Minuta 14.08.2015

2
(SC RECON SI DOJE SRL) MINUTĂ DE ŞEDINŢĂ Data şedinţei: 14 AUGUST 2015 Prezenţi: (DIRIGINTE SANTIER- DL. ING. ILARION LAZAR, SEF SANTIER ING. MARIUS PETRE, SERV. TEH. ING. LAURA STOICESCU) Următoarea şedinţă: (21.08.2015, 10.00, ORGANIZARE SANTIER) I. Discuţii 1. Discutii privin obligatiile partilor la realizarea lucrarilor conform Program Fidic In santier nu avem subantreprenori care sa execute lucrari in cadrul santierului conform cond. nr. 49 din Conditii Generale Contract- Antreprenorul trebuie sa execute un sistem de asigurare a calitatii (Program PPCVI) 2. In cazul in care in santier se vor intalni vestigii se va transmite imediat inginerului pentru emiterea de instructiuni de rezolvare. 3. Referitor la SSM- Antreprenorul va numi un responsabil autorizat cu securitatea muncii pe santier, care cf. unui program propriu va verifica modul de respectare a acestuia. 4. Inainte de astuparea conductei montate pe nisip, se va instiinta inginerul pentru lucrarea ce devine ascunsa. 5. Antreprenorul va anunta din timp cand se ajunge in faza de verificare in faza determinanta partilor din program interesate. 6. La solicitarea inginerului, seful de santier a predat catre acesta copii ale documentelor de autorizare a : sef santier, RTE, sudori autorizati ce vor executa lucrari in cadrul santierului. 7. Materialele sosite pe santier vor fi verificate daca corespund cond. impuse de proiect, daca este furnizorul prevazut in documentatia prezentata la licitatie si daca corespund calitativ. 8. Respectarea conditiilor impuse de furnizor atat la depozitare cat si la punerea in opera. 9. Lucrarile de realizare a “Rețele de aducțiune apă stație tratare – Zona Parc MB și Rețele de echilibrare Zona Parc MB – B-dul Chimiei Casa de Cultură”

description

MIN

Transcript of Minuta 14.08.2015

Page 1: Minuta 14.08.2015

(SC RECON SI DOJE SRL)

MINUTĂ DE ŞEDINŢĂ

                        Data şedinţei: 14 AUGUST 2015

Prezenţi:    (DIRIGINTE SANTIER- DL. ING. ILARION LAZAR, SEF SANTIER ING. MARIUS PETRE, SERV. TEH. ING. LAURA STOICESCU)

Următoarea şedinţă:  (21.08.2015, 10.00, ORGANIZARE SANTIER)

I. Discuţii 1.   Discutii privin obligatiile partilor la realizarea lucrarilor conform Program

Fidic In santier nu avem subantreprenori care sa execute lucrari in cadrul

santierului conform cond. nr. 49 din Conditii Generale Contract- Antreprenorul trebuie sa execute un sistem de asigurare a calitatii (Program PPCVI)

2. In cazul in care in santier se vor intalni vestigii se va transmite imediat inginerului pentru emiterea de instructiuni de rezolvare.

3. Referitor la SSM- Antreprenorul va numi un responsabil autorizat cu securitatea muncii pe santier, care cf. unui program propriu va verifica modul de respectare a acestuia.

4. Inainte de astuparea conductei montate pe nisip, se va instiinta inginerul pentru lucrarea ce devine ascunsa.

5. Antreprenorul va anunta din timp cand se ajunge in faza de verificare in faza determinanta partilor din program interesate.

6. La solicitarea inginerului, seful de santier a predat catre acesta copii ale documentelor de autorizare a : sef santier, RTE, sudori autorizati ce vor executa lucrari in cadrul santierului.

7. Materialele sosite pe santier vor fi verificate daca corespund cond. impuse de proiect, daca este furnizorul prevazut in documentatia prezentata la licitatie si daca corespund calitativ.

8. Respectarea conditiilor impuse de furnizor atat la depozitare cat si la punerea in opera.

9. Lucrarile de realizare a “Rețele de aducțiune apă stație tratare – Zona Parc MB și Rețele de echilibrare Zona Parc MB – B-dul Chimiei Casa de Cultură”

au inceput. S-au realizat in proportie de 80% sapaturile din pozitia: de la intersectia b-dul Chimiei cu str. Sudului trecand prin Parcul Catedralei.S-a inceput la asamblarea PE100 SDR 27,6 FI 315 in proportie de 10%.

10. Pe parcursul executariii lucrarilor au fost accidental provocate avarii din cauza existentei unor relete subterane nenominalizate la care s-au produs avarii si care au fost remediate imediat de antreprenor.

La inceperea realizarii sapaturilor pe traseul conductelor cf. avizelor date de detinatorii de utilitati subterane, acestia vor fi instiintati pentru a identifica existenta in detaliu a lor.

In prezent nu mai sunt alte probleme in santier

S-a incheiat in 2 exemplare,Diriginte santier, Sef santier,

Ing. Ilarion Lazar Ing. Marius Petre