Oferte Eures 19.10.2015

12
AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘI Operator de date cu caracter personal nr. 581 Str. Cucu, Nr. 1, Iași Tel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682 e-mail: [email protected] ANUNŢ ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATII AUSTRIA Asistent proiect 1 25.10.2015 BELGIA 2 3000- 5000 euro brut/ luna 30.11.2015 FRANTA Taietor lemne 2 CV mail: [email protected] 1210-1430 EUR net 11/1/2015 Franceza FRANTA Agent curatenie 1 Experienta: 1 an 10 EUR/ora minim 11/1/2015 Franceza A.J.O.F.M. IAŞI informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în legătură cu posturile vacante existente în următoarele ţări din Uniunea Europeană : NUMAR LOCURI DE MUNCA VALABILITATE OFERTA diploma universitara,de preferinta in energie durabila;abilitati in managementul proiectelor,in managementul financiar;excelente abilitati de prezentare;cunostinte foarte bune de limba engleza,competente deosebite informatice(web,windows,power-point,designe) scrisoare de intentie, CV Europass in limba engleza, o scrisoare de recomandare, atestat de limba engleza,se trimit pe adresa de email:[email protected];telefon:+ +4366460873 ;mai multe informatii pe site:http://www.etp.eseia.eu negociabil( ca punct de referinta:28.000 euro brut/an - 40 ore/saptamana) limba engleza foarte bine: scris,citit,vorbit;alte limbi straine constituie un avantaj. Director Audit (Senior) in servicii financiare master, cunostinte bune de limba olandeza/engleza sau franceza/engleza; experienta in domeniu intre 2 si 5 ani; cunoasterea managementului riscurilor, a procesului de control intern si a ciclurilor de raportare reprezinta un avantaj; responsabilitate in efectuarea si urmarirea auditului si in asigurarea de servicii de cea mai buna calitate; cunoasterea sistemului belgian GAAP si IFRS; abilitati excelente de planificare si organizare; lucru eficient in situatii care implica schimbari rapide si cereri simultane; capacitate de a impartasi cunostinte, de a dezvolta, motiva, invata si supraveghea membrii echipei mai putin experimentati. Se transmite CV-ul doar in limba franceza sau engleza, in atentia domnului Peter De Ridder , la urmatoarea adresa de email: [email protected] . Doar persoanele selectate vor fi contactate. cunostinte bune de limba olandeza/enleza sau franceza/engleza Scrisoare intentie + CV , d-na Dana Foyart, pe email: [email protected]

description

Oferte Eures 19.10.2015

Transcript of Oferte Eures 19.10.2015

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ANUNŢ

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATII

AUSTRIA Asistent proiect 1 25.10.2015

BELGIA 2 3000- 5000 euro brut/ luna 30.11.2015

FRANTA Taietor lemne 2 CV mail: [email protected] 1210-1430 EUR net 11/1/2015 Franceza

FRANTA Agent curatenie 1 Experienta: 1 an 10 EUR/ora minim 11/1/2015 Franceza

A.J.O.F.M. IAŞI informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în legătură cu posturile vacante existente în următoarele ţări din Uniunea Europeană :

NUMAR LOCURI DE

MUNCA

VALABILITATE OFERTA

diploma universitara,de preferinta in energie durabila;abilitati in managementul proiectelor,in managementul financiar;excelente abilitati de prezentare;cunostinte foarte bune de limba engleza,competente deosebite informatice(web,windows,power-point,designe)

scrisoare de intentie, CV Europass in limba engleza, o scrisoare de recomandare, atestat de limba engleza,se trimit pe adresa de email:[email protected];telefon:++4366460873 ;mai multe informatii pe site:http://www.etp.eseia.eu

negociabil( ca punct de referinta:28.000 euro brut/an - 40 ore/saptamana)

limba engleza foarte bine: scris,citit,vorbit;alte limbi straine constituie un avantaj.

Director Audit (Senior) in servicii financiare

master, cunostinte bune de limba olandeza/engleza sau franceza/engleza; experienta in domeniu intre 2 si 5 ani; cunoasterea managementului riscurilor, a procesului de control intern si a ciclurilor de raportare reprezinta un avantaj; responsabilitate in efectuarea si urmarirea auditului si in asigurarea de servicii de cea mai buna calitate; cunoasterea sistemului belgian GAAP si IFRS; abilitati excelente de planificare si organizare; lucru eficient in situatii care implica schimbari rapide si cereri simultane; capacitate de a impartasi cunostinte, de a dezvolta, motiva, invata si supraveghea membrii echipei mai putin experimentati.

Se transmite CV-ul doar in limba franceza sau engleza, in atentia domnului Peter De Ridder , la urmatoarea adresa de email: [email protected] . Doar persoanele selectate vor fi contactate.

cunostinte bune de limba olandeza/enleza sau franceza/engleza

Scrisoare intentie + CV , d-na Dana Foyart, pe email: [email protected]

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

GERMANIA Asistent manager (f/b) 5 11/23/2015

GERMANIA 20 12/31/2015

GERMANIA Mecanic industrial 1 30.11.2015

GERMANIA 1 30.11.2015

GERMANIA 1 30.11.2015

Cursuri de formare profesionala si/sau calificare in domeniul secretariatului; Cel putin 2 ani experienta profesionala in domeniu; Foarte bune competente in utilizarea computerului (MS Office - Word, Excel, PowerPoint si MS Outlook); Fluenta si corectitudine din punct de vedere gramatical in exprimare si scriere in limba romana; Abilitati organizatorice dovedite; Implicare, confidentialitate si loialitate; Spirit de orientare, atitudine pro-activa si capacitate de a lucra in echipa.

Se transmite C.V-ul insotit de scrisoarea de intentie, ambele DOAR in limba engleza, completate la calculator, la adresa de e-mail [email protected] si pentru inregistrare la [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor sustine un test pentru verificarea cunostintelor de limba engleza. Locatia si data in care se va sustine testul, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala

Limba engleza - scris, vorbit si citit fluent (nivel

C1/C2)

Operator masini si centrale (f / b)

Se solicita aptitudini mestesugaresti; Disponibilitate de a lucra in ture (3 si 4 ture); Seriozitate si viziune asupra calitatii.

Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Yvonne Waurig-Schneider si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele care aplica vor fi contactate telefonic de catre reprezentantii PMK PERSONAL GmbH in vederea verificarii cunostintelor de limba germana.

Salariul oferit este de 8,80 euro brut/ora, la care se adauga bonusuri (9,60 euro/ora - 10,53 euro/ora)si inca 10 euro pe ziua productiva.

Cunostinte de limba germana - scris si vorbit, nivel conversational (cel putin nivel A2 )

Calificare profesionala incheiata ca mecanic industrial; Experienta profesionala in mecanica si instalatii complexe; Capacitatea de citire si interpretare a desenelor / planurilor tehnice; Cunostinte ample in domeniul hidraulic si electric; Capacitatea de a lucra independent, precizie si atentie.

Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de calificare in domeniu la adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea "Industriemechaniker" si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail [email protected].

Salariu motivant, in functie de calificare si experienta profesionala. Sunt acoperite toate asigurarile sociale.

Cunostinte de limba germana nivel mediu (B1)

Muncitor necalificat la prelucrarea plasticului / cauciucului Experienta in productie constituie avantaj; Apt pentru

efort fizic; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Permis de conducere categoria B, constituie avantaj autoturism personal

Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf) la adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea "Helfer Kuststoff,Kautschuk"si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail [email protected].

Salariu motivant, in functie de experienta profesionala. Sunt acoperite toate asigurarile sociale.

Cunostinte de limba germana nivel A2 - B1

Operator masina prelucrat plastic/cauciuc

Experienta ca operator masina; Rezistenta fizica la efort; Capacitatea de a lucra in echipa; Disponibilitate de a lucra in schimburi, inclusiv in tura de noapte

Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf), insotit de documente care sa ateste experienta in domeniu la adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea "Maschinenbediener" si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail [email protected].

Salariu motivant, in functie de calificare si experienta profesionala. Sunt acoperite toate asigurarile sociale.

Cunostinte de limba germana nivel mediu (B1)

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

GERMANIA Personal pentru curatenie 1

Experienta in domeniu

30.11.2015

GERMANIA Asistent medical generalist 50 19.08.2016

GERMANIA 15 09.01.2016

GERMANIA Agent de securitate 10 31.12.2015

GERMANIA 2 31.12.2015

GERMANIA Agent de paza 10 31.12.2015

Se transmite C.V-ul (cu fotografie) DOAR in limba germana (Lebenslauf) la adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea "Reinigungskraft" si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la adresa de e-mail [email protected].

Salariu motivant, in functie de experienta profesionala. Sunt acoperite toate asigurarile sociale.

Cunostinte de limba germana nivel A2

Diploma de calificare ca asistent medical generalist; Experienta profesionala constituie avantaj, dar nu este obligatorie; Motivatie de a invata limba germana

Se transmite C.V-ul in limba romana, insotit de copia diplomei de absolvire, la adresa de e-mail [email protected].

2200 - 2400 euro brut/luna, conform contractului colectiv de munca in domeniu

Cunostintele de limba germana nivel de baza

constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii

Sofer de tir

Permis de conducere categoria CE si inscris 95; Atestat ADR; Cel putin 1 an experienta, fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate de a invata limba germana; Rezistenta la stres; Orientare catre client si amabilitate; Disponibilitate de a lucra si in ture de noapte; Prudenta la condus si responsabilitate; Constituie avantaj cunostintele de mecanica.

Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, in limba romana sau germana la adresa de e-mail [email protected] si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la [email protected]. Persoanele preselectate vor fi invitate sa participe la interviu in Germania sau Romania.

2040 euro brut/luna, la care se adauga 70 euro brut premiu Fleetboard (25 euro net/zi de lucru)

Cunostinte de limba germana - constituie

avantaj

Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale.Experienta in domeniu constituie avantaj.

Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko - Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita "Cazierul judiciar".

Patrulare: 9 euro brut/ora, iar din a 7-a luna de munca 9,95 euro brut/ora. Asigurarile (medicala si sociale) sunt incluse.

Cunostinte foarte bune de limba germana - scris, citit, vorbit - nivel B1.

Tehnician sisteme de securitate (alarma si supraveghere)

Studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii;Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking;Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale;Experienta in domeniu constituie avantaj.

Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale diplomelor de studii si eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko - Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita “Cazierul judiciar".

In functie de nivelul de calificare, intre 11 euro brut/ora - 13 euro brut/ora. Asigurarile (medicala si sociale) sunt incluse.

Cunostinte foarte bune de limba germana - scris, citit, vorbit - nivel B1.

Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale.Experienta in domeniu constituie avantaj.

Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko - Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita "Cazierul judiciar".

8,50 euro brut/ora. Asigurarile (medicala si sociale) sunt incluse.

Cunostinte foarte bune de limba germana - scris, citit, vorbit - nivel B1.

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

MAREA BRITANIE 10 8.50 LIRE/ORA 10/31/2015 engleza-B1

MAREA BRITANIE Ingrijitor persoane 25 10.01.2016 Engleza nivel B1

MAREA BRITANIE Asistent medical 10 21.478-27.901 lire/an 30.10.2015

MAREA BRITANIE 60 1 an experienta in domeniu [email protected] 7.02-7.52 lire/ora 12/31/2015 engleza

MAREA BRITANIE asistent medical 60 Se aplica cv in limba engleza la [email protected] 15 lire/ora 12/31/2015 engleza

NORVEGIA Dulgher cofraje 6 18-20 euro/ora 30.10.2015

NORVEGIA Dulgher/parchetar 6 18-20 euro/ora 30.10.2015

NORVEGIA Dulgher 6 18-20 euro/ora, in functie de calificari 30.10.2015

NORVEGIA Instalator ventilatie 2 18-20 euro/ora, in functie de calificari 30.10.2015

Constructor structuri metalice, sudura in otel

Experienta in fabricarea otelului moale,capacitatea de a comunica si de a inlege instructiunile de securitate si tehnice in limba engleza

cv in limba engleza model europass la adresa de email [email protected]

Carnet de conducere cat.BCazier international curat-pentru validitatea acestuia persoanele interesate trebuie sa prezinte: pasaport,buletin,certificat de nastereAbilitatea de a lucra ore suplimentare care pot fi in timpul saptaminii sau in weekenduri

cv model Europass in limba engleza la adresa de email:[email protected]:0040756116342-d-na Camelia Pavel.Interviurile vor avea loc telefonic si prin skype.

7 lire/ora iar in weekend 7.85 litre/ora.plata se face saptaminal

Calificare in domeniu, inregistrare in Colegiul asistentilor medicali din Anglia(NMC), sau aceasta inregistrare sa fie in curs de procesare.

se va aplica un cv model Europass in limba engleza la adresa de email:[email protected]

limba engleza nivel B1 dar ideal ar fi nivel B2.

ingrijitor persoane/infirmier

Candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC.

Calificare, experienta de minimum 2-3 ani ca dulgher cofraje, abilitate de a citi si intelege desenele tehnice, bune abilitati de lucru in echipa, persoana eficienta si precisa.

Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]

Engleza - bune cunostinte sau o limba scandinava

Calificare, experienta de 2-3 ani in aceasta meserie poate compensa lipsa calificarii, experienta de lucru in tamplarie si pardoseli, permis categ.B-avantaj.

Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]

Engleza - bune cunostinte sau o limba scandinava

Calificare, experienta indelungata ca dulgher, abilitate de a citi si intelege desene tehnice, bune abilitati de lucru independent si in echipa, persoana eficienta si precisa.

Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]

Engleza - bune cunostinte sau o limba scandinava

Calificare, experienta indelungata in asamblare si servicii de ventilatie pentru cladiri, protectie impotriva incendiilor a conductelor de ventilatie, experienta in ateliere de tinichigerie-avantaj, cunoastere desen tehnic, permis de conducere categ. B, capacitate de a lucra in mod independent, munca in echipa.

Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]

Engleza - bune cunostinte sau o limba scandinava

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

NORVEGIA Tinichigiu 2 18-20 euro/ora, in functie de calificari 30.10.2015

POLONIA Lacatus/sudor 3 certificat sudor MIG sau TIG, sa poata lucra independent 3000 zloti polonezi brut/luna 31.12.2015

PORTUGALIA 200 12/21/2015

PORTUGALIA 200 12/21/2015

PORTUGALIA 200 12/21/2015

Calificare, minimum 2-3 ani experienta de tinichigiu, experienta de lucru in montare tigla si ferestre VELUX, experienta in montare acoperisuri plate, sudari membrane, folii PVC, permis conducere categ.B-avantaj.

Se trimite CV in limba engleza la adresa de e-mail: [email protected]

Engleza - bune cunostinte sau o limba scandinava

CV in limba poloneza la angajator: [email protected], contact anagajator: Pyzik Krzysztof, tel. 0048 502 618 195

poloneza-cunostinte de baza

Muncitor necalificat in agricultura (zmeura)

Aptitudini fizice / capacitate de a munci; Fără antecedente penale (cazier judiciar; Educatie si formare: minim scoala primara; Experien a profesională: preferin a pentru ț țcandida ii cu experien ă în recoltarea zmeurei sau pentru ț țcandida ii cu experien ă în agricultură (munca în sere sau ț țin agricultura); Disponibilitate: pentru muncă sezonieră, între 2 până la 3 luni în Portugalia.

Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca", copie act studii, CV in limba romana.CV + Scrisoare de intentie, in limba engleza/spaniola, la angajator; e-mail: [email protected];

Salariul de bază lunar (saptamana de lucru 40 oră, 5 zile lucrătoare pe săptămână): 505 -724.94 Euro/brut/luna; Salariu lunar cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucrătoare pe săptămână): 842.02 - 1192.02 Euro/brut/luna

De preferinta limba engleza/ limba spaniola/limba portugheza - cunostinte de baza (dar nu este oblig

Muncitor necalificat in agricultura (culesul zmeurei)

Aptitudini fizice /capacitate de a munci; Fără antecedente penale (cazier judiciar; Educatie si formare: minim scoala primara; Experien a profesională: preferin a pentru ț țcandida ii cu experien ă în recoltarea zmeurei sau pentru ț țcandida ii cu experien ă în agricultură (munca în sere sau ț țin agricultura); Disponibilitate: pentru muncă sezonieră, între 2 până la 3 luni în Portugalia.

Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca", copie act studii, CV in limba romana.CV + Scrisoare de intentie la angajator in limba engleza/spaniola; e-mail: [email protected];

Salariul de bază lunar (saptamana de lucru 40 oră, 5 zile lucrătoare pe săptămână): 505 -724.94 Euro/brut/luna; Salariu lunar cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucrătoare pe săptămână): 842.02 - 1192.02 Euro/brut/luna

De preferinta limba engleza/ spaniola/portugheza - cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu).

Muncitor necalificat in agricultura (culesul zmeurei)

Aptitudini fizice / capacitate de a munci; Fără antecedente penale (cazier judiciar; Educatie si formare: minim scoala primara; Experien a profesională: preferin a pentru ț țcandida ii cu experien ă în recoltarea zmeurei sau pentru ț țcandida ii cu experien ă în agricultură (munca în sere sau ț țin agricultura); Disponibilitate: pentru muncă sezonieră, între 2 până la 3 luni în Portugalia.

Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca", copie act studii, CV in limba romana.CV + Scrisoare de intentie la angajator, in limba enleza/spaniola; e-mail: [email protected];

Salariul de bază lunar (saptamana de lucru 40 oră, 5 zile lucrătoare pe săptămână): 505 -724.94 Euro/brut/luna; Salariul lunar cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucrătoare pe săptămână): 842.02 - 1192.02 Euro/brut/luna;

De preferinta limba engleza/ spaniola/portugheza - cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu).

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

REPUBLICA CEHA 50 1500 euro/luna(salariu+bonus) 12/31/2015 Romana

REPUBLICA CEHA Croitor 15 Experinta in croitorie,studii primare, certificat profesional 15.000 CZK~550 euro(BENEFICII+ BONUS) 31.10.2015 Ceha/Slovaca/Engleza

REPUBLICA CEHA Operator 50 Studii primare 550 euro/luna 31.12.2015 Nu se specifica

REPUBLICA CEHA Muncitor asamblare 20 550 euro/luna 23.12.2015 Nu se specifica

REPUBLICA CEHA 10 350-600 Euro/net/luna 31.12.0215 Engleza/Germana

REPUBLICA CEHA 50 Studii primare.Dexteritate manuala,stare buna de sanatate. 16 900 CZK/LUNA, 75 CZK/ORA ~ 3 euro/ora 31.12.0215

REPUBLICA CEHA Software Support Analyst 1 Nespecificat 31.12.0215 Franceza fluent; Engleza

REPUBLICA CEHA IT Service Desk Analyst 1 Nespecificat 31.12.0215

SLOVACIA 30 1000 - 1500 Euro 25.10.0215

SLOVACIA 150 650 - 900 Euro/brut/luna 25.10.0215

SLOVACIA 150 650 - 900 Euro/brut/luna 25.10.0215

Sofer - transport marfa rutier international

Invatamant secundar,Permis conducere C, C+E, Cazier curat, certificate medical apt de munca si experienta mai mare de 2 ani. Transportul de marfuri trebuie realizat conform termenilor stabiliti, respectarea termenelor de munca. Transportul se va efectua in tarile din Europa Centrala si de Rasarit

CV in limba romana/engleza/germana la:[email protected] si [email protected] pentru monitorizare,persoana de contact Jarmila Hajnikova +420 493 506 117

CV in limba Ceha/Slovaca/Engleza la [email protected], Hana Wiesinger;www.gala.cz

CV in limba engleza la adresa de e-mail:[email protected];tel:420 800 215 220

Studii primare;cunostinte PC,vedere buna,dexteritate manuala si responsabilitate in control

CV in engleza la adresa de e-mail:[email protected], Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

Lucrator in prelucrarea lemnului

Persoana de contact:Lucie Fidrova; CV in limba engleza [email protected] si [email protected];www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

Lucrator in productie - asamblarea aparatelor de aer conditionat

CV la consilier eures [email protected] si [email protected];tel 00420 800 888 238

Invatamant tehnic superior (IT) si/sau experienta in domeniu.Pot aplica si absolventi.Cunoasterea tehnologiilor de Java sau net,cunostiinte de baza de date(Oracle,MySQL,MSSQL),MS OFFICE, Intelegerea Object Oriented Directorii de baza(OOP),flexibili pentru calatorii.Traduce i informa iile despre clien i în limba ț ț țenglezã pentru a comunica cu colegii intern.

CV in limba engleza la [email protected];(copy to [email protected];www.infosysbpo.jobs.cz

Cunostinte si experinnta in domeniu;aptitudini organizatorice excelente;abilitati de ascultare activa;cometente in limba engleza si franceza

[email protected](copie la [email protected]);www.infosysbpo.jobs.cz

Engleza si Franceza - excelent

Sofer de camion international

Studii gimnaziale,Carnet de sofer C, E,fiabilitate, seriozitate, dorinta de a lucra, cazier curat, evaluare psihologica si de sanatate;

CV + Scrisoare de intentie la angajator: e-mail: [email protected]

Limba engleza si limba germana - cunostinte de baza

Asamblori de masini si echipamente mecanice

Loc de munca: Galanta, Trnava, Bratislava; Lucrator in asamblare, sudura, insurubare, depozitare etc.

CV + Scrisoare de intentie in limba slovaca sau in limba maghiara la angajator: e-mail: [email protected]

Limba slovaca si limba maghiara - vorbit si inteles;

Muncitor necalificat in industria automobilelor

Loc de munca: Galanta, Trnava, Bratislava; Lucrator in asamblare, sudura, insurubare, depozitare etc

CV + Scrisoare de intentie in limba slovaca sau in limba maghiara la angajator: e-mai: [email protected]

Limba slovaca si limba maghiara - vorbit si inteles;

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

SPANIA 800 perioada de proba-15 zile 01.01.2016 nu se solicita

SPANIA Maseur 1 960 euro net/luna (negociabil) 31.01.2017

SUEDIA Medic Generalist 10 Minim 2 ani experienta 3200 Euro brut / luna 25.10.2015 Engleza sau Germana

SUEDIA Tinichigiu auto 10 12/31/2015 Limba engleza -mediu

SUEDIA Femei de serviciu 20 12/31/2015 Limba engleza -mediu

SUEDIA Mecanic auto 10 12/31/2015 Limba engleza - mediu

muncitor necalificat in agricultura

Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), cazier judiciar valabil, adeverinta medicala "apt pentru munca", copie act studii, CV in limba romana. Selectia candidatilor va avea loc in a doua jumatate a lunii ianuarie 2016.

40 euro brut/zi platibil la 2 saptamani; contributii datorate-2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala

postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului "Your first EURES job". Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html

Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: [email protected]. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel interm

Se trimite scrisoare de intentie si CV cu poza in limba engleza la adresa de E-mail : [email protected]

Calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere

Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

In tara salariul minim pe economie (900 lei) in Suedia 1000 euro net lunar. Salariul se plateste o data pe luna pe luna in cont bancar. Pe langa asigurarile din Romania angajatorul plateste o asigurare medicala pentru lucratorii detasati.

Nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere

Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

In tara salariul minim pe economie (900 lei) in Suedia 900 euro net lunar. Salariul se plateste o data pe luna pe luna in cont bancar. Pe langa asigurarile din Romania angajatorul plateste o asigurare medicala pentru lucratorii detasati.

Calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere

Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

In tara salariul minim pe economie (900 lei) in Suedia 1000 euro net lunar. Salariul se plateste o data pe luna pe luna in cont bancar. Pe langa asigurarile din Romania angajatorul plateste o asigurare medicala pentru lucratorii detasati.

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

SUEDIA Vopsitori auto 15 12/31/2015 Limba engleza -mediu

SUEDIA Dezvoltator software 5 11/4/2015

SUEDIA Dezvoltator software 5 11/4/2015

SUEDIA 5 11/4/2015

Calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere

Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

In tara salariul minim pe economie (900 lei) in Suedia 1000 euro net lunar. Salariul se plateste o data pe luna pe luna in cont bancar. Pe langa asigurarile din Romania angajatorul plateste o asigurare medicala pentru lucratorii detasati.

De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta in C# si .Net

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta in C/C ++ si Java

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

Dezvoltator software sisteme integrate

De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta profesionala in domeniu

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

SUEDIA Arhitect sistem software 5 11/4/2015

SUEDIA Inginer testare software 5 11/4/2015

SUEDIA 5 11/4/2015

De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta profesionala in domeniu

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

De preferat diploma de masterat in domeniu sau diploma de licenta. Cel putin 2-3 ani experienta profesionala in domeniu

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

Chimist/biochimist / neurochimist

Proaspat absolventi (cu diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in evaluarea calitatii (QA - Quality Assessment)

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

SUEDIA Farmacist 5 11/4/2015

SUEDIA 5 11/4/2015

SUEDIA 5 11/4/2015

Proaspat absolventi sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in controlul calitatii si/sau evaluarea calitatii (QC - Quality Control si QA - Quality Assessment)

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

Inginer in tehnologia farmaceutica

Proaspat absolventi sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in controlul calitatii si/sau evaluarea calitatii (QC - Quality Control si QA - Quality Assessment)

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

Biolog/cercetator in biologie

Proaspat absolventi sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in domeniu

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

SUEDIA 5 11/4/2015

SUEDIA 5 11/4/2015

SUEDIA Microbiolog 5 11/4/2015

Cercetator in genetica / bioinformatica

Proaspat absolventi (diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in domeniu

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

Inginer in biomecanica/neurobiologie/stiinta biomaterialelor/biotehnologie/industria farmaceutica

Proaspat absolventi (diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in practici de fabricatie (GMP - Good manufacturing practices) sau practica de laborator (GLP - Good laboratory practice)

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

Proaspat absolventi (diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in domeniu

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

AGENŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ IAȘIOperator de date cu caracter personal nr. 581Str. Cucu, Nr. 1, IașiTel.: +4 0232 254 577; Fax: +4 0232 264 682e-mail: [email protected]

ŢARA OCUPAŢIA CERINTE ALE POSTULUI MOD DE APLICARE SALARIUL OBSERVATIINUMAR

LOCURI DE MUNCA

VALABILITATE OFERTA

SUEDIA Inginer laborant 5 11/4/2015

UNGARIA 50 8 clase, nu se cere experienta in domeniu 105 000 -145 000 Ft brut lunar 31.12.2015 maghiara

TOTAL 2420

Tara Nr. locuri

Austria 1Belgia 2Franta 3

Germania 116Marea Britanie 165

Norvegia 22Polonia 3

Portugalia 600Republica Ceha 197

Slovacia 330Spania 801Suedia 130Ungaria 50

Proaspat absolventi (diploma de licenta/master) sau persoane cu experienta profesionala de cel putin 2-3 ani in domeniu

Se transmite C.V-ul model Europass (cu fotografie) DOAR in limba engleza, insotit de copii ale diplomelor/certificatelor de studii in domeniu, conform cerintelor de ocupare a posturilor, la adresa de e-mail [email protected]. Persoanele preselectate in urma transmiterii aplicatiei, vor participa la o selectie in vederea ocuparii posturilor vacante, care se va organiza in cea de-a doua saptamana a lunii noiembrie la Bucuresti. Locatia si data in care se va desfasura recrutarea, vor fi comunicate in timp util candidatilor preselectati.

Negociabil, in functie de experienta profesionala. Pentru studii de licenta se porneste de la un salariu de 27.000 SEK brut/luna (aprox. 2900 euro brut) iar pentru studii de master, salariul de inceput este de 29.500 SEK brut/luna (aprox. 3200 euro brut). Pentru o experienta de 10 ani in domeniu, salariul platit pentru studii de licenta este de 39.000 SEK brut/luna (aprox. 4170 euro brut), iar pentru studii de master salariul este de 43.600 SEK brut/luna (aprox. 4700 euro brut)

Limba engleza scris, vorbit si citit fluent (nivel C1/C2)

operator la asamblarea panourilor electrice

Se trimite CV cu poza la adresa [email protected], sau prin telefon + 36-70-414-0144, persoana de contact dl Rafael Istvan. Solicitantii sunt rugati sa precizeze la aplicare, ca au obtinut informatiile privind locul de munca prin Eures Romania

Informaţii suplimentare se pot obţine la A.J.O.F.M. Iaşi – telefon 0232/254578 sau la sediul agentiei din str. Cucu, nr.1, Iasi