Document 0011

1
A n umplerea completa a tran~eelor ccnductelor; B0 concordanta lucrarilor executate cu proiectul; C LJ pozitia hidrantilor §i a vanelor Tngropate pentru retelele exterioare; D [J calitatea sudurilor ~i armaturilor. Subiectul nr. 22 0,3 puncte Inainte de Tnceperea lucrarilor de constructii, dirigintele de ~antier are obligatia de a verifiea? AD existenta autorizatiei de construire; B0 concordanta Intre prevederile AC ~i ale proiectului de executie; CO studierea proiectului, a caietelor de sarcini, a tehnoiogiilor ~i procedurilor prevazute pentru realizarea constructiilor. Subiectul nr~ 23 0,3 puncte In ce conditii se executa lucrari de sapaturi langa constructii existente sau In curs de executie? AD cu prevederea prin proiect de masuri speciale pentru asigurarea stabilitatii acestora; B0 numai cu fi:;;a tehnologica vizata de responsabilul tehnic cu executia; CO numai cu fi~a tehnologica vizata de dirigintele de :;;antier. Subiectul nr. 24 0,3 puncte Subtraversarea drumuril'or judetene cu conducte de aductiune sau conducte de distributie a apei se va realiza Tn urmatoarele conditii: AD cu conducte de protectie, etan~ate la capete, prevazute la un capat cu coloana de observatie, protejata cu capac; B0 nu se specifica Tn normativ; CO Tn tuburi din b.a. de diametru eorespunzator. Subiectul nr. 25 Adancimea minima la care se executa 0 retea de alimentare cu apa rece este: AD mai mica decat adancimea de Inghet; B0 mai mare decat adancimea de Tnghet; C0 mai mare sau cel putin egala cu adancimea de Inghet. 0,3 puncte Subiectul nr. 26 0;3 puncte Calitatea constructiilor este: A C rezultanta totalitatii performantelor de comportare a acestora Tn exploatare Tn scopul satisfacerii, pe Intreaga durata de existenta a exigentelor utilizatorilor :;;i colectivitatilor; B0 rezultanta satisfacerii prevederilor proiectelor de executie; CO rezultanta satisfacerii prevederilor contractelor ~i a exigentelor utilizatorilor. Subiectul nr. 27 0,3 puncte Pozarea tuburilor din polietilena de inalta densitate (PEID) in transee se realizeaza: A0 in linie dreapta; B0 cu ondulatii. 6.1. Lucrari tehnico-edilitare de aiimentari cu apa ~i de canalizare pag. 5

description

teste dirigentie santier

Transcript of Document 0011

  • A n umplerea completa a tran~eelor ccnductelor;B 0 concordanta lucrarilor executate cu proiectul;

    C LJ pozitia hidrantilor i a vanelor Tngropate pentru retelele exterioare;

    D [J calitatea sudurilor ~iarmaturilor.

    Subiectul nr. 22 0,3 puncteInainte de Tnceperea lucrarilor de constructii, dirigintele de ~antierare obligatia de a verifiea?

    AD existenta autorizatiei de construire;

    B 0 concordanta Intre prevederile AC ~iale proiectului de executie;CO studierea proiectului, a caietelor de sarcini, a tehnoiogiilor ~iprocedurilorprevazute pentru realizarea constructiilor.

    Subiectul nr~23 0,3 puncteIn ce conditii se executa lucrari de sapaturi langa constructii existente sau In curs deexecutie?

    AD cu prevederea prin proiect de masuri speciale pentru asigurarea stabilitatii acestora;

    B 0 numai cu fi:;;atehnologica vizata de responsabilul tehnic cu executia;

    CO numai cu fi~atehnologica vizata de dirigintele de :;;antier.

    Subiectul nr. 24 0,3 puncteSubtraversarea drumuril'or judetene cu conducte de aductiune sau conducte de distributie aapei se va realiza Tn urmatoarele conditii:

    AD cu conducte de protectie, etan~ate la capete, prevazute la un capat cu coloana deobservatie, protejata cu capac;

    B 0 nu se specifica Tn normativ;

    CO Tntuburi din b.a. de diametru eorespunzator.

    Subiectul nr. 25

    Adancimea minima la care se executa 0 retea de alimentare cu apa rece este:

    AD mai mica decat adancimea de Inghet;

    B 0 mai mare decat adancimea de Tnghet;

    C 0 mai mare sau cel putin egala cu adancimea de Inghet.

    0,3 puncte

    Subiectul nr. 26 0;3 puncte

    Calitatea constructiilor este:

    A C rezultanta totalitatii performantelor de comportare a acestora Tnexploatare Tnscopulsatisfacerii, pe Intreaga durata de existenta a exigentelor utilizatorilor :;;icolectivitatilor;

    B 0 rezultanta satisfacerii prevederilor proiectelor de executie;

    CO rezultanta satisfacerii prevederilor contractelor ~ia exigentelor utilizatorilor.

    Subiectul nr. 27 0,3 punctePozarea tuburilor din polietilena de inalta densitate (PEID) in transee se realizeaza:

    A 0 in linie dreapta;

    B 0 cu ondulatii.

    6.1. Lucrari tehnico-edilitarede aiimentaricu apa ~ide canalizare pag. 5