Genti de toamna 2012

8
Articles from MUJO - The Cool Hunter 10 genti de toamna de care suntem obsedati 2012-09-11 10:09:00 Elena Genti de toamna 2012 Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand vine toamna parca ma apuca asa o mancarime in palma si vreau sa dau iama prin magazine. Ca un facut, de parca Universul m-ar impinge la shopping online, mi s-a stricat geanta pe care o folosesc zi de zi si m-am hotarat sa-mi caut una noua printe ofertele de genti de toamna ale magazinelor online. Si genti am gasit: de la plicuri la supradimensionate, oferta de genti de dama online e absolut coplesitoare. Poti vizita si tu sectiunea noastra de Magazine online genti daca ai timp sa te apuci de cautat prin toate ofertele sau poti sa vezi in continuare cateva recomandari de genti pentru toamna 2012 daca vrei sa economisesti timp. Dar mai intai sa vedem care sunt tendintele toamnei 2012 in materie de genti, ca sa stim ce sa cautam. Tendinte genti toamna 2012 Genti de blana Nu sunt foarte practice si nici versatile dar nimeni nu poate nega ca aspectul luxos

description

Tendinte si recomandari de shopping online de la Mujo - The Cool Hunter

Transcript of Genti de toamna 2012

Page 1: Genti de toamna 2012

Articles from MUJO - The Cool Hunter10 genti de toamna de care suntem obsedati2012-09-11 10:09:00 Elena

Genti de toamna 2012

Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand vine toamna parca ma apuca asa omancarime in palma si vreau sa dau iama prin magazine.

Ca un facut, de parca Universul m-ar impinge la shopping online, mi s-a stricatgeanta pe care o folosesc zi de zi si m-am hotarat sa-mi caut una noua printeofertele de genti de toamna ale magazinelor online.

Si genti am gasit: de la plicuri la supradimensionate, oferta de genti de dama onlinee absolut coplesitoare.

Poti vizita si tu sectiunea noastra de Magazine online genti daca ai timp sa te apucide cautat prin toate ofertele sau poti sa vezi in continuare cateva recomandari degenti pentru toamna 2012 daca vrei sa economisesti timp.

Dar mai intai sa vedem care sunt tendintele toamnei 2012 in materie de genti, casa stim ce sa cautam.

Tendinte genti toamna 2012Genti de blana

Nu sunt foarte practice si nici versatile dar nimeni nu poate nega ca aspectul luxos

Page 2: Genti de toamna 2012

al unei genti de blana e cateodata tot ce-si doreste o femeie, partea practica fiindlasata la o parte. In toamna 2012 blana e in tendinte.

Culori luminoase

Culoarea unei genti de dama nu e neaparat in topul criteriilor la alegerea unei gentiinsa pentru aceasta toamna designerii au ales sa puna o pata de culoare in gamadestul de monotona a sezonului rece. Gentile colorate sunt trendy in acesta toamna.

Genti spatioase

Modelele de genti incapatoare au fost mereu favoritele femeilor care au un programincarcat.

Super mamicile care trebuie sa mearga la servici, sa-si ia copilul de la gradinita sauscoala, sa-l duca la balet sau karate, si sa mai faca si alte 200 de treburi intre timp.

In aceasta toamna aceste genti spatioase sunt in tendinte.

Genti super mici

Da, in contrast cu cea precedenta, si gentile mici sunt trendy, pentru alta categoriede femei, mai poshy. Imi plac si mie pentru momentele romantice (copilul lasat labuni si iesit seara in oras). Sunt perfecte pentru a tine doar un telefon si un ruj.

Genti de umar

Au fost foarte la moda in primavara si au revenit si in sezonul de toamna cu micimodificari: au devenit mai mici si sunt mai bine definite de linii si forme geometrice.

Piele chic

Pielea e la moda in aceasta toamna. Si gentile nu fac nota discordanta. Daca nu itiplace pielea din motive ecologice poti alege varianta de piele eco, exista modele degenti care arata mai bine decat cele din piele naturala.

Plicuri

Plicurile nu sunt la moda in toamna 2012. Nu, plicurile sunt la moda mereu! E otendinta universala, aparuta cu ani in urma si care ramane in continuare foartepopulara.

Plicurile simple si elegante pot fi purtate in timpul zilei in timp ce plicurile cu cristaleaplicate, paiete sau broderii pot fi folosite in ocazii mai speciale.

Asadar, dupa ce am trecut in revista tendintele in materie de genti de toamna 2012haideti sa vedem ce putem gasi de cumparat online pe la magazine.

Am luat nu mai putin de 16 magazine online la puricat si am ales un top 10 alfavoritelor noastre – o treaba destul de grea pentru ca am gasit foarte multe genticare ne-au placut.

Ca de obicei, daca vrei sa vezi mai multe detalii si sa le cumperi – poti face click pepoze.

Page 8: Genti de toamna 2012

noastre zilnice.