Croaziere - 2015

52
Croaziere 2015 Mediterana • Europa de Nord • Asia • Caraibe • Australia

description

Pegas Holidays - catalog Croaziere - 2015

Transcript of Croaziere - 2015

Page 1: Croaziere - 2015

Croaziere 2015Mediterana • Europa de Nord • Asia • Caraibe • Australia

Page 2: Croaziere - 2015

CUPRINS

De ce sa alegem o croazieră pentru următoarea vacanţă?02

03

04

12

16

18

25

27

28

30

31

33

34

37

38

39

40

41

44

46

48

Croaziere prin Pegas Holidays

Croaziere Alaska& Canada - Cele mai vizitate ţări/oraşe

Croaziere Orientul Mijlociu& Orientul ApropiatCele mai vizitate ţări/oraşe

Întrebări frecvente

Croaziere în Europa – Cele mai vizitate ţări/oraşe

Croaziere Australia& Noua ZeelandăSelecţie de itinerarii

Croaziere America de Sud – Selecţie de itinerarii

Prezentare companii de croazieră

Croaziere Alaska& Canada – Selecţie de itinerarii

Croaziere Orientul Mijlociu& Orientul ApropiatSelecţie de itinerarii

Informaţii de călătorie

Croaziere în Europa – Selecţie de itinerarii

Croaziere pe râuri în Europa

Croaziere SUA& Caraibe - Cele mai vizitate ţări/oraşe

Croaziere Pegas Holidays – pachete complete

Croaziere Australia& Noua ZeelandăCele mai vizitate ţări/oraşe

Croaziere America de Sud

Ambarcaţiuni Christian Tour

Informaţii vase de croazieră

Croaziere SUA& Caraibe – Selecţie de itinerarii

Page 3: Croaziere - 2015

Aşadar în paginile următoare vă invităm să plutim pe apele mărilor şi oceanelor şi să ne bucurăm de minunile lumii antice din Roma şi Atena, de superbele peisaje din Alaska, însoritele plaje din Bahamas şi St. Martin, până la culturile din Orientul Mijlociu şi extraordinarele recife din Australia.

O croazieră oferă oricărui călător oportunitatea de a descoperi noi destinaţii dar şi de a se bucura de toate facilităţile unui “hotel plutitor” aşa cum este numit vasul de crozieră adesea.

1Pegas Holidays

Page 4: Croaziere - 2015

De ce să alegem o

pentru viitoarea vacanţă?croazieră

O croazieră este una dintre cele mai plăcute posibilităţi de a vizita lumea. Împachetaţi o singură dată si puteţi vizita numeroase oraşe. Nu este nimic mai plăcut decât să va treziţi în fiecare dimineaţă într-o altă destinaţie, într-un alt oraş, într-o altă ţară sau chiar pe un alt continent!

Acum, este mai uşor ca niciodată să vă îmbarcaţi la bordul unui vas de croazieră. Prin intermediul pachetelor Pegas Holidays special gândite pentru a oferi servicii complete: bilet de avion către oraşul din care începe croaziera, transfer de la aeroport către port şi retur, locuri garantate cu confirmare imediată pe croazieră şi asistenţă turistică în limba română pe toată durata călătoriei.Vă veţi simţi ca acasă, fără să vă faceţi probleme legate de servirea meselor şi petrecerea timpului liber. O vacanţă la bordul unui vas de croazieră poate fi aşa cum vă doriţi: relaxantă, activă sau distractivă.Nu vă puteţi plictisi într-o croazieră; la bordul unui vas există activităţi pentru toate vârstele atât ziua cât şi seara.

Cure cu aer proaspăt de mare! Bucuraţi-vă de zilele cu soare pe puntea unui vas de croazieră şi de serile cu aer proaspăt, plutind către noi meleaguri.Nu există oraș portuar sau din apropierea unui port în care să nu puteţi ajunge. Imaginaţi-vă: Barcelona, Veneţia, Roma, Atena, Liverpool, Amsterdam, Miami, New York, Vancouver, Honolulu, Sydney, Auckland! Fie că vă gândiţi la vacanţa copiilor, la o escapadă romantică, la luna de miere sau la noua destinaţie pentru programul adresat seniorilor, aveţi de unde alege.Aveți la dispoziție o multitudine de oferte, itinerarii şi durate de călătorie, în funcţie de preferinţe, disponibilitate şi buget.

2 Croaziere 2015

Page 5: Croaziere - 2015

Croaziere prin

Categorii de tarife pentru clasificarea croazierelor

Pegas Holidays

Începând cu anul 2013, Pegas Holidays a devenit agentul de turism preferat al Pullmantur în România. Parteneriatul dintre Pegas Holidays şi Pullmantur a luat naştere într-un moment în care pe piaţa din România se simte tot mai acut nevoia prezenţei unor produse turistice complete, de o calitate ridicată şi la tarife competitive.

Astfel, cu sprijinul şi suportul susţinut al companiei am reuşit să aducem pentru prima dată în România, în 2013 catalogul de croaziere, tradus în totalitate în limba română şi conţinând oferte inedite în materie de croaziere.

Pentru prima dată în România, am creat pachete complete de croazieră All Inclusive, care includ în plus faţă de croaziera propriu-zisă şi bilete de avion către şi de la portul de îmbarcare, transferuri, nopţi de cazare intermediare (dacă este cazul) şi asistenţă turistică pe tot parcursul croazierei. În plus, le oferim clienţilor noştri pachete speciale de excursii opţionale, astfel încât să poată descoperi cât mai multe locuri aparte.

Veţi găsi pachetele complete de croazieră în sistemul nostru de rezervări online, cu disponibilitate în timp real. Şi pentru orice nelămuriri sau informaţii suplimentare, vă vom sta la dispoziţie în orice moment!

Dintr-o multitudine de oferte, companii, vase, itinerarii alegerea poate fi dificilă. De la ambarcațiuni de mici dimensiuni, la vase de croazieră pe râuri, de dimensiuni medii, până la coloșii mărilor și oceanelor, toate preferințele pot fi satisfăcute.Vasele nu sunt clasificate oficial pe număr de stele, de aceea am ales următoarea departajare pentru a vă ghida în alegerea croazierei dumneavoastră:

Această categorie de croaziere este întotdeauna cea mai bună opţiune din punct de vedere al raportului calitate-preţ. Din acest motiv, vasele care se încadrează în această categorie sunt recomandate cu precădere tinerilor și seniorilor care doresc o experienţă unică, la un pret accesibil.

Premier Class se adresează celor care îşi doresc ca vasul de croazieră ales să îndeplinească cele mai exclusiviste dorințe. Categorie recomandată tuturor celor care doresc să beneficieze de cât mai multe facilități la bord.

Reuneşte toate liniile de croazieră cu vase noi si servicii de calitate superioară. Categoria este recomandată tuturor vârstelor. O alegere excelentă pentru cei aflați în luna de miere și nu numai. De asemenea este o opțiune bună pentru toți turiştii care vor să celebreze diverse evenimente la bord.

Această categorie este dedicată familiilor care călătoresc cu copiii. Având facilităţi şi servicii special concepute pentru toate categoriile de varstă ale copiilor şi numeroase activităţi adaptate acestora.

3Pegas Holidays

Page 6: Croaziere - 2015

De ce Pullmantur? Tineri

Seniori

FamilieCompania Pullmantur se adreseză tuturor categoriilor de vârsta, reuşind sa se inscrie ca primă opţiune între preferinţele tuturor celor care optează pentru o vacanţă accesibila la bordul unui vas de croazieră.

Pentru cei tineri aflaţi în vacanţă sau chiar în luna de miere există posibilităţi multiple de relaxare şi petrecere a timpului liber: în cadrul croazierei pot avea parte de viaţă de noapte, activităţi sportive şi concursuri pe timpul orelor dimineţii, dar şi uimitoare excursii la care poate participa oricine. Ba mai mult decât atât, se pot bucura de rafinata bucătărie Pullmantur în diferitele restaurante sau bufete de la bord sau se pot relaxa în voie la piscina de la ultimul etaj.

Pe vasele de croazieră Pullmantur, seniorii se pot bucura de momente speciale pentru petrecerea timpului liber, atât ziua cât şi noaptea aceştia având ocazia de a se destinde şi distra având la dispoziţie amenajări şi facilităţi ce le sunt dedicate. Iar dacă ceea ce îşi doresc este să aibă parte de linişte şi pace de-a lungul croazierei, personalul vaselor de croazieră va avea grijă ca şederea aici să le fie cât se poate de plăcută.

Pullmantur consideră că vacanţele în familie reprezintă cea mai bună ocazie de a te distra atât alături de cei dragi, cât şi separat. Din acest motiv au fost concepute planuri de vacanţă complete, care combină distracţia, divertismentul şi relaxarea de aşa manieră încât să se potrivească fiecărui membru al unei familii.Fiecare categorie de vârstă are nevoile sale, din acest motiv au fost concepute două cluburi pentru copiii de toate vârstele. La Tibu Club (destinat copiilor cu vârste între 2 şi 6 ani) şi la Capi Club (destinat copiilor cu vârste între 7 şi 11 ani) cei mici se vor putea distra şi învăţa sub supravegherea personalului specializat, în timp ce părinţii se relaxează şi se bucură de croazieră fără a-şi face griji pentru copii lor.

Lansată în 1984 compania de croaziere Pullmantur a făcut fericiţi nu mai puţin de 4 milioane de turişti din întreaga lume.

Vă primim cu un zâmbet, plin de amabilitate, prietenie şi voioşie şi acele mici detalii care fac diferenţa, care vă vor face să vă treziţi cu un surâs şi cu sentimentul că sunteţi acasă.

4 Croaziere 2015

Page 7: Croaziere - 2015

De ce MSC ? Confortul unui hotel de 5* plutitorFlotă nouă, dintre cele 12 vase moderne nici

unul nu este mai vechi de 5 ani iar cel mai nou este din 2014.Este compania cu cele mai multe cabine cu balcon.Servicii de calitate, meniuri variate ce pun la dispoziţia turiştilor delicii din bucatăria internaţională şi cea cu specific mediteraneean.

Nenumărate activităţi la bordul vaselor pentru întreaga familie, de la spectacole de musical, circ, balet, operă; turnee sportive (volei, fortbal, mini-golf); seri tematice până la activităţi special concepute pentru cei mici.MSC oferă servicii diferenţiate în funcţie de preferinţele fiecărui turist:- ”bella experience” care oferă acces la toate facilităţile vasului- “fantastica experience” care se adaptează nevoilor fiecărui turist- “aurea experience” pachete special create pentru iubitorii de tratamente spa- și nu în ultimul rând conceptul exclusivist MSC Yacht ClubMai multe categorii de excursii opţionale care se pot rezerva înainte de începerea croazierei:- Tur de oraş- Tur cultural - istoric- Excursii special concepute pentru familiile cu copii- Excursii active, care presupun o rezistenţă

Fondată în 1970 „Mediterranean Shipping Company” MSC Cruises pune la dispoziţia turiştilor săi o flotă modernă de 12 nave. În perioada 2014-2016 MSC însumează 1000 de itinerarii în jurul lumii, aproximativ 11.000 milioane de persoane şi 209 porturi vizitate pe an.

Viaţa trebuie măsurată în momente, nu în minute!

mai mare la efort- Posibilitatea de a opta pentru o escapadă la plajă, în cazul în care turiştii doresc să se relaxeze la debarcare.Staff pregătit să ofere oricând informaţii la bordul vasului şi să-i îndrume pe turişti în alegerea celor mai bune pachete extra (băuturi, excursii, pachete spa).MSC Grand Voyage – conceptul creat de MSC pentru a defini acele călătorii exclusiviste, pe o periodă mai lungă, ce oferă turiştilor posibilitatea de a face înconjurul lumii.Încă din 2009, MSC este susţinătoare a campaniilor UNICEF şi face parte din programul ECO Ship care luptă pentru protejarea mediului înconjurător.

5Pegas Holidays

Page 8: Croaziere - 2015

De ce Royal Caribbean?

De ce Celebrity Cruises ?

Spectacole pentru întreaga familie

Fiecare zi promite noi momente de neuitat:• Relaxare şi revigorare la spa, la cursul de yoga, pe pista de jogging în aer liber, la centrul de fitness• Delicii culinare! Savuraţi un capuccino la primul şi unicul Starbucks deschis pe un vas de croazieră. Puteţi să gustaţi salate făcute la comandă sau preparate gourmet• Aventură: pentru cei mai mici şi mai mari există simulatorul de surf, peretele de căţărat, patinoar, şcoala de circ, tiroliană, capsula North Star, mini golf şi chiar un carusel• Cumpăraturi şi nu numai: aici aveţi oportunitatea de a face shopping, profitând de preţuri foarte bune pentru brand-uri de lux

La bordul vaselor serviciile de calitate includ: • accesul la peste 100 de branduri de lux• “welcome cocktail” cu şampanie şi mimoze • restaurant sushi şi sorbet proaspăt, servit la piscine• cazare somptuoasă, conceptul “concierge class” și spa aqua class• produse culinare delicioase în cele 12 restaurante, din care majoritatea sunt incluse în tariful croazierei• servicii superioare: un membru al echipajului la doi pasageri• exclusiv pe vasul Celebrity Reflection: 6 apartamente care se pot combina într-o zonă privată pentru un grup de 26 de persoane

La amenajarea spaţiilor destinate turistilor, au lucrat designeri de top şi arhitecti peisagişti pentru redefinirea conceptului de vacanţă luxoasă.

• Divertisment impresionant: musicaluri celebre (Mamma Mia, Cats, Chicago), trupe muzicale vestite, comedii vestite live, spectacole de înot sincron la Aqua Theatre cele mai bune jocuri de noroc; cluburi cu muzică şi dansuri live• Posibilitatea de a se fotografia cu personaje din cele mai noi animaţii holywoodiene, mic dejun tematic Dream Works • Numeroase restaurante incluse în conceptul de masă dar şi restaurante a la carte contra cost • Programe speciale pentru copii aqua nauts (3-5 ani), explorers (6-8 ani), voyagers (9-11 ani) şi programe pentru adolescenţi între 12-17 ani şi chiar pentru cei mai mici dintre turiştii de pe croazieră – creşa royal babies& tots.• Excursii opţionale ce oferă printe altele prioritate garantată la debarcare, nu există penalizări în caz de anulare, iar dacă turul realizat de companie întârzie, vasul nu pleacă.

Royal Caribbean este compania care nu doar că satisface cele mai pretenţioase gusturi dar este considerată adesea deschizătoare de drumuri în ceea ce priveşte lansarea în premieră a unor facilităţi pe mare. Royal Caribbean deţine 23 de vase care navighează prin toată lumea, în peste 240 de destinaţii, 72 de ţări pe 6 continente. În 2014 a fost inaugurat cel mai nou vas „Quantum of the Seas” cu plecări din New York. De asemenea o premieră a grupului este aducerea în Europa a vasului “Allure of the Seas”.

Ridicaţi ştacheta aşteptărilor pe care le aveţi de la o croazieră.

Mai multă savoare. Mai multă distracţie. Mai multă bucurie.

6 Croaziere 2015

Page 9: Croaziere - 2015

De ce Azamara?Pentru că este compania ale cărei vase petrec cel mai mult în portul în care acostează. Ceea ce înseamnă că turiştii au la dispoziţie mai mult timp pentru a face vizite şi a se bucura de ceea ce oferă fiecare destinaţie. Navele pot acosta într-un port mai mult de o zi, aşadar turiştii pot vizita oraşele chiar şi noaptea.Pe vasele Azamara turişti au parte de o atmosferă mai intimă şi pot fi surprinşi de faptul că cei din staff le cunosc numele şi nu doar atât; chiar şi gusturile şi preferinţele.Pentru că prin Azamara “Az Amazing Evenings” turiştii au oportunitatea de a intra în contact cu cultura locală dar şi cu spectacole deosibite. Imaginea unui apus de soare admirat de pe un deal din Toscana, a unui concert susţinut de tenori renumiţi, sau a unei piese clasice urmărită chiar la teatrul Mikhailovsky din St. Petesburg ar trebui să îi convingă pe toţi cei care preferă să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru a se îmbogăţi cultural.Şi nu în ultimul rând pentru excursiile opţionale care sunt organizate şi în alte locaţii decât pe itinerarile clasice.• Tururi unice în locuri noi• Toate aceste tururi sunt conduse de ghizi cu experienţă• Prioritate la debarcare• Vizite în locaţii private, ferme şi vile – contact direct cu tot ceea ce reprezintă cultura locală. Astfel turistul Azamara este unul dintre puţinii călători ce se poate bucura de aceste experienţe inedite

Azamara Club Cruises sunt acele vase care vă pot duce în destinaţii şi porturi în care vasele de mari dimensiuni nu pot acosta. Cu o capacitatea maximă a vaselor de 686 pasageri acestea pot ajunge în inima coastei Amalfi, în Creta, Marseille şi chiar în Bangkok unde alte linii de croazieră nu pot acosta sau în care acostarea este de scurtă durată.

Alegerea celor care iubesc să călătorească.

Încă din 1989, anul lansării, Celebrity s-a făcut cunoscută ca o companie ce reflectă cel mai bine stilul clasic şi elegant. Din 1997 Celebrity face parte din grupul Royal Caribbean Cruises împreună cu Azamara.Iconicul “x” din logo-ul companiei de croaziere se referă la principalele trăsături distinctive cunoscute în întreaga lume: design modern, detalii luxoase, spaţii generoase, servicii de înaltă clasă, itinerarii deosebite: Australia, Noua Zeelandă, Alaska, Canada dar şi Europa. La sfârşitul lui 2012 Celebrity Cruises număra 11 vase. În 2004 se lansează “Celebrity Expeditions”, programul prin care cei pasionaţi de descoperirea a noi locuri spectaculoase în natură, pot face expediţii în Galapagos.

7Pegas Holidays

Page 10: Croaziere - 2015

De ce Disney?

Pentru cei mari

Pentru cei miciPentru minunatele activităţi de la bordul vaselor!Pentru că în fiecare seară, la cină există un nou meniu cu delicii culinare internaţionale. De asemenea în fiecare seară turiştii vor fi întâmpinaţi de acelaşi ospătar, gata sa-I ajute în alegerea felului principal, indiferent de restaurantul ales.Pentru că se adresează atât celor mici, cât şi celor mari.

Restaurante destinate exclusiv adulţilor.Zonă separată la piscină şi spa.“Sectorul adulţilor”cu baruri şi cluburi de noapte.

Show-uri live, filme 3 D, petreceri tematice, focuri de artificii, piscine pentru copii dar şi pentru adulţi, o punte special amenajată pentru activităţi sportive, întâlniri cu toate personajele Disney, jocuri şi activităţi diverse pentru familii şi muzică live.Meniuri special realizate pentru cei mici, serviciu de room service 24h, locuri special amenajate pentru servirea mesei pentru copii şi adulți.Fiecare vas pune la dispoziţia celor mai mici dintre călători, cluburi exclusiv create pentru ei dar şi pentru adolescenţi. În timp ce copii sunt supravegheaţi de personal specializat, părinţii se pot relaxa în spaţiile special create doar pentru adulţi.

Linia de croazieră a fost lansată în 1996 ca parte integrantă a companiei Disney. În prezent compania are 4 vase şi o insulă privată Bahamas unde pot acosta doar aceste vase.Principiul de bază al companiei de croazieră Disney este magia. Totul este magic, de la cluburile pentru cei mai mici pasageri în această călătorie distractivă, la locurile special amenajate pentru adolescenţi, focurile de artificii pentru întreaga familie şi momente speciale create de personajele acestei lumi de poveste.

Încântarea începe odată ce ai ajuns. Intri într-o lume magică.

8 Croaziere 2015

Page 11: Croaziere - 2015

De ce Princess?

De ce Holland America?

O croazieră Princess propune un scenariu minunat: experiențe deosebite și perspe-ctive noi. Vă veți întoarce acasă și vă veți dori să împărtășiți amintirile plăcute.- Serviciu călduros de primire. - Turiştii trebuie doar să despacheteze, iar de restul se ocupă personalul vasului.- Peste 100 de itinerarii, 300 de porturi.- Principalul motto al companiei Princess este “relaxare la bordul vasului”- Folosirea de produse proaspete din porturile de destinaţie, în prepararea deliciilor culinare. - Cinema în aer liber

Pentru confortul de 5* de la bordul vaselor de mici dimensiuni, care oferă de altfel un sentiment de intimitate.Pentru detaliile deosebite: lemn de cea mai bună calitate, flori proaspete, obiecte de artă și antichități cu care sunt decorate toate încăperile.La bordul vaselor Holland America aveţi oportunitatea de a încerca ceva nou în fiecare zi.Posibilitatea de a explora cele mai frumoase destinații din întreaga lume, din Asia până în America, în grupuri mici, ceea ce permite o mai bună asimilare a informațiilor și noutăților în tururile ghidate.

Carnival Corporation înglobează mai multe companii de croazieră: Princess Cruises, Holland America Line, Seabourne şi Cunard.În anul 2015, compania Princess Cruise sărbătoreşte 50 de ani de existenţă fiind la origine o companie anglo-americană. Primul itinerariu realizat de Princees Cruise a fost în Caraibe cu singurul vas de atunci - Princess Patricia. În prezent linia de croaziere numeră 18 vase.Pentru a celebra aniversarea, pe toate vasele există un meniu special creat pentru această ocazie, din care turiştii pot alege să testeze bucătăriile locale: somon proaspăt din Alaska sau homar din Hawaii, deserturi cu ciocolată șşi cocktailuri. Tot cu această ocazie au loc spectacole şși jocuri organizate la bordulul tuturor vaselor din flota Princess.

Cu o istorie îndelungată, Holland America Line este prima companie care realiza între 1873 şi 1989 transport de persoane dar şi cargo, între Olanda şi America de Nord. În 1989 intră sub umbrela Carnival Corporation, pentru ca 23 de ani mai târziu să ajungă la un număr de 750.000 pasageri realizaţi cu flota de 15 vase.Un aspect inedit este organizarea celebrului concurs “Dancing with the stars” pe mare, doar pe linia Holland America.

Află mai multe despre lumea pe care nu ai ocazia să o vezi în fiecare zi.

Lăsaţi-ne să vă arătăm lumea numai aşa cum noi ştim, şi să vă facem următoarea vacanţă de neuitat.

9Pegas Holidays

Page 12: Croaziere - 2015

De ce Seabourn?

De ce Cunard?

Pentru conceptul “Seabourn Experience” al servirii perfecte.Pentru atmosfera intimă, vasele având în general un număr maxim de 229 suite cu vedere la mare, dintre care cele mai multe cu balcoane.Pentru experiența gourmet şi selecţia de vinuri incluse în tarif, ce se servesc la prânz şi cină.Pentru serviciile personalizate, cu valet oferit la cerere şi contra cost, designul exclusivist şi elegant al navelor, pentru petrecerile şi cinema-ul în aer liber şi nu în ultimul rând pentru pentru masajele oferite pe vas din “partea casei”.

Pentru confortul de 5* de la bordul vaselor de mici dimensiuni, care oferă de altfel un sentiment de intimitate.Pentru detaliile deosebite: lemn de cea mai bună calitate, flori proaspete, obiecte de artă și antichități cu care sunt decorate toate încăperile.La bordul vaselor Holland America există oportunitatea de a încerca ceva nou în fiecare zi.Posibilitatea de a explora cele mai frumoase destinații din întreaga lume, din Asia până în America, în grupuri mici, ceea ce permite o mai bună asimilare a informațiilor și noutăților în tururile ghidate.

Seabourn este experienţa exclusivistă pentru toţi cei care iubesc să călătorească într-o atmosferă elegantă, relaxată, de înaltă clasă. Sebourn dispune de o flotă cu vase de mai mici dimensiuni ce permit acostarea şi în porturi din inima oraşelor vizitate. Flota de 4 vase poate primi la bord între 208 şi 458 oaspeţi, cele mai multe cabine fiind suite cu vedere la mare.

O croazieră în jurul lumii rămâne una dintre cele mai frumoase evenimente din viaţa oricărui om îndrăgostit de călătorii.

Pentru că se adresează tuturor celor care îşi doresc să se relaxeze.Pentru că fiecare călătorie Cunard este memorabilă, de aceea cei mai mulţi dintre oaspeţi aleg să sărbătorească momente unice din viaţa lor, la bordul vaselor Cunard. Indiferent de ceea ce sărbătoresc, oaspeţii Cunard pot alege dintr-o multitudine de pachete special create de stafful atent selecţionat.

Seabourn este definiţia călătoriilor de calitate.

10 Croaziere 2015

Page 13: Croaziere - 2015

De ce Luftner?Pentru confortul şi atmosfera de la bordul vaselor caracterizate de o eleganţă clasică.Datorită serviciilor excelente de la bordul vaselor AMADEUS.Pentru că la bordul vaselor AMADEUS turiştii se vor simţi imediat ca acasă, în ambianţa unui hotel de 5* plutitor, ale căror cabine cu facilităţi diverse vor permite o călătorie fără griji.Pentru mai bine de 30 de ani, ospitalitatea austriacă a fost o emblemă la bordul vaselor Luftner: preparate gourmet, selecţie de vinuri din cele mai renumite zone viticole ale Europei, servirea meselor în regim de pensiune completă.Pentru informaţiile pe care cei din staff le aduc oaspeţilor, legat de fiecare regiune vizitată. Pentru numeroasele facilităţi de la bordul vaselor: tratamente corporale, masaje, servicii de coafură, sală de fitness.

Linia austriacă Luftner Cruises a fost creată acum 30 de ani, încadrându-se pe piaţa turistică, drept una dintre cele luxoase companii de croazieră pe râuri.

Fa-ţi timp pentru cea mai importantă persoană de la bord - tu.

11Pegas Holidays

Page 14: Croaziere - 2015

Bilet de avion zbor direct

Transfer aeroport-port-aeroport

Croazieră 7 nopţi All Inclusive

Asistenţă turistică în limba română

Croazieră BRIZELE MEDITERANEI

Tarife de la

persoană/pachet599

Zi Destinaţie Oră sosire Oră plecare

Mi Civitavecchia (Roma) Îmbarcare 19:00

Jo Livorno 08:00 20:00

Vi Villefranche/Cannes (Monaco/Montecarlo) 07:00 15:00

Sa Barcelona 09:00 18:00

Du Pe mare Distractie pe mare

Lu La Goulette (Tunis) 07:00 14:00

Ma Napoli 09:00 19:00

Mi Civitavecchia (Roma) 08:00 Final croaziera

* Orele de îmbarcare/debarcare se pot modifica

*Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultaţi Fişa All Inclusive a vasului de croazieră Sovereign

Itinerariu croaziera “Brizele Mediteranei” - vasul Sovereign

Special pentru turistii Pegas Holidays - Sistem All Inclusive pe vasul Sovereign.La bordul vasului Sovereign turiştii se pot bucura de numeroasele beneficii ale sistemului All Inclusive:• Mic dejun, prânz şi cină ce pot fi servite la restaurantul principal sau la bufet;

Concept ALL INCLUSIVEvasul Sovereign

• Diferite tipuri de preparate culinare şi gustări gratuite între mese, nelimitat;• Băuturi răcoritoare gratuite, nelimitat, la orice oră (Coca Cola, Fanta, Sprite, etc.);• Băuturi alcoolice gratuite, nelimitat, la orice oră (Martini, Ballantines, etc.);• Apă şi sucuri naturale, nelimitat, la orice oră;• Meniuri speciale pentru copii;• Meniuri personalizate pentru persoanele care au un regim impus;

• Acces la piscină, jacuzzi, spa, sală de fitness, sală de spectacole şi sală de internet;• Activităţi şi jocuri speciale organizate pentru copii şi adolescenţi (Tibu Club);• Show-uri cu muzica live, cabaret, teatru şi discotecă organizate în fiecare seară (Sala Broadway)

Disponibil şi

în programul

Senior Voyagepachet

complet

12 Croaziere 2015

Page 15: Croaziere - 2015

*Tarifele sunt exprimate în euro/persoană/pachet

Date plecare

Tarife Early Booking

Tip cabină

Tarif standard

Tarif Early Bookingpana la 15.03

Cabină interioară

Oferta specială valabilă până la 45 zile înainte de

călătorieCabină interioară

Oferta specială valabilă până la 30 zile înainte

de călătorieCabină interioară

08.04.2015(Paste)13.05.201520.05.201527.05.2015

DBL 1339 599 649 699

SGL 1227 687 737 787

a 3-a pers în DBL 1051 511 561 611

Copil < 15.99 ani – se va achita la agenţie 325 euro + taxe portuareSupliment pentru cabina exterioară: 120 euro/persoană

Date plecare

Tarife Early Booking

Tip cabină

Tarif standard

Tarif Early Bookingpână la 15.03

Cabină interioară

Oferta specială valabilă până la 45 zile înainte de

călătorieCabină interioară

Oferta specială valabilă până la 30 zile înainte

de călătorieCabină interioară

03.06.201510.06.201517.06.201524.06.201502.09.201509.09.201516.09.2015

DBL 1202 625 675 725

SGL 1263 725 775 825

a 3-a pers în DBL 1063 525 575 625

Copil < 15.99 ani – se va achita la agenţie 325 euro + taxe portuareSupliment pentru cabina exterioară: 120 euro/persoană

Date de plecare

Tarife Early Booking

Tip cabină

Tarif standard

Tarif Early Bookingpână la 15.03

Cabină interioară

Oferta specială valabilă până la 45 zile înainte de

călătorieCabină interioară

Oferta specială valabilă până la 30 zile înainte

de călătorieCabina interioară

01.07.201508.07.201529.07.201505.08.201512.08.201519.08.201526.08.2015

DBL 1293 675 725 775

SGL 1341 801 851 901

a 3-a pers în DBL 1089 549 599 649

Copil < 15.99 ani – se va achita la agenţie 325 euro + taxe portuareSupliment pentru cabina exterioară: 120 euro/persoană

• bilet de avion Bucureşti-Roma-Bucureşti (compania All Italia);• transfer aeroport-port-aeroport;• 7 nopţi croazieră ALL INCLUSIVE la bord, vas Sovereign;• taxe de aeroport;• asistenţă turistică în limba română, pe tot parcursul programului (nu va însoţi grupul în excursiile opţionale).

• taxa portuară: 190 euro/persoană - obligatorie (se va achita la agenţie)• asigurarea medicală de călătorie şi storno (nu sunt obligatorii, dar agenţia vă recomandă să le încheiaţi)• taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera)• taxa de intrare/ieşire din Tunisia: 13 euro/persoană - se achită în port

NOU! Tur Roma cu ghid local vorbitor de limba engleză şi cu asistenţă în limba română : 21 euro/persoanăTurul va avea loc în ziua debarcării, şi va dura aproximativ 4 ore

Servicii incluse

Nu sunt incluse

13Pegas Holidays

Page 16: Croaziere - 2015

Croazieră FIORDURILE NORDULUI

Croazieră ŢĂRILE NORDICE

• bilet de avion Bucureşti-Bruxelles-Bucureşti (compania Tarom);• transfer aeroport-port• transfer port-hotel Bruxelles• transfer hotel Bruxelles- aeroport• 7 nopţi croazieră ALL INCLUSIVE la bord, vas Horizon;• Cazare 1 noapte la City President Park 4* sau similar (Bruxelles) – mic dejun• taxă de aeroport;• asistenţă turistică în limba română, pe tot parcursul programului (nu va însoţi grupul în excursiile opţionale).

• bilet de avion Bucureşti-Bruxelles-Bucureşti (compania Tarom);• transfer aeroport-port-aeroport• 9 nopţi croazieră ALL INCLUSIVE la bord, vas Horizon;• taxa de aeroport;• asistenţă turistică în limba română, pe tot parcursul programului (nu va însoţi grupul în excursiile opţionale).

Zi Destinaţie Oră sosire Oră plecareSa Bruxelles Zbor şi transfer la CalaisSa Calais Îmbarcare 17:00Du Distracţie pe mareLi Stavanger (Norvegia) 07:00 14:00Ma Hellesylt (Norvegia) 10 :30 12 :30Mi Fam (Norvegia) 12 :30 21 :00Jo Bergen (Norvegia) 09:00 18:00Vi Distracţie pe mareSa Calais 09 :00 DebarcareSa Bruxelles Transfer şi cazare la 4*Lu Bruxelles Zbor către Bucureşti

Zi Destinaţie Oră sosire Oră plecareSa Bruxelles Zbor şi transfer la CalaisSa Calais Îmbarcare 17:00Du Distracţie pe mareLu Malmo (Suedia) 12:00 19:30

Ma Berlin - Warnemunde (Germania) 07 :00 19 :00

Mi Gothenburg (Suedia) 14 :00 20 :00Jo Oslo (Norvegia) 08:00 18:00Vi Distracţie pe mareSa Amsterdam (Ijmuiden) 07 :00 AncoratDu Amsterdam (Ijmuiden) Ancorat 19:00Lu Calais 09 :00 Debarcare

Lu Bruxelles Transfer şi zbor către Bucureşti

* Orele de îmbarcare/debarcare se pot modifica

* Orele de îmbarcare/debarcare se pot modifica

Itinerariu croazieră “Fiordurile Nordului” - vasul Horizon

Itinerariu croazieră “Fiordurile Nordului” - vasul Horizon

Servicii incluse

Servicii incluse

Data plecare

Tarife Early Booking

Tip cabină

Tarif standard

Tarif Early Bookingpână la 15.03

Cabină interioară

Oferta specială valabilă până la 45 zile înainte de

călătorieCabină interioară

Oferta specială valabilă până la 30 zile înainte

de călătorieCabină interioară

25.07.2015

DBL 1336 745 796 846

SGL 1504 863 914 964

a 3-a pers în DBL 1218 627 678 728

Copil < 15.99 ani – se va achita la agenţie 412 euro + taxe portuareSupliment pentru cabina exterioară: 169 euro/persoană

Data plecare

Tarife Early Booking

Tip cabină

Tarif standard

Tarif Early Bookingpână la 15.03

Cabină interioară

Oferta specială valabilă până la 45 zile înainte de

călătorieCabină interioară

Oferta specială valabilă până la 30 zile înainte

de călătorieCabină interioară

25.08.2015

DBL 1354 815 863 913

SGL 1504 967 1015 1065

a 3-a pers în DBL 1201 664 712 762

Copil < 15.99 ani – se va achita la agenţie 412 euro + taxe portuareSupliment pentru cabina exterioară: 215 euro/persoană

Tarife de la

Tarife de la

persoană/pachet

persoană/pachet

745

815

Bilet de avion zbor direct

Bilet de avion zbor direct

Transfer aeroport-port-aeroport

Transfer aeroport-port-aeroport

Croazieră 7 nopţi All Inclusive

Croazieră 7 nopţi All Inclusive

Asistenţă turistică în limba română

Asistenţă turistică în limba română

pachet

complet

pachet

complet

14 Croaziere 2015

Page 17: Croaziere - 2015

Croazieră Emiratele Arabe Unite – Oman (7 nopţi)

• Bilet de avion Bucureşti-Dubai-Bucureşti, compania Tarom• Transfer aeroport-port-aeroport• 7 nopţi croazieră la bord, vas MSC MUSICA;• 3 mese principale şi două gustări între mese• apa şi băuturi răcoritoare la micul dejun• asistenţă turistică în limba română, pe tot parcursul programului; mai puţin în excursiile opţionale.• apă, ceai, suc şi cafea la dozator pe tot parcursul zilei• participarea la activităţile zilnice organizate la bordul vasului

• taxa de aeroport: 145 euro/persoană obligatorie• taxa portuară: 120 euro/persoană - obligatorie (se va achita la agenţie)• asigurarea medicală de călătorie şi storno (nu sunt obligatorii, dar agenţia vă recomandă să le încheiaţi)• taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croazieră): 8,5 euro/adult/zi; copiii cu vârsta până la 14 ani nu achită service fee; copiii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani achită jumătate.• pachete de băuturi pentru prânz şi cină• excursii opţionale

12, 19, 26 decembrie 2015; 23, 30 ianuarie 2016; 06, 13 februarie 2016; 05, 12, 19 martie

Zi Destinaţie Oră sosire Oră plecareSa Dubai Imbarcare 22:00Du Abu Dhabi 08:00 19:00Lu Distracţie pe mareMa Fujayrah (UAE) 08:00 18:00Mi Muscat (Oman) 08 :00 17 :00Jo Kasab (Oman) 09 :00 18 :00Vi Dubai 08:00 23:59Sa Dubai 00:01 Sfârşit croazieră

* Orele de îmbarcare/debarcare se pot modifica

Itinerariu croazieră vasul MSC MUSICA

Servicii incluse Nu sunt incluse

Plecări:

Cursă directă TAROM din Bucureşti

Dubai – Abu Dhabi –Fujayrah– Muscat – Khasab – Dubai

Tarife de la pers/pachet699

pachet

complet

15Pegas Holidays

Page 18: Croaziere - 2015

Mediterana & EuropaO croazieră pe Marea Mediterană reprezintă cultură, istorie şi delicii culinare. Fie că alegeţi să vă bucuraţi de soare, iarna, nu prea departe de casă - în Insulele Canare, fie că doriţi să vizitaţi Riviera Franceză, vestigiile antice greceşti sau să vă relaxaţi la o îngheţată în Italia, oraşele europene sunt întotdeauna surprinzătoare.

16 Croaziere 2015

Page 19: Croaziere - 2015

Italia

Spania

Grecia Franţa

Croaţia

Turcia

Puţine ţări oferă atât de multe lucruri: vestigii antice, străduţe medievale, buticuri ale unor designeri celebri, iată ce puteţi găsi în oraşele port italiene.Fiind una dintre destinaţiile preferate de turiştii din întreaga lume, Italia oferă nenumărate oportunităţi de petrecere a timpului liber, fiind renumită pentru arta culinară plină de preparate tradiţionale şi cultura bogată căpătată din Antichitate şi până în zilele noastre. Gurmanzii vor găsi aici un paradis al mâncărurilor tradiţionale, unde pot degusta vestitele paste de diferite sortimente şi pizza napoletană.

Spania şi insulele sale oferă un climat blând tot timpul anului, de aceea este preferată de toţi pasionaţii de plajă şi soare, dar şi de viaţa de noapte si shopping.Cunoscută în lumea întreagă pentru celebrul flamenco, pentru luptele cu tauri, pentru plajele fantastice, pentru arta culinară şi pentru soarele generos, Spania are câte ceva de oferit pentru fiecare. Cei pasionaţi de cultura urbană vor găsi în marile oraşe atât capodopere ale arhitecturii clasice, cât şi remarcabile piese ale modernităţii, iar cei care iubesc soarele, vor putea să se bucure de ţărmurile scăldate de valurile Mediteranei ale insulelor Mallorca și Tenerife, ale Costei del Sol sau ale Costei Brava.

Ruine antice, plaje superbe, taverne, muzică şi obiceiuri locale, se pot întâlni în insulele şi oraşele greceşti. Grecia sau țara care petrece! O destinație romantică, cu o istorie bogată și petreceri nocturne tradiționale.

De la strălucitorul Cannes cu buticurile cochete, până la romanticul oraş al Rivierei franceze - Nice sunt atât de multe lucruri de admirat şi vizitat în Franţa.

Dubrovnik-ul şi Coasta Dalmată sunt unele dintre cele mai frumoase locuri aflate în patrimoniul UNESCO. Croația este recunoscută pentru apa turcoaz, cultură și natură, fiind una dintre cele mai însorite zone din bazinul Mediteranei. Croația este recunoscută pentru farurile raspândite în toate zonele portuare ce sunt alături de superbele apursuri de soare, un „must see”.

Turcia se află la confluenţa a două mari civilizaţii: cea orientală și cea occidentală și reprezintă un amalgam de tradiţii vestice și estice, o punte între cultura europeană și cea asiatică. Minunile culturale și arheologice ale Turciei, împreună cu staţiunile de pe coastele egeană și mediteraneană, reprezintă o Mecca pentru turiști și atrage milioane de călători din toate colţurile lumii în fiecare an. Însă Turcia oferă mai mult decât albastrul mărilor și căldura nisipurilor aurii. Aventurierii vor fi încântaţi de exotismul cascadelor de calcar de la Pamukkale, de peisajul unic al Capadocciei, de orașele și de porturile milenare.

17Pegas Holidays

Page 20: Croaziere - 2015

Croazieră “Legendele Mediteranei”

Croazieră “Oraşe culturale şi Insulele Soarelui”

Tariful include: 7 nopţi croazieră la bordul vasului Empress/Sovereign, pensiune completă: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului.

Tariful include: 7 nopţi croazieră la bordul vasului MSC Preziosa, pensiune completă: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului.

Date de călătorie: 03, 10, 17, 24, 31 octombrie 2015

Date de călătorie: 02, 09, 16, 23, 30 mai; 06, 13, 20, 27 iunie; 04, 11, 18, 25 iulie; 01, 08, 15, 22, 29 august; 05, 12, 19, 26 septembrie; 03, 10, 17, 24, 31 octombrie; 7 noiembrie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 72 euro/persoană/7 nopţi – se achită la bordul vasului, taxa portuară: 190 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 7 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului, taxa portuară: 120 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire PlecareSa Valencia, Spania Îmbarcare 15:00Du Malaga, Spania 13 :00 19 :00Lu Distracţie pe mare

Ma Porto Torres (Sardinia), Italia 14 :00 20 :00

Mi Roma (Civitavecchia), Italia 08:00 19:00

Jo Ajaccio, Corsica 08:30 14:00

Vi Palma De Mallorca, Spania 11:59 20:00

Sa Valencia, Spania 07 :00 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire PlecareSa Genoa, Italia Îmbarcare 18:00

Du Roma (Civitavechia), Italia 07 :00 17 :00

Lu Palermo, Italia 13:00 19:00Ma Tunis, Tunisia 08 :00 14 :00

Mi Palma de Mallorca, Ins. Baleare 15:00 23:59

Jo Valencia, Spania 09:00 14:30Vi Marseille, Franţa 13:00 20:00Sa Genoa, Italia 09 :00 Debarcare

Tarife de la

Tarife de la

457

479

Îmbarcare Valencia

Îmbarcare Genoa

/persoană/cabină interioară

/persoană/cabină inside bella

18 Croaziere 2015

Page 21: Croaziere - 2015

Croazieră “Mediterana de Vest”

Croazieră “Marele Premiu de Formula 1”

Tariful include: cazare 7 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Allure of the Seas inclusiv apă, limonadă, ceai şi cafea la dozator; activităţi de recreere; gym; fitness; saună; (*se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activităţi de recreere)

Tariful include: cazare cu pensiune completă la bordul vasului Azamara Journey inclusiv apă, limonadă, băuturi răcoritoare la dozator, ceai şi cafea, băuturi răcoritoare, vinul casei in timpul prânzului şi cinei, anumite mărci de bere, rom, tequila, vodca şi whisky în timpul prânzului şi cinei dar şi în orele normale de funcţionare ale diverselor baruri; room service 24 de ore, activităţi de recreere, un eveniment exclusivist AzAmazing Evening organizat într-unul din porturile vizitate; transport gratuit din/către port disponibil în anumite

Date de călătorie: 24, 31 mai; 07, 14, 21 iunie; 05, 12, 19 iulie; 06, 13, 20, 27 august; 06, 13, 20, 27 septembrie; 04, 11, 18 octombrie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 8,82 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului, taxa: 246 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călatorie şi storno.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa: 285 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire PlecareDu Barcelona, Spania Îmbarcare 18:00

Lu Palma de Mallorca, Spania 08:00 16:00

Ma Marseille, Franţa 09 :00 16:00Mi La Spezia, Italia 08:00 20:00

Jo Roma (Civitavechia), Italia 15:00 23:59

Vi Napoli, Italia 07:00 20:00Sa Distracţie pe mareDu Barcelona, Spania 05:00 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Jo Nice, Franţa Îmbarcare 18:00

Vi Florenţa, Italia 08 :00 16 :00

Sa St. Tropez, Franţa 12:00 11:00

Du Montecarlo, Monaco 08 :30 23 :59

Lu Montecarlo, Monaco 00:00 01:00

Lu Cannes, Franţa 09:00 22:00

Ma Nice, Franţa 16:00 Sfârşit croazieră

Tarife de la

Tarife de la

603

1441

Îmbarcare Barcelona

Îmbarcare Nisa

/persoană/cabină interioară

/persoană/cabină interioară

porturi; divertisment şi programe la bord adaptate destinaţiilor vizitate din itinerariu, gym; fitness*; saună; acces gratuit la centru de spălătorie; taxele pentru servicii la bord. (* se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activităţi de recreere)

19Pegas Holidays

Page 22: Croaziere - 2015

Croazieră “Mediterana de Vest”

Croazieră “Bijuteriile Insulelor Canare şi ale Marocului”

Tariful include: 11 nopţi croazieră la bordul vasului MSC Splendida, pensiune completă: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului

Tariful include: 7 nopţi croazieră la bordul vasului Emerald Princess, pensiune completă: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului

Date de călătorie: 27 octombrie 2015

Date de călătorie: 30 mai 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 7 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului , taxa portuară: euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 10 euro/persoana/zi – se achită la bordul vasului , taxa portuară: 100 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Sa Roma, Italia Îmbarcare 18:00

Du Sicilia, Italia 10 :00 18 :00

Lu Tunis, Tunisia 07 :00 16 :00

Ma Distracţie pe mare

Mi Florenţa/Pisa, Italia 07:00 19:00

Jo Genoa, Italia 07:00 18:30Vi Toulon, Franţa 07:00 16:00Sa Barcelona, Spania 05 :00 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire PlecareMa Genoa, Italia Îmbarcare 18:00Mi Barcelona, Spania 13 :00 18 :00Jo Distracţie pe mareVi Casablanca, Maroc 08 :00 22 :00Sa Distracţie pe mare

Du Funchal, Madeira, Portugalia 08:00 16:00

Lu Santa Cruz de Tenerife, Spania 08:00 14:00

Ma Distracţie pe mareMi Malaga, Spania 08:00 14:00Jo Distracţie pe mareVi Civitavecchia, Italia 09:00 19:00Sa Genoa, Italia 08:00 Debarcare

Tarife de la

Tarife de la

807

889

Îmbarcare Roma (Civitavechia)

Îmbarcare Genoa

/persoană/cabină interioară

/persoană/cabină inside bella

20 Croaziere 2015

Page 23: Croaziere - 2015

Croazieră “Europa de Nord cu Disney Magic”

Tariful include: 7 nopţi croazieră la bordul vasului Disney Magic, pensiune completă: 3 mese principale gustări între mese, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului, divertisment; taxa de serviciu

Date de călătorie: 30 mai 2015, 06 iunie 2015

Date de călătorie: 10, 15, 22, 29 august 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa portuară: 139 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire PlecareSa Copenhaga, Danemarca Îmbarcare 16:00Du Distracţie pe mareLu Tallin, Estonia 10:00 16:45Ma St. Peteseburg, Rusia 08 :30 23 :45Mi Helsinky, Finlanda 12:00 17:45

Jo Stockolm, Suedia 09:00 17:45

Vi Distracţie pe mareSa Copenhaga, Danemarca 08 :00 Debarcare

Tarife de la 1636

Îmbarcare Copenhaga

Croazieră “Mediterana cu Disney Magic”

Tariful include: 5 nopţi croazieră la bordul vasului Disney Magic, pensiune completă: 3 mese princi-pale gustări între mese, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engle-ză, participarea la activităţile zilnice ale vasului, divertisment; taxa de serviciu

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa portuară: 95 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călatorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire PlecareLu Barcelona, Spania Îmbarcare 16:00

Ma Villefranche (Montecarlo) 08 :45 18 :30

Mi La Spezia (Florenta, Pisa) 07:15 19:45

Jo Civitavecchia (Roma) 07 :30 18 :45Vi Distracție pe mareSa Barcelona, Spania 07:00 Debarcare

Tarife de la 1428

Îmbarcare Barcelona

/persoană/cabină interioară

/persoană/cabină interioară

21Pegas Holidays

Page 24: Croaziere - 2015

Croazieră “Explorarea Greciei Antice”

Croazieră “Insulele Greceşti”

Tariful include: 12 nopţi croazieră la bordul vasului Vision of the Seas, pensiune completă: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, partici-parea la activităţile zilnice ale vasului.

Tariful include: 7 nopţi croazieră la bordul vasului MSC Musica, pensiune completă: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului

Date de călătorie: 16 mai 2015; 09 iunie 2015; 03, 27 iulie; 20 august 2015; 13 septembrie; 07 octombrie 2015

Date de călătorie: 03, 10, 17, 24, 31 mai 2015; 07, 14, 21, 28 iunie 2015; 05, 12, 19, 29 iulie 2015; 02, 09, 16, 23, 30 august 2015; 06, 13, 20, 27 septembrie 2015; 04, 11, 18, 25 octombrie 2015; 01, 08, 15 noiembrie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 8,82 euro/persoană/zi – se achită la bor-dul vasului , taxa: 370 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, chel-tu ielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 7 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului , taxa portuară: 120 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călatorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Du Veneția, Italia Îmbarcare 17 :00

Lu Bari, Italia 13 :00 18 :00

Ma Katakolon, Grecia 13 :00 19:00

Mi Santorini, Grecia 09:00 17:00

Jo Piraeus, Grecia 07:30 16:30

Vi Corfu, Grecia 12:30 18:30

Sa Kotor, Muntenegru 07 :00 13:00

Du Veneția, Italia 09:00 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire PlecareSa Barcelona, Spania Îmbarcare 17:00Du Cannes, Franța 09 :00 18 :00Lu Florența, Italia 07:00 19:00Ma Roma, Italia 07:00 19:00Mi Distracţie pe mareJo Distracţie pe mareVi Atena, Grecia 06:00 18:00Sa Efes (Kusadasi) 08:00 18:00Du Santorini (Grecia) 07:00 17:00Lu Distracţie pe mareMa Coasta Amalfi, Italia 07:00 18:30Mi Distracţie pe mareJo Barcelona, Spania 06:00 Debarcare

Tarife de la

Tarife de la

559

1220

Îmbarcare Veneșţia

Îmbarcare Barcelona

* itinerariul de mai sus este pentru plecarea din luna mai

/persoană/cabină inside bella

/persoană/cabină interioară

22 Croaziere 2015

Page 25: Croaziere - 2015

Croazieră “Minunile Mediteranei şși Insulele Magice”

Tariful include: 10 nopţi croazieră la bordul vasului MSC Opera, pensiune completă: 3 mese prin_cipale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului.

Date de călătorie: 02 decembrie 2015

Date de călătorie: 03 august 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 7 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului , taxa portuară: 130 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire PlecareMi Genoa, Italia Îmbarcare 18:00Jo Marseille, Franta 08:00 18:00Vi Distracţie pe mare

Sa Cartagena, Murcia, Spania 08:00 16:00

Du Gibraltar 08:00 17:00Lu Cadiz, Sevilla 08:00 18:00

Ma Distracţie pe mare

Mi Funchal, Madeira, Portugalia 08 :00 17:00

Jo Santa Cruz de la Palma,Spania 09 :00 18:00

Vi Santa Cruz de TenerifeSpania 08 :00 19:00

Sa La Palmas de G. Canaria 08 :00 Debarcare

Tarife de la 479

Îmbarcare Genoa

Croazieră “Din Dover la Barcelona cu Disney Magic”

Tariful include: 7 nopţi croazieră la bordul vasului Disney Magic, pensiune completă: 3 mese principale gustări între mese, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului, divertisment; taxa de serviciu

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa portuară: 70,5 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire PlecareLu Dover, Anglia Îmbarcare 16:00Ma Distracție pe mareMi Distracție pe mareJo Vigo, Spania 08 :00 16 :45Vi Lisabona, Portugalia 08 :00 16 :45Sa Gibraltar 00:15 17:45Du Barcelona 07:00 Debarcare

Tarife de la 1840

Îmbarcare Dover

/persoană/cabină inside bella

/persoană/cabină interioară

23Pegas Holidays

Page 26: Croaziere - 2015

Croazieră “Capitales Balticas”

Tariful include: 7 nopţi croazieră la bordul vasului Empress/Sovereign, pensiune completă: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului

Date de călătorie: 11 iulie 2015; 08 august 2015; 05 septembrie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 72 euro/persoană/7 nopţi – se achită la bordul vasului, taxa portuară: 190 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Sa Tallin Îmbarcare 20:00

Du St. Petesburg, Rusia 11:00 00 :00

Lu St. Petesburg, Rusia 00 :01 19 :00

Ma Helsinki, Finlanda 09 :00 16:00

Mi Nynasham, Suedia 09:00 20:00

Jo Distracție pe mare

Vi Berlin (Warnenmunde) 07:00 20:00

Sa Malmo, Frinham, Suedia 08 :00 Debarcare

Îmbarcare Tallin

Tarife de la 1110 /persoană

/cabină interioară

24 Croaziere 2015

Page 27: Croaziere - 2015

Tarife de la /persoană745

Tarife de la /persoană389

Croazieră“Pe urmele lui Ulise”

Croazieră cătreCasa Marilor Zei

7 zil

e

5 zil

e

Tariful include: • Sejur 6 nopţi pe iaht

• Căpitan, Combustibil

• Aşternuturi de pat, pături şi perne

• Taxe portuare pentru Grecia şi Turcia

• Costuri staţionare iaht în Turcia

• Costuri pentru acte la intrare în Turcia

(exclus viză)

• Excursia la Troia

Tariful include: • Sejur 4 nopţi pe iaht

• Căpitan, Combustibil

• Aşternuturi de pat, paturi şi perne

• Taxe portuare

Îmbarcare in Keramoti

Îmbarcare in Keramoti

25Pegas Holidays

Page 28: Croaziere - 2015

Tarife de la /persoană556

Tarife de la /persoană559

Croazieră în parcul marin al Insulelor Sporade

Croazieră “În ţara Uriaşilor“Thassos şi Peninsula Halkidiki

7 zil

e

7 zil

e

Tariful include: • Sejur 7 nopţi pe iaht

• Căpităn

• Combustibil

• Aşternuturi de pat, pături şi perne

• Taxe portuare

Tariful include: • Sejur 7 nopţi pe iaht

• Căpităn

• Combustibil

• Aşternuturi de pat, pături şi perne

• Taxe portuare

Îmbarcare in Keramoti

Îmbarcare in Halkidiki

26 Croaziere 2015

Page 29: Croaziere - 2015

Orientul Mijlociu & Orientul IndepărtatO croazieră în Orientul Mijlociu și Îndepartat este ca și cum ai prinde o bucațică din strălucirea și extravaganța acelor incredibile orașe din Asia. Bucurați-vă de fascinația culturii, culorilor și peisajelor exotice din Thailanda, Malaezia, Bali sau Vietnam.

Dubai Oman

SingaporeHong Kong

Bali

Abu DhabiFaimos în întreaga lume pentru zgârie norii futuriști, flancați de o linie de țărm strălucitoare și înconjurat de dunele de nisip, Dubai-ul este întotdeauna surprinzător. Cândva un sat de pescari și căutători de perle, orașul este astăzi complet de nerecunoscut. Antrenant, interesant și extrem de seducător, Dubai-ul a devenit una dintre destinațiile “must see” ale secolului al XXI-lea.

Este unul dintre teritoriile arabe care încă își păstrează din autenticitate. Poziția geografică permite călătorului o serie de activități de la scuba diving la treking, până la activităţi specifice acestor părți, precum întreceri cu cămile și curse de cai. Plajele din Ras al Hadd, Masirah şi Al Sharqiyah sunt considerate rezervaţie pentru ţestoasele verzi, o specie rară şi pe cale de dispariţie, care se întorc în fiecare an pe aceiaşi plajă.Turiştii le pot admira de la distanţă întrucât sunt protejate prin lege.

Singapore este un amestec de culturi, un amalgam de gusturi și al doilea oraș din lume ce adăpostește în mijlocul său o pădure tropicală Bukit Timah Nature Reserve. Singapore este fără îndoială una dintre cele mai populare destinații din lume, fiind pe locul 5 la numărul de turiști ce ajung aici în fiecare an. Peisajul turistic din Singapore s-a schimbat dramatic în ultimii ani odată cu dezvoltarea noilor puncte de interes: Marina Bay Cruise Centre, W Sigapore Sentosa și Gardens by the Bay; făcând din acest oraș insulă una dintre cele mai apreciate destinații din Asia.

Este un oraș vibrant cu o populație de 7 milioane de locuitori, fiind totodată una dintre cele mai populate zone din lume (densitate de locuitori/m²). Hong Kong este recunoscut ca o fuziune sofisticată între est și vest, fiind la confluența dintre culturile Mandarină și Britanică. Această metropolă unică este recunoscută ca un centru al shopping-ului mondial: de la piețe cu produse tradiționale, la buticuri ale producătorilor locali, până la magazine ale unor branduri de lux.

Cer albastru, mile de nisip galben, păduri tropicale și câmpuri de orez, iată ce vă întâmpină în acest paradis exotic. Aici poți veni să te îndrăgostești și tot aici când ești în drăgostit. Arta relaxării se învață aici în bine cunoscutele și mult apreciatele spa-uri.

Abu Dhabi este cunoscut drept «cel mai bogat oraş din lume» fiind de asemenea și cel mai mare oraș din cele 7 emirate.O listă “must-see” în Abu Dhabi include: Marea Moschee Sheikh Zayed, cea mai mare construcție din lume realizată din marmură albă și a patra ca mărime din lumea musulmană. Un alt important punct de interes este Emirates Palace, transformat într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe mapamond. În Abu Dhabi veți putea vizita, atât clădiri moderne, așa cum este Fundația Culturală, locație ce adăpostește o serie de evenimente culturale, fiind în același timp și muzeu de artă contemporană; dar și un muzeu în aer liber ce recrează moștenirea culturală: viața celor din deșert, a pescarilor, a constructorilor de bărci.

27Pegas Holidays

Page 30: Croaziere - 2015

Croazieră Malaezia /

Croazieră Bali /Tariful include: cazare 14 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Celebrity Millenium inclusiv apă, limonadă, ceai şi cafea la dozator; activităţi de recreere; gym; fitness; saună; (*Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activităţi de recreere.)

Tariful include: cazare 5 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Mariner of the Seas inclusiv apă, limonadă, ceai şi cafea la dozator; activităţi de recreere; taxa de serviciu apro ximativ, gym; fitness; saună; (*Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activităţi de recreere.)

Date de călătorie: 22 noiembrie 2015

Date de călătorie: 12, 24, 29 decembrie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 8,82 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului , taxa: 334 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa: 141 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Lu Singapore Îmbarcare 17 :00

Ma Kuala Lumpur, Malaezia 08 :00 17:00

Mi Penang, Malaezia 08 :00 17:00

Jo Phuket, Thailanda 08 :00 20:00

Vi Distractie pe mare

Sa Singapore 08 :00 Sfârşit croazieră

Zi Itinerariu Sosire PlecareDu Singapore ÎmbarcareLu Singapore 00:00 17:00Ma Distracţie pe mareMi Distracţie pe mareJo Benoa, Bali, Indonezia 07:00 AncoratVi Benoa, Bali, Indonezia AncoratSa Benoa, Bali, Indonezia 14:00Du Komodo, Indonezia 6:30 15:00Lu Distracţie pe mareMa Distracţie pe mareMi Distracţie pe mareJo Phuket, Thailanda 01:00 22:00Vi Penang, Malaezia 00:00 19:00Sa Port Klang, Malaezia 08:30 19:00Du Singapore 07:00 Debarcare

Îmbarcare Singapore

Îmbarcare Singapore

Tarife de la 376 /persoană

/cabină interioară

Tarife de la 892 /persoană

/cabină interioară

28 Croaziere 2015

Page 31: Croaziere - 2015

Zi Itinerariu Sosire PlecareDu Singapore 16:00Lu Distracţie pe mareMa Distracţie pe mare

Mi Laem Chabang (Bangkok), Thailand 08:00 18:00

Jo Ko Kood, Thailanda 08:00 17:00Vi Sihanoukville, Cambodia 07:00 20:00Sa Distracţie pe mare

Du Ho Chi Minh (Saigon), Vietnam 10:00 00:00

Lu Ho Chi Minh (Saigon), Vietnam 00:01 16:00

Ma Distracţie pe mareMi Da Nang (Hue), Vietnam 08:00 18:00Jo Distracţie pe mareVi Halong Bay, Vietnam 07:00 08:00Sa Distracţie pe mareDu Hong Kong, China 07:00AM Debarcare

Croazieră “Din Shanghai la Hong -Kong”

Tariful include: 6 nopţi croazieră la bordul vasului Saphire Princess, pensiune completă: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului.

Date de călătorie: 14 aprilie 2015; 18 noiembrie 2015 (8 nopti)

Date de călătorie: 20 decembrie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 10 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului , taxa portuară: 107 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire PlecareSa Sanghai, China Îmbarcare 21:30Du Distracţie pe mareLu Okinawa, Japonia 07:00 14:00

Ma Taipei, Taiwan 08 :00 18:00

Mi Kaohsiung, Taiwan 07 :00 19:00Jo Distracţie pe mareVi Hong-Kong, China 07 :00 Debarcare

Îmbarcare Shanghai

Croaziera “Thailanda & Vietnam”

Tariful include: cazare 14 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Seabourn Sojourn; activităţi de recreere; taxa portuară;

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), excursiile opţionale, cheltuielile perso nale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Îmbarcare Singapore

Tarife de la 1223 /persoană

/cabină interioară

Tarife de la 6525 /persoană

/cabină exterioară

29Pegas Holidays

Page 32: Croaziere - 2015

America de Sud

Unul dintre cele mai “colorate” continente, America de Sud este o experineță inedită pentru orice călător. De ce? Pentru muzica – tango, salsa, merengue; pentru lanțul muntos al Anzilor; cascadele din Argentina, Venezuela și Brazilia; pentru Amazon – cea mai mare pădure din lume; pentru plajele superbe și nu în ultimul rând pentru emblemele – Machu Picchu din Peru și statuia lui Iisus din Brazilia.

Un continent răsfățat de soare, cu o mare diversitate de peisaje și posibilități de petrecere a timpului liber, cu numeroase orașe în care te poți relaxa sau desfăta cultural, America de Sud se află printre primele opțiuni atunci când europenii își planifică următoarea vacanță.

30 Croaziere 2015

Page 33: Croaziere - 2015

Croazieră “Brazilia”

Tariful include: 4 nopţi croazieră la bordul vasului MSC Armonia, pensiune completă: 3 mese prin-cipale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului.

Date de călătorie: 16, 20, 27 noiembrie; 07, 14 decembrie; 04, 11, 18, 25 ianuarie; 01, 29 februarie

Date de călătorie: 03, 10, 17, 24, 31 ianuarie; 07 februarie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 7 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului , taxa portuară: 90 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Îmbarcare Santos

Croazieră “Argentina & Uruguay”

Tariful include: cazare 7 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Rhapsody of the Seas in clu siv apă, limonadă, ceai şi cafea la doza tor; activităţi de recreere; gym; fitness; sau nă; (*Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activităţi de recreere); taxa portuară, taxa de serviciu.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călatorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire PlecareDu Sao Paolo, Brazilia Îmbarcare 16:00Lu Distracție pe mare

Ma Punta del Este, Uruguay 12 :00 19 :30

Mi Buenos Aires, Argentina 09 :30 23 :30

Jo Montevideo, Uruguay 12 :30 20 :00Vi Distracție pe mareSa Distracție pe mareDu Sao Paolo, Brazilia 07:00 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Vi Santos, Brazilia Îmbarcare 17 :00

Sa Cabo Frio, Brazilia 09:00 18:00

Du Ihabela, Brazilia 08:00 18:00

Lu Santos, Brazilia 08:00 Debarcare

Îmbarcare Sao Paolo

Tarife de la 409 /persoană

/cabină inside bella

Tarife de la 1125 /persoană

/cabină interioară

31Pegas Holidays

Page 34: Croaziere - 2015

Croazieră “Discovery Inca”

Tariful include: cazare 18 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Ms Zaandam inclusiv apă, limonadă, ceai şi cafea la dozator; activităţi de recreere; taxa portuară, taxa de serviciu.

Date de călătorie: 07 octombrie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), excursiile opţionale, cheltuielile per so nale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Îmbarcare San DiegoZi Itinerariu Sosire PlecareMi San Diego, California Îmbarcare 16:00Jo Distracţie pe mareVi Distracţie pe mareSa Puerto Vallarta, Mexic 08:00 17:00Du Distracţie pe mareLu Huatulco, Mexic 10:00 18:00Ma Puerto Chiapas, Mexic 08:00 17:00

Mi Puerto Quetzal, Guatemala 06:00 16:00

Jo Distracţie pe mareVi Distracţie pe mareSa Manta, Ecuador 05:00 19:00Du Distracţie pe mareLu Salaverry (Trujillo), Peru 05:00 16:00Ma Callao (Lima), Peru 09:00 00:00Mi Callao (Lima), Peru 00:01 15:00Jo Distracţie pe mareVi Distracţie pe mare

Sa Coquimbo (La Serena), Chile 09:00 17:00

Du Valparaiso (Santiago), Chile 07:00 Sfârşit

croazieră

Tarife de la 1754 /persoană

/cabină interioară

32 Croaziere 2015

Page 35: Croaziere - 2015

SUA & Caraibe

O croazieră în America este semnul că aţi ajuns până acum oriunde aţi dorit sau sunteţi pe cale să o faceţi. Ape calde şi plaje mărginite de palmieri vă aşteaptă în Caraibe, în timp ce pe pasionaţii de poveşti coloniale şi de Noua Anglie îi aşteaptă celebrele croaziere transatlantice.

Florida

San Diego – California

New York

Bahamas Haiti

St. Lucia

Castway CayJamaica

Este cunoscut drept cel mai amuzant stat din lume, notorietate ce i se trage de la faimoasele parcuri tematice. Orlando era un oraş adormit până în 1971 când a apărut aici Regatul Magic al lui Walt Disney. Dar Florida este mai mult decât parcuri tematice. Aici vă veţi îndrăgosti de plajele aurii şi nisipoase: Dayota Beach în nord şi Cocoa Beach în sud.

San Diego este al doilea cel mai mare oraş de pe costa Californiei ce invită la reverie. Uneori strada pare suspendată în aer, apoi coboară abrupt spre apele albastre şi golfuleţe unde morse greoaie stau la soare.

Un oraş palpitant, New York-ul oferă multe atracţii culturale: artă, teatru, muzică şi muzee; dar şi mâncare şi cumpărături de clasă. Fifth Avenue, Rockfeller Center, vitrinele de la Tiffany and Co, legendarul Saks, Empire State Bulding şi spectacole pe Broadway; iată care sunt câteva dintre emblemele acestui ameţitor oraş.

Este un colţ de Paradis, în care climatul este blând tot timpul anului, nisipul este alb iar apa mării este caldă.

Cei ce vor poposi în Haiti vor întâlni un popor primitor, ape albastre şi limpezi şi palmieri. Lebadee este cea mai cunoscută plajă din Jamaica, loc în care turiştii se pot bucura de apusul tropical şi de sporturile de apă.

St. Lucia este recunoscută drept una dintre cele mai primitoare şi călduroase insule din Caraibe.

Este insula privată în care pot acosta exclusiv vasele companiei Disney Cruises. Aici sunt locuri special amenajate pentru familii cât şi pentru copii. Pot practica sporturi de apă, snokerling şi se pot bucura de masaje şi cursuri de yoga.

Jamaica este una dintre cele mai captivante şi originale insule din Caraibe. Caracteristicile ce fac din aceast colţ al lumii, una dintre cele mai apreciate destinaţii sunt: plajele albe, apele azurii, dar şi peisajele de munte cu înălţimi de până la 2.196 m.

33Pegas Holidays

Page 36: Croaziere - 2015

Croazieră “Caraibele De Vest”

Croazieră “Culorile Paradisului”

Tariful include: 7 nopţi croazieră la bordul vasului MSC Divina, pensiune completă: 3 mese prin-cipale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului.

Tariful include: cazare 7 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Oasis of the Seas inclusiv apă, limonadă, ceai şi cafea la dozator; activităţi de recreere; gym; fitness; saună; (*Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activităţi de recreere); taxa de serviciu.

Date de călătorie: 28 noiembrie; 12, 26 decembrie; 09, 23 ianuarie; 06, 20 februarie; 05, 19 martie; 02 aprilie

Date de călătorie: 11, 25 aprilie 2015; 09, 23 mai 2015; 06, 20 iunie; 04, 18 iulie; 01, 15, 29 august; 12, 26 septembrie; 10, 24 octombrie; 07, 21 noiembrie; 05, 19* Decembrie 2015. (croazieră festivă)

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 7 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului, taxa portuară: 120 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno; taxa 255 euro/persoană.

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Sa Fort Laiderdale, Florida, USA Îmbarcare 16 :30

Du Distracție pe mare

Lu Labadee, Haiti 08 :00 17 :00

Ma Falmouth, Jamaica 10 :30 19:00

Mi Distracție pe mare

Jo Cozumel, Mexic 08 :00 19:00

Vi Distractie pe mare

Sa Fort Laiderdale, Florida, USA 06 :15 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Sa Miami, Florida, SUA Îmbarcare 19 :00

Du Distracție pe mare

Lu Falmouth, Jamaica 09 :00 17 :00

Ma Georgetown, Cayman Island 08 :00 16:00

Mi Cozumel, Mexic 10 :00 18:00

Jo Distractie pe mareVi Nassau, Bahamas 08 :00 18:00Sa Miami, Florida, SUA 07 :00 Debarcare

Îmbarcare Florida

Îmbarcare Miami

Tarife de la 351 /persoană

/cabină interioară

Tarife de la 309 /persoană

/cabină inside bella

34 Croaziere 2015

Page 37: Croaziere - 2015

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Sa Santo Domingo, Rep. Dominicană Îmbarcare 23 :00

Du La Romana, Republica Dominicană 07 :00 14 :00

Lu St Maarten 12 :30 19 :30Ma Guadalupe 08 :00 18:00

Mi Martinique, Fort de France 08 :00 17:00

Jo Insula Margarita, Venezuela 12 :00 19:00

Vi Distractie pe mareSa Miami, Florida, SUA 07 :00 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire PlecareVi Fort Lauderdale, Florida Îmbarcare 16:00Sa Distracţie pe mare

Du Charlotte Amalie, St.Thomas 08:00 17:00

Lu Basseterre, St.Kitts 08:00 18:00Ma Bridgetown, Barbados 08:00 18:00Mi Roseau, Dominica 08:00 17:00Jo Philipsburg, St.Maarten 08:00 17:00Vi Distracţie pe mareSa Distracţie pe mareDu Fort Lauderdale, Florida 07:00 Debarcare

Croazieră “Caraibe Tropical”

Tariful include: bilet de avion Madrid – Santo Domingo – Madrid cursă operată Iberia/Air Europa; transfer aeroport – Santo Domingo – aero-port; 7 nopţi croazieră la bordul vasului Horizon, All Inclusive: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator, băuturi alcoolice mai puțin băuturile Premium; asistenţă tu ris tică în limba engleză/franceză, parti-ciparea la activităţile zilnice ale vasului.

Date de călătorie: 06, 13, 20, 27 decembrie 2015; 03, 10, 17, 24, 34 ianuarie 2016; 07, 14, 21, 28 februarie 2016; 07, 14, 21, 28 martie 2016; 04 aprilie 2016

Date de călătorie: 17 aprilie 2015; 20 noiembrie 2015; 11 decembrie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 72 euro/persoana/7 nopţi – se achită la bordul vasului, taxa portuară: 204 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călatorie şi storno.

Tarife de la 956

Îmbarcare Santo Domingo cu zbor inclus din Madrid

Croazieră “Caraibele de Sud”

Tariful include: cazare 10 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Celebrity Equinox inclusiv apă, limonadă, ceai şi cafea la dozator; acti vităţi de recreere; gym; fitness; saună; (*Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activităţi de recreere.)

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 8,82 euro/persoana/zi – se achită la bordul vasu lui, taxa: 268 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Îmbarcare Florida

/persoană/cabină interioară

Tarife de la 695 /persoană

/cabină interioară

35Pegas Holidays

Page 38: Croaziere - 2015

Croazieră “Caraibele de Vest cu Disney Magic”

Croazieră “Caraibele de Vest cu Disney Dream”

Tariful include: 3/4 nopţi croazieră la bordul vasului Disney Dream în funcție de plecare, pensiune completă: 3 mese principale gustări între mese, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului, divertisment; taxa de serviciu

Tariful include: 5 nopţi croazieră la bordul vasului Disney Magic, pensiune completă: 3 mese principale gustări între mese, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului, divertisment; taxa de serviciu

Date de călătorie: 02, 06, 09, 13, 16, 20, 23, 27 noiembrie 2015; 04, 07, 11, 14, 18, 21, 24, 28 decembrie 2015

Date de călătorie: 06, 15, 20, 29 noiembrie 2015;

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa portuară: 70 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa portuară: 100 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Vi Miami, Florida Îmbarcare 18 :00

Sa Distracţie pe mare

Du Cozumel, Mexic 07 :30 17 :45

Lu Distracţie pe mare

Ma Castaway Cay 08 :30 16 :45

Mi Miami, Florida 07:30 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Lu Port Canaveral, Florida Îmbarcare 15:45

Ma Nassau, Bahamas 09:30 17:15

Mi Castaway Cay 08:30 16:45

Jo Port Canaveral, Florida 07:30 Debarcare

Îmbarcare Miami

Îmbarcare Miami

Tarife de la 549 /persoană

/cabină interioară

Tarife de la 477 /persoană

/cabină interioară

36 Croaziere 2015

Page 39: Croaziere - 2015

Alaska & CanadaO croazieră în Alaska se adresează cu siguranță acelora dintre dumneavoastră care adoră turismul de aventură și descoperirea unor zone noi, sălbatice, surprinzătoare.

Canada AlaskaCanada pune la dispoziția vizitatorului o multitudine de peisaje ce taie răsuflarea. Ce exemplu mai bun decât cea mai cunoscută casacadă din lume: Cascada Niagara?Printre altele, această destinație din America de Nord, este recunoscută ca fiind printre primele alegeri ale celor ce iubesc muntele și activitățile în aer liber: schiatul, golful, pescuitul.Un alt motiv pentru bunul renume al acestei zone, sunt orașele Toronto, Montreal și Vancouver; dar și diversitatea culturală și lingvistică, ceea ce face ca orice călător să fie primit cu multă caldură.

Este unul dintre cele mai mari state din America de Nord, lungimea coastei fiind la fel de mare ca a tuturor statelor americane la un loc. Doar 20% din teritoriul Alaskăi se poate parcurge cu mașina, fapt ce face ca acest loc să fie apreciat pentru zonele sălbatice, pentru speciile de animale, păsări și pești, pentru ghețari și munți. Un lucru important pentru împătimiții de shopping este faptul că aici nu se percep taxe.

37Pegas Holidays

Page 40: Croaziere - 2015

Croazieră “Călătorie către gheșţari”

Croazieră “Frontiera Nordică Alaska”

Tariful include: cazare 7 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Celebrity Equinox inclusiv apă, limonadă, ceai şi cafea la dozator; activităţi de recreere; gym; fitness; saună; (*Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activităţi de recreere.)

Tariful include: 7 nopţi croazieră la bordul vasului Grand Princess, pensiune completă: 3 mese prin-cipale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului.

Date de călătorie: 22 mai 2015; 05, 19 iunie 2015; 03, 17, 31 iulie 2015; 14, 28 august 2015;

Date de călătorie: 04 iulie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 8,82 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului, taxa: 335 euro/persoană – se achi-tă în agenţie, excursiile opţionale, cheltu-ielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 10 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului, taxa portu-ară: 100 euro/persoană – se achită în agen-ţie, excursiile opţionale, cheltuielile per-sonale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Sa Vancouver, British Columbia Îmbarcare 16:30

Du Distracţie pe mareLu Ketchikan, Alaska 06:30 16:30Ma Juneau, Alaska 08:30 09:00Mi Skagaway, Alaska 05:30 20:30

Jo Glacier Bay National Park, Alaska 06:00 15:00

Vi College Fjord, Alaska 06:00 20:30Sa Anchorage, Alaska 12:30 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Vi Vancouver, British Columbia Îmbarcare 16:30

Sa Zi de navigare printre gheţari

Du Ketchikan, Alaska 07:00 15:00

Lu Icy Strait Point, Alaska 10:00 20:00

Ma Juneau, Alaska 07:00 20:30

Mi Skagway, Alaska 07:00 16:00

Jo Zi de navigare printre gheţari

Vi Seward, Alaska Debarcare

Îmbarcare Vancouver

Îmbarcare Vancouver

Tarife de la

/persoană/cabină interioară385

Tarife de la

/persoană/cabină interioară316

38 Croaziere 2015

Page 41: Croaziere - 2015

Australia & Noua Zeelandă

Păduri falnice, munţi acoperiţi de zăpadă, recife de corali şi oraşe agitate şi în continuă dezvoltare iată ce-i întâmpină pe toţi cei care doresc să meargă într-o călătorie în centrul Pacificului de Sud, unde tradiţiile europene şi asiatice se împletesc armonios cu cele locale.

Australia Noua ZeelandăEste un paradis cu multe frumuseţi naturale, cu oraşe impresionante: Melbourne, Brisbane, Sidney. Cultura, viaţa de noapte, muzica live, galeriile şi muzeele garantează faptul că este o destinaţie pe care nu o veţi uita niciodată.Australia este de altfel universul scafandrilor datorită Marii Bariere de Corali, şi nu doar a acestora ci şi a împătimiţilor sporturilor de apă: plimbări cu caiacul pe mare, windsurf şi kitesurf.

Este o ţară în care natura este cel mai impresionant aspect şi principalul motiv pentru ca turiştii din lumea întreagă să poposească aici. Plaje vrigine, păduri luxuriante, coline, insule şi peisaje subtropicale idilice cu faună şi flora bogate, iată principalele atracţii din din Noua Zeelandă!

39Pegas Holidays

Page 42: Croaziere - 2015

Croazieră “Tasmania”

Croazieră “Ultimate Australia”

Tariful include: 22 nopţi croazieră la bordul vasului Diamond Princess, pensiune completă: 3 mese principale, apă, ceai, suc la dozator; asistenţă turistică în limba engleză, participarea la activităţile zilnice ale vasului.

Tariful include: cazare 7 nopţi cu pensiune completă la bordul vasului Voyager of the Seas inclusiv apă, limonadă, ceai şi cafea la dozator; activităţi de recreere; taxa de serviciu aproximativ, gym; fitness; saună; (*Se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite activităţi de recreere.)

Date de călătorie: 9 februarie 2016

Date de călătorie: 28 noiembrie 2015

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa de serviciu aproximativ 10 euro/persoană/zi – se achită la bordul vasului, taxa portuară: 225 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno.

Tariful nu include: transportul (îl putem oferi la cerere), transfer aeroport-port-aeroport (îl putem oferi la cerere), taxa: 234 euro/persoană – se achită în agenţie, excursiile opţionale, cheltuielile personale, asigurarea medicală de călătorie şi storno .

Zi Itinerariu Sosire PlecareSa Sydney, Australia Îmbarcare 18:00Du Distracţie pe mareLu Melbourne, Australia 08:00 18:00Ma Distracţie pe mareMi Hobart, Tasmania 08:00 00:00Jo Hobart, Tasmania 00:01 17:00Vi Distracţie pe mareSa Sydney, Australia 06:00 Debarcare

Zi Itinerariu Sosire Plecare

Ma Sydney, Australia Îmbarcare 16:00

Mi Distracţie pe mare

Jo Melbourne, Australia 09:00 16:00

Vi Distracţie pe mare

Sa Hobart, Australia 08:00 16:00

Du Distracţie pe mare

Lu Distracţie pe mare

Ma Fiordland National Park, Noua Zeelanda 07:00 17:00

Mi Dunedin, Noua Zeelanda 09:00 16:00

Jo Akaroa, Noua Zeelanda 08:00 17:00

Vi Pincton, Noua Zeelanda 09:00 18:00

Sa Wellington, Noua Zeelanda 07:00 18:00

Du Distracţie pe mare

Sa Tuaranga, Noua Zeelanda 07:00 18:00

Du Auckland, Noua Zeelnada 07:00 00:00

Lu Auckland, Noua Zeelnada 00:01 Debarcare

Îmbarcare Sidney

Îmbarcare Sydney

Tarife de la

/persoană/cabină interioară315

Tarife de la

/persoană/cabină interioară2800

40 Croaziere 2015

Page 43: Croaziere - 2015

Croaziere pe râuri

O croazieră pe râuri este una dintre cele mai romantice maniere de a vizita Europa. De asemenea o astfel de croazieră este cea mai bună variantă de a surprinde esenţa fiecărui loc în parte. Multitudinea de facilităţi şi activităţi de la bordul vaselor nu vă lasă să vă plictisiţi niciodată, nici atunci cînd vasul este mişcare.

Cele 8 zile de călătorie pe Sena, cu îmbarcare şi debarcare în Paris reprezintă şi o incursiune în istoria şi frumuseţile Franţei, de la faimoşii pictori impresionişti Cezzane şi Gaugain la toată arhitectura din zona Rouen Caudebec en Caux către Normandia.

41Pegas Holidays

Page 44: Croaziere - 2015

Croazieră “LA BELLE FRANCE”

Paris şi croazieră pe Sena

Zi Port / Oraş Sosire Plecare Puncte de interes

1 Paris 20:00 Check-in începând cu ora 16:00;Cocktail şi cina de bun-venit (incluse)

2 Pontoise 08:00 17:00 Excursie la Anvers sur Oise în paşii lui Vincent van Gogh şi ai inspiraţiei impresioniste

3 Rouen 08:00 12:00 Centrul istoric din Rouen, oraşul celor 100 de turle4 Caudebec en Caux 16:00 The Abbey Road- un trecut glorios al Normandiei medievale

5 Caudebec en Caux 19:00Excursie “Battlefield Tour in Normandy” **)Fascinanta Normandie: Bayeux, Caen & Port l’eveque **)

6 Les Andelys 08:00 09:00 Castelul Gaillard : cetatea lui Richard, Inima de Leu, Giverny& Monet (cu autobuzul de la Les Andelys/către Vernon)

Vernon 11 :30 13 :30 Versailles : explorează împreună cu ghidul nostru simbolul monarhiei absolute a lui Ludovic al XIV

Poissy 19 :00 20 :00

7 Paris 08 :00Tur de oraş - Paris sau satul artistic MontmartreVizita la muzeul Louvre sau districtul aristocratic Le MaraisCroazieră pe timp de noapte : « Paris Illuminations »

8 Paris Debarcare dupa micul dejun**programul poate fi modificat) excursii efectuate in acelasi timp.

Tariful include: • 7 nopţi de cazare în cabine exterioare• Vinuri albe şi roşii din cele mai bune regiuni viticole ale Europei (se vor oferi gratuit la fiecare cină ce se va servi la bord);• Mic dejun bufet, dejun, cafea şi ceai după-amiază, cină şi gustarea de la miezul noptii;• Tonomat de cafea 24h ;• Cina şi cocktail de întâmpinare ;• Cina festivă la Seara Capitanului;• Muzica live la bord• Ce este trecut ca “inclus” in descrierea itinerariului;• Asistenţă la bord în limba engleză;• Taxele portuare;• Ghid audio wireless Amadeus pentru toate excursiile.

Tariful nu include: • Biletul de avion şi transferul către portul de îmbarcare• asigurarea medicala de călătorie şi

storno (nu sunt obligatorii, dar agenşia vă recomandă să le încheiaţi)• taxa de serviciu (5-7 euro/persoana/zi, se va achita la bord)

Tarife de la

/persoană/cabină interioară1225

42 Croaziere 2015

Page 45: Croaziere - 2015

Itinerariu croaziera “La belle France”

Tarifele sunt exprimate în euro, de persoană în cameră DBL

*) C-4: 107, 108, 109, 110**) C-EK: 111, 112- cabine SGL din categoria C-1 au acelaşi tarif ca şi cabine DBL C-1***) C-1 : 101, 102, 103, 104, 105, 106

• Pachetele de excursii trebuie să fie rezervate cu minim 7 zile inainte de data călătoriei.

Date de calatorie C-4) * Haydn C-EK * *) Haydn C-1***) Haydn B-1-Strauss A-1 Mozart

26.03-02.04.2015 1225 1458 1458 1958 2183

02.04-09.04.2015 1275 1500 1500 2000 2241

09.04-16.04.2015 1275 1500 1500 2000 2241

16.04-23.04.2015 1275 1500 1500 2000 2241

23.04-30.04.2015 1275 1500 1500 2000 2241

30.04-07.05.2015 1275 1500 1500 2000 2241

28.05-04.06.2015 1683 1900 1900 2183 2400

18.06-25.06.2015 1683 1900 1900 2183 2400

02.07-09.07.2015 1683 1900 1900 2183 2400

09.07-16.07.2015 1683 1900 1900 2183 2400

23.07-30.07.2015 1683 1900 1900 2183 2400

10.09-17.09.2015 1683 1900 1900 2183 2400

17.09-24.09.2015 1683 1900 1900 2183 2400

24.09-01.10.2015 1683 1900 1900 2183 2400

01.10-08.10.2015 1275 1500 1500 2000 2241

22.10-29.10.2015 1275 1500 1500 2000 2241

29.10-05.11.2015 1075 1350 1350 1741 1958

05.11-12.11.2015 1075 1350 1350 1741 1958

Excursii optionale Pachetul A Pachetul B Pachetul C

Excursie Auvers sur Oise 56 eur 56 eur 56 eur

City Walk Rouen 15 eur 15 eur 15 eur 15 eur

Tour de Abbey Road 58 eur 58 eur

Excursie Etretat 45 eur 45 eur 45 eur 45 eur

Excursie Honfleur 45 eur 45 eur

Excursie “Battlefield Tour in Normandia“, cu prânz inclus 157 eur - - -

Fascinanta Normandie 162 eur 162 eur

Excursie la castelul Gaillard/Giverny& Monet 69 eur 69 eur 69 eur 69 eur

Excursie Versailles 89 eur 89 eur

Tur de oraş Paris 45 eur 45 eur 45 eur

Vizitează districtul Montmartre 45 eur 45 eur

Vizitează muzeul Louvre 77 eur 77 eur

Vizitează districtul Le Marais 42 eur 42 eur

Croaziera pe timp de noapte “Paris Illuminations“ 59 eur 59 eur 59 eur

Total excursii 174 eur 366 eur 685 eur

Economiseşte 15% cumpărînd pachetele de excursii opţionale 148 eur 311 eur 582 eur

43Pegas Holidays

Page 46: Croaziere - 2015

Informaţiivase de croazierăPullmanturflotă 5 vase

MSCflotă 12 vase

Royal Caribbean flotă 23 vase

Sovereign: complet reamanajat şi moder-ni zat în anul 2008 • capacitate 2.733 pasageri • cabine 1.162 • tonaj 73.192 tone • viteză 17 noduri • 12 punţi pentru pasageri • sală de spectacol • 4 restaurante • baruri • piscine • centru fitness • galerie foto • cazino • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţareEmpress: complet reamanajat şi modernizat în anul 2004 • capacitate 1.877 pasageri • cabine 795 • tonaj 48.563 tone • viteză 17 noduri • 9 punţi pentru pasageri • sală de spectacol • restaurante • baruri • piscine • centru fitness • cazino • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţareHorizon: complet reamanajat şi modernizat în anul 2012 • capacitate 1.828 pasageri • cabine 721 • tonaj 47.427 tone • viteză 17 noduri • 9 punţi pentru pasageri • sală de spectacol • 4 restaurante • baruri • piscine • centru fitness • cazino • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto

MSC Preziosa: lansat în 2012 • capacitate 3.502 pasageri • cabine 1.751 • tonaj 139.072 tone • viteză 24 noduri • 18 punţi, 14 pentru oaspeţi • sală de spectacol • 7 restaurante • baruri • 5 piscine • centru fitness • cazino • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • cinema 4D • zonă pentru copii • disco pentru adolescenţi • sală de conferinţăMSC Splendida: lansat în 2009 • capacitate 3.247 pasageri • cabine 1.637 • tonaj 137.936 tone • viteză 22 noduri • 18 punţi, 14 pentru oaspeţi • sală de spectacol • 7 restaurante • baruri • 4 piscine • centru fitness • cazino • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • cinema 4D • zonă pentru copii • disco pentru adolescenţi • sală de conferinţăMSC Musica: lansat în 2006 • capacitate 2.550 pasageri • cabine 1.275 • tonaj 92.409 tone • viteză maximă 22 noduri • 16 punţi, 13 pentru oaspeţi • sală de spectacol • 4 restaurante • baruri • 2 piscine • centru fitness • cazino • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • zonă pentru copiivdisco pentru adolescenţi • sală de conferinţăMSC Opera: lansat în 2004 • capacitate pasageri 1.712 • cabine 878 • tonaj 59.058 tone • viteză maximă 21 noduri • 13 punţi, 9 pentru oaspeţi • sală de spectacol • 3 restaurante • baruri • 2 piscine • centru fitness • cazino • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfru-museţare • galerie foto • cinema 4D • zonă pentru copii • sală de conferinţăMSC Armonia: lansat în 2004 • capacitate pasageri 2.679 • cabine 976 • tonaj 65.542 tone • viteză maximă 20 noduri • 13 punţi, 9 pentru oaspeţi • sală de spectacol • 3 res-taurante • baruri • 2 piscine • centru fitness • cazino • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumu seţare • galerie foto • zonă pentru copii • sală de conferinţă • disco pentru adolescenţiMSC Divina: lansat în 2012 • capacitate pasageri 3.502 • cabine 1.751 • tonaj 139.072 tone • viteză maximă 23 noduri • 18 punţi, 14 pentru oaspeţi • sală de spectacol • 6 restaurante • baruri • 4 piscine

Clasa Oasis – Allure of the Seas: lansat în 2010 • capacitate pasageri 5.402 • tonaj 220.000 tone • viteză maximă 23 noduri • 18 punţi • sală de spectacol • 25 restaurante • baruri • 4 piscine • centru fitness • Casino Royale • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • zonă pentru copii • sală de conferinţă • disco pentru adolescenţi • filme 3 D • teren de sport • creşăClasa Oasis – Oasis of the Seas: lansat în 2009 • capacitate pasageri 5.402 • tonaj 225.282 tone • viteză maximă 22 noduri • 18 punţi • sală de spectacol • 25 restaurante • baruri • 4 piscine • centru fitness • Casino Royale • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • zonă pentru copii • sală de conferinţă • filme 3 D • teren de sport • creşăClasa Voyager – Mariner of the Seas: lansat în 2003, revitalizat 2012 • capa-citate pasageri 3.114 • tonaj 225.282 tone • viteză maximă 22 noduri • 15 punţi • sală de spectacol • 25 restaurante • baruri • 10 piscine • centru fitness • Casino Royale • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • zonă pentru copii • teren de sport • patinoarClasa Vision – Vision of the Seas: lansat în 1998, revitalizare 2013 • capacitate pasageri 2.000 • tonaj 70.000 tone • viteză maximă 22 noduri • 12 punţi • sală de spectacol • restaurante • baruri • 8 piscine • centru fitness • Casino • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • zonă pentru copii • teatru • perete de căţărare

• centru fitness • cazino • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • zonă pentru copii • sală de conferinţă • disco pentru adolescenţi

44 Croaziere 2015

Page 47: Croaziere - 2015

Azamara

Disney flotă 4 vase

Princess Cruises flotă 18 vase

Seabourn flotă 6 vase

Holland America flotă 16 vase

Azamara Journey: lansat în 2007 • capacitate pasageri 694 • tonaj 70.000 tone • viteză maximă 19 noduri • 9 punţi • sală de spectacol • restaurante • baruri • piscine • centru fitness • Casino • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • teatru

Saphire Princess: lansat în 2004 • capacitate 2.670 pasageri • tonaj 116.000 tone • viteză 22 noduri • 13 punţi • sală de spectacol • restaurante • baruri • piscine • centru fitness • galerie foto • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • Grand Casino • loc pentru organizarea ceremoniilor de nuntăEmerald Princess: lansat în 2007 • capacitate 3.080 pasageri • tonaj 113.000 tone • viteză 22 noduri • 15 punţi • sală de spectacol • restaurante • baruri • piscine • centru fitness • galerie foto • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare Diamond Princess: lansat în 2004 • capacitate 2.670 pasageri • tonaj 116.000 tone • viteză 22 noduri • 13 punţi • sală de spectacol • restaurante • baruri • piscine • centru fitness • galerie foto • bibliotecă • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • loc pentru organizarea ceremoniilor de nuntă

Saphire Sojourn: lansat în 2010 • capacitate 450 pasageri • viteză 19 noduri • 8 punţi • sală de spectacol • restaurante • baruri • piscine • centru fitness • galerie foto • bibliotecă • magazine • sală internet • centru de înfrumuseţare/spa • casino

MS Zaandam: lansat în 2000 • capacitate 1.432 pasageri • viteză 23 noduri • 10 punţi • tonaj 61.396 tonevsală de spectacol • restaurante • baruri • piscine • centru fitness • galerie foto • bibliotecă • magazine • sală internet • centru de înfrumuseţare/spa • casino

Disney Magic: lansat în 1998, renovată 2013 • capacitate pasageri 2.700 • tonaj 84.000 tone • viteză maximă 22 noduri • 11 punţi • sală de spectacol Walt Disney • restaurante • baruri • piscine speciale pentru copii • centru fitness • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • zonă pentru copii • sală de conferinţă • club pentru adolescenţi • teren de sport • creşă • infirmerieDisney Dream: lansat în 2007 • capacitate pasageri 4.000 • tonaj 130.000 tone • viteză maximă 22 noduri • 14 punţi • 2 săli de spectacole Walt Disney • restaurante • baruri • piscine speciale pentru copii • centru fitness • magazine • sală internet • disco • centru de înfrumuseţare • galerie foto • zonă pentru copii • sală de conferinţă • club pentru adolescenţi • filme 3 D • teren de sport • creşă • infirmerie

45Pegas Holidays

Page 48: Croaziere - 2015

Codul vestimentar

Ce este taxa de serviciu?

Ce sunt documentele necesare la bordul unui vas de croazieră?

Ce se întâmplă în cazul unei furtuni?

Recomadări pentru persoanele cu “rău de mare”

Este fumatul permis la bord?

În ultimii ani, codul vestimentar în croazieră a devenit din ce în ce mai puţin formal. Este firesc să nu fie permis accesul la masă în şort sau costum de baie, dar în general nu este obligatorie o anumită ţinută, pentru că fiecare companie de croazieră îşi doreşte ca turistul să se simtă cât mai relaxat şi confortabil în vacanţă. Sigur, “Seara căpitanului” este o bună oportunitate pentru ca doamnele şi nu numai să îmbrace ţinute elegante, de cocktail. Pentru a vă bucura cât mai mult de o croazieră este recomandat să alegeţi un itinerariu care combină zilele de vizite cu zilele de “distracţie pe mare” când vasul nu acostează iar turiştii se pot bucura de toate facilităţile la bord.Accesul în sălile de sport nu este permis decît cu echipament sportiv.Pe vasele de croazieră există serviciu de spălătorie, contra cost.

Taxa de serviciu sau tips-ul reprezintă bacşisul ce se opreşte în general automat la urcarea pe vas. El reprezintă recunoaşterea pentru toate serviciile de care turistul beneficiază la bordul unui vas de croazieră, pentru cei ce servesc direct. Pentru a evita neplăcerile şi pentru ca turistul să se simtă cât mai confortabil, această taxă se retrage de pe cardul reâncărcabil, foarte rar cash.

Pentru îmbarcare este nevoie de un document de identitate valabil 6 luni de la data călătoriei, şi în funcţie de itinerariu paşapoarte valabile 6 luni de la data călătoriei, temporare sau nu; iar în cazul unor destinaţii precum Emiratele Arabe Unite şi Dubai, nu se acceptă paşapoarte temporare. În cazul destinaţiilor în care turiştii au nevoie de viză, agenţia nu se va ocupa de obţinerea acestora.

Vasele au în permanenţă activate aparate de monitorizare a vremii, şi în cazul unui astfel de incident capitanul poate decide să ocolească zonă de furtună, să debarce cu întârziere sau să debarce doar în porturi considerate la adăpost de furtună, care pot să nu fie menţionate în program.

Toate vasele moderne au sisteme ce minimizează balansul, chiar şi aşa pentru persoanele care au probleme există pastile pentru rău de mare pe vas şi chiar injecţii ce se pot face în cabinetul medical. Recomandat este ca persoanele cu astfel de probleme să rezerve cabine pe punţile inferioare, spre partea de mijloc a vasului sau cabine cu balcon, pentru că aerul proaspăt de mare ajută.

Fumatul nu este permis în zonele publice, şi în spaţiile interioare. Pe punţile exterioare în care este permis fumatul există semnalizat acest lucru.

46 Croaziere 2015

„Bine de ştiut” la bordul unui vas de croazieră!

Page 49: Croaziere - 2015

Cum se poate rezerva un loc la cină?

Turiştii pot călători însoţiţi de animalele de companie la bordul unui vas de croazieră?

Există internet la bordul vasului de croazieră?

Călătoria pe perioada sarcinii

Cum se poate afla programul pe zile la bordul vasului?

Cum se pot rezerva excursiile opţionale?

Pentru cină există în general pe vase 2 serii de servire a mesei, începând cu orele 18:30 pentru prima serie şi 21:30 a doua serie, în cazul restaurantelor a la carte (orele sunt aproximative şi pot diferi de la o companie la alta). La rezervare turistul poate opta pentru ora de servire a cinei, dar confirmarea se va face în general pe vas în funcţie de disponibilitate. La restaurantul tip bufet nu este nevoie de programare.

Animalele nu sunt permise la bordul vaselor de croazieră.

Cele mai multe vase oferă serviciu de internet wi-fi în zona recepţiei sau în spaţiile special amenajate. Tarifele practicate de fiecare companiei se pot afla la bordul vaselor, dar este bine de ştiut că în general tarifele sunt mai mari decât pe uscat.

Femeile însărcinate care au 28 de săptămâni de sarcină sau mai mult, trebuie să prezinte un certificat medical care să confirme că sunt apte de călătorie.

Fiecare companie de croazieră furnizează zilnic programul din ziua următoare, indicaţii pentru fiecare punte în parte, orele şi perioada de acostare în fiecare port vizitat şi procedurile de îmbarcare şi debarcare.

Turiştii se pot înscrie în excursiile opţionale atât la rezervare cât şi la bordul vasului de croazieră cu o zi sau două înainte de acostarea în port. La bordul vaselor există locuri special amenajate pentru rezervarea excursiilor opţionale. În cazul în care excursiile nu se pot organiza pentru că nu se întruneşte numărul minim de participanţi, turiştii vor fi informaţi iar contravaloarea excursiei se va returna.

47Pegas Holidays

Page 50: Croaziere - 2015

Bagajele

Vârsta minimă admisă

Persoanele cu handicap

Voltaj

Instrucţiuni de siguranţă

Aniversări la bordul vasului de croazieră

Îmbarcarea

Porturile cu escală

Cabine garantate

Restricţii privind folosirea piscinelor

Asistenţă medicală la bord

În general capacitatea minimă admisă a unui bagaj este de 15 kg. Capacitatea maximă admisă diferă în funcţie de compania aeriană şi cea de croazieră. Pentru a nu întâmpina probleme, cel mai bine este să luaţi în considerare capacitatea minimă admisă (fie a companiei aeriene, fie a companiei de croazieră) în cazul în care aveţi un pachet compus din zbor şi croazieră.Personalul de la bord vă va transfera bagajul în cabină, transfer care în mod normal nu necesită mai mult de două ore din momentul îmbarcării. Nu uitaţi să puneţi etichete pe bagaje şi să luaţi cu dumneavoastră medicamentele, bijuteriile şi alte lucruri de valoare.

Vârsta minimă admisă pentru călătoria pe vasele de croazieră este 6 luni în mod normal; totuşi unele companii nu acceptă infanţi decât dacă au împlinit 12 luni.

Din motive de securitate, accesul persoanelor cu dizabilităţi la bord este limitat. Toţi oaspetii cu dizabilităţi sunt obligaţi să se deplaseze cu însoţitor. Vă rugăm să anunţati în legătura cu dizabilităţile fizice în momentul rezervării.

Prize standard 110/220 V pe majoritatea vaselor de croazieră.

La îmbarcare sunteţi rugaţi să participaţi la instrucţiunile de siguranţă

* Descrierea vaselor de croazieră, a facili­tăţilor vaselor, a serviciilor incluse şi nein­cluse şi a itinerarilor sunt furnizate de către companiile de croazieră. acestea se pot modifica până la data rezervării/a călătorie. * la redactarea catalogului au fost luate toate măsurile de precauţie necesare pentru a ne asigura că toate informaţiile sunt corecte, dar ocazional pot interveni erori pentru care ne rezervăm dreptul de a le semnala în momentul rezervării.* condiţiile de plată şi penalizare pot diferi de la o companie la alta şi vă vor fi furnizate la rezervare. penalizările în caz de modificare şi anulare pot ajunge până la 100% în funcţie de perioada de dinainte de călătorie şi de politica fiecărei companii.* este obligaţia fiecărui turist de verifica valabilitatea documentelor de călătorie, necesitatea obţinerii vizei turistice, samd. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site­ul www.mae.ro* orice nemulţumire legată de buna desfăşurare a croazierei, a deteriorării bagajelor se va face direct la bordul vaselor de croazieră.* toate tarifele şi itinerariile menţioante în acest catalog sunt informative şi pot suferi modificări.* pentru acest catalog a fost întocmită o selecţie. Vă putem oferta şi alte variante de croazieră în funcţie de preferinţe.

Dacă doriţi să celebraţi un moment important din viaţa dumneavoastră, companiile de croazieră oferă asistenţă în acest sens şi vă pun la dispoziţie cele necesare. Deaceea dacă sărbătoriţi luna de miere ar fi indicat să aveţi cu dumneavoastră certificatul de căsătorie.

Personalul unui vas de croazieră vă va aşteapta în portul de îmbarcare pentru a vă ura bun venit şi a vă ajuta cu toate documentele necesare. Odată ajunşi la bord, pe tot parcursul croazierei, personalul se va ocupa de serviciile şi nevoile dumneavoastră, în orice moment.

Porturile cu escală şi excursiile pe care le puteţi efectua aici reprezintă plusul pe care croazierele vi-l oferă. Puteţi vizita porturile cu escala pe cont propriu sau puteţi lua parte la excursiile organizate de cătrecompanii. Acestea vor fi rezervate şi plătite la bord. Odată ajunşi în porturile de escală, autorităţile locale vor efectua formalităţile legale pentru ca pasagerii să poată debarca; acest proces durează aproximativ 30 de minute. În toate porturile veţi putea urca sau coborî de la bordul navei cât de des doriţi. Veţi avea un card personalizat cu care să vă identificaţi la fiecare coborâre/ urcare pe vas, dar reţineţi că limita de îmbarcare este cu 30 de minute înainte de plecarea programată a vasului din port (ora locală). Ora limită poate diferi în funcţie de companie şi de portul în care acostează. Această informaţie se va furniza întotdeauna la bord.

Cabinele garantate sunt cele pentru care nu se oferă numărul cabinei la rezervare, ci se va ştii în momentul check-in-ului.

Pentru anumite companii (Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Princces) există restricţii privind folosirea piscinelor de către copii sub 12 ani.

Toate vasele de călătorie au cabinete medicale la bord şi doctori ce pot oferi îngrijiri. Consultaţia şi medicamentaţia oferită este contra-cost, deaceea este recomandat să verificaţi mai întâi tarifele. Este recomandată încheierea unei asigurări medicale de călătorie. Persoanele cu probleme medicale trebuie să se asigure înainte de călătorie că deţin asupra lor medicamentaţia necesară tratamentelor urmate.Medicul aflat în cabinetele medicale de pe vase este un medic generalist şi nu poate oferi consultaţie de specialitate.

48 Croaziere 2015

Informaţii de călătorie!

Page 51: Croaziere - 2015
Page 52: Croaziere - 2015