial); Membru al UNMR (Uniuna Nationala a Mediatorilor din Romania). Co-fondator al comunitatii de afaceri Business Saloon; Membru al comunitatii RBL (Fundatia Romanian Business Leaders); Conduce departamentul extern al Club PARY (Asociatiei de Prietenie si Afaceri Romano-Yugoslav). Este participant activ la diverse evenimente, seminarii si conferinte pe teme de dezvoltare personala, comunicare, marketing, leadership etc.

Page 44: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Adrian Florea

• Adrian este fondatorul companiei Trend Consult si detine in prezent functia de Managing Partner. Absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale, Adrian si-a inceput cariera in vanzari in 1993, in domeniul bunurilor de larg consum.

• Din 1998 si pana in 2003 a lucrat pentru Reuters Romania, ca Sales Manager. In aceasta pozitie a cunoscut indeaproape piata bancara din Romania, principala categorie de clienti reprezentand-o departamentele de Trezorerie ale bancilor din Romania si Moldova.

• In ultimii zece ani a dezvoltat si sustinut traininguri de vanzari si dezvoltare personala, atat pentru companii multinationale cat si pentru firme romanesti.

• Incepand cu 2002 Adrian detine certificare internationala ca trainer in domeniul vanzarilor si negocierii, fiind licentiat SPIN® de catre Huthwaite International (UK), si din 2004 in domeniul invatarii experientiale prin licentele Eagle’s Flight (Canada).

• Alaturi de Trend Consult, Adrian a dezvoltat programe de training si consultanta pentru clienti precum A&D Pharma, BCR, BRD, Crowne Plaza, Farmexim, Hafele, Holcim, Honeywell, Inform Lycos, Microsoft, , Orange Romania, Pepsi, Philips Romania, Rigips Romania, Siveco, Softwin, TechTeam, Unicredit, Vodafone Romania, Volvo, Wizrom.

Page 45: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ionut Breb

• Ionut Breb este trainer, consultant si speaker cu experienta in marketing, antreprenoriat si dezvoltare personala.

• Studiile si certificarile formale obtinute in domeniul managementului si dreptului au fost dublate de permanenta experienta practica accumulata atat in propria afacere cat si in alte organizatii.

• Primul job l-a obtinut la 13 ani datorita spiritului sau proactiv si abilitatilor de persuasiune. In timpul liceului a initiat si condus un magazin de telefoane mobile iar mai apoi a intrat in domeniul asigurarilor ca si broker.

• Ultimii ani a fost implicat in proiecte nationale si internationale in domeniul consultantei in management, proiectelor de vanzari, start-up-urilor, cercetarilor de piata si atragere de investitori straini.

• In prezent Ionut este CEO al Breb Consulting si consultant in cadrul companiei Solutii Avansate.

• In rolul de speaker sustine prelegeri pe teme precum antreprenoriat, dezvoltare personala si motivare in cadrul cursurilor de Educatie Antreprenoriala pentru liceeni si expuneri pe tema Comportamentului Organizational in cadrul cursurilor Facultatii de Management Griffiths.

• Este vocea din spatele cartii audio Afaceri de Familie si se afla in procesul scrierii propriilor carti pe subiecte precum dezvoltarea personala si profesionala, si vanzari.

Page 46: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mihaela Perianu

• Mihaela Perianu are o experienta de 20 de ani in antreprenoriat si in industria de Resurse Umane. Din 2001 pana in prezent este actionar si Director General al companiei AIMS Executive Search & Consulting, iar din anul 2005 ocupa aceleasi pozitii in cadrul Dale Carnegie Training Romania.

• In 1991 deschide biroul Snelling Personnel Services in Bucuresti, iar in 1994 si filiale din Timisoara si Sofia, Bulgaria. In anul 2001 organizatia s-a alaturat unui grup de companii independente de Executive Search si Consultanta, facand astfel rebranding si trecerea la AIMS Human Capital. In 2005 Mihaela aduce si deschide in Romania franciza americana de training – Dale Carnegie. In anul 2011 face din nou rebranding al companiei AIMS, trecand de la “Human Capital” la “Artizani de Menire”.In decursul celor 20 de ani, echipa din care face parte a gasit o menire pentru 6.000 de oameni, iar prin Dale Carnegie, echipa a pregatit peste 5.000 de persoane din companiile multinationale. Mihaela este membra in board-ul organizatiei Romanian Business Leaders Summit si in comisia de jurizare Bursele Cosmote.

Page 47: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ana Glavce

• A debutat in cariera in mediul academic (Universitatea Bucuresti), pentru ca ulterior sa lucreze in sectorul neguvernamental (initial ca Project Manager, apoi Trainer si ulterior HR Manager). Din anul 2000 si-a continuat cariera ca si HR Manager in cadrul TNT Romania.

• Este de formatie biolog, cu un masterat in Neurobiologie si Etologie umana. Dupa terminarea studiilor universitare si-a continuat pregatirea prin studii de specializare in Managementul Resurselor Umane, studii postuniversitare in cadrul Warwick Business School etc. Detine Green Belt (Lean Six Sigma).

Page 48: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Calin Fusu

• Absolvent al Academiei de Studii Economice, ajunge la 21 de ani director a 2 firme in Tg. Mures. Aici ii intalneste pe cei care vor fi partenerii sai si infiinteaza Rogenerator (ulterior Neogen). Dupa un an in care sunt lansate mai multe proiecte on-line, succesul e asigurat de BestJobs.ro, site de recrutare on-line, care castiga de titlul de “Cel mai bun site de recrutare” de 3 ori consecutiv.

• Dupa ce RoGenerator devine Neogen, Calin Fusu ocupa functia de Director General (in prezent, Neogen este prezent in 7 tari in sud-estul Europei).

Page 49: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Bogdan Balaci

• A avut o cariera de 13 ani in IBM, pornind de la Account Manager in Sectorul Bancar, a construit departamantul de servicii (Global Technology Services) in Romania, apoi a fost Country Sales Manager si Country General Manager.

• Din noiembrie 2012, a decis sa isi continue cariera in afara corporatiei, ca si consultant independent. Focusul activitatii de consultanta va fi Leadership si Transformare Organizationala.

• Din punct de vedere al educatiei, a terminat Facultatea de Fizica la Universitatea din Bucuresti si are un MBA la Henley Business School in UK.

Page 50: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mihai Marcu

• Mihai Marcu controlează alături de familia sa operatorul de servicii medicale private MedLife.

• A avut o moara, o brutarie, un bar, a lucrat in taximetrie si marochinarie. Dupa un drum de zece ani prin domeniul bancar, Mihai Marcu a adus afacerea pornita de catre mama sa in fruntea operatorilor de servicii medicale private din Romania.

• Desi este absolvent al Facultatii de Matematica, Universitatea din Bucuresti, Mihai a fost atras mereu de tot ce inseamna business si finante. Si-a inceput cariera in domeniul bancar in 1993, iar experienta acumulata de-a lungul timpului l-a avansat pe postul de vicepresedinte al Robank, dupa ce a trecut prin toate treptele posibile. Ulterior, a decis sa inceapa ceva pe cont propriu. Intre timp, mama sa deschisese primul cabinet medical, prilej pentru Marcu sa dezvolte proiectul aflat la inceput. Asadar, au preluat cladirea din Grivita si, ulterior, au continuat deschiderea de noi cabinete.

• La ora actuala, MedLife isi desfasoara activitatea in 9 Hyperclinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov si Arad, 8 laboratoare proprii, doua spitale, in Bucuresti si in Arad, care includ toate specialitatile medico-chirurgicale, 20 de echipaje medicale mobile, 6 centre medicale specializate (medicina materno-fetala, fiziokinetoterapie si recuperare medicala, osteoporoza, gastroenterologie, psihiatrie si psihoterapie, proctologie), avand si un parteneriat de colaborare cu peste 135 de clinici medicale in toata tara.

Page 51: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Amalia Sterescu

• Amalia Sterescu – Executiv cu experienta in industria de IT &C/Outsourcing . In cei 14 ani de experienta manageriala, Amalia a strabatut constant ierarhii verticale, a format echipe de suport clienti – de succes si a crescut pepiniere de leaderi care astazi se regasesc in pozitii importante de leadership in Romania. In ultimii 8 ani, s-a specializat pe managementul global al operatiunilor de suport, pe managementul la distanta al echipelor de o mare diversitate culturala, pe implementarea unor procese globale menite sa eficientizeze, sa standardizeze si sa automatizeze procesul de suport al clientilor indiferent de natura legislativa locala sau comportamentul specific local. Amalia Sterescu este consultant pe start-up Shared Service Centers in Romania si managementul talentelor in industria Outsourcing.

• Este membra a Asociatiei Business Service Leaders Romania si colaboreaza cu European Professional Women Network Romania.

• Ca voluntar a initiat programul “Introducere in Leadership”, desfasurat pentru elevii de liceu si se implica in procesul de mentoring al studentilor membri AIESEC.

Page 52: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Gillian James

• Gillian James este liderul global al companiei TMI Customer Experience.

• Este foarte respectată pentru experienţa dobândită în definirea şi integrarea experienţei clienţilor în cadrul organizaţiilor.

• Are o înţelegere solidă a ceea ce îşi doresc clienţii astăzi şi are capacitatea de a dota şi de a inspira angajaţii de la toate nivelurile – de la boardurile de conducere până la angajaţii din linia întâi.

• Cei mai recenţi clienţi ai săi sunt Apple, British Airways, Malaysia Airlines, Marks and Spencer şi Aeroportul Heathrow.

Page 53: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Alexandru Lapusan

• Alex este CEO si partener fondator al Zitec, una dintre cele mai importante companii care dezvolta aplicatii software din Romania, avand cateva aplicatii dezvoltate care au ajuns renumite: HotelPeeps.com si Zaff.ro.

• In acelasi timp Alex este implicat in calitate de investitor in cateva companii: Online.tv, Zipongo.com, HuddleHero.com.

Page 54: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Dan Bulucea

• Cei 17 ani petrecuţi în corporaţii din domeniul tehnologiei şi informaţiei l-au transformat pe Dan Bulucea într-un corporatist pur-sânge. Atent la detalii şi zgârcit cu cifrele, el îşi cântăreşte cu grijă orice cuvânt, mai ales când vine vorba de compania în care lucrează. Din noiembrie 2010, Dan Bulucea este Country Manager al Google România.

• Americanii căutau o echipă care să definească strategia pe plan local, adaptând-o la nevoile pieţei, pentru a atrage noi clienţi. Cu alte cuvinte, căutau un manager care să facă bani. La cei 43 de ani, Dan Bulucea pare să fie omul potrivit pentru compania în care media de vârstă nu depăşeşte 30 de ani. A venit de la Microsoft România, unde a ocupat, timp de 12 ani, mai multe funcţii de conducere, ultima dintre acestea fiind de director de marketing şi business.

Page 55: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Carmen Neagu

• Carmen Neagu se afla la “carma” GE Energy din septembrie 2005, fiind responsabila pentru produsele si serviciile gigantului american in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, dar si pentru coordonarea politicilor de conformare la nivelul Europei Centrale si de Est.

• Inainte de a veni la GE Energy, Neagu a ocupat functii de conducere in cadrul ELCEN, Termoelectrica si in Compania Nationala de Electricitate, devenind ulterior expert in managementul investitiilor energetice in cadrul programului European Phare.

Page 56: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

George Costache

• Cu o experienta de sapte ani in companie, George Catalin Costache a indeplinit din anul 2010 rolul de Country Division Lead pentru doua divizii Customer Services si Metal Tehnologies ambele facand parte din sectorul Industry, unul dintre cele patru sectoare de activitate ale Siemens SRL.

• George Catalin Costache este licentiat al facultatii de Inginerie Hidrotehnica din cadrul Institutului de Constructii Civile Bucuresti si experienta sa in domeniu cumuleaza 26 de ani. Prima functie de conducere a indeplinit-o incepand cu anul 1995, in cadrul Danfoss SRL.

• Din 2003 a devenit Country Division Lead pentru doua divizii ale sectorului Industry in cadrul Siemens , Industry Automation si Drive Technologies. In perioada 2009-2010 a fost General Manger al Veolia Water Solutions and Technologies, pentru a reveni din 2010 in compania Siemens.

Page 57: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Silviu Hotaran

• Silviu Hotaran a devenit ”antreprenor in educatie” la inceputul anului 2009, pasiunea si obiectivul sau fiind schimbarea si dezvoltarea oamenilor, echipelor si organizatiilor, prin proiecte complexe (training, coaching, mentoring etc), orientate pe obiective.

• In perioada 1996-2008 Silviu a fost General Manager la Microsoft, 9 ani pentru filiala din România si 3 ani pentru Europa de Sud Est, unde a raspuns de dezvoltarea afacerilor si organizatiilor Microsoft din12 tari.

• Silviu Hotaran a terminat facultatea de Automatica din Universitatea Politehnica Bucuresti in 1980.

• Intre anii 1980 și 1991 a lucrat ca cercetator stiintific la Institutul de Cercetari pentru Tehnica de Calcul, iar in perioada 1991-1996 a fost General Manager al Ciel Romania, firma producatoare de software de gestiune.

• Nascut la Oradea în 1955, Silviu este casatorit si are un fiu de 25 de ani. Alte pasiuni sunt cititul, baschetul, calatoriile si inotul.

Page 58: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mugur Frunzetti

• Mugur Cosmin Frunzetti, are o licenta in Economie Mondiala (ASE/REI, absolvit in 1998) si un MBA in Finante Internationale finalizat in SUA in 2001.

• La 18 ani si-a lansat prima afacere, in care detinea 15%, 85% fiind ai celui care a investit banii (el neavand bani pe vremea aceea), domnul George Straton, caruia-i datoreaza o mare parte din ceea ce a invatat ca manager / antreprenor. Se numea Bucharest Popcorn si a fost prima fabrica de popcorn preambalat din Romania. Pana acum a realizat lucruri diverse: de la vanzarea de casete/CD-uri, ochelari de soare si jucarii de tip Lego, la transport international si asigurari.

• In anul 2006 a lansat magazinul online MarketOnline.ro, in 2008 a cumparat Mediadot.ro si Azerty.ro si in 2009 a vandut pachetul majoritar la toate cele 3 si s-a retras din management.

Page 59: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Cristina Imre

• Master Trainer ARONLP (Asociatia Romana de Programare Neuro-Lingvistica), NLP-Trainer DVNLP (Asociatia Germana de NLP), NLP-Trainer IANLP (Asociatia Internationala de NLP) – licenta activa din 2008

• Formator de Formatori autorizat CNFPA si certificat de Min. Muncii si Min. Educatiei

• Activitati in cadrul ARONLP: formator de NLP Practitioners/ Masters NLP cu recunoasterea formarii in cadrul ARONLP, EANLP si IANLP.

• Activitati independente ARONLP: Professional Training & Coaching; training personalizat pentru firme si antreprenori (antreprenoriat la cheie/ management/ leadership/ marketing/ comunicare verbala si non-verbala); training si boot camp grupuri – dezvoltare personala; high-end coaching; speaker motivational.

Page 60: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Florin Rosoga

• Antreprenor, consultant online si blogger, Florin este asociat in cadrul Pets Lovers – o companie care dezvolta produse educationale online.

• A lucrat in domeniul marketingului direct timp mai multi ani, iar in ultimia perioada s-a concentrat exclusiv pe mediul de business online si produsele informationale.

• Este activ in mediul online si totodata participa la principalele evenimente de business si marketing din Cluj.

• Citatul sau preferat este “Concentreaza-te pe rezultatele pozitive si fa mereu urmatorul pas din ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine” – David Allen, fondator GTD

Page 61: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Dan Mocanu

• Executiv coach, certificate in ICF, certificare practica in Blue Ocean Strategie si consultant in dezvoltare organizationala, cu peste 500 de ore de formare la nivel internațional acreditat în leadership, comunicare și lucrul în echipă, 15 ani de experiență în domeniul tehnologiilor de transformare bazate pe ontologie.

• A lucrat în ultimii ani cu top managementul a mai mult de 85 de companii locale și multinaționale din România și din regiune pentru a produce rezultate inovatoare atat individuale, cat și organizaționale.

• O vastă experiență corporatista, cat și academica alaturi de Microsoft, în Redmond pentru o perioadă de șapte ani și nouă ani de predare ca profesor de fizică și matematică la colegii din Seattle, Statele Unite ale Americii.

Page 62: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mircea Chira

• Mircea Chira este antrenor in motivare, leadership si public speaking. Prin ambitia sa de a razbi si capacitatea de a trece peste infrangeri, indiferent de conditii, a dobandit priceperea de a excela in orice domeniu.

• Obiectivul sau este acela de a contribui la schimbarea in bine a vietii cat mai multor oameni, care au curajul sa invete ca totul este posibil.

• Seminariile sale ofera resursele necesare pentru ca visele sa poata fi transformate in obiective, pentru ca oamenii sa si le poata sustine cu determinare oricand si sa devina lideri pentru ideile lor.

Page 63: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mihail Musat

• Mihail Musat – speaker in cadrul Bucharest Speakers Bureau.

• Evenimente notabile unde a fost speaker, trainer sau moderator: TEDx Iasi (2011), Next Level Business (2010), Excelez 2011, BizCamp (2010 si 2011), Changemakers (2011 si 2012), Iashington 2010, Leadership Talks (2010),

• Conferinta ambition! (2010), Brands, Blogs & Cookies (2010).

• Comunitati de practica in domeniu: Public Speaking Support Group (2011 si 2012 – guest speaker), Toastmasters (2012 – guest speaker).

• Trainer din 2001 si de atunci a sustinut traininguri in Romania, Belgia, Germania, Spania, Italia si Croatia, pentru organizatii precum Nestle, Ubisoft, RDS, Junior Achievement, British Council si AIESEC.

Page 64: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Alina Dragan

• Alina Dragan este vicepresedinte al UniCredit Tiriac Bank, divizia Resurse Umane, coordonand in acelasi timp si activitatile de HR din celelalte entitati ale grupului UniCredit in Romania, precum CAIB, UniCredit Leasing, UniCredit Consumer Financing.

• Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Alina Dragan a detinut pozitii manageriale in companii din industria financiar-bancara ( UniCredit Tiriac Bank si ING Bank ), precum si in cadrul unor companii comerciale ( Heidelberg Carpartcement S.A.).

• Absolventa a Facultatii de Psihologie din Bucuresti si a unui program de masterat in psihologie cognitiv-comportamentala obtinuta in cadrul acestei institutii, Alina Dragan a fost aprobata de catre BNR in actuala pozitie in August 2010. Este, totodata, membru al Asociatiei Romane de Psihologie si al HR Club Romania.

• Una dintre cele mai importante realizari a fost obtinerea certificarii Top Employers Europe 2012 a UniCredit Tiriac Bank, acordata de catre Corporate Research Foundation (CRF), institut independent de cercetare a standardelor de resurse umane si condiţiilor de lucru in companiile europene.

Page 65: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Corina Neagu

• Absolventa de Drept, certificata CIPD (Chartered Institute of Personnel Development in Marea Britanie), membra a Colegiului Consilierilor Juridici din Romania, cu o experienta de peste 10 ani in Resurse Umane.

Page 66: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Codruta Nicolescu

• Codruta Nicolescu, din iunie 2012 este director executiv la ADESCO. Inainte de a veni la ADESCO, a fost directorul executiv al Filialei Timisoara a ARIES. Are diploma de Executive MBA.

• ADESCO este Asociatia DEzvoltatorilor de Solutii de Comunicare Online si este organizatorul suitei de evenimente Business Days.

• Are 6 ani experienta in organizarea si coordonarea participarilor romanesti la cele mai importante targuri internationale de profil IT si Electronica. Detine expertiza in coordonarea si managementul proiectelor transfrontaliere Romania-Serbia si Ungaria -Romania si transnationale. Este specialist cu experienta in marketing intern si international si in organizarea de evenimente de networking si matchmaking international pentru sectorul IT&C.

Page 67: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ronald Borsi

• Ronald Borsi dupa urmarea cursurilor Facultatii de Litere s-a reorientat spre managementul logistic, dupa care a adunat experienta in customer care in cadrul unei companii multinationale de IT&C.

• De 5 ani este trainer si speaker cu peste 1000 de ore vorbite.

• In 2011 a castigat Concursul national de vorbit in public din cadrul Toastmasters, sectiunea discursuri improvizate.

• A inceput sa livreze traininguri in-house de customer care in domeniul IT, ulterior reorientandu-se spre trainingurile in regim open. In present este managing partner al Solver Training & Consulting.

Page 68: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mihail Stanciu

• În 2011, când s-a alăturat agenției HIPPOS, Mihail a adus cu sine 8 ani de experiență în consumer marketing,împreună cu pasiunea sa pentru înțelegerea comportamentului consumatorilor și al experiențelor acestora.De atunci, el a contribuit în mod semnificativ la stabilirea direcției strategice în diverse proiecte pentru clienți,printer care Danone, Unilever, Titan, F64 și Hyundai.

• În ultimul an, alimentat de curiozitatea sa constantă, dar în același timp și de frustrarea rezultată din faptul căprea puține business-uri se aliniază corespunzător cu nevoile în continua schimbare ale consumatorilor, Mihaila gândit o nouă inițiativă în domeniul perspectivelor de consum și a format o noua divizie: HIPPOS InnovationResearch, un parteneriat cu Winkle (Amsterdam). Ambiția noii divizii este aceea de a ajuta companiile săindentifice oportunități noi și să aleagă direcțiile de dezvoltare pentru produsele de mâine.

Page 69: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Bogdan Oros

• Bogdan Oros este Co Fondatorul și CEO-ul TxtFeedback.net. un serviciu online ce vrea să revoluționeze modul de comunicare al companiilor cu clienții lor.

• Dupa absolvirea Facultății de Calculatoare a fost într-un internship de marketing si vanzari in Olanda la ISDC , dupa care, intors in tara si-a construit o cariera in domeniul vanzarilor IT, fiind un deschizator de drum în expansiunea solutiilor CoSoSys pe piețele din Europa de Est și America de Sud.

• Experiențele de voluntariat avute sunt legate de AIESEC Cluj Napoca și Asociația Școala pentru Viată. Ca și Co-Fondator al Asociatiei Scoala pentru Viata, este responsabil de proiectele educaționale de orientare în carieră pentru liceenii din România.

Page 70: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Doru Pelivan

• Student al Facultatii de Drept, a intrat pe drumul antreprenorial inca de la varsta de doar 17 ani, deschizand prima salina artificiala din Timisoara, iar ulterior a dezvoltat aceasta afacere intr-o franciza nationala, Salina din Oras, in domeniul wellness.

• In prezent, manageriaza si o firma de constructii de saline artificiale, dezvoltand un sistem inovativ in acest domeniu.

• De-alungul timpului, pasionat fiind si de afacerile din domeniul vanzarilor directe, a dezvoltat numeroase restele de parteneri.

• Pe langa toate acestea, a intrat in industria dezvoltarii personale si profesionale odata cu deschiderea primei afaceri. Face internet marketing, avand un blog de nisa motivationala si antreprenoriala. Tine diverse cursuri si speech-uri pe teme motivationale, start-up-uri in antreprenoriat, vanzari si valorificarea potentialului la organizatii studentesti si firme corporate.

Page 71: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Gabriel Chicioreanu

• Gabriel Chicioreanu avand studii la baza economice si-a dezvoltat cariera profesionala, fiind acum consilier in cariera, trainer si supervizor certificat de catre CCE Europe. Totodata este membru activ al Departamentului pentru Standarde si Supervizare si al Departamentului de Consiliere in Cariera ale Asociatiei Consilierilor din Romania.

• Din 2004 pana in 2010 a fost intraprenor in cadrul unei companii de leasing, devenind din 2011 antreprenor, fiind managing partner la 4CAREER, iar din 2012 fondator al LEARN&GO. 4CAREER ofera servicii de consiliere si orientare in cariera atat elevilor si strudentilor cat si celor care isi doresc o dezvoltare mai ampla a carierei, fiind deja persoane active profesional, iar LEARN&GO a plecat de la conceptul “INVATA SI MERGI MAI DEPARTE”, caci in viata de zi cu zi din absolut orice imprejurare castigam experinta, oferind workshopuri si cursuri de dezvoltare personala si profesionala.

Page 72: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Costea Dumitrescu

• Dupa o cariera de 15 ani in cadrul corporatiei Xerox, in care a fost pe rand trainer, antreprenor, director de operatiuni in Romania si director de divizie pentru Europa Centrala, incepand cu anul 2000 a intrat in consultanta.

• Succesele si experientele acumulate in lumea multinationalelor, fac din Costea Dumitrescu un specialist in consultanta pentru management si vanzari. Clientii Ascendis au in el un coach pentru problemele de business, un partener in designul si implementarea planurilor de schimbare pentru cresterea performantei, un trainer pentru dezvoltarea abilitatilor manageriale.

Page 73: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Alexandru Medelean

• Primii aproximativ 5 ani i-a petrecut in departamentul de audit, unde a furnizat expertiza tehnica si a coordonat echipe de audit pentru proiecte interne si internationale, in special in sectoarele financiar-bancar, industria alimentară, industria confecţiilor.

• Timp de aproximativ 5 ani a coordonat sau a fost implicat în importante proiecte de investigatii de frauda, medieri de conflicte, lichidari, falimente si consultanta demanagement.

• Timp de aproximativ 3 ani a coordonat activitatea de dezvoltarea regionala a birourilor de Advisory si a serviciilor integrate de consultanta.

• In ultimii ani a fost implicat in derularea a numeroase proiecte de fuziuni si achiziţii, due diligence, analiza diagnostic, evaluari si restructurari de afaceri.

• In prezent Alexandru este Director, membru al departamentului “Fuziuni si Achizitii”, Country Leader al activitatii de “Private Company Services” (Servicii integrate adresate antreprenorilor) in cadrul PwC si fondator al programului JumpStart to Trusted Business Advisor.Alexandru este co-autor al cartilor “Principii Economice Aplicate Procedurilor de Insolventa” si “Manualul de bune practici in insolventa”. Este expert al Institutului National al Magistraturii, practician in insolventa, membru UNPIR, membru INSOL Europe, expert contabil, membru CECCAR si evaluator, membru ANEVAR.

Page 74: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ciprian Paltineanu

• Ciprian Paltineanu este, din 2011, Director Large Corporate in cadrul UniCredit Tiriac Bank, avand o vasta experienta in banking-ul local si international. Echipa de specialisti pe care o conduce deserveste mari companii romanesti, multinationale, companii din sectorul public si grupuri de instituţii financiare.

• S-a alaturat UniCredit in 2006, ca director general al UniCredit CAIB Romania, preluand apoi atributiile de Director Financing & Advisory in cadrul Diviziei Corporate Investment Banking & Private Banking a UniCredit Tiriac Bank (2009-2011).

• Anterior, a lucrat in domeniul bancar in mari centre financiare ale lumii, precum Londra si New York, in cadrul altor institutii de renume, cum este Credit Suisse, consolidandu-si pregatirea profesionala in domeniile Investment Banking si Research & Development.

Page 75: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Rucsandra Hurezeanu

• Mostenind pasiunea pentru domeniul medical de la parintii sai, Rucsandra a studiat medicina atat in tara, cat si in strainatate. Dupa 4 ani de studiu intens asupra texturii produselor cosmetice, a lansat gama de produse Ivatherm, fiind singurul brand in componenta caruia putem gasi apa termala de la Herculane, izvorata in cea mai veche statiune termala din Europa.

• Printre studiile urmate de Rucsandra, mentionam: Facultatea de Medicina Generala, Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hateganu”, Masterat in Management Medical (sectiunea Marketing Farmaceutic) – École Supérieure de Commerce de Paris, EMBA Executive Master of Business Administration ASEBUSS – Institutul de Administratie Publica si a Afacerilor Bucuresti, in colaborare cu Universitatea din Washington, Seattle, Doctorat in stiinte medicale, la UMF Carol Davila Bucuresti.

• A fost timp de sase ani director de marketing si vinzari al companiei farmaceutice Sandoz inainte de a decide sa-si lanseze propria gama de dermocosmetice. In momentul in care a simtit ca a acumulat suficienta experienta si cunostiinte, cu o echipa mica (de numai 15 oameni la inceput), Ruxandra a lansat pe piata primele sale produse. Acum, cu un numar mare de angajati, Ivatherm are o gama larga de produse in toate pietele de produse cosmetice din intreaga lume si se bucura de un mare succes.

Page 76: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Dragos Anastasiu

• Dragos Anastasiu, la origine medic, este unul din cei mai de succes oameni de afaceri din prezent si presedintele Eurolines Romania.

• Cu o experienta in business de peste 10 ani, Dragos Anastasiu conduce un grup de 14 firme, cu aproximativ 570 de angajati care realizeaza o cifra de afaceri de 15 milioane de euro, iar profitul este de aproximativ un milion de euro.

Page 77: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Adela Marin

• Absolventa a Facultatilor de Drept si Relatii Economice, si-a completat studiile printr-un program de paster privind „Managementul informatiilor”. Este si Mediator autorizat in cadrul Biroului de Mediere Marin Adela Alexandra, in prezent gestionand o campanie de informare cu privire la modificarile in domeniu (informarea prealabila in privinta medierii devenind obligatorie de la 1 octombrie 2012).

• In anul 2010 si-a deschis propria companie de resurse umane si training, Complete Training, din dorinta de a oferi servicii personalizate, adaptate realitatii din Romania si necesitatilor companiilor. Considera ca antreprenoriatul i-a oferit ocazia de a-si lasa amprenta asupra proiectelor realizate, atat in cadrul companiilor multinationale cât și a celor companesti. Este implcata si in diferite proiecte sociale, in prezent punand la punct un sistem de finantare al Primei scoli de formare si dezvoltare pentru persoanele defavorizate

Page 78: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Dragos Roua

• Dragos Roua este antreprenor in serie in domeniul online, pasionat de dezvoltare persoanala, blogger si producatorul iAdd iPhone / iPad app.

• De asemenea, este autorul cartii “Natural Productivity – Assess, Decide, Do productivity”.

Page 79: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Adrian Erimescu

• Adrian Erimescu este actionar si CEO al portalului Imobiliare.ro. Lucreaza de mai bine de 13 ani in industria online, coordonand activitatea celui mai important jucator de pe piata anunturilor imobiliare din Romania, in actionariatul caruia se afla, inca din 2005, fondul american de investitii, Broadhurst Investments.

• Totodata, este fondatorul Clubului Profesionistilor in Imobiliare, initiativa care reuneste agenti imobiliari, dezvoltatori, finantatori, constructori, notari si are ca scop dezvoltarea comunitatii profesionistilor din domeniul imobiliar. De asemenea, Adrian Erimescu a contribuit decisiv la dezvoltarea primului indice imobiliar calculat pentru cele mai mari sase orase din tara, aducand un plus de transparenta in aceasta piata.

Page 80: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Radu Tudorache

• Născut într‑o familie de antreprenori, aflată la a patra generație în domeniul afacerilor, Radu Tudorache nu putea să trăiască o altă aventură decât cea a antreprenoriatului. Matematicianul‑investitor consideră antreprenoriatul dezirabil atât în afaceri, cât și în domeniul cultural, social sau politic, un fel de cheie – spune el – de înaintare spre perfecțiune. În opinia sa, modelul antreprenoriatului nu se bazează pe dorința de a câștiga bani sau pe cea de a deține lucruri, ci poate fi doar pura dorință de a munci, de a realiza proiecte, de a le finaliza și de a lăsa ceva palpabil în urma ta.

• Pe românii care doresc să intre în afaceri îi sfătuiește să aibă în vedere antreprenoriatul mic – cu alte cuvinte, să exploateze nișele de piață. „Să exploatăm nișe, nișe și iar nișe de piață. Nu e imposibil să țintim și antreprenoriatul mare, dar e bine să nu ne facem iluzii!“ Mărturisește pe blogul său – www.radutudorache.ro – că a început dezvoltarea unei ferme bio integrate, care va avea legume, fructe, miere și chiar vin bio. „Cred că această direcție se poate diversifica foarte mult, totul ține de informația despre alimentele pe care le mâncăm în mod uzual, pe care nu o avem…pentru că nu ne‑am interesat încă despre ce mâncăm cu adevărat.“

• Este un mare admirator al metodei de educație Montessori (bazată pe autoeducație), pe care dorește să o promoveze la nivel național în România. Pentru aceasta, se implică în numeroase proiecte de antreprenoriat social și în proiecte creștin‑educative – prin Fundația Aldea‑Tudorache, unul dintre planurile sale principale fiind înființarea celui mai vizitat muzeu al tehnicii din Europa Centrală și de Sud‑Est.

Page 81: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Emanuel Clonda

• Emanuel Clonda a inceput prima sa companie în 2004, când a fondat HIPPOS, o agentie de creatie de tip full service. De atunci, el a devenit un antreprenor in varii industri, deschide în anul 2009, pentru prima oara în România, Curves for Women, cea mai mare francize de fitness din lume.

• În 2008, el a fost co-fondator al Interbelic, una dintre cel mai cochet cocktail bar din Bucuresti.

• E foarte pasionat de strategia de afaceri și cum să dezvolti planuri de marketing si comunicare luând în considerare dinamica economiei din zilele noastre. Împreună cu HIPPOS, el a lucrat pentru clienti locali si internationali, cum ar fi Danone, Unilever, Vodafone, Kraft, Henkel, Tiriac Holdings.

Page 82: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Yulia Reinshmidt

• Yulia este lector, consultant, facilitator, producator si content developer, regizor si scenarist. Ea este specializata in traininguri inter-organizationale . De asemenea, ea este una dintre dezvoltatorii methodei “Business Filming”.

• Yulia se ocupa cu de training in diferite domenii precum: dezvoltarea leaderilor, dezvoltarea abilitatilor de management, dezvoltarea abilitatilor de a relationa cu clientii, dezvoltarea abiltiati de vanzari, cat si a abilitatilor complexe de vanzari (B2B), comunicare corporatista, comunicare manageriala, diversitate la locul de munca, recrutare si procesul de inductie, etc.

• Yulia are un Master in cadrul Universitatii din Tel Aviv si o diploma de scenograf in cadrul aceleasi Universitati. Din 2012, ea este profesor invitat la Colegiul Academic din Netanya, unde sustine cursuri despre implicarea angajatului si despre topici care implica dezvoltarea abiltiatilor de leadership.

• De asemenea, este managerul de grup pe LinkedIn a grupurilor precum: Israel HR community si a grupului Org Innovation, conduce comunitati virtuale de HR si este si manager al conferintelor de HR din mediul academic.

Page 83: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Connie Larkin

• Sunt implicata in cursuri de dezvoltare personala din 1983. Atunci am intrat in contact cu una dintre cele mai frumoase si extraordinare educatii din lume: Landmark Education.

• In anul 2000 am fost persoana care a adus Landmark Forum in Romania.

• Am tinut cursuri cu mii de oameni si sunt fascinata de puterea si energia oamenilor, de bunatatea si generozitatea lor. Sunt onorata de modul in care toti acesti oameni s-au deschis in fata mea, mi-au daruit acces in cele mai adanci cotloane ale lor si mi-au permis sa lucrez impreuna cu ei pentru dezvoltare vietii lor.

• Ma consider o femeie norocoasa. Cand eram mica aveam trei visuri: sa ma casatoresc si sa am o familie, sa fiu o femeie de afaceri si sa contribui umanitatii. Le-am implinit pe toate trei.

• La varsta de 24 de ani am plecat din Romania (1978).

• Am calatorit si am trait in mai multe tari printre care Israel, Egipt, Africa de Sud, Italia, Irlanda si Bulgaria. De vizitat am vizitat tari de la Australia la Alaska, de la America de Nord la Africa si Europa.

• M-am intors in anul 1990.

• Acum sunt Instructor de PhotoReading, Executive Coach si tin cursuri de Dezvoltare Personala, Eficienta si Productivitate.

Page 84: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Maria Diaconu

• Agile/Scrum Practitioner, Coach si Trainer; vorbitor la conferinte de software internationale. De peste 10 ani in software development: programator, trainer, techical lead, project manager, manager, consultant, Certified ScrumMaster, practicant CMMI si Agile.

• Pasionata de software development, ma lupt sa “crestem” in calitate in Romania, de unde si ideea de a face cunoscut Agile – Scrum, XP, TDD si alte metode eficiente de dezvoltare a software-lui de calitate.

• www.agileworks.ro – comunitatea Agile/Scrum din Romania

• www.openagile.ro – conferinte Agile in Romania

Page 85: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Sabin Gilceava

• Absolvent al Academiei de Studii Economice – Facultatea de Comerț, Sabin areo experiență de peste 18 ani în vânzări și negociere atât în domeniul bunurilorde larg consum cât și în cel al serviciilor.

• În anul 2000, el a fondat alături de Adrian Florea compania Trend Consult.

• În ultimii 16 ani, Sabin a fost implicat în dezvoltarea și susținerea unorprograme de training și consultanță atât la nivel național cât și internațional,pentru companii și organizații non-guvernamentale.

• Începând cu 2002 Sabin deține certificare Huthwaite International (UK) învânzări pentru cursul SPIN® Selling Skills, din 2009 pentru Negotiation Skills®, iar din 2010 pentru ASMS(Account Strategies for Major Sales).

• Sabin este trainer în învățare experiențială din 2004, având certificare din partea companiei canadieneEagle’s Flight.

• Sabin oferă consultanță și asistență în mai multe tipuri de negocieri: fuziuni, achiziții și alianțe întrecompanii, negocierea în vânzări, negocierea în achiziții și negocierea contractuală.El oferă sprijin permanent pe toată durata procesului de negociere, prin: (1) asistență în pregătirea șiplanificarea negocierii, (2) creșterea puterii de negociere, (3) strategii de barganing, (4) organizarea unorsimulări de negocieri anterioare procesului de negociere, (5) participare activă în negocierile susținute și(6) ca partener shadow pentru negocierile purtate la clienți.

• Sabin a dezvoltat programe de training și consultanță pentru clienți precum Allianz Tiriac, Crowne Plaza,Flanco, Inform Lykos, ING, IP Devel, JW Marriott, Kraft Foods Romania, Minerva Com, Orange Romania,Pepsi, Philips, Petrom, ProfiPet, Rigips Romania, RCS&RDS, Siveco, Softwin, UPC, Vodafone, Wizrom.

Page 86: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Adriana Petrescu

• Public Speaker, trainer și Life Coach, psiholog cu peste 20 de ani de experiență în domeniul comunicării, în prezent este una din cele mai active personalități din domeniul dezvoltării personale. Experiența în comunicare și-a desăvârșit-o în industria publicității, semnând strategia pentru numeroase branduri cunoscute pe piața românească: Connex, Dialog, Tuborg, Lipton, Levi’s și Șapte Seri.

• Mereu aproape de oameni și de nevoia lor de performanță, în calitate de lector, Adriana Petrescu pregătește cursuri și seminarii pentru BPP Professional Education, afiliată Apolo, cea mai mare companie de training din lume.

• Este autorul unor materiale de tip self help, lansează în 2011 volumul ”Exerciții pentru fericire”, în curs de lansare în 2012 fiind romanul ”Cea mai iubită dintre femei” și ”Căsătorii rele, divorțuri bune”. De asemenea semnează articole în calitate de editor invitat la www.eva.ro, www.empower.ro, www.informatiiprofesionale.ro, www.femina.ro, www.mami.ro sau apariții TV în cadrul emisiunilor dedicate dezvoltării intelectuale ale copiilor și adolescenților.

• A fost nominalizată în decurs de doi ani în ”Top 100 femei de succes din România” a fondat unul dintre cele mai apreciate publicații culturale ALtitudini și este implicată activ în acțiuni de caritate și voluntariat pentru ”CID- Copii în dificultate”, ”Habitat pentru România” și ”Let’t do it”.

• Experiența cu oamenii și cu diferitele aspecte cu care se confruntă, face din Adriana unul dintre cei mai solicitați specialiști pentru misiunile de Asessment care privesc schimbările de x sau resurse umane din cadrul companiilor.

• În prezent, cariera Adrianei îmbină programele de Life Coach individuale și proiectele de anvergură dedicate publicului larg. Proiectul ”Academia Femeilor” la care este tutore oferă workshop-uri și conferințe privind subiecte care privesc dezvoltarea unei personalități armonioase și a unor relații echilibrate. Un alt proiect important este programul pentru consiliere vocațională în care sunt înscriși copiii cu rezultate deosebite și care sunt solicitați de marile universități internaționale.

Page 87: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Sergiu Mihalache

• Sergiu Mihalcea este jurnalist tv intervievator.

• Opt ani in televiziunea clasica ca realizator tv la Antena 1, Realitatea tv, National Tv, Prima TV.

• In 2007 a fondat prima televiziune independenta exclusiv online din Romania: Evotv.ro. Sub sloganul:”Oamenii schimba viata”, Evo tv emite interviuri profesioniste si jurnalistic deontologice cu personalitati din toate domeniile de activitate! Presa le poate prelua gratuit pentru a promova continutul de calitate.

• In 2012, lanseaza un concept original de educatie infantila bazat pe dezvoltarea inteligentei emotionale la copii. Proiectul se numeste “Masina Timpului”, iar copilul intra intr-un cadru in care experimenteaza valorile vietii alaturi de mari personalitati ale umanitatii! Programele integreaza copilul in spatiul jocurilor de rol, al activitatilor cu familia de papusi, activitati media de televiziune si experiente directe asupra relatiilor interpersonale de calitate!

• Sloganul pe care l-am ales acestui concept este:”Nu uitati ca infantilismul caracterizeaza pe adulti in raport cu ceilalti si nu pe copii in raport cu cei mari si lumea!”

Page 88: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Liviu Pasat

• Liviu este un tânăr antreprenor care si-a luat angajamentul de a ajuta oamenii si sa-i invete sa se ajute singuri, folosind instrumente de ultimă oră in materie de dezvoltare personală și profesională, cum ar fi marketing, NLP, NAC si Managementul stressului.

Page 89: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mona Ursu

• Mona are o experienţă de peste 17 ani în comunicare de brand, dintre care 10 în consultanţă de brand. A participat la peste 40 de procese de branding si rebranding de identităţi de companie din poziţia de consultant strategic de brand. A lucrat cu branduri din industrii diferite, ajutându-le să descopere şi să valorifice acel lucru care le diferenţiază. Este deschisă oricărei provocări, însă îi place să lucreze în mod deosebit cu antreprenorii români, admirând curajul şi modelele de business autentice.

• În 2005, Mona a făcut propriu său pas către antreprenoriat, fondând una din primele agenţii de strategie şi design de brand din România – BrandFusion. În prezent, agenţia oferă servicii integrate de design şi consultanţă strategică de brand (branding, comunicare şi online) pentru branduri din industrii variate (IT&C, Healthcare, FMCG, Finance, Services etc.), cu accent pe brandurile antreprenoriale româneşti. Alături de echipa sa de peste 15 membri (designeri, strategi, specialişti marketing online şi implementatori), Mona a dezvoltat proiecte complexe de branding, de la rebranding de companie (Novensys, Allevo, Austral, Promoterm etc.) la packaging (Senator Wine, Râureni) şi proiecte online (Bilete.ro, Cărtureşti.ro etc.).

Page 90: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mirela Pitu

• Consultant in comunicare cu o experiență vastă în înființarea și conducerea agențiilor de PR. Consilier pentru companiile din Fortune 100, cât și pentru organizațiile non-profit la nivel internaționale. Este o persoana orientate catre obiectiv, de asemenea este o persoana inventiva, cu abilitati de conducere si de luare a deciziilor, capabila de a prioritiza și de a coordona un volumul mare de muncă, in timp ce respecta termenele limită.

• PI2 este o companie de consultanta de PR conceput pentru a oferi sericii de foarte buna calitate in domeniul comunicarii corporatiste si a serviciilor de comunicatii de relatii publice. Ofera consultant la business-uri cat si la organizatii din varii domenii cu privire la branding, marketing, relații mass-media, afacerile publice, criza si gestionarea problemelor.

Page 91: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Alexandru Badescu

• A debutat ca inginer cercetator in 1983, iar in 1993 a redebutat in comert.

• Din 2000 in echipa Eneria, dealer CATERPILLAR pentru sisteme energetice in Romania, si in ultimii 5 ani director. Avea ambitia de a ramane prima alegere in furnizarea de sisteme energetice si se straduiau sa ramana lideri de piata in segmentele dedicate industriei petrolului, feroviare, marine, productie electrica de avarie sau continua pe diesel sau gaz. Inginer de formatie dar convins ca performanta se dezvolta cu ajutorul satisfactiei clientilor, implinirea membrilor echipei si utilizarea tehnologiei pentru accelerarea si fluidizarea proceselor de business.

• Martor in timp al impactului tehnologiei asupra productivitatii, accelerarii deciziilor si actiunilor consecutive, dar si al stresurilor pozitive si negative ocazionate de schimbari. Si profund convins ca au efect semnificativ in cresterea profitului investitia in tehnologie (mecanica, electrica, electronica, software, Enterprise Resource Planning, Customer Record Management, . . .), cat mai ales incurajarea si formarea oamenilor de a o folosi .

Page 92: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mihaela Stroe

• Sociolog, speaker, autor si specialist in comunicare nonverbala. Sustine programe si cursuri in domeniul comunicarii nonverbale si este recunoscuta ca expert in profiling nonverbal, creand prima revista romaneasca online dedicata acestui domeniu, Nonverbal Magazine.

• Mihaela este trainer si facilitator acreditat de compania Advanced People Strategies din UK pentru programe de Leadership and Management, recunoscute de Institute of Leadership and Management din UK. In plus, este consultant independent pentru instrumentele sociologice Human Synergistics de investigarea a culturii si climatului organizational.

• A aparut la variate emisiuni de radio si televiziune. Este citata in presa si scrie numeroase articole in cotidiane, reviste de business si online dintre care mentionam: Business Standard, Evenimentul Zilei, Cotidianul, Business Magazin, Psychologies, Body, Mind & Spirit Magazine, Psihologia Azi, Business-edu.ro, Profesiionline.ro, HR-romania.ro, Ele.ro, Bloombiz.ro, Bizcampus.ro, Empower.ro, Managementsipsihologie.ro, etc.

• Inainte de a deveni profiler nonverbal, Mihaela Liliana Stroe a fost corporate affairs, consultant in comunicare si brand marketing pentru branduri internationale din domeniul retail si fashion. Tocmai acest background corporatist o recomanda pentru proiectele legate de sporirea abilitatilor de comunicare, de prezentare si imagine personala (personal branding) ale oamenilor de afaceri si a celor din politica.

• Din 2002 ea conduce propria companie, Acta Nonverbal, cunoscuta pe piata pentru serviciile de consultanta in comunicare si pentru trainingurile sustinute in domeniul comunicarii nonverbale. Acta Nonverbal ofera servicii precum: organizare evenimente, strategie PR & comunicare, media & marketing, comunicare corporate & brand, comunicare interna & externa, comunicare de criza, programe de CSR si nu in ultimul rand, traininguri pentru abilitati de PR & media, abilitati de comunicare verbala si nonverbala.

Page 93: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Dan Stefan

• Studii:

• 2001 – 2002 : Master in International Business la Université Panthéon Sorbonne (Paris)

• 2000 – 2001 : Master in Economie Internationala la Université d’Orléans

• 1997 – 2001 : Licenta in Comert International, Facultatea de Relatii Economice internationale, Academia de Studii Economice din Bucuresti

• Activitate profesionala:

• Dupa 4 ani de consultanta in management in Europa de Vest, in 2006 s-a lansat in mai multe proiecte antreprenoriale in Romania.

• Cel mai important proiect este Autonom Rent a Car, leader national pe piata de inchirieri masini din Romania.

• Alte proiecte :

• * dezvoltarea unei divizii de leasing operational, Autonom Lease

• * dezvoltarea unei retele regionale de service-uri rapide si magazine de piese auto, in Moldova

• * membru fondator al Consiliului de Administratie al Point S Romania (cea mai mare retea independenta de service-uri de roti din Europa)

• * membru activ al JCI Romania, din 2009

Page 94: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mihaela Forgaciu

• 37 de ani, cu peste 15 ani experienta si expertiza in strategie de resurse umane. A lucrat in: Raiffeisen Bank- Manager Recrutare, NBG Group- Director de resurse umane, Tiriac Holdings- director de resurse umane.

• In intreaga sa cariera de pana acum a:

angajat peste 5000 de oameni

fost implicata in ample/ masive proiecte de restructurare

implementat politici si proceduri complexe de resurse umane: Managementul Performantei, KPI, Talent Management

• Absolventa a Fac de Finante asigurari banci si burse de valori Bucuresti EMBA/ Asebuss Romania Strategic HR Management/ Madison USA- University of Wiscosin/ USA

Page 95: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Viziune

Page 96: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Studii de caz

Page 97: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Exemple de buna practica

Page 98: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Motivare

Page 99: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Interactivitate

Page 100: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Progres

Page 101: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Solutii la nevoile tale specifice

Page 102: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Incredere in capacitatea ta de a reusii

Page 103: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Destindere

Page 104: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Dezbateri

Page 105: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Performanta

Page 106: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Arta succesului

Page 107: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Schimb de experienta

Page 108: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Impartasirea experientei

Page 109: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Idei de afaceri

Page 110: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Despre echilibru in viata

Page 111: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Mese rotunde si dezbateri

Page 112: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Antreprenori, investitori si consultanti

Page 113: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Coaching

Page 114: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Leadership autentic

Page 115: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Autodezvoltare

Page 116: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Acces online

Page 117: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Ateliere de lucru

Page 118: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Sugestii si exemple

Page 119: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Inspiratie

Page 120: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

Educatie financiara

Page 121: Povestea celor 100 de speakeri de la Bucuresti Business Days 2012

VINO SA-I VEZI SI SA-I CUNOSTI INDEAPROAPE

bucuresti2012.businessdays.ro 12-13 decembrie Howard Johnson