LA UN MOMENT DAT, A VĂZUT UN IEPURE ALB CARE A TRECUT … · alice a pornit iar la drum Și dupĂ...

of 6 /6

Embed Size (px)

Transcript of LA UN MOMENT DAT, A VĂZUT UN IEPURE ALB CARE A TRECUT … · alice a pornit iar la drum Și dupĂ...

 • LA UN MOMENT DAT, A VĂZUT UN IEPURE ALB CARE A TRECUT ÎN VITEZĂ PE LÂNGĂ EA SPUNÂND: „OH, DOAMNE! OH, DOAMNE! AM ÎNTÂRZIAT! VAI, CE TÂRZIU ESTE!” DIN CAUZA ARȘIȚEI ȘI A PLICTISELII, ACEST LUCRU I S-A PĂRUT FIRESC. MULT MAI TÂRZIU ȘI-A DAT SEAMA CĂ, DE FAPT, AR FI TREBUIT SĂ O MIRE.

  444

 • CUM ALICE NU MAI VĂZUSE NICIODATĂ UN IEPURE PURTÂND HĂINUȚE ȘI CEAS DE BUZUNAR, ÎMPINSĂ DE CURIOZITATE, FETIȚA L-A URMĂRIT ÎN TIMP CE ACESTA PĂTRUNDEA ÎNTR-O SCORBURĂ. ALICE L-A URMAT LA PUȚIN TIMP, FĂRĂ SĂ SE MAI GÂNDEASCĂ LA CUM O SĂ SE ÎNTOARCĂ.

  555

 • ALICE A PORNIT IAR LA DRUM ȘI DUPĂ O VREME L-A ZĂRIT DIN NOU PE IEPURELE ALB. VENEA IUTE, BOMBĂNIND ȘI ARUNCÂND ÎN JURUL LUI PRIVIRI NELINIȘTITE, DE PARCĂ AR FI PIERDUT CEVA. ALICE GHICI IMEDIAT CĂ ERA VORBA DE EVANTAI ȘI MĂNUȘILE CELE ALBE.

  141414

 • ÎNTR-ADEVĂR, IEPURELE ALB DE ASTA AVEA NEVOIE. CÂND A VĂZUT-O PE ALICE A CONFUNDAT-O CU ALTCINEVA ȘI I-A SPUS PE UN TON HOTĂRÂT SĂ SE DUCĂ LA EL ACASĂ ȘI SĂ ÎI ADUCĂ UN EVANTAI ȘI O PERECHE DE MĂNUȘI ALBE. FATA A PLECAT IMEDIAT ÎN DIRECȚIA PE CARE I-A ARĂTAT-O IEPURELE.

  151515

 • REGINA A ARUNCAT O PRIVIRE LA TUFA DE TRANDAFIRI ȘI A PRICEPUT IMEDIAT CE FĂCEAU CEI TREI GRĂDINARI. „TĂIAȚI-LE CAPUL!”, A STRIGAT EA. APOI A VĂZUT-O PE ALICE ȘI I-A ORDONAT SĂ O URMEZE.

  282828

 • FATA NU ȘTIA CĂ SE MĂRISE DIN NOU, IAR REGELE TOCMAI DĂDUSE O LEGE CARE OBLIGA PERSOANELE MAI ÎNALTE DE UN METRU SĂ PĂRĂSEASCĂ REGATUL.

  292929