La Data de 16 Noiembrie 2010

1
La data de 16 noiembrie 2010, UNESCO a extins protecția acesteia la masa gastronomice franceze , care freacă acum 212 alte practici culturale și obiceiuri în panteonul Patrimoniului Mondial Patrimoniul imaterial al umanității. Masă gastronomică franceză în Lista se deschide tradițiile culinare etichetate în 2010 de către Comitetul pentru Interguvernamental UNESCO salvgardarea patrimoniului imaterial al umanită ț ii , a avut loc în Nairobi, Kenya. Dieta mediteraneană , preparate din bucătăria tradi ț ională din Mexic și croat turtă dulce sunt, de asemenea, disting în acest registru. Spre deosebire de patrimoniu cultural material - care include site-uri și monumente - patrimoniul imaterial pentru procese culturale " ofere comunităților care trăiesc cu un sentiment de continuitate cu generațiile care le-au precedat și sunt esențiale pentru identitatea culturală și protejarea diversității culturale și a creativității al umanității . " UNESCO nu are nici un distins reteta franceza , în special. Gargantua țară, aceasta este identitatea ritual mai mult " pentru a celebra cele mai importante momente din viața indivizilor și a grupurilor ", care a fost salutată. Un mix original de convivialitate și de gastronomie, care reunește în jurul unei mese francez amorsate pentru a permite accesul alimente de calitate însoțite de un vin adecvat .

description

La Data de 16 Noiembrie 2010

Transcript of La Data de 16 Noiembrie 2010

La data de 16 noiembrie 2010, UNESCO a extins protecia acesteia la masa gastronomice franceze , care freac acum 212 alte practici culturale i obiceiuri n panteonul Patrimoniului Mondial Patrimoniul imaterial al umanitii

La data de 16 noiembrie 2010, UNESCO a extins protecia acesteia lamasa gastronomice franceze, care freac acum 212 alte practici culturale i obiceiuri n panteonul Patrimoniului Mondial Patrimoniul imaterial al umanitii.Mas gastronomic francez nLista se deschide tradiiile culinare etichetate n 2010 de ctre Comitetul pentru Interguvernamental UNESCOsalvgardarea patrimoniului imaterial al umanitii, a avut loc n Nairobi, Kenya.Dieta mediteranean,preparate din buctria tradiional din Mexicicroat turt dulcesunt, de asemenea, disting n acest registru.

Spre deosebire de patrimoniu cultural material - care include site-uri i monumente - patrimoniul imaterial pentru procese culturale "ofere comunitilor care triesc cu un sentiment de continuitate cu generaiile care le-au precedat i sunt eseniale pentru identitatea cultural i protejarea diversitii culturale i a creativitii al umanitii. "

UNESCO nu are nici un distinsreteta franceza, n special.Gargantua ar, aceasta este identitatea ritual mai mult "pentru a celebra cele mai importante momente din viaa indivizilor i a grupurilor", care a fost salutat.Un mix original de convivialitate i de gastronomie, care reunete n jurul unei mese francez amorsate pentru a permite accesul alimente de calitate nsoite deun vin adecvat.